hot teens tube shemale jizzed by group.

Overwerken

Het was koud en nat toen ik van mijnwerk naar huis fietste die nacht. “Die order moet af, wil jij wat langer blijven” vroeg mijn baas vier uur daarvoor. Of ik het wilde, eigenlijk niet maar ja soms kan je zoiets niet weigeren , dus bleef ik wat langer.

En daar fietste ik om half twee ‘s nachts over de eindeloze dijk die naar ons dorp leidt. Nog niet zo erg hoor maar het regende met soms wat natte sneeuw en een felle noordooster geselde mijn toch al vermoeide lichaam. Toen ik na, voor mijn gevoel uren, de fiets met een klap in de schuur smeet was ik tot op het bot verkleumd en tot overmaat van ramp was mijn vrouw ook al naar bed gegaan dus de verwarming zal ook wel op de nachtstand staan.

Gedoucht had ik na het werk al dus besloot ik meteen in bed te duiken, echt de meest geschikte manier om de vrijdagavond door te brengen, maar niet heus. Ik kroop dus met mijn verkleumde lijf diep onder de dekens, erop bedacht om mijn meisje niet wakker te maken. Toen ik na wat draaien en keren mijn plekkie had gevonden hoorde ik wat onrustig gekreun naast mij, vervolgens kroop een heerlijk warm vrouwenlijf dicht tegen me aan met de vraag “zo ben je daar eindelijk”? Onderwijl was een heerlijk warme hand mijn lichaam aan het verkennen en voelde ook tegen mijn rug een paar tepels reageren op de kou van mijn lichaam. De zoekende hand had nu mijn gevoeligste plekje gevonden en begon er behoedzaam mee te spelen.

De kou ten spijt reageerde mijn onderdaan zoals ik van hem gewend ben en verstijfde terstond, maar nu niet van de kou. Zacht fluisterde ze in mijn oor, “draai je eens even om”? Aan dat verzoek voldeed ik, inmiddels behoorlijk opgewarmd maar al te graag. Liggend op mijn rug onderging ik haar warme handen en toen een hete mond mijn schacht omsloot was ik de barre fietstocht al lang weer vergeten.

“Geef je over” fluisterde ze in mijn oor, zo had ik mijn vrouw nog nooit meegemaakt, ik moet maar wat vaker overwerken was de gedachte die als eerste in mij opkwam. Veel meer gedachten werden mij niet gegund en ik liet mij meenemen op een golf van heerlijk warme wellust.

Vannacht ben ik de baas lispelde ze geil in mijn oor waarbij ze zacht in mijn oorlelletje beet. Het volgende dat ik gewaar werd was dat mijn handen en voeten met koorden aan het bed waren vastgebonden, een warme mond en een hitsige tong verkenden mijn nu koortsig hete lijf met een passie die ik in al die dertig jaar dat ik mijn vrouw ken nog niet had meegemaakt. Als volgende verrassing kreeg ik een blinddoek voor mijn ogen. Zien kon ik niet meer maar mijn scherpe gehoor registreerde wel het opengaan van een deur.

“Wie komt er binnen?” vroeg ik enigszins in de war.

“Mond houden, nu stel ik de vragen” snauwde een vreemde stem mij toe.

Helemaal in de war maar wel vreselijk opgewonden van geile nieuwsgierigheid besloot ik mee te werken en hield mijn mond. Mijn verhitte lichaam werd gestreeld en gemasseerd door vier gretige vrouwenhanden. Gekust gelikt gezogen door twee hete monden. Soms hield het gekroel even op maar aan het gekreun kon ik horen dat ze de aandacht even naar elkaar verlegd hadden. Het volgende moment werd mijn kloppende staaf opgenomen in een drijfnat kutje en werd ik vakkundig afgereden. Op bijna hetzelfde ogenblik kreeg ik een heerlijk geurend genotsgrotje op mijn gezicht geduwd, driftig slikkend en likkend liet ik mij de vrouwelijke opwinding welgevallen. Dan werd er, voordat ik de kans kreeg om mijn hete lading te lossen gewisseld, en proefde ik de smaak van mijn eigen meisje terwijl mijn pik diep en gretig werd opgeslokt door het kutje van de vreemde vrouw. Door het aanhoudende en bij tijd en wijle wilde wilde gewip in het strakke vreemde neukholletje spoot ik de volle lading in dat heerlijk kloppende kutje.

'Nu!', hoorde ik mijn vrouw zeggen, er werd weer van plaats gewisseld en het druipende kutje op mijn gezicht dwong mij mijn eigen zaad te slikken dat vermengd met kutvocht in mijn mond stoomde. Zo ging dat door tot het moment dat ik uitgeput in slaap gevallen moet zijn en toen ik de andere dag wakker werd lag mijn vrouw als de onschuld zelf naast mij te slapen.

Zachtjes ben ik uit bed geklommen, heb ik thee met een beschuitje voor haar gemaakt en heb ik haar gevraagd wat er allemaal gebeurd was en wie die vreemde vrouw was die ik had gehoord gevoeld en geproefd.

Je moet maar vaker overwerken was het enige antwoord dat ik kreeg.

Volgende week werk ik dus weer over.

© Merijn

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “Overwerken

  1. 6 februari 2007 at 20:09

    Dit verhaal voelt een beetje aan als te snel klaarkomen … altijd erg jammer en mits wat meer inspanning, ook vermijdbaar! 0,5 ster

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world