Op een oude fiets

Een week of vier voordat mijn dochter Janice en ik zouden afreizen voor een vakantie in ons chaletje in Zwitserland, kwam ze me met hoogrode koontjes vertellen dat ze een vriendje had, Pierre, en oh mama: hij is een drolletje! Ik luisterde geamuseerd naar haar opgewonden verhaal. Ze was met haar 16 jaar over haar oren verliefd! En hoe oud was hij dan wel? Al 18! Tjonge jonge. Mijn lieve Janice.

Ik kende haar zo goed, zag in haar mezelf toen ik twintig jaar geleden die aanvallige leeftijd had, nieuwsgierig experimenterend met jongens (en ook wel eens met een vriendinnetje). Alleen mijn ouders waren minder begripvol dan ik hoopte te zijn. Ik had me van het begin af aan voorgenomen mijn eigen dochter open op te voeden en dat was volgens mij tot nu toe aardig gelukt. We hadden geen geheimpjes voor elkaar en spraken ongedwongen over seks. Sinds mijn scheiding, twee jaar geleden, waren we nog dichter naar elkaar toe gegroeid en we behandelden elkaar op voet van gelijkheid, als vriendinnen bijna.

Het hoge woord kwam er al gauw uit. Nu ze zo verliefd was, zag ze op tegen de vakantie van een maand die we tegemoet gingen. Zou het niet mogelijk zijn mama…..? Ik voelde het aankomen. Zou hij niet mee kunnen op vakantie? Het chalet was groot genoeg. Ja, dat was het zeker. Maar lieve kind: hoe denk je dat zijn ouders daarop zullen reageren? Jullie kennen elkaar een paar weken en dan zou hun zoon plotseling met een wildvreemde familie op vakantie gaan. Hoe zouden ze er überhaupt over denken dat hun zoon 'verkering' had met een 16-jarig meisje, ook al zag ze er dan al uit als een echt aantrekkelijk vrouwtje?

Maar mag het van jou mam?, vroeg ze smekend. De rest moest hij dan maar uitzoeken met zijn ouders. Ik had natuurlijk nog veel tegenargumenten kunnen bedenken, want wat als het niet goed zou gaan, als ze op elkaar uitgekeken raakten, als….? Maar ach, zo'n moeder ben ik niet. Dus knikte ik en ze vloog me dankbaar om mijn nek. Je bent de liefste moeder van de wereld! Ja, ja.

De andere dag maakte ik kennis met Pierre. Een aardige, maar wat verlegen jongen kreeg ik de indruk. Hij mocht dan twee jaar ouder zijn dan mijn dochter, maar of dat ook geestelijk zo was vroeg ik me af. Nou ja, ze waren overduidelijk smoorverliefd. De vakantie kwam ter sprake en hij kreeg een kop als vuur toen Janice onbekommerd opmerkte dat ze dan lekker samen konden slapen! Toen hij eenmaal in de gaten had dat ik daar inderdaad geen punt van maakte raakte hij steeds enthousiaster.

Een paar dagen later al werd ik opgebeld door zijn ouders. Ik moest maar eens even komen praten. Keurige mensen. Natuurlijk vertelde ik niet dat de stouterds bij elkaar zouden slapen. Het werd een gezellige avond en de kogel was door de kerk. Janice had haar zin, en Pierre ook natuurlijk.

De reis naar Zwitserland was erg gezellig met zijn drietjes. Ik begon warempel te geloven dat Janice inderdaad een lot uit de loterij had met haar Pierre, zo'n gedienstige, aardige jongen. Ik was wel benieuwd hoe het zou gaan met die twee, want van Janice had ik inmiddels al te horen gekregen dat ze 'het' nog nooit hadden gedaan. Het zou dus onder mijn eigen dak voor de eerste keer gebeuren! Vooral Janice was bijzonder uitgelaten. Pierre liep er toch een beetje schutterig bij toen ze met zijn tweetjes hun spulletjes naar hun eigen slaapkamer droegen. Hij moest nog veel leren….

De eerste dagen liep alles op rolletjes. Er scheen geen vuiltje aan de lucht, maar dat er toch iets aan de hand was, merkte ik toen we de derde of vierde dag 's avonds uitgingen. Mijn Janice is een mooie meid, mag ik best zeggen, en ze heeft nooit over aandacht van mannen te klagen, ook die avond niet. Ze is nog maar 16, ja, maar ze kan gemakkelijk doorgaan voor 18 of 19. Alles zit erop en eraan, zal ik maar zeggen. Er was een dansvloertje en er werd gedanst. Nadat Janice met Pierre over het dansvloertje had geschuifeld, meldden zich meer liefhebbers voor een dansje met haar aan ons tafeltje. Janice, spontaan als ze is, maakte daar geen enkel probleem van, maar ik zag Pierres gezicht langzaam betrekken.

O jee, we krijgen toch niet met een jaloerse minnaar te maken, dacht ik na een tijdje! Ik probeerde hem op te monteren en hij glimlachte wat stroef, maar het ging niet echt van harte. Bovendien hield hij Janice scherp in de gaten. Ik wist zeker dat het niet zo'n vaart zou lopen, ook al hielden de mannen met wie ze danste haar aanminnig vast en zag ik van tijd tot tijd ook wel eens een stoute hand over de billetjes glijden die zo geprononceerd afstaken in haar korte leren rokje, maar ja, ik ken mezelf en dus ook mijn dochter…

Het liep die avond nog niet echt uit de hand, maar de volgende dag voelde ik onweer aankomen. De hele dag al waren ze anders dan anders en de bom barstte tijdens het avondeten. Janice stelde voor opnieuw naar dezelfde club te gaan als de vorige avond. Ik zei dat ze dat maar met zijn tweetjes moesten doen, want dat ik lekker thuis wilde blijven, en toen gebeurde het. Pierre kondigde aan ook liever thuis te willen blijven en ik zag Janices gezicht betrekken. De eerste ruzie tekende zich af. Ik probeerde te bemiddelen, maar het had weinig zin, want Pierre was onvermurwbaar. Nee, hij ging niet mee naar die tent, om weer vanaf de zijlijn toe te kijken hoe ze zich met andere mannen vermaakte! Waauw!

Nu was ook Janice op haar teentjes getrapt. Alsof ze daar iets kwaads mee in de zin had! En ze hield niet van jaloerse mannen, enz., enz. Nou, dan ga ik alleen, zei ze beslist nadat Pierre voor de zoveelste keer had verteld dat hij écht niet mee ging. Ik hield me afzijdig van het gekissebis, maar het einde van het liedje was dat Janice met haar neusje in de lucht het chalet verliet en dat ik met Pierre achterbleef….

Hij was in zak en as, de lieve jongen en ik had zowaar medelijden met hem. Ik probeerde uit te leggen dat Janice niet het type was om achter zijn rug om rotstreken uit te halen, maar hij keek me alleen maar mismoedig aan. Er zat iets anders te broeien, dat voelde ik.

'Wat is er nu eigenlijk precies aan de hand?', bond ik de kat maar meteen de bel aan.

God, wat keek hij ongelukkig uit zijn ogen! Hij haalde vertwijfeld zijn schouders op. Ik leunde voorover en nam zijn hand in de mijne.

'Kom maar, Pierre, je kunt tegen mij alles vertellen, dat weet je toch?'

Hij knikte. 'Ja, zoiets als bij jullie heb ik nog nooit meegemaakt, dat is zo…., dat ik jou Leida mag noemen en zo….'

'Nou dan?' Zijn donkere ogen keken naar me op.

'Janice is zo…, zo anders.'

'Anders dan andere meisjes bedoel je?'

'Ja, ik bedoel, ze is nog maar 16, maar…..'

'Maar in bed is ze je de baas?', raadde ik.

Hij keek me verbluft aan, toen weer die kleur over zijn wangen.

'Ik had het nog nooit gedaan, eerlijk gezegd…..'

O fuck! Daar ging ik met mijn goedbedoelde inschikkelijkheid! Ik had ze samen een slaapkamer gegeven en hij had nog nooit een meisje geneukt, terwijl Janice….., nou ja, dat is een ander verhaal. Er begon me wat te dagen.

'Gaat het niet goed in bed?'

Hij schuifelde zenuwachtig op zijn stoel. Kreeg ik dat weer: een maagd van 18 die zich moest bewijzen voor mijn dochter van 16!

'Ik begrijp het al', zei ik zacht.

'O ja?', hief hij dankbaar zijn hoofd op.

'Krijg je wel een stijve?', vroeg ik.

Het klonk misschien wat abrupt, maar ik weet precies hoe ik mijn pappenheimers moet aanpakken. Juist door meteen recht uit de hoek te komen krijg je ze aan het praten.

'Joh, Leida….', schudde hij verward zijn hoofd, 'hoe jij dat zegt….'

'We hebben het hier toch over neuken', hield ik halsstarrig vol, 'of niet?'

Het leek wel of hij giechelde, nou ja, dat zou ook best kunnen.

'Ik zie me met mijn moeder al zo praten', prevelde hij.

'Ik ben je moeder niet…..'

Die blik weer en toen: 'Nee, zeker niet!'

'Nou?'

'Ja, hij wordt wel stijf, natuurlijk…..'

'Gelukkig…., maar?'

Hij dook ineen. 'Ik kom te snel, denk ik….'

Ach! Dat was het dus. Een puberprobleem. En dat flapte ik er ook uit.

'Een puberprobleem?', vroeg hij verbaasd.

'Ja, begrijp me niet verkeerd', zei ik haastig. 'Ik bedoel… het is niet zo'n groot probleem.'

Nou, dat was hij dus niet met me eens, zag ik. Janice vond het wel een probleem en hij ook trouwens. Hij dacht dat ze daarom misschien wel… Nu begreep ik het helemaal. Janice kwam niet aan d'r trekken en hij was bang dat ze daarom een uitlaatklep zocht.

'Dus je komt te snel', concludeerde ik. 'Nou, dan moeten we daar iets aan doen.'

Hij grinnikte schaapachtig. 'Hoe?'

'Doe je broek maar eens uit…'

'Meen je dat nou!?'

'Jazeker.'

'Maar nou is 'ie niet stijf hoor', zei hij benauwd terwijl hij aarzelend de knoop op zijn broek losmaakte.

'Maar daar hebben wij onze truukjes voor', lachte ik en ik trok plagerig mijn rok wat omhoog. 'Helpt dat?'

'Jezus Leida!', steunde hij ongelovig. En van schrik stopte hij met zijn bezigheden.

'Kom, kom, doorgaan', berispte ik hem vriendelijk.

Toen hij zijn rits opende, schoof ik mijn rok nog verder omhoog tot hij mijn slipje kon zien en ik zag aan de zwelling in zijn onderbroek dat het hielp.

'Helemaal uitdoen', gaf ik aan, 'je broek en je onderbroek!'

De paal die tevoorschijn schoot toen hij onhandig zijn onderbroek naar beneden trok viel me niet tegen. En dat zei ik hem ook.

'Daarvoor hoef je je niet te schamen Pierre, een mooie, flinke jongen heb je daar!'

Tot mijn genoegen zag ik hem stuiteren.

'Dank je', prevelde hij.

Ik wachtte tot zijn broek en onderbroek helemaal waren uitgetrokken.

'Neem hem nu maar eens in je hand', glimlachte ik, 'en begin hem maar af te trekken tot het moment waarop je denkt het niet meer te kunnen houden, en dan stop je.'

'Ja, dat gaat meestal wel', zei hij. 'Als ik het zelf doe kan ik het wel uitstellen.'

Hij trok een paar keer ferm aan zijn paal en stopte toen abrupt.

'Nu al?', vroeg ik verbaasd.

'Ja', trok hij een grimas, 'als ik zou doorgaan, zou het al te laat zijn.'

'Goed', knikte ik, 'laat hem dan maar los en kijk naar mij…'

Ik trok mijn rok onder me vandaan en schoof hem omhoog tot boven mijn broekje. Daarna schoof ik mijn hand in het broekje en begon me te strelen.

'Windt dat je op?'

Hij knikte: nou en of!

'OK, neem nu je lul weer in je hand en ga er zachtjes mee spelen…'

Hij hield zijn ogen strak gericht op de bewegingen die ik in mijn broekje uitvoerde en snokte voorzichtig aan zijn lul.

'Denk je dat je komt als ik je nu mijn kut laat zien?', vroeg ik expres vulgair.

Hij steunde. 'Ik denk het wel…'

'Probeer je te concentreren', zei ik, 'Doe eerst je ogen dicht….'

Hij deed gehoorzaam wat ik vroeg. Ik stond op en vertelde wat ik ging doen.

'Hou je ogen gesloten. Ik ga nu staan, niet kijken, ik trek mijn rok en mijn onderbroekje uit. Je moet voorzichtig blijven trekken, maar niet kijken. Concentreer je op wat je straks te zien krijgt…'

Hij steunde en hikte, terwijl zijn lul tussen zijn vingers heen en weer schoof.

'Ik heb een zwart bosje haar op mijn kut', legde ik uit. 'Probeer je dat in te denken… Laat nu je lul los en kijk!'

Zijn mond viel open toen hij mijn blote onderlijf zag en zijn lul zwiepte wild tegen zijn buik.

'Je moet goed kijken', zei ik, 'neem alles goed in je op…'

Ik draaide me om en liet hem mijn blote billen zien. Ik bukte en spreidde mijn benen, zodat hij tussen mijn benen door mijn kut kon zien.

'Jezusmina', kreunde hij. Ik draaide me om en liep op hem toe.

'Zou je nu klaarkomen als je je lul in mijn kut stopte?', vroeg ik belangstellend.

'Absoluut!', knikte hij.

'Maar de mijne is niet zo nauw als die van Janice', zei ik. 'Zou je dan nog komen?'

'Als mijn eikel er tegenaan komt ga ik al spuiten', hijgde hij.

'En als ik je lul nou eens vast zou pakken?'

'Hetzelfde denk ik…'

'Laten we het toch maar eens proberen….'

'Jezus Leida, je maakt me zo geil…., dat kan ik niet aan!'

'Ssst', fluisterde ik. 'Ontspan je nou eens een beetje….'

Ik hurkte voor hem neer en stak mijn hand uit naar zijn zwiepende stengel.

'Rustig, rustig', fleemde ik.

Met de palm van mijn hand streek ik even koesterend langs de schacht. Hij deinsde achteruit en omklemde met beide handen de leuning van zijn stoel. Hij snoof en hijgde als een gek.

'Kalm, kalm, lieve jongen…'

Ik omsloot héél voorzichtig zijn penis tussen mijn vingers, raakte hem nauwelijks aan en ik zag zijn buik gejaagd op en neer gaan.

'Je moet even wennen aan de aanraking', fluisterde ik. 'Denk aan iets anders, concentreer je op dat kastje daar… het moet nodig geverfd worden, zie je wel?'

Ik weet niet of hij me hoorde, maar zijn apparaat ging in ieder geval niet af toen ik hem tussen mijn vingers had. Wel had hij zijn ogen stijf dicht en was hij nog veel te gespannen. Ik kriebelde hem even onder zijn ballen. Een onderdrukt gemompel en gekreun was mijn deel, maar zijn pook klopte en bonkte als een razende. Ik besloot tot een andere tactiek. Ik greep zijn pik steviger in mijn hand en begon eraan te rukken.

'Oooooo, wat doe je nou', riep hij vertwijfeld.

Zijn zaad sprong opgetogen in een geweldige fontein uit het topje van zijn lul en besproeide zijn shirt.

'Zie je nou wel!', zei hij.

'En zo gaat het dus ook als je in Janice zit?', vroeg ik plagerig.

'Ja, precies…'

'En dan?'

'Nou, dan stoppen we ermee en is Janice teleurgesteld…'

'Geen nieuwe poging?'

'Nee…, dan heb ik het wel gehad.'

'Fout!'

Hij keek me bedremmeld aan.

'Volgens mij is het het beste dat je eerst een keer komt en dan met Janice neukt', legde ik uit.

'Hoezo?'

'Dan kun je het langer volhouden, denk ik.'

'Denk je?'

'Ja zeker, of heb je dan helemaal geen zin meer?'

Zijn penis was inmiddels verschrompeld en ik keek ernaar.

'Tja….', zei hij, 'eigenlijk ja….'

'Dat is fout', zei ik berispend. '

Ik weet niet of ik hem nou nog omhoog kan krijgen', jammerde hij bijna.

Ik stond op en keek hem bestraffend aan.

'Natuurlijk kun je hem omhoog krijgen', zei ik, 'Zo'n jonge knul als jij… Maar wacht….'

Ik ging op de grond liggen, maakte mijn bloesje open en schoof mijn beha omhoog.

'Hoe meer je te zien krijgt, hoe beter onder deze omstandigheden', legde ik uit. 'Kom nu hier en kruip tussen mijn benen…'

Met een kop als vuur deed hij wat ik zei.

'Steek hem maar naar binnen', knikte ik.

'Zó?', vroeg hij vertwijfeld.

'Ja, ik ben nat genoeg, toe maar…'

Met een vertwijfeld gezicht drukte hij zijn piemeltje tussen mijn schaamlippen. Ik voelde hem nauwelijks, maar knikte hem bemoedigend toe.

'Zo ja, nu hij erin zit, moet je hem er ook in hoúden! Druk je onderlijf stevig tegen me aan, tot je ballen tegen mijn kut drukken…. Goed, kom nu over me heen liggen en lik mijn tieten….'

Ik streek hem liefkozend over zijn hoofd.

'Lekker hè', begon ik hem op te geilen, 'dat je nu met je pik in een volwassen vrouw zit… Denk je nu eens in hoe het zou zijn om me te neuken…Kom, leg je handen onder mijn kont en druk mijn buik tegen de jouwe, bloot tegen bloot… Draai maar lekker met je lul in mijn kut…., beweeg maar zachtjes op en neer….., je ballen zijn al zaad aan het produceren…, dat mag je straks allemaal onbezorgd in me loslaten…..'

Het hielp. Zijn lul begon te groeien en omdat ik dat zelf ook lekker vond, ontwaakte het duiveltje in me en besloot ik alles in de strijd te gooien om hem tot een topprestatie te brengen .

'Misschien ligt Janice nu ook wel met haar benen omhoog', lispelde ik in zijn oor. Met een schok schoot zijn penis direct in de gewenste houding.

'Nee!', kreunde hij vertwijfeld, 'je zei net zelf dat ze dat niet zou doen!'

Ik haalde mijn schouders op.

'Ja, dat weet ik wel, maar helemaal zeker weet je dat nooit… Als ik terugdenk aan die donkere jongen van gisteravond…, weet je wel: die onder het dansen haar billetjes aan het betasten was…, nou….'

Hij was nu zo hard als een granaat en kneep gekweld in mijn billen.

'Nee', hijgde hij, 'zeg dat nou niet…'

Maar ik was op de goede weg en zette dus door.

'Iedere vrouw kan een zwak moment hebben, kijk maar naar mij…. Een broekje is zo uitgetrokken als je alleen een rokje aan hebt, daar is een vrouw heel kwetsbaar in… Hij zag er nogal sterk en vastberaden uit die jongen. En nu jij er niet bij bent neemt hij de gelegenheid misschien wel te baat…. Stel je toch voor dat ze ergens tegen een muur staat met haar broekje op haar enkels en zo gepakt wordt…., of misschien wel in zijn auto, met haar voetjes trappelend tegen het dak…. '

Het effect was wonderbaarlijk. Hij schokte overeind, richtte zich op op zijn ellebogen en keek me met een verwilderde blik in zijn ogen aan: een getergd mannetje dat op het punt stond een vrouwtje aan zich te onderwerpen.

'Denk er maar niet aan', siste ik, 'Denk er maar niet aan hoe Janice misschien hijgend ligt te worstelen onder de stormram van die jongen. Concentreer je nu maar op dit wijfje. Laat zien wat je kunt en spies haar aan je stok!'

Hij gromde en zette zich schrap.

'Laat zien dat je de baas bent', hitste ik, 'pers het geil eruit , je bent hard en groot genoeg…'

Zijn eerste stoot was veelbelovend en ik slaakte expres een opgewonden kreetje.

'Já, die was goed geplaatst, nóg eens!'

Báf klapte zijn buik op de mijne en hij trok zich wild terug om opnieuw toe te slaan.

'Ja, zo moet het', hijgde ik, 'hárd en meedogenloos, zié je hoe mijn lijf begint te reageren, vreet me op, neúk me!'

'Ik zál je neuken', bitste hij en hij voerde het tempo op.

Terwijl het zweet van zijn voorhoofd gutste zag ik de trekken in zijn gezicht verharden. Geconcentreerd begon hij nu echt te naaien. Extra prikkels had hij niet meer nodig en daarom deed ik mijn mond niet meer open, anders dan om mijn hijgende ademhaling te laten ontsnappen. Hij verrichtte een topprestatie door enkele minuten lang fel te blijven doorpompen. Met onze lijven aaneengesmeed gaven we allebei het beste en wat ik niet voor mogelijk had gehouden gebeurde: ik voelde een orgasme aankomen.

'Nog even heel snel en hard', beet ik hem toe, 'dan kóm ik!'

Precies op het goede moment sprong zijn zaadleider open en in ons gezamenlijke orgasme klemden we amechtig onze monden op elkaar.

'Zie je nou wel', glimlachte ik, nadat hij verbouwereerd zijn vuurspuwende projectiel uit me had getrokken. 'Op een oude fiets moet je het leren.'

© Leida

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “Op een oude fiets

  1. 15 december 2009 at 19:47

    Het verhaal heb ik al diverse keren gelezen, ik blijk het een fijn geil verhaal vinden

Geef een reactie