Of je nog koffie lust…

Ieder mens heeft zo zijn fantasieën en dit verhaal gaat over fantasie. Laat ik eerst beginnen met mezelf voor te stellen: Johan, van beroep onderwijzer in het middelbaar onderwijs, 39 jaar, 176 m lang, donkerblond krullend haar, bruine ogen, beginnend buikje. De fantasie in dit verhaal betreft een erotisch avontuur met Brenda, baliemedewerkster bij de bank, 39 jaar, 178 m lang, stevig postuur, maar zeker niet dik. Lang roodbruin krullend haar, groene ogen. We zijn beiden getrouwd, alleen niet met elkaar. In mijn ogen ziet Brenda er aantrekkelijk uit. Ze oogt jong voor haar leeftijd, heeft een stel fantastische benen en haar borsten toont ze voor een groot deel onverdroten als ze gevangen zitten in het gerieflijk onderkomen waar ik menigmaal een ruime blik op mocht werpen. Haar meest aantrekkelijke kant is wel dat ze onbeschaamd kan flirten. Dat werd al duidelijk bij onze eerste ontmoeting bij een bruiloft van wederzijdse kennissen, nu al weer ruim een jaar geleden. Maar daarover een andere keer.

Als onderwijzer ben ik iedere woensdagochtend vrij en de laatste tijd maak ik er een gewoonte van af en toe langs te gaan bij Brenda, die ook regelmatig op die dag vrij heeft. We drinken dan een kop koffie en maken een praatje. Er zijn overigens weinig dingen die we de afgelopen maanden niet besproken hebben, waardoor een hechte verstandhouding is ontstaan. Meestal kom ik rond 9.30 uur bij haar binnen. Ze loopt dan nog rond in haar ochtendjas. De laatste maanden plagen we elkaar met wat erotisch getinte opmerkingen, maar al gauw vertrekt ze naar boven om te gaan douchen en zich aan te kleden, aan mij het maken van een sterke bak koffie overlatend. Ik hoop dan wel eens dat ze me roept en uitdagend vraagt of ik haar rug wil wassen. Niet zo'n vreemde gedachte als je bedenkt dat ze soms plagerig haar hand op of in de buurt van mijn kruis legt en een week of wat geleden speels haar tong tegen mijn tanden liet tikken toen ik haar een vriendschappelijke kus gaf bij het vertrek, een gewoonte die we al enige tijd hebben. Maar de laatste tijd veranderde er iets in haar houding…

Zo liep ik op één zo'n ochtend bij haar binnen en ze verdween al snel om zich te douchen. Ze riep me ook nu niet, maar kwam na het douchen in ochtendjas weer naar beneden. Ik zei er niets van, maar was wel enigszins verrast. Ze kwam naast me zitten op de bank en vroeg of ik haar lange natte haar wilde borstelen. Dat deed ik met plezier. Ze legde haar handen in haar schoot en ging met haar rug naar me toe zitten. In de spiegel die tegenover haar in de kamer hing kon ik zien dat de ochtendjas door het borstelen langzaam open schoof, waardoor het verrukkelijke dal tussen haar borsten goed zichtbaar werd. We zeiden beiden niets en luisterden naar de muziek van de radio, ze speelden iets van REM dacht ik ….

Nadat het haar ontklit was, legde ik de borstel opzij, schoof mijn armen om haar middel en drukte haar voor een knuffel met haar rug tegen mij aan. Door deze beweging schoof haar ochtendjas nog verder open en werd de rechtertepel zichtbaar. Langzaam hief ik mijn hand op om de jas voorzichtig terug te vouwen. Maar zover kwam ik niet. Als gebiologeerd door het spiegelbeeld legde ik mijn hand op haar borst en masseerde deze zacht. Brenda zuchtte, maar zei niets. Ik zakte met mijn hand naar haar zachte buik en met mijn beide handen maakte ik de band van haar ochtendjas los. Ze legde haar handen op de mijne, niet om me tegen te houden, maar om ze te strelen. Met twee handen streelde ik nu op mijn beurt haar beide borsten. Eerst zacht, maar zodra haar donkere tepels zich oprichtten, steviger. Haar ademhaling ging sneller en ik moet zeggen dat het uitzicht in de spiegel en de zachte huid mij niet onberoerd lieten. Dit duurde zo enkele minuten, totdat ze abrupt opstond, de ochtendjas weer dicht knoopte en zei dat ze zich ging aankleden.

Ze vroeg op een toon die geen verdere tegenspraak duldde of ik nog een kop koffie wilde zetten, daarmee iedere andere illusie uit de weg ruimend. Verward bleef ik achter en de rest van de ochtend hebben we het niet meer over dit voorval gehad. Alleen bij het afscheid nemen drukte ze haar lippen langer dan gebruikelijk tegen de mijne aan, en voelde ik daar niet heel even licht tastend het puntje van haar tong …?

Deel 2

Gevoed door mijn fantasie nam mijn verlangen naar haar in de loop van de daaropvolgende week toe. De eerstvolgende woensdagochtend was ze al onder de douche geweest voor ik kwam en had ze zich aangekleed in een korte broek met elastieken band en een vrijwel mouwloos shirt. Na de eerste kop koffie vroeg ze of ik haar wilde helpen met het verplaatsen van een kastje in een van de kamers boven. Ik liep achter haar aan de trap op en gaf plagend zachte tikken op haar wiegende achterwerk. Boven aangekomen draaide ze zich om en trok de elastieken rand van de korte broek vanaf haar buik naar voren en liet hem weer terugkletsen. Dit deed ze zo een paar keer achter elkaar waardoor de bovenrand van haar slip telkens even zichtbaar werd. Ze keek me uitdagend aan en zei: “Voor iedere tik wil ik een kus”. Dat liet ik me geen tweemaal zeggen en voor al die tikken, gaf ik haar een zachte kus. Eerst op haar linkerwang, dan haar rechterwang, dan langzaam dichter naar haar mond, dan één knabbelend aan haar bovenlip en één waar ik langzaam haar onderlip naar binnenzoog. Na deze laatste kus bewoog ik langzaam met mijn tong over haar lippen en proefde haar huid. Ze zoog mijn tong naar binnen en dartelde daarna met haar tong door mijn mond. We speelden even krijgertje en deelden een gezamenlijke ademhaling. Inmiddels liet ik mijn handen over haar rug dwalen, langzaam afzakkend naar het kuiltje onder aan haar rug. Onder de rand van haar T-shirt door streelde ik de nu blote huid van haar rug weer naar boven tot de rand van haar BH. Ze legde haar hoofd in mijn nek en sloeg haar armen, die tot dan toe op mijn schouders lagen, om me heen. Nog steeds staand dwaalde ik weer naar beneden met mijn handen en mijn vingers streelden nu haar buik bij de rand van haar korte broek. Met mijn vingertoppen trommelde ik zacht op de weke plekjes net boven het heupbeen. Daarna schoof ik mijn rechterbeen tussen haar benen en trok haar vervolgens met beide handen op haar billen tegen me aan. Als ik al niet aan haar warmte op mijn bovenbeen kon merken dat zij opgewonden was, dan leidde ik dat wel af uit het feit dat ze licht door de knieën boog en langzaam op en neer bewoog over mijn tussen haar dijen gestoken been. Lang kon ik dit echter niet volhouden en ging dan ook weer op beide benen staan. Ik stak mijn handen aan de achterzijde tussen de elastieken band van haar broek en masseerde haar lichaam daar stevig. Ze spande haar spieren aan, waardoor haar billen strak gingen staan. Daarmee werd ze ook gevoeliger voor de stevige massage die ik haar gaf. Inmiddels was mijn eigen knaap flink gegroeid. Dat wil zeggen dat hij nog net niet zijn kopje boven mijn nu knellende broekrand uitstak. Brenda had ook gevoeld dat de temperatuur bij mij flink opgelopen was. Ze legde haar hand tegen de spijkerstof van mijn broek en masseerde zacht de ontstane bobbel.

Op dat moment hoorden we dat er beneden iemand via de achterdeur binnenkwam. We lieten elkaar los en ik verdween naar het toilet op de eerste etage. Brenda liep haar slaapkamer binnen, kwam er even later weer uit en liep naar beneden. Met een onschuldige stem hoorde ik haar haar buurvrouw begroeten. Die vroeg of Brenda mee ging boodschappen doen. Brenda stemde hiermee in en vroeg haar buurvrouw om in de woonkamer te wachten, terwijl zij even naar het toilet ging en een andere broek aan zou trekken. Even later kwam ze met een lange broek in haar hand het toilet binnen waar ik zat. Ze glimlachte naar me en zei zacht dat het haar speet, maar dat ik het beste kon vertrekken zodra ze met haar buurvrouw weg was. Ze trok zonder gene haar korte broek uit en gunde me een blik op een korte bos kroeshaar toen ze de slip verleidelijk op haar knieën trok en op de pot ging zitten voor een plas. Daarna trok ze de lange broek aan, drukte op de doorspoelknop, gaf me een korte tongzoen en verdween. Na ongeveer 5 minuten verdween ik ook. In de loop van de week erna belde ze mij op mijn mobieltje op. Ze stelde voor dat ze woensdag bij mij zou komen koffie drinken. Na het wat abrupte en onbevredigende einde van onze vorige ontmoeting kon ik aan bijna niets anders meer denken dan aan een vervolg op hetgeen we begonnen waren ……

Deel 3

De woensdag erna was het een regenachtige dag. Om een traditie in stand te houden besloot ik op mijn beurt in mijn ochtendjas te wachten met douchen tot Brenda zou komen. Toen ze kwam en ik de voordeur opendeed om haar binnen te laten zag ik dat ze een lange regenjas aanhad. Ik deed de deur achter haar dicht en draaide me om, met de bedoeling haar eerst een kus te geven. Maar inmiddels deed ze haar jas uit en verraste me volkomen. Ze droeg een witte bloes waarvan ze de slippen opgeknoopt had voor haar verder naakte blote buik. De bovenste knoopjes stonden open zodat een groot deel van haar weelderige boezem goed zichtbaar was, evenals de rand van fijn wit kant van haar BH. Daaronder droeg ze een blauwe lange wikkelrok, waarvan de split een groot deel van haar linkerbeen vrij liet. Ik nam deze verleiding in mijn armen en begon haar te kussen. Ook bij haar was de spanning van de afgelopen weken al zover opgelopen dat ze me verlangend terugkuste en de band van mijn ochtendjas los peuterde. Aangezien we nog steeds in de hal stonden, greep ik al gauw haar handen en trok haar mee naar de eerste etage. Ze liep achter me aan de wenteltrap op, waarbij ik besefte dat zij op dat moment een geweldig uitzicht moest hebben. Onder mijn ochtendjas droeg ik slechts een T-shirt, en aangezien zij deze had open geknoopt kun ze van onderaf zien hoe mijn klokkenspel heen en weer zwaaide en groeide naarmate ik hoger steeg.

Boven aan de trap twijfelde ik even tussen de badkamer en de slaapkamer. Brenda liep echter gelijk door naar de badkamer en trok me met zich mee. Wild kussend en elkaar overal over het lijf verkennend verdwenen onze kleren één voor één van ons lijf. Het duurde dan ook maar even voor we naakt tegenover elkaar stonden. Brenda ging zitten op de handdoek die uitgespreid over de wasmachine lag. Deze was op dat moment met het afwerken van een wasprogramma bezig. Ik hoorde aan de schakelgeluiden van het apparaat dat hij op het punt stond om te gaan centrifugeren. Brenda had inmiddels haar benen uit elkaar gedaan en trok me daar tussen in. Ook zij kreeg door dat de volgende paar minuten wel eens een bijzondere ervaring zouden kunnen opleveren. Zij speelde even met mijn rechtopstaande speer terwijl ik met mijn vingers de temperatuur in haar poes opnam. Toen leunde ze op de wasmachine zittend achterover en kantelde haar heup zo dat het voor mij eenvoudig werd om met mijn pik in haar te komen. Haar kut was inmiddels zo nat dat ik er zonder moeite helemaal ingleed, hetgeen haar een korte kreun van instemming en genot ontlokte. Daarna kwam ze langzaam weer overeind zitten en duwde me met haar onderbenen stevig tegen zich aan. Ik sloeg mijn armen om haar heen en voelde haar borsten met de inmiddels keiharde tepels tegen mij aan komen. Zo aan elkaar vastgepind lieten we de op toeren komende wasmachine zijn werk doen. Al gauw trilde en schokte de machine in een frequentie die de geilheid door ons lijf deed gieren. Ik kon het niet nalaten om mijn pik langzaam in Brenda heen en weer te bewegen, hetgeen door haar aangemoedigd werd. Op het moment dat de centrifuge eindelijk zijn hoogste toerental bereikte was er voor Brenda geen weg meer terug. Ook voor mij was het niet langer mogelijk een niet eerder gevoeld heftig orgasme uit te stellen. We grepen elkaar vast of het ons laatste oordeel was en lieten het over ons heen komen. Ik heb nooit geklokt hoelang de machine op volle toeren centrifugeert, maar zolang het duurde kwamen we klaar …. en klaar…. en klaar. Toen de machine dan eindelijk stil hield, schoof Brenda er vanaf. Nog steeds in elkaars armen en met mijn pik in haar begraven, schoven we naar de douche die ik aanzette en het water over ons heen liet stromen. De eerste minuten kusten we elkaar alleen maar en lieten we onze ademhaling weer op een normaal tempo komen. Mijn inmiddels slapper wordende piel besloot na enige tijd zijn warme omgeving te verlaten om zelf ook wat nieuwe energie op te doen. Ik nam een spons, spoot er wat geurige zeep op en begon Brenda's heerlijke lijf in te zepen, waarbij alle daarvoor in aanmerking komende plekjes uitgebreid aan de beurt kwamen. Daarna nam zij de spons van mij over en deed bij mij hetzelfde. Toen de spons in de buurt van mijn geslacht kwam vertoonde deze al weer enige tekenen van herstel. Zeker toen Brenda op haar knieën ging, mijn ballen masseerde en met haar tong uitgebreid mijn eikel verkende, duurde het niet lang meer of hij begon weer in al zijn volheid te pronken. Met haar mond en tong haalde ze daarna nog enige trucjes uit die er toe leidden dat ik een erectie had waar ik desnoods een stuk marmer mee kon stukslaan.

Deel 4

Voor een vervolg had ik echter heel andere ideeën dan de douche. Ik draaide de kraan uit en pakte een paar grote handdoeken. We droogden elkaar af, waarbij opnieuw alle hoeken en gaten van onze lichamen aan de beurt kwamen. In de slaapkamer vielen we over elkaar heen op bed en begonnen elkaar overal te kussen, te likken en te bijten. Ik zoog stevig op de tepels en een zacht gekreun kwam uit haar keel. Zij liet zich inmiddels niet onbetuigd en was met mijn ballen aan het spelen. Ik moest af en toe diep adem halen om te voorkomen dat de spanning mij te veel werd. Met mijn rechterhand streelde ik tussen haar benen omhoog op weg naar haar kut. Inmiddels was zij begonnen met het stevig masseren van mijn pik. Ze deed het precies zoals ik dat graag had, met twee handen, langzaam op en neer, af en toe haar wijs- en middelvinger stevig tegen de onderkant van mijn zak drukkend. Ik haalde langzaam een paar vingers tussen haar schaamlippen door en zocht bovenin naar haar genotsknopje. Brenda bleek een verbazingwekkend goed ontwikkelde klit te hebben. Iets wat mij onder de douche nog niet echt was opgevallen Met mijn middelvinger rolde ik er voorzichtig rondjes omheen. De daarbij vrijkomende sappen deden hun smerende werking geweldig, waardoor haar hele kut een geile glijbaan werd. Ik stak vervolgens twee en even later drie vingers bij haar naar binnen. Ze concentreerde zich nu helemaal op hetgeen er bij haar van binnen gebeurde en leek mij te vergeten. Niet dat ik dat erg vond, want als ze nog langer was doorgegaan met haar goddelijke massage was ik waarschijnlijk voortijds ongelooflijk klaargekomen. Mijn vingers vonden al snel het zachte sponsachtige plekje boven aan de binnenkant van haar vagina. Door haar daar nu zacht te masseren, tegelijkertijd met mijn andere twee vingers de omgeving en met mijn duim haar nu harde klit te prikkelen duurde het dan ook niet lang meer of een nieuw orgasme kondigde zich bij haar aan. Haar kutspieren knepen samen en ontspanden zich weer en dan nog een keer, daarna kwam ze als een trein. Er zullen weinig mannen zijn die niet genieten van de geluiden die een vrouw uitstoot als zij intens klaarkomt. De kreten van Brenda bevestigden in ieder geval dat er nog een hoop te genieten viel. Zodra ze van deze genotsgolf bijgekomen was, ging ze op haar rug liggen met haar benen wijd open. “Kom in me, nu, alsjeblieft!” hijgde ze. Dat liet ik me eigenlijk geen tweede keer zeggen. Maar eerst had ik andere plannen met haar. Nu ze zo verleidelijk open lag kon ik het niet nalaten de omgeving van haar poes met mijn tong te verkennen. Met mijn lippen stimuleerde ik zacht haar buitenste schaamlippen en stak vervolgens een puntje van mijn tong in het zilte vocht rond haar mossel. Al rondjes draaiend concentreerde ik me op haar clitoris en sloot daarna mijn hele mond over haar genotsplekje. Met mijn tong masseerde ik haar daar en zoog er af en toe aan. Ze legde haar benen op mijn schouders en klemde ze met mijn hoofd ertussen tegen elkaar aan. Met mijn handen ondersteunde ik haar heupen zodat ze schuin achterover lag. Ik stak mijn tong nu regelmatig diep in en uit haar en zoog beurtelings stevig aan haar klit en haar lippen. Aan het schokken van haar heupen kon ik uiteindelijk merken dat ze opnieuw aan de top zat. Toen haar benen zich weer ontspanden ging ik recht op zitten. Mijn harde pik wees strak naar haar roze en nu druipnatte vallei. Nu moest het er dan maar van komen. Mijn eikel speelde eerst nog voorzichtig rond de kleine schaamlippen, maar Brenda wilde me helemaal en wel zo snel mogelijk. Ik verdween dan ook tot aan de wortel in haar zachtheid en ik voelde hoe ze haar hielen in mijn rug plaatste, alsof ik er nooit meer uitmocht. Ik hield mijn heupen stil en probeerde het ritme van de beweging van haar heup en kutspieren op te vangen. Brenda was inmiddels helemaal geconcentreerd op de gloeiende staaf die voor de tweede keer diep in haar stak. Het beurtelings aanspannen en ontspannen van haar kut en het wiegen van haar heupen beloofde opnieuw een groots orgasme. Ik bewoog heel zacht op en neer en leunde daarbij op mijn armen zodat ik een fantastisch uitzicht bleef houden op haar borsten. Diep uit haar keel kwam een zacht gegrom, dat langzaam overging in een harder wordend kreunen. Aan de rode vlekken boven haar borsten kon ik zien dat een orgasme ergens vanuit haar lijf op weg was zich te ontladen. Haar kutspieren spanden zich strakker aan en haar ademhaling werd dieper en sneller. Het was of ik bijna zelf haar orgasme kon voelen, iedere spier in haar lichaam deed mee. Dan denderde het over haar heen. Haar benen klemden mijn heupen heftig tegen haar aan en haar handen knepen als een waanzinnige in mijn rug. Tientallen seconden zag ik golf na golf komen. Door elke keer even zacht op en neer te bewegen verhevigde ik de intensiteit waarmee ze het geilste gevoel van de wereld onderging. “Kom…., kom…..” zei ze hijgend, me daarmee uitnodigend me nu op mijn beurt helemaal te laten gaan. Hoewel ik me tot nu toe nog redelijk had kunnen beheersen, kon ik deze uitnodiging niet langer afslaan. Ik ging nu helemaal op haar liggen en bewoog mijn pik diep in haar heerlijke kut op en neer. Een enorme geil gevoel stroomde naar mijn ballen, daarmee de spanning opbouwend voor ik mij liet gaan. Al gauw kwam het sterke maar aangenaam jeukend gevoel langs de schacht van mijn pik in mijn balzak. Het hield vrij lang aan en het orgasme dat ik daarop kreeg was hevig. Mocht Brenda net de sponningen uit de ramen hebben geschreeuwd, ik kon mezelf niet veel minder beheersen. Ik kwam en mijn zaad stroomde in grote golven. Vijf, zes, zeven maal achterelkaar trokken mijn ballen samen om wederom hun inhoud in de waanzinnig lekkere kut van Brenda te legen. Het drong nauwelijks tot mij door dat Brenda inmiddels ook weer luidkeels mee lag te schreeuwen, opnieuw haar hielen in mijn rug plantte en voor de zoveelste keer klaar kwam. Langzaam kwamen we daarna weer op adem, elkaar strelend en kussend. Mijn slapper wordende pik glipte uiteindelijk uit haar, een golf van al het geproduceerde vocht achter zich aan trekkend. Het was een schitterend gezicht om de witte stroom uit haar donkere binnenste te zien stromen. Spinnend als een poes kroop ze tegen me aan en we streelden elkaar overal “Wat dacht je van een bak koffie ?”, vroeg ik.

 

© Johan

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Of je nog koffie lust…

 1. WB
  28 juni 2007 at 16:42

  Doorleefd beschreven! Een beetje "alineaering" zou het lezen nog een stuk prettiger maken.

 2. 18 juli 2007 at 22:13

  De scène op de draaiende wasmachine is beslist goed gevonden. De schrijfstijl is helaas wat te langdradig en 'technisch' naar mijn smaak. Een hoger tempo had het verhaal goed gedaan. 1,5*

 3. 27 juli 2007 at 19:12

  Omstandig geschreven, traag, voorspelbaar. Naar het einde toe qua lay out in toenemende mate onleesbaar. Sorry, geen ster.

Geef een reactie