hot teens tube shemale jizzed by group.

Onverwacht

 

Aan de balie was het druk. Terwijl ik stond te wachten keek ik om me heen. Het gebouw was luxueus. Alles ademde de sfeer van zakelijke efficiëntie en luxe uit. Achter de balie stonden keurig verzorgde dames de congresgangers in te schrijven, die net als ik alvast een kamer voor de nacht boekten. Nadat ik me had ingeschreven in het hotel en de sleutel had gekregen liep ik door naar de congreshal waar ik me opnieuw moest inschrijven, nu voor het congres. De beveiliging was streng. Ik moest even wachten en ondertussen keek ik weer wat rond.

Ik voelde me trots. Ik kon nu zeggen dat ik alles onder controle had. Een goede positie binnen het bedrijf, mijn leven helemaal op de rails, en een kans om het bedrijf voor eens en altijd goed op de kaart te zetten. Ik zou mijn beste beentje voor zetten.

Mijn blik dwaalde rond, en ik zag dat ik al bijna aan de beurt was. Ik stapte naar de balie, waar  de beveiliging bezig was personeelsgegevens te verifiëren en toegangspassen te verstrekken. Ik keek naar de man achter de computer.

Ik voelde een schok door me heen gaan. Ik zag een man die mijn adem in de keel deed stokken, lieve hemel wat een exemplaar.. Hij had lichte bruine haren die in slagen rond zijn hoofd vielen. Hij was gespierd, afgetraind, maar niet breed. Eerder een normaal postuur. Hij bewoog met een soort katachtige gratie. Alsof iedere beweging die hij maakte met beleid en zorgvuldig werd uitgevoerd. Er sprak een soort ingehouden kracht uit.   Ik begreep niets van mijn reactie. Ik leek wel een tiener. Het was lang geleden dat een uiterlijk mij zo van mijn sokken had geblazen. Ik vond het ook nogal banaal van mezelf. Ik, degene die persoonlijkheid altijd het allerbelangrijkste vind in een man. Ik, een netjes getrouwde vrouw, die de nodige klappen van de zweep heeft gekend. Ik hield me altijd verre van die lage lusten.

 Toen ik aan de beurt was om me in te schrijven vlogen zijn ogen even vluchtig over mijn gezicht en mijn gestalte, daarna wendde hij zich weer tot de computer en begon mijn gegevens in te voeren. Zijn blik was raadselachtig, alsof hij iets wist wat ik niet wist. Zijn stem was rustig, kalm, en raakte mij op een manier die de vlinders in mijn buik tot leven lieten komen.

Ik was even helemaal in de war, en liet alles uit mijn handen vallen, onder zijn geamuseerde blik. “Sorry,” mompelde ik gauw, en maakte me snel uit de voeten. Ik voelde zijn blik branden in mijn rug. Op weg naar mijn kamer mopperde ik op mezelf. Dat noemt zich professioneel, ik leek wel een bakvis. 

Die vent moet zich rot gelachen hebben om mijn reactie. Hete vrouw maakt zich belachelijk bij appetijtelijk uitziende man, die zich waarschijnlijk zeer bewust is van zijn aantrekkingskracht op vrouwen. Ik maande mezelf tot de orde. Doe gewoon. Hij is niet voor jou.

De hele dag was het programma strak gepland, veel tijd om te denken had ik niet. Toen de dag was afgelopen liep ik opgelucht naar mijn kamer. Ziezo dat had ik geklaard. Met een beetje goede wil hadden we een aantal nieuwe spulletjes, en nieuwe contacten. Ik was tevreden en werkte nog een tijdje op mijn kamer door.

Daarna had ik afgesproken om met een aantal zakenrelaties te gaan dineren. Ik kleedde me zorgvuldig. Mooie lingerie die mijn borsten goed deden uitkomen, elegant zakelijk mantelpakje die me er toch erg vrouwelijk uit deed zien. Zelfhoudende kousen en mooie pumps. Ik nam de tijd voor mijn make-up en was uiteindelijk zeer tevreden over het resultaat.

Aan de ingang van de zaal stonden een aantal beveiligingsmensen waaronder het onderwerp van de vlinders in mijn buik. Ik werd door de heren goedkeurend opgenomen toen ik de zaal binnen kwam lopen. In het voorbijgaan zag ik dat hij me met een trage blik opnam. Dat gaf me een eigenaardig wee gevoel in mijn maag. Snel liep ik door naar de gereserveerde tafel en stortte me in het gesprek.  De maaltijd verliep vlekkeloos en ik voelde me geweldig. Alles leek goed te komen en ik boekte succes. Mijn baas zou tevreden kunnen zijn.

Moe maar voldaan liep ik later naar mijn hotelkamer terug en besloot nog een paar baantjes te trekken in het zwembad. Even de spieren losmaken en tot rust komen. Het zwembad was op dit toch al wat latere tijdstip verlaten en op mijn gemak begon ik aan mijn zelf opgelegde schema van baantjes zwemmen. Ik was net halverwege toen er nog iemand binnen kwam. Het was die beveiligingsman! Met stevige stappen liep hij naar een bankje waar hij zijn zwemtas neerzette.

Direct dwarrelden de vlinders weer door mijn buik. Hopelijk ongemerkt volgde ik zijn bewegingen. Hij had een fantastisch lijf. Spieren rolden onderzijn huid toen hij zijn shirt uitdeed. Hij draaide zich om toen hij zijn broek afstroopte en onthulde een paar heerlijke billen in een sportieve zwembroek.

Bijna vergat ik adem te halen. Vooral toen hij zich omdraaide en zijn volle aanwezigheid zich aan mijn netvlies openbaarde.

O man, wat een lijf. Om mijn gevoelens te maskeren dook ik onderwater. Ik probeerde zo goed en zo kwaad als het kon mijn baantjes af te maken. Maar dat was erg moeilijk omdat zijn aanwezigheid me afleidde. Hij zwom krachtig en snel. Het was een schitterend gezicht.

Eigenlijk moest ik om mezelf lachen. Ik hoopte dat hij belangstelling voor me had. Maar ik wist ook, dat ik er toch niet op in kon gaan. Dat zou niet mogen en niet kunnen.   Mijn hart sloeg een slag over toen er een telefoon klonk. Hoezo slecht geweten? Die man nam al mijn gedachten in beslag en dat voor een keurig getrouwde vrouw! Met een zwaai belandden zijn benen op de kant van het zwembad en snel liep hij naar zijn mobiel.

”Michael,” hoorde ik hem zeggen. Hij luisterde aandachtig. Ondertussen sijpelde het water van zijn borstkas, zijn buik, zijn benen. Ik kon mijn ogen niet van hem afhouden.  “Morgen,” hoorde ik hem zeggen. “Goed, tot dan.” Hij sloot de telefoon. Een man van weinig woorden.

Even later dook hij weer met een mooie duik het water in en vervolgde zijn baantjes. Ik was mij hevig bewust van zijn aanwezigheid in het water. Het maakte me nerveus. Na een kwartiertje was ik klaar met het baantjes trekken. En met tegenzin besloot ik om uit het water te gaan.

Toen ik, hopelijk bevallig, het trapje op klom om uit het zwembad te stappen, hoorde ik hem achter mij het water uit komen. Mijn handdoek lag dicht bij hem en als in een droom zag ik hem de handdoek pakken. Langzaam kwam hij op mij af en sloeg de handdoek om me heen.

En daar stond ik dan, te overweldigd om ook maar iets te kunnen zeggen of doen. Met een punt van de grote handdoek veegde hij het water uit mijn gezicht. Zijn ogen bleven rusten op mijn mond en dwaalden toen naar mijn ogen. “Al uitgezwommen?” vroeg hij vriendelijk. “Ja het zit erop,” antwoordde ik. Ondertussen streden de vlinders in mijn buik hun gevecht.

Hij lachte en vroeg: “Heb je zin om nog even iets te gaan drinken?” Alles juichte in mij. Ja! Dat wilde ik zeker wel. Daar hoefde ik helemaal niet over na te denken. En alhoewel ik wist dat het niet verstandig was, kon ik me er niet toe bewegen nee te zeggen. Gretig nam ik zijn aanbod aan.

Wij spraken af in de hotelbar en in een sneltreinvaart kleedde ik me en deed mijn haar. Ik wilde zo ontzettend graag bij hem zijn, hem leren kennen. Ik kon gewoon niet geloven dat hij belangstelling voor me had. Zo’n schoonheid was ik nou ook weer niet. Misschien wilde hij dit alleen maar, omdat hij mijn interesse had gevoeld en dat het daarom dus gemakkelijk was. Gewoon voor een avondje lol.

Ik wist dat ik dit niet kon maken. Getrouwd en echt, ik had niets te klagen. Ons huwelijk was goed. We waren al 15 jaar bij elkaar en kenden elkaar van haver tot gort. Maar de spanning trok aan mij. Ik voelde me hevig aangetrokken tot deze man. Hij maakte gevoelens in mij wakker, die primair en niets verhullend waren. En dus negeerde ik het vermanende stemmetje in mijn hoofd.

Gauw liep ik naar de bar. Hij was er al. “Wat wil je drinken schoonheid?” Weer die vlinders, ik vroeg om een glas wijn. Zelf bestelde hij een glas mineraalwater. “Sorry… werk,” verduidelijkte hij. “Hoe heet je,” vroeg hij. “Eline,” antwoordde ik. “Michael” antwoordde hij op zijn beurt. “Dus … beveiliging,” probeerde ik hem te laten praten. Hij knikte. Hij boog zich iets voorover naar mij, om te antwoordden.

Het was druk in de bar, dus een gesprek was wat moeilijk. Zijn mond bewoog zich naar mijn oor. Zijn stem zorgde voor aangename tintelingen in mijn lijf.. Zijn ogen zochten mijn ogen, zijn ogen vonden mijn mond. Het was alsof ik werd gekust door zijn blik. Hete stromen voerden door mijn lijf. Hij wond me zo ongelofelijk op. We spraken over allerlei dingen, mijn werk , zijn werk, leuke voorvalletjes. De wijn die ik dronk miste zijn uitwerking niet. Ik voelde me ontspannen en flirtte ongegeneerd met hem.

Plotseling werd ik aangeduwd door de massa mensen in de bar en kwam tussen zijn benen terecht. Hij ving me op in zijn armen en liet me niet meer los. Mijn hart klopte in mijn keel, de spanning maakte me bijna misselijk. Hij was zo dichtbij. Hij rook heerlijk. We spraken losse zinnen. We lachten en maakten grapjes. Maar we lieten elkaars ogen niet meer los. Ik voelde zijn armen nog steeds om me heen. Verwachtingsvolle scheuten trokken door mijn buik.

Ik bevond me op glad ijs, maar de mogelijkheid om er mee op te houden had ik allang achter me gelaten. Dit is wat ik wilde en ik dacht er verder niet meer over na.

Hij trok me nog dichter tegen zich aan. Ik voelde de beweging van zijn benen. Ik wist dat ik tegen zijn kruis stond. Ik voelde de warmte van zijn lijf. Zijn omarming was spannend. Zijn gezelschap was bedwelmend. Onze hoofden waren dicht bij elkaar om elkaar te kunnen verstaan. Het voelde als een streling op de huid. Zijn lippen waren dichtbij. Kusbaar. Ik snoof zijn geur, zocht zijn ogen.

“Kom,” zei hij. “Ik wil je voor mezelf,” en trok me met zich mee de bar uit. Mijn hart stuiterde in mijn lijf. We liepen naar de gang. Aan het eind opende hij een deur met zijn sleutel. Mijn hart bonsde me in mijn keel. Mijn hoofd voelde zweverig.

Ik liep naar binnen. Michael sloot de deur en draaide zich naar mij toe. Zijn rechterhand belandde boven mij op de muur achter me. Met zijn linkerwijsvinger tilde hij mijn gezicht op, zijn ogen gleden over mijn gelaat. Hij boog zijn hoofd, wachtte even boven mijn mond en begon me toen te zoenen.

Zijn zoenen waren heet en opzwepend. Nergens dacht ik nog over en ik beantwoordde zijn zoenen gretig. Ik voelde zijn krachtige lijf. Zijn tong verkende de mijne, eerst ingetogen, maar daarna met steeds meer passie. Hij plaatste een been tussen mijn benen en trok mij tegen zich aan. Hij zoende mijn mondhoek, mijn kaak, mijn hals, die ik hem gewillig aanbood.

Ergens op de achtergrond in mijn hoofd wist ik dat ik moest stoppen, maar de gevoelens waren te overweldigend. De handen van Michael streelden mijn rug en de zijkant van mijn borsten. De opwinding schoot van boven naar beneden door mijn lijf. Hij zoende me langdurig en intens. Zijn bedoelingen waren duidelijk. Hij wilde mij. Ik stond tegen de muur gepind door zijn lijf. Ik kon geen kant op, wilde dat ook niet.

Ik onderging zijn verovering op mijn lijf in extase. Zijn handen waren overal leek het. Steeds  verder gingen zijn zoekende vingers. Ik kreunde ongegeneerd.

Ik voelde hoe Michael mijn blouse opende, de spanning gierde door mijn lijf. Op mijn beurt verschafte ik mij toegang onder zijn shirt en streelde de sterke spieren van zijn rug. Mijn handen gleden, alsof ze een eigen leven leidden, af naar zijn billen en begerig knepen ze erin.

Ik was verbaasd over mijn eigen onbeschaamdheid, maar stond er niet verder bij stil want ik wilde hem en zou hem krijgen. Ik duwde hem iets van me af om aan de voorkant van zijn jeans een veelbetekenende erectie te vinden. Hij was duidelijk opgewonden en dat gaf mij een machtig gevoel. Mijn hand volgde de harde contouren en ik gaf kneepjes onderweg naar boven.

Van daaruit volgden mijn handen onder zijn shirt de voorkant van zijn afgetrainde buik en bewogen over de kabels van buikspieren tot ze zijn tepels vonden. Ik streelde hem, nam in een beweging zijn shirt mee en trok het over zijn hoofd. Ik voelde me vrijmoedig en roekeloos. Hier stond ik dan, te vrijen met een man waarvan ik z’n achternaam niet eens kende. Het enige wat ik wist was dat ik hem wilde. Hij was zo mooi. Ik kon niet van hem afblijven, terwijl hij mij uit mijn blouse pelde, gleed ik met mijn handen over zijn borst en zijn tepels, en gaf kleine beetjes op plaatsen waar ik met mijn mond bij kon.

Hij trok een brandend spoor met zijn tong langs mijn borsten en bevrijdde ze van hun laatste barrière. In een beweging ontsloot hij de bandjes en schoof het van mijn schouders. Hij gromde tevreden en kuste mijn borsten uitvoerig, streelde de contouren van mijn tepels en viel toen hongerig aan door ze om de beurt in zijn mond te nemen. Met zijn handen streek hij langs de zijkant van mijn lijf en weer omhoog. Weer nam hij mijn tepels tussen zijn lippen en zoog erop tot ze hongerig naar boven prikten, verlangend naar meer. Ik kon bijna niet meer op mijn benen staan.

We vielen als uitgehongerd  op elkaar aan. We tuimelden niet zachtzinnig op het bed. Ik voelde me bevrijd. Nog nooit was ik vreemd gegaan, nog nooit had ik met iemand anders dan mijn echtgenoot het bed gedeeld. En nu? Nu lag ik zomaar overgeleverd aan mijn gevoelens in de armen van deze man.

Alle kledingstukken verdwenen in rap tempo, tot dat we naakt in elkaars armen lagen. Ik voelde me niet onzeker en maakte me nergens zorgen over. Michael had de regie. Hij nam bezit van mijn lichaam. Hij eiste mij op. Hij vroeg niets. Hij nam. Zijn hoofd daalde af naar beneden, en zocht mijn gevoeligste plekje. Hij likte en zoog het knopje tot dat mijn lijf explodeerde.

Mijn eerste orgasme kwam als een lawine. Ongegeneerd nam ik wat hij me gaf. Ik kronkelde met mijn lijf verlangend naar nog meer.  Ik wilde hem voelen, hem proeven, hem geven wat hij mij had gegeven. Zijn harde erectie trok mij aan als een magneet. Mijn lippen vonden zijn gevoelige eikel en likten voorzichtig het voorvocht op. Mijn handen sloten zich om zijn schacht, voelden de hardheid ervan. Mijn mond nam de weg van mijn handen over, ik proefde zijn vocht. Ik zocht zijn ballen, streelde ze verkende ze. Ondertussen zoog ik verder tot ik zijn kreunen hoorde.

Zijn handen vonden mijn natte grot en namen er bezit van, ritmisch masseerde hij met zijn vingers mijn natte spleet en met zijn duim cirkelde hij over mijn klit. Ik hield het niet meer. Hij had nog steeds alle controle. Hij zweepte me op. Ik verloor mezelf terwijl ik me over zijn geslacht ontfermde en zijn lid steeds dieper in mijn mond nam.

Michael  gromde om mijn likken en zuigen en toen ik dat hoorde, verkrampte mijn lichaam en verzonk ik in een allesoverheersend extatisch gevoel. Hij masseerde er een gigantisch orgasme bij mij uit. Ik was de controle kwijt en mijn lichaam lag hortend en stotend onder hem.

Een tweede orgasme. Ik voelde me overweldigd. Mijn gevoelens kenden geen rechte lijnen meer. Alles kwam samen in dat moment, daar in dat bed, bij die man.

Michael kreunde en vatte mijn hoofd met beide handen. Hij trok mij naar zich toe, zijn erectie gleed uit mijn mond en ik protesteerde. “Je maakt me gek,” gromde hij. “Nu ben je van mij,” en hij dreef zijn geslacht bij mij naar binnen en begon genadeloos te stoten.

Meteen reageerde mijn lijf. Het was alsof ik steeds maar kon klaarkomen. De ene golf na de andere doorspoelde mijn lijf. Hij bleef stoten in een straf tempo. Zijn lijf gespannen als een veer, maar toch zo onder controle. Hij bewoog zijn bekken met, zoals het leek, maar een doel: mijn lijf te bezitten.

Hij draaide me om zonder het contact te verbreken en ging door met zijn geseling in mijn lijf. Een dun laagje zweet glom over zijn lijf. Langzaam verminderde hij het tempo. Zijn sterke armen tilden mijn lijf. Hij draaide mij zo dat hij me heel diep kon penetreren en langzaam schoof hij heel diep in en uit mij. Hij wist wat hij deed. Dit was te veel. Ik kwam heftig en ik spoot. Ik spoot mijn sappen tegen zijn lijf en het sijpelde langs mijn billen naar beneden. Ik golfde mee in zijn beweging, liet me meedrijven in het moment en kreunde extatisch.

Michaels controle en zelfbeheersing waren voorbij. Hij verplaatste zijn bekken iets, schoof naar binnen en in een straf tempo bewoog hij zijn lichaam in en uit me. Ik keek naar hem en zag dat hij zich verloor in zijn orgasme en kreunend spoot hij zijn zaad in mijn buik. Ik voelde me trots, trots op het feit dat ik dat met hem kon doen.

Toen de storm door zijn lijf was uitgeraasd liet ik me langs zijn lijf naar beneden glijden en likte de laatste restjes zaad van zijn verslappende erectie. Michael kreunde en kroelde door mijn haren. Hij trok hij me in zijn armen en lachte in mijn haar; “Je bent een spuiter”. Eerst geneerde ik me wat, maar hij vond het geweldig.

We vielen al snel in slaap. Na een uurtje werd ik wakker. En de gedachten spoelden door mijn hoofd. Wat had ik gedaan? Ik keek naar de slapende man en voelde me verward. Hij had zoveel gevoelens in mij losgemaakt. En het voelde zo goed.

Toch moest ik tijd hebben om een en ander op een rijtje te zetten. Ik stond op, trok mijn kleding aan en schreef op een briefje: Bel me! Ik zette mijn telefoon nummer erop. Terug op mijn hotelkamer nam ik een bad. Slapen kon ik niet meer. En voordat ik het wist, zat ik alweer in mijn auto en reed de lange weg terug naar huis.

Onderweg ging de telefoon. Het was Michael. Bezorgd vroeg hij hoe het met me was. En toen begonnen we te praten. Al mijn twijfels die bij mij boven waren gekomen sprak ik uit. Ik vertelde hem de waarheid over mijn huwelijkse staat. En over hoe onzeker ik me voelde over deze situatie. Hij reageerde rustig. Liet me kalmeren. Weer nam hij de controle van me over. Ik voelde me veilig bij hem. De hele weg naar huis hebben we via de telefoon gepraat. Het was goed.

En nu? Nu ben ik een ervaring en een vertrouwensband rijker. We spreken elkaar online. Michael geeft me, wat ik gemist heb. Hij geeft me zelfvertrouwen en laat me stralen. En ik voel me de meest bevoorrechte persoon op deze wereld. Mijn huwelijk heeft er een geweldige impuls van gekregen. Mijn man weet niet wat hem overkomt en koestert zich in mijn gelukkige houding.

Of het navolging krijgt? Ik hoop het. Het is verslavend.

© Hannette

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  13 comments for “Onverwacht

 1. 18 april 2008 at 21:03

  Heel mooi opgebouwd en zorgvuldig uitgewerkt verhaal, met spanning en emotie.

 2. 19 april 2008 at 17:03

  De laatste zin is helemaal waar; zo ervaar ik het ook. In mijn beleving relistisch geschreven en ik denk dat het waar gebeurd is.

 3. WB
  24 april 2008 at 09:07

  Goed verhaal, goed opgebouwd met een aangename spanning en nergens banaal. Prima!

 4. 25 april 2008 at 16:24

  Onverwacht goed, dit verhaal van (alweer) een nieuwkomer. Bravo!

 5. 28 april 2008 at 16:18

  Geweldig!

 6. 30 april 2008 at 10:59

  Goed geschreven verhaal in een bekend thema.

 7. 30 april 2008 at 11:07

  Wow, ik moet nodig weer eens naar een seminar… En dat je het risico van overspel nooit kunt uitsluiten heb ik zelf al aan den lijve ondervonden. Heerlijk verhaal en met stijl geschreven. Dank je wel.

 8. 30 april 2008 at 12:50

  Genietend gelezen, opwindend verhaal en prima geschreven.

 9. 15 mei 2008 at 17:24

  Prachtig debuutverhaal! Verrukkelijk hoe jij de erotische spanning laat oplopen…

 10. 27 mei 2009 at 20:06

  Dit is i.m.h.o. een juweeltje. Het is heel realistisch en er is gevoelsmatig niks ‘fouts’ aan.

 11. 26 juli 2009 at 09:00

  Ik blijf van je vrhalen houden Ga zo door en laat iedereen genieten

 12. Anoniem
  6 oktober 2009 at 09:03

  Dit is fantastisch geschreven! De spanningsboog, de beschrijvingen van de omgevingen en de personen, je gaat er helemaal in op. Echt heel goed!!

 13. 11 januari 2010 at 17:42

  Ik vind het een mooi verhaal. Het is toch wat we allemaal zouden willen meemaken? Alleen, voor mij is het niks, ik zou mezelf beslist verraden op enig moment

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world