hot teens tube shemale jizzed by group.

One of these days

It's one of these days, verzuchtte ik, terwijl ik in het bushokje buiten het bereik van de striemende regen probeerde te blijven. De wereld oogde onvriendelijk, de lucht kwaad en een enkeling fietste gehaast voorbij in de hoop de aangekondigde hagelbuien voor te blijven. Er zat een knoop in mijn onderbuik. Ik twijfelde over de oorzaak. Ik had nog twee dagen om mijn scriptie af te maken, en was nog niet eens halverwege.

Morgen zou ik het uitmaken met Robert, wekenlang was ik hem al meer dan zat, maar had nog niet de moed weten te vinden er een punt achter te zetten. Ik dacht terug aan gisteravond. Aan de vreemde wending tijdens het koetjes en kalfjes gesprek bij de buren. Ik kende ze amper, en het contact was altijd oppervlakkig gebleven. In het trappenhuis groeten ze me altijd hartelijk. Maar veel verder dan een korte uitwisseling van de weersvooruitzichten was het nooit gekomen.
Een rilling schoot over mijn rugwervels. Ik herinnerde me dat ik geen slipje droeg. Dat ik die ochtend opgewonden was opgestaan en uit balorigheid de blauwe string weer had uitgetrokken en het demonstratief over het plastic hoofd van de paspop in mijn slaapkamer had getrokken. Dit zou mijn dag worden, had ik besloten nadat ik bij was gekomen van een heerlijk ochtendorgasme. Dus niet mompelde ik, en keek naar mijn doorweekte broek. Mijn gedachten dwaalden weer af naar de avond ervoor.

De bel zoemde. De buurvrouw stond voor de deur. Ze vroeg of ik nog olijfolie in huis had. Ik beloofde het wel even te komen brengen. Mijn flatje was een puinhoop, en ik duldde momenteel ook geen vreemdeling in mijn territorium. Toen ik even later aanbelde deed hij open. Met een vriendelijke glimlach en uitnodigende armzwaai kon ik niet anders dan over de drempel te stappen. Zij zat aan de tafel in de woonkamer. Hij liep voor me op en wees naar de stoel naast haar. Ze stelden zich voor. Esther en Manuel. Zij werkte in de OK van het ziekenhuis. Hij was commercieel manager van een casino. Aardige en vlotte mensen, ik schatte ze net voorbij de dertig en gezien de inrichting waren ze bewust van de laatste trends. We hadden het over de naderende verkiezingen, vakantieplannen en de huurcorporatie die de flat wilde renoveren. Ik voelde me op mijn gemak en babbelde er lustig op los. We vergaten de tijd, tot de tweede fles wijn werd opgetrokken en zij me ineens recht aankeek. “Je bent een mooie meid, als je nog eens aan de andere kant van de heuvel wilt kijken geef je maar een gil okay”, fluisterde ze hees.
Ik schrok, en ontweek haar blik. Ik probeerde haar woorden te interpreteren, maar mijn gedachten waren in geen velden noch wegen te bekennen. Stotterend vroeg ik haar even later wat ze bedoelde. Maar ze gaf geen antwoord. Toen ik haar aankeek begreep ik waarom. Haar wangen hadden een felrode kleur aangenomen, en ze had haar handen voor haar ogen geslagen.
Sorry, fluisterde ze, ik ben soms wat te impulsief.
Geeft niet, zei ik, en mompelde dat ik weer moest gaan.

De bustrip leek eindeloos. Het stuk van de halte naar de flat had een gevoelslengte van drie uur. Verkleumd en chagrijnig opende ik de voordeur en strompelde naar binnen. In de woonkamer zette ik de cv op 24 graden, trok mijn natte kleren uit en spoedde me naar de keuken waar ik een warme hap uit de magnetron haalde en snel naar binnen schrokte. Weggekropen in een dikke trui op de bank stak ik een halve joint aan. Langzaam maar zeker voelde ik het leven weer in mijn lichaam terugkeren en strekte ontspannen mijn blote benen.

De bel zoemde. Ik stond op en opende de deur. Het waren de buren.
“We zouden graag even met je willen babbelen”, zei Manuel verlegen.
Ik weet niet of ik daar nu wel zin in heb, reageerde ik koeltjes.
“We houden het kort, maar we moeten het even kwijt”, zei Esther. Ik knikte en liet ze binnen.

In de woonkamer verontschuldigde ik me voor de troep en liet ze plaatsnemen op de bank.
Het zit zo, begon Esther. Als ik teveel wijn op heb word ik altijd wat vrijer.
Aha, zei ik onderkoeld.
En dan zeg ik wel eens wat teveel.
Ik snap nog steeds niet waar je naartoe wilt, reageerde ik.
Het zit zo, hakkelde Manuel. Mijn Esther zou wel eens wat leuks willen doen met een andere vrouw.
Aha, zei ik.
Maar niet zomaar met elke vrouw, voegde hij er snel aan toe.
En wat heb ik daar mee te maken?, vroeg ik schaapachtig.
Mijn hart sloeg over toen ik die woorden uitsprak. Ik keek naar Esther en zag ineens een heel andere vrouw zitten. Van een anonieme en onopvallende buuf was ze veranderd in een welgevormde en kleurig geklede vrouw. Ik kneep mijn ogen eventjes dicht en keek een paar seconden later nieuwsgierig weer naar haar of ik het wel goed had gezien. Ik probeerde de buurvrouw weer voor de geest te halen. Maar wat ik ook probeerde, ze weigerde haar vorige gedaante weer aan te nemen. Het zweet brak me uit, en ik voelde me opgelaten.

Manuel vertelde uitgebreid over haar fantasieën, maar zowel Esther als ik keken elkaar alleen maar zwijgend aan. Het was alsof een onzichtbare hand me van de stoel drukte, naar de bank duwde en mijn handen begeleidde naar haar gezicht. Ik zag hoe ze over haar wangen gleden en haar schouders betasten. Mijn vingers raakten haar lippen en….en…..ik ging tot mijn eigen afgrijzen op haar schoot zitten. Mijn lippen omsloten de hare en onze tongen speelden met elkaar alsof ze niet anders gewend waren.

Voordat ik er erg in had zat ik naakt op haar schoot en voelde ik haar warme en sensuele handen mijn rug strelen. Haar tong draaide plagerige rondjes over mijn tepels die snoeihard waren geworden. Ik voelde de opwinding vanuit mijn tenen opstijgen. Na elke aanraking voelde ik me vrijer worden. Ook haar kleren waren ineens verdwenen. Ik bekeek haar naakte lichaam, betastte haar zachte borsten en zoende haar in haar nek. We zoenden tot mijn kaken begonnen te protesteren.

Overmoedig liet ik mijn tong uit haar mond glippen en maakte een slepende beweging langs haar borsten, buik, navel en een dun streepje schaamhaar. Haar huid was zacht als satijn, ze rook naar jasmijn en in de kamer hing een broeierige en onwerkelijke sfeer. Voor het eerst in mijn leven raakte ik de lippen van een andere vrouw aan. Het voelde vreemd en vertrouwd tegelijk. Mijn lippen gloeiden van opwinding. Ik merkte dat mijn kutje zich langzaam vulde. Uitdagend spreidde ze haar benen, haar lipjes openden zich daardoor ietsjes en ik keek recht in haar natte spleetje. Het zachte roze vlees glinsterde alsof er duizenden minuscule diamanten piercinkjes zaten.

Ik boog me voorover en drukte mijn tong tegen haar warme vlees. Ze proefde zoet, zo zoet dat ik al snel gulzig en gehaast begon te likken. Na minutenlang haar gelikt te hebben duwde ze me weg. Ik schrok. Maar zag tot mijn opluchting dat zij nu ook wel eens wilde ervaren hoe het was een vrouw te proeven. Wijdbeens lag ik op de bank, en liefkoosde haar toen ze haar tong langzaam en teder over mijn klitje liet glijden. Manuel zat ademloos toe te kijken. Ik gebaarde dat hij zich uit moest kleden. In een paar luttele seconden zat hij naakt naast ons op de bank. Ik streelde zijn geslacht dat zich langzaam ontrolde tot een fikse paal. Met mijn hand duwde ik zijn kontje omhoog waardoor het gevaarte tegen mijn mond botste.

Esther knikte goedkeurend toen ze eventjes omhoog keek. Mijn lippen krulden om zijn warme natte eikel en ik zoog zijn pik zo diep mogelijk naar binnen. Hij was lekker breed en niet al te lang geschapen, zodat ik hem in zijn geheel kon herbergen in mijn mond. In een heerlijke cadans begon hij me langzaam te neuken zodat ik me weer helemaal kon concentreren op Esther haar tong. Haar handen streelden de binnenkant van mijn dijen. Haar tong kronkelde onrustig door mijn kutje.

Toen ik haar ene hand naar mijn kontje bracht en een vinger naar binnen voelde glijden wist ik dat het niet lang meer zou duren. Mijn onderbuik begon al een beetje mee te schokken in het zuigritme van Esther. En in mijn hoofd zag ik ineens tientallen geschoren pikken en kutjes voorbijkomen. Mijn billen begonnen te tintelen, mijn benen schokten en mijn hart bonsde op plekken waar ik hem nog nooit ervaren had. Het was alsof een grijper van een kraan me had gegrepen. Optilde en me plat probeerde te knijpen. Het voelde alsof ik werd opgezogen door een orkaan, zo woest en beklemmend diende het orgasme zich aan. Ik hoorde Manuel kreunen. Esther haar ene hand zat tussen mijn billen, de andere vingerde Manuel.

Ik werd opgetild en weer neergesmeten. Mijn kutje sperde zich wijdopen. Het warme sap gleed langs mijn billen, waar Esther het gulzig oplikte. De schokgolven kwamen en gingen onafgebroken. Net voor het moment dat ik niet meer kon spoot Manuel ook nog zijn stijve pik leeg in mijn droge mond. Hunkerend naar meer zoog ik zo hard ik als ik kon. Tot hij zich naast me neer liet vallen.

Toen ik even later mijn ogen opende zag ik Esther vertederd naar me kijken. Ik knuffelde en zoende haar. Later die avond zag ik ook haar onderbuik trillen, en kwam er voor het eerst een vrouw in mijn mond klaar.

De andere dag meldde ik me ziek, tikte ik mijn scriptie af, en bedacht ik zoveel mogelijk smoezen om bij de buren aan te bellen….

© Lena

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “One of these days

  1. 11 mei 2007 at 22:30

    Lezenswaardig, ingetogen, overtuigend door het inzicht dat de schrijfster in de geest geeft van de hoofdpersoon. Qua stijl niet helemaal consequent, maar zeker goed voor 2 **.

  2. 21 mei 2007 at 22:26

    Prima verhaal, al kan de versiertruc me niet overtuigen. Het gaat me net iets te vlotjes. 2**

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world