Reisbureau de gouden enveloppe

Zoals iedere eerste zondag van de maand hing er voorafgaand aan de onthulling van het nieuwe reisdoel de hele dag een opgewonden broeierige sfeer in huis.
Tijdens de koffie ’s morgens is het grote teasen en pleasen al begonnen. Toespelingen, pogingen tot het vinden van aanwijzingen, het uitlokken van onthullingen, of onzedige voorstellen met als enige doel om de nieuwe reisbestemming van volgende maand voortijdig onthuld te krijgen.
Na het avondeten, tijdens de afwas, ga je achter me staan, ritst mijn gulp open en trek je even zachtjes aan mijn harde en natte lul. Je hand glijdt over mijn borst en knijpt om en om in mijn harde tepels. Je likt langs mijn oor en fluistert overdreven kreunend: ‘Toe nou liefje, ik ga je zo heel diep pijpen als je het me nu vertelt.’ Je hand glijdt onder mijn ballen en streelt dit heerlijk zachte plekje tussen mijn benen. Ik speel het spel even mee en natuurlijk bezwijk ik niet, zoals jij ook nooit bezwijkt als de rollen zijn omgedraaid.
Ik geef je als antwoord een lekkere tongzoen en mijn vingers vinden jouw natte kut. Ik kietel even je klitje, maar zeg dan resoluut: ‘na de koffie liefje.’
Je zucht quasi verongelijkt en we schikken onze kleren. Als we de koffie op hebben is het eindelijk afgelopen met deze rituelen en provocaties van aantrekken en afstoten.

Je brengt de kopjes naar de keuken, en als je terug bent, sta je voor me met opgetrokken rokje en een been op de armleuning van de bank en met je verlangende kut voor mijn gezicht. ‘Ik wil het nu weten’ zeg je. Ik lik een paar keer gulzig aan je heerlijke gladde kut, maar pak je dan vast, til je op en leg je over mijn schouder. Ik loop naar de slaapkamer en smijt je op bed. Het is het einde van een voorspel van bijna een dag, maar als ik eerlijk ben, eigenlijk van een hele maand.
Voor de vorm verzet je je nog even, maar ik stroop je rokje omhoog en ram mijn harde lul al snel diep in je smachtende natte kut. Ritmisch beweeg je mee op mijn bronstige stoten en we komen allebei snel en daverend klaar. De opgebouwde spanning is nu ontladen en nu gaan we – zoals we het inmiddels noemen ‘lui neuken.’ Het is het equivalent van foezelen, likken, strelen, plagen. Na even lekker kroelen met elkaar ben ik weer in de stemming en heb ik mijn lul weer diep in jou gestoken, jij hebt je benen om me heen geslagen en met af en toe een stootje is er even alleen maar het genieten van elkaars warmte, getong en gestreel.
Heerlijk loom, lui en geil intiem samen. ‘Lui neuken’, wat ons betreft mag deze woordcombinatie in de Dikke van Dale.

Wij samen vormen al jaren een setje dat elkaar door en door kent en dat volkomen aan elkaar gewaagd is. Maar dat is nu juist wat we niet willen. Nooit sleur in ons leven. Dus daarom zijn we een paar jaar geleden een reisbureau begonnen in avonturenreizen met onszelf als klant.
Zes keer per jaar, om de beurt, kiest een van ons een reisbestemming om andere geile verlangens en fantasieën die we individueel hebben te vervullen. Het reisbureau is alleen open op de eerste zondag van de even maanden, zoals vandaag. Met het toeleven naar deze dag bouwt de spanning zich heerlijk op en eindigt altijd in deze heerlijke ontlading. De reisbestemming zit verpakt, alsof het en prijs is, in een gouden enveloppe, en over deze reisbestemming wordt nooit gediscussieerd.
Jij ligt na een paar heerlijke orgasmen, in mijn arm tegen me aan gevleid, als ik eindelijk na al ons heerlijke gevoos en luie geneuk in een vrolijk ritueel de gouden enveloppe met de reisbestemming van volgende maand overhandig.

Mijn lul begint weer te groeien nu het moment eindelijk daar is. Jij bent nerveus en gespannen. Ik voel je lichaam licht schokken als je leest ‘we gaan naar Sodom.’
Meer woorden zijn voor deze bestemming niet nodig. Je weet dat ik je al jaren in je kont wil bezitten, maar je houdt het altijd af onder het mom ‘dat nette meisjes dat niet doen.’ ‘Smeerlap’ zeg je en je knijpt onverwacht hard in mijn ballen. Ik vloek van de pijn, maar ik lach ook triomfantelijk. Wij kunnen ons geen van tweeën permitteren ons te onttrekken aan de leveringsvoorwaarden van ons reisbureau. De opdracht uit de gouden enveloppe is bindend. We beginnen weer heftig te neuken, terwijl je mij voor alles en nog wat uitmaakt en vallen daarna heerlijk in slaap.

De hele maand die volgt bouwt de geile spanning zich op omdat het beeld van wat komen gaat, zich in ons hoofd verankerd heeft. Er wordt weinig lui geneukt die maand.
Eindelijk is de avond daar. Je bent nerveus, maar zoals ik je inmiddels door en door ken: geil nerveus. Je tepels priemen keihard in je nieuwe geile niemendalletje dat je voor deze gelegenheid hebt gekocht. Je hebt je goed voorbereid. Je kutje is lekker glad en kaal, je bent mooi opgemaakt, en je kontje heb je zorgvuldig schoongespoeld met heerlijk geurend rozenwater. Als je nu voor me kwam staan zou ik je hard in je kont bijten van wellust. Maar je komt meteen naast me zitten en je zegt: ‘Nou laat het dan maar gebeuren smeerlap!’ Ik grijns en trek je naar me toe en mijn tong verdwijnt in je zalige zoete mond. We tongen heftig en onze handen dwalen over elkaars lijf. Je hebt niks aan onder je jurkje en mijn wijsvinger vindt snel je natte klit. Je klemt mijn hand af tussen je dijen, je begint hard te hijgen en te stoten met je bekken tegen mijn plagende vingers. En dan kom je kreunend en zegt’ ‘ooh wat ben ik geil.’
Je stroopt mijn broek af en pijpt me gulzig. Ook dit is een ritueel. Mijn eerste zaad verschiet ik altijd ongedurig en ongeremd in jouw keel. Want nadat ik de eerste keer stoom afgeblazen heb, word ik de stoomlocomotief die jou lang en intens kan neuken voordat ik weer komen ga.
Maar vanavond wordt een andere wissel omgezet. Vanavond rijdt mijn locomotief het station van Sodom binnen. We zijn inmiddels naakt. Ik knijp in je tepels en lik en zuig ze gulzig. Jij kreunt van geil genot en kroelt met je handen door mijn haar. Ik streel je dijen en je doet ze als vanzelf iets wijder uit elkaar. Ik moet immers overal bij kunnen. Hoewel je er tegen opziet, bied je je sterretje gewillig aan. Vanmiddag hebben we bijna zakelijk het scenario doorgenomen. Kontneuken, wat een heerlijk woord, is lekker, maar hygiëne voor alles.
‘Houd eens vast’, zeg ik nu, en ik duw je de tube glijmiddel in je hand. Je knijpt er in en duwt een paar klodders op mijn vingers. Ik begin nu zachtjes je sterretje te masseren en je ademhaling wordt sneller.
Je kijkt me zenuwachtig en een beetje angstig aan. We rijden nu de buitenwijken van Sodom binnen met de snelheid van een boemeltreintje. ‘Ik doe het zachtjes’ zeg ik. ‘Ik vind je een smeerlap’ hijg je. ‘Dat ben ik ook’ antwoord ik’ terwijl ik op weg ga. Ik schuif mijn eerste vinger zachtjes naar binnen. Je verkrampt even. Ik bijt even zachtjes in je tepel om je af te leiden. Je geeft mee als ik zeg ‘ontspan.’ Dan volgt mijn tweede vinger, dan mijn derde en dan mijn vierde en steeds soepeler beweeg je mee terwijl je sterretje zich ruimt als ik mijn vingers draai.
Dan trek ik je onder me en duw je benen wijd naar boven waardoor je rug kromt en je kont iets naar boven kantelt. Ik hoor je nu snel en angstig ademen als ik met één lange haal mijn lul diep in je kut steek. Ik wijk af van het draaiboek. Je kijkt me ongelovig aan.’even dippen’ zeg ik plagerig als ik een paar keer heen en weer stoot in je zalige natte warme kut. Ik voel je nagels in mijn rug priemen terwijl je ‘schoft’ hijgt. Ik sidder van genot. Maar het wordt tijd om nu het Hauptbahnhof van Sodom echt binnen te rijden met de Schwanzexpress.
‘Ga maar zitten op je knieën liefje, want we zijn er bijna. Ik geef je de opdracht om mijn lul flink met glijmiddel in te smeren en je draait nog even geil en glibberig met je hand in een kommetje rond mijn eikel en ik hijg weer van genot. Dan doe je me een condoom om en je smeert mijn lul, nu met regenjasje, weer in met glijmiddel. Het maakt heerlijk soppende geluiden. Ik draai je nu snel om en duw je voorover en ik voel me een Griekse god die zijn culturele erfgoed bewaakt. Je sterretje kijkt me zo lief schattig en glimmend aan, een smachtend achterdeurtje wachtend op de sleutel in het slot. Nog enkele klodders van het heilige smeermiddel en mijn vingers ruimen weer de toegang.

En dan klim ik achterlangs op je, ik duw je billen uit elkaar en duw mijn eikel tegen deze onontgonnen grot. ‘Zachtjes, voorzichtig!’ zeg je hijgend, bang voor wat komen gaat.
‘Ontspan’ zeg ik als ik begin te duwen, ‘Ontspan!’ en het gaat in een keer helemaal goed. De eerste barrière is genomen en je zegt ‘oh nee’ waar je bedoelt ‘oh ja’ want ik voel, je laat het los, want je lichaam geeft soepel mee. Heel zachtjes boor ik dieper in je sterretje en ja, ik schuif nu door in deze onontgonnen grot.
Je kermt, maar gaat ook sneller hijgen en het wordt al snel kreunen van genot. Nu kan ik nog sneller en dieper, en het duurt niet lang of heerlijk strak glijdt mijn lul tot bijna de wortel in je kont.
Dan neemt de lust het helemaal van je over en sop je wild je natte klit. Ik grijp je haren vast als teugels, de manen van mijn merrie, en ik als hengst die ritmisch in je pompt. Steeds sneller, steeds dieper. Je soepele lijf beweegt heerlijk mee als we samen ritme hebben gevonden. Het duurt misschien tien minuten voordat ik met een oerkreet mijn zaad uit mijn lul stoot en jij hard kreunend verkrampt.
Ik til je op en kus je, neem je op schoot en bedank je, maar jij hebt het laatste woord.
‘Wacht maar op mijn reisbestemming… smeerlap!’  zeg je met een trotse geile blik.

Zo gaat het altijd, al voordat de reis voltooid is, is de ander al bezig met een zoektocht naar een nieuwe bestemming. Maar ik moet nog een maand wachten. Weer spelen we het spel van teasen en pleasen. Maar nooit wordt de bestemming voortijdig onthuld. Een maand later open ik na weer een avondje heerlijk lui neuken de gouden enveloppe en er staat geschreven.
‘Je blijft dicht bij huis deze keer. Je kunt de boom in! Je gaat naar het koekoeksnest.’ Ik slik, want ik weet het meteen. Ik moet toekijken hoe jij door een ander wordt geneukt. Ik ben geschokt. Maar ik weet ook dat de regels voor mij hetzelfde zijn. We neuken hard van opwinding, nu scheld ik jou uit, en we vallen heerlijk in slaap.

De maand later parkeer je me, en keten je me vast in onze inloopkast. Door de lamellen kan ik straks alles zien. ‘Mond open!’ commandeer je met een ondeugende en vrolijke blik en je legt vervolgens iets op mijn tong. ‘Wat is het?’ vraag ik. ‘Oh een pilletje tegen reisziekte’ zeg je. ‘Je moet namelijk lang staan.’ Ik houd me aan jouw regels en slik het vol vertrouwen door met water en kijk je vragend aan. Je zegt geil lachend. ‘Het is Viagra!’

‘Jij valse slet.’ Meer kan ik niet zeggen want je plakt mijn mond dicht met ducktape en likt nog even langs mijn natte eikel voordat je de deuren sluit.

En zo sta ik drie uur lang machteloos en ongedurig te kijken met een bonkend hart en een fier kloppende, en smachtend ongedurige paal, als van een hengst die drachtige merries ruikt . Ik zie lijdzaam toe hoe jij je laat nemen door twee mannen – ook in je kont! – en je kijkt telkens even wellustig en geil mijn richting uit.
Als jouw dekhengsten eindelijk zijn verdwenen, open je mijn koekoeksnest voldaan en vrolijk. ‘Dat was lekker schatje’ en je grijpt me bij mijn paal. Je pijpt me even om me daarna nog langer te plagen. Je gaat eerst douchen en ik hoor je hard en vals zingen ‘I’m singin in the rain’. Dan maak je me doorweekt eindelijk los ‘Geile sodemieter zeg ik en ik neuk je vervolgens hard wild en overal. Wel drie uur lang. Mijn prostaat, alles voelt uiteindelijk pijnlijk, maar de Viagra stoort zich niet aan mijn fysieke protesten en houdt mijn lul blijft fier overeind. Ik doe jou pijn om je te straffen, maar je geniet, geil en soepel meebewegend laat je me begaan. De hele maand neuken we als beesten.

Dagen tuurde ik in de Atlas op zoek naar een reis van volgende maand. En toen viel ineens mijn blik op de Maagdeneilanden. Met een klap sla ik de atlas dicht en kijk je grijnzend en pervers aan.
En als je dan weer in mijn armen ligt na een ritueel avondje lui neuken, kijk je me niet begrijpend aan als je de gouden enveloppe opent en de bestemming leest. Je pijpt me die maand wel acht keer om informatie te ontfutselen, maar uit de smaak van mijn zaad kun je niets afleiden.

En zo ontmaagd ik een maand later de dochter van onze buren. Ik ontsluit een strak gretig verlangend en meer dan gewillig poesje van zeventien lentes. Ik maak haar, terwijl ze met hoge toon kirt van lust en genot tot een volwassen vrouw. Jij ligt gekneveld en met je stem gesmoord te luisteren onder ons krakende en golvende bed. Luidruchtig kom ik klaar, ‘want je zult het horen!’ De volgende reis met bestemming Pijnacker spookt dan al door je hoofd.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  5 comments for “Reisbureau de gouden enveloppe

 1. 14 februari 2011 at 20:07

  Eén grote, schier eindeloze vrij- en neukpartij en toch boeide het verhaal mij allerminst omdat er geen verhaal was.

 2. 17 februari 2011 at 11:09

  Leuk idee zo’n ‘reisbureau’, dat leen ik alvast van je. Dan het verhaal. Goed geschreven, dat is je wel toevertrouwd. En dan wordt het een wat (te) technisch allemaal, zo naar het einde. Het haalt de opgebouwde spannig bij mij een beetje weg, wat ik jammer vind.

 3. 12 maart 2011 at 23:52

  Dat is zeker een relatie spannend houden op deze manier! Ik vraag me wel af waar de reis uiteindelijk zal stoppen.

 4. 26 maart 2011 at 17:06

  Vijf lezers beoordeelden dit verhaal. Samen gaven ze 7,5 sterren. Dit levert een ledenstem van 1,5 ster op.

 5. 27 maart 2011 at 15:41

  Vrede met de opmerkingen. iets boeit of het boeit niet, en dat doet dit verhaal de lezers dus niet. Ik heb wel de indruk dat het begrip verhaal door sommigen nogal beperkt wordt ingevuld. Het laagje ironie, komt duidelijk niet over. Maar voor nog geen uur schrijven van idee naar ‘verhaal’ ben ik niet ontevreden. het was een leuke vingeroefening (in nette zin)

Geef een reactie