hot teens tube shemale jizzed by group.

Opwinding in de Praxis

Maandagmorgen tegen 10 uur. Naar de Praxis in Amsterdam-Zuid-Oost. Ik heb er echt geen zin in want ik was er zaterdag ook al. Waanzinnig druk was het toen. Nu kom ik terug om iets te ruilen en het is erg stil. Lekker zomerdagje lijkt het te worden want de zon is al op sterkte. Maar je ruikt de ochtendlucht nog.

Op de parkeerplaats zet ik mijn auto een eindje van de hoofdingang naast een mooie Peugeot-cabrio. Het dak is nog open en de dame loopt al twintig meter verder voor me uit. Langzaam en doelloos. Tas over de schouder en de sleutels bungelend aan een vinger. Ze draagt een wit t-shirt en een ¾ strakke zwarte broek. Stukje kuit met witte sokjes en witte gympen. Ik versnel en haal haar in. Zijdelingse blik op een vriendelijk gezicht. Een veertiger schat ik. Goed in haar vel en een sportief figuur. Een tennisster?

Binnen sta ik bij de klantenservice als ze binnenkomt en rondkijkt. Onze blikken ontmoeten elkaar kort maar gaan weer verder naar de dingen om ons heen. Ik krijg mijn geld terug en loop naar binnen. Bij de tegelafdeling staat ze stil. Draait zich half om en loopt in mijn richting. Weer ontmoeten onze ogen elkaar.
“Mag ik iets vragen?”.
Mijn gezicht zegt ja en ze vraagt me waar ze kranen kan vinden. Ik maak een gebaar dat ze maar even mee moet lopen. Op de afdeling zien we er wel honderd.
“Jeetje, dat wordt moeilijk”.

We hebben twee kranen uitgezocht waartussen ze moet kiezen. Zachtjes voelt ze aan de kraan en neemt het hengsel in haar hand.
“Lekker glad” zegt ze voor zich uit.
En kijkt naar mij. Een lach van oor tot oor. Dan pakt ze de andere kraan en herhaalt haar streling over het matte staal.
“Deze is dikker, lekker stevig”.
Ik antwoord: maar wel koud.

Ze maakt de keuze en bedankt me hartelijk voor de hulp. Het contact is voorbij. Ze loopt naar de kassa en onze wegen scheiden zich. Ik blijf in gedachten verzonken nog wat rondhangen en zie haar weer voor me. Denk aan haar shirt, zie de ronde lijnen van haar broek en kuiten weer voor me en word warm. Een geil gevoel kruipt op.

Snel loop ik naar buiten en zie dat haar auto er nog staat. Ze ruimt net de spullen op en start de motor. Ik loop voor haar auto langs en druk op mijn afstandsbediening.
Dan buig ik me voorover en vraag “wie gaat die kraan monteren?”.
Een duidelijk aanbod van mijn diensten.
Ze antwoordt “Mijn man, maar echt handig is hij niet dus als je iemand anders weet….”
Ik bied aan dat ik het makkelijk en snel kan doen maar eerst even in mijn bus moet kijken of ik alle gereedschap bij me heb.

Als ik in mijn bus de spullen bij elkaar sta te zoeken wordt het een beetje donker. Ze staat in de achterdeur en bewondert de uitrusting. Het is allemaal elektra en computerspullen. Ik heb eigenlijk te weinig voor een loodgietersklus. Ze stapt op en komt binnen in de bus. Een zachte wind sluit de deur half en waait hem weer open.
“Open of dicht?” vraagt ze.
Doe maar even dicht want ik weet niet of ik alle gereedschap wel heb.
Maakt niet uit fluistert ze me toe en klikt van binnen de deur op slot. Als je maar lekkere handen hebt.

Langzaam komt ze op me af. Lust in mijn kruis ontwaakt. Ik voel de spanning en zie het vervolg voor me. We vallen in een diepe tongzoen en wilde handen stropen kledingsstukken naar beneden. Door het dakraam valt licht over glimmende huid. Mijn vingers spreiden haar gladde lippen en mijn pik klopt en trilt. Ze draait zich om, houd zich hoog vast aan het wandrek en steekt haar volle billen naar achteren. Ik zak door mijn knieen en lik haar bilspleet, proef haar bitterzoute geilheid. Ik zie dat ze zich van voren af zelf vingert. Haar roodgelakte nagels schieten door het vocht en ze glinsteren in het schaarse licht. Ze likt haar vingers af en vingert zich verder.
Je mag me niet neuken maar ik wil je zien spuiten, geilt ze me toe.

Ik trek me terug en ga voor haar staan. Ze kijkt me aan en vingert sneller. Mijn hand vouwt zich om mijn paal en beweegt het vel langzaam over de harde eikel.
Ben je geil, wil je spuiten?, sist ze naar me.
Ja, over je billen.
Ik duw me achter tegen haar op en laat mijn pik door haar natte bilspleet glijden.
Niet erin, waarschuwt ze nog een keer en schokt hard tegen mijn lul.
Dan stuwt het orgasme zich naar de top; het warme geil spuit omhoog. Een tweede straal schiet over haar rug. Mijn andere hand voegt zich bij haar werkende vingers. Het vocht druipt langs mijn hand en samen werken we haar naar de toppen van haar lustige geilheid.

Ze pakt haar shirt, trekt het over de natte rug aan en kust me.
“Zo dat ga ik thuis nog eens lekker over doen, ik heb vandaag uren de tijd”.
Ze opent de achterdeur, loopt naar haar auto en laat me verbijsterd achter.

Ik heb je nooit meer gezien. Als je dit leest en het is jouw ervaring van toen (het was ongeveer mei 2001), geniet dan nog maar eens.

© Frits

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Opwinding in de Praxis

  1. 6 maart 2007 at 10:55

    Beheerst geschreven vluggertje – onwaarschijnlijk, maar niettemin realistisch en overtuigend. (De leukste gebeurtenissen zijn onwaarschijnlijk . . . .) Hier en daar slordigheden in de interpunctie.

  2. 16 maart 2007 at 20:45

    Een mooi voorbeeld dat aantoont hoe weinig je moet schrijven om een lekker boeiend en geil verhaal neer te zetten. De juiste keuze van woorden, beelden en daden. 2,5 ster!

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world