Overkant

Ik was achttien toen ik ging studeren, maar het was moeilijk om kamers te vinden. Gelukkig had ik een oom en tante met een dubbele etage in een van de oude wijken in de binnenstad, waar ik zolang kon logeren totdat ik zelf iets gevonden had. Ze hadden een logeerkamer aan de achterkant, waar ik voorlopig wel goed zat. Oom en tante werkten allebei en waren ook 's avonds vaak weg, zodat ik het appartement grotendeels voor mezelf had. Die eerste weken was er nog niet veel anders te doen dan oriëntatiedagen, roosters, kennismaking en dat soort dingen. Dat gaf me alle tijd om op kamerjacht te gaan.

Op een ochtend om een uur of half twaalf (de vorige avond was het laat geworden) kwam ik uit de douche en liep halfnaakt het appartement door, alleen in mijn slip. Ik zette koffie en liep ermee naar de bank, toen ik haar zag. Ik ben een doodgewone meid om te zien, vrij lang, met kleine borsten en brede heupen, kort donker haar en contactlenzen, waardoor ik soms wat wazig kijk. Mijn vriendinnen zeggen dat ik later wel professor zal worden, want ik zie eruit alsof ik altijd met mijn neus in de boeken zit.

Maar goed, ik keek dus door het zijraam, met uitzicht op een ander appartement aan de overkant van het steegje, dat nog geen vier meter breed was. De afstand was maar kort. Ik had er nog nooit iemand gezien, maar nu stond er een meisje van mijn eigen leeftijd, blond en stevig, in een lichtblauw T-shirt. En op dat moment liep ik voorbij, met naakte tieten en een kop koffie in mijn hand.

We maakten oogcontact en ik moest blozen. Niet dat ik zo verlegen ben, maar ik voelde me behoorlijk opgelaten. Met een rood hoofd ging ik op de bank zitten en dronk mijn koffie, waardoor mijn temperatuur nog verder steeg. Toen ik opstond om een tweede kop te halen vroeg ik me af of ze er nog zou staan. Bij die gedachte voelde ik een reactie in mijn tepels. Er ging een rilling door me heen en ik aarzelde even voordat ik verder liep. Zodra ik langs het raam kwam, bleef ik staan.

Het meisje stond er nog. Opnieuw maakten we oogcontact, en ik zag dat haar blik langzaam over mijn lichaam gleed. Ik wist niet of ik exhibitionistische neigingen had, maar ik gaf haar alle kans om me te bekijken. Het was een opwindende sensatie. Als vanzelf bracht ik mijn handen naar mijn borsten en wreef snel over mijn tepels, half om mijn eigen opwinding kwijt te raken en half om te zien hoe het meisje zou reageren. Ik verwachtte dat ze verontwaardigd zou verdwijnen, maar dat deed ze niet. Er speelde een lachje om haar lippen. Méér durfde ik niet, dus liep ik snel naar de keuken, pakte de koffie en liep met een omweg naar de woonkamer terug. Daar liet ik me achterover op de bank zakken en begon mezelf te vingeren, loom en rustig. Mijn laatste gedachte, vlak voor het orgasme, had iets te maken met het blonde meisje, dat in mijn fantasie niet voor me, maar achter me stond. Dicht tegen me aan. Naakt. Bloot. Dijen. Billen.

De rest van de dag was ik op pad, naar de universiteit en de kamerbureaus, maar veel leverde het niet op. Een beetje moe kwam ik thuis, waar mijn oom en tante heerlijk hadden gekookt en me probeerden op te beuren. Uiteindelijk zou ik wel een kamer vinden, en voorlopig hadden ze geen last van me. 's Avonds keken we tv, wat ik zelden deed, en de volgende morgen waren ze alweer naar hun werk toen ik uit bed kwam. Op weg naar de douche keek ik snel door het zijraam, maar aan de overkant was de vitrage gesloten. Toch een teleurstelling, dacht ik, hoewel ik meteen de neiging had mezelf te schoppen. Waar was ik mee bezig? Ik maakte koffie in de keuken en liep terug. Heel bewust had ik alleen mijn pyjamabroek aan, zonder shirt. Toen ik weer langs het raam kwam, was de vitrage aan de overkant teruggeschoven en zag ik het meisje staan. Ze keek naar me. En nu lachte ze duidelijk. Ze droeg een short en een T-shirt dat los over haar stevige tieten hing. Ik zag dat ze nadrukkelijk naar mijn lichaam keek. Met een droge mond pakte ik weer mijn eigen tieten, masseerde ze, en richtte mijn harde tepels naar het meisje aan de overkant. Ik voelde de warmte in mijn onderbuik.

Het meisje grijnsde nu openlijk, met mooie witte tanden. Toen trok ze haar shirt over haar hoofd en onthulde een gladde, platte buik en een mooi gevulde beha. Ze trok een van de cups omlaag, zodat ik uitzicht had op een stevige, blanke tiet met een dikke, roze tepel. Ik voelde me duizelig worden. Dit was spannend. Ik liet mijn hand in mijn pyjamabroek glijden en maakte een paar duidelijke bewegingen. Ze zag mijn hand op en neer gaan. Ik kon niet geloven dat ik dit deed, maar ik kon ook niet stoppen. Het meisje tastte op haar rug en haakte haar beha los. Haar borsten kwamen vrij, en ik kon mijn ogen er niet vanaf houden. Haar opwinding was duidelijk. Ze was echt een prachtige meid. Meestal val ik op stoere motormeiden, met veel leer en brede riemen, maar dit was een heel vrouwelijk meisje, hoewel ze toch een grote kracht uitstraalde.

Nadrukkelijk keek ze naar mijn kruis, en ik wist wat ze bedoelde. Zou ik dat durven? Natuurlijk niet. En toch legde ik mijn handen op de rand van mijn pyjamabroek, duwde hem omlaag en liet hem op de grond glijden. Spiernaakt stond ik voor het raam, boven de smalle steeg, met het meisje in het appartement tegenover me, terwijl ik hevig voor haar masturbeerde. Ze moest kunnen zien hoe nat ik was. Dat zag ze ook, want heel langzaam likte ze haar lippen.

Toen maakte ze de riem van haar jeans los, trok de rits van haar gulp omlaag en liet haar broek zakken. Ze droeg een groene string, die weinig aan de verbeelding overliet. Haar handen gingen naar de string en ze rolde hem omlaag, maar vlak voordat ze helemaal bloot was, draaide ze zich snel om en bukte. Ik zag de string over haar kont omlaag glijden. Ze stond voorover gebogen, met haar billen naar me toe. Hijgend van genot vingerde ik me klaar. Misschien had de hele buurt het gezien, maar dat kon me niet schelen. Vaag had ik het vermoeden dat het meisje dit allemaal zorgvuldig had voorbereid en precies wist welke ramen er op de onze uitkeken. Ik had een rol gespeeld in haar fantasie, en daar voelde ik me veilig bij. Zo niet, dan was ik nu de slet van de hele straat.

Die avond, onder het eten, vroegen mijn oom en tante me of ik al tegenover mijn ouders uit de kast gekomen was. Ik kom uit een traditioneel gezin, en voor mijn ouders zou het een geweldige klap zijn als ze hoorden dat hun dochter geen trouwplannen had. Thuis op de computer had ik vaak op lesbische chatboxen gezeten, en ik was altijd bang geweest dan mijn vader en moeder erachter zouden komen. Mijn oom en tante hadden er geen moeite mee. Ik keek hen vertwijfeld aan en zei dat ik gewoon de moed niet had. Ze zouden het ooit wel ontdekken.

De volgende dag vond ik eindelijk een geschikte kamer. Daar was ik blij mee, maar ik vond het ook wel jammer om mijn meisje aan de overkant vaarwel te zeggen. Ik wist niet eens hoe ze heette. Twee ochtenden keek ik of ze er weer was, maar tevergeefs. Daar was ik best een beetje verdrietig om. Totdat ik opeens in mijn mailbox een berichtje ontdekte, met als afzender: 'Seks aan de overkant'. Ik wist niet hoe ze aan mijn mailadres kwam, maar het berichtje luidde:

'Vrijdagavond, in Club Lesbo. Besloten feestje, butch-femme party. Ik kom je om elf uur ophalen. Vette kus op je lekkere ding, Jacqueline.'

Ik ben nog steeds verliefd op haar en we wonen al twee jaar samen.

 

© Opzij

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  4 comments for “Overkant

 1. WB
  17 mei 2008 at 10:54

  Goed geschreven verhaal maar zou wat spannender kunnen. Wat de functie is van de alinea over het it de kast komen, is me niet duidelijk. De laatste zin komt wat uit de lucht vallen. Maar al met al leest het verhaal prettig.

 2. 17 mei 2008 at 13:25

  Leuk idee, maar kon wat verder uitgewerkt. Dan zou het meer overtuigen.

 3. 19 mei 2008 at 11:12

  Schitterend verhaal, origineel, en lekker direct verteld.

 4. 25 mei 2008 at 09:48

  Mooi kort en strak verteld. De oplossing met het mailtje aan het einde is een beetje gezocht.

Geef een reactie