hot teens tube shemale jizzed by group.

Onbedoeld bedrog

Ik ben Gerrie, ben drie drie jaar gelukkig getrouwd en moeder van twee jongens. Ik zie er volgens mijn man Dirk lekker uit, heb een paar stevige benen die eigenlijk iets te kort zijn naar mijn smaak, een lekkere kont (volgens Dirk) en een paar flinke borsten. Op seksueel gebied heb ik niks te klagen, sinds kort heb ik van mijn man een zwarte dildo gekregen zodat ik me als hij nachtdienst heeft niet hoef te vervelen. Ik heb de dildo dan ook al regelmatig gebruikt in afwezigheid van Dirk, trouwens hij vindt het ook heerlijk opwindend om toe te kijken als ik met mezelf speel. Ik heb nooit behoefte gehad mijn man te bedriegen, maar kort geleden is me het volgende overkomen waarvan ik eigenlijk best spijt heb maar het Dirk niet durf te vertellen.

Het was een zaterdagavond, de jongens lagen al op bed, Dirk moest de nachtdienst in en liep me eigenlijk de hele dag al een beetje op te geilen. Hij zat nog een stukje naar een erotische film te kijken en een beetje aan me te friemelen toen het half elf was en hij naar zijn werk vertrok. Mij met een nat kriebelend kutje achterlatend met de woorden “veel plezier vannacht met je vriendje” daarmee de dildo bedoelend. De schoft dacht ik, met de dildo spelen vond ik best lekker maar heb toch nog veel liever een echte lul in me.

Ik besloot voordat ik naar bed ging eerst een afzakkertje te gaan halen in het café, drie huizen verder, daar zaten zoals gewoonlijk nog een paar buren aan de bar, tevens zaten er twee jongens van begin twintig, Tom en Cris die ik nog kende van een paar jaar terug toen ik nog club draaide in het buurthuis.

Het was er weer gezellig en voordat ik het wist had ik iets teveel wijn op en was het ongemerkt al half twee geworden. Ik had nog steeds de kriebels in mijn buik en voelde me heerlijk loom en besloot naar huis te gaan, de twee jongens stapten ook op. Bij mijn voordeur aangekomen zei Tom “Of heb je soms nog een kop koffie voordat we slapen gaan Gerrie?”.

Ik dacht er verder niet bij na en zei “Ach, dat is geen slecht idee”.

In de kamer stond mijn aangebroken fles wijn nog op tafel en Cris vond dit zonde en had toch liever een pilsje dan koffie, dus haalde ik voor de jongens een pilsje en nam zelf nog maar een glaasje wijn.

Cris zat in de CD-stapel te zoeken en zette een muziekje op. Tom stond op en zei “Kom even een dansje.” Ik stond op maar voelde dat ik niet meer helemaal stevig op mijn benen stond.

“Geeft niks”, zei Tom, “dan wordt het gewoon schuifelen, leun maar tegen mij aan en houdt je goed vast”.

We stonden zo een beetje te schuifelen, ik had mijn hoofd tegen zijn borst gelegd en voelde me een beetje opgelaten en zweven, toen ik opeens een hand op mijn borst voelde die er zachtjes in kneep. Ondanks dat ik dit lekker vond wist ik: dit kan niet, dit mag niet… en beurde mijn hoofd op om te protesteren, Tom drukte gelijk zijn lippen op de mijne en er kwam alleen een gesmoord geluid uit mijn keel wat uitgelegd werd als… ze vindt dit lekker…

Hij duwde zijn tong bij mij naar binnen en even tongde ik terug. Zijn hand was ondertussen mijn blouse binnen gekropen en had een van mijn stijf geworden tepels te pakken gekregen, hij kneep er eens stevig in, waarop ik het uitkreunde.

Ik voelde een kus in mijn nek, die kwam van Cris die ongemerkt achter me was gaan staan en nu zijn handen op mijn billen had gelegd.

Ik protesteerde “Jongens niet doen, ik ben getrouwd”, maar het klonk niet erg overtuigend en ik was inwendig ook zo geil als een beer. De jongens trokken zich van mijn protest dan ook niks aan, Cris maakte langzaam mijn blouse open terwijl Tom zich op zijn knieën liet zakken , mijn rokje opstroopte en een hand onder op mijn kutje drukte.

“Je bent al heerlijk nat”, zei hij toen hij mijn slipje aanraakte. Dat klopte ook wel maar dat was al de hele avond zo.

Cris had intussen mijn borsten ontbloot en stond er stevig in te knijpen waardoor ik weer een kreun liet ontsnappen. Het was zinloos om nog tegen te stribbelen, ik was te ver heen, ik was zo geil, ik stond op knappen.

Tom stroopte mijn broekje naar beneden en stak een vinger in mijn warme natte kutje. Ik werd zacht op het kleed neergelegd en even later voelde ik Tom zijn tong tussen mijn kutlipjes heen en weer gaan, dit was te veel van het goede en ik kwam vreselijk klaar.

“O god, neuk me alsjeblieft”, riep ik tegen Tom.

Cris had zich ondertussen van zijn broek ontdaan en hield zijn lul vlak bij mijn gezicht, terwijl hij nog steeds mijn borsten zat te kneden. Ik pakte zijn pik en begon er zachtjes aan te zuigen. Tom liet mijn kutje even met rust om zich uit te kleden, maar gelijk stak Cris meerdere vingers diep in mijn kut. Mijn kutje stond in brand. Terwijl ik met een hand Cris lag af te rukken zat Tom naakt tussen mijn benen en zag ik een heerlijke lange stijve pik richting mijn kutje gaan. Hij was een stuk groter dan die van mijn man en even dacht ik “mijn god, kan ik die wel hebben” Mijn kutlipjes werden heerlijk opgerekt toen hij in me kwam, eerst langzaam , maar de stoten werden almaar heviger en ik zag aan Toms gezicht dat hij op het punt stond klaar te komen.

“Spuit me vol, geef me je zaad, neuk me”, bracht ik al kreunend uit.

Ik was Cris helemaal vergeten die met zijn pik voor mijn gezicht bungelde. Tom kwam kreunend klaar en ik voelde zijn kloppende pik in mijn kutje pulseren. Hij trok zijn lul uit mijn kut en ik voelde zijn zaad langs mijn dijen lopen.

Ik werd omgedraaid en op mijn knieën neergezet ,waarop Cris achter mij ging zitten en zijn lul tegen mijn kut aandrukte, zijn lul was een stuk kleiner dan die van Tom , maar dikker. Hij ramde hem ineens diep in mijn kut ,wat geen probleem was, want die stond nog wijd open en droop nog van het sperma van Tom.

Tom kwam op zijn knieën voor mij zitten en stak zijn half slappe pik in mijn mond. “Zuigen, lekker sletje van me”, zei hij, en zo voelde ik me ook. Ik, die mijn man nog nooit bedrogen had, liet me naaien door de eerste de beste twee jongens, ik gedroeg me ook als een slet.

“Ja lekker, naai me, spuit me vol….” was het enige wat ik nog uit kon brengen.

Ik voelde een vinger tegen mijn kontgaatje drukken, wat weer een heerlijk gevoel in mijn onderbuik gaf. Even later werd die vinger langzaam in mijn poepgaatje gedrukt waardoor ik me helemaal gevuld voelde. Maar dit wou ik niet, ik protesteerde heftig, dit gaatje was alleen voor mijn man bestemd, hiermee wou ik hem niet bedriegen, ik was tot nu toe nog nooit verder gegaan dan me door Dirk in mijn kontje te laten vingeren. Mijn man wou graag mijn kontje neuken, en dit zou ongetwijfeld eerdaags ook gebeuren, maar niet door een vreemde .

“Oké, oké”, riep Cris en trok gelukkig zijn vinger terug. Ik weet nog niet of, als hij was doorgegaan, op een moment mijn wil toch niet gebroken zou zijn en ik hem dit misschien ook had toegestaan. Even later kwam hij al grommend klaar.

Ondertussen voelde ik Toms pik in mijn mond weer tot volledige lengte en hardheid terugkomen en hij begon neukbewegingen in mijn mond te maken.

“Kom, pijp me lekker sletje van me”, riep hij, ik moest bijna kokhalzen, zo diep stootte hij in mijn keel.

Cris had ondertussen zijn pik uit mijn kutje getrokken en ik voelde het zaad langs mijn benen lopen. Ineens voelde ik weer iets hards en kouds in mijn kut, ik keek om en zag dat Cris langzaam de wijnfles in mijn kutje duwde .Ik kwam nogmaals luid kermend klaar. Tom pompte zijn pik nogmaals in mijn mond en spoot even later zijn kwakje diep in mijn keel.

De jongens waren verzadigd en ik kwam ook weer langzaam bij mijn positieven. De jongens kleden zich aan en vertrokken, mij achterlatend druipend van hun sperma. Ik ben me daarna vlug gaan douchen, heb de rommel opgeruimd en ben in bed gekropen.

De volgende morgen werd ik door Dirk wakker gemaakt met een hand op mijn kutje, die voelde nog een beetje rauw aan van afgelopen nacht. “En heb je een lekkere nacht gehad?”, vroeg hij met een vals lachje om zijn mond. Ik voelde me rood worden van schaamte en knikte bevestigend, hij draaide zich lachend om en ging slapen. Hij moest eens weten wat voor een beurt ik gehad had. Hij maar denken dat ik tekeer was gegaan met de dildo, terwijl ik me had laten naaien door die twee.

Ik heb besloten dat dit eenmalig is en wil het dan ook niet aan mijn man vertellen, enerzijds schaam ik me, maar er is ook een wereld voor me opengegaan, dus wie weet !!!!!

© Gerrie

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Onbedoeld bedrog

  1. 24 juli 2007 at 10:58

    leuk verhaal 1*

  2. 12 augustus 2007 at 12:43

    Goed geschreven en herkenbaar, maar helaas geen uitschieter qua originaliteit.
    2**

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world