hot teens tube shemale jizzed by group.

Oriënt Bay 3

L’histoire d’O

‘Bon après-midi!’ zeg ik als ik Odette een hand geef. Glimlachend zegt ze: ‘goedemiddag.’ Een charmante zachte ‘g’. Verbaasd kijk ik haar aan. ‘De informatie die ik over je heb ingewonnen vertelde mij dat je een Française zou zijn’, zeg ik. ‘Oh, informatie ingewonnen?’ Een beetje verlegen kijk ik terug. ‘Je verschijning intrigeerde mij’.

En nu, van dichtbij, wordt dat gevoel alleen maar versterkt. Een aantrekkelijke vrouw, ik schat eind veertig. Bruin opgestoken haar, wat haar halslijn prononceert. Een mooie, kleine mond. De vorm van haar lippen doet denken aan een jonge Sofia Loren. Ook geprononceerd is haar borstpartij, hoewel ze haar lichaam verbergt in een decent maar waarschijnlijk duur jurkje. Blauwe ogen in een bruin verbrand gezicht kijken mij aan. En ook van dichtbij zie ik de combinatie van waardig en sereen.

Banner_728_90_Eropodium_Shop_nu-min

Ze blijkt te genieten van een glas champagne en ik bied haar er nog één aan, wat ze graag accepteert met een mooie glimlach. We hebben een prettig gesprek. ‘O’ blijkt Vlaams, maar is inderdaad getrouwd geweest met een Franse notaris uit Marigot. Na zijn overlijden is zij met twee puberkinderen terug gegaan naar België, heeft er een baan gevonden en haar leven weer op de rails gekregen.

Maar St Martin blijft trekken en soms is zij terug om herinneringen op te halen en oude bekenden te zien. Ik vertel haar dat ik zo geniet van haar verschijning ’s morgens vroeg, schrijdend door het water. Dat ik de bijnaam Nubische Koningin heb verzonnen voor haar. Ze lacht zachtjes, een aangenaam geluid. ‘Dat doe ik voor de lichaamsbeweging. Maar het geeft mij ook een tijd en een plek om in alle rust na te denken’.

Op mijn vrij directe vraag wat haar dan bezig houdt, geeft zij een eerlijk antwoord: ‘Mijn man was hier notaris. Hij vond dat hij een voorbeeld moest zijn voor de gemeenschap hier. En hij verwachtte dat ook van mij. Het naaktstrand hier was voor hem bijvoorbeeld uit den boze. En ook in België heb ik, door de leidinggevende baan die ik daar heb en vanuit mijn verantwoordelijkheid naar mijn kinderen een soort van voorbeeldfunctie.

En als ik dan op dit heerlijke eiland terug ben denk ik vaak aan mijn huwelijk en de beperkingen die mij daarin werden opgelegd. Dus ’s morgens vroeg naakt door het water waden dient voor mij twee doelen.’ Het lijkt er op dat O niet erg gelukkig getrouwd is geweest. ‘Hier voel ik mij vrij van alle conventies en beperkingen en kan ik doen wat en met wie ik wil. Van buiten misschien vaak wat saai en degelijk, van binnen borrelt het behoorlijk soms.’ Ok, is dit een subtiele poging tot verleiding? Als dat zo is laat O niets merken. ‘Dit eiland nodigt uit tot leven.’ Dat kan ik alleen maar met haar eens zijn, tot nu toe.

Ik vraag haar of ze nog iets wil drinken, maar dat slaat ze af. ‘Ik krijg zo bezoek van een vriendin die toevallig ook op het eiland is. We hebben afgesproken op het strand. Maar waarschijnlijk zie ik je morgenvroeg weer, toch?’ Ze staat op en geeft mij een zachte en toch stevige handdruk. ‘ik wens je een fijne avond.’ Dan loopt zij weg, nee, ze schrijdt weg als een waardige maar toch ook ongelofelijk sexy Nubische Koningin. Mooie ronde billen ook. Wat een vrouw. Mystiek, sterk, direct, verleidend, intrigerend. In gedachten verzonken reken ik af en slenter naar het naastgelegen restaurantje. Wat een dag was dit tot nu toe.

Na een heerlijke Franse maaltijd besluit ik over het strand terug te lopen naar mijn huisje. Het schemert en de maan komt langzaam tevoorschijn. Het is nog steeds warm. Vlak bij Club Oriënt schijnt een flikkerende olielamp aan de rand van het strand onder de palmbomen. Er komen twee figuren uit het water. Gedempt gelach. Ik weet dat toeval niet bestaat. En ik word daarin bevestigd. Het zijn twee vrouwen. Aan haar manier van lopen herken ik direct O. Onbewust hou ik in en trek mij iets terug in de donkerte van een ’s avonds verlaten winkeltje een paar meter van de lamp. Ik ga zitten op het trapje dat naar de deur leidt. Waarom ik het doe weet ik niet, ik ben geen ‘gawker’, zoals de mannen op het strand vanochtend. Het is een reflex.

Zachtjes pratend lopen de dames naar de palmbomen en drogen zich af. Ik zie nu dat de andere vrouw donker is. O is naakt, de andere vrouw draagt een sexy oranje bikini. Zij bukt en trekt haar broekje uit en ik word geconfronteerd met een harde strakke bilpartij. Die ik trouwens herken. Als zij zich omdraait en haar bovenstukje ook uitdoet zie ik in het licht van de lamp die de dames kennelijk bij zich hebben dat het de vrouw van de catamaran is. Ze stond bij het ronden van de boei op één van de drijvers van de catamaran tijdens de race eerder vandaag en zwaaide naar mij. Mooie lach, gespierd lijf, mooie borsten ook zie ik nu, fier vooruitstekend.

Al fluisterend gaan ze zitten op hun handdoeken. Af en toe klinkt gedempt gelach. Ik geniet van de mooie lichamen, nu en dan beschenen door het flakkerende licht. Ik zit doodstil en probeer zacht te ademen om niet ‘betrapt’ te worden. Terwijl ze in kleermakerszit gaat zitten wordt O’s markante silhouet door de lamp achter haar uitgelicht, af en toe zie ik schaduwen van de lamp over haar heen glijden van palmtakken die zachtjes heen en weer gaan door een zuchtje wind. Het beeld is sereen, het past bij de mystieke O.

De donkere dame zit achter O op haar knieën en kust haar nek terwijl haar handen over O’s armen strijken. O buigt haar hoofd en zit stil en geniet kennelijk. Langzaam ontvouwt zich een opwindend schouwspel vlak voor mijn ogen. Donkere handen glijden over O’s borsten en buik. Dan weer naar boven. O draait haar hoofd en ze kussen elkaar. Ze slaat haar armen achter zich om haar vriendin heen. Ze liefkoost haar billen. Daarbij zegt O de naam van de donkere dame: Cindy. Ik kijk in stilte naar het haast lieflijke schouwspel, gezeten op het trappetje in het donker. De zee, het heerlijke lauwe water, klotst ruisend tegen het strand. Een bijna onwerkelijke sfeer.

Banner_728_90_Eropodium_Shop_nu-min

Het is sereen en opwindend tegelijk omdat ik alles duidelijk kan zien en horen. Ze vrijen langzaam met elkaar. Het is geen hitsig spel waarbij ze gericht op elkaars gevoelige plekken naar een orgasme toe werken. Het is meer een soort geile tevredenheid. Mooi om te zien. De donkere dame kijkt naar O’s slanke nek. Ze heeft kennelijk zin om haar daar weer te kussen. Wat ze dan ook doet. Haar handen glijden weer onder O’s armen door en ze pakt haar borsten vast, terwijl O haar adem en haar lippen voelt. Haar tepels worden zichtbaar hard. Ze ademt hoorbaar dieper. De donkere dame laat haar vingers glijden over O’s tepels. Rond haar borsten. Langzaam wordt O merkbaar geil door deze aanrakingen want ze zakt wat onderuit. Genietend van de handen en lippen leunt ze tegen haar vriendin aan.

Gunstig voor mijn nieuw ontdekte voyeur schap draaien O en haar vriendin zich beiden een kwartslag zodat beiden nu voor mij ‘en profil’ zitten. O’s lippen strijken langs Cindy’s donkere, harde tepels. Plagerig. Dan kust ze haar vol passie. Ze knielt tussen haar benen. En terwijl ze kussen glijden haar handen over het prachtig gespierde, glanzende donkere lichaam. Ze glijdt met haar duim door Cindy’s verrassend helder roze kutje. Ik kan op deze afstand zelfs horen dat O’s vriendin nat is.

Terwijl haar duim rondjes draait door haar kutje, zuigt O op de donkere tepels. Ze bijt zachtjes en trekt met haar tanden de tepels voorzichtig naar zich toe. De knoppen worden nog harder en O’s natte tong draait er in cirkels omheen.

Het kost mij moeite om mijn pik niet uit mijn broek te halen en mezelf af te trekken terwijl ik kijk. Zelden heb ik zoiets geils gezien. Donkere Cindy en de mooie O. Ook mijn adem wordt zwaar en ik moet moeite doen om haar onder controle te houden. Ik moet er niet aan denken om in dit stadium ontdekt te worden als ‘peeping Tom’, wat ik op dit moment wel ben natuurlijk. De dames zijn zich van geen andere aanwezigheid bewust dan van elkaar. Ik wil dat graag zo houden, eigenlijk.

Dan duwt Cindy O zachtjes met haar rug op de grond. De rollen worden omgedraaid. Ook haar duim verkent de binnenkant van O’s kutje. Terwijl ze uitgebreid de wanden masseert zuigt ze hard op O’s tepels, zodat ze spenen worden. Om daarna weer even te bijten, te trekken, te likken. Het genot rond O’s tepels neemt kennelijk de overhand. Hoewel het soms echt even pijn moet doen, zorgt het verlangen dat O de pijnprikkeling kennelijk niet meer voelt.

O drukt met haar handen op de schouders van haar vriendin want ze wil dat Cindy’s mond met O’s kutje gaat spelen. Via O’s buik en haar lendenen glijdt Cindy naar beneden. Kennelijk heeft O haast, aan de druk van haar handen te merken. Cindy niet…

Wetende dat Cindy toch alle tijd neemt laat O haar haast varen en geniet van Cindy’s tong op haar gladde kale kutje, versierd met een kort driehoekje er boven. O’s handen rusten nu op de krullen van Cindy’s achterhoofd. Cindy trekt met haar mooie donkere handen O’s lipjes ver uit elkaar. O kreunt, lekker geluid. Cindy duwt haar tong naar binnen…

Haar vingers houden O’s kutje open terwijl haar tong rondjes draait aan de binnenkant. O’s kennelijk lekkere vocht druipt uit haar kutje. Cindy opent en sluit O’s lipjes en wrijft ze zo over elkaar. Dan duwt ze de huid om O’s clit naar boven, zodat deze vrij komt. Zachtjes likt ze.

Haar mond sluit zich om O’s kutje, zodat haar tong helemaal naar binnen kan. Haar handen strelen weer O’s prachtige grote borsten. Cindy’s vingers draaien rondjes om O’s tepels, ze kneden ze liefdevol, ze trekken en draaien.

O zet haar voeten nu ver uit elkaar zodat ze nu helemaal geopend is en Cindy ook bij haar kontje kan. Met haar handen O’s bovenbenen omhoog drukkend, glijdt Cindy met lange halen over O’s lipjes, helemaal door naar haar sterretje. O kreunt.

Cindy knielt nu aan de zijkant van O. Twee van haar vingers glijden door O’s kutje met haar clitje ertussen. Dan gaat ze twee vingers diep naar binnen.

Met een derde vinger erbij gaat ze snel en dan weer langzaam in en uit. Daarna door O’s inmiddels kletsnatte spleet over haar lipjes naar haar clit. O’s handen spelen met haar eigen borsten.

Ze biedt haar borsten aan Cindy aan door ze met haar handen te ondersteunen waarbij haar duimen op haar tepels liggen. Cindy buigt zich voorover en sluit haar mond over een tepel, terwijl O’s duim vervolgens zichtbaar in Cindy’s mond met haar eigen tepel en Cindy’s tong tegelijk speelt…

Cindy’s drie vingers bewegen nu diep in O heen en weer, omklemd door O’s natte gang. Haar handpalm wrijft over O’s clitje. Dan glijdt ze weer uit O en wrijft over haar sterretje. En eventjes erin. Haar hand glijdt naar boven door O’s spleet en ze wrijft snel over haar clit. En dan glijden drie vingers weer diep in O, die nu korte steunende geluiden maakt. Ze is zichtbaar druipnat rondom haar kutje en haar sterretje. Haar eigen vingers gaan als een razende over haar clit. Cindy’s duim vingert O’s kutje snel terwijl ze over haar sterretje wrijft met haar middelvinger en haar ook daar begint te vingeren. Dat is genoeg voor O. Cindy’s tanden trekken aan O’s tepel terwijl O krampend en schuddend klaar komt.

Als ze bijkomt van dit spetterende orgasme zijn zowel O als ook Cindy kennelijk beiden tevredengesteld. Ineengestrengeld liggen ze na te genieten. Ik begin het benauwd te krijgen, want er heerst een serene rust en stilte. Ik hoop niet alsnog ontdekt te worden op het trappetje. Maar na een poosje staan de dames op, draaien allebei hun handdoeken om hun lichaam en met een rieten mand en de olielamp lopen ze zachtjes pratend over het strand bij mij weg. Als het lichtje in de verte kleiner wordt durf ik van mijn plek af te komen. Ik ben stijf en niet alleen lokaal. Het stilzitten speelt ook mee. Tevreden loop ik naar mijn huisje en na een glas wijn gedronken te hebben op de porch neem ik een douche en val in een diepe slaap.

Waaruit ik klokslag om 5 uur ’s morgens uit ontwaak. Tijd voor wat inmiddels een ritueel is geworden. Na mijn ochtendloop zit ik uit te zweten op een strandstoel. Ik heb al een cappuccino gekregen van de vrolijke barjongen. Bijna verlangend kijk ik in de richting van waaruit O moet komen aan waden. En for sure, daar is ze even later, in de verte. Ze loopt tot haar middel in het water op zo’n twintig meter uit de kust. Ze komt langzaam mijn kant op. Bruin opgestoken haar, redelijk slank, ferme borsten, donker gebruinde huid, en heel sereen. Dichterbij gekomen zwaait ze. Zij waadt, nee schrijdt voorbij, statig, en komt twintig meter verder het water uit. Ik zit weer ademloos te kijken. O loopt over het strand terug.

Voor mij blijft ze staan. We wensen elkaar goedemorgen en ik nodig haar uit voor een kop koffie. Ze accepteert en gaat op een strand bed tegenover me zitten, naakt maar zonder enige blijk van gêne. Ik vraag haar hoe haar avond is geweest. ‘ik heb oude herinneringen opgehaald met een vriendin’, zegt ze. ‘Mijn vriendin doet dit jaar mee aan de Heineken Regatta en is dus drie dagen op het eiland. We zijn weer helemaal bij na gisteravond. Hoe was jouw avond?’

Ik twijfel. En besluit dan eerlijk te zijn. ‘Nadat ik heerlijk heb gegeten ben ik over het strand terug gelopen en ergens onderweg heb ik erg genoten van twee vriendinnen die kennelijk veel in te halen hadden’, zeg ik grinnikend. Wederom zonder enige gêne lacht O terug. ‘Wat fijn voor je. Vanavond is er een groot feest naar aanleiding van de Regatta. Ik hoor dat het de moeite waard is om te gaan. ’

Ondertussen veegt O met haar vingers rond haar prachtige bruine borsten en over haar buik, denkbeeldig zand afvegend. Ook haar benen krijgen die behandeling. Daarna ook haar kruis, waarbij ik tegen een glad en openstaand glinsterend poesje aankijk. Ze veegt met haar vingers ook over haar lipjes, ondertussen rustig doorpratend. Ik maak mij zorgen over een zich langzaam en schoksgewijs oprichtende erectie. Ze kijkt er naar en vervolgens kijkt ze mij recht aan. Ze bijt op haar lip. ‘Bedankt voor de koffie. Ik nodig je uit voor de lunch. Om één uur op hetzelfde terras?’ Zonder een antwoord af te wachten loopt ze weg. Een Nubische Koningin. Ik kijk haar na terwijl ze langs het strand weer terugloopt, waarbij haar billen charmant kantelen bij elke stap. Tjonge. En een nieuwe dag moet nog beginnen. L’histoire d’O. Of misschien zelfs L’histoire avec O, denk ik glimlachend. Ik ga het meemaken.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “Oriënt Bay 3

  1. 24 september 2018 at 18:32

    Ik krijg zin in vakantie!

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world