hot teens tube shemale jizzed by group.

Onschuldig vermaak…

Katrina was een kittig meisje van amper 17 lentes met een figuurtje waar menigeen jaloers op was. Ze had een streng katholieke opvoeding gehad, maar dat had haar er echter niet van weerhouden haar lichaam al op jonge leeftijd te ontdekken. Niet dat ze daar op uit was geweest. Integendeel, het meisje luisterde altijd goed naar haar ouders. Nee, dit was geheel per ongeluk gegaan. Ze moest een jaar of 11 zijn geweest, het was aan het begin van het nieuwe schooljaar. Zoals ze zo vaak deed had ze haar benen over elkaar geslagen. Het ging een beetje moeilijk want het tafeltje was vrij laag. Daarom was er wat druk op haar kruisje gekomen. Wat een sensatie was er opeens door haar heengegaan. Verward had ze het voorval die avond aan haar moeder verteld. Die schrok. “Dat is nog veel te vroeg”, had ze gemompeld. En toen, fermer: “je moet vechten tegen die gevoelens, Katrina. Als je die aandrang weer krijgt, dan bid je maar een 'weesgegroetje'. Dat had Katrina het idee gegeven dat het toch wel heel slecht moest zijn wat ze deed. Jammer genoeg was het ook heel erg lekker. De oplossing was dus om het maar gewoon nooit meer aan haar moeder te vertellen.

In het begin informeerde moeder af en toe of Katrina nog 'last' had van die 'gekke' gevoelens. Met onschuldige, blauwe ogen deed ze dan net alsof ze niet wist waar haar moeder het over had. Gerustgesteld liet deze het onderwerp uiteindelijk voorgoed rusten.

Maar 's avonds, ja dat was een ander verhaal. Dan genoot Katrina met volle overgave van haar lichaam. Ze had ontdekt dat je dat heerlijke gevoel niet alleen kon krijgen door je benen over elkaar te slaan. Als ze een klein kussentje onder haar kutje legde en er dan lustig overheen reed, sneller, sneller en sneller…..aaaaah, dan ging er een siddering door haar heen. Nadien werd ze dan steevast overvallen door schuldgevoelens. Steeds nam ze zich voor om 'het' nooit meer te doen, maar de drang was te sterk. En, wat het grote voordeel was, ze kon het gevoel overal oproepen. In de klas, op de bank bij haar vriendinnetje thuis, aan tafel zittend tijdens een feestje… En wat is onschuldiger dan je benen over elkaar slaan?

Ze had inmiddels geleerd om geluidloos klaar te komen. Wat een opwindend idee eigenlijk. Temidden van andere mensen een heerlijk gevoel krijgen en niemand die dat in de gaten had. Als haar ouders weg waren, was het pas echt feest. Dan kleedde ze zich helemaal uit en ging in allerlei poses voor de spiegel zitten. En naarmate ze ouder werd en haar borstjes zich ontwikkelden, wond haar lichaam haar steeds meer op. Haar drang naar die lustgevoelens werd steeds groter en ze werd wat onvoorzichtiger…

Het was kort na haar 17e verjaardag dat ze moest oppassen op de kinderen van de buren. Buurvrouw moest onverwachts op zakenreis en buurman zou pas laat thuiskomen van zijn vergadering. Om half tien werd ze een beetje rusteloos. Haar kutje begon een beetje te kloppen. Nee, niet hier, dat zou ze nooit durven. Ze besloot naar boven te gaan om naar de tweeling te kijken. De baby's sliepen als roosjes. De deur van de ouderslaapkamer stond op een kiertje. Nieuwsgierig keek ze naar binnen. Wauw, een grote spiegelwand voor het bed. Aarzelend deed ze een kastdeur open. Hmmm, mooie kleren had de buurvrouw. De buurman had alleen saaie pakken. Maar wacht eens, wat was dat stapeltje boekjes achterin de kast? Toen Katrina er eentje doorbladerde kreeg ze rode koontjes. Het waren boekjes met 'vieze plaatjes. Geschrokken legde ze deze 'poelen des verderfs' weer terug op hun plek.

Wat jongens en sex betreft was Katrina nog zo groen als gras. Haar vader had het haar absoluut verboden om met 'leden van het andere geslacht', zoals hij zei, uit te gaan. Minachtend sprak hij over afgelikte boterhammen; meisjes die al met hun vriendjes naar bed waren geweest. “Je moeder is als maagd het huwelijk ingegaan, en dat verwacht ik ook van mijn dochter”, placht hij te zeggen. Maar ja, wat zegt het spreekwoord? Verboden vruchten smaken het lekkerst. Katrina kon het niet helpen. De drang naar bevrediging was sterker dan zijzelf. Alle gedachten aan haar vader resoluut verbannend pakte ze de boekjes weer uit de kast.

De kleurige foto's van enorme borsten, natte kutjes en in erectie verkerende palen misten hun uitwerking niet. Tot haar verbazing merkte ze dat haar broekje kletsnat werd. Ze trok het uit en legde het op de verwarming zodat het kon drogen. Toen nestelde ze zich met de boekjes op het bed. Katrina kreeg het warmer en warmer. Ach, buurman zou niet voor 12 uur thuiskomen. Ze ging voor de spiegel staan en trok de voorkant van haar rokje op. Elke keer een klein stukje zodat ze net het randje van haar kutje kon zien. Ze draaide zich om en bekeek goedkeurend haar mooie ronde billen. Voorzichtig gaf ze er een tikje op. En toen nog een, iets harder. Lekker. Toen liet ze de rok op haar enkels vallen en stapte eruit. Katrina draaide met haar heupen en wreef met haar handen over haar lichaam. Zachtjes kneep ze in haar borsten, bevoelde haar buik. Tergend langzaam daalden haar vingers af naar haar vagina. Katrina streek even over haar schaamlipjes. Ietwat verbaasd keek ze naar haar hand. Die was kletsnat. Even aarzelde ze, toen likte ze haar vingers af en proefde de lichtzoute smaak van haar eigen nectar. Het wond haar enorm op. Vervolgens maakte ze de knoopjes van haar bloesje een voor een los en liet het kledingstuk over haar schouder glijden. Haar prachtige, volle borsten smeekten bijna om bevrijd te worden uit het kanten behaatje. De tepels staken parmantig naar voren. Wellustig boog ze haar hoofd en nam er een in haar mond. Op dit moment zou ze er alles voor geven een man bij zich te hebben die de taak van haar kon overnemen. Ze zoog en sabbelde, likte en beet. Ah, wat een zoete verrukking.

Achteloos bladerde ze verder in een van de boekjes. Toen ze een full colour foto van een wijd opengesperde vagina zag, de kittelaar ferm uitstekend, voelde ze de sapjes langs haar benen stromen. Ze werd nieuwsgierig naar haar eigen kutje. Katrina pakte de handspiegel van de kaptafel en hield die voor haar poesje. Het beviel haar wel wat ze zag. In de boekjes had ze vrouwen gezien die verzaligd met hun vingers in hun kutje speelden. Ze wist niet precies wat daar de bedoeling van was, maar het zag er wel opwindend uit. Voorzichtig stak ze haar middelvinger tussen haar schaamlipjes. Dat voelde heerlijk zacht en warm. In… uit…in… uit…Ze probeerde haar wijsvinger erbij te stoppen. Als ze haar vingers bewoog, gaf dat een soppend geluidje. Katrina was altijd al een snelle leerling geweest. Het duurde dan ook niet lang of ze was zichzelf naar hartelust aan het vingeren. Zo diep ging ze op in haar solospel dat ze niet in de gaten had dat de deur naar de slaapkamer zachtjes openging. Het meisje begon steeds harder te kreunen. Oh…wat…was…dit…lekker… Ze staarde naar zichzelf in de spiegel en verbeeldde zich dat ze werd bekeken. Dat was niet zo moeilijk, want het verhitte gezicht dat haar recht in de ogen keek, leek niet op het hare. Als in een roes keek ze om zich heen. Haar blik werd gevangen door een voorwerp waar ze haar vriendinnen fluisterend over had horen spreken als BOB. De elektrische tandenborstel van Braun Oral B. Als je de verhalen mocht geloven zorgde Bob voor ultiem genot. Zelf had ze er nooit een mogen kopen. 'Onnodige luxe', vond haar vader. Kaarsrecht en trots stond Bob op het nachtkastje van de buurman, klaar voor gebruik. Even schrok ze van het zoemende geluid, maar weer overwon de lust haar gezond verstand. Op het moment dat ze Bob tegen haar klitje liet vibreren ging er een schok door haar heen. Ze deed haar ogen dicht en verbeeldde zich dat haar buurman naast haar op het bed lag. Het was zíjn tong die razendsnel in haar vagina gleed, tegen haar klitje aanstootte. Ze voelde dat de ontlading nabij was en zag dat de ogen van het meisje in de spiegel zich wijd opensperden. “Buurman vul me, vul mijn maagdelijke schoot”, hijgde ze. Met een klein gilletje kwam ze klaar. Het leek wel een explosie. De kamer leek te tollen en haar orgasme leek eindeloos te duren. Loom en tevreden streelde ze haar borsten.

De slaapkamerdeur ging heel zachtjes weer dicht.

Toen buurman later die avond thuiskwam, zat Katrina keurig op de bank te lezen. Nee, er was niets bijzonders gebeurd. De kinderen waren niet wakker geworden. En ja, ze had zich goed geamuseerd. Maar verbeeldde ze het zich of glommen er pretlichtjes in zijn ogen? Kon ze morgen weer komen oppassen? Alleen al bij de gedachte aan een vervolg op haar erotisch avontuur begon Katrina's hartje sneller te kloppen.

De volgende avond drukte buurman haar, voordat hij wegging, een pakje in de hand. “Nog voor je verjaardag”, glimlachte hij. Nieuwsgierig trok ze het papier eraf. Tot haar stomme verbazing zat er een zilverkleurige vibrator in. Helaas kan ik je niet persoonlijk 'vullen', stond er op het begeleidende kaartje. Maar mijn kleine vriend hier zal tegemoet komen aan al je wensen…

P.S. Ik heb mijn tanden gisteren heerlijk gepoetst!

© Lilly

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world