hot teens tube shemale jizzed by group.

Onbekend maakt bemind…

 

Van alles ging door haar heen. Wat deed ze hier! Ze leek wel gek geworden. Hoe kan het dat ze zich hier in heeft laten kletsen. Desondanks golfde de opwinding door haar lijf. Ze voelde haar lippen al nat worden terwijl het schaamrood haar naar de kaken steeg bij de gedachte een bekende tegen te komen.

‘s Middags was ze gewoon uit haar werk vertrokken, het einde van een drukke week dus redelijk moe. De afspraak met Antonio was een prettig vooruitzicht. In moeilijker tijden hadden ze elkaar maanden niet gezien. Maar goed beschouwd was hij altijd haar beste vriend geweest, en zij de zijne. Natuurlijk was er meer gebeurd dan alleen vriendschap. Een platonische vriendschap tussen man en vrouw was niet mogelijk, zo was haar ervaring. Op de valreep was er altijd wel iets van seks naar boven gekomen. Soms vluchtig, soms langdurig, maar altijd spannend en geil.

Antonio en zij hadden elkaar leren kennen in de 4e klas van de middelbare school. Een leeftijd waarop de hormonen door je lijf gieren. Ze waren niet verliefd geweest maar deelden al snel lief en leed. Zo had Antonio nooit een geheim gemaakt van zijn biseksualiteit. Dat had ze reuze interessant gevonden. Details over zijn liefdesleven bespraken ze uitgebreid. Eerst op haar kamertje bij haar ouders, onder het mom van huiswerk maken. Later, toen ze studeerden bleef het contact en stond ook haar liefdesleven regelmatig op de agenda. Dat was lang niet zo spannend als de zijne overigens.

Een hevige vrijpartij tussen hen was uiteindelijk een kwestie van tijd en nadat deze spanning eraf was leek de weg vrij de vriendschap verder te ontwikkelen. Dat bleek echter lastiger dan gedacht toen zij een jaar later een vriendje kreeg dat hij ook wel zag zitten. Na een knallende ruzie hadden ze elkaar een maand of 8 niet gezien. En nu was er sinds een paar weken weer contact. Het vriendje was inmiddels passé. Door die ene vrijpartij die ze met Antonio had gehad leken bronnen van spanning uit de lucht. De uitnodiging om ergens wat te gaan eten had ze dan ook met plezier aangenomen, ze verheugde zich er op.

Tijdens het eten vanavond wisselden ze, na de bekende vragen over werk en de ouders, als vanouds details over hun liefdesleven uit. Het leek of de tijd stil had gestaan en ze elkaar gisteren voor het laatst gesproken hadden. Hij deed bekentenissen over verlangens naar korte anonieme ontmoetingen op donkere parkeerplaatsen en seks onder dwang (vergezeld van de opmerking dat sommige zaken vooral fantasie moeten blijven). Zij had, na al die tijd, bekend dat zijn liefdesleven voor haar altijd een bron is geweest voor hevig opwindende fantasieën en eenzame masturbatiefeestjes.

Het gesprek deed haar hart sneller kloppen. Vooral op de meer gevoelige plekjes, haar tepels prikten door de dunne stof van haar jurkje. Antonio’s ogen glommen. “Durf je een uitdaging aan?” vroeg hij. Uitdagingen waren haar ‘middle-name’ dus over het antwoord dacht ze niet lang na. “Zeker wel, hoezo? Heb je plannen?” “Kom” was zijn enige reactie.

En nu zat ze hier zo onopvallend mogelijk te zijn. Spijt van haar opmerking over seks met vreemden had ze niet toen duidelijk was geworden dat hij haar meenam naar een parenclub. Soms is een ander nodig om grenzen te verkennen. De dame bij de entree was vriendelijk, ze had een korte rondleiding gegeven en de huisregels uitgelegd. Er gold een dresscode wat inhield dat ze haar eigen kleding uit moest doen en in een locker opbergen. Natuurlijk was ze met haar ondergoed niet voorbereid geweest op blikken van onbekenden. Ze lachte in zichzelf toen ze dacht aan de opmerking die haar moeder vroeger altijd maakte “zorg ervoor dat je altijd een schone onderbroek aantrekt. Je weet nooit waar je terecht komt”. Uiteraard had haar moeder daarbij een arts in een of ander ziekenhuis in gedachten en geen parenclub. De vriendelijke ontvangstdame verzekerde haar dat de string en bijpassende bh die ze droeg, prima waren.

Desondanks was ze nerveus, nagenoeg in je blootje op een barkruk behoorde niet tot haar dagelijkse bezigheden. Aan Antonio had ze nu weinig meer. Na een kus in haar nek en de opmerking dat ze er geil uitzag was hij verderop gaan staan. Zijn hand lag al losjes op het dijbeen van zijn gesprekspartner. Ze moest zichzelf dus zien te redden.

Ze keek over haar schouder, schoof wat heen en weer op de barkruk en schrok toen de bardame haar recht in de ogen aankeek. “Voorhet eerst zeker”. Shit, was het zo opvallend, dacht ze. Ontkennen had geen zin dus antwoordde ze. “Is het zo duidelijk?”. “Ach,leer mij bezoekers kennen. Je haalt ze er zo uit. Drink rustig wat en ga daarna eens rondkijken. Je zult je vast gaan vermaken”. De bardame draaide zich om en bukte om de gevraagde witte wijn uit de koeling te pakken. Haar string kon de gladgeschoren schaamlippen niet verbergen. Mmmm, hoe zou dat voelen vroeg ze zich af.

Met het wijntje in haar hand liep ze, nog wat schuchter maar toch al wat nat tussen haar benen, door de verschillende ruimtes. De andere mensen liet ze nog even links liggen. Af en toe schudde ze licht haar hoofd als ze een knipoog of uitnodigend gebaar kreeg van een bezoeker. Nee zeggen is niet raar, had ze van de vriendelijke gastvrouw begrepen. Dat nam ze ter harte omdat ze eerst rond wilde kijken.

In de filmzaal werden pornofilms vertoond, een blik om de hoek van de deur leerde haar dat de mannen en vrouwen dit erg inspirerend vonden. Naast de filmzaal was een soort snoezelkamer, ingericht met rood beklede bedbanken en met gedimd licht waar diverse mensen strelend, likkend en zoenend aan het ‘snoezelen’ waren. Het zag er gezellig en ontspannen uit. Op een bordje bij de trap stond een verwijzing naar een SM-kelder, die sloeg ze over, maar wie weet… ooit?. Ze passeerde twee dames die hand in hand onderweg waren naar de bar en een stelletje waarvan de man in een tijger-boxershort gekleed was. Ze moest erom glimlachen.

Het bordje ‘dark room’ op een deur wekte haar nieuwsgierigheid. De gedachte aan relatieve anonimiteit leek haar een goed begin. Aarzelend duwde ze de deur open. Het wijnglas zette ze neer op een plankje naast de deur, haar slip en bh ernaast. Ze nam de tijd om te wennen aan het donker en de geluiden. Door met haar rug tegen de muur te leunen ontdekte ze dat die een beetje warm was. Zelfs de muren geven warmte glimlachte ze bij zichzelf. Ze luisterde naar de gedempte geluiden om haar heen. Haar spanning steeg, haar hart ging sneller kloppen, haar tepels werden stijf en in haar grotje voelde ze bekende kriebels opstijgen. Wie waren hier en wat deden ze met elkaar? De gedachte dat er onverwachte dingen konden gebeuren wond haar op. Op de tast volgde ze de muur en ging een hoek om. Haar hand gleed verder terwijl haar ogen langzaam aan het donker begonnen te wennen. Een vorm onderscheidde zich, een arm gestrekt langs de muur in de richting waarin zij zich bewoog. Ze liet haar hand naar voren glijden, dit was het moment, zou ze echt contact durven maken?.

Een fractie van een seconde twijfelde ze, toen was het al te laat. De vingers zochten de hare en maakten contact. Zacht gekreun leek te komen van de persoon wiens duim langzaam de rug van haar hand streelde. Andere geluiden drongen tot haar door waardoor ze zeker wist dat die persoon in kwestie gelikt werd. Was de hand van een man of vrouw? De hand was zacht. Een vrouw dus. Haar opwinding nam toe. Ze deed nog een stap naar voren waardoor haar hand als vanzelf naar voren gleed en via de onderarm, elleboog en bovenarm bij de schouder belandde. Ze kon het gezicht niet zien, maar wel voelen. Terwijl de hand van de onbekende vrouw haar gezicht aanraakte voelde haar eigen hand het lange zachte haar, de wang en de zachte welving van een borst. Zacht nam ze de harde tepel tussen duim en wijsvinger. De ademhaling stokte even en de vrouw draaide naar haar toe. Borsten raakten elkaar, harde tepels stootte tegen de hare. De opwinding sloeg nu in golven toe.

De anonimiteit van het donker vaagde de alle drempels weg. Ze kusten elkaar, tongen draaiden rond en handen vonden hun weg naar beneden. Een zachte buik, een streepje haar en toen, voor de eerste keer, zachte warme schaamlippen van een andere vrouw. Haar vingers dwaalden voorzichtig rond, voelde de zachte binnenkant en gleden over haar natte lippen. Ze duwde haar vingers even naar binnen om daarna het harde knopje (de clit van een andere vrouw!) te vinden. Ze vroeg zich af waar degene was gebleven die deze vrouw likte maar kreeg weinig kans zich daar heel druk om te maken omdat de onbekende vrouw nu haar inmiddels druipende kutje had gevonden en twee vingers in en uit haar bewoog. Ze deed een stap naar achteren en bukte zich een beetje om haar mond de sluiten rondom de tepels van deze heerlijk zachte tieten.

Ze is zich ervan bewust dat haar billen uitdagend naar achteren steken doordat ze voorover gebukt staat. De gedachte dat een onbekende zich tegoed kan doen aan haar uitnodigende achterwerk wordt werkelijkheid als ze andere vingers naar binnen voelt glijden die als uit het niets haar zachtste plekje vonden. Trefzeker pompen de vingers in een vast ritme in en uit haar terwijl een tweede hand haar van de andere kant aanraakt, haar clit vindt en er zacht mee speelt. De handen verdwijnen weer en komen terug op haar heupen. Ze weet wat gaat gebeuren, ze haalt diep adem en strekt haar billen verder naar achteren om de stijve lul in haar te verwelkomen. Van schrik en genot schiet ze omhoog.

Haar eigen handen verlaten het geile, gladde en warme kutje waarin haar vingers zich bevonden, haar mond laat de naar voren priemende stijve tepels los. De onbekende vrouwe neemt het initiatief over; nu wordt ze gekust, haar borsten gestreeld, haar tepels tussen duim en wijsvinger rondgedraaid terwijl de man achter haar het tempo waarmee hij haar neukt opvoert. De sensatie van de tong van deze vreemde vrouw in haar mond, de manier waarop haar borsten en tepels gestreeld worden en niet te vergeten de man die met een flink formaat keiharde lul naar hartenlust in haar pompt doet alle grenzen naar de achtergrond verdwijnen. Net als de gedachte aan Antonio. Hier lust ze pap van, ze wil meer.

Kennelijk geldt dat ook voor de onbekende man en vrouw. Ze maken zich van haar los en nemen haar verder de ruimte in. De man en vrouw kennen de ruimte blijkbaar goed want ze leiden haar regelrecht naar een zachte bank en duwen haar naar beneden. Aan weerskanten nemen de man en vrouw plaats. Kussend, tongend en strelend glijden 2 paar handen over haar lichaam. Al haar erotische plekjes, haar nek, schouders, borsten, tepels, buik, dijbenen, venusheuvel, in haar, rondom haar clit, alles raken zij aan. Ze heeft zich nog nooit zo geil gevoeld.   Ze buigt zich naar opzij, ze wil de vrouw opnieuw voelen, proeven, haar lichaam beter leren kennen. De vrouw geeft mee en laat zich naar achteren vallen. Haar mond dwaalt vrijelijk over haar lichaam en stopt bij alle spannende plekken. Zuigend op de tepels gebruikt ze haar handen om de rest van haar lichaam te verkennen. Ze geniet van de zachtheid, de gladheid en de zachte kreuntjes van deze vrouw. Ze zakt verder naar beneden tot ze bij de natte kut van de onbekende vrouw beland is. Ze ruikt de licht zoete geur van haar vocht en steekt haar tong uit. Het puntje raakt precies dat plekje aan waar de schaamlippen samenkomen. Ze steekt haar tong verder uit en doet een lange haal van boven naar beneden. Het lichaam onder haar verstrakt. Ze brengt 2 vingers in haar kut, draait ze rond en begint haar dan vol overgave te likken.

De toenemende druk van de handen van de vrouw doen haar omdraaien waardoor ze als ‘69’ elkaar bevredigen. De man neemt nu weer actie. Eerst kneedt hij haar borsten en tepels. Dan voelt ze hoe hij opnieuw achter haar kruipt met maar 1 doel; zijn lul in haar stoten. Het is haar favoriete standje; neuken op z’n hondjes. Dat ze daarbij ook zelf zo’n heerlijk geile kut ligt te likken en haar eigen clit nog steeds bewerkt wordt door de warme zachte tong van de andere vrouw maakt dat ze dit niet lang volhoudt.

Ze laat haar eigen vingers steeds sneller in en uit de natte pruim van de vrouw gaan en voelt dat ook zij aardig op weg is naar een hoogtepunt. Ze probeert haar eigen opwinding even opzij te zetten en wil eerst de ander een orgasme laten beleven. Dat duurt niet lang. Voor het eerst voelt ze wat er gebeurt in een vrouw die klaar komt; lippen zwellen op, heupen gaan omhoog waardoor ze met haar hele gezicht tussen de natte lippen verdwijnt. De schokken komen uit de tenen van de onbekende vrouw omhoog en het gekreun laat niets aan duidelijkheid te wensen over, deze vrouw komt Klaar met een hoofdletter K…… Langzaam stopt ze met likken en haalt ze haar vingers uit haar kut. Ze proeft nog een keer en stelt vast dat vrouwengeil zoetig is.

“Mmmmmm, dat was hemels” zegt een stem in haar oor. “ Nu jij, lekker ding”. De man is onder haar gaan liggen en leidt haar natte, zachte, grotje, over zijn rechtopstaande pik. Ze zit met haar kont naar zijn gezicht waardoor ze alle ruimte heeft de andere vrouw te tongen, haar borsten te laten strelen en likken en de handen van deze vrouw vrij spel te geven zodat die haar clit nog eens lekker stimuleren.

Ze wil niet, ze wil het hoogtepunt dat in razend tempo over haar heen komt uitstellen. Het is zo zacht, zo warm, ze steekt haar tieten nog eens flink vooruit en voelt het tempo van de man toenemen, hij komt dieper en dieper in haar. Nog even, nee, nog niet, nog niet ……… Ze komt, en ze komt en ze komt. Er komt geen einde aan haar orgasme.

Langzaam, héééél langzaam laat ze zich naar achteren en opzij zakken. Als een plakje kaas ligt ze nu tussen de man en vrouw in. Gezichten kan ze nog steeds niet onderscheiden. Zes handen blijven warm en strelen drie tevreden lijven tot hun ademhaling weer rustig is.

De vraag “ook zo’n dorst?” brengt haar weer terug in deze wereld, in deze donkere kamer. Ze staan op om aan de bar een stevige borrel te nemen. Voor het eerst zien ze elkaar in het licht. En omdat ze elkaars lichamen al kennen is dat niet raar. Het belooft een heerlijk lange nacht te worden.

Het duurt lang voor ze begint zich af te vragen wat Antonio aan het doen is, nu heeft ze hem heel wat te vertellen……….

Donna Polderman

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  9 comments for “Onbekend maakt bemind…

 1. 5 april 2009 at 22:44

  Lekker verhaal , leest als een trein .. leuke eerste keer in een parenclub … en het spannendste is dat je geen gezichten ziet in een dark room ..
  Nice !

 2. 6 april 2009 at 09:02

  leuk verhaal!
  Misschien een tip voor een volgende verhaal: probeer cijfers voluit te schrijven wanneer het kleine getallen betraft. Dus één i.p.v. 1. Het kost je, wat mij betreft, geen punten, maar dat staat wat verzorgder. (Zestienhonderdvierentachtig is ook weer een beetje over the top natuurlijk ).

 3. 8 april 2009 at 10:53

  heerlijk verhaal, prachtige vertelling over toenemende lust.

 4. 14 april 2009 at 11:48

  Een heerlijk geil verhaal

 5. 17 april 2009 at 21:47

  Dat was mooi. Alsof ik nu ook in een parenclub ben geweest.

 6. 19 april 2009 at 08:35

  Een heerlijk verhaal. Mooi en beeldend geschreven hoewel ik soms wat moeite had om je te volgen van het ene naar het andere standje. Aandachtspunt voor een volgend verhaal?

 7. 19 april 2009 at 21:33

  Na een stroeve start gaat het los. De schrijfstijl hinkt tussen beschrijvend (afstandelijk) en belevend. Belevend heeft de overhand, maar soms komt de beschrijvende stijl door en dan breekt de spanning die je opbouwt.

 8. 20 april 2009 at 21:33

  Dit verhaal is ddor vijf leden beoordeeld.(3 keer 3*, i keer 2,5* en 1 keer 2*) Daarmee komt het gemiddelde uit op 2,7*. Dit betekent 2,5* van de leden.

 9. 20 april 2009 at 23:00

  Goed verhaal, jammer alleen van de plotselinge wisseling van tijd (van verleden tijd naar tegenwoordige). Dit haalt de spanning er even uit.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world