Portemonnee vergeten

Het is al donker wanneer ik op kantoor aankom. Ik ben mijn portemonnee vergeten en kan daardoor geen geld ophalen bij de bank. Ik groet de bewaking, die er zoals gewoonlijk is, en loop direct door naar de liften. De lift wacht al en ik stap erin. Ik druk op knopje met opdruk 7 en aangekomen op de 7e etage stopt de lift. De deuren gaan open ik stap uit. Ik sla rechtsaf en kom uit in een lange gang. Halverwege aan de rechterkant, met uitzicht op de drukke verkeersweg, is mijn kamer. Ik deel mijn kamer sinds kort met 2 collega's, die er uiteraard niet zijn. Het is warm in het kantoor en ik doe mijn jas open. Even later die ik die uit. Wel zie ik aan het eind van de gang nog een licht branden op een kamer. Ik loop er naar toe om te kijken wie er zo laat nog zo druk aan het werk is. Of zou er nog iemand op de kosten van de baas aan het Internetten zijn, een bezigheid waaraan iedereen zich bij ons op kantoor regelmatig schuldig maak. Het is de kamer van het hoofd van de afdeling, dus ik besluit even te gaan kijken en hem een prettige avond toe te wensen. De deur staat op een kier, maar nog net groot genoeg om te zien wat hij aan het doen is. Ik zie hem achter de pc zitten en hij is druk aan het typen. Zo te zien zit hij in een chatbox.

Ik doe de deur verder open en loop naar binnen. Ik begroet hem en ik zie dat hij schrikt. Dat kan ik me voorstellen, want normaal gesproken komt er zeker na 7 uur niemand meer op kantoor. Daarnaast was ik gekleed voor een avondje uit en niet echt voor kantoor en daar schrok hij ook enigszins van, want van mij was hij niet gewend dat ik in uitgaanskleding op kantoor zou komen. Ik ging zitten en we begonnen wat te kletsen over het werk, over de chatbox waar hij aan het chatten was, over waarom ik er was. Mijn benen deed ik over elkaar en ik zag hem naar mijn benen kijken. Hij vroeg me of ik op weg was ergens naar toe. Ik zei dat ik een afspraak had met een vriend om te gaan eten in een restaurant en aansluitend uit te gaan, lekker dansen of zo. Hij zei me dat hij dat jammer vond, want doordat hij nogal druk was geweest en nu nog even op Internet aan het kijken was, had ook hij wat trek gekregen. En hij vond mij wel een leuke gesprekspartner zei hij, dus vandaar. Hij vroeg me nog even te blijven en een kop koffie te drinken met hem, maar ik zei hem dat ik eerder zin had in een lekker wijntje of zo. Hij glimlachte, opende een kast en vroeg me of een cognacje ook mocht. Ik lachte hem toe. Hij schonk mij een cognac in, en nam er zelf ook een. Hij kwam bij mij zitten en we spraken wat over thuis, kantoor en het eten.

Naarmate het drankje vorderde keek hij me steeds valer en indringender aan en ik voelde zo af me wat onzekerder worden. Zijn blik werd warmer en warmer. De manier waarop hij me aankeek deed me bijna smelten en ik besloot de stoute schoenen aan te trekken door hem voor te stellen met mij uit te gaan eten. Ik zou mijn afspraak afzeggen, ik had daar toch niet zoveel zin in, en met hem naar een restaurant te gaan ergens in de stad.

Ik ging de spullen halen in mijn kamer en ik voelde, terwijl ik terug liep, dat ik nagekeken werd. Ik werd er opgewonden van. Het gesprek wat we hadden had me opgewonden en zijn blik helemaal. Op mijn kamer aangekomen stak ik een sigaret aan en nam een flinke trek pak ik de telefoon. Ik bel mijn afspraak en zeg hem dat die helaas niet door kan gaan vanavond, er is wat 'werk' tussendoor gekomen. Hij vertelt me dat bij hem hetzelfde gebeurd is en we spreken direct af voor een volgende keer.

Ik draai mijn stoel richting het raam en kijk afwezig naar buiten en denkend aan wat komen gaat rook ik mijn sigaret op. Ik heb geen idee wat de avond ons brengen kan, maar daar zou snel verandering in komen, want er werd op de deur geklopt. Ik draaide me om en keek weer in die ogen die me vroegen of ik er klaar voor was. Ik pakte mijn jas en overige spullen en stond op. Galant werd de deur voor me opengehouden en samen liepen we naar de liften. De lift was er nog en we stapten in.

In de lift durfde hij voor het eerst me een compliment te maken over mijn kleding. Hij zei me dat hij mij er mooi uit vond zien. Hij hield wel van mooie benen en zeker van mooie benen met kousen. Aangezien ik op kantoor niet vaak in rok ben, kon ik me zijn compliment voorstellen. Wel vaker zei men dat men vond dat ik mooie benen heb, dus ik dankte hem voor het compliment en gaf hem een kus op zijn wang. Hij vroeg me of dit kleding was voor vrije tijd of echt voor uitgaan en ik zei hem dat het laatste het geval was. Zeker de kleding die ik nu aanhad, een kort, zwart leren rokje, een strak wit shirt erbij en een kort colbertje. Halfhoge strakke laarzen, glimmende kousen en lingerie hoorden erbij, maar dat laatste wist hij nog niet. Ik begon me zekerder en zekerder te voelen en gaf hem een hand toen de liftdeuren opengingen. We liepen naar de uitgang, naar de parkeerplaats en stapten in zijn auto. Mijn auto bleef achter op de parkeerplaats en samen gingen we op weg. Ik stapte aan de passagierskant in en de auto werd gestart. Nog eens keek hij naar mijn benen en complimenteerde me nogmaals. Ik pakte zijn hand en legde die op mijn dij. Door het gevoel van de aanraking tintelde ik wat, het voelde alsof er een vonk overschoot, zo had ik er ondertussen al naar verlangd.

Ik hoorde hem zwaarder ademhalen, terwijl zijn hand zich een weg verder naar boven zocht. Bovenaan mijn kousen hield hij even stil en speelde met mijn kousen. Ik deed mijn benen iets uit elkaar en ik voelde zijn vingers mijn dij verder en verder verkennen. Bij mijn string aangekomen hield hij weer even stil. In de sportauto van hem was niet meer ruimte om mijn benen verder uit elkaar te doen, dus ik legde mijn been op de stoel, zodat mijn string bijna in 1 keer tussen mijn lippen gleed. Ondertussen waren zijn handen verder en verder op onderzoek uitgegaan en voelde ik mijzelf al lekker nat en geil worden. Ik maakte aanstalten naar voren te gaan, om zijn pik te gaan bevrijden, maar net voordat ik dat wilde gaan doen voelde ik een vinger over mijn klit en werd mijn string nog verder opzij geschoven. 2 vingers gleden door mijn natte lippen en vulden mijn natte kut niet veel later op. Ik boog naar voren, deed zijn rits open en ging op handen en knieen zitten om zijn ik te bevrijden en die lekker in mijn mond te laten glijden. Ik deed zijn broek open, pakte zijn kloppende paal vast en begin die door zijn short heen te kneden. Hij ging wat verzitten, ik deed zijn short wat verder naar beneden en bevrijdde zijn heerlijke machtige pik, wat een lekker ding was dat zeg. Lekker dik en niet te lang met een heerlijke paarse eikel. Hij was geheel geschoren en ik stortte me vol overgave en opwinding op dat heerlijke ding.

Ik nam zijn eikel in mijn mond en begon erop te zuigen en eraan te likken. Lange likken gaf ik over zijn eikel die daardoor vrolijk en geil op en neer wipte. Ik voelde dat hij wat begon te hijgen en voelde een hand in mijn nek die me zachtjes maar heel stevig vasthield en mijn hoofd vasthield. Die had hij zo vast dat ik zijn pik in mijn mond had en hield. Ik begon hem te neuken met mijn tong. lippen en mond. Dieper en dieper liet ik zijn pik in mijn mond verdwijnen en speelde ondertussen met zijn ballen en bilspleet. Het zweet liep van zijn rug en ik liet een vinger door zijn bilspleet glijden om het een en ander nog wat te stimuleren. Hij liet zich wat onderuitzakken en deed zijn benen uit elkaar. Nu had ik meer ruimte en schoof een hand onder zijn billen, ruimte makend voor een vinger zodat ik hem in zijn kontje kon vingeren. Ik maakte mijn vinger wat natter door hem door mijn natte lippen te laten glijden en voelde aan zijn kontgaatje. Ik zette mijn vinger ertegen aan en liet die langzaam naar binnen glijden. Hij kermde van genot, liet mijn hoofd los en greep mij bij mijn hand en gaf min of meer zelf het ritme aan waarop hij geneukt wilde worden in zijn gaatje. Ik bleef zijn pik en eikel pesten met mijn tong en lippen en liet mijn vinger langzaam in en uit zijn kontgaatje te glijden. Het kermen en hijgen van hem werd zwaarder en zwaarder en op het moment dat hij mijn hoofd weer vastgreep, wist ik dat hij klaarkwam. Met zijn pik diep in mijn mond voelde ik het warme kleverige zaad door mijn keel glijden en ik zei hem dat ik het heerlijk vond. Ik bedankte hem met een lange zoen en zei hem dat ik nu wel zin had in iets meer te eten dan slechts datgene waar hij me mee had voorzien. Het was wel lekker, maar samen iets eten leek me nu ook erg gezellig worden. We kleedden ons weer aan, fatsoeneerden onszelf en besloten op weg te gaan.

Behendig draaide hij de auto op weg naar een restaurantje waar hij wel vaker kwam zo vertelde hij me onderweg. Het was ongeveer een kwartiertje rijden, tijd genoeg voor een sigaretje onderweg voor mij. Het duurde echter niet lang voordat ik weer een hand op mijn dijen voelde. Een hand die op weg was naar boven. Ik deed eigenlijk als vanzelf mijn benen wat uit elkaar en voelde een vinger op mijn kittelaar. Ik grapte dat hij dat zeker wel vaker zo onder het rijden had gedaan en hij moest lachen. Hij bekende dat dat inderdaad zo was. Ik voelde het en voelde me geiler en geiler worden. Vlakbij het restaurant stelde ik hem voor er een gewoon geile avond van te maken. Zijn ogen glommen en hij vroeg me daar nog even mee te wachten, tot in het restaurant. Ik wist niet precies wat hij bedoelde, maar stemde toe.

We reden de parkeerplaats op, stapten uit en gingen naar binnen. Daar kregen we een tafeltje aan een klein raampje helemaal aan de achterkant van het restaurant. Het was vrijdag, dus redelijk druk, maar de kleinere tafeltjes waren nog niet allemaal bezet. We namen een voorafje, ik een mix en hij een cognac en we hadden het weer een beetje over het werk, de mensen, onszelf en nog veel meer. Na het tweede drankje ging ik even naar het toilet en besloot hem daar te verrassen. Ik deed mijn string uit, stopte die in mijn tas en ging terug. Terug aan tafel deed ik mijn tasje open en deed alsof ik iets zocht. Hij vroeg me of ik het kon vinden, maar zei hem dat het niet lukte. Ik zei hem dat mijn sigaretten op waren en hij bood aan een nieuw pakje voor me te halen. Ik zei hem dat ik dat erg fijn zou vinden. Hij liep naar de automaat en ik legde als wijze van bedankje mijn string heel onopvallend op zijn stoel. Toen hij terugkwam trok hij zijn stoel naar achteren en wist eigenlijk niet wat te zeggen. Hij pakte de string en keek me aan met een blik van 'dat durf je niet'.

De tafels waren redelijk open dus zoveel konden we niet doen, maar de gedachte vind ik heerlijk en opwindend tegelijk (Ik weet niet of je dit wel eens met iemand hebt meegemaakt, maar zo af en toe doe ik dit en het wind me behoorlijk op kan ik je zeggen). En ook het idee dat de ander het weet liet me zeker niet onberoerd. We bestelden ons eten en gingen verder met kletsen. Hij vertelde me dat hij dit allemaal niet van mij had verwacht en zei me dat hij zich verheugde op de rest van de avond. Ik zei hem dat er nog een en ander in petto was. Hij begon wat glazig te kijken en glunderde. Ik legde een voet in zijn kruis en begon met mijn voet zijn kruis te masseren, zoor zover dat een beetje wil met een voet, want dat valt niet mee. Onopvallend deed hij zijn gulp open en ik kon met mijn tenen zijn wederom harde pik voelen. Langzaam en zachtjes probeerde ik die zo goed als het ging te masseren. Hij wist niet hoe hij het had en ging even om te onderbreken naar het toilet. Ik ging hem achterna en dook achter hem het herentoilet in en we sloten onszelf op. Ik ging zitten op het toilet en bevrijdde zijn harde pik en nam zijn eikel in mijn mond. Mijn benen werden door hem wat uit elkaar gedaan en ik voelde een vinger tegen mijn lippen die erg nat waren. Met een vinger werd mijn kittelaar onder handen genomen terwijl de andere onder mijn truitje ging, mijn tepels werden hard en ik werd erg opgewonden. Ik liet zijn eikel uit mijn mond glijden en drukte zijn mond naar mijn kutje. Ik deed mijn benen wijder, legde ze om zijn nek en hield hem zo vast. Zijn tong voelde ik tegen mijn klit en ik sidderde. Het voelde heerlijk om zo een mond tegen mijn kutje te voelen en ik hield zijn hoofd egen mijn kutje aangedrukt. Sneller en sneller gleed zijn tong over mijn klitje en ik bewoog mijn kutje over zijn mond. Ik werd natter en natter en nadat hij mijn klitje tussen zijn tanden heen en weer liet glijden, mijn natte lippen afwisselend in zijn mond nam en zijn tong diep in mijn kutje te laten glijden, voelde ik een orgasme aankomen. Ik hield hem uit alle macht vast door mijn benen goed om zijn hoofd te klemmen en hem aan te moedigen vooral door te gaan. Het voelde heerlijk.

Hierna tilde hij me op en ging zelf op het toilet zitten. Hij likte me aan mijn natte kutje en likte alle geil eruit. Ik werd er weer opgewonden van. Hij deed mijn benen uit elkaar en vroeg me of ik op zijn schoot kwam zitten. Langzaam zakte ik door mijn knieën en stopte even als ik zijn harde gezwollen eikel mijn kutlipjes voelde raken. Ik liet me verder zakken en toen ik op zijn schoot zat sloeg ik mijn benen om hem heen. Hij likte aan mijn hard geworden tepels en ik werd langzaam geneukt. We genoten ervan met volle teugen. Ik voelde hoe hij mijn kont vastpakt en het ritme begint op te voeren en een vinger door mijn bilspleet liet glijden, die langzaam in mijn kontje verdwijnt. Ik drukte mijn borsten in zijn gezicht en werd heerlijk en stevig geneukt in het herentoilet. Heerlijk diep voelde ik zijn lekkere pik in me en neukte steeds dieper en dieper. Sneller ging het ritme omhoog en ik liet me wat achterover zakken om zijn pik nog wat dieper te voelen. Het voelde heerlijk. Ik stond op en ging nu met een been op het toilet staan en zei tegen hem dat ik nu zijn pik van achteren wilde voelen. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen en ging snel achter me staan en neukte me in mijn kutje van achteren. Met zijn handen op mijn heupen die het ritme aangaven neukte hij zich in mij al snel tot een hoogtepunt. Ik voelde hij sneller en sneller ging en even later gaf hij aan dat hij ging komen. Ik liet zijn pik uit me glijden, ging weer zitten en nam zijn pik in mijn mond en pijpte hem naar een heerlijk hoogtepunt…

Het eten wat we erna hebben gegeten was heerlijk.

© Antoinette

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie