Overgave (1)

Je lag voorover op het bed in de hotelkamer toen ik binnenkwam, precies zoals ik je had gevraagd. Je had je al je kleren netjes op een stapeltje op de stoel bij het raam neergelegd en lag met je benen gespreid en je armen boven je hoofd op mij te wachten. Je kende mijn wensen en had er feilloos aan voldaan. Zelfs de blinddoek was je niet vergeten. De gordijnen waren gesloten, een paar kaarsjes brandden, de temperatuur was behagelijk en de geur van Ylang-Ylang verspreidde zich, dankzij een klein brandertje voor etherische oliën. Zachte muziek vulde de kamer.

Langzaam liet ik alles op me inwerken: de geuren, de bewegende schaduwen en jij liggend op het bed, open en bereid alles voor me te doen. Ik voelde me gelukkig en de opwinding verspreidde zich vanuit mijn lendenen door mijn hele lichaam.Toen ik zachtjes je linkerbil aanraakte verstijfde je een fractie van een seconde, alsof je schrok, maar direct daarop ontspande je weer om de warmte van mijn hand op je koele huid te voelen.

Ik wist hoe je genoot van je onderdanige gedrag, je kutje zou inmiddels kleddernat zijn van het wachten op mij, je ‘meester’. Binnen onze sexuele relatie had je je bevrijd van alle eisen die de maatschappij aan een geëmancipeerde vrouw stelde. Je had ontdekt dat niet neuken, maar geneukt worden je het ultieme genot verschafte waar je al zo lang naar op zoek was geweest. Het voldoen aan àl mijn verlangens bleek jouw sterkste, diepste èn meest verdrongen verlangen te zijn. Een verlangen dat jarenlang onderdrukt was geweest en nu met volle kracht naar boven was gekomen. Eigenlijk wilde je nog maar één ding en dat was geneukt, gebruikt geworden, een willoos ding te zijn in de handen van je ‘meester’. En ik, ik had je bevrijd van je schaamte, je onechte onschuld, je vooroordelen, je verkramping. Ik had je laten zien wat je werkelijk was: een echte vrouw, die er naar verlangde begeerd en bezeten te worden. Je ontkende niet meer een kut en kont te hebben, ik had je laten ervaren dat je in werkelijkheid alleen maar een kut wàs. Een kut die altijd open stond, die altijd bereid was te ontvangen. Je had je bevrijd van wat anderen dachten, en vonden, en je voelde je vrij, echt en eerlijk, naar jezelf toe en mij.

“Laat me je kontje zien !”

Met beide handen trok je je billen voor mij uit elkaar en toonde me je meest intieme gaatje, dat met zo veel taboes en schaamte omgeven was. Je voelde mijn ogen branden op dat plekje en het maakte je geil.

“Ik zie je kleine gaatje en raak er enorm opgewonden van. Streel jezelf eens op dat plekje, om me nog meer op te winden”

Terwijl ik me langzaam begon uit te kleden, stopte je eerst een vinger in je mond en vervolgens begon je zachtjes kleine cirkeltjes te draaien rond, en over, je sterretje.

“Laat me je vinger ruiken, om te kijken of je je wel goed genoeg gewassen hebt.’

Gehoorzaam stak je je vinger in de lucht . Ik rook eraan en merkte toch nog een geurtje op dat me niet helemaal beviel. Ik gaf je een pets op je bil, die direct al een rode vlek achter liet.

“Je hebt je niet goed genoeg gewassen, je hebt straf verdiend meisje”, en weer gaf ik een harde klap. “Kom maar overeind en kom voor me staan met de rug naar me toe”.

Wat onhandig door de blinddoek, kwam je overeind, terwijl ik je prachtige lichaam bewonderde.

Voor mij was het aanvankelijk wennen geweest, toen je aarzelend uit kwam voor je onderdanige gevoelens. Eerst had ik je bijna geen tik durven geven, of ruw tegen je kunnen praten, maar toen ik merkte hoe mijn dominante gedrag je opwond, hoe geil je ervan werd om een sexslaafje te spelen en te zijn, hoe meer ik dat dominante deel in me zelf leerde accepteren. Doordat jij je aan al mijn wensen onderwierp èn er nog geil van werd ook, konden al mijn fantasieën ongecensureerd naar buiten komen. Met als gevolg een bijna onverzadigbare sexuele honger naar elkaar. Vroeger vreeën we misschien 1 of 2 keer per week, maar nu minstens 2 keer per dag, maar vaak veel vaker! Dankzij jou hebben we allebei onze oerbron van sexueel verlangen en energie aangeboord.

Toen je voor me stond beval ik je te knielen met de benen wijd uit elkaar. Ik wist hoe opgewonden je erdoor werd om door mij bekeken te worden. Je geilde erop alle plekje die je vroeger verborgen hield nu aan mij te tonen. En jij wist wat jouw schaamteloze verlangens voor effect op mij hadden.

“Nu wil ik dat je je vingers goed nat maakt en je kontje, vlak voor mijn ogen wast met je eigen speeksel !”

Bespeurde ik enige aarzeling? Weer gaf ik je een pets. De onverwachte tik deed je schrikken.

“Bevalt mijn wens je niet?”

Je antwoordde niet snel genoeg, daarom volgde er weer een tik op je steeds roder wordende ronde billen. Snel spuugde je op de vingertoppen van je rechter hand en begon, terwijl jij je ene bil met je linkerhand en ik je andere uit elkaar trok, je kontje met je vingers te wassen.

“Vraag me te kijken naar het spel van je vingers, meisje”

“Wil je a.j.b. naar mijn kontje kijken terwijl ik me was?”

Weer volgde een klap.

“Je bent vergeten ‘Meester’ te zeggen”

“Wilt U a.u.b. naar mijn kontje kijken Meester”

“Dat helemaal tot mijn beschikking staat en waar ik mee mag doen wat ik wil”, vulde ik aan.

En je herhaalde: “Mijn kontje is er helemaal voor u, u mag er mee doen wat u maar wilt, Meester.”

Terwijl ze dit zei voelde ik even hoe nat haar kutje was. Het was echt kleddernat en voelde heel warm aan.

“Lik steeds weer je vingers af, en ga door met poetsen totdat elk geurtje verdwenen is.”

Terwijl jij je kontje waste, kon ik niet meer van mijn keiharde staaf afblijven en begon ik me, gebiologeerd door jouw bewegingen, het magnifieke uitzicht op je kontje en je licht openstaande kutje daaronder, af te trekken tot ik kreunend klaarkwam en je billen, kontje en bovenrug vol spoot met mijn warme zaad.

“Dat heb je goed gedaan, als beloning mag je je straks door iemand laten neuken, iemand die ik aan zal wijzen.”

Je bewegingen bevroren, dàt had ik nog nooit van je geëist. We hadden tot nu toe ons spel alleen maar met ons tweeën gespeeld. Ik zag verzet in je opkomen. Ik greep je vast bij je haren en fluisterde in je oor: “Wil jij mijn verlangen nìet bevredigen? Wat ben jij voor een subje?”

Ik duwde je hoofd naar beneden met de opdracht mij schoon te likken. Terwijl jij deed wat ik van je verlangde vertelde ik je wat ik wilde dat je zou gaan doen.Ik zou iemand, een vreemde, uitkiezen en jij zou jezelf op elke mogelijke manier aan hem moeten aanbieden, totdat je aan al zijn wensen had voldaan. “Ik wil de hoer in je zien, ik wil opgewonden raken door het vrouwtjesdier in jou, je hebt geen keus, je doet wat ik wil, ik ben je meester”.

Je likte niet meer, je bewoog niet meer, ik kon de tweestrijd, die in je woedde, voelen. Ik had bijna verwacht “appel’ te horen. ‘Appel’ was het woord dat we hadden afgesproken, als teken wanneer ik echt over een grens zou gaan. Je wist dan dat ik direct zou stoppen. Tot nu toe had je nog nooit ‘appel’ hoeven zeggen. Ik wilde wel graag, net als jij, je grenzen helpen verruimen, maar ik zou je nooit van mijn leven, op wat voor manier dan ook willen beschadigen. Al had ik de rol van ‘meester’ op me genomen, uiteindelijk wist je dat je dat ik die dingen met je deed die jij zelf wilde. Je voelde je veilig bij mij, je vertrouwde mij volkomen.

“Mijn kontje en kutje behoren U volledig toe, u mag er alles mee doen wat u maar wilt. Als u mij ter beschikking wilt stellen van anderen, omdat u dat opwindt, zal ik daar aan gehoorzamen. Mijn hele lichaam behoort U toe, Meester”.

Innerlijk slaakte ik een zucht van opluchting, en terwijl een golf van opwinding door mij heen sloeg antwoordde ik: “Natuurlijk is jouw lichaam van mij, ik ben jouw Meester en alles aan jou staat slechts in dienst van mijn genot. Ik wil straks niet alleen zien hoe je je door iemand anders laat neuken, maar wil bovendien dan zien, en horen, hoe fijn je dat vindt. Je mag me nu verder schoon likken.”

Nadat je me minutieus had schoongemaakt, trok ik je bij je haren omhoog, gaf je een kus op je mondje en beval je je in de badkamer te wassen.Zonder de blinddoek af te nemen was dat niet makkelijk, maar uiteindelijk lukte dat wel.

“Ga nu maar weer op je rug op bed liggen, meisje, met je benen wijd gespreid en opgetrokken en vertel me dan eens, terwijl je je zelf verwent, en ik naar jou kijk, wat voor geheime fantasietjes je zoal hebt over vrijen met vreemden.”

Terwijl ik tegenover je plaats nam in een comfortabele fauteuil, begon je jezelf langzaam overal te strelen en terwijl je jezelf langzaam maar zeker naar een hoogtepunt vingerde, en ik me, van jou genietend begon af te trekken, vertelde je:

“Ik loop langzaam, een beetje heupwiegend, een grote trap op, in een groot oud landhuis, ik draag een kort rokje en geen slipje, iedereen die beneden staat kan zó onder mijn rokje kijken. Er zijn veel mensen, allemaal aantrekkelijk en chic gekleed. De vrouwen dragen geen alledaagse, maar bijzonder extravagante kleren, de kleren die je soms ziet op een modeshow, maar die niemand ooit werkelijk zou dragen. Ze zijn allemaal of topless, of ze dragen iets doorschijnends. Er hangt een enorme sexuele spanning in de lucht en iedereen denkt maar aan één ding en dat is sex. Toch zijn alle ogen, van zowel de mannen als vrouwen, terwijl ik de trap op loop, alleen op mij gericht. Boven aan de trap staat een massief dressoir, met erboven een reusachtige spiegel. Ik buig me voorover over het dressoir heen, waardoor mijn rokje nog verder opstroopt. Ik spreid mijn benen en wacht af. In de spiegel zie ik dat alle ogen uitsluitend gericht zijn op mijn kutje en billen. Het is inmiddels doodstil geworden. Pas na een paar minuten, die eigenlijk veel langer lijken te duren, neemt een knappe slanke donkere man in smoking, het initiatief door de trap op te gaan. Het dikke tapijt dempt zijn voetstappen. In de spiegel zie ik zijn donkere ogen, zijn pupillen zijn heel wijdt, ze kijken intens, niet naar mij, maar alleen maar naar mijn wijd openstaande vochtige opening.Wanneer hij boven is aangekomen, doet hij een stap opzij en spreidt, zonder iets te zeggen, mijn billen uit elkaar om iedereen nog beter mijn kutje en kontje te laten zien. Hij raakt met zijn vingers mijn kutje aan, opent de lipjes en steekt twee vingers naar binnen. Zijn vingers glijden soepel naar binnen, ik ben nog nooit zo nat en opgewonden geweest! Nadat hij zijn vingers er weer uitgehaald heeft, laat hij mij mijn eigen sappen proeven en aflikken. Wat zijn die vingers glibberig, en ze ruiken naar mij, naar mijn verlangen. Zonder een woord te zeggen open hij zijn gulp en een enorm gevaarte doet me schrikken. Zo’n grote pik heb ik nog nooit gezien en ben bang dat mijn kutje te nauw zal zijn. Opeens geeft hij mij een enorme harde klap op mijn billen, het geluid galmt door het hele gebouw, maar ik ben zo enorm geil dat ik de pijn nauwelijks voel. Ik kan niet wachten tot hij mij eindelijk neukt, hier boven aan de trap, terwijl al die mensen naar ons kijken.

“Smeek me om door mij geneukt te mogen worden, sletje,” roept hij, zodat iedereen het kan horen.

Ik voldoe maar wat graag aan zijn verzoek, en terwijl ik hem in de spiegel recht aankijk zeg ik:”Ik ben zo enorm nat en geil, a.j.b. neuk, me, neuk me zoals je wilt, maar wacht niet langer, ik wil eindelijk die grote pik van jou diep in me voelen, ik kan niet meer wachten, neuk me, a.j.b., neuk me, AAAAAAAAHHHHHH”

Ik gil als hij met brute kracht zich in me boort, het voelt alsof ik uitscheur, alles staat daar beneden onder spanning, maar hij gaat er toch helemaal in, want ik voel zijn ballen tegen mijn billen slaan, terwijl hij mij ongenadig met ruwe halen, tot tegen mijn baarmoedermond aan, genadeloos begint te neuken. Ik ben nog nooit zo volledig opgevuld geweest. Helaas duurt het maar een paar seconden, brullend ledigt hij zichzelf in mij, mij volledig onbevredigd achter latend. Ik blijf staan, met mijn benen wijd en beweeg niet. Zijn warme zaad loopt voor iedereen zichtbaar traag langs mijn benen naar beneden.

Dan maakt een mooie slanke jonge vrouw zich los uit de menigte beneden en loopt de trap op. Haar ronde borsten, waarvan de tepeltjes fier overeind staan, bewegen licht bij elke stap die ze maakt. Bij mij aangekomen streelt ze eerst even mijn warme billen, haar handen voelen koel aan. Ze knielt achter me neer en begint het sperma dat langs mijn benen loopt teder op te likken, terwijl ze genietende geluidjes maakt. Ze slaat mijn kutje over en begint vervolgens met haar warme tongetje aan mijn sterretje te likken, dat automatisch, na een eerste lichte contractie, zich meer en meer door haar zachte vochtige warmte ontspant. Toen ze zelfs probeerde mijn kleine gaatje met haar tongetje te doorboren, kreunde ik wellustig. Ze stopt ogenblikkelijk, gaat met haar mond naar mijn kutje en zuigt al het overgebleven zaad eruit. Met volle mond staat ze op. Ze trekt me bij mijn haren overeind , kust me vol op de mond en laat alles wat zich in haar mond bevindt in mij lopen. Ik proef mijn eigen sappen, haar speeksel, mijn kontje en zijn zaad.

Vervolgens gaat ze op het kastje zitten, spreidt haar benen, pakt mijn hoofd met beide handen vast en drukt mijn mond hard op haar kale spleetje. Ruw begint ze zichzelf, terwijl ik geknield voor haar zit, te bevredigen, door mijn hoofd, met beide handen, tegen haar kutje aan te wrijven. Ik ben slechts een ding in haar handen, een mond, een tong en…. ik geniet..! Wanneer ik naar haar opkijk, kijkt ze me niet aan, haar ogen zijn geconcentreerd op het kontakt tussen mijn hoofd en haar onderlijf. Elke keer als ik de kans krijg, lik ik haar geurige druipende poesje helemaal uit, ik ben zó geil. Mijn hele gezicht ruikt naar haar. Ik kan het niet nalaten om mijn eigen glibberige kutje en genotsknobbeltje op te zoeken en verwen zelfs, en public, mijn kleinste gaatje. De stilte wordt slechts verstoord door soppende geluidjes en onze hijgende ademhaling die steeds sneller gaat.

Opeens beweegt ze mijn gezicht niet meer door haar kutje heen en weer. Terwijl ze haar adem vast houdt, drukt ze mijn hoofd nog harder tegen haar kutje aan.Terwijl ik bijna stik, omdat ik nu echt geen adem meer kan halen, wordt het plotseling heel warm in mijn gezicht. Wat is dit ? Opeens dringt het tot me door.. ze zit hier, boven aan de trap, terwijl iedereen ons ziet, mijn hele gezicht onder te plassen…. Eerst schrik ik.., maar dan golft onverwachts een enorm orgasme door me heen. Terwijl ik me ten overstaan van alle mensen beneden, klaar vinger en zelf een vinger diep in mijn eigen kontje boor, laat ik haar gouden plas over mijn gezicht heen stromen, uiteindelijk open ik zelfs mijn mond en, terwijl we elkaar recht in de ogen kijken, plast ze zich,onder luid applaus, helemaal leeg in mijn mond.”

Op dit moment in je verhaal, kom je zachtjes jammerend, met zowel vingers in je kutje als kontje klaar. Direkt sta ik op, loop naar je toe, doe je blinddoek af, trek je bij je haren naar mijn keiharde staaf en terwijl ik me aftrek en jij je aanbiedt, door je mond wijd voor me te openen en je tongetje uit te steken, spuit ik met kracht mijn lading in je mondje, op je tong en over je hele gezicht.In bijna religieuze vervoering ontvang je mijn zaad. Uitgeput zakken we over elkaar heen.

Lees vervolg

© Ours

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie