hot teens tube shemale jizzed by group.

Op ontdekkingstocht op het naaktstrand

“Hey lieverd, kom je ook naar de plas?” vroeg m’n vriendin Karin aan de telefoon, “Femke en Hannah belde me of ik met de meiden mee ging zwemmen. Ze vroegen of jij ook kwam.”

Het was een warme dag en ik had het wel even gehad met studeren. Snel pakte ik een zwembroek en handdoek en fietste met mijn vriendin naar de plas. De plas is een recreatiegebied iets buiten de stad. Op warme dagen ontvluchten studenten massaal de studie en strijken neer langs het water.

Toen we aankwamen bleken al enkele vriendinnen van Karin zich verzameld te hebben aan het water. Hanna en Femke hadden hun slanke lijfjes in een nieuwe bikini gestoken en lagen op hun rug te genieten van de zon. De kleine tietjes van Hanna staken door haar bikini omhoog naar de zon. Femkes stevige borsten werden omhuld door een groen topje. Carlijn was ook al gearriveerd. Omdat ze nogal gelovig is verbaasde het me dat ze op haar buik lag te zonnen met alleen een broekje aan. Carlijn had ik altijd al een lekker ding gevonden. Haar lange lijf was al behoorlijk bruin en in haar half lange krullende haar prijkte een grote zonnebril.

Terwijl ik mijn broek en shirt uit deed, zag ik hoe Karin haar jurkje uittrok. Mijn aandacht werd getrokken door haar lichaam. In haar bikini zag ze er weer heerlijk uit. Ze heeft verrukkelijke rondingen. Haar borstjes zijn niet groot, maar vullen precies een hand. Het blauwe bikini broekje accentueerde haar lekkere kontje toen ze zich voorover bukte om haar handdoek naast haar vriendinnen neer te leggen. Bij het zien van al dat vrouwelijk schoon ging ik snel op mijn buik naast Karin liggen.

Bij zo veel meiden begon iedereen natuurlijk meteen te kletsen. Karin vroeg wie er nog meer kwamen. Iedereen was kennelijk druk met studeren. Alleen Arianne zou nog komen. Ik was vandaag dus de enige jongen. Ik voelde me een echte geluksvogel.  Enkele minuten later kwam Arianne aanfietsen. Arianne is niet de mooiste van Karins vriendinnen. Ze is aan de forse kant, maar compenseert dat met een gulle lach, ondeugende verhalen en twee grote borsten. Met haar kan je je een hele avond in de kroeg vermaken.

Kennelijk was Arianne net zo verbaasd over de topless Carlijn als ik.

“Wauw, het moet niet heter worden hier. Als zelfs Carlijn hier al halfnaakt ligt.” giechelde ze

Om het beeld compleet te maken draaide Carlijn zich lachend op haar rug. Ze gunde mij zo een prachtige blik op haar borsten. Wat een geil gezicht. Als twee appeltjes. Met als toppunt de twee lekkerste tepeltjes die ik ooit had gezien. Zelfs Karin had niet zulke mooie. Het werd zelfs nog mooier doordat Carlijns borstjes dezelfde gebronsde kleur hadden als de rest van haar huid. Kennelijk zonde ze vaker topless.

“Nou dan ga ik ook lekker topless.” verklaarde Arianne

“Ik doe mee.” zei Femke lachend.

En voordat ik het wist zag ik niet alleen Carlijns maar nu ook Ariannes en Femkes borsten voor het eerst. Ariannes grote tieten met flinke tepels dansten in het zonlicht. En ook de verrukkelijke peertjes van Femke werden ontbloot. Ik bleef nog maar even op mijn buik liggen.

 “Hoe zit dat eigenlijk met je geloof?” vroeg Karin aan Carlijn

“Huh, dacht je dat ik niet bloot mocht zijn van de Heere?” antwoordde Carlijn sarcastisch

“Je moet je toch bedekken?”

“Nee hoor, bij ons niet. Heb je me ooit in burka gezien in de disco? Naakt zijn is juist heel natuurlijk. Zo liepen ze er vroeger toch ook bij?”

Ik bedacht me dat als we uitgingen het vaak Carlijn was die het kleinste truitje aan had en het wildst danste op de dansvloer.  “Maar hoe zit dat dan?” vroeg Femke ineens geïnteresseerd.

“Nou eerlijk gezegd zon ik veel vaker zonder bikini.”

“Dat is je aan te zien.” grapte Arianne

“Even controleren of ze wel haar broekje aanhoudt” plaagde Femke.

Ze gleed met haar hand naar Carlijns kontje en trok het randje van haar broekje iets naar beneden. Iedereen lachte. Maar Femkes gezicht straalde ineens verbazing uit.

“Carlijn? … Hoe bedoelde je zonder bikini”

“Wij zijn thuis nudist” sprak Carlijn trots. Een gegiechel steeg op van de dames.

Maar mijn interesse was gewekt. Ik had het met Karin wel eens over het nudisme gehad. We gingen samen regelmatig naar de sauna. Maar volgens haar gingen haar vriendinnen daar nooit heen. Ik was zelf wel eens naar een naaktstrand geweest, maar had Karin nooit mee kunnen krijgen. Terwijl ze het in een sauna complex heerlijk vond om naakt rond te lopen en te zwemmen. “Waar ga je dan meestal zwemmen?” vroeg Karin

“Nou, als ik hier kom, dan ga ik meestal naar het stukje verderop. Waar je naakt mag zonnen.”

“Ga je dan tussen die enge, naakte mannen liggen?” vroeg Arianne,

“Dat heb ik ooit gedaan, maar het beviel me niks.”

Ik viel van de ene verbazing in de andere.

“Nee, ik ga altijd nog een stukje verder liggen. Daar zijn geen enge mannen en er komt haast niemand langs. Behalve soms een paar surfers. Maar dat vind ik niet zo erg. Ik ga meestal met een paar anderen. Eigenlijk vind ik het lekkerder om zonder bikini te zonnen en te zwemmen.”

Karin stemde daarmee in. Opeens zei ze iets wat ik nooit van haar had verwacht: “We kunnen ook naar dat naaktstrandje gaan?”

Ik kon mijn oren niet geloven. Vroeg Karin dat nu omdat ze naakt zwemmen eigenlijk lekkerder vond, of wilde ze mij een plezier doen.

“Ik heb toch al vaak gezegd dat ik de sauna zo lekker vind omdat je er naakt kunt rondlopen.” vervolgde ze, “En ik denk niet dat jij er bezwaar tegen hebt.” grapte ze naar mij.

“Nee hoor.” zei ik. Ik voelde het bloed naar mijn hoofd voelde stromen.

“Ja, spannend” sprak Arianne, “Ik weet niet wat jullie doen, maar ik ga daar lekker in m’n nakie liggen zonnen.” en ze gaf me een knipoog.

Ik kreeg het gevoel dat sommige dames mij wilde bewonderen. Dus stond ik op en pakte mijn spulletjes bij elkaar. Carlijn, Femke en Karin volgden Ariannes voorbeeld. Alleen Hanna zag het niet zo zitten.

“Ik blijf nog even hier liggen” sprak ze.

“Ach toe nou Hanna,” zei Karin

“Of durf je je tieten niet aan hem te laten zien?” plaagde Arianne en keek naar mij.

“Je kan daar lekker naar surfers kijken.” zei Karin met een knipoog.

Dat deed het hem. Die surfers, daar wilde al die dames zich aan showen. Ook Hanna stond op en pakte haar spullen bijeen. Nu begon het spannend te worden. Met vijf lekkere jonge dames liep ik naar het naaktstrand. Karin keek naar me en zag dat ik opgewonden begon te raken. Ze gaf me een ondeugende knipoog.

Bij het nudisten gedeelte aangekomen zochten we een rustig plekje op. De dames legden de handdoeken neer. Karin draaide zich naar mij om en begon in haar nek haar bikini los te maken. Mijn blik viel op haar heerlijke tieten. Achter haar zag ik het broekje al van Carlijns kont af glijden en ook Hanna’s handen maakten strikjes los. Toen Karin ook haar broekje naar beneden deed gaf ze mij het uitzicht op een heerlijk streepje tussen haar benen. Ze gaf me te kennen dat ik haar voorbeeld moest volgen. Ik deed snel mijn zwembroek uit en stelde meteen voor om te gaan zwemmen. Met een groter wordende lul rende ik naar het water. Dat bracht verkoeling.

De dames kwamen me joelend achterna. Ik zag dat Karin zich vlak achter me in het water liet vallen. Achter haar kwam Carlijn aanlopen. Een netjes bijgewerkt driehoekje schaamhaar prijkte tussen haar benen. Ik kon nergens tanlines ontdekken. Ze was een echte nudiste. Naast haar plonsde Arianne in het water. Haar borsten deinde op en neer. Niet echt elegant, maar door het rennen gaf ze me een uitstekend uitzicht op haar kruis. Het had wat minder vaak dan de rest van haar lichaam de zon gezien en werd versierd door een plukje haar.

Ook Femke kwam over het strand gelopen. Zelfs in het koude water begon mijn lul te groeien. Wat had Femke een lekker lijf! Onder haar volle tieten had ze een strakke, nog wat witte buik. En in dezelfde kleur een prachtig kaalgeschoren kutje. Beeldde ik me dat nou in, of maakte ze een wat geile indruk? Als laatste kwam Hanna wat schuchter naar voren. Ze had haar A-cup tietjes ontbloot, die werden bekroond door twee stijve tepeltjes. Tussen haar benen zag ik een super geil kutje met een klein streepje donker haar.  Naar mate Hanna verder naar het water liep, werd ze zelfverzekerder. Ze ging rechtop lopen, stak haar tietjes naar voren en gunde iedereen zo een heerlijk uitzicht. Zelfs toen er twee surfers aan kwamen fietsen rende ze niet naar het water. Nee het leek wel of ze juist langzamer ging lopen.

Ineens zei Arianne: “Ik vind het water koud. Ik ga opdrogen.”

Terwijl de surfers met begerige blikken langs Hanna fietsten, liep Arianne hen tegemoet. Beide dames lieten zich bewonderen. De jongens konden hun ogen niet geloven. Twee naakte meiden op het strand en drie in het water. Ze begonnen langzamer te fietsen, maar waren te laf om te stoppen en een praatje te maken. Dus liepen Hanna en Arianne door.

Karin kwam op me afgezwommen. Ik keek nog steeds gefascineerd naar al die naakte lichamen.

“Lekker hè, al die tieten en blote kutjes,”sprak ze, “ik krijg het er helemaal warm van.”

Haar handen gleden onder water over mijn lijf en vonden mijn half stijve pik. “Jij krijgt het er ook warm van.”

Ze gaf me een zoen en bleef met haar handen mijn lichaam verkennen. Mijn handen gleden over haar kontje. Het voelde lekker zacht aan in het water.

Inmiddels hadden ook Femke en Carlijn het koud gekregen in het water en begonnen weer naar de kant te zwemmen. Hanna zwom een paar slagen, maar draaide al weer snel om naar het strand.

“Zullen wij er ook weer uit gaan?” vroeg Karin

“Maar ik heb een stijve?” antwoordde ik.

“Ach, dat vinden ze alleen maar leuk om te zien. Kom mee, als beloning mag je me op het strand nog beter bekijken.”

Ik wist niet wat dat precies betekende, maar het beloofde spannend te worden. Dus zwom ik langzaam achter haar aan naar de plek waar haar naakte vriendinnen al van de zon lagen te genieten. Tijdens het zwemmen stroomde het koude water langs me heen, zodat het daar beneden wat af kon koelen. Pas toen ik bijna de bodem raakte met mijn schoolslag ging ik staan. Ik streek mijn natte haar naar achteren en probeerde niet te letten op mijn half stijve lul. Karin liep met een ondeugende lachje iets voor mij uit.

Ondertussen keek ik waar er nog meer mensen op het naaktstrand lagen. Een kleine 50 meter naar rechts lagen wat oudere mensen en in de verte de enge mannen waar Arianne het over had. Iets naar links lagen wat meer jongere mensen. Een aantal jonge mannen en een paar dames van in de 30.

“Volgens mij vindt hij het leuk.” sprak Karin tegen haar vriendinnen toen ik bijna bij de handdoek was.

Ik zag alle hoofden zich naar mij omdraaien. De blikken van vijf jonge naakte meiden gleden over mijn lichaam en bleven rusten op mijn kruis. Karin stond trots naast me. Femke en Hanna gingen zitten om me beter te kunnen zien. Arianne keek me met een glimlach aan. Bij zo veel vrouwelijke aandacht begon mijn lul weer te groeien.

“Kijk eens hoe groot hij is.” zei Karin terwijl ze met een hand mijn pik omvatte.

Ze gaf er kleine rukje aan zodat ik nog stijver werd. Het bloed stroomde naar mijn wangen. Ik wist niks te zeggen.

“Hij schaamt zich er een beetje voor, maar dat is nergens voor nodig hoor. Ik vond dat Carlijn eens een stijve lul moest zien. En als beloning heb ik hem verteld dat hij mij straks van nog dichterbij mag bekijken.”

“Wat aardig van je Karin,” sprak Femke, “Maar is het dan ook niet eerlijk dat Carlijn ook een stijve lul mag proeven? Of mag dat niet van je geloof?”

“Eh… Ik weet het niet” zei Carlijn met blosjes op haar wangen.

“Ik proef wel even voor.” antwoordde Karin. En voor ik het wist boog ze voorover en drukte een kusje op mijn eikel.

“MMM,” sprak ze, ”das lekker.”

Terwijl ze mijn lul nog een kusje gaf knielde ze voor me neer en liet haar natte lippen over mijn paal glijden. Ik voelde een tintelend gevoel opkomen. Voor me zag ik de dames met geamuseerde blikken toekijken. Ze kwamen zelfs iets dichterbij gekropen. Femke duwde Carlijn naar me toe. Ze fluisterde tegen Carlijn dat ze naast Karin moest knielen zoals ze in de kerk deed. Carlijn gehoorzaamde netjes. Ze was nieuwsgierig naar deze nieuwe ontdekkingen op het naaktstrand. Femke ging op haar knieën achter Carlijn zitten en duwde haar wang zachtjes tegen die van Karin aan.

“Doe je mond naar een beetje open en beweeg in hetzelfde ritme als Karin.” sprak Femke als volmaakte lerares.

Karin merkte dat Carlijn klaar was om me te pijpen en liet mijn lul uit haar mond glijden. Even stond mijn pik fier tussen hun twee monden in.

“Pak hem dan.” zei Karin tegen Carlijn.

Ik legde mijn hand op Carlijn schouder en drukte mijn lul zachtjes tegen haar lippen. Carlijn gaf toe en mijn stijve paal gleed haar mond binnen. Ze begon hard te zuigen.

“Rustig maar, rustig maar” zei Femke “beweeg je lippen maar zachtjes op een neer en lik maar lekker met je tong. Speel met hem in een ritme dat jij lekker vindt.”

Ondertussen streelden Femkes handen Carlijns borstjes in hetzelfde ritme als waarmee ze mij pijpte. Femke liet een hand afdalen naar Carlijns zwarte driehoekje.

“Carlijn, wat ben je nat.”  Ik hoorde Femkes vingers soppende geluiden maken.

Carlijn kon alleen instemmend kreunen. Ze sloot haar ogen en gaf toe aan het ritme van de seks. Hoe meer ze zich ontspande hoe lekkerder het pijpen werd. Ik zag dat Karin, Hanna en Arianne geboeid toekeken. Karin gunde Carlijn dit pleziertje. Ze begon zichzelf zelfs te strelen en het duurde niet lang voordat haar vingertjes haar natte kutje vonden. Ook Ariannes handen gleden over haar lichaam. Ze speelden met haar grote tieten en soms gleed een vingertje even tussen haar benen. Alleen Hanna zat stil toe te kijken. Maar door haar snelle ademhaling merkte ik dat dit ook haar niet ongemoeid liet.

Femke voerde het tempo waarmee ze Carlijn vingerde op. Hierdoor ging Carlijns mond ook sneller op en neer langs mijn harde paal. Ik voelde mijn orgasme aankomen.

“Laat hem komen.” fluisterde Femke in Carlijns oor.

“Ja, laat hem maar lekker spuiten.” zei Karin Dat hoefden ze geen twee keer te zeggen.

Toen Carlijn mijn hele paal weer diep in haar mond nam hield ik het niet meer. Ik kreunde en spoot mijn zaad diep in Carlijns mond. Ze schrok hiervan en trok haar hoofd weg. Daardoor spoot ik de rest van mijn zaad over haar gezicht. Femke pakte snel mijn lul en trok het laatste beetje zaad eruit dat op Carlijns tieten terecht kwam. Ondertussen bleef Femke snel doorvingeren. Carlijn slikte mijn zaad door en begon toen te kreunen. Terwijl mijn sperma van haar gezicht droop, kwam ze luid kreunend klaar. Carlijn viel slap in de armen van Femke.

“Goed gedaan hoor” sprak Femke

“Ja, lekker” antwoordde Carlijn hijgend.

“Nu krijgt hij zijn beloning.” sprak Karin, terwijl ze op stond.

“Is hij dan nog niet genoeg beloond?” grapte Arianne.

“Nee, hij mag mij nog helemaal bekijken,” antwoordde Karin “en misschien mag hij nog wel verder gaan.”

Hierop liepen Karin en ik op elkaar af en begonnen te zoenen. Onze handen gleden over onze lichamen en streelden de plekjes die we het lekkerst vonden. Mijn handen streelden haar billen. Ik voelde haar stijve tepeltjes en liet mijn vinger langzaam over haar streepje naar beneden glijden. Zij was al flink nat! Haar handen gleden over mijn rug en knepen zachtjes in mijn kont. Ik vergat de wereld om me heen toen haar handen over mijn borst wreven. Dit spel was nog lang niet over. Ik wilde haar niet alleen helemaal bekijken, maar ook proeven. Mijn vinger gleed eventjes tussen haar schaamlipjes door. Samen kropen we naar de handdoeken. Ze legde zich neer op haar rug en ik ging op mijn knieën bij haar zitten. Mijn mond verplaatste zich al kussend van haar mond naar haar oorlelletje, haar nek en verder naar beneden. Ik ging naast haar liggen terwijl mijn hoofd bleef afdalen. Tussen haar borstjes gaf ik een kusje. Haar ademhaling werd sterker. Mijn hand omklemde haar rechter tietje, terwijl mijn mond aandacht besteedde aan de andere. Ik likte de zijkant van haar borstje voordat ik mijn concentreerde op haar tepel. Die rees hoog de hemel in.

Ook bij mij begon weer iets te rijzen. Door haar gekreun wist ik dat ze meer wilde. Ik mocht werkelijk alles bekijken van haar daar midden tussen haar vriendinnen. Ineens was ik me weer bewust van hun aanwezigheid. Ook zij waren sneller gaan ademen. Ze keken gefascineerd toe toen ik tussen Karins benen kroop en mijn mond over haar buik liet afdalen naar het begin van haar haartjes. Ik gaf er een kusje op. Nu ging mijn mond naar de binnenkant van haar benen. Met kusjes en likjes kwam ik steeds dichter bij haar natte spleetje. Ik gaf net zolang likjes op haar benen en in haar liezen totdat ze het niet meer hield.

“Bef me! Bef me leeg!”

“Maar je vriendinnen kijken toe.” merkte ik nog plagend op.

“Die mogen mee genieten. Het maakt me niet uit. Als ik je tongetje maar voel.”

Nu wist ik zeker dat we alles zouden doen hier midden op het naaktstrand. Mijn stoutste dromen kwamen uit. Ik plaatste mijn handen op haar heupen en gaf een heel licht kusje midden op haar klitje. Ze begon meteen hard te kreunen en kronkelde met haar lijf. Ik hield haar goed vast terwijl mijn lippen zich zachtjes sloten om haar klitje. Lichtje likjes gaf ik. Op en neer, links naar rechts en rondjes. Karin sloot haar ogen en ging nog harder kreunen. Soms zoog ik een beetje. Soms ging mijn tong iets verder naar onder om haar hele kutje af te likken. Haar geil droop tussen haar billen naar beneden. Met een natte kin ging ik helemaal op in het beffen.

Maar ook haar vriendinnen wilden meer. Ik zag Femke op haar knieën naar een van Karins handen schuifelen. Ze pakte Karins hand en leidde het naar haar kale kutje. Karin begreep wat er van haar verwacht werd en even later stegen soppende geluidjes op vanuit Femkes kruis. De eens zo timide Hanna wilde dit ook. Ze ging op haar hurken boven de andere hand van Karin zitten en plaatste de duim op haar klitje en twee vingers in haar kutje. Zo begon ze op en neer te wippen.

Mijn tong had inmiddels de op die dag favoriete beweging gevonden. De zachte rondjes tilden Karin naar hogere sferen. Haar hijgen werd steeds heviger en vond nu bijvang van Femke en Hanna. Karins lijf verstrakte. Ik pakte haar steviger vast en voelde hoe haar geil uit haar stroomde. Na nog drie keer hijgen kwam ze luid kreunend klaar. Ze kronkelde met haar lijf in mijn armen, maar ik liet niet los en befte nog even door. Ze had de kutjes van Femke en Hanna losgelaten, omdat ze die anders tijdens haar orgasme zou fijn knijpen. In plaats daarvan klampte ze zich vast aan de handdoeken. Bij mijn laatste likje liet ik haar los en duwde ze haar bekken nog 1 keer omhoog. Daarna viel ze uitgeput neer.

Maar Femke en Hanna waren nog niet klaar gekomen. Bovendien ze waren jaloers op Karin. Dus ging Femke wijdbeens naast Karin liggen en zei dat Hanna weer naast haar moest komen liggen. Ik snapte wat van me verwacht werd en schoof een plaatsje op. Ik zat nog niet goed tussen haar benen of Femke duwde mijn hoofd al op haar kale kutje. Ik merkte dat een kaal kutje heerlijk is bij het beffen. Zonder haartjes kon ik nu het hele gebied heerlijk aflikken. Ik proefde Femkes geil en merkte op dat ze al bijna bij haar hoogtepunt was. Haar klitje stond zo ongeveer op knappen.

“Ook je vingers erin, ook je vingers erin.” hijgde ze.

Ik plaatste een vinger op haar drijfnatte gaatje. Het werd er spontaan ingezogen. Daar moest nog een vinger bij. Toen ook mijn tweede vinger naar binnen gezogen werd, voelde ik haar G-spot. Ik bleef doorlikken, maar stootte nu ook mijn vingers in en uit haar kut. Femke begon te gillen.

“JA JA!! Harder!”

Dus voerde ik het tempo op totdat ze mijn hoofd wegduwde. Maar mijn vingers gingen door. Met mijn duim drukte ik vlak boven haar klitje. Dat was de druppel. Ineens spoot het uit haar kutje. Het raakte mij in mijn gezicht. Gillend kwam Femke klaar. De boog van het vocht dat ze uitspoot werd langzaam kleiner. Ze viel uitgeput naast Karin op de handdoek neer.

Door Femkes gegil hadden we wel de aandacht getrokken van het strand. Hanna wilde eigenlijk terugkrabbelen, maar ik was onverbiddelijk. Ik moest haar beffen. Nog zo’n lekker kutje werd mij niet ontzegd. Dus ik duwde haar op de handdoek en bracht mijn mond boven haar klitje. Één likje deed Hanna van gedachte verwisselen. Kennelijk had ze zich tijdens Femkes befbeurt lekker gevingerd, want haar schaamlipjes stonden wagenwijd open en haar klitje was groot en donkerroze. Mijn vingers gleden zachtjes tussen haar lipjes door, maar ik merkte dat ze kleine likjes over haar klitje het lekkerst vond. Ze was nog maar een beginner in het gebeft worden.

Mijn neus voelde soms haar zachtje streepje van schaamhaar terwijl het puntje van mijn tong haar gevoeligste plekje beroerde. Ook bij haar golfde het geil door haar lipjes op de handdoek. Het duurde niet lang voordat ook Hanna haar hoogtepunt bereikte. Zij was echter een stille klaarkomster. Met haar ogen en mond stijf dichtgeknepen begon ze te snuiven. Ze had haar handen op mijn schouders gelegd en haar nagels groeven zich in mijn huid. Het hard uitademen werd afgewisseld met ingehouden kreuntjes. De kreuntjes werden steeds hoger van toon totdat een langgerekt “AAAAAAAAA” uit haar mond ontsnapte.

Inmiddels was ik weer knetter stijf geworden. Terwijl ik Hanna befte waren Karin en Femke gaan zitten om beter te kunnen toekijken. Toen ook Hanna ging verzitten nadat ze was bijgekomen zag ik drie natte plekken op de handdoeken. De middelste was van Femkes spuiten duidelijk het grootst. Ik was er trots op.

Karin en ik kropen naar elkaar toe en begonnen weer heftig te zoenen. Ik begreep dat ze hard geneukt wilde worden. Ik legde haar neer in het midden van de kring van haar vriendinnen. Midden op de natte plek van Femke. Karin begreep dat haar wens in vervulling ging en maakte zo de natte plek nog natter en groter. Het was zo geil om mijn vriendin te midden van haar naakte vriendinnen te nemen, dat mijn lul moeiteloos naar binnen schoof. Ik stootte hem tot aan mijn zak in Karins kutje. Ze begon direct te kreunen. Na drie stoten schoof ze haar benen op mijn rug waardoor ik haar nog dieper kon nemen. Dat vond ze heerlijk. Maar dit was nog niet diep genoeg. Ik haakte mijn armen achter haar benen en schoof haar benen naar mijn schouders. Tegelijkertijd ging ik meer omhoog zitten en stootte zo nog dieper. Karin begon wild met haar armen te slaan. Ze kreeg alweer een orgasme. E weer een en weer een. Soms deed ik haar benen dicht bij elkaar en leunde op mijn tenen om haar lekker strak te maken. Dan weer duwde ik haar benen zo ver mogelijk uit elkaar en stootte zodat mijn zak tegen haar kontje sloeg.

Femke en Carlijn zaten op hun knieën naast Karin en vingerden zichzelf. Carlijn zat nog onder mijn zaad. Hanna en Arianne zaten aan de andere kant en waren zichzelf ook aan het bevredigen. Alleen zaten zij wijdbeens op hun kont en steunden op een arm, terwijl ze met hun andere hand over hun lichaam en vooral hun tieten streelden. Hanna streelde zachtjes, terwijl Arianne in haar tepels kneep.

Karin en ik wilden nog een ander standje. Ons favoriete standje. Dus ging ik uit haar en liet even het orgasme van Karin wegebben. Daarna ging Karin op haar knieën zitten. Haar hoofd en armen legde ze op de grond, zodat haar kontje verrukkelijk omhoog wees. Ik ging achter haar zitten en plaatste mijn stijve paal tegen haar lipjes. Ik greep haar heupen beet en stootte in één keer diep in haar kutje. Ze gilde het uit van genot. Ik liet mijn paal weer in een gestaag tempo in haar kut op en neer gaan. Als een heipaal die in de natte grond wordt gedreven neukte ik haar van het ene orgasme naar het andere. Rondom ons kwamen ook Karins vriendinnen achter elkaar klaar. Bij elk orgasme omklemde Karins kut mijn lul. Ze wilden mijn zaad in haar voelen. Toen ook Arianne uitgeput op de grond viel, voelde ik hoe Karins hoogtepunt ook het mijne uit me zoog. Ik stootte nog één keer dieper dan ooit in haar. Zowel uit mijn als uit Karins keel klonk een harde kreun toen ik mijn zaad in haar spoot. Er leek geen einde aan mijn spuiten te komen. Karin voelde hoe ze gevuld werd.

Toen ik uiteindelijk leeg was ging ik uit haar. Daardoor droop het sperma uit Karins kutje. Het liep samen met haar geil langs haar benen naar beneden, terwijl ze op haar knieën nog aan het uithijgen was. Hiermee was een einde gekomen aan de ongelofelijk geile neukpartij.

Toen iedereen weer was bijgekomen liepen we naar het water. Ik waste mijn lul even snel schoon. Er zat niet veel aan, dat had Karins strakke kutje er wel afgezogen. Karin stond naast me en waste het sperma van haar benen en kutje. Arianne, Femke en Hanna friste zich ook op. Vooral Carlijn had een bad nodig. Eindelijk kon ze mijn zaad van zich af wassen. Toch leek ze geen spijt te hebben van dit avontuur op het naaktstrand.

We genoten nog een uur na in de zon voordat we de spullen weer bijeenpakte. Even overwogen we om naakt naar onze kamers te fietsen, maar dat leek ons toch niet zo’n goed idee. Tijdens het terugfietsen met Karin besefte ik dat ik alleen Arianne niet persoonlijk had bevredigd.

Ik kon toen nog niet weten dat daar later verandering in zou komen.

© Sabel

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Op ontdekkingstocht op het naaktstrand

 1. WB
  19 april 2007 at 22:10

  Veel te veel seks en veel te weinig verhaal. Daardoor te voorspelbaar en niet spannend. Erotiek is meer dan een aaneenschakeling van sexuele activiteiten.

 2. 1 mei 2007 at 12:40

  Beetje te veel van het goede

 3. 1 mei 2007 at 14:51

  "Bij zo veel meiden begon iedereen natuurlijk meteen te kletsen." Dit citaat geeft duidelijk aan waarom dit verhaal geen hoge score verdient. En dan een vagina die 'versierd' is met schaamhaar ………….

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world