Oliepeil

Heerlijk was het hoe de warme zomerwind door haar haar blies, haar krullen waaiden speels op en neer. De zon stond laag en maakte lange schaduwen, haar witte jurkje bijna transparant.
Hoewel ze veel te laat was wandelde ze niet gehaast. Haar pas was soepel en gracieus, bijna loom. Ze was zich bewust van de bewegingen van haar billen en heupen bij elke stap. Mijn hemel wat was dit toch een heerlijk zomeravondweer. Je zou zin in hele andere dingen krijgen. De stof van haar dunne zomerjurkje leek haar huid zachtjes te strelen.
Uit haar tasje haalde ze haar telefoon. Shit. 19:50. Veel te laat.
Ze had een uurtje geleden nog gebeld met de garage en een aardige knul aan de lijn gehad al leek hij wel een beetje jong.
“Ik heb mijn auto vanmorgen bij jullie gebracht voor de APK, je weet wel een rode Renault…”
Aan zijn onzekere stem herkende ze hem. Michael was het geloof ik, of Jerrel. Nee, Jerrel was die donkere jongen.
“Tot hoe laat zijn jullie open?”
“Eigenlijk tot 7 uur mevrouw, maar Jerrel en ik zijn er nog wel even.”
Ze had opgehangen en besloten eerst lekker te gaan douchen. Het was bijna tropisch warm. Ze had de hele dag op kantoor gezeten en wilde eerst het zweet van zich afspoelen voordat ze de auto ging halen. De garage was op loopafstand en de jongens wachten wel even.
Toen het water op haar huid kletterde en ze haar lijf inzeepte had ze even diep gezucht toen ze met haar vingers langs haar schaamstreek ging. Haar lippen tintelden van de lichte aanraking. Ze had haar scheergel gepakt en zich nog eens extra glad geschoren. Omdat ze haast had, had ze snel haar korte witte jurkje aangeschoten en omdat ze geen zin had om helemaal naar boven te lopen voor ondergoed had ze dat maar helemaal overgeslagen.
Ze hield van het gevoel dat ze kreeg van de wind die onder haar jurkje blies en haar geschoren lipjes aanraakte alsof ze zachtjes gekieteld werd.
“Goedenavond mevrouw” hoorde ze en ze schrok. In gedachten verzonken was ze als vanzelf bij de garage aangekomen en keek daar recht in het gezicht van een dame in een wel heel gewaagde pose. Natuurlijk, het was een garage, een mannenbolwerk, daar moest natuurlijk zo’n kalender aan de muur hangen. De maand Juli werd verfraaid door een dame in een klein bikinibroekje, die wulps over de motorkap van een knalrode Ferrari lag met haar kont in de lucht en haar rechterbeen iets opgetrokken. Het bikinibroekje kon daardoor niet veel verhullen, de contouren van de meest intieme plek van deze dame waren door de stof heen zichtbaar. Die stelt zich wel heel erg kwetsbaar op, dacht ze, maar besloot haar blik van de poster af te halen en haar aandacht te richten op het hoofd daaronder.
“Daar bent u dan. Jerrel is klaar hoor, u mag wel even in de werkplaats kijken”. Michael keek haar vriendelijk glimlachend aan. Het leek alsof ze pretlichtjes in zijn ogen zag. Zou hij gezien hebben dat ze naar de kalender staarde ? Ze bloosde.
Jerrel stond naast haar auto met een handdoek zijn handen te drogen. Zijn overall had hij bijna helemaal tot zijn middel open geknoopt, zodat ze vlak onder zijn gespierde buik, vlak boven de onderste knoop, een de brede elastieken rand van een rode short zag uitsteken. Zo’n kleur short kan je ook alleen aan als je zo’n mooie lichtgekleurde huid hebt, dacht ze. Mijn hemel, wat had die vent een lekker lichaam. Door het bewegen van zijn armen met daarin de handdoek, kon ze de spieren op zijn buik onder de opengeknoopte overall zien rollen. Een warm en tintelend gevoel baande zich een weg van haar lichtblozende wangen, naar beneden, over haar buik, naar haar venusheuvel om tussen haar lipjes een zalig, kieteltje achter te laten. Ze had dit veel te korte jurkje nooit aan moeten trekken, dacht ze, en al helemaal het ondergoed niet weg moeten laten, mijn hemel, ik sta mijzelf gewoon op te geilen hier in een garage met twee wildvreemde jonge gasten.
“Hij is weer helemaal in orde hoor” zei Jerrel vrolijk, “of is het een zij ?” Ze zag hoe hij speels de flank van haar glanzende rode autootje streelde, terwijl hij haar met een brede lach aankeek. Zat hij nou met haar te flirten ? Het had er alle schijn van. Ze vond het heerlijk. Alsof ze zich vandaag al niet op en top vrouw voelde, nu werd dat ook nog eens gevoed door een prachtige gespierde donkere knul met een glimlach als een warme douche…
“Hebben jullie het oliepeil gecontroleerd?”
“Nee sorry mevrouw, maar dat doen we nooit bij een APK. Het is wel heel makkelijk zelf te doen hoor, zal ik het laten zien ?” Kennelijk vond hij het niet nodig het antwoord af te wachten want hij liep naar het portier, maakte de motorkap open en wees naar een zwarte ring die verderop uit het motorblok leek te steken. “Daar, dat is de peilstok, trek hem er maar uit, dan kunt u aflezen hoeveel olie er in zit”.
Om erbij te kunnen moest ze wel erg ver voorover buigen en net toen ze haar vinger door de ring heenstak en de peilstok eruit wilde trekken, voelde ze hoe haar jurkje, dat toch al erg kort was, nu nog verder omhoog schoof. Een vlaag warme wind blies door de garage en kietelde haar dijen. Ze besefte dat het wel een heel pikant gezicht moest zijn.
Achter zich hoorde ze een harde klap en toen ze zich oprichtte en haar jurkje met een snelle beweging nog wat naar beneden trok, zag ze dat achter haar Michael met een knalrood hoofd in het kantoortje naar haar zat te kijken. Hij had een ordner laten vallen, zag ze. Hij probeerde die weer op te rapen terwijl hij met zijn andere hand een haarlok van zijn bezwete rode voorhoofd veegde. Ineens realiseerde zij zich dat hij duidelijk een goed zicht gehad onder haar jurkje. Het gevoel dat dit besef in haar onderbuik gaf, hield een beetje het midden tussen schrik, opwinding en schaamte. Het leek of haar buik even samenkneep. Ze was nat.
Hij stamelde iets als “sorry, ik was even bezig met..”
“Let maar niet op hem” hoorde ze Jerrel zeggen en terwijl ze zijn hand op haar onderrug voelde leunen zag ze hoe hij voorover boog, met zijn andere hand de peilstok eruit haalde, even schoonmaakte met een doek en toen voorzichtig terugstak in het motorblok. Een golf van warmte vloog door haar lichaam. Was de manier waarop hij zijn hand tegen haar onderrug legde ? De geur van de kokosgel in zijn haar gemengd met de geur van motorolie ? Was het de bijna erotiserende manier waarop hij heel langzaam de peilstok in het motorblok duwde met zijn grote, sterke handen ?
Ze schaamde zich bijna voor haar gedachten die in rap tempo een eigen richting insloegen, schraapte haar keel en kon er nog net een moeizaam “dank je wel” uit persen. Jerrel keek haar met een glimlach, bijna meewarig aan, terwijl hij de peilstok aflas. “Kijk, tussen deze twee streepjes moet je zien glimmen. Dan staat er genoeg olie in”.
Het leek of ze wakker schrok toen de motorkap met een klap dichtsloeg. Ze hoorde Jerrel toen hij wegliep tegen Michael roepen dat hij de rekening moest opmaken. Ze stond in haar eentje bij haar auto. De warmte van de zomeravond leek bijna te gonzen. Een kriebelend gevoel baande zich een weg van haar lies, langs de binnenkant van haar dijen, naar beneden. Ze schrok en veegde met haar hand onder haar jurkje aan de binnenkant van haar bovenbeen. Haar wangen kleurden rood. Het was een druppel. Er liep gewoon een druppel vocht langs haar benen naar beneden ! Snel kneep ze haar benen dicht tegen elkaar, alsof ze het tegen wilde houden maar het effect was juist dat ze voelde hoe haar vochtige schaamlippen langs elkaar streken. Ze zuchtte diep, legde haar arm op de deurstijl en liet haar voorhoofd voorover op haar arm leunen. Haar benen spreidde ze een klein beetje terwijl haar andere hand vanzelf naar beneden ging. Ze dacht niet meer na, was alleen met haar lijf, met haar handen, haar vingertoppen werden warm en vochtig en een zacht soppend geluidje werd hoorbaar toen ze voorzichtig twee vingers een klein stukje naar binnen liet glijden en daar kleine rondjes liet draaien.
Het gevoel van de hand op haar onderrug was haar bekend, de fluisterende stem in haar oor ook en ze zag hoe Jerrel, die achter haar stond, haar hand pakte en haar twee vingers in zijn mond stak. Vreemd genoeg was ze niet van hem geschrokken, al had ze hem niet horen aankomen en ze draaide als vanzelf haar lijf naar hem toe. Eerst haar heupen, zodat haar benen leken te kruisen, toen haar bovenlijf. Ze legde haar armen op zijn schouders, draaide haar benen naar hem toe en drukte haar onderlijf tegen het zijne. De man leek wel een magneet.
Ze voelde hoe zijn pik tegen haar buik drukte en liet zich, nieuwsgierig geworden door dat gevoel en de herinnering aan de rode short, door haar benen zakken om met haar neus bij de onderste knoop van de overall even te blijven hangen. Mijn hemel, wat had die man een enorme harde lul. Voorzichtig tilde ze met twee handen het elastiek een stukje van zijn gespierde buik en naar beneden, waardoor zijn glimmende, rond eikel tevoorschijn kwam. Een klein druppeltje lag er op en ze likte hem met het puntje van haar tong. Plagerig draaide haar tong rondjes om de gevoeligste delen van zijn mooie, harde pik. Haar rechterhand had ze onder zijn balzak en met haar rood gelakte nagels kriebelde ze zachtjes de onderkant van zijn ballen.
“Kom hier”, hoorde ze en twee handen tilden haar omhoog en ze voelde hoe ze in een beweging werd omgedraaid met haar gezicht naar de auto en voorover werd geduwd. Het ging zo snel dat ze niet eens besefte wat er gebeurde toen ze met beide handen, haar vingers gespreid, plat op de motorkap van haar eigen autootje lag. Het deed haar ineens denken aan de dame op de kalender en net toen ze zich besefte hoe kwetsbaar ze daar lag, voelde ze twee handen op haar heupen en tussen haar benen zijn pik, die tussen haar kletsnatte lippen in de aanslag leek te staan. Net toen ze van schrik een klein gilletje wilde slaken, voelde ze hoe hij langzaam bij haar naar binnen gleed. Mijn hemel wat was hij groot. Het gilletje veranderde in een diepe brom, als een dier, bijna grommend van voldoening, voelde ze hoe zijn enorme pik haar warme vochtige kut helemaal opvulde.
Ze voelde hoe ze met trage, lange halen geneukt werd. Ze sloot haar ogen waardoor al haar andere zintuigen des te scherper waarnamen. De geur van olie en kokos was nu doordrenkt met de geur van seks. Was het haar eigen vocht dat zij rook ? Was het zijn pik die ze nog rook omdat ze minuten daarvoor nog plagend zijn eikel over haar lippen had laten glijden ? Het soppende geluid dat ze hoorde elke keer als hij zijn pik even helemaal uit haar terug haalde om hem dan weer tot aan zijn buik in haar te laten glijden, maakte haar gek. Druppeltjes zweet stonden op haar bovenlip. Haar wangen vuurrood, de ene wang op de motorkap gedrukt, met haar mond op een kiertje openstaand gaf ze zich met gesloten ogen volledig over aan het bezit dat hij van haar nam.
Zijn grip verstevigde. Ze voelde zijn handen in haar zij vastgrijpen terwijl het tempo waarmee hij zijn lul in haar pompte steeds hoger werd. Ieder keer dat hij volledig in haar was, kletste zijn ballen met een klap tegen haar openstaande lippen en haar klit die inmiddels gloeide alsof hij in brand stond. Pets, pets, pets, met iedere klap werd het heter en heter tussen haar benen, in haar buik, op haar wangen. Het idee dat ze hier zomaar voorover op de motorkap van haar eigen auto snoeihard geneukt werd door een vreemde maakte haar geil, onzeker, bang en opgewonden tegelijk. Ze wist niet of ze zich moest schamen of moest gillen van genot. Haar hand gleed van de motorkap naar beneden, naar die branderige, kletsnatte, geile plek die om verlossing smeekte. Haar vingertoppen raakten haar klitje dat door haar opengesperde lippen nu helemaal bloot lag. Een aanraking was voldoende om haar in een allesverslindend orgasme te laten komen. Ze kon het niet helpen, wilde het niet, maar fluisterde, mompelde, bijna onhoorbaar “ooooohhh, ik kom, ik koooooooom”.
Ze voelde hoe ze als in een draaikolk van emoties terecht kwam, haar onderlijf schokte, het orgasme leek uit haar tenen omhoog te kruipen door haar kuiten, langs haar dijen, omhoog naar de plek waar ze op datzelfde moment voelde hoe de harde pik in haar begon samen te knijpen, te pulseren, en golf na golf een warme scheut zaad diep in haar kutje spoot.
Tegelijk klaarkomen, het was haar ultieme droom, lekkerder dan dat beleef je het niet, dacht ze. En dat dan nu, hier, met deze vent, op een warme zomeravond middenin een verlaten garage….
—————-
“Bent u bekend met onze whatsapp service mevrouw ?” hoorde ze Michael vragen terwijl hij haar de sleutels en het pinbonnetje overhandigde. “nee, ben ik niet mee bekend maar is het wat ? “
Michael legde haar hakkelend en stotterend uit dat ze haar een berichtje zouden sturen als er onderhoud gepleegd moest worden aan de auto en dat het handig was en dat ze alleen maar op ‘accepteren’ hoefde te klikken dan zou het zo in de agenda en bla, bla, bla….
Ze wilde eigenlijk alleen maar zo snel mogelijk weg. In de auto, naar huis, weg uit deze rare, hitsige, broeierige plek naar haar veilige huis en haar balkonnetje. Om nog even lekker van de zomeravond te genieten met een wijntje, een muziekje, en een lekker lang telefoongesprek met haar beste vriendin.
Zodra ze in de auto stapte hoorde ze het geluid van haar telefoon. Een whatsappje van Garageservice J&M. “uitnodiging: Oliepeil controleren – woensdag 1 augustus om 19:00 uur”

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Oliepeil

  1. 25 december 2017 at 12:17

    Zo, Summers, wat een binnenkomer! Je schrijft prachtig. In één ruk uitgelezen. De beelden zitten nog steeds in mijn hoofd. Waar zit die garage?

  2. 5 februari 2018 at 19:17

    Leest heerlijk weg, thx.

Geef een reactie