Raam

De stilte in de hotelkamer staat in schril contrast met het lawaai van de stad. Ik hou van die drukte, van de geluiden van een miljoenenstad, maar na een lange dag op de beurs als vandaag wil ik even rust om me heen. Ik plof op bed en sluit mijn ogen. Wat zal ik doen? Nog uitgaan, of naar bed? Ik heb wel behoefte aan ontspanning, maar het tijdsverschil, de lange dag… ik ben vermoeider dan ik dacht, dat voel ik pas nu ik op bed lig. Bovendien vertrekt mijn vlucht morgen alweer in alle vroegte, en dus besluit ik verstandig te zijn. Ik schop mijn schoenen uit en stroop mijn kleding van me af op weg naar de badkamer. Het water is heerlijk warm en ik voel alle vermoeidheid van me afspoelen. Ik wikkel een handdoek om mijn natte haar, en loop naakt de kamer weer in. Verschrikt hou ik even mijn pas in. Ik ben vergeten de gordijnen dicht te doen. Het flatgebouw aan de overkant is dichterbij dan ik dacht, ik kan zo bij de mensen binnen kijken. Zij dus ook bij mij. Dan bedenk ik me dat ik nauwelijks zichtbaar ben in de donkere kamer, zolang ik niet te dicht bij het raam kom. Op verschillende plaatsen brandt licht. Ik zie een gezin aan tafel zitten, iemand achter een bureau, een man die een sigaretje rookt op het balkon. Ik word nieuwsgierig, en loop wat dichter naar het raam. Niet té dicht, zo donker is het nog niet buiten. De witte handdoek gooi ik op bed.

Recht tegenover me floept een lamp aan. Een man loopt de kamer binnen, gevolgd door een vrouw. Ze kunnen nauwelijks van elkaar afblijven, dat is meteen duidelijk. Ze zoenen, hijsen elkaar uit de kleren , die ze lukraak op de grond laten vallen. Al snel zijn ze allebei naakt. Ze slaan armen en benen om elkaar heen, willen zoveel mogelijk van elkaar voelen. Ik kijk ademloos toe, mijn hand gaat als vanzelf over mijn lichaam, dat nog warm en vochtig is van de douche. In de flat tegenover me ligt de vrouw nu op haar rug op bed, haar knieën iets opgetrokken. De man ligt met zijn hoofd tussen haar benen, en aan haar gekronkel te zien weet hij haar perfect te bespelen. Mijn vingers glijden tussen mijn eigen benen, waar het nog veel vochtiger is. Langzaam beweeg ik een vinger naar binnen en weer naar buiten, maak mijn clit een beetje nat. Er trekt een aangename rilling door me heen.

De rollen aan de overkant zijn omgedraaid, de man ligt nu op zijn rug. Hij wordt hevig bereden door de dame, haar haren slieren wild heen en weer. Mijn andere hand omvat een borst, laat mijn tepel tussen twee vingers rollen. Ik bijt op mijn onderlip, kan een kreun niet onderdrukken. Het gaat er ruig aan toe in de slaapkamer tegenover me, er word wild en hard geneukt. De vrouw gooit haar hoofd achterover, ik kan haar gekreun haast horen. Hij duwt zijn heupen omhoog, penetreert haar zo diep mogelijk, twee handen op haar borsten. Ze zoenen, hun bewegingen gaan nu lomer. De vrouw klimt van hem af, neemt zijn harde lid in haar handen en begint hem te pijpen. Zijn handen gaan door haar haar, hij komt wat overeind om te zien wat ze doet. Een hand met een natte vinger kruipt omhoog langs mijn lichaam, en omvat mijn andere borst. Ik kneed ze nu tegelijkertijd, heel even. Dan zakt mijn hand weer naar onderen, ik spreid mijn benen wat zodat ik er goed bij kan. Eén vinger naar binnen, twee vingers. Ik moet steun zoeken om niet om te vallen, en leun met één hand tegen het raam.

Tegenover me worden twee handen tegen het raam geduwd. De vrouw staat voorovergebogen, klauwt wild met haar vingers tegen het koele glas, terwijl de man haar van achteren neemt. Zijn handen om haar heupen, heet en heftig duwt hij zijn lid naar binnen, steeds iets harder en ruwer. Mijn vingers wrijven heftig over mijn clit, ik kan mijn ogen niet van het stel losrukken. Erin gaan mijn vingers, eruit, er weer in, over mijn clit, steeds sneller. De man tegenover me heeft me gezien, een grijns verspreidt zich over zijn gezicht. Hij kijkt me recht aan als hij de vrouw hard en fel neukt, bonkend en knijpend in haar heupen, snel en heftig. Een hete golf zwelt in me aan, een vuur dat razendsnel om zich heen grijpt, mijn benen doen trillen, zweet breekt uit, mijn adem stokt. Ik kom, heerlijk krampend, nog nadampend van de douche. De man sluit heel even zijn ogen als ook hij zijn hoogtepunt bereikt, maar kijkt me dan weer met die grijns aan. Ik lach terug, lik langzaam mijn vingers af. Dan doe ik een stap naar achteren en verdwijn weer in de duisternis.

© Barb70

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Raam

  1. 19 mei 2014 at 09:45

    Kort maar krachtig. Mooi miniatuurtje.

  2. 30 mei 2014 at 23:03

    Zeven lezers gaven dit verhaal samen 13,5 sterren. Een ledenstem van twee sterren dus.

  3. 6 december 2015 at 14:48

    Oeff.. lekker..

Geef een reactie