hot teens tube shemale jizzed by group.

Peeping Tom

Schijnbaar doelloos liep de man de ruim gesorteerde parfumerieafdeling van V&D op. Het leek alsof hij maar een beetje om zich heen liep te kijken. Maar schijn bedriegt.

Toen hij een minuut of tien geleden uit de tram gestapt was, overviel hem dat aangename gevoel dat je krijgt wanneer de eerste lentedag zich aandient en de mensen hun vormeloze winterkleding eindelijk hebben kunnen thuislaten. Het leek wel of alle vrouwen tegelijk op het idee gekomen waren met vrolijke voorjaarskleding naar de stad te gaan. Er viel tenminste weer wat te genieten.

Zijn oog was al gauw gevallen op een vrouw van zijn eigen leeftijd, zo midden 40 schatte hij. Tegen de 1.80 mtr lang, bruin haar en lange benen. Dat waren de eerste details die hem opgevallen waren. Ze had een linnen, colbertachtig jasje aan met daaronder een bloesje dat maar nauwelijks haar rijpe borsten aan het lentezonnetje onttrok.

Haar rok, rokje was eigenlijk een beter woord, was niet echt meer in de mode maar het stond haar goed. Het viel wijd en kwam tot net boven de knie. De knieën van de meeste vrouwen verdienden in zijn ogen zeker geen schoonheidsprijs. Veel te bonkig en zo. Maar die van haar, die pasten bij haar en, niet te vergeten, bij haar benen. De stilettohakken, waarop ze zonder te zwikken liep, completeerden haar sexy uitstraling.

Terwijl zich een licht gevoel van opwinding van hem meester maakte, besloot hij dat hij haar vanmiddag zou volgen. Hij keek graag naar dat type vrouwen, vandaar.

Op de parfumerieafdeling was de vrouw met proefflaconnetjes in de weer. Hij besloot achter haar langs te lopen om te proberen haar lichaamsgeur op te snuiven. Maar net toen hij haar passeerde spoot ze met een verstuiver wat parfum in haar hals. Hij herkende de lucht: Flower by Kenzo. Een eindje verder bleef hij staan. Hij zag dat ze stond te aarzelen maar toen een flacon pakte en naar de kassa liep.

Met haar aankoop in een plastic tasje liep ze al rondkijkend naar het restaurant. Na een kop koffie besteld te hebben, zette ze zich aan een tafeltje en sloeg haar benen over elkaar. Omdat het stil was in het restaurant, ging hij niet naar binnen. Hij wilde niet het risico lopen dat ze hem in de gaten zou krijgen. Met enig genoegen bezag hij dus van een afstandje de deels onthulde dij die op haar andere been rustte. Vanuit zijn positie kon hij niet zien of ze panty’s droeg of jarretelles. Hij hoopte op het laatste, dat gaf hem een kick. Nadat ze haar koffie had opgedronken, stond ze op en vervolgde haar middagje winkelen. De man draaide zich om en liep een eindje weg.

Ze verliet V&D en liep in de richting van de Bijenkorf. Het viel hem op dat ze een mooie, soepele loop had, als van een roofdier bedacht hij. Het jasje was maar nauwelijks in staat haar billen tegen al te nieuwsgierige blikken te beschermen.

In de Bijenkorf aangekomen nam ze de roltrap. Hoewel er genoeg gelegenheid was dat eerder te doen, volgde de man haar pas toen ze halverwege was. Hij keek haar na en kon vanuit zijn positie een ruime blik onder haar rok werpen. Omdat ze met haar rechtervoet al op de volgende trede stond, had hij vrij zicht op haar rechterdij. De jarretelle was duidelijk zichtbaar, het naakte dijbeen boven de donkere rand van haar kous ook. Er ging een kriebel door zijn onderbuik, hij voelde hoe de huid van zijn scrotum zich samentrok.

Op de eerste etage liep de vrouw de lingerieafdeling op en begon aandachtig de diverse collecties te bekijken. Dat deed ze, echt op z’n ‘vrouws’, door elk setje met duim en wijsvinger beet te pakken en dan het gebaar te maken alsof er geld geteld wordt. Een soort manuele scan, dacht hij, dan weten ze kennelijk precies wat voor stofje ze in handen hebben. En misschien ook wel of het de uitgave waard was.

Ze selecteerde een paar setjes en liep er mee richting paskamers. De paskamer van haar keuze lag gelukkig goed in het zicht. Terwijl de man zich zo onopvallend mogelijk tussen de rekken met allerhande wuft ondergoed bezighield, zag hij tot zijn genoegen dat het gordijn van de paskamer niet helemaal sloot. Door een spleet van zo’n tien, vijftien  centimeter was hij in staat haar verrichtingen gade te slaan. Niet helemaal, maar toch. In combinatie met haar lichaamsbewegingen kon hij aardig construeren wat er achter het gordijntje gebeurde.

Ze deed eerst haar jasje uit en vervolgens het bloesje. Nadat ze zich van haar bustehouder ontdaan had, kon hij een korte blik op een van haar licht hangende borsten werpen. Die werd gesierd door een grote, donkerbruine tepel. Daarna zag hij dat ze uit haar rokje stapte en haar slipje uit deed. Een ogenblik kon hij haar billen bewonderen.

Ze pakte kennelijk een van de setjes en deed een transparante bh aan. Ze bukte zich om in het minuscule slipje te stappen. Terwijl ze het slipje optrok werd hem een blik gegund op haar met donker schaamhaar getooide venusheuvel. Vrijwel onmiddellijk voelde hij hoe zijn eigen geslacht reageerde. Op zo’n moment kwam het gat in zijn rechter broekzak hem goed van pas. Hij creëerde wat meer ruimte door zijn stijver wordende penis met de eikel omhoog tegen zijn buik te leggen. Omdat ze zich omdraaide naar de passpiegel, kwam een in een naadnylon gehuld been in beeld. Ze nam de tijd om zichzelf te bestuderen. Haar handen gleden op een sensuele wijze over haar borsten. Hij voelde hoe zijn hartslag toenam en evenzo het effect daarvan op zijn geslacht. Gauw keek hij om zich heen maar er was niemand die zich afvroeg waarom een man alleen zich al die tijd tussen de slipjes ophield.

In het pashokje deed de vrouw haar eigen kleren weer aan. Toen de man dit in de gaten kreeg, verliet hij al slenterend de lingerieafdeling en wachtte af wat het onderwerp van zijn belangstelling nog meer voor hem in petto zou hebben.

Na nog wat rondgekeken te hebben verliet ze de Bijenkorf en liep vastbesloten naar Mansfield, een schoenenzaak die zegt een passion for quality te hebben. Nou, dat had hij ook wel. In de zaak aangekomen liep ze linea recta naar een bankje achter in de zaak en ging daar zitten. Een gedienstige verkoper werd begroet alsof het een oude bekende was. Of een Belg, hij gaf haar tenminste een hand.   En terwijl zij haar wensen aan hem kenbaar maakte, zocht haar bewonderaar een plekje in de buurt. Hij ging met z’n rug naar haar toe zitten maar wel zodanig dat hij via een spiegel een goed zicht had op wat er achter hem gebeurde. Op weg naar zijn strategisch gekozen locatie, had hij een paar schoenen uit een rek meegenomen. Hij begon ze op zijn gemak te passen.

Intussen had de verkoper gevonden wat zij kennelijk zocht, een paar leren laarzen waarvan de bovenkant tot halverwege de dijen van de draagster zouden komen. Een beetje van het type dat de drie musketiers droegen, bedacht hij met een glimlach.

De verkoper volstond niet met de laarzen bij haar neer te zetten. Nee, hij ging, nogal ongebruikelijk, op een voetenbankje wijdbeens voor haar zitten. Verbaasd keek de man in de spiegel naar het schouwspel. Terwijl de verkoper met zijn ene hand de hiel van haar rechter stiletto vastpakte, ondersteunde hij met zijn andere hand de kuit van haar been, en trok het hooggehakte schoentje uit.

Een ogenblik dacht hij te zien hoe de vrouw een kort moment haar ogen sloot terwijl er een soort gelukzalige glimlach over haar gezicht trok. De verkoper zette de ontschoende voet op het bankje tussen zijn benen om vervolgens een laars uit de doos te pakken. De man dacht dat de voet wel erg dicht tegen het kruis van de man aan stond.

Terwijl hij de rits van de laars opende, tilde zij haar been op om bezit van de laars te nemen. In dat proces kroop het rokje iets naar boven. De verkoper trok het leren omhulsel langs haar kuit en knie omhoog. Bij haar dij aangekomen verdween zijn hand uit het zicht. Op dat moment keek de verkoper even snel om zich heen maar zag alleen een voorovergebogen klant die met zijn rug naar hem toe zat. Zijn hand bewoog duidelijk zichtbaar onder de rok. Zelfs nog wat hoger dan waar je de rand van de laars zou vermoeden. De brunette zakte iets onderuit en sloot nu echt haar ogen.

De voorovergebogen man raakte behoorlijk opgewonden maar dat viel hem niet mee. Als je in die positie een erectie krijgt, wordt het bepaald ongemakkelijk. In de spiegel liep het kennelijk genot van de vrouw ook snel op. Haar benen spreidden zich steeds verder, de hand van de man bewoog zich steeds feller.

Ineens drong het tot hem door dat hij in de Bijenkorf niet gezien had dat ze na het passen van de setjes, haar slipje weer had aangedaan.

Het stel verloor alle voorzichtigheid uit het oog. Haar rokje ging steeds verder omhoog. Hij meende de schaduw van haar behaarde schaamstreek te zien. In zijn verhitte fantasie dacht hij zachte, vochtige geluiden te horen. De verkoper zat haar overduidelijk te vingeren en zij genoot er van!

Nu pas viel hem op dat haar andere voet in het kruis van de man bewegingen maakte alsof ze gas gaf in een auto.

Plotseling voerde de verkoper het tempo verder op. Hij hoorde een gesmoorde kreet en zag een korte grimas over het gezicht van de vrouw trekken. Langzaam trok hij zijn hand terug en begon professioneel de vrouw de andere laars aan te doen. Maar deze keer zonder verdere verkoopbevorderende inspanningen.

De vrouw was inmiddels weer wat bij haar positieven gekomen en maakte een klein rondje door de zaak op haar mogelijke aankopen. Terwijl ze zo rond liep, maakte de verkoper van de gelegenheid gebruik om zich, zij het enigszins gebogen, te verwijderen.

Ook de man nam de gelegenheid waar om de zaak te verlaten. Hij was blij dat ie een jas aan had. Zonder dat zou de bult in zijn broek wel erg opgevallen zijn.

Terwijl zijn opwinding maar langzaam zakte, het beeld van de klaarkomende vrouw wilde maar niet van zijn geestesoog verdwijnen, liep hij naar zijn tramhalte en ging terug naar huis. Daar constateerde hij dat er nog niemand thuis was. Hij ging naar zijn werkkamer, startte zijn pc en logde in op de account bij zijn bank. Bij de uitgaven zag hij dat er weer aardig wat afschrijvingen waren. Ook die van deze middag waren al geregistreerd.

Na een tijdje hoorde hij beneden de deur open en dichtgaan.

“Joehoe, Tom, ik ben weer thuis,” klonk de stem van zijn vrouw.

De man spoedde zich naar beneden en omarmde haar terwijl zij in zijn oor fluisterde: “Ik heb toch niet te veel uitgegeven?”

 

© WB

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  4 comments for “Peeping Tom

 1. 28 maart 2007 at 19:21

  Perfect

 2. 28 maart 2007 at 23:13

  Wat een juweeltje weer WB

 3. 2 april 2007 at 21:55

  Echt van genoten

 4. 4 april 2007 at 10:24

  leuk plot, goed leesbaar. En je blijft als lezer met heerlijke vraagtekens zitten.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world