Oriënt Bay 3

‘Bon après-midi!’ zeg ik als ik Odette een hand geef. Glimlachend zegt ze: ‘goedemiddag.’ Een charmante zachte ‘g’. Verbaasd kijk ik haar aan. ‘De informatie die ik over je heb ingewonnen vertelde mij dat je een Française zou zijn’, zeg ik. ‘Oh, informatie ingewonnen?’ Een beetje verlegen kijk ik terug. ‘Je verschijning intrigeerde mij’. En nu, van dichtbij, wordt dat gevoel alleen maar versterkt. Een aantrekkelijke vrouw, ik schat eind veertig. Bruin opgestoken haar, wat haar halslijn prononceert. Een mooie, kleine mond. De vorm van haar lippen doet denken aan een jonge Sofia Loren. Ook geprononceerd is haar borstpartij, hoewel ze haar lichaam verbergt in een decent maar waarschijnlijk duur jurkje. Blauwe ogen in een bruin verbrand gezicht kijken mij aan. En ook van dichtbij zie ik de combinatie van waardig en sereen.

Oeps... Wil jij meer?

Wij ontwikkelen Eropodium graag verder. Met een kleine bijdrage kunnen wij deze ontwikkeling bekostigen en de auteurs betalen voor hun bijdrage!

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  0 comments for “Oriënt Bay 3

  1. 24 september 2018 at 18:32

    Ik krijg zin in vakantie!