hot teens tube shemale jizzed by group.

Puur vrijen

Linda was een leuk meisje. Ik was negentien jaar, zij twee jaar jonger. Ik was klein, slank en sportief (ben dat trouwens nu nog.) Zij was nog een kop kleiner dan ik, en dat was eerder zeldzaam. De meeste meisjes waren even groot of groter dan mij. Dat was misschien al een aantrekkingspool. Ik was eerder een schuchter type als het over meisjes ging. Voor de rest eerder welbespraakt en extravert. Ik kon ook heel intens de emoties aanvoelen en beleven. Dat is niet altijd een voordeel waarschijnlijk. Zij was vrijpostiger dan ik, maar kon bij momenten heel neerslachtig worden. Zij kon verdrinken in emoties. Zij was klein, eerder robuust gebouwd, maar absoluut slank. Vrij gespierd. Een leuke blonde natuurlijke krullenbol erop en een guitig gezichtje. Zij kon trouwens heel mooi lachen. Ze had een harde duidelijke stem. Ze was dikwijls heel direct in haar uitspraken en manier van doen. Na een van onze lange babbels achter het jeugdhuis in de tuin, koude kon ons echt niet deren toen, pakte ze mijn hoofd vast en zei “Kom hier zot” Ze drukte haar mond op de mijne en stak haar vinnige tong in mijn mond. Haar tong ging krachtig en snel heen en weer. Er zat letterlijk krácht achter deze kus. Ik kon dit best waarderen en onze tongen strengelden zich in elkaar; als dansende waterjuffers dartelden ze rond elkaar. Na ettelijke minuten pas losten onze monden elkaar en keken we elkaar aan. Haar ogen glansden en haar boezem ging op en neer door de versnelde ademhaling. Ze lachte mij toe en ik haar. Zij had wel eens een vriendje gehad en ik een liefje. Ze zei mij: gij kunt tenminste kussen. En we begonnen terug. Ik had mijn handen over haar schouders en wreef eens over haar rug en zij had mijn middel krachtig vast. Ik had een erectie gekregen, maar zij bleef drukken. Na een tijdje reden we elk naar huis met de fiets. Ik was heel gelukkig en zij ook denk ik. Natuurlijk zagen we elkaar spoedig weer, en we lieten geen kans onbenut om ons af te zonderen alhoewel we het beiden druk hadden in de club, want we waren met van alles en nog wat bezig.

Op een dag reed ik met haar met de fiets mee naar huis. Het was donker. Ik gaf haar een kus die zij vinnig beantwoordde. Zij leunde met haar achterste tegen de voorgevel van het huis waar ze woonde. Ik had al eens enkele keren voorzichtig haar borst “per vergissing” aangeraakt door haar truitje door terwijl ik haar rug streelde. Soms had ik de indruk dat ze dan iets heftiger begon te zoenen, maar dat kan een indruk geweest zijn. Al kussend had ik weer een stijve gekregen, maar dat scheen haar niet te hinderen want ze drukte haar buikje er fel tegen aan. Plots voelde ik door mijn broek door een handje tussen mijn benen dat tegen mijn ballen en de onderkant van mijn penis drukte. Ik zoog haar tong letterlijk op en dat moedigde haar blijkbaar aan, want voorzichtig loste ze de druk op haar buik om plaats te maken voor dat handje dat voorzichtig aftastte hoe hoog het verder wel ging. Ik legde mijn rechterhand op haar linkerborst, en verwachtte eigenlijk dat ze me dat zou beletten, maar ze liet begaan. Mijn hand nam de hitte op van haar kleine heuveltje. We zijn lang zo blijven staan, en mijn lul deed bijna pijn van stijfte. Maar wat was dat heerlijk.

Het terugrijden naar huis met de fiets gebeurde in een soort van roes. Ik zat waarschijnlijk ook zo in de klas, zoete herinnering opnieuw belevend, snakkend naar meer dat komen zou.

Op een avond, we waren naar een feestje geweest, zij had zelfs een kleedje aan gehad. Ze droeg anders altijd jeans of een zwarte floeren broek. Dus op een avond, we waren naar een feestje geweest, en iemand had ons voor haar deur afgezet met de wagen. Ik moest daarna dan wel te voet verder, maar dat kon mij niks schelen. De zoen bleef niet lang uit, en door dat kleedje voelde ik beter de warmte van haar huid dan door die dikke truien die ze altijd aan had. Via haar rug kwam ik uiteindelijk weer bij dat kleine warme borstje terecht. Ze liet het zich welgevallen dat ik het zachtjes, soms iets krachtiger kneedde. Zij was met haar handje ook terug tussen mijn benen aanbeland. Plots voelde ik een trilling door mijn penis gaan. De rits van mijn broek waar mijn lul in opgespannen zat werd langzaam naar beneden getrokken. Dat gaf twee emoties: het gekriebel van de opengaande rits gecombineerd met de dronkenschap van “Wat gaat hier nu gebeuren.” Het hete kleine handje wurmde zich in mijn broek en nam redelijk stevig mijn ballen beet en kneedde er in. Ik moet gekreund hebben. Ik werd dan ook wat stoutmoediger en liet mijn hand al kringetjes makend afglijden naar haar buik, en voorzichtig eens tasten onder haar navel. Met dat kleedje aan voelde ik uitstekend de naad van haar onderbroekje zitten. Zij protesteerde niet en bleef in mijn ballen en de onderkant van mijn lul knijpen. Traag gleed mijn hand tussen haar benen en mijn vingers zochten naar haar lipjes onder de stof. Langzaam begon ik mijn hand heen en weer te bewegen over haar kleedje, vermoedend waar haar gevoelige voor mij onbekende plekje zat. Ze begon iets vlugger te ademen en stopte met knijpen, maar hield wel vast. Na een hele tijd begon ze te beven en liet één zware kreun horen. Ik verschoot wel een beetje. Ze trok haar hand uit mijn broek en drukte haar buik krachtig tegen de mijne. Zo heeft ze mij zeker een minuut vastgehouden. “Dat was fantastisch” zei ze. Nog een kus en ze ging naar binnen.

Toen ik naar huis ging vond ik wel dat ik iets geweldigs had meegemaakt. Ik had echter ook het gevoel dat het niet helemaal af was. Ik zat letterlijk nog met “spanning.” De volgende keer dat we elkaar ontmoeten knipoogde ze me guitig toe en zei “Ik moet jou straks nog iets zeggen. ” Toen we enkele uren later uit het gezelschap ontsnapten zei ze me dat ze fantastisch bevredigd was geweest, maar dat ze achteraf besefte dat ze mij op mijn honger had laten zitten. “En daar gaan we direct eens iets aan doen”, zei ze vrank. Ze lachte mij toe met pretoogjes en ik smolt weg in haar aanblik. Ze kuste mij en bracht haar hand op mijn broek.” We gaan in’t gras liggen” zei ze. Ze begon terwijl ze me zoende over mijn broek te wrijven die precies kleiner en kleiner werd. Het vaardige handje bleef mij masseren door mijn broek heen en het duurde dan ook niet lang of ik spoot zuchtend in mijn broek. Dit was de eerste maal dat een meisje mij deed klaarkomen, en dat vergeet ik nooit meer.

© Jazeker

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world