hot teens tube shemale jizzed by group.

Onder de zonnebank

Het is al laat op de avond. Mijn lief zit ver weg en ik heb net een heerlijke tijd met hem doorgebracht op msn. Ik besluit nog even onder de zonnebank te kruipen en ons gesprek en de beelden nog even door mijn hoofd te laten gaan. Mijn zachte trui glijdt soepel over mijn hoofd en ook mijn hemdje is snel uit. Ik zet de zonnebank vast aan en in het wit-blauwe licht haak ik mijn bh los en laat de bandjes van mijn schouders zakken. Waar hij valt laat ik hem liggen. Ik trek mijn slip over mijn ronde heupen en laat die ook op de grond vallen. Even glijd ik met mijn vingers langs mijn lipjes. Met een glimlach voel ik dat ik lekker vochtig ben. Tevreden stap ik onder de zonnebank en trek de hemel naar beneden. Ik sluit mijn ogen en voel de warmte van de lampen op mijn huid. Ik ontspan me en als vanzelf beginnen mijn handen een zwerftocht over mijn lijf. Ze strelen mijn buik, mijn borsten en mijn tepels, die inmiddels lekkere harde knopjes zijn geworden. Ik stel me voor dat het jouw handen zijn. Je mooie, slanke handen met je lange soepele vingers. Ze strelen mijn buik, mijn borsten en mijn harde tepels. Ik voel hoe het me opwindt en ik stel me voor hoe jij ervan genieten zou. De vingers zouden het liefst direct naar mijn kutje gaan, maar ik beheers me. Speel met mijn borsten. Laat je handen erover heen glijden, onderlangs en naar mijn tepels. De harde knopjes draaien even tussen je vingers. Er ontsnapt een geluidje van genot. Tergend langzaam zakken de handen over mijn buik naar mijn kutje. Eerst voelen ze de donzige haartjes van het streepje op mijn venusheuvel, daarnaast is het lekker glad. Daarna bij mijn schaamlippen aangekomen strelen ze er nauwlijks merkbaar overheen.

Een gekmakend gevoel schiet door mijn onderbuik omhoog. Ik wil ze voelen en duw mijn kutje wat omhoog. Gelukkig plagen ze me niet langer en merk ik hoe de vingers het nat van mijn geilheid ontdekken. Mijn lipjes openen zich al bijna als vanzelf. Mijn klitje is ook duidelijk voelbaar. Mmmmm heerlijk!!! Mijn kutje wil aangeraakt worden en ongeduldig wiebel ik met mijn kontje. De vingers glijden tussen mijn natte lipjes en verdwijnen in mijn kutje, waar ze heerlijk soppen in mijn geil. De andere hand verwent ondertussen mijn klitje. Langzaam streelt die over mijn knopje Wat een genot!!!

Zo kan ik uren doorgaan, maar mijn klitje wil meer, veel meer! Ik stoot mijn kontje naar voren, alsof ik zeggen wil: Laat me genieten, laat me komen! De hand die in mijn kutje zat trekt zich terug. Ik voel een lichte teleurstelling in me opkomen. Dan voel ik de natte vingers tegen mijn lippen. Ik neem ze in mijn mond en proef mijn eigen opgewondenheid. Oohhh Heerlijk! De hand trekt zich snel weer terug en gaat loom over mijn lijf weer naar mijn kutje. Vol verlangen kom ik met mijn kontje zo ver mogelijk tegemoet en ben pas tevreden als ik de vingers weer op en neer voel gaan tussen mijn natte lipjes.

Plots gaan de lampen uit. De timer is afgelopen. Ik ben inmiddels echter zo opgewonden, dat ik niet meer stoppen wil. Ik duw de zonnebank omhoog en voel de handen weer over mijn borsten en harde knopjes naar mijn kutje gaan. Ondeugend streelt een vinger even langs mijn roosje, wat zelfs ook een beetje openstaat! Dan richt zich alle aandacht op mijn poesje en mijn klitje. Eerst lekker langzaam, maar al gauw sneller over mijn klitje. Het is inmiddels lekker groot en gevoelig. Mijn heupen bewegen heerlijk mee. Mijn buikspieren trekken al wat aan. Doorgaan! Doorgaan! Ik hoor de handen soppen in mijn geil! Heerlijk. Steeds sneller en sneller tot ik het gevoel heb dat ik denk te ontploffen. Ik kom… Dan voel ik schokken van genot. Geweldige ontlading. De handen strelen nu nog langzaam en zacht over mijn kutje en klit. Mijn klit is erg gevoelig nu en regelmatig volgen er naschokken door de aanraking. Uiteindelijk volgt totale ontspanning… Zo, met het gevoel van jouw handen op mijn lijf, doezel ik in slaap. Mmmm heerlijk… Wat een droom!!!

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Onder de zonnebank

  1. 16 oktober 2006 at 20:50

    Niet slecht geschreven, maar nogal kort. Wat dieper uitwerken en het verhaal treft veel beter doel.

  2. 7 november 2006 at 02:03

    Gelukkig maar dat "de timer is afgelopen".

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world