hot teens tube shemale jizzed by group.

Onschuldige ontmoeting

De hele dag voel ik hem al, die knoop in mijn maag. Ik heb ook nog nauwelijks iets gegeten, krijg het toch niet weg. Ik kijk op mijn horloge en zie dat het inmiddels tegen vieren loopt. Dus besluit ik mijn spulletjes maar in te gaan pakken en nog even te gaan shoppen. Die ene boodschap, die ik nog wel nodig heb, had ik ook even bij de drogisterij om de hoek kunnen halen. Maar het dood de tijd nog even.

”Halfzes, bij hotel van der Valk, langs de A2, bij Vianen.”

Dat was alles wat je in je laatste SMS bericht gestuurd had. Het is ongeveer een kwartiertje rijden naar Vianen, maar het zal best druk zijn in de spits rond die tijd. Dus nog een uur de tijd zo ongeveer om te overbruggen.

Bij het winkelcentrum aangekomen loop ik langs mijn favoriete lingerie boetiek. Toch maar even kijken of ze nog leuke, nieuwe dingen binnen hebben gekregen. Niet voor vanavond natuurlijk. Nee, vanavond heb ik dat niet nodig. Het is slechts een onschuldige ontmoeting, hou ik mezelf nog voor. Even later loop ik met een leuk setje richting de paskamer. De BH en string zitten perfect. En het bijna doorzichtige hemdje voor eroverheen, wat net over mijn ronde billen valt, verhult net genoeg om het effect alleen nog maar te vergroten. Maar het maakt ook dat ik me wat minder onzeker voel. Minder naakte huid, niet direct zichtbaar voor de kijker. Ik voel me er prettig in.

Nadat ik heb afgerekend, haast ik me richting een drogisterij voor condooms. Ik verwacht ze nu niet nodig te hebben, maar stel, die hele kleine kans dat het toch zo zou zijn, dan zou ik niet graag zonder zitten. Dan snel weer terug richting mijn auto. Ik programmeer de route in mijn navigatie en verlaat de parkeerplaats. Mijn buik voelt nu wel heel erg raar zo langzamerhand.

Hè bah, het is echt druk op de weg. Het verkeer in de stad zit weer eens helemaal vast. Om de tijd te doden bel ik nog maar even naar huis. We spreken af dat Max me rond kwart voor zes belt, om te informeren of alles goed is. We kletsen kort over onze werkdag en ik moet dan toch even lachen als ik hem hoor zeggen “veel plezier, lieve schat”. Hij weet evengoed dat dit heel spannend is voor me.

Even later zit ik dan toch op de A2 en het lijkt daar redelijk door te rijden. TomTom zegt dat ik om 17:27 uur zal arriveren. Dan gaat alles plots toch weer in de rem. Dit schiet niet op zo, ik hou er niet van om te laat te komen. En nu is het al helemaal niet goed voor mijn zenuwen. Ter hoogte van de afrit Vianen hoor ik mijn mobiel weer piepen. ”Ik ben er al, hoever ben jij ?” staat er in mijn display geschreven. Ik tik heel kort een antwoord terug: “Bijna …”

Uiteindelijk maar een paar minuten te laat, rijd ik de volle parkeerplaats op. Gelukkig vind ik nog vrij vlot een lege plek. Ik parkeer de auto en als ik uitstap zie ik je al op me af komen lopen. Je hebt mijn auto herkend uit mijn beschrijvingen. Ik herken jou ook direct van je foto’s. Je had me al gewaarschuwd dat je strak in het pak zou komen, want dat is verplicht voor jouw werk. Maar het staat je goed. Je ziet er leuk en verzorgd uit, iets wat ik heel belangrijk vind. We groeten elkaar met drie zoenen op de wang.

“Sorry, het was toch drukker op de weg als ik verwacht had.” verontschuldig ik me voor het te laat zijn.

“Geeft niets hoor. Zullen we dan maar naar binnen lopen ?” vraag je.

“Dat is goed.”

Een beetje onwennig lopen we naast elkaar richting de ingang. We hebben het over algemeenheden, zoals de drukte op de weg. Iets waar we beiden regelmatig voor ons werk mee te maken hebben. Binnen wil ik graag eerst even naar het toilet. Toch mijn zenuwen die opspelen. Ik controleer mijn haar, veeg onbewust een ontsnapte lok weer weg achter mijn oor en haal een paar keer diep adem. “Gewoon jezelf blijven meid, wat kan je dan gebeuren?” zeg ik tegen mezelf in de spiegel. Maar ja, het is inmiddels ook ruim vijftien jaar geleden dat ik me in het dating circuit heb begeven. Dus het is niet raar dat het zo eng aanvoelt.

In de hal sta je op me te wachten. Samen lopen we naar boven, richting de bar. We kiezen een rustig hoekje uit en bestellen wat te drinken. Als mijn mobiel weer begint te piepen, bevestig ik aan Max dat het wel goed zit. Na een paar korte woorden verbreek ik de verbinding. Je kijkt me even begrijpend aan. Ons drinken wordt gebracht en we praten ondertussen over van alles. Maar wel de gemakkelijkere onderwerpen. Werk, thuis, hobby’s enzovoort. Na een kwartier zo ongeveer vraag ik jou op de man af wat jij er van denkt, welk gevoel jij bij mij hebt.

 “Ik zie het wel zitten. Hoe voelt het voor jou ?” is je antwoord.

“Ja, het voelt wel heel goed. Je bent een leuke en gezellige vent.”

“Wat denk je ervan, zullen we dan maar proberen een hotelkamer te boeken? “ Deze optie had je ook al op MSN voorgesteld, maar het voelt te snel. Ik durf nog niet.

“Nee, nog liever niet. Ik zou graag nog even wat verder praten.” verlegen wend ik mijn blik af van de jouwe.

“Rustig maar meisje, er gebeurt niets wat jij niet wilt.” stel je me gerust. “Mijn ervaring is, als je eenmaal zover bent, en je zoent elkaar voor de eerste keer, dat dan alle zenuwen naar de achtergrond verdwijnen. We spreken het in ieder geval zo af, als jij je op enig moment niet meer prettig voelt, stoppen we direct. Je zegt het maar, als je er klaar voor bent.”

“Het voelt nog te snel.” Je accepteert mijn antwoord zonder verder aandringen of doorvragen. En ik denk dat juist dát me over de streep heen heeft getrokken.

Nadat we nog een tijdje gewoon gezellig hebben zitten doorpraten, kijk je me nog een keer diep in de ogen aan.

“Wat denk je ervan, Natas, gaan we een kamer boeken samen?” Waarschijnlijk heb je de verandering in mij opgemerkt. We kijken elkaar aan, het voelt gewoon goed met jou. En ik weet, dat ik nu ja moet zeggen, anders durf ik helemaal nooit meer. Dan maak ik de drempel alleen maar hoger voor mezelf.

Ik voel mijn wangen kleuren als ik bijna fluister “Ja, is goed.”

“Dan gaan we nu naar de receptie om te kijken of ze nog een kamer voor ons hebben.”

“Is goed, dan ga ik parallel even mijn spulletjes uit de auto halen.”

Ik loop naar buiten en bel weer naar huis. “Ga het toch doen, Max. Ik had het niet verwacht van mezelf, maar we gaan een kamer boeken.”

”Goed zo meis, geniet ervan.” is zijn nuchtere antwoord.

Ik pak mijn tas met wat toiletspulletjes en mijn nieuwe setje erin. Als ik de auto weer wil afsluiten, zie ik je aan komen lopen.

“Het hele hotel is vol, zoveel kamers en dan niet één meer beschikbaar.” zeg je, een beetje teleurgesteld. “Wat nu?”

“Tja, even denken. Er zitten nog wel meer hotels hier in de buurt. Ik kan mijn laptop wel even opstarten, zodat we op het internet kunnen zoeken.” zeg ik.

We nemen naast elkaar plaats in mijn auto. Na een tijdje zoeken en enkele telefoongesprekken, vinden we een hotel wat nog kamers beschikbaar heeft. Alles in de buurt van Utrecht zit vol, dus we moeten nog een stukje rijden.

“Zullen we dan maar?” vraag je.

Als antwoord buig ik mijn hoofd naar je toe. Ik kijk je in de ogen en onze lippen naderen elkaar. Ik laat mijn lippen de jouwe raken. Vederlicht raken ze elkaar. Dan laat ik mijn tong tussen jouw lippen doorglijden en proeven we elkaar. Ik hoor een onbewust “mmmhh” klinken uit jouw mond en de spanning van die eerste kus schiet regelrecht door naar mijn onderbuik. Mijn zenuwen zijn grotendeels verdwenen en de eerste tekenen van opwinding zijn voelbaar. Ik weet nu echt zeker, dat dit is wat ik wil.

”Ja, we gaan.” zeg ik dan.

We rijden achter elkaar aan naar het hotel. Het is inmiddels een stuk rustiger op de weg geworden. Zonder oponthoud staan we zo’n twintig minuten later bij de receptie. We kiezen een kamer met tweepersoonsbed en handelen de formaliteiten verder af. Na wat lacherig gezoek vinden we dan eindelijk de kamer. De kamernummering is niet altijd even logisch hier op het terrein, net als de lichtschakelaars in de kamer overigens. Gelukkig kunnen we er beiden de humor wel van inzien. Even later is de totale kamer zichtbaar in het volle licht. Galant laat je me voorgaan. Ik leg mijn tas op een kast en draai me om. Een beetje onwennig sta ik tegenover je.

“Mmmhh, kom eens hier. Na dat voorproefje net in de auto verlang ik naar meer.” zeg je.

We zoenen elkaar weer, je zoent lekker! Jouw handen dwalen onderzoekend over mijn kleding heen. Ik voel nu nog meer lekkere kriebels in mijn buik ontstaan.

“Ik wil graag nog wel even douchen na een lange werkdag, als je het niet erg vindt.” zeg ik dan.

“OK, maar schiet wel op, ik heb zin in je!”

In de badkamer laat ik mijn kleren op de grond vallen, terwijl ik de douche alvast aanzet. Dan stap ik de douchecabine in. Het warme water op mijn naakte huid ontspant me en even geniet ik alleen maar van de warme stralen . Ik zeep me helemaal in en laat daarna het water het geurende schuim weer van mijn lijf afspoelen. De kraan gaat dicht en ik stap de cabine weer uit. Ik pak een handdoek van de stapel en wikkel hem om mijn natte haar. Met een andere wrijf ik mezelf helemaal droog. Ik vis mijn nieuwe setje uit de tas. Nog snel even de kaartjes eraf halen. Ik trek de BH en string aan en dan als laatste glijdt het hemdje over mijn hoofd. De koele, zachte stof voelt heerlijk op mijn warme huid. Ik kijk in de spiegel en zie mezelf met een verhitte blos op mijn wangen. Nog snel een borstel door mijn halflange, natte haar en een lekker luchtje op. Ik zucht even diep, ik ben er klaar voor.

Als ik de kamer inloop ben jij inmiddels ook uitgekleed en zit, met alleen nog je boxer aan, op het bed naar de tv te kijken. Je zet hem uit, staat op en komt naar me toe lopen. Onze blikken glijden over elkaars lijf. Dan trek je me tegen je aan, zoent me en drukt jouw opwinding zacht tegen mijn buik aan, je handen om mijn billen gevat. Het laat jou gelukkig ook niet onberoerd zo te voelen.

“Ik ga mezelf ook nog even snel afspoelen.”

Na nog een snelle, hete zoen laat je me alleen achter in de kamer. Ik loop even door de kamer en trek het gordijn nog wat verder dicht. Een paar lampen uit en ik sla de sprei van het bed terug naar het voeteneind.

Ik hoor de douche uitgaan en even later loop je weer terug de kamer in, je lijf nog een beetje nat. De handdoek zit losjes om je heupen geslagen. We lopen naar elkaar toe en zonder woorden vinden onze monden elkaar weer. Lijf tegen lijf gedrukt duw je me langzaam in de richting van het bed. Terwijl onze tongen in een passioneel gevecht zijn verwikkeld laat je je handen onder mijn hemdje glijden. Ik voel warme vingers over het borduursel van mijn BH glijden, de contouren aftastend. Mijn tepels reageren onmiddellijk op deze zachte aanraking.

Dan laat je je handen via mijn rug naar beneden glijden, naar de ronding van mijn billen. Jouw sterke vingers kneden voorzichtig het zachte vlees. Je trekt mijn onderlijf tegen je aan, terwijl je me even diep in de ogen aankijkt. Ik zie jouw verlangen in jouw ogen weerspiegeld. Dan begin je de dunne stof van het hemdje omhoog te schuiven. Het verlaat mijn lijf en dwarrelt ergens op de grond. Met je mond laat je een vochtig spoor achter in mijn nek. Steeds dieper daal je af naar beneden, tot aan de bolling van mijn borsten, net boven de rand van de stof. Plagend laat je jouw lippen over de stof gaan en neemt één tepel tussen je tanden. Jouw handen strelen ondertussen over de gevoelige huid van mijn rug, tot ze elkaar weer treffen bij de sluiting van mijn BH. Als de sluiting open is, laat je de bandjes over mijn armen heen glijden. Je handen kruipen onder de stof en bedekken beiden een borst. Alsof je de verrassing nog even wilt bewaren als ook de BH mijn verhitte lijf verlaat.

Stevig, maar toch teder, kneed je de zachte rondingen. Je mond gaat weer op zoek naar mijn knopjes. Eén voor één maken ze kennis met de warmte van jouw lippen en tong. Onbewust houd ik mijn adem in bij de zachte aanraking. Dan kom je weer terug naar boven om mijn lippen op te eisen, terwijl je vingers nog even doorgaan met het kneden van die twee gevoelige punten.

Eén hand glijdt naar beneden, streelt over de stof langs mijn heuveltje, volgt de contouren van mijn lipjes. Ik vermoed dat de hete vochtigheid ook al wel voelbaar moet zijn aan de buitenkant, maar ik geniet alleen maar van het gevoel wat jouw vingers bij me teweeg brengen. Dan volgt je andere hand. Je vingers haken achter de rand van mijn string en beginnen hem naar beneden te rollen. Ik stap eruit en voel hoe je me naar je toe trekt. Je legt me op mijn rug op het bed en komt half boven op me liggen. Jouw handdoek is ook al ergens in de strijd verdwenen en ik voel jouw opwinding tegen mijn benen aandrukken. Je kijkt me nog een keer aan. Het is alsof je vraagt of het nog steeds goed is, zonder de woorden uit te spreken. Als antwoord trek ik je hoofd naar me toe en eis je mond weer op.

Jouw hand onderzoekt elke vierkante centimeter van mijn naakte huid. Steeds iets verder omlaag en onwillekeurig spreid ik mijn benen als hij aankomt bij de gevoelige huid onder mijn navel. Mijn adem stokt als je met één vinger over en tussen mijn iets openstaande lippen glijdt. Het is er al erg nat en moeiteloos laat je jouw vinger bij me naar binnen glippen. Mmmhh, het doet me toch echt wel wat zo.

Jouw lippen dwalen weg van mijn mond en gaan op zoek naar de zachte rondingen van mijn borsten. Mijn knopjes staan al fier overeind, klaar voor de aanraking met jouw warme tong. Ondertussen verspreid je met je vingers het vocht vanuit mijn natte kutje. Vaardige vingers glijden tussen mijn lippen door, langs mijn klit en steeds weer even naar binnen. Ik geniet van het gevoel en de sensaties die me overspoelen en streel jouw gespierde rug.

Dan kruip je nog verder naar beneden, zoekt een comfortabel plekje tussen mijn benen. Even kijk je me geil aan en dan voel ik jouw tong langs de buitenkant van mijn kale lippen glijden. Je proeft me voor de eerste keer en schijnbaar bevalt de smaak, want je hapt direct, nog gretiger, weer toe. Jouw tong verwent mijn meest gevoelige plekjes en ik verlies alle besef van de omstandigheden waarin ik me bevind. Het enige wat nu nog telt is het geile gevoel van jouw tong daar tussen mijn benen. Na een tijdje kom je overeind en gaat half boven me hangen. We kussen elkaar weer en ik proef mezelf. Jouw kin en neus nat van mijn sappen. Het windt me alleen nog maar meer op.

Dan wil ik jou proeven en ik rol ons samen om tot jij met je rug op het bed ligt. Ik onderbreek het gevecht van onze tongen en zoen je in je nek. Ik plant een spoor van zachte kusjes en natte likjes in je hals en op je borstkas. Bij jouw tepels blijf ik net iets langer hangen. Voorzichtig neem ik er een tussen mijn lippen. Ik hoor je even zuchten als ik er zachtjes aan zuig. Met het puntje van mijn tong draai ik kleine cirkels om het stijf staande knopje. Ik bijt er zachtjes in, maar stop onmiddellijk als ik je zachtjes auw hoor zeggen. Hmmm, beetje erg gevoelig gebied daar dus. Zachtjes plant ik er een lief kusje op. Mijn vingers bespelen ondertussen de andere tepel.

Mijn lippen en tong laten een nat spoor achter als ik steeds verder naar beneden afzak. Ik zie jouw stijve geslacht al verwachtingsvol opwippen als ik in de buurt kom met mijn mond. Bij de eerste aanraking met mijn lippen klinkt er een diepe zucht door de kamer. Ik laat mijn tong over de top van de eikel heen glijden en proef de zilte smaak van jouw voorvocht. Dan is de rest aan de beurt en langzaam verdwijnt je harde paal tussen mijn geopende lippen. Mijn handen spelen met je ballen, terwijl je pik in en uit mijn mond glijdt. Ik zuig erop, lik eraan en laat hem steeds iets dieper in mijn keel glijden. Aan het gekreun te horen bevalt het je wat ik doe met mijn mond en lippen.

Je hand, die in mijn blonde krullen zit verstrengeld, trekt me na een tijdje zachtjes omhoog. Je zoent me teder op mijn mond voor je overeind komt. Ik zie de opwinding in je ogen als je een condoom van het nachtkastje pakt. Vaardig open je de verpakking en rol je hem over jouw rechtopstaande paal. Je gaat op je knieën tussen mijn geopende dijen zitten en brengt jouw vingers naar mijn kut, alsof je nog even de temperatuur wilt meten. Gretig slurpen mijn natte lippen jouw vingers naar binnen, verlangend naar meer. Dan laat je jezelf boven op me zakken en ik voel jouw eikel tegen de ingang van mijn drijfnatte kut aanduwen. Zonder moeite glijdt hij naar binnen en je begint in een rustig tempo te bewegen. Met elke stoot kom je steeds iets dieper in me. Je slaat je armen om mijn nek zodat je wat meer kracht kan zetten en trekt mijn hoofd omhoog om mijn mond op te eisen. Heet kussen we elkaar terwijl je ritmisch in me blijft stoten. Het voelt heerlijk aan, zo’n andere pik diep in me.

Na een tijdje vraag je me om op mijn buik te gaan liggen. Ik rol om en ga plat op mijn buik liggen. Ik kantel mijn bekken wat, billen omhoog en al snel voel ik jouw eikel al weer naar binnen dringen. Je trekt me nog wat verder mee omhoog zodat ik wat meer op mijn knieën kom te zitten. In deze positie kan je nog meer kracht zetten en stevig stoot je jouw paal diep in mijn natte grot. Met je handen masseer je de zachtheid van mijn billen, je vingers steeds plagend langs mijn sterretje. Je buigt je hoofd voorover en zoent me in mijn nek.

In mijn oor fluister je: “Mag ik je in je kontje nemen?”

Je weet dat ik wel een liefhebster ben van anale seks en ik knik dan ook ja. Voorzichtig breng je je eikel in positie en na wat lichte aandrang laat mijn sluitspier jouw paal toe. Het condoom bevat gelukkig voldoende glijmiddel om je zo naar binnen te laten glijden. Heel voorzichtig begin je te bewegen, mij alle tijd gevend om te wennen aan het gevoel. Je voelt hoe mijn spiertjes ontspannen als ze gewend zijn aan hun indringer. Voor jou het teken dat je iets meer tempo kunt gaan maken.

Langzaam voel ik mezelf wegzweven. Het is alsof ik buiten mezelf treed, zo geil word ik hiervan. Ik geniet van het ritme van jouw pik, die heftig in en uit me gaat.

”Dit is zo geil.” hoor ik jou ergens in de ruimte zeggen.

Na een poos krijg je het moeilijk en met tegenzin verlaat je mijn nauwe kontje. Je komt naast me liggen en we knuffelen. Je rolt het gebruikte condoom af en laat het ergens naast het bed vallen. Dat is voor latere zorg.

Ondertussen hebben jouw vingers mijn kut weer gevonden. Het is er inmiddels zo nat geworden dat ze alle kanten op glibberen. Stevig duw je twee vingers naar binnen, jouw duim op mijn klit, en begint me te neuken met je vingers, mij helemaal gek makend. Er is geen houden meer aan en na een poosje voel ik het aan komen rollen vanuit mijn binnenste. Alle spieren spannen zich aan tot het uiterste en ontspannen dan weer. Golf na golf voel ik mijn orgasme door mijn verhitte lijf heen razen. Je trekt je vingers uit me om me bij te laten komen en trekt me stevig tegen je aan.

Als ik weer geland ben op aarde wil ik je graag teruggeven wat je mij net gaf. Ik laat me zakken en neem jouw pik weer in mijn mond. Hij smaakt nog een beetje naar condoom, maar na een paar keer goed likken is dat ook verdwenen. Ik voel hoe jouw paal weer groeit in mijn mond. Ik zuig er stevig op, mijn handen om de stam. Je kreunt als je hem steeds dieper in mijn mond voelt glijden. Dan gebaar je me te stoppen, omdat je niet in mijn mond klaar wilt komen. Je grist een nieuw condoom van het nachtkastje en in een recordtijd heb je hem om. Je vraagt me om weer op mijn knietjes te gaan zitten. Zonder twijfel ga je direct weer voor mijn sterretje. Met één ferme stoot neem je opnieuw bezit van mijn nauwste gaatje.

Ik laat één hand tussen mijn benen door glijden, op zoek naar mijn klit.

“Ohw ja, vinger jezelf.” roep je opgewonden.

Het is nu niet meer de tijd om rustig te beginnen en in een stevig tempo naai je me. Er is bij mij niet veel meer voor nodig om nog een keer over het randje gaan. Het gevoel van jou diep in mij stotend en mijn eigen vingers die over mijn klitje heen razen zorgen ervoor dat ik het niet lang meer houd. Ik zak door mijn knieën op het moment dat ik kom en land met mijn buik op het bed. Je volgt me en blijft doorgaan met krachtige stoten. Ik voel al mijn spieren keer na keer verkrampen in dit orgastisch geweld. Het samentrekken rond jouw pik wordt ook jou al snel te veel.

“Ahhh, ik ga klaarkomen.” klinkt er gesmoord.

Je bekken stoot mee op de golven warm zaad die jouw pik verlaten. Na een keer of zes, zeven kom ook jij eindelijk tot rust en blijft even stil op me liggen.

Als we even zo hebben gelegen krijg ik het koud. We kruipen samen onder de dekens, lekker tegen elkaar aan. We praten wat na, ook over algemene dingen. Het voelt vertrouwd zo hier naast je te liggen, helemaal niet vreemd. Na een poos besluiten we ons weer aan te gaan kleden. We ruimen de kamer een beetje op en sluiten de deur achter ons. Bij de receptie kijken ze niets eens vreemd op als we zeggen dat we weer uit gaan checken. Ach, ze zullen daar best wel wat gewend zijn natuurlijk, al voelt het voor mij wel heel raar. Nog één laatste zoen als we bij de auto zijn aangekomen. Ik bedank je voor deze bijzondere ervaring en we spreken af dat we elkaar snel weer spreken op MSN. Dan stap ik in en rijd naar huis.

Als ik thuis ben zit Max op de bank te wachten. Ik geef hem een zoen.

”Hey lieverd. Vertel, hoe was het? Ik wil graag alles horen …….. “

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Onschuldige ontmoeting

  1. 4 november 2006 at 16:34

    Daar kan ik van genieten Natas

  2. 11 november 2006 at 17:34

    Er zit duidelijke groei in de verhalen van Natas. Ze worden steeds beter. Blijven oefenen meid!

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world