Paal 74

 

Nog een kleine honderd meter door het hete zand en dan kan ik eindelijk mijn spulletjes laten vallen en zelf neerploffen. Het is onverwacht een warme zomernamiddag geworden, er zijn verrassend weinig mensen op het strand. Daar, paal 74, einddoel in zicht, en dat is maar goed ook, want ik ben toe aan een flinke slok water.

Plotseling wordt mijn aandacht getrokken door een beweging aan mijn rechterzijde: ik gluur opzij en zie een aantrekkelijke jongeman in mijn richting kijken, type veelvuldig in de fitness, aan zijn gespierde bovenlijf te zien. Ik doe alsof ik 'm niet opmerk en sjok langzaam door. Jammer dat het nog een klein stukje verder is, schiet door mijn hoofd.

Afgezien van deze jongeman is verder niemand in de buurt, dus ik besluit net voor paal 74, het officiële begin van het naaktstrand mijn spullen neer te zetten.Eerst pak ik mijn waterfles en drink een paar gulzige slokken, waarbij het water langs mijn kin en borsten naar beneden druipt. 

Met alleen ons tweetjes hier op het strand, vormt zich in mijn hoofd een opwindende plannetje, maar of ik daar het lef voor heb?Ik gluur door mijn wimpers naar mijn buurman even verderop en zie dat ik nog steeds zijn onverdeelde interesse heb. Hij probeert het onopvallend te doen, maar slaagt daar hopeloos in. Ik besluit om deze middag voor hem en mij nog warmer te maken dan het al is. Snel ontdoe ik me van mijn schaarse kleding en voel meteen de zonnestralen op mijn huid. Ik haal de flacon factor 30 uit mijn tas en laat een flinke hoeveelheid over mijn heupen lopen en smeer langzaam, niet te snel mijn heupen en bovenbenen in.

Om het onderste gedeelte van mijn benen goed in te smeren moet ik mij ver voorover bukken, en zodoende gun ik mijn buurman meteen een bijzonder fraai uitzicht op mijn volle billen. Op mijn dooie gemak smeer ik verder: hij moet immers goed de tijd krijgen om van het mooie beeld te genieten, en zijn fantasie mag z'n werk gaan doen. Oh, hoe ondeugend, denk ik bij mezelf, zachtjes grinnikend. Extra aandacht besteed ik ook aan het insmeren van mijn billen, buik en borsten, langzaam, en met sensuele bewegingen.

Ondertussen gluur ik af en toe steels naar hem, en vraag me af wat er nu in zijn hoofd (en broek!) gebeurt. Ik wil er wat om verwedden dat hij maar wat graag zou willen helpen met insmeren! Wie weet? Wanneer hij straks voldoende opgewarmd is en initiatief toont wordt het misschien nog wel een hele warme middag en avond voor ons beiden! Of moet ik zeggen: bevredigend? 

Als ik even later klaar ben ga ik eerst op mijn buik liggen. Ik heb een nieuwe Nicci French meegenomen, maar hoe ik ook mijn best doe: van lezen komt niets, ik kan me niet concentreren. De aanwezigheid van de jongeman/jongeheer even verderop, het spannende plan in mijn hoofd, hebben als effect dat ik naar de bladzijdes staar en niets kan lezen. 

Na een kwartiertje geef ik het lezen op, draai ik me om, en besluit frontaal in de aanval te gaan. Mijn handen dwalen een paar minuten over mijn borsten en buik, waar de eerste zweetdruppeltjes op verschenen zijn. Lichte speelse bewegingen zijn het, die ook vanaf zijn plek niet mis te verstaan zouden moeten zijn. Ik trek mijn knieën op, en doe mijn benen voorzichtig iets uit elkaar zodat ik overal goed bij kan, en hij vrij zicht heeft op mijn volledige vrouwelijke schoonheid. Een zwoele warme zomerbries streelt mijn lijf. Mijn temperatuur loopt meteen enkele graden op. 

Mijn handen glijden nu langs de binnenkant van mijn dijen, die nog glad voelen door de zonnebrandcreme die ik zoeven er op gedaan heb. Langzaam dansen mijn vingers naar het punt waar mijn bovenbenen bij elkaar komen. Vanochtend onder de douche heb ik me nog uitgebreid geschoren met babyolie, dus alles voelt heerlijk glad en zacht. Ik reik naar de flacon zonnebrand om er nog wat extra op te doen. 

Nog gemakkelijker vinden mijn ongeduldige vingers hun weg en glijden soepel over de tintelende schaamlippen. Nog één brutale blik werp ik op de jongeman, en dan sluit ik mijn ogen en trek me terug in opwindende gedachten. Ik concentreer me op het delicate spel van mijn vingers die zo vertrouwd zijn met mijn geheime plekje daar beneden. 

Mijn buurman komt langzaam overeind terwijl hij geen moeite doet de gigantische bult in zijn strakke zwembroek te verhullen. Hèhè, dat werd tijd!, denk ik bij mezelf. Mijn vingers versnellen hun wilde dans. 

De gebruinde Zonnekoning slentert loom mijn kant uit. Verbeeld ik het me? Ik kan zijn zware ademhaling horen. Terwijl hij vlak bij me komt staan verdwijnt zijn rechterhand in zijn gespannen zwembroek. Gaat hij zijn pik tevoorschijn halen en mij hier ter plekke in het warme zand nemen? Heel mijn lijf hunkert naar hem, op alle mogelijke manieren.

Maar in plaats daarvan beweegt hij alleen steeds sneller zijn hand over de grote bult in zijn broek. Nou, denk ik bij mezelf, dat spelletje kan ik ook meespelen! Ook mijn handen bewegen sneller op er neer en nu verdwijnen er steeds een paar vingers in mijn gladde vochtige diepte. De grens is al gepasseerd, er is geen weg terug, ook niet voor meneer Adonis die met een rode blos op zijn wangen bijna wijdbeens over me heen staat. Ik mis zijn finale: want enkele seconden later tuimel ik met een verlossende zucht in een zwarte leegte. 

Wanneer ik na een paar minuten? mijn ogen weer open, is de blauwe lucht boven mij leeg en verlaten. Ik draai mijn hoofd opzij om te kijken hoe het met mijn buurman gaat, en krijg een koude plons water over me heen: hij heeft gezelschap gekregen van een nog mooiere jongen. En wat ze uitwisselen is allesbehalve een gewone vriendschappelijke groet… 

Met vuurrode wangen blijf ik liggen, opgelucht wanneer 'Adonis' en zijn maat 10 minuten later hun spullen pakken en tegen de horizon verdwijnen.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  9 comments for “Paal 74

 1. 30 april 2010 at 10:39

  Helaas kon de schrijver mij niet meenemen in het verhaal en dat is toch wel een vereiste. Misschien scoort dit verhaal op een andere website met een lagere drempel meer punten.

 2. 30 april 2010 at 13:00

  Een splinternieuwe auteur, zie ik. Mooie binnenkomst. Ook met die foto. Smakelijk hapje, deze meid (maar ook een beetje eng, want wat zien mensen er eigenlijk merkwaardig uit…). Net als de foto is ook het verhaal een hapklare brok. Niks mis mee. Met smaak verorberd.

 3. 2 mei 2010 at 12:56

  Een mooie, soepele start van deze debutant. Zouden we een hete zomer krijgen dit jaar dan ben ik wel benieuwd wat die voor jou allemaal in petto heeft en niet alleen op het strand, grinnik. Carli.

 4. 2 mei 2010 at 17:59

  Wat een super verhaal maar wat een non climax ! Pftt was aan het wachten op het moment supreme !
  Zonder gekkigheid , prima en ga zo door , more more !

 5. 5 mei 2010 at 00:51

  Een heel aardig miniatuurtje met een grappige plot, dat – opnieuw eens met Saffraan – als een smakelijke éénhapscracker naar binnen gaat. Welkom hier met je debuut!

 6. 13 mei 2010 at 11:08

  Je voelt de warmte van de zon en de leegte van het strand, dat is wat dit verhaal oproept.
  Tegelijkertijd vind ik het soms net te onzorgvuldig geformuleerd, waardoor er onduidelijkheden kunnen ontstaan. Als je je ogen sluit kun je immers onmogelijk de gebruinde Zonnekoning jouw kant op zien komen. Op dat punt kan een dagdroom beginnen, maar dat blijft in het midden. Scheren met bayolie roept van alles op, maar je krijgt er geen haar mee weg.

 7. 20 mei 2010 at 09:39

  Leuk gevonden plot van een soepel lopend verhaal. Keurig gedaan. 2**.

 8. 20 mei 2010 at 22:22

  Yepp wat een mooi debuut verhaal met een verrassende wending.
  Dat smaakt naar nog veel meer! Welkom!

 9. 27 mei 2010 at 14:00

  Zes lezers beoordeelden dit verhaal. Samen gaven ze 11,5 sterren weg. Dit betekent een ledenstem van twee sterren.

Geef een reactie