Onze eerste afspraak

Ik werd afgehaald van het station met de fiets. Op het perron kwam ze stralend op me afgelopen. Iet wat verlegen dat wel maar dat wist ik wel. “Hoi schat”: gevolgd door twee dikke kussen op beide wangen. We keken elkaar in de ogen. “Fijn dat je er eindelijk bent”. We knuffelen elkaar even. Gehaaste treinreizigers slierten langs ons. De omgeving staat even stil, wij hebben alleen oog voor elkaar. Nog een kus, losjes op de lippen dan vinden onze monden elkaar. Zachtjes maar vol op de mond. De armen om elkaar geslagen. “Hmmmm, lekker schat.” We kijken elkaar stralend aan……eindelijk. Hand in hand lopen we naar de uitgang.

We hadden elkaar via Eropodium leren kennen via de chat. Na vele avonden eerst via eropodium en daarna op msn en telefoontjes over en weer, moest het er maar eens van komen. Ik had eerst weinig tijd dus..was het wachten op het nieuwe jaar.

Wat gespannen houden we elkaar vast als we naar de fiets lopen.

“Spring jij maar achterop”: sprak ik grootmoedig. Ik wist niet hoe ver het was maar haar armen om me heen gaven me extra kracht.

Na 10 minuten fietsen voelde ik een hand onder mijn jas schuiven en even in mijn kruis knijpen. “Net wat ik dacht ….altijd klaar voor actie….haha”: Lachte ze. “We zijn er bijna schat, hier rechts derde huis”.

We lopen samen achterom.

In de keuken kussen we elkaar weer. Langzamer en intenser. Ik streel je door je jas heen, maar al gauw rukken we de jassen los en de rest van onze kleren ….? We rukken ons los en ik zeg : …..Eerst koffie? .

Haha onze ogen spreken boekdelen….. ja lekker eerst koffie. Teleurgesteld begin je uit het keukenkastje de padsdoos te pakken. Darkroast? Ja lekker.

Ik loop langzaam de kamer binnen en kijk nieuwsgierig rond. “Gezellig schat”; roep ik naar de keuken deur. Je staat me op te nemen met twee mokken in je hand.

“Blij dat ik er ben….”;vraag ik.” ……hummmmm heerlijk schat, kom zitten hier.” De ruime bank met plaid komt me vaag bekend voor.

Je komt lekker tegen me aan zitten. En we genieten met kleine slokjes van de warme sterke koffie.

Je ene hand ligt op mijn dijbeen. Je vingers strelen de stof van mijn broek..

Ik weet dat je graag voelt, graag wil verwennen. Ik leun achterover. “Heerlijk schat ga door”.

Relaxt zet je de beker op de grond en streel met beide handen mijn bovenbenen. Langzaam spreid je ze en maakt de rits los. Mijn riem en knoop moeten ook los. Ongeduldig ruk je mijn broek verder naar beneden. Mijn half stijve pik wordt door een paar zachte handen gemasseerd. Mijn ballen worden zacht gekneed. Je gaat voor me op je knieën zitten en likt je lippen af. “Hij is mooi schat.”

“ik ben blij dat je dat vindt maar het is niet de eerste keer dat je hem ziet”

Maar wel dat ik hem zo lekker kan voelen en ….”je lippen glijden over mijn eikel. Je tong cirkelt, maakt me geil. Mijn pik sta nu fier recht op. De eikel iets gebogen en nat van je speeksel en mijn vocht. Je komt weer bij me zitten op de bank en we kussen elkaar heftig.

Je korte zwarte rokje schuift automatisch op tot boven je dijen. Je gladde kutje vraagt erom gestreeld te worden.

Gelikt te worden. Maar eerst lekker loom kom je op mijn pik zitten met aan beide zijden een been.

Je wilt me diep in je voelen. Onze monden versmelten en ik neuk je in een gestaag maar langzaam tempo.

Ik streel je borsten door je blouse heen. Je maakt zelf de knoopjes los zodat ik je tepels een voor een kan zuigen, tot ze beiden keihard vooruit staan. Af en toe bijt ik op je knobbels rasp mijn tanden over de tepelhoven.

Hummmmm, lekker rustig aan schat…….lekker diep. Ik blijf haar langzaam verwennen tot ze zelf aangeeft dat ze wil komen. Nu al vraag ik haar lachend aan kijkend. Haar ogen boren zich diep in die van mij.

Zo lekker …..jaaaa ze komt klaar op mijn pik en ik zie haar spasmen door haar onderlichaam schieten. Als we aan onze tweede koffie zitten heb ik haar heerlijk klaar gelikt. Haar hand duwde ze gebald in haar mond om de buren niet te alarmeren. “Omdat je zo stout bent geweest om al 2 keer klaar te komen zonder toestemming moet je een pak voor je billen hebben”. Ik weet dat ze daarop geilt. Genietend kruipt ze op mijn schoot en biedt me haar heerlijke billen aan voor haar verdiende straf.

Ik plaag en streel ze eerst, voel de spleet van begin tot waar hij eindigt. Ik laat mijn wijsvinger even rusten op haar anus. Maak de vinger even nat in haar mond en druk de vinger dan weer in haar anus. Ze rilt, maar als ik weer terug trek duwt ze haar billen tegen mijn hand omhoog.

Je wilt meer? Je knikt. Hoe vraag je dat netjes schat? Alstublieft? Alstublieft wat?

Wilt u mijn kontje lekker slaan, meester? Alleen als je het echt graag wil? Alstublieft ?

Ik streel eerst nog even haar billen ze zucht en geeft zich helemaal over ….Plots laat ik mijn handen op haar billen hard neerkomen. De kat schrikt en springt van de eetkamer stoel.

Pets pets een regen van slagen komen op haar billen. Als ze mooi roze zijn gekleurd stop ik even abrupt als ik ben begonnen.

“Hoeveel waren dat er ?” Vraag ik zachtjes in haar oor? “Veel meester, dank u …”.We zullen nog veel plezier beleven! De dag is nog lang en wellicht zullen er meer dagen volgen.

©

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie