hot teens tube shemale jizzed by group.

Ontmoeting bij het biljart

Twee Eropodium bezoekers leggen contact. Na wat uitdagende privé-berichtjes en chats ontstaat er een fantasietje over een ontmoeting bij het biljart. Ze besluiten elkaar stukjes van het verhaal te mailen, waarbij zijn/haar kant van het verhaal verteld wordt en een vervolg wordt geschreven om elkaar tot steeds grotere geneugten te prikkelen. Het is niet belangrijk hoe ze er zijn gekomen maar wat ze met elkaar zouden willen doen.
Onderstaand het complete verhaal in de verbeeldingswereld van KinkyGuy en XXLse…

– – – – – – – – – – –
(KinkyGuy)

Ik sta aan het biljart wat tegen de ballen te stoten en ze gaan stuk voor stuk, met af en toe een hapering, in één van de 6 pockets.
Ik zie je binnenkomen in een lange jas. Recht in je ogen kijkend zie ik een vreemde blik die door het café gaat.
De manier van lopen doet me afvragen wat je onder de lange jas aan hebt, het enige dat zichtbaar is, zijn de lange laarzen tot net onder je knie….

– – – – – – – – – – –
(XXLse)

Diep weggedoken in de kraag van mijn jas pak ik de klink van de cafédeur vast. Ik voel me koud en nat, het eerste vanwege de naderende december maand… het tweede vanwege een onbestemd gevoel in mijn lenden.
Als de deur open gaat komen de warmte en de schrale tabaksgeur me tegemoet. Bij de eerste stap over de drempel kijk ik rond. De omgeving in me opnemend. Een paar mensen aan de bar. Jij achter het biljart, net aangelegd voor een stoot en verstoord opkijkend door het geluid van de deur. De barman lacht me bemoedigend toe en knikt. Ik knik terug met een glimlach.

Terwijl de deur achter me sluit voel ik een blik op me gericht. Langzaam draai ik me om en kijk recht in je ogen van achter het biljart. De stoot niet meer gemaakt en rustig leunend op een keu. Je kijkt dwars door me heen. Mijn lenden gloeien als ik me los ruk van je blik en geraakt naar de bar loop.
Mijn lijf merkt hoe het van top tot teen opgenomen wordt. Alsof je allang achter me staat en je handen langs de opgezette kraag over mijn jas laat gaan. Rustend op mijn volle ronde billen die aftekenen in het wollen omhulsel. Daarna verder naar beneden over mijn heupen en dijen, de stof volgend tot de zoom bij weke knieën en over mijn brede kuiten in laarzen gevangen. Als een bliksem die geleid wordt naar de houtenvloer en mijn hakken laten knetteren.

Met een blos op mijn wangen vind ik een kruk. Zoveel mogelijk bar tussen die blik en mijn hunkerende lijf. Wel een plek waar ik je direct kan volgen, in het vizier houdend. Ik wenk de barman en bestel een rode port met ijs. Terwijl de barman een glas pakt corrigeer ik mijn bestelling. Ik wil een dubbele.

Ogenschijnlijk heb je het biljartspel weer opgepakt. Opnieuw voorover buigend om aan te leggen voor een stoot. Ik zie mijn kans om mijn jas uit te trekken om zo onopvallend naar de kapstok te lopen. Het moment dat ik van de bar wegstap op weg naar de kapstok voel ik het weer. Die blik en de onzichtbare handen schuiven langzaam de split in mijn rok voorbij. Mijn ogen kijken in de richting van het biljart. Je kijkt weer naar me, met een speelse glimlach en een flikkering in geile ogen.

Op het biljart rolt een bal de pocket in. Al het geluid in het café is verstomd, alleen het geluid van de bal in de pocket dringt tot me door. Een seconde die minuten duurt.
Weer ruk ik me los van die blik. Terug op mijn kruk neem ik een ferme slok. De verkoeling zoekend van de met ijs aangelengde dubbele port voor mijn warme verwarring…

– – – – – – – – – – –
(KinkyGuy)

Ik heb de bal zo gemanoeuvreerd dat ik tijdens het maken van de benodigde bewegingen met de keu goed zicht heb op de plek waar je zit. Ik concentreer me even op de bal, als ik over de keu en de bal je in een schim zie opstaan om je jas uit te doen en weg te hangen. Door je bewegingen zie ik de split even openslaan. Ik maak mijn stoot af om daarna rustig naar je te kijken en zie je bevriezen onder mijn blik, je lichaam bestuderend nu even vrij van de bar. Hoe de split van je rok even een glimp laat zien van een mooie dij. Als je terug op je kruk gaat zitten zie ik dat je met rode wangen een flinke slok neemt van je drankje.
Rondom het biljart is het aardig duister, maar het biljart is goed verlicht waardoor je duidelijk kunt zien waar ik naar kijk.
Het mist zijn uitwerking niet op me, de manier waarop je steels naar me kijkt, terwijl ik zo kalm mogelijk de ballen in de pocket probeer te werken.
Elke keer dat ik je aankijk valt me steeds meer detail op van je mooie lichaam, omhult door mooie kleding. Doordat je steeds gaat verzitten spant je rok om je benen en billen. Je blouse trekt strak rond je weelderige boezem.
In gedachten en met mijn ogen streel ik je billen, je rug, je nek…. Het biljarten wordt moeilijker naarmate ik meer naar je kijk. Als ik uiteindelijk alle ballen weggespeeld heb, zet ik de keu weg en loop naar de bar. Plots sta ik naast je. Ik zie dat je glas bijna leeg is en bied je nog een verversing aan. Voor mezelf nog maar een pilsje.

Als je naar me toe draait verdrink ik in je ogen, mijn blik dwaalt af naar beneden en daar verdrink ik in een openstaande ragfijne blouse die je weelderige boezem duidelijk laat zien. Je harde tepels tekenen zich af door de bh heen. Je slaat je benen over elkaar heen en zie ik dat je split openvalt. Het gunt me zicht op mooie stockings met net zichtbaar de kantenboord hoog op je dij. Ik weet niet meer waar ik moet kijken en heb het idee dat je naakt naast me zit. Ik voel in mijn broek, die al strak zit, iets groeien waar eigenlijk geen ruimte meer is.
 
Als de barman de drankjes weggezet heeft kijk ik je weer in je ogen, me er van bewust dat mijn ogen pure geilheid uitstralen, en stotter ik:  “Ppr-rroo-oost”.
Mijn blik gaat nog een keer over je lichaam, elk onbedekt plekje in mij opnemend, draai me om met mijn pilsje in de hand om terug te lopen naar het biljart.

– – – – – – – – – – –
(XXLse)

De port verzacht mijn verwarring wat. Een prettig gevoel bekruipt me. Ik voel het elke keer als je naar me kijkt. Me bestuderend van top tot teen en ondertussen nonchalant verder spelend.
Over de rand van mijn glas hou ik je in de gaten. Af en toe wat verzitten maakt bij je een reactie los. Even afgeleid van het spel, de start van ons spel lijkt het.

De barman komt naar me toe en begint een praatje over het weer. Als hij zijn sigaretten pakt vraag ik of ik er eentje van hem mag bietsen. De sigaret steek ik tussen mijn lippen, stap even op de voetsteun van de kruk en leun over de bar in de richting van het aangeboden vuurtje. Ineens ben ik me bewust van de inkijk die ik bied als weer onzichtbare handen mijn in zwart kant gehulde borsten omklemmen door de openvallende blouse. Ook de barman houdt net iets te lang de aansteker hoog. Het doet me deugt en ik kijk steels richting het biljart.
De barman hervat zijn praatje en ik probeer zo geanimeerd mogelijk te luisteren met gedachten ergens anders terwijl ik af en toe je richting op kijk.

Plots sta je uit het niets naast me. Zo dicht bij, ik adem je warmte en ruik je aftershave. Een siddering trekt door me heen, mijn tepels zijn alert.
Quasi nonchalant bied je me een drankje. In mijn hoofd zoek ik een aanknopingspunt terwijl ik naar je toedraai. Het punt is al gevonden lijkt het. Je ogen dwalen over me heen. Het geeft me zo'n geil gevoel dat elk woord in mijn keel blijft hangen. Voel me naakt onder je blik, prettig naakt dat wel. Toch krijg ik het onbedwingbare gevoel om mijn benen over elkaar te slaan. Ik pers mijn dijen samen om het opkomende geil te onderdrukken.
Het laat je niet onberoerd merk ik aan de blik in je ogen, je hakkelende proost en de beknelling van je broek.
Ik klink mijn glas tegen het jouwe en wacht op de ontmoeting van onze ogen. Het duurt even voor je daar bent, het is een lange ontdekkingsreis over mijn lichaam. We nemen beiden een slok en voor ik het in de gaten heb draai je om en loop je terug naar het biljart. Behalve proost hebben we niets gezegd.

De barman komt terug, duidelijk geïnteresseerd in mijn decolleté als hij me weer een sigaret aanbiedt. Ik laat het me welgevallen, niet voor zijn blik maar voor de jouwe en daarbij de onwerkelijke sensatie van je handen op mijn lijf.
Als ik terug naar je kijk zie ik je tegen het biljart geleund. In het halfduister. Keu rechtovereind, het topje secuur en langzaam krijtend aan het blauwe blokje terwijl je geile ogen de afstand naar de bar overbruggen. De hele suggestieve handeling laten mijn lippen trillen onder mijn rok. Automatisch gaan mijn benen wat verder uit elkaar. Een eigen streling niet onderdrukkend. Heerlijk voelt de stof tussen mijn hand en dij langs de split van mijn rok omhoog.
Je blaast over je keu, neemt een slok van je pilsje en legt aan voor een volgende stoot…
Ik roep de barman en bestel nogmaals. Als de barman het voor me wegzet, pak ik beide glazen. Sta op en loop zo bevallig mogelijk naar het biljart…

– – – – – – – – – – –
(KinkyGuy)

Ik zie de barman je een sigaret aanbieden, ook hoe je hem een blik gunt op je boezem. Er gaat een siddering door me heen als je me aankijkt terwijl de barman de diepte aan het peilen is.
Ik probeer me maar weer te concentreren op de ballen, maar het lukt me niet om mijn blik van je af te houden. Je doet geen enkele moeite om de split die steeds verder openvalt tegen te houden. Ik vraag me nog steeds af hoe ver de split doorloopt, of er meer dan een is….. en dit alles terwijl ik mijn keu zonder er naar te kijken sta te krijten. Ik kan me wel voor mijn kop slaan dat ik niet meer gezegd heb…..
 
Ik draai me om, zet het krijtje weg, draai terug naar het biljart en leg aan. Na de openingsstoot, waarbij geen een bal de pocket in gaat, zie ik je bewegen en van je kruk afkomen met twee drankjes. Heupwiegend loop je onder de felle lampen bij de bar door. Deze belichten je prachtige figuur, rondingen op de juiste plaatsen, grote borsten, strak gevangen in een donkere bh waardoor de rondingen er verleidelijk bovenuit gedrukt worden, brede heupen die wiegend op me af komen en onder de rok laarzen met hoge hakken, die je kont nog beter laat uitkomen op het moment dat je even omdraait om iets tegen de barman te zeggen. Ik heb het niet maar het wordt nog donkerder om het biljart heen.
Naast me buk je voorover om de drankjes op de tafel te zetten. Ik kan het niet nalaten om met een vinger over je rok te gaan over je bil naar boven tot aan de rand van je rok. Ik zie dat je rilt en wacht even af wat je gaat doen. Zonder iets te zeggen pak je een keu en kijkt me vragend aan.

“Wil je mee doen”, vraag ik nog een beetje terughoudend.

Je kijkt me aan met je mooie ogen en zegt: “Ja, graag”.

Op moment dat je meer in het licht van het biljart komt zie ik dat er nog een paar knoopjes van je bloes los gegaan zijn met nog een beter zicht op je kanten bh met inhoud.
Als dat al zo lekker er uitziet, dan ben ik benieuwd hoe de rest is, denk ik in mijzelf.
 
Mijn hersens werken trager door al dat moois dat me overkomt.
Brutaal zeg ik: “Wie verliest trekt iets uit” en gespannen kijk ik naar je reactie.
 
Zacht hoor ik op de achtergrond gestommel van de barman die de bar dicht doet, de gordijnen sluit, en naar me roept dat hij naar bed is. Ook ik slaap boven het café en het is normaal dat ik nog wat verder ga met biljarten na sluiting. Het is een van de weinige kroegen in het dorp die om tien uur 's avonds  al sluit, maar ook weer om acht uur 's ochtends open is voor ontbijt en koffie.
Ik knik naar hem terwijl mijn blik jou niet loslaat wachtend op een reactie. Om wat meer kracht te zetten bij mijn vraag doe ik tergend langzaam een paar knopen van mijn hemd open, je een blik gunnend op mijn behaarde borst.

– – – – – – – – – – –
(XXLse)

Terwijl ik naar je toeloop, valt het me ineens op dat er geen verdere gasten meer zijn. Zo in beslag genomen door onze bijna dierlijke aantrekking dat hun vertrek me niet is opgevallen.
Je ziet me op je afkomen terwijl je een nieuw spel breakt. Volgens mij was je afgeleid gezien het resultaat. Geluidsgolven van de ketsende ballen maken mijn tepels nog harder.

Net als ik bij het einde van de bar ben, hoor ik de barman zeggen: “Neem je tijd maar hoor, ik sluit alvast af”.
Met een lach draai ik me naar hem toe en zeg: “Dim het licht alvast maar, de rest gaat toch zo uit…”
Beetje overmoedig dat wel, was eruit voor ik er erg in had. De barman grinnikt en dimt het licht alvast rondom het biljart. Eventjes denk ik, vreemd… zou hij ons dan zomaar alleen laten?

Ik draai me terug naar je toe en zie nog net je blik over mijn kont glijden voor ze terug gaan naar de opening van mijn breed lachende blouse. Het bevalt je wat je ziet, twee fel glinsterende ogen staren naar me vanuit de net gedimde schemer. Onwerkelijk, als in opwindende film staat daar het biljart als eiland in fel licht. Als baken voor het geile randgebeuren.
Ik kom steeds dichter bij, merk een alles verzengende geilheid die van je lijf afstraalt. Steeds doeltreffender naarmate de afstand kleiner wordt.
Naast het biljart ontwaar ik een tafel naast je, met sierlijk gebogen rug en omhoog gestoken billen zet ik langzaam de twee glazen erop. De kans uitbuitend dat je de verleiding niet kan weerstaan.

Ik heb het goed ingeschat als ik tijdens het vooroverbuigen je hand, nu in het echt, over mijn aangespannen volle billen voel gaan. Ik moet het gevoel onderdrukken om je hand eronder te leiden. Om je aan te moedigen mijn reeds openstaande lippen te beroeren. Een rilling trekt door mijn lijf als ik ze even samenpers. Nog niet, denk ik, nog even verder spelen. En ik pak de dichts bij zijnde keu uit het rek.
De hint wordt door je begrepen als je vraagt om mee te doen. “
Ja graag”, zeg ik met een ondeugende glimlach en zet een stap naar het biljart.
Ik zie de adem in je keel stokken als je mij uit de schemer ziet treden. Zo dichtbij, zo tastbaar, zo groot en mijn blouse zo open.
Je herneemt jezelf en met een van geildoorlopen stem zeg je brutaal: “Wie verliest trekt iets uit….”
Triomfantelijke kijk je naar me, wachtend op mijn reactie op je uitdaging.
De barman roept dat ie gaat slapen en wenst ons veel plezier, wat bij mij een sensueel lachje op mijn lippen laat verschijnen. Je knikt ter bevestiging maar je ogen zijn nog steeds op mij gericht.
Dan zie ik je handen naar de knopen van je hemd gaan. Tergend langzaam knoopje voor knoopje maak je de opening groter. Wat ik zie bevalt me uitstekend.

Als je halverwege bent leg ik de punt van mijn keu in het midden van je borst en zeg: “Zo… is ver genoeg… voor nu zijn we even open en even bloot.”

Met het puntje van de keu, ga ik onder een helft van je halfopen hemd en plaag je tepel. Het kost me moeite om die meter tussen ons niet te overbruggen en mijn benen rond je lijf te slaan.
De keu laat ik kleine cirkeltjes maken over je borst, van tepel tot tepel. Als aan de grond genageld volg je de cirkels die ik op je borst teken.
Dan haal ik mijn keu weg en zeg: “Zullen we erom spelen? Rack 'm up, zou ik zeggen…”

Je kijkt me nog even diep en geil aan, een zucht onderdrukt. Gebogen over het biljart verzamel je alle ballen en leg ze op de juiste plek. Ineens kreun je als je een omgedraaide keu tussen je benen voelt. Het handvat beweegt over je kruis.
Als je alles hebt klaargelegd, wat toch even iets langer duurde, draai je om.

“Dames eerst…” zeg je met een twinkeling in je ogen als je mij op mijn beurt suggestief de keu ziet krijten.

“Dank je,” krijg je als antwoord en ik bereid me voor op de break….

– – – – – – – – – – –
(KinkyGuy)

Als ik me omdraai en mijn hemd iets verder openknoop voel ik plots een keu tegen mijn borst die van tepel tot tepel gaat zonder deze harde puntjes aan te raken. Je stopt met de opmerking dat we even ontkleed zijn en dat je de uitdaging aangaat.
Ik leg de driehoek met ballen klaar op het biljart en als ik me, misschien iets te overdreven voor over buk om ze te positioneren, voel ik een keu tegen mijn kruis rijden. Mijn paal is al hard aan het worden, en dit houdt het verder verharden zeker niet tegen. Ik doe er wat langer over om alles klaar te leggen dan anders. Dan doe ik een stap naar achteren en zeg: “Dames mogen eerst”. In gedachten ben ik al bezig met je af te leiden bij de openingsstoot…
 
Je gaat voor me staan om de break te maken. Op moment dat je aanlegt voel je een vinger door je bilspleet gaan over de strak gespannen stof. Dit keer harder duwend op zoek, vanaf de onderrug naar het gevoelige plekje tussen je benen. Dan glijden mijn volle handen over je billen, aftastend wat er allemaal onder zou zitten.
Met moeite maak je de break en de ballen ketsen alle kanten op zonder een gat te raken. Ik laat je overeind komen op moment dat je de stoot maakt. Door het overeind komen druk je met je weelderig achterste tegen mijn onderbuik en laat je heupen ietwat schommelen. Mijn harde paal voel je door de stof heen tegen je billen drukken. Ik doe grijnzend een stapje opzij en concentreer me heel even op het witte balletje. Met nog een hand op je bil. Rustig voel je hem over je rug naar bovengaan, langs je ruggengraat, over je schouderbladen en tenslotte strelen mijn vingertoppen je nek tot aan je oorlelletje. Je voelt mijn adem en mijn opwinding in je nek. Vanuit deze plek heb ik ook een pracht diep zicht in je breed openstaande bloes en vraag me af of je tepels al hard zijn geworden, hetgeen een welkom teken van jouw opwinding is.

Dan is het mijn beurt. De witte bal ligt ver op het biljart en ik rek me zo ver mogelijk uit, half liggend op het biljart. Mijn benen gaan ietwat wijd en mijn knie leunt op de rand van het biljart. Mijn zwarte jeans spant strakker om mijn billen.

– – – – – – – – – – –
(XXLse)

Daar moet een vergelding voor komen, dacht ik nog de keu al stiftend. Een vergelding voor het handvat over je kruis. En ja hoor, terwijl ik mijn positie zoek voor het maken van de break voel ik je hand al op onderzoek gaan.
Ook al is de rok redelijk kort, je houdt je in om er niet onder te gaan. De stof duw je tussen mijn benen, je moest eens weten wat eronder zit. Niet alleen dat maar ook hoe nat en gezwollen het is.
Bloedgeil ben ik, elke aanraking van je handen geeft me elektrische schokken. De manier waarop je mijn billen vastpakt. Zou je opzoek zijn naar een teken van een slip of string?
Compleet afgeleid maak ik tenslotte de break, ongecontroleerd. Ik voel de warmte van je lijf achter me en druk mijn billen tegen je aan. Mmmm, goed formaat.
We zeggen niet veel. Laten blikken en handen het werk doen. Stille verleiding onderbroken door een zacht ontsnappende kreun als ik je adem in mijn nek voel.
Dan verbreek je het moment, nog even uitstellen lijkt het.

Door de hopeloze break is mijn beurt voorbij en ga je opzoek naar de witte bal. Je moet steeds verder het biljart op, mij een formidabel zicht gevend op je in jeans gespannen billen. Het spant ook heerlijk om je kruis als je knie op het biljart rust. Het is jouw beurt, misschien wel letterlijk en figuurlijk als ik mijn hand over je verhitte kruis laat gaan. Ik duw mijn borsten in je rug en laat mijn hand onderlangs tussen je benen glijden op zoek naar de sluiting van je broek. Even aftasten wat daar zit, even de spanning opvoeren. Je laat het je welgevallen en wacht met je stoot tegen de witte bal. Misschien wel vastberaden om mij eerst iets uit te laten trekken?

“Wacht even”, fluister ik terwijl ik me van je afwend en mijn hand terug laat glijden over de gulp.

Je ligt nog steeds half over het biljart aangelegd voor de stoot. Langzaam loop ik naar de andere kant van de tafel. Je ogen volgen mijn wiegende heupen. Recht tegenover je stop ik en trek me iets terug in de schemer.

“Verandering van spelregels,” zeg ik met een hese stem van opwinding. Je hoort wat geruis en geritsel. “Wie zijn beurt verprutst, trekt iets uit.”

Je hoort iets op de vloer vallen met een zachte plof, tegelijkertijd stap ik in het licht van de tafel. Mijn blouse is uit en je kijkt verrast naar me.
Ik zet mijn handen op de rand en leun wat naar voren, je een geweldig zicht gevend.
Je besluit nog even een spelletje met me te spelen en zolang mogelijk te genieten van het beeld voor je. Je maakt de stoot en de juiste bal verdwijnt in de pocket links van me.
Op zoek naar de beste aanleg voor de volgende loop je langzaam om de tafel heen. Quasi op zoek naar de juiste plaats. In afwachting blijf ik staan. Als je me passeert, strijk je even met je hand over mijn rug. Strelend naar beneden op zoek naar de zoom van mijn rok. Eenmaal gevonden blijft je hand daar even hangen, aarzelend ga je er kort even onder en strijk over mijn dij.
Een verlangende zucht ontsnapt mijn lippen, maar je bent alweer twee stappen verder. Je kiest je positie en laat de keu het werk doen. Een tweede bal verdwijnt in de pocket aan het andere eind van de tafel.
Voor de derde adressering sta je weer recht tegenover me. Ik heb me een beetje van je afgedraaid en net als je keu naar voren stoot trek ik de zoom van mijn rok omhoog. Je bent afgeleid door het zicht op mijn gebruinde volle dij en billen. Ik zie je jezelf afvragen wat en of ik er iets onderaan heb, maar de hoogte waarnaar ik het optrek geeft je een goed idee. Ondertussen rolt de witte bal kansloos over het biljart.

De spanning tussen ons is weergaloos als je rustig de resterende knopen van je hemd los maakt. Langzaam het hemd uit je broek trekt en het in een hoek laat neerdalen.
De witte bal ligt aan mijn kant van de tafel. Ik buk voorover, mijn borsten raken het groene laken. Een geweldige sensatie van harde tepels tegen het strakke oppervlak. Zonder verder op te kijken leg ik aan en schiet de gewenste bal in de pocket naast je waardoor de witte bal precies voor je blijft liggen.
Je neemt een stap of wat terug om mij de ruimte te geven voor een volgende.
De wetenschap dat je achter me staat, dat je elk moment iets met me kan uithalen laat mijn bloed koken van vurig verlangen. De bal ligt dicht bij de rand. Ik plaats mijn linkerhand er net voor en vul de ruimte tot mijn billen een paar centimeter van je vandaag zijn en zet mijn benen uit elkaar…..

– – – – – – – – – – –
(KinkyGuy)

Je spreid je benen en maakt je op om de stoot te maken. Ik sta maar enkele centimeters achter je en zak geruisloos door mijn knieën. Met een vinger ga ik vanaf je enkel over je been naar boven over je kuit, je knieholte, je heerlijke bovenbeen en duw zo je rok hoger.  Mijn vinger gaat over je bilnaad tot aan de rand van je string en gaat dan de stof volgend terug naar beneden. Ik sla je rokje omhoog en mijn tong beroert je strakke billen en trekt een kort spoor van het midden van de bil tot in je naad, steekt over en gaat weer tot aan het midden van de bil. Mijn vinger is inmiddels al lager gekomen en beroert je lippen door de vochtige stof van je string. De aanraking is minimaal, maar doet je sidderen, alsof is het mijn tong die dat doet.
 
Dan laat ik je rok los en mijn vinger verdwijnt naar boven, een wit spoor trekkend op je gebruinde huid tot aan je bh bandje… daar slaat hij links af zijn weg vervolgend langs de stof naar de voorkant waar hij de bollingen gevangen in de mooie zwarte stof zachtjes aanraakt met de topjes van de vingers.
Dan laat ik je met rust zodat je nog steeds een poging kunt doen om je stoot te maken. Ik ga wel zo dicht op je billen staan dat je mijn warmte kunt voelen en mijn opgewonden paal heel lichtjes tegen je billen drukt.
 
Je haalt diep adem en geeft de keu een duw. Ik hoor de keu ketsen en weet dat je wederom gefaald hebt. Erger nog je raakt helemaal niets, de bal tolt alleen maar rond.

“Ik hoop dat je met een andere keu en ballen beter uit de voeten kunt als ik zo dicht bij je ben,” fluister ik als je wederom met je billen tegen mijn kruis drukt.
 
Mijn armen sluiten om je middel als ik je strakker tegen me aan druk en je voelt mijn vochtige lippen over je schouder gaan.
“Dit zijn twee beurten schoonheid,” fluister ik wederom…. en doe snel twee stappen terug om je de gelegenheid te geven verder te gaan.
 
Je gaat aan de andere kant van het biljart staan en ik zie twee harde punten door de bh drukken….. hmmmmm wat zou ik die graag in mijn mond nemen. Mijn ogen gaan verder over je gebruinde lichaam en ik word met de minuut geiler.

– – – – – – – – – – –
(XXLse)

Wat je met me doet, al is het nog zo subtiel. Te trillen sta ik, trillend op mijn benen en al helemaal geen vaste hand meer. Je laat me los om me mijn stoot te laten maken maar tegelijk voel ik de hitte van je lichaam achter me. Zo'n heerlijke sensatie, van genot sluit ik mijn ogen en verlies ik de controle over mijn rechterarm. Stoot mislukt…. ik zal mijn verlies nemen.
Je uitdagende zin dringt tot me door, of ik met een andere keu en ballen beter uit de voeten kan? Je moest eens weten. Je trekt me weer dicht tegen je aan, duwt je kruis tegen mijn billen. Je handen om mijn middel glijden over mijn buik naar boven en omvatten mijn borsten. Als vanzelf duwen mijn billen nog harder tegen je kruis, een idee gevend van wat ik wil. Dan fluister je in mijn oor de consequentie van jouw kansloze bal.
“Dit zijn 2 beurten schoonheid” fluister je tussen het kussen van mijn nek en schouder door.
Je laat me los voor mijn tweede kans en geeft de keu terug.

Ik loop rustig halfrond het biljart en blijf even recht tegenover je staan. Terwijl ik de situatie op het groene laken in me opneem merk ik aan het branden van mijn huid welke plekjes je met je ogen laat gloeien. Twee plekjes zijn duidelijk favoriet en branden haast een gat door de kanten stof.
Aangezien de witte bal amper van zijn plek af is gekomen zal ik mijn aanleg weer in jouw buurt moeten doen. Een geile lach verschijnt op mijn lippen, dan maar volgens de regels. Mijn ogen kijken de jouwe aan. Je moet zien hoe een plan achter mijn blauwe ogen glinstert. Heel even wend je je blik af en ik loop rustig met keu naar jouw kant van de tafel.

Uitdagend stop ik voor je en kijk nog even naar de witte bal. Dan draai ik me om, naar je toe. De lamp boven de tafel achter me geeft mijn silhouet een geile gloed. Nog geen armlengte van je vandaan, alles binnen handbereik. Ik zie je kijken en hoe langer ik zo voor je blijf staan bemerk ik je plan aan de stand van je lippen. Toch wacht je af wat ik ga doen.
Ik zet mijn benen wat uit elkaar en geef je mijn keu…

“Hou even vast voor me,” vraag ik aan je.

Verrast pak je de keu met beide handen aan. Mijn handen gaan omhoog over de jouwe terwijl ik de keu loslaat en ik leg ze in mijn eigen. Mijn borsten uitdagend naar je toe wijzend.

“Ik zal alvast een deel van mijn schuld inlossen,” fluister ik hees van geilheid en ik beweeg langzaam met mijn heupen, waardoor de split af en toe openvalt en je de grens kunt zien van stockings en huid.

Mijn handen zakken langs mijn nek over mijn schouders en schuiven de bh bandjes wat naar beneden. Vingertoppen over de kanten rand van mijn borsten, dan komen de handen samen in het midden om gezamenlijk naar beneden te gaan over de welving van mijn buik. Gebiologeerd volg je mijn vingers tot ze de zoom van mijn rok hebben bereikt. Je ziet hoe ze mijn rok omhoog stropen over mijn billen die je niet kunt zien en ze onder de stof gaan. Elke hand een heup zoekend. Langzaam draai ik mijn billen naar je toe en buig diep voorover. Mijn handen komen langs mijn heupen terug naar beneden over volle dijen, mijn string achter zich aan trekkend. Eenmaal tussen mijn billen uit laat het zich makkelijk naar beneden trekken, langs mijn in zijde gehulde benen over mijn hooggehakte laarzen.

Ik stap uit de string, raap m op en draai me terug naar je toe en fluister: “Ruilen? De keu voor de string?” Ondertussen de string om mijn vinger draaiend.

Je bent er niet helemaal bij, misschien nog nagenietend van wat je zag maar toch bied je de keu terug aan. Ik zet een stap naar voren, druk mijn borsten tegen de jouwe. Mijn onderlijf met opgestroopte rok tegen de jouwe en stop ondertussen mijn string half in je strakke jeans. De ene hand zo diep mogelijk tussen de rand van je jeans en je gevoelige vlees, voelt een in verdrukking zijnde paal. De andere omvat je heerlijke bobbel, voert wat druk op. Ik kijk je diep in je ogen, je bent ontzettend geil. Terwijl ik je loslaat en achteruit stap plaag ik je even door mijn lippen om een van je hete tepels te sluiten.

Van geilheid wil je me vastgrijpen maar ik glip van je weg naar je fluisterend: “Nog 1 beurt te gaan…”

– – – – – – – – – – –
(KinkyGuy)

Op het moment dat je voorovergebogen voor me staat, je string over je weelderige maar toch strakke billen stroopt en daarna langs je in mooie stockings gehulde benen schuift krijg ik de neiging om te knielen en mijn mond tussen je billen te begraven. Met moeite blijf ik stokstijf staan met je keu in mijn handen. Als je aanbied om te ruilen heb ik het laatste beeld nog ingebrand staan op mijn netvlies en als een automaat geef ik je keu terug. Ik voel hoe je de string in mijn broek duwt en mijn hard vlees streelt en kneedt. Kijkend in je blauwe ogen verdrink ik bijna erin van geilheid. dan kom ik weer bij mijn zinnen op het moment dat je mond om mijn tepels sluit en ik kleine zuigende bewegingen voel. Ik probeer je te pakken, maar je bent net iets sneller weg om met het spel verder te gaan. Je zegt dat je nog een stoot tegoed hebt, ik probeer je nog uit te leggen dat het andersom is, maar de geilheid overmant me en het blijft bij een beetje mompelen.
 
Ik pak de string uit mijn broeksrand en voel dat deze goed nat is geworden intussen. Ik ruik de geile sappen en breng hem dichter bij mijn neus om de geile lucht op te snuiven. Dan stop ik hem in mijn kontzak als een soort trofee. Ik kijk naar je mooie lichaam dat zich weer voor de bal aan het positioneren is. Ik wil geen spelbreker zijn en loop naar de andere kant om je de kans te geven ook een bal in de pocket te doen. Daar heb ik trouwens een prachtige uitzicht op je mooie boezem gehuld in slechts een kanten BH. Je maakt je bal en loopt verleidelijk  heupwiegend rond het biljart naar de volgende stoot. Als je wederom voorover bukt om de keu in de goede positie te plaatsen begin ik heupwiegend mijn borstkas te strelen. Daarbij trek ik om beurten aan mijn tepels, maak ze nat met jouw drankje en je ziet ze in het licht van het biljart glinsteren. Ik zie dat ik je aandacht heb getrokken en loop om het biljart heen op zo'n manier dat je het glinsterende vocht steeds ziet glinsteren op mijn tepels die strak naar voren staan.
Met moeite probeer je te concentreren op de witte bal en de keu. In je ooghoeken zie je me als een schim verdwijnen en net als je de stoot wilt maken voel je een tong boven je laarsrand over de gladde nylon stocking omhoog kruipen. Mijn haren kriebelen aan de achterkant van je benen en je voelt de warme natte tong steeds hoger kruipen. Je rok valt verder open als mijn hoofd de rand mee naar boven neemt en je billen verder bloot legt. Ik zie dat je billen een kleine opening laten en ik steek mijn tong ertussen en ga vanaf de onderkant naar boven, een nat spoor achterlatend. Bij je stuitje aangekomen gaat mijn tong weer naar beneden tot hij aan de achterkant van je gezwollen lipjes komt. Heel lichtjes laat ik mijn tong er tegen aan trillen en je billen gaan verder naar achteren. Ik beweeg mee om er voor te zorgen dat de druk van mijn tong niet groter wordt dan lichtjes kietelen…. ik ruik je geile sappen en als ik via het andere been weer naar de bovenkant van je laars ga zie ik een klein spoortje van je geile nat langs je benen lopen. Ik kan me beheersen en lik het nog niet op maar volg het spoortje dat stopt bij de rand van je stockings. Ik voel je lichaam trillen op het moment dat ik bij je laars stop.  Ik laat je los en ga naar achteren.
Teruglopend naar mijn positie tegenover je achter het biljart hoor ik je zuchten. Eens kijken naar de manier waarop je poogt de stoot uit te voeren. Mijn ogen concentreren zich op je borsten en ik zie je tepels onder druk van mijn blik weer groeien en door de dunne stof heen drukken. Zelfs je tepelhof verdikt zich onder mijn geile blik. Je arm gaat naar achteren en je borsten spannen zich op het moment dat je de stoot wilt maken en ik zie een tepel hard over de rand schuren, hetgeen je weer een rilling doet opleveren op het moment dat je de stoot maakt.

– – – – – – – – – – –
(XXLse)

Ik was je toch te snel af, bedenk ik me met pretogen. Een geweldig gevoel bekruipt me door het verliezen van het natte stukje stof tussen mijn benen. Ondanks dat het warm is binnen voel ik een beetje tocht langs mijn lippen gaan. Dat mijn rok nog half opgestroopt over mijn ferme billen hangt interesseert me niet. Heerlijk om alles de ruimte te kunnen geven.

Aan je gemompel bemerk ik een klein protestje. Je bent zeker vergeten dat jouw laatste stoot ook kant nog wal geraakt heeft. Oké, dat ik de regels nu wat in mijn voordeel verdraai… je hebt er toch een geweldig uitzicht van gekregen?
Het vooruitzicht op iets nats, warm en oh zo ontvankelijk voor je persoonlijke keu. Een binnenpretje volgt als ik denk aan je ballen die straks tegen mijn lijf ketsen…
Ik hoor je achter me snuiven, vast de string onder je neus. Het wordt nog natter beneden.

Je houdt je in als ik me positioneer, mijn lichaam hunkert naar je en hoopt op je aanraking. Toch doe je het niet. Je loopt naar de andere kant van het biljart en laat me mijn gang gaan. Doordat mijn bh bandjes over mijn schouders zijn gegleden hebben de “D”ames nog meer de neiging om de vrijheid op te zoeken. Door het zoeken naar een positie verschuift de kanten rand nog wat neerwaarts door de aanraking met de tafel. Je geniet van het felle licht dat elke ronding van mijn schouderbladen, rug en wat zichtbaar is van mijn billen doordat ik over de tafel hang. Ik maak de stoot en tot mijn genoegen gaat het naar wens. Bij het omhoog komen vormen je ogen tot geile pretlichten bij het zien van een tepel die de barrière van mijn bh heeft geslecht.

Het wind je zo op dat je al heupwiegend over je weelderig behaarde borst strijkt. Je doopt je vingers in mijn glas port en maakt je tepels vochtig. Wat glinsteren ze mooi, wat druppels blijven hangen in je borsthaar rondom je tepels. Liefst tijgerde ik over de tafel om ze af te likken. Toch een beetje van mijn stuk ga ik opzoek naar de volgende aanleg, in mijn ooghoeken probeer ik je in de gaten te houden. Een gespannen lijf probeert zich voor te bereiden op het onverwachte als ik je ineens kwijt ben. De voorbereiding was tevergeefs. Uit het niets voel ik een natte tong over mijn been omhoog trekken.

Je bewegingen doen van alles met me, maken me razend van binnen. Je laat me op het randje komen en jaagt me er bijna overheen. Door net genoeg druk te geven, net genoeg de juiste plekjes aanrakend. Wil bijna zeggen… neuk me nu! Maar het bevel blijft in mijn keel steken als je me weer met rust laat. Het geil druipt nu echt uit me, ik voel de sensatie ervan. Het zoekt zich een weg naar beneden. Weer sta ik te trillen op mijn benen.
Je loopt terug naar de andere kant en neemt in ogenschouw de verwilderde dame tegenover je. Mijn geile toestand kan ik niet meer verbergen. Blos op mijn wangen en in mijn nek wat mooi verdergaat naar het gebied tussen mijn borsten. Wat zweet begint zich te vormen tussen de samengeknepen bollen. Een tepel die alleen maar harder naar dezelfde vrijheid roept als de andere al stiekem heeft. Je ziet me met mijn hoofd schudden. Hoe ik mijn verwarring van me afschud, nog lang niet van plan om me gewonnen te geven.

Maar het trillen houdt niet op en als ik tegen beter weten in je toch nog een keer aankijk voelt het aan als een elektrische schok. Mijn stoot gemaakt en eigenlijk al een mislukking incalculeer als ik, zonder naar het resultaat te kijken, mijn rug recht en je ogen weer opzoek. Een triomfantelijke blik verwachtend…
Dan hoor ik een bal zachtjes tegen een andere ketsen en het geluid van een bal die aarzelend in de pocket verdwijnt. Je draait je gezicht naar de mijne en ik lees de verrassing in je blik. Ik voel me een tikkeltje euforisch worden.
Mijn blik krijgt wat van zijn stoutheid terug en ik loop je richting op. Op enkele centimeters van je vandaan blijf ik staan. Net ver genoeg dat als je je stijve uit je broek had gehaald, je eikel tussen mijn gezwollen lippen zou verdwijnen.
Ik kijk langs je heen, mijn hand gaat naar de zijkant van je gezicht. Diep in je ogen kijkend voel ik je aanname. Je denkt te weten wat er komt. Mijn hand zo dicht langs je gezicht, ik zie aan je schouders dat je ook iets van plan bent. Mijn hand gaat verder naar achteren en je lacht een schamper lachje als je mijn hand terug ziet komen met een glaasje port erin. In de kleine ruimte tussen onze gezichten krul ik mijn lippen om de rand van het glas en neem wat tot me.

Het glas verdwijnt weer naar de achtergrond, mijn hand leg ik in je nek en trek je gezicht naar me toe. Mijn lippen sluiten op de jouwe voor onze eerste zoen van die avond. Als je je mond opent over die van mij proef je het slokje port dat ik voor ons bewaard heb. We verdrinken bijna in de kus, tongen flitsen langs elkaar. Ik zuig op je onderlip en voel je snor kriebelen tegen het puntje van mijn neus. Je steekt je tong diep in mijn mond, ik zuig erop, pijp je tong wat je een geile kreun doet laten ontsnappen.
Je handen gaan over mijn lijf maar ik pak je polsen en druk je armen tegen de muur achter je. De ruimte tussen ons is weg. Mijn lijf drukt tegen het jouwe. Het resterende kant om mijn borsten schuurt tegen je tepels ondertussen wild verder zoenend.

Voor de verhitting helemaal toeslaat neem ik plotseling afstand van je. Je polsen nog steeds tegen de lambrisering gedrukt. Door de enorme lust gierend door mijn lijf doe ik je een misschien iets te voorbarig voorstel.

Je recht aankijkend met nu echt stoute ogen fluister ik je toe: “Als ik de volgende stoot maak en de bal verdwijnt in de pocket dan verdwijnt jouw broek naar de vloer….”

Het is moeilijk voor je om een lach te onderdrukken. Zoveel zelfverzekerdheid had je niet van me verwacht en vind het wel grappig.
“Deal…” fluister je terug, “ik zal je zelfs met rust laten deze ene keer…”

We kijken elkaar lachend aan en ik laat je armen los. Met de keu weer in mijn hand zoek ik het blokje. Al stiftend loop ik naar de andere kant van de tafel. Probeer met alle macht mijn zenuwen niet te laten blijken, zo koelbloedig mogelijk. Mijn concentratie pakkend, deze moet er in of mijn leven er vanaf hangt.
Het speelvlak is een slagveld. Ik had beter eerst gekeken voor ik het voorstel deed maar er is geen weg terug. En die broek moet uit voor ik nog een kleding stuk verlies wat naar alle waarschijnlijkheid een topless vervolg heeft.

Ik leg aan voor de witte bal. Rustig ademhalend laat ik soepeltjes de keu over mijn vingers glijden. Ik hoop zo dat ik hem goed raak. Tegen mijn gewoonte in prevel ik een schietgebedje.
Dan laat ik de keu zijn werk doen. Het lijkt slowmotion, hoe de bal zijn weg zoekt over het biljart.
Ik draai me van het biljart af, kan het niet aanzien. Ik hoor ook bijna niets alleen het alles overstemmende geluid van mijn hart onder een opgewonden borst. Zou het me gelukt zijn? Door het bonzende geluid in mijn boezem heen hoor ik ineens twee handen op elkaar gaan. Een applausje klinkt uit de hoek achter me gevolgd door het ruisende geluid van een zware stof op de grond. Het is je jeans zo te horen.
Langzaam draai ik me om….

– – – – – – – – – – –
(KinkyGuy)

Op moment dat ik deal zei had ik er al spijt van, alhoewel het zal een bevrijding zijn voor mijn paal die wel erg knel komt te zitten na de heftige tongzoen. Ik kijk naar je hoe je ogenschijnlijk heel kalm aanlegt voor de stoot en hoe de bal zijn onmogelijke route rolt om de gekleurde bal in de pocket te ketsen. Ik zie hoe je omdraait en niet wilt zien hoe het afloopt, alsof je zeker bent van je succes.
En het onmogelijke gebeurt, de gekleurde bal rolt rustig maar zeker af op de pocket en gaat over het randje. Nog voor hij zover is maak ik de knopen los van mijn broek, doe een stap terug en laat alles vallen en stap uit mijn broek. Ik bedenk me dat ik beter had moeten nadenken voor ik de uitdaging maakte in het begin. Ik stap uit de duisternis en sta geheel naakt voor het biljart. Jij kijkt aan de overkant geamuseerd toe hoe ik me aan de deal houd. Mijn paal staat als een keu over de rand te gluren naar de ballen op het laken, alsof hij jaloers is op het formaat ballen. Ik kijk je aan, je bh een borst bedekkend, nog strak vast op je rug, tepels strak naar voren stekend.

“Je mag verder gaan, schoonheid, maar dit keer laat ik je niet meer met rust,” brom ik, terwijl ik om de tafel naar je toe loop.

Je laat je keu heel even los als ik naast je sta om mijn pik te strelen, maar voordat je met je hand er bij bent heb ik je beide polsen te pakken en houd ze strak achter je rug vast. Ik druk mijn mond op de jouwe en begin je diep te tongen en zuig je tong op in mijn mond als ik de kans krijg. Door de houding van je handen en armen staan je borsten strak gespannen tegen mijn borst. Ik voel een tepel prikken en aan de andere kant schuurt je bh tegen mijn tepel aan die heerlijk gevoelig aanvoelt. Ik ga met mijn mond lang je keel, sleutelbeen naar je zachte rondingen die half gevangen zijn. Ik bijt in je bh en trek hem van de ene opgesloten borst. Mijn tong en mond gaan verder op verkenning en vind een stijve tepel die ik gulzig opzuig. Als ik je hoor kreunen springt mijn mond over naar de andere die ik net zo gulzig in mijn mond opzuig, misschien aangewakkerd door je ademhaling en gekreun iets harder dan de andere. Ik voel je onderlichaam hunkerend tegen mijn buik duwen, maar ik geef nog niet toe. Ik ga met mijn tong tussen je volle borsten en trek een spoor naar je navel, over je opgestroopte rok en naar je kale poesje. Ik laat je handen los en duw je billen tegen het biljart aan. Gehurkt druk ik je benen verder uit elkaar, draai me om zodat ik met mijn hoofd achterover tussen je benen kom en zo je klitje kan opzuigen.
Ik had net nog een glimp opgevangen van je mooie blauwe ogen die me duidelijk maakten dat het je niet onberoerd laat. En dat proef ik ook aan je natte klitje. Nat? het drupt er gewoon af. Je gezwollen klitje zuig ik diep op in mijn mond, mijn neus tussen je gezwollen lippen drukkend.
Ik voel je voorover buigen om met je handen over mijn borst te gaan, om te spelen met mijn. Dat doet me besluiten je heerlijke D cup niet met rust te laten en mijn handen reiken naar je heerlijke bollingen die over je bh hangen… Ik knijp net als jij bij mij doet in je tepels, draai er aan rek je borsten voor zover het kan nog iets uit voor ik je tepels uit mijn vingers laat glijden.
 
De manier waarop ik je lik heb je een mooi zicht op mijn pik, maar je kunt er niet bij. Hij staat parmantig naar voren gericht en wipt mee in het ritme dat je mijn tepels bewerkt. Bij elke trek aan een tepel steigert mijn pik, hunkerend naar iets warms dat er omheen kan.
 
Door het uitrekken van je klitje merk ik dat je weer recht gaat staan en achterover leunt. Ik draai me om en kom iets omhoog  en druk je achterover waarbij de ballen alle kanten uitgedrukt worden. Met lange halen begin ik je te likken vanaf je kontgaatje tot over je klitje. Als ik merk dat er een golf vocht uit je kut komt sluit ik mijn lippen en drink het geile vocht gulzig op.
 
Ik sta op draai je op je buik en maak je rok en je bh los. Mijn handen duwen je borsten nog wat heen en weer zodat je harde tepels over het laken schuren…..dan gaan mijn handen over je volle billen, trek ze iets uit elkaar kniel achter je en begin heel fanatiek je kontgaatje te likken en met mijn tong te neuken.

“Stop,” kreun je, “het is mijn beurt.”

Na een keer mijn tong zo diep mogelijk in je kontje te duwen stop ik en sta ik op. Je draait je weer op je rug en je bh blijft als stille getuige achter op het biljart.

– – – – – – – – – – –
(XXLse)

Mijn kut trekt al krampachtig samen als ik je uit de schemer zie stappen. Mijn vermoeden bevestigt dat je naakt onder je jeans was. Een heerlijk formaat en op oorlogspad, wijst het zijn doel aan.
Alsof ik mijn eerste trofee aanschouw, mooi gevormd met een geaderde structuur. En glimmend, alsof het net opgepoetst is. Die wil ik graag in ontvangst nemen. Je lijkt niet van je stuk en loopt vast beraden op me af. Je laat me niet meer met rust, zeg je. Maar lieverd, dat is ook helemaal niet meer de bedoeling.

Dan val je aan, neemt mijn hele lijf in je macht. Ik wil zo graag met je pik spelen nu het bevrijd is. Maar je laat me niet mijn gang gaan, nee… je gaat je gang met mij.
Mijn polsen hou je zo vast dat ik me met geen mogelijkheid kan loswrikken zonder schade. Eigenlijk wil ik het ook niet als ik je mond weer op de mijne voel. Je duwt me tegen het biljart en gaat je heerlijke gang tussen mijn benen. Gewillig draai ik me om en voel hoe mijn rok naar beneden valt en het bandje op mijn rug losschiet.
Het voelt zo vrij en zo sexy om daar alleen nog maar te staan op hoge hakken en in stockings. Ik steun op het biljart en heb een mooi zicht op je tong langs en door mijn kut flitsen. Je zuigt zo lekker, zo hard. Dan zit je tussen mijn billen, bevochtigd mijn sterretje en rekt het al wat op met de punt van je tong. Elke aanraking ontvang ik met graagte en kijk nog eens naar je lul in de verte tussen mijn benen door.  Die wil ik, die wil ik voelen en proeven. Die behoefte is zo groot dat ik mezelf van je heerlijke likken losruk in gedachten. Met een kreun maan ik je om te stoppen, dat het mijn beurt is. En als je dan stopt en terug omhoog komt, laat ik mijn bh op het groene tafellaken voor wat het is en zak op mijn beurt door mijn knieën.

Mijn handen omvatten je billen en trekken je dichter bij. Mijn lippen sluiten om je eikel, het puntje van mijn tong even plagend door je gaatje aldaar. Na een paar langzame halen met vlakke tong langs je schacht hoor ik je steeds harder zuchten en steunen. Een hand glijd over je bil naar voren, streelt je schaamstreek en laat nagels richting je tepel krassend over je buik en maag. De andere volgt het voorbeeld maar besluit een andere route te volgen en trekt een kras naar beneden. Terwijl het trekken aan een tepel je nog gekker maakt, strijkt een nagel scherp langs de wortel van je lul op weg naar je zak. Ik kijk even omhoog en zie hoe je het niet kunt weerstaan om me op je borsten een handje te helpen. Je trekt en plukt aan ze of het een lieve lust is. Ik geef mijn ogen de kost en laat je even daarboven met jezelf spelen.  De tijdelijk werkloze vingers verlaten even je lichaam om mijn geil op te nemen. Dan gaan glanzende natte vingers langs je been omhoog en verdwijnen in je bilnaad. Ik kom iets omhoog om je hoek van binnenkomst in mijn keel wat te begunstigen. Als ik je diep in mijn keel neem, kras ik over je ster nat van mijn verspreide vocht.
Ik zuig hard op je eikel en duw een vinger resoluut langs je kringspier. Je benen beginnen te trillen en je kreunen worden luider. Ik voel je drang om te stoten, om jezelf in mijn keel te legen. Als ik voel dat je het bijna niet meer houdt laat ik je los. Mijn handen houden je lul even in een klem. Net boven de aanzet van de fiere paal, al het bloed afklemmend. Je voelt mijn tong over je buik kruipen, likt even je navel en gaat verder omhoog. Het doelwit, je tepels. Zalige tepels om in te bijten, te trekken en aan te zuigen. Een voor een bewerk ik ze zonder mijn grip te verslappen. Je trilt over je hele lijf, dan pak je mijn polsen weer vast. Een enorme kreun vult de stille ruimte door het wegvallen van de druk op je lul en het bloed wat er ineens weer door heen schiet.
Bruusk draai je me om en duwt mijn borsten tegen het groene laken.

“Kom schat, kom in me en neem me” en uitdagend steek ik mijn billen naar je toe…

– – – – – – – – – – –
(KinkyGuy)

Terwijl mijn pik diep in je mond verdwijnt voel ik je natte vinger bij mijn sterretje. Ik ontspan en voel je vinger diep naar binnen glijden terwijl je mond helemaal over mijn pik glijd. Met verbazing zie ik hem helemaal verdwijnen en voel ik je kin tegen mijn ballen. De druk van je vinger in mijn kont maakt dat ik nog feller in je keel stoot. Ik wordt gek van geilheid als ik mijn pik opgeslokt zie worden. Ik trek aan mijn tepels draai eraan en voel alle geilheid samenbundelen in mijn ballen terwijl mijn pik wederom diep in je mond verdwijnt. Ik begin te grommen en er komen alleen nog maar dierlijke geile geluiden uit mijn keel. Je hebt in de gaten hoe ver ik ben en klemt met je hand mijn pik af bij de wortel. Mijn pik wipt als een bezetene en wil zijn lading die klaar ligt ledigen in je mond, over je borsten, waar dan ook. Je hand voorkomt dat het naar buiten gestuwd wordt maar de druk blijft zitten. Je gaat omhoog met je mond over mijn buik naar mijn tepels en begint er in te bijten en aan te trekken met je tanden. Het maakt me nog geiler en je voelt mijn pik nog verder groeien in je hand, nog dikker worden. Mijn gegrom blijft aanhouden en de wens om je onder te spuiten groeit alleen maar.
Dan pak ik je handen vast, je laat mijn pik los en ik voel met een harde stoot al mijn geile sappen eruit spugen tegen je buik, je benen. Ik strijk het uit over je geile lichaam en draai je om.

Je steekt je billen verder naar achteren als ik je bovenlichaam op het laken druk en zegt: “Kom schat, kom in me en neem me”.

Ik twijfel kort over welk plekje ik als eerste zal pakken, maar besluit dan toch om je kutje eerst maar te penetreren. Ik zet mijn eikel tegen je natte spleetje, sla mijn armen om je heupen en duw zachtjes, terwijl mijn vingers over je klitje wrijven, mijn pik dieper naar binnen. Naarmate ik dieper ga gaan mijn vingers sneller over je klitje totdat ik helemaal naar binnen ben geschoven. Dan ga ik langzaam met mijn pik heen en weer door je gleuf, af en toe je vocht naar buiten stuwend. Dat vocht vang ik op en wrijf het uit over je onderbuik, waar ik nog steeds met afwisselend tempo je klitje masseer.
Ik voel je kutje verkrampen als het eerste orgasme zich begint aan te kondigen en ik blijf met het zelfde rustige tempo heen en weer gaan. Je kijkt om met je geile blik en verzoekt me om sneller te gaan.

“Nee schoonheid, je zult weten dat je me uitgedaagd hebt. Je mag zo vaak komen als je kunt, maar voorlopig blijf ik het tempo bepalen.”

Mijn vrije hand glijd over je billen en kom in de buurt van je sterretje. Mijn duim masseert je kringspier dat als vanzelf open gaat staan onder de in en uitgaande beweging van mijn pik in je samentrekkende kut. Weer komt er een golf met geil sap uit je kut zetten dat ik opvang en over je kontje laat vloeien. Mijn duim wordt drijfnat en glijdt nu moeiteloos in je kontje naar binnen. Ik wissel de beweging in je kut af met die in je kont, zodat je of in het ene gat iets binnen voelt komen of in het andere.
Ook het kreunen van je wordt sneller alsof het elk moment kan komen. Dan komt er een onderdrukte dierlijke kreet als ik je kut voel samentrekken alsof je mijn pik wilt tegenhouden en je begint ongecontroleerd te schokken. Met een trage beweging blijf ik in en uit je kut glijden. Als het schokken stopt ga ik sneller bewegen, haal mijn duim uit je kont en grijp beide heupen vast. Mijn bewegingen worden sneller, langer en harder als ik je aan je heupen over mijn pik heen trek. Door deze bewegingen schuren je borsten harder over het laken en worden je tepels harder. Met harde stoten ram ik mijn pik diep in je kut en voel je geile sappen over mijn benen en je eigen benen gaan. Het maakt me steeds wilder en ik stoot steeds harder in je kut.

“Ram hem in me Hengst,” kreun je me toe.

Ik voel je weer verkrampen en schokken als een nieuw orgasme zich over je ontfermt. Doordat ik door blijf gaan komen ze met korte tussenpozen snel achter elkaar. Dan stop ik met bewegen en veeg het zweet van mijn voorhoofd. Ik zak door mijn knieën en lik je kut schoon, je geile sappen inslikkend, nahijgend van de inspanningen.

– – – – – – – – – – –
(XXLse)

Ik was even bang dat ik teveel van je vroeg door al zo snel mijn billen aan te bieden maar je gretigheid bewijst het tegendeel. Je nog niet helemaal uitgeraasde paal schuift heerlijk door mijn natte gleuf. Zonder problemen vindt je de weg naar mijn hete kut. Mijn adem stokt even als je jezelf langzaam steeds dieper in me laat glijden. Ik voel dat ik niet veel nodig heb, wil ook zo graag komen. Alles begint te verkrampen maar mijn aansporing om sneller te gaan wuif je weg. Een soort eigen schuld, nu zul je het krijgen ook…
Elke rustige stoot van je wordt gecomplimenteerd door een soppende naklank. Je maakt handig gebruik van zoveel nat en zet me verder in vlam door mijn sterretje te beroeren. Ik voel een daverend orgasme aankomen en ga over de rand als je me dubbel neukt. Met je stijve pik in mijn kut en je vinger in mijn kont. Om de beurt… de ene erin de andere eruit. Ik begin steeds zwaarder te ademen. Je ziet het ook aan de manier waarop mijn borsten bollen tussen tafel en rug. Over mijn kreunen heb ik ook geen controle meer. Je rustige tempo maakt me gek en voor ik het in de gaten heb schreeuw ik het uit. Van genot… puur genot. Mijn kut vervalt in spasmes, de controle over mijn lijf kwijt. Als een schokdemper leg je je borst even over mijn rug maar gaat rustig door. Sterker nog, na mijn orgasme voer je het tempo juist op. Je grijpt mijn heupen vast waardoor mijn rug zich nog verder kromt. Je nagels in mijn vlees. Hierdoor komen mijn billen verder omhoog en ga je nog dieper in me. Nu stoot je echt hard door, alsof ik het verdiend heb. Je rijgt mij aan je spies, keer op keer. Al het geil wordt uit me gemolken en voel het langs mijn dijen druipen. Ik hoor je achter me snuiven en steunen. Als een regelrechte hengst en van die gedachte voel ik er weer een naderen.

“Ram 'm in me Hengst!” kreun ik.

En daar ga ik weer, deze nog heftiger dan de eerste. Door je harde stoten komen ze in vloedgolven over me heen. Dan stop je en neemt rustig je tijd om me helemaal schoon te likken. Ik lig na te hijgen over het biljart, het zweet voel ik op mijn rug parelen. Je geeft een lief gemeende pets tegen mijn bil en langzaam kom ik omhoog. Lachend kijk ik na de indruk die ik op het biljart achter laat. Het laken laat twee ronde vormen zien waar mijn borsten verdrukt lagen.

Je ziet er verhit uit, het zweet staat op je voorhoofd en je borsthaar plakt wat aan je lijf. Ik stap op je af en schuif heerlijk mijn lijf tegen het jouwe. Ik kus je schouders en proef je zilte smaak op mijn tong. Even time-out geef ik aan dicht bij je oor. Even aan je oorlel sabbelend.

“Pilsje?” vraag ik, “of is de tap ook afgesloten?”

Je krijgt niet de gelegenheid om te reageren. Mijn mond geeft je kleine zoenen in je nek en langs je adamsappel omhoog zoek ik je jouwe. Dicht tegen je aangedrukt sla ik mijn armen om je nek. Tongend en genietend van het contact van naakte huiden. Mijn mond maakt zich los van de jouwe en zoekt langzaam een weg naar beneden, mijn handen het spoor volgend. Heel langzaam zak ik door mijn knieën en neem je nog steeds stijve lul tussen mijn lippen. Binnensmonds gaat mijn tong langs je eikel en schacht. Ik ruik mezelf aan je kruis en proef mezelf. Lang duurt het niet, maar net lang genoeg om je weer tot kreunen te manen.
Dan kom ik terug omhoog draai me om en loop in de richting van de bar. Een onbeschrijfelijke sensatie gloeit door mijn lijf, net stevig geneukt met plakkerige lippen en billen. Met elke stap schreeuwt het meer… meer… meer… Je zult het nog wel merken. Een maal ontbrandt is mijn vuurtje moeilijk te blussen.

Eens kijken wat er nog in de aanbieding is bij de kostelijk vocht afdeling. Ik pak een bierglas, hou het onder de tap en ja hoor… het werkt. Je hebt me ondertussen naar de bar gevolgd en neemt plaats op een kruk. Een versgetapt biertje wordt voor je gezet welke je in één teug al snel halfleeg hebt. Ik grinnik een beetje en pak je glas terug en vul hem nog eens bij. Zelf heb ik ook een pilsje getapt en loop met het glas om de bar heen. Ik pak een kruk en zet deze direct voor je. Tussen je gespreide benen.

Ik zie je denken, is dat niet een beetje krap? Ik ga erop zitten en leg mijn bovenbenen over de jouwe heen. Schuif nog wat verder naar voren. Ik volg je blik naar de zitting en zie je lul een vreugde dansje maken van het zicht op mijn geopende gleuf. Veel afstand hoeft ie niet te overbruggen. Ik neem een slok van mijn pilsje en geniet even van het koude vocht dat door mijn slokdarm gaat. Je laat je hand cirkeltjes maken over mijn gespreide dij wat me een beetje kippenvel bezorgd. Ik zet mijn pilsje op de bar en met dezelfde hand omvat ik je nog steeds niet geslonken paal. De kilte van de hand bezorgt je ook een rilling, plaatsmakend voor een kreun als ik langzaam je voorhuid beweeg. Bij elke beweging stoot je eikel tegen de koude palm van mijn hand. We zijn bezig elk stukje van elkanders lichaam in ons op te nemen, met onze ogen in eerste instantie. Gevolgd door steelse aanrakingen van huid. Zachtjes wrijven en strelen maakt langzaam plaats voor wat harder schuren, voorzichtig klauwen in vlees. De armen, nek en schouders naar dijen en heupen. Handen knijpen in borsten, trekken aan tepels, draaien eraan. Vlakke handen pakken vol in ieders kruis. Jouw vingers gaan ritmisch in en uit me. Mijn hand in een stevige grip gevouwen om je schacht. De monden komen er terug bij en we tongen alsof het de allerlaatste keer zal zijn. Dan zet je beide handen op mijn heupen en trek me dichter naar je toe. Je eikel baant zich een weg tussen mijn natte gezwollen lippen en drukt tegen mijn van geilheid harde en vergrote klit.

Ik ben je nog steeds aan het aftrekken met een hand, de andere waaiert verlekkerd van je ene naar je andere tepel. Je ziet hoe mijn ogen mijn vingers volgen alsof ik gehypnotiseerd word. Ondertussen nog steeds met je eikel mijn klit plagend.
Een geluid verbreekt mijn hypnose en ik glij van de kruk af. Neem een grote slok van het blonde vocht en ondanks dat je aanstalten maakt om ook van je kruk te stappen, duw ik je terug. Ik druk je benen uit elkaar en neem in een keer je paal in mijn mond. Je voelt de sensatie van het licht bruisende koele vocht dat afgewisseld wordt met een erlangs glijdende tong. Ik neem je dieper in mijn keel en probeer je gelijktijdig door te slikken. Samen met de slok.

Dan ga ik je pijpen met lange diepe halen, terwijl mijn hand je zak masseert. Je kreunen galmen door de stille ruimte en je legt je hand op mijn hoofd om me aan te moedigen om ook sneller te gaan. Maar ik wissel het af. Rustig beginnen en het tempo opvoerend tot je bijna komt en dan weer afbouwen tot een rustig tempo. Je moet een geweldig zicht hebben weer, over mijn schouders op mijn gekromde rug.
Een lip-lock om je eikel, de klemmende druk om je zaad uit je te zuigen zonder te komen. Ineens weer diep en rustig een tempo weer opbouwend tot moordend. Zo keer op keer laat ik je op het randje balanceren. Tot ik de laatste ronde inzet. Ik laat je even uit mijn mond glippen en zoek je blik. Die is geil, geen andere uitleg mogelijk. Ik recht mijn rug nog even. Je rug heb je tegen de bar aangedrukt en je ellebogen zetten zich schrap op de rand van de bar. Ik tijger nog even over je heen. Als mijn tong een spoor trekt van je mond naar je verhitte kruis, voel je als voorbode mijn harde tepels over je buik gaan. Zachte huid met harde kegels gaan over je gevoelige lid. Mijn tong volgt het uitgestippelde pad en neemt je weer in een keer diep in. Ik hou je zo weer even diep vast en laat mijn tong langs je schacht gaan. Zet me in beweging en als het een goed tempo heeft laat ik je niet meer gaan.
Dan geef je het aan, hortend en stotend prevel je over je lippen. Je gaat komen. Ik voel je dikker worden tussen mijn lippen en een laatste groei stuip volgt. Je spuit zo hard en veel dat ik het niet binnenhoud. Het stroomt over mijn lippen, langs mijn kin. Er vallen al wat druppels op mijn borst.

Als je ziet dat ik wil slikken, kom je langzaam tot je positieven en fluister je zacht: “Niet doen…” Je buigt voorover en begint eerst mijn gezicht schoon te likken….

– – – – – – – – – – –
(KinkyGuy)

Je lippen klemmen om mijn eikel en er is geen ontsnappen meer aan. Ik voel je tepels schuren over mijn lichaam als je over me heen naar boven tijgert, mijn paal glijd moeiteloos tussen je weelderige borsten en wordt nog heerlijk er door gemasseerd. Als mijn paal weer tussen je natte lippen verdwijnt kan ik me niet meer inhouden en kondig ik aan dat ik ga komen.
Met veel kracht spuit mijn kloppende pik zijn lading zaad uit het kopje in je mond. Ik zie dat je de kracht met moeite kunt pakken en er drupt geil sperma langs je mondhoeken over je kin op je borsten.
Je maakt aanstalten om de lading door te slikken en ik zeg snel: “Niet slikken, nog niet”.
Ik buig voorover en lik je kin schoon, vanaf je nek lik ik je kin in brede banen af en neem het resterende sperma op mijn tong. Uiteindelijk komt mijn tong bij je lippen, in je mondhoeken lik ik de kleine druppeltjes op, buig mijn hoofd iets en sluit mijn lippen over de jouwe. Mijn tong duwt je lippen open en ik voel een golf van slijmerig vocht overvloeien in mijn mond. Mijn smaakpupillen registreren sperma, vermengd met je speeksel en de smaak van je kutsappen. Al tongend spelen we samen met de hoeveelheid vocht om het tenslotte gedeeld door te slikken. Tijdens de volgende tongzoenen wrijf ik met mijn handen de geknoeide druppels uit over je borsten en tepels die weer snel hard worden. Mijn uitgebluste pik begint door toedoen van al dat lekkere vlees en je hitsige tongzoenen weer op oorlogssterkte te komen en drukt tegen je borsten aan.
 
Ik kijk je diep in je ogen en zie dat je nog wel meer wilt hebben en ik besluit je nogmaals met mijn mond te verwennen, maar nu geconcentreerd op mijn favoriete plekje. Ik leg je op je buik, ga tussen je benen zitten en laat mijn tong vanaf je nek over je rug glijden in een slingerend pad. Bij je billen aangekomen masseer ik ze met mijn handen, geef er een plagende pets op zonder je pijn te doen of er rode plekken op te laten komen en mijn tong gaat tussen de twee mooie gebruinde ruggetjes op weg naar het sterretje. Ik pak mijn koude pilsje en laat een klein straaltje tussen je billen lopen, je billen trillen aangenaam en ik lik snel het kostbare vocht tussen de billen op. Ik til je kontje op, je billen spreiden zich en laten een mooi strak sterretje zien. Wederom laat ik een paar koude druppeltjes op je sterretje vallen dat door het koude vocht eerst samentrekt en dan uitnodigend zich een klein beetje opent. Mijn tong glijdt ditmaal vanaf je klitje, diep door je gezwollen lippen over je sterretje al het vocht dat hij tegenkomt oplikkend. Bij het sterretje aangekomen duw ik mijn tong zo diep mogelijk naar binnen. Ik hoor je een lichte kreun onderdrukken bij de volledige beweging en je kromt je rug vanaf het moment dat ik je lipjes met mijn tong raak. Ik steek een arm tussen je benen door en pak een borst bij de tepel. Hiermee kan ik je naar me toe trekken of los laten op het moment dat ik je kontje met mijn tong begin te neuken met kleine korte bewegingen.
Ik besluit te kijken of ik je nog een keer tot een hoogtepunt kan krijgen met mijn handen en duw twee vingers in je kutje en een vinger gaat over je klitje. Mijn tong blijft je openstaande kontje verwennen. terwijl ik je met mijn vingers in je kutje neuk en je mijn bewegingen beantwoord door met je kont te draaien en te duwen, laat ik je kontje even met rust om een slok bier te pakken. Ik kijk naar je kont en zie dat het iets openstaat. Ik pak mijn glas bier en houd het boven je sterretje. Een klein straaltje druppelt naar beneden precies in de opening die meteen erna samenknijpt en weer opengaat. Alles wat er overheen gaat loopt je kut binnen die nog steeds door twee vingers wordt bewerkt. Dan zet ik mijn glas weg en druk mijn mond op je sterretje en zuig het bier er weer uit. Hmmmmmm… ik slik het gele vocht lekker door. Je rug en je kont beweegt nog steeds wulps mijn vingers beantwoordend. Ik stop er een derde vinger en even later een vierde vinger bij. Met mijn andere hand ga ik een vinger in je sterretje binnen, goed gesmeerd door mijn speeksel en het bier. Een tweede en derde vinger volgen snel en je wordt langzaam dubbel geneukt. Met trage heen en weer gaande bewegingen weet ik je weer in opperste staat van opwinding te brengen en je smeekt bijna om geneukt te worden. Ik zie dat je op een hand leunt en met je andere hand je borsten hardhandig aan het bewerken bent.
 
Ik trek beide handen terug en laat je opstaan. Je neemt een slok van je bier en hapt een keer kort naar mijn pik die meteen diep in je mond verdwijnt. Ik kijk je recht in je ogen als ik je weer overeind trek en zie je geile blik die vraagt om weer geneukt te worden. Je hand vastpakkend loods ik je terug naar het biljart. Ik leg je over het biljart, op je rug, benen hoog in de lucht. De rand heb ik opgevuld met mijn jas zodat je best comfortabel ligt. Doordat je benen hoog in de lucht steken is je kontje weer goed bereikbaar. Ik zet mijn eikel tegen je sterretje en duw langzaam door. Eerst glijdt mijn eikel naar binnen, ik trek rustig terug, en ga dan weer naar binnen. Ik herhaal dit totdat hij er helemaal in zit en jij er vrede mee hebt dat ik met lange halen je begin te neuken. Je komt iets overeind met je hoofd in de hoop mijn geile blik te zien en ik kijk je diep in je geile zaadvragende ogen die ook laten zien dat je weer vlak tegen een orgasme aan zit. Ik sla een hand om je  been en streel je klitje en je gezwollen lippen, hetgeen je doet sidderen alsof ik je onder stroom zet. Ik geef iets meer druk op je klitje en de trillingen blijven aan de gang. Je omvat je borsten met beide handen en trek en draai je aan je tepels. Ik begin steeds meer ongecontroleerd in je te stoten als ik voel dat een orgasme niet ver weg is, je kontje op deze manier neuken, voelt strak aan en geeft me een zalig gevoel. Zien hoe jij je borsten verwent en hoe erg je er van geniet en het trillen van je onderlichaam alsof het een vibrator is. Met nieuwe batterijen die mij over de afgrond heen jagen en ik val in een groot orgasme waarvan ik niet weet wanneer het zal stoppen. Ik blijf, naar het lijkt zeker een uur, ongecontroleerd in je stoten met korte en lange halen. Het wordt rood voor mijn ogen als mijn ballen de laatste druppels door mijn harde schacht persen en ik val bezweet en uitgeput met mijn hoofd tussen je heerlijke borsten.
Het duurt even en ik krijg weer een normaal zicht, voel je handen door mijn haren gaan. Mijn pik verslapt en glipt langzaam uit je druppende kontje.

– – – – – – – – – – –
(XXLse)

Je verrast me met het willen proeven van je eigen zaad. Na het oplikken van je zaad op mijn gezicht wil je ook nog zo met me tongen. Als je tong in mijn mond dringt duw ik wat van je sperma richting je keel. Je vindt het niet voldoende en lepelt je eigen geil met je tong op. Dan spelen we met elkaar, tongen vermengen ons speeksel met je geil. Tussentijds pak je mijn borsten liefdevol vast, je gemorste geil verspreidend over mijn opgewonden boezem.
Je zoent heerlijk met platte en puntige tong, met passie en vuur. Mijn handen glijden langs je heupen, bevoelen even je pik. Een opgewonden kreun gesmoord door je lippen, ik voel je pik langs mijn dij omhoog kruipen.

Voor ik het goed en wel besef lig ik met mijn verhitte lijf op de koude vloer. Mijn buik en borsten schrikken van de verkoelende werking maar inwendig laait het vuur alleen maar op. Alsof opzettelijk zuurstof wordt toegelaten tot het open vuur. Zo brand alles in mij. Je handen op mijn billen voelen alsof ik gebrandmerkt wordt, elk plekje wat je raakt verzengd door hitte tussen jou en mij. Je probeert me te blussen en laat wat bier uit een glas op mijn billen neerdalen. Het heeft geen kans om me te verkoelen als je hete tong het tussen mijn billen oplikt.
Dan begeleid je mijn kont omhoog en ik steun op mijn armen. Tepels raken nog net de koude vloer en worden weer verschrikkelijk hard. Weer voel ik een straal bier over me heen komen, heerlijk nat vindt het zijn weg tussen ruimgevormde kadetjes, langs mijn anus en vloeit langs mijn opgewonden kut.

Mijn onderlijf begint een eigen leven te leiden. Het neemt het ritme over waarmee je twee vingers in mijn vagina laat woelen. Hoe je mijn sterretje bewerkt is onbeschrijfelijk. En dan de double-dong, beide handen met vingers in mijn naar vulling smachtende gaten. Ik raak zo opgewonden dat ik steunend op een hand mezelf met het rollen van tepels verder naar de afgrond jaag. Aan alles voel je hoe ik je wil. Ik vraag het niet, laat mijn lichaam voor me spreken. Het ritme waarin ik tegendruk bied aan je pompende vingers, het pulseren van mijn kut door het raken van mijn Gspot van je gekromde vingers. Je vingers voel ik gaan in de beide openingen inwendig langs elkaar glijdend enkel door een dun wandje gescheiden. Mijn kreun gaat langzaam over in gejammer over hoe lekker dit voelt, dat je niet moet stoppen, nog heel even…

Ik kan nog net een vloek onderdrukken als ik merk dat je stopt. Je laat me opstaan en zie gelukkig een paar ogen die zeggen nog niet klaar met me te zijn. Even snel een slok en een gretige hap in met schokjes zwiepende lul. Je gromt en begeleid me terug naar het biljart. Onderweg je jas mee plukkend die over een stoel hangt. Vouwt een kussentje op de rand en laat me plaatsnemen. Al zoenend en strelend duw je me mijn rug naar het laken. Je handen op mijn heupen plaatsend en zo trek je me iets naar je toe. De bovenrand van mijn billen balanceren nog net op de rand, dan gaan je handen over mijn dijen, langs de zijden stockings naar mijn gelaarsde kuiten. Een voor een duw je mijn benen omhoog. Je handen glijden langs de binnenkant om ze te spreiden en je duwt je schouders er tegenaan. Je vingers glijden over de binnenkant van mijn laarzen, tasten de ritsluiting af. Je vingers pakken de sluiting vast en trekt het langzaam in de richting van mijn voet. Eerst gaat de linkerlaars uit en dan de rechter. Met een plof vallen ze op de grond achter je. Je handen omsluiten mijn in stocking gevangen tenen. Je tong likt over mijn enkels. Je handen gaan van mijn tenen langs de enkels naar beneden, langs de binnenkant van kuit, knie en dijen naar mijn nat glinsterende kut. Je wrijft mijn geil nog eens goed uit en vergeet ook mijn billen niet.

Dan leg je aan, alsof je nog steeds met het andere spelletje bezig bent. Je snoeiharde pik wordt je tot vleesgeworden keu en mijn billen twee tot vleesgeworden ballen die je perfect in het midden wilt raken. Met een paar bewegingen van je keu bereid je de stoot voor, drie of vier proefstoten. Dan de definitieve en je vult mijn kontgaatje heerlijk tot je wortel. Ik voel je lange halen tot diep in me, ik wil het zien. Ik wil zien hoe je stoot, hoe je naar mijn lichaam kijkt, hoe je mijn benen spreid en mij steeds verder oprekt. Mijn voeten zet ik tegen je borst en masseer met mijn tenen je tepels. De stockings geven me toch een redelijke vrijheid om, voor zover mogelijk, je tepels met tenen vast te pakken, te plagen, duwen en trekken.
Ik ben niet alleen letterlijk op het randje en leg mijn hoofd terug op het laken en geniet. Je stoten in een nauw gat. Je beroering van mijn klit.

Ik sluit even mijn ogen en zie ons bezig als derde persoon. Het café in halfduister gevuld, de bordjes duidelijk zichtbaar met nooduitgang verlicht. En dan de tafel, de biljart tafel als baken voor ons geile spel. Het voorspel met het elkaar zo geil mogelijk krijgen. Nu duidelijk deelgenoot van onze lust, wat we botvieren op het strakke laken. Her en der nog een aantal ballen, rustig wachtend op een eventueel vervolg. Mijn keu nog dwars over de tafel, in de haast laten liggen na je heerlijke represaille voor het verliezen van je broek. Mijn lijf over de lengte van de tafel, met mijn billen op het randje. Jij die met alle macht in en uit me stoot, zo te zien niet lang meer. Twee bezwete en geile lichamen verlicht door de sterke lampen. Alsof het asfalt is in de zomer, stijgen hitte trillingen van ons op.

Dan voel ik het weer komen, weer anders dan de vorige keer. Het trekt vanaf mijn tenen naar mijn benen. Mijn handen grijpen mijn borsten voor een extra zetje, je hand gaat als een bezetene tekeer op mijn klit. Je stoten worden nog feller. En ik verkramp, Jezus… ik verkramp. Je voelt het door de dunne darmwand heen hoe mijn baarmoeder te keer gaat. Het vibreert door naar je eigen op springen staande lul. Het geil gutst uit mijn kut en loopt langs je pompende lul.
Dan wordt het jouw ook echt te veel en probeert door te stoten terwijl je langzaam de controle verliest. Mijn opgetilde hoofd ziet je ogen wegdraaien als het orgasme over je heen dendert als een trein zonder machinist.
Je blijft doorstoten net zolang tot je helemaal leeg bent, niet wetend hoe je mij weer voorbereid voor een volgende ronde.

Uitgeput en bezweet val je over me heen, je hoofd op mijn borsten. Ik streel je gezicht en laat mijn vingers door je korte kapsel gaan. Langzaam kom je weer in de bewoonde wereld van het biljart. Je verslapte lul glijdt langzaam uit me, best jammer eigenlijk. Je zet je handen naast mijn lijf en druk jezelf iets omhoog. Een stralende lach hangt om mijn lippen en het werkt aanstekelijk, ook jouw mondhoeken krullen omhoog.

“Kom naast me liggen…,” vraag ik en maak gelijk wat plaats voor je.

Je neemt mijn aanbod aan en kruipt naast me op het biljart. De ballen die in de weg liggen onder je vandaan rollend. Weer schrik ik op van een geluid maar tegelijkertijd bied je me je arm aan. Laat deze onder mijn hoofd schuiven en je drukt me stevig tegen je aan. Zo liggen we eventjes in onze eigen gedachten verzonken. In stilte nagenietend van de afgelopen paar uur. Zo tegen je aan kan ik het niet laten om over je lijf te strelen. Mijn vingertoppen door je borsthaar te laten gaan. Geheel tegen beter weten in, want ik weet wat dit voor effect bij me heeft.

Je voelt zo lekker, zo dichtbij. Je geur, een heerlijke bezwete geur van iemand die net heerlijke seks heeft gehad. Mijn vingertoppen glijden over je nek en borst, maken cirkels rond je tepels en navel, glijden door je lies langs je in rust verkerende lid. Mijn ogen volgen elk detail dat mijn vingers aanwijzen. Mijn vingertoppen worden gevoeliger en bezorgen me al wat zwaardere zuchten. Ik kan het niet laten om nog wat dichter tegen je aan te schuren. Ik hoor je grinniken gevolgd door een diepe zucht.

Een verontschuldiging rolt van mijn lippen als ik op mijn knieën naast je ga zitten op het gladde laken. Met de verontschuldiging nog rond mijn lippen buig ik over je en geef je een zoen. Dan je nek naar je oorlel, je sleutelbeen. Ik recht eventjes mijn rug waardoor mijn hoofd de lamp raakt. Bezorgt gaat je hand naar mijn gezicht. Je zegt niets maar kijkt me even aan. Je hand zakt weer, streelt even langs de zijkant van een borst en blijft rusten op mijn heup. Ik draai een kwart slag om mij even met je schoenen te bemoeien. Mijn handen dwalen over je benen naar je voeten en ik rek me iets uit om bij je veters te kunnen. Je hand gaat eventjes over mijn billen.

Als je schoenen en sokken uit zijn herneem ik mijn plan en laat kussen en likken op je bovenlijf neerdalen. Met gesloten ogen neem je ze in ontvangst. Een kreun ontsnapt wat mij als een aansporing klinkt. Mijn kussen en likken worden gretiger en ik bijt lichtjes op je tepels. Je trekt mijn hoofd even omhoog aan mijn korte haar en kijkt me recht aan.

Je zegt verontschuldigend: “Je doet dit erg lekker maar verwacht niet te veel meer van me”.
Ik stel je gerust, je mag er gewoon van genieten.
“Het zou lekker zijn maar het hoeft niet.” glimlach ik gemeend terug.

Je ontspant wat en geniet van mijn aanrakingen met lippen en handen. Ik streel je hele lijf dat zo ontzettend gevoelig is geworden van al het lekkers dat het al ontvangen heeft. Toch kan ik de verleiding niet weerstaan om over je heen te gaan zitten. Je voelt hoe een been aan de andere kant geplaatst wordt en hoe ik me langzaam op je laat zakken. Je verslapte lid wordt opgeslokt in mijn warme en nog steeds vochtige gleuf. Heel langzaam en ontzettend traag zet ik me in beweging. Dit voelt geweldig op een nog steeds wakkere klit.

“Wat moet ik met je aan?” fluister je lachend als je voelt wat ik doe, je ogen nog steeds gesloten.

Als antwoord hoor je een mysterieuze geile kreun heel dichtbij. Je opent je ogen en ziet mijn tepels boven je gezicht bungelen. Gretig hap je ernaar…

– – – – – – – – – – –
(KinkyGuy)

Ik ontspan me onder je aanrakingen en geniet van je lippen, tanden en handen die over mijn bovenlichaam gaan. Mijn half stijve lid ligt op mijn onderbuik en ik zie hoe je over mij heen kruipt en een been aan de andere kant manoeuvreert. Ik voel je natte gleuf over mijn buik en lid gaan, langzaam en traag gaat je heerlijke lichaam heen en weer, je heupen bewegen sensueel en je borsten deinen lichtjes voor mijn gezicht. Ik open mijn ogen en zie al dit heerlijks voor me, je tepels lichtjes geslonken kijken mij verlangend aan. Terwijl je heupen rondjes draaien over mijn buik hap ik naar een tepel. Met mijn andere hand masseer ik de andere lichtjes. Als jij de druk van je klit op mijn lid opvoert, voer ik de kracht op je tepels en borsten ook op, begin er aan te draaien, harder te strelen, je borsten in volume te masseren en te bewegen. Mijn tong draait cirkels om je tepel, een voor een hap ik er in, zuig er aan en bijt er zachtjes in. Kleine kreunen ontsnappen aan je lippen en ik merk dat je nog meer wilt. Wonderlijk genoeg voel ik mijn pik weer harder worden onder de druk van je natte spleet en klit. Ik weet dat ik het niet alleen meer met mijn mond en vingers kan bevorderen en zoek naar een alternatief .
 
Als ik voel dat mijn pik weer langzaam overeind komt en tussen je lippen naar binnendringt maak ik langzame neukbewegingen, mijn mond blijft gesloten zuigen en sabbelen aan je borsten terwijl mijn hand zijn weg naar beneden begint te vinden. Langzaam streel ik met mijn nagels je heerlijke gebruinde billen en ik voel dat je onder mijn aanrakingen trilt. Terwijl je mij met langzame bewegingen berijd gaan mijn handen over je rug heen en weer naar je billen en begraaf ik mijn gezicht in je heerlijke borsten.
 
Terwijl ik dit alles meemaak lig ik druk te denken hoe ik jou ook helemaal over de rand van de afgrond kan helpen. Met mijn pikje zal het niet helemaal meer lukken alhoewel ik wel voel dat ik nog een keer wil komen. Ik draai je om op het midden van het biljart. Kruip naar beneden met mijn mond over je buik, je klit en door je spleetje heen. Ik grijp naar mijn keu, een uniek exemplaar met een stalen achterkant, mooi afgerond. Je ligt achterover geleund af te wachten wat mijn tong allemaal gaat doen als je plots het koude metaal tegen je lippen voelt komen. Je kijkt verrast op en ziet hoe ik mijn keu langzaam bij je naar binnen laat glijden. Ik buig voorover alsof ik ga biljarten en begin met lange halen te stoten, langzaam links en rechts draaiend, omhoog en omlaag duwend. Ik zie dat je heftig reageert op deze wijze van penetreren. Mijn bewegingen met de keu worden korter en heftiger, laat een vinger over je klitje razen.

“Pak je borsten, en doe er mee wat je wilt”.

Je schokken komen sneller en sneller achter elkaar en ik weet niet of het is dat je iedere keer een beetje klaar komt of dat je gewoon aan het tegenhouden bent.
Ik voel dat mijn pik weer hard is en er tegen aan kan en verwijder de keu, wat je met een afkeurend kreuntje begeleid. Ik ga tussen je benen liggen en duw mijn pik tussen je lipjes en ram hem hard meteen helemaal naar binnen. Ik steun op je borsten en draai hard aan je tepels. Ik blijf je een hele tijd neuken als ik je borsten los laat, je  benen hoger in de lucht druk, mijn pik uit je kutje haal, dat nog steeds druipt en duw hem tegen je openstaande sterretje. Moeiteloos schuift hij ineens diep naar binnen en deze wisselende acties blijf ik herhalen. Door dat ik drie keer gekomen ben weet ik dat hij nu lang hard zal blijven en dat ik dit minstens een half uur zal moeten vol kunnen houden. Als ik maar niet buiten adem raak hiervan. Mijn lust om je over de rand van de afgrond te helpen zorgt ervoor dat mijn pik snoerhard blijft en zelfs groter lijkt dan dat hij voorheen was.
 
Heen en weer wissel ik kutje af met kontje, terwijl mijn vingers je tepels en borsten blijven masseren, afgewisseld met aanrakingen op je klitje. Het mist allemaal zijn uitwerking niet, want na een tijdje, ik kan de tijd bijna niet bepalen, voel ik je kut krampen en golft er vocht uit als ik mijn pik weer een keer laat wisselen. In het ritme waarin ik je neuk trek ik aan je tepels of masseer ik je klitje met kleine rondjes. Af en toe probeer ik zelfs mijn vingers aftrekkende bewegingen te maken met je harde klit. Ik blijf in het zelfde tempo doorgaan en voel dat je niet meer stopt met krampen en dat zelfs je onderlichaam begint te schokken.

“Stop Toine, stop… Ik hou dit niet vol,” kreun je.
Met een verwilderde blik die pure geilheid uitstraalt zeg ik: “Geniet er maar van, ik stop pas als ik niet meer kan….”

Ik denk er achter aan dat het nog lang mag duren. Het schokken wordt heftiger, de golven met vocht uit je kut ook. Je borsten zie ik steeds harder schudden en je ademhaling wordt zwaarder. Het zweet loopt van mijn voorhoofd en ik zie in het licht van het biljart dat je lichaam glimt van het zweet, de geile sappen die ik steeds over je uitsmeer en je ogen glinsteren van opperste genot.
 
Ik hoor zachtjes de klok twee uur slaan, en half drie slaan…….

– – – – – – – – – – –
(XXLse)

Ik voel je groeien tussen mijn gevoelige lippen. Met mijn eigen bewegingen breng ik mezelf weer in extase, aangemoedigd door handen die mijn borsten kneden en over billen graaien. Ik klem mijn benen onder je bovenbenen en ga wat rechter zitten. De druk van je groeiende lul op mijn klit opvoerend. Ik geniet met volle teugen van mijn eigen geile gevoel en strek mijn armen boven mijn hoofd waardoor mijn borsten nog meer op en neer gaan. Je streelt de gevoelige huid langs mijn borsten, eronder. Kneed ze met volle hand, weegt ze even. Mijn gemaxte geilheid nog verhogend.
Je ligt onder me met een snoeiharde paal die zich een weg probeert te vinden naar mijn ondertussen weer hunkerende kut. Ik twijfel even… zo heerlijk doorgaan of toch je in me voelen…

Dan beslis je voor mij. Je komt even omhoog en slaat je armen om me heen, drukt me dicht tegen je aan en in een vloeiende beweging lig ik ineens onderop. In het midden van de biljarttafel.
Je glijdt even van me weg, een spoor trekkend met je tong tussen mijn borsten over de welvingen van mijn maag en buik. Een paar flinke likken en zuigende halen verwennen mijn klit, een rilling trekt door mijn lijf.
Dan voel ik je even niet meer en wacht in geile spanning af wat je met me gaat doen. Ik voel twee handen, ieder om een enkel om mijn benen te spreiden. Dan een hand op mijn kut die de gloeiend hete lippen spreidt.
Gevolgd door iets geweldig hards en koud. Uit een reflex probeer ik omhoog te komen, je hand duwt me terug. Nog net krijg ik een glimp mee van iets wat op een handvat lijkt voor het compleet in mijn hete kut verdwijnt.
Ik kijk nog even langs je neerwaarts duwende hand en zie hoe je een keu geroutineerd aan het hout vast hebt. Ik voel de kilte in mijn inwendige hitte, hoe het stoot en draait. Met gepeilde diepte wrikt en weegt.
De enige gedachte in mijn hoofd… wat is dit gruwelijk lekker. Je bewegingen maken me steeds gekker en wilder. Ik wou geneukt worden en dit is het resultaat. Mijn onderlichaam begint ongecontroleerd te schokken met elke beweging die mijn kut diep van binnen moet doorstaan.

Je roept: “Pak je borsten, doe ermee wat je wilt”.

Je aansporing wil ik wel volgen maar mijn hersenen en lijf lijken van elkaar losgekoppeld. Ik voel me gaan en wil het nog niet, zo lekker is het. Zo geil om op het randje te balanceren en toch zo compleet de controle kwijt. Je ziet het aan me, aan mijn ogen die steeds verder gesperd zijn en de schijn hebben dwars door alles heen te kijken en tegelijkertijd in mezelf gekeerd. Het wind je mateloos op, zodanig zelfs dat je de keu laat voor wat het is en mijn zalige vlees om je parate paal moet voelen. Je moet me nemen, wilt me nemen, moet me voelen.

Als ik het voorwerp mijn lichaam voel verlaten kan ik niets anders dan smekende kreunen laten horen. Nog geen seconde later een kreun van tevredenheid als ik je in me voel. Niet voorzichtig, nee… gelijk diep in me. Je neukt me vastberaden, met ferme diepe stoten steeds verder naar de afgrond die schokkend dichter en dichter komt. Ik zit allang niet meer in deze wereld als je me dubbelvouwt, mijn knieën zover naar mijn hoofd drukt. Met evenveel enthousiasme als daarnet in mijn kut, ram je nu je naar voor je gevoel immense pik dwars door mijn ster. Alles krampt en verkrampt en voelt lekker, schokt en wil meer. Je laat me niet met rust door je tempo, door je handen overal over mijn lijf. Dan voel ik je in mijn darmen dan in mijn kut, op een gegeven moment weet ik niet meer waar ik je voel. Maar ik voel je, oohh… mijn god, ik voel je.

Ik kom, ik schreeuw het naar je, mijn pulserende kut wil je dieper en dieper naar binnen zuigen. Als in vol automaat beweeg ik met je mee, ik gooi alles open om je maar zo diep mogelijk te ontvangen. Het geil gutst langs je pompende pik naar buiten en ik begin te schokken, vanuit mijn onderbuik worden de schokken heftiger en heftiger. Kruipen langs mijn ruggengraat om hoog en brengt mijn hoofd in extase. Normaal gesproken stopt het dan, maar jij stopt niet. Ik wil niet dat je stopt maar twijfel of ik het nog aan kan. Je gaat door, gruwel wat ga je door en nog een orgasme raast door me heen.

Ik smeek je om te stoppen, ik kreun om je naam aan me te geven.

Je kreunt: “Toine…” maar stoppen doe je niet.

Totaal besef van tijd kwijt, alleen dat het al lang bezig is. Ik zit bijna in een eeuwig durende extase en met mijn laatste kracht smeek ik je nogmaals: “Stop, Toine, stop…”

Je bent vastbesloten om me over de rand te jagen. Uit onmacht, geile onmacht, het zo gruwelijk lekker zijn van wat je met me doet, van de wereld, tijd kwijt, geneukt willen worden… ik laat het over me heen komen. Ik verkeer in een volkomen staat van klaarkomen, weet niet meer welke stopt en een ander begint. Voortdurend schokt mijn lichaam, alsof het onder stroom staat met jouw lul als 220V. En absoluut geen rubber in de buurt om het af te leiden. Mijn rug gekromd, hoofd in mijn nek, ogen die glazig staren naar…. niets.

Dan voel ik een gewelddadig gevoel in mijn kut, alsof je zo diep in me zit dat je langs mijn keel weer eruit komt. Je slaakt een oerkreet en pompt jezelf helemaal leeg tegen mijn baarmoeder. Je stralen geven mij nog een laatste daverende stroomstoot. Je tempo wordt gaande weg langzamer, met elke penetratie een opgeluchte kreun. Je geniet van je eigen gevoelige eikel, die moeiteloos glijdt door jouw en mijn geil. Je kreunt nog steeds, vaak verrast als mijn kut nog nakrampt.
Ik ben van de wereld, zwaar nahijgend en nog steeds naschokkend. Het duurt even voor ik bij mijn positieven kom, even niets bewegen. Het zweet staat op mijn lichaam en zoekt verschillende wegen naar het laagste punt.
Je geeft me de ruimte om bij te komen. Ook al ben je uitgeput, je steunt op je armen boven mijn lichaam. Ik knipper met mijn ogen en zie je boven mij zweven. Je ogen gaan over mijn nahijgende, verhitte en bezwete lijf en je lijkt voldaan met wat je ziet. Ik probeer wat te bewegen waardoor je uit je gedachten wordt losgeschud en leg jezelf te rusten naast me op het laken. Je hoofd op mijn bovenarm, je arm over mijn buik, je been over mijn been.

Je fluistert zacht: “En… met wie heb ik het genoegen gehad?”
Van mijn antwoord krullen je mondhoeken weer in een speels lachje.
Ik fluister terug: “Het genoegen was ook van mijn kant…. Ilse… aangenaam”
“Nou… Ilse Aangenaam,” en je grinnikt wat, “wat dacht je ervan om met mij een bed te delen?”

Ik beantwoord je vraag met een welwillende kus. We hijgen nog wat uit en strelen elkaar nog wat. Dan komen we langzaam van het laken los, klimmen van de tafel af. Na onze kleren zoveel mogelijk bij elkaar gezocht te hebben, pak je mijn hand en neemt me mee naar de deur waar een fiks aantal uren geleden de barman verdween.
Even laat je mijn hand los om het licht boven de biljarttafel uit te doen, dan pak je mijn hand terug en leidt me de weg naar je bed. Je slaat het laken terug en laat mij ertussen glijden. Ik draai me op mijn zij en je schuift achter me. Je ene arm onder mijn hoofd, de andere over en om een borst geklemd en je voorlopig uitgebluste lid geborgen tegen mijn billen gedrukt…

© KinkyGuy & XXLse

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Ontmoeting bij het biljart

 1. WB
  27 januari 2008 at 10:53

  Qua taal en stijl is hier genoeg op aan te merken maarrr, het is wel erotiek! Weliswaar van het jaloersmakende marathontype maar toch.

 2. 28 januari 2008 at 19:48

  Een duo-verhaal is niet eenvoudig te schrijven en ik heb heel wat pogingen jammerlijk zien mislukken. Maar dit is de uitzondering die de regel bevestigt. Het kán en is goed gedaan. Compliment: 2

 3. 28 januari 2008 at 20:17

  Knap samenspel.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world