hot teens tube shemale jizzed by group.

Ontmoeting in het hotel

 

Ik zit in het hotel te wachten om te gaan dineren. Opnieuw een overnachting in verband met mijn studie. Dit twee wekelijks terugkerend ritueel begint vertrouwd aan te voelen. Zelfs het personeel en de overige gasten hebben een eigen gevoel over zich.

Dan zie ik de schuifdeuren van de entree opengaan, daar komt iemand binnen. Mooie hoge hakken, kousen, zwart, die lopen tot rand op haar dij…rok met een lange split bij elke stap zie ik de randen van haar kous. Mijn interesse is gewekt. Deze vrouw is aantrekkelijk en ik heb haar hier nog niet eerder gezien. Mijn ogen volgen haar als ze door de hal heen loopt, ze gaat zitten in een chesterfieldfauteuil aan de andere kant. Ik zie de lijnen van haar kousen lopen. Een deel van haar dij is zichtbaar in de split van haar rok. Ik kijk omhoog en zie dat haar witte blouse licht doorschijnt. Ik zie een mooie zijden bh die haar borsten ondersteunt…. ik kijk verder omhoog en zie twee nieuwsgierige ogen die mijn ogen opvangen…ze kijkt me aan. Haar blik vraagt of het me bevalt. Ze kijkt me strak aan, knikt me toe en bekijkt me van top tot teen. Dan zoekt ze mijn ogen en wenkt me naar zich toe. Ik reageer nog niet, ze kijkt me weer recht aan en slaat haar knie over haar been. Mijn ogen gaan er automatisch naar toe. Ze lacht, ik kijk weer naar haar blote dij en kijk weer omhoog. Ik zie in haar ogen dat ze me naar zich toe lokt…maar met de reactie die ik voel kan ik niet gelijk opstaan. Als ik weer een stuk van haar dij zie, ben ik overgehaald. Ik sta op en hou haar blik vast. Terwijl ik naar haar toe loop zie ik dat haar tepels reageren en haar ogen hebben een tevreden lach in zich. Haar ogen gaan snel over mijn lichaam en blijven ter hoogte van mijn kruis even hangen, dan kijkt ze weer omhoog recht in mijn ogen. Ze heeft een goedkeurende blik in haar ogen. Als ik haar nader trekt ze haar been iets op. Ik heb zicht op haar mooie benen met kousen en zie dat ze een mooie licht doorschijnende string aan heeft. Hmmm, zie ik daar al een vochtig plekje? Ik sta vlak voor haar, ze vraagt of het uitzicht bevalt. Ik moet dit wel bevestigen, mijn lichaam verraad welk effect ze op me heeft.

Zij toont mij haar kamernummer, 205, staat op en loopt richting de lift. Weer zie ik haar benen in de zijden kousen op die hoge hakken door de hal gaan. Elke beweging geeft nieuw zicht op haar dijen via de split in haar rok. Ze draait haar hoofd en kijkt me weer aan met die indringende ogen. Ik heb gelijk geen trek meer in eten en volg haar. In de lift staat zij aan de kant van knopjes, ik ga tegenover haar staan en kijk haar diep in haar ogen. De rok is nu gesloten, haar borsten gaan op en neer, ik merk aan haar ademhaling dat zij ook opgewonden is. Haar harde tepels zijn ook een aanwijzing. Ze drukt op het knopje voor de tweede verdieping. De deuren sluiten zich en ze verplaatst haar benen. Weer zie ik de kousen door lopen tot aan haar dij, haar vinger volgt haar halslijn tot vlak bij de aanzet van haar borsten en streelt langzaam op en neer. Haar ogen houden mijn ogen vast. Ik voel dat ik steeds harder wordt en voel al wat voorvocht rond mijn eikel stromen. Mijn lichte broek laat duidelijk zien wat er gebeurt in mijn short. Ik zie een tevreden glimlach in haar ogen, ze geniet van het effect dat ze op mij heeft.

Als de lift stopt draait ze vlak voor mij langs, ik ruik haar parfum en voel haar warmte. Ze loopt voor me uit naar haar kamer. Opent de deur en loopt door. De deur blijft openstaan. Ik volg haar en sluit de deur achter mij.

We hebben nog bijna geen woord gesproken. Ze gaat op het bed zitten en klopt naast zich. Ik loop echter door naar de stoel tegenover haar. Ik ga zitten en kijk haar uitdagend aan. Ze reageert gelijk en laat mij meer van haar been zien. De split van haar rok valt verder open, ik volg haar been van haar enkel omhoog. Ik zie haar kousen mooi vormend om haar dijen. Ze opent haar benen en toont mij haar string. Ik kijk haar aan en lik mijn lippen. Haar ogen gaan over mijn borst naar mijn kruis, ze staart en kijkt me recht in mijn ogen aan. Ik maak mijn broek los en sla hem open. Mijn stijve toont duidelijk in mijn short. Ik daag haar weer uit, haar hand gaat langs haar blouse naar beneden. Ze opent haar blouse. Ik zie de aanzet van haar borsten in een mooie zijden bh…haar tepels zijn hard en dagen uit. Ik ga met mijn hand in mijn short en omvat mijn stijve, verder doe ik nog niks. Ik zie haar ogen groter worden. Ze wil meer zien, nog niet. Zij streelt met haar vingers over haar tepels en gaat dan langzaam naar beneden. Ze laat haar vingers lopen langs de randjes van haar string. Verbeeld ik het mij of is het vochtige plekje in haar kruis groter geworden. Ik beweeg mijn hand langs mijn stijve op en neer. Haar ademhaling versnelt, ik kom een beetje omhoog en laat mijn broek zakken. Haar ogen volgen elke beweging. Ze gaat met haar hand in haar string, ik zie hoe haar vinger zich buigt en langzaam tussen haar lippen heen en weer beweegt. De muis van haar hand drukt tegen haar klitje. Met haar andere hand streelt ze haar borst, ze kijkt me indringend aan. Ik laat nu ook mijn short zakken en toon haar mijn stijve. Aan haar ogen zie ik dat het haar bevalt. Ik beweeg mijn hand op en neer. Zij leunt achter over en opent haar benen. Haar string gaat iets opzij en ik zie haar hand bewegen in haar kutje, ze is al lekker vochtig onze ogen verdrinken in elkaar. We dagen elkaar uit en spelen met ons zelf, geen woord wordt gesproken.

Ik voel dat mijn ballen samen krampen, ik sta op het punt te komen. Ik laat het haar merken, ze brengt haar andere hand erbij en streelt sneller haar klitje. Ik zie haar pupillen vergroten, haar beenspieren spannen zich aan. Ik voel dat ik ga komen. Ze streelt haar kontje met een vinger, ik zie dat ze haar vinger in haar kontje steekt en vrijwel gelijk komt ze klaar, haar handen glimmen van haar vocht. Ik kom met een paar stralen klaar. Onze ogen blijven in elkaar staren. We komen bij en glimlachen. “Hmmmm”, zeg ik' dat was een lekker voorgerecht. Zij stelt voor om te gaan eten en daarna ons te concentreren op het toetje Ze trekt haar string uit en gooit die naar me toe, ik van hem en voel hoe lekker vochtig deze is. Ze pakt mijn short en trekt deze aan. Zo blijf ik lekker warm zegt ze lachend tegen me, ik trek mijn broek aan en volg haar de kamer uit.

Ik verheug me nu al op het toetje.

 

We verlaten de kamer, ik loop achter haar aan naar de lift. We hebben elkaar nog steeds niet aangeraakt. Ik weet haar naam niet eens, alleen dat ik ontzettend opgewonden door haar ben en verlang om haar lichaam verder te ontdekken, te bestuderen en haar erogene zones te vinden, te strelen en te kussen. Maar ze loopt heel zelf verzekerd voor me uit naar de lift. Ik zal geduld moeten hebben. Zo zonder bokser geeft ruimte aan mijn pik om zich een beetje te bewegen, ik voel dat ik nog steeds half hard ben.

In de lift staat ze tegenover me, weer haar benen licht gespreid. Die zalige sexy dijen die ik net nog mocht bewonderen, half verscholen onder haar rok. Ik zie de overgang van haar dij naar mijn boxer. Het idee dat ze tegenover mij staat in mijn boxer zorgt dat mijn pik harder wordt. Ik zie in haar ogen dat ze weet welk effect ze op me heeft. Het windt haar ook op, ik zie haar tepels hard drukken tegen haar blouse. Ik heb het gevoel dat iedereen de erotische spanning tussen ons moet kunnen zien, ruiken, voelen. Haar ogen gaan over mijn lichaam, als ze ter hoogte van mijn kruis kijkt zie ik haar mondhoeken krullen. Ze geniet van de macht die ze heeft.

We lopen naar het restaurant en kiezen een tafeltje aan de zijkant. Ze neemt tegenover me plaats. Ze vraagt of ik het ermee eens ben dat we het luchtige menu nemen. Ze zegt niet te zwaar te willen tafelen want dat beperkt de lichaamsbeweging. Dit alles op de meest neutrale toon, heel kalm en beredeneerd. Ik zie het vuur in haar ogen, alleen wij weten wat ze bedoelt.

We wachten op de salade en drinken een lekker wijntje. Ze lacht en vertelt me dat haar naam Yvonne is. Ik vertel haar mijn naam en dat ik voor mijn studie in het hotel verblijf. Zij geeft aan als gastdocente aan het instituut te zijn verbonden. Omdat ze woont en werkt in het zuiden van het land slaapt ze altijd in het hotel. We zeggen gelijktijdig dat het vreemd is dat we elkaar niet eerder hebben ontmoet.

De salade komt. Als de ober naast ons staat voel ik een voet langs de binnenkant van mijn been omhoog strelen. Ze kijkt me geamuseerd aan en vraagt aan de ober of wij het hoofdgerecht iets sneller kunnen krijgen. We hebben nog veel werk te doen vanavond. Ik voel hoe haar kousenvoet in mijn broekspijp op en neer glijdt, heerlijk. Ik voel hoe ik reageer. Maar dit spel kan ik ook, ik doe mijn schoen uit en streel haar dij. Ik plaats mijn voet tussen haar dijen. Haar ogen worden even groter maar direct schuift ze naar voren tegen de bal van mijn voet aan. Ze neemt een hap en laat een stuk salade tussen haar lippen rusten. Ik zie hoe haar tong er om heen speelt. Ik voer de druk van mijn voet op en voel de warmte en vochtigheid van haar kutje door mijn eigen short heen. Ik streel haar met mijn voet.

Haar ademhaling versnelt, ik zie dat haar ogen moeite hebben om te focussen. Dan voel ik hoe haar voet langs mijn dij in mijn kruis wordt geplaatst. Ze fluistert naar me: “geef me ruimte”. Ik kijk haar aan en open mijn broek, mijn stijve komt gelijk omhoog en ik voel hoe haar kousenvoet mijn pik streelt. Ik beweeg mijn voet zo dat mijn grote teen tussen haar lippen haar klitje streelt.

De ober komt met het hoofdgerecht en haalt onze bordjes weg. Op zijn vraag of we ervan hebben genoten antwoorden we allebei heel overtuigd met ja. Ik vraag me af of hij iets aan ons merkt, ik voel hoe haar voet tegen mijn eikel drukt, heerlijk.

We hebben een biefstukje, met gebakken aardappels en worteltjes. Zij laat me zien hoe je een wortel heel langzaam kan opeten, Hmmmmm, ik voel op een andere plek wat haar lippen doen met dat worteltje, zalig. Ze verhoogt het tempo met haar voet. Ik pak met mijn tenen de rand van mijn short vast en trek deze naar beneden. Hmmm, ik zie aan haar ogen dat ze dat niet had verwacht, maar ze gaat een klein stukje omhoog waardoor ik hem verder naar beneden kan trekken. Ze vraagt tussen twee happen of ik haar nog meer ruimte kan gunnen. Ik vraag me af of dit kan zonder op te vallen. In de zaal zie ik andere studenten met elkaar eten. Heel even vraag ik me af of dit wel slim is, beiden zijn we hier voor ons werk. Maar de geilheid overwint mijn reserves.. Ik maak mijn broek verder los en ga iets verder onderuit zitten.. De tafel schermt ons af van directe blikken. Wat er gebeurt als iemand een paar tafels verder een vork laten vallen… niet over na denken. 'Voel hoe haar kutje reageert als je haar streelt.' Mijn teen dringt langzaam tussen haar lippen en streelt en duwt tegen haar klitje..haar ademhaling versnelt. Ohhh ik voel haar kousenvoet over mijn pik glijden. Haar tenen klemmen om mijn eikel en ze beweegt op en neer, heerlijk, ik voel het voorvocht vloeien tegen en in haar kous. We eten door en elke hap is een uitdaging. Nog nooit eerder heb ik een vrouw zo suggestief zien eten, elke beweging van haar mond vertaalt ze met haar voet. Ik voel dat ik weer ga komen.

Ik beweeg mijn voet steeds sneller, mijn tenen wiebelen tussen haar lippen. Ik voel dat zij steeds meer druk tegen mijn voet opbouwt. Haar tepels willen nu bijna door haar blouse naar buiten. Ze laat haar vinger langs haar lippen gaan en ze zuigt er even op, dan zakt ze naar beneden. Haar vinger gaat langzaam naar haar knopje en ze streelt langzaam haar tepel. Ik word als het mogelijk is nog harder, haar voet streelt mijn pik steeds steviger. De wrijving tussen de zijden kous en mijn pik voelt zalig aan…

Ik zie haar ogen even groter worden, van schuin achter mij nadert een mooie jonge vrouw. Zij begroet Yvonne en laat haar weten de les die middag heel inspirerend gevonden te hebben. Ik merk dat Yvonne haar voet van mijn pik afhaalt en haar benen wil sluiten… Ik voorkom dit door mijn hiel schuin te zetten. Mijn tenen blijven in haar kutje bewegen. Yvonne geeft mij even een vurige blik, maar praat gewoon verder met haar leerlinge. Ze haalt iets sneller adem maar dat lijkt de ander niet te merken.. Als de leerling ons een prettige avond wenst bedank ik haar.

Ook Yvonne bedankt haar, als ze buiten bereik is fluistert ze tegen mij “Ohhh jij bent echt zo geil, ik kwam bijna terwijl Marlies naast ons stond.”

“Lekker toch waarom hield je je in”, vraag ik haar.

Ze lacht en plaatst haar voet terug op mijn pik. Ik voer de druk weer op en probeer nog sneller te strelen met mijn tenen. Haar voet gaat ook sneller over mijn pik heen, ik voel dat ik ga komen. Yvonne ziet dit in mijn ogen en zegt: “Ik wil het proeven.”

De ober komt afruimen, we houden weer even in en strelen elkaar langzaam. De man moest eens weten wat er onder de tafel allemaal gebeurt. We vragen om de toetjeskaart en bestellen warm appelgebak met ijs en slagroom. Als hij wegloopt, voeren we ons tempo weer op, Yvonne houdt het niet meer en zakt onderuit. Ik voel hoe haar dijen zich om mijn voet heen klemmen. Ik voel haar vloeien tegen mijn voet,heerlijk. Ze laat een licht kreunend geluid horen en kijkt me recht in mijn ogen aan. Als haar dijen mijn voet weer loslaten trek ik hem heel langzaam terug. Ze knikt naar mijn glas, daar wil ik het in zegt ze tegen me. Ik voel dat ze haar andere voet nu ook betrekt in het strelen, mijn pik wordt nu in een kousenvoeten sandwich genomen, heerlijk gevoel. Ze voert het tempo op. Ik pak het glas in mijn hand en probeer het zo onopvallend mogelijk langs de tafel te brengen, ohhh ik voel hoe ik mijn hoogtepunt nader. Ik hou het glas om mijn eikel en kom klaar, er lijkt even geen eind aan te komen. Yvonne voelt wat er gebeurt, ze strekt haar hand uit in mijn richting. Ik geef haar het glas, er zit een duidelijk laagje in. Ze zet het glas aan haar lippen en drinkt en likt het glas uit.

“Hmmmm lekker. Precies het toetje dat ik in gedachten had”, fluistert ze me toe.

Als de ober komt met ons toetje vragen we of wij dit mee kunnen nemen naar de kamer. “Omdat we nog zoveel werk hebben” zegt Yvonne met een grote glimlach om haar mond.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  5 comments for “Ontmoeting in het hotel

 1. 10 maart 2009 at 21:19

  Heerlijk verhaal , wat een genot zo n ontmoeting en dan zonder elkaar aan te raken ,en later verder te gaan tijdens het diner . Mjam Mjam …
  Genoot van je verhaal , mijn compliments …… turned me on

 2. 11 maart 2009 at 19:52

  Leuk verhaal, maar is nog niet afgemaakt. Of komt dat nog?

 3. 28 maart 2009 at 12:15

  In het begin probeer je het mooi te maken met behulp van bijwoorden, waardoor je wat in de herhaling valt. Dat is jammer. Verder vond ik het wat vergezocht, maar wel aardig.

 4. 28 maart 2009 at 23:29

  Je verhaal valt in twee delen uiteen. Het eerste deel, de hotelkamer scene, had je wat mij betreft weg kunnen laten. Het voegt weinig toe aan het verhaal en echt spannend is het niet. Het tweede deel, de restaurant scene vind ik goed bedacht en je bouwt de spanning goed op. Ik haak echter af als je disgenoot met twee voeten je edele heer er tussen neemt, dat zie ik toch echt niet gebeuren

 5. 7 april 2009 at 20:36

  Vijf leden hebben dit verhaal beoordeeld(1keer3*, 1keer 2*. 2keer 1,5* en 1keer 1*) Dat levert samen negen sterren op. Dus 1,8* gemiddeld, betekent 2* van de leden.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world