hot teens tube shemale jizzed by group.

Rijp fruit

'Verschenen in het kader van het thema van augustus 2012: Eroogst'

Een vreemd contrast, de hitte buiten en de koelte in de verweerde stenen van dit huis. De indringend zoete geur van de meloen drong zich in mijn geheugen als een fetish. Een heftig schrijnen in mijn buik had me er toe aangezet een opening te maken in de rijpe vrucht, met het vooruitzicht mijn ondraaglijk harde pik erin te stoten en mijn zaad te mengen met dat van het gewillig fruit.

De onmacht om mijn jeugdige verlangens een plek te geven, had me ertoe gebracht om naar mijn moeders vakantiehuisje te komen en een weekje door te brengen in de vertrouwde omgeving van de zomers van mijn kindertijd. Maar kind was ik niet meer en wat het lichaam van een volwassen man een opgroeiende jongen gebied, wist ik nog niet te rijmen met mijn schaamte en mijn onervarenheid.

Op het heetst van de dag, had ik mijn toevlucht gezocht tot hunkerende zelfbevrediging, omdat de aanblik van het kirrende en rosé drinkend groepje vriendinnen van mijn moeder me teveel geworden was. Zoals de tuitende lippen van Anne zich gevleid hadden om de vruchten in de koele bowl die klaarstond in de tuin; het had mijn hart doen bonzen en een blos naar mijn wangen gejaagd, omdat ik wel voelde dat ze wist dat ik haar veel te lang bleef aanstaren. Ik was naar binnen gesneld met een onmiskenbaar bobbel in mijn khaki shorts. Mijn lichte huid had een zijden glans aangenomen door de warmte in de beschutte tuin. Ik hoorde de parelende lach van Sandra, met wie Anne in de schaduw van de vijgenboom zat. Het stuwde mijn koorts en dreef me naar de koele voorraadkamer.

Ik verdroeg niet meer dat ik alleen mijn rechterhand had om mijn harde geslacht te ontladen. Ik had al zo vaak gedroomd de harde glans ervan te dopen in het zoete geile boterzachte vlees dat ik zo kende van de foto's in mijn pornoblaadjes. De perverse gedachte om een zoete vrucht te ontmaagden had me al vaker smachtend naar een hoogtepunt gebracht. Toen ik de geelgouden meloen zag liggen, had ik niet geaarzeld, een mes uit de la gegrist en een theedoek voor de te verwachten rommel meegepakt. Daarmee gewapende snelde ik me naar mijn kamer, voor mijn bevrijdende daad.

Handig als ik was stak ik eerst een nauwe driehoek uit de vrucht en draaide toen het mes zo stevig rond dat vruchtvlees en een sliert zaden in een gutsende stroom op de theedoek liepen. Een kleverige stroom liep uit de meloen, langs het mes en over mijn hand, maar ik was te geil om er op te letten. Nu kwam het er op aan te proberen of mijn dikke strakke paal in deze zelf gekerfde kut paste. Toen ik de opening naar me toe kantelde gutste er nog meer sap uit, mijn schacht en ballen dopend in een koele stroom sap. Met kleverige hand greep ik mezelf vast en hield glibberend een richting naar de geile vrucht en zette mijn pijnlijk harde eikel tegen de opening, proberend door de eerste weerstand heen te duwen.

– Och arme jongen. Heb je het zó heet?

Met een ruk draaide ik me om. De meloen glibberde uit mijn hand en viel met een zachte plof op de grond. Uit de barsten in de schil stulpte een glimmende zachte massa. Mijn kruis droop van het sap; ik kon geen kant op en mijn verhitte bloed gierde in rode golven van schaamte over mijn wangen. In de deuropening stond Anne.

– Ik heb me in de deur vergist, het spijt me!

Ze sloot de deur weer snel. Nog steeds stond ik aan de grond genageld van schaamte. Al snel ging de deur echter weer open. Nu kwam Anne binnen en sloot de deur dit keer achter zich. De tuitende lippen, die ik in de tuin zo machteloos bewonderd had, vormden nu een zelfverzekerde glimlach in een lief gezichtje, omlijst met lang blond haar. Het was de zoetste wraakengel die ik ooit zag. Geen woord kwam er over mijn lippen.

– Kom Thomas, laat me je helpen.

Voor mijn ogen ontdeed ze zich van haar witte bloes. Haar onbedekte borsten wipten zachtjes op het ritme van de passen die ze naar me toe nam. Haar rokje viel en toonde mij, voor het eerst sinds de begeerte ernaar in mijn gedachten was verschenen, een dun, mooi verzorgd streepje blond schaamhaar en – toen ze haar benen lichtjes spreidde – de schaduw van haar warm gezwollen lippen. Maar het was niet deze vrucht die ze me aan zou bieden.

Al had ik geen enkele greep op mijn gedachten en kon ik slecht mijn ogen als een razende over haar strakke lijfje laten glijden, mijn hormonen wisten heel wel wat ze van deze schaamtevolle ontmoeting verwachtten. Mijn kleverige pik en handen richten zich als vanzelf naar haar en mijn ogen fixeerden zich steeds meer op haar nog steeds glimlachende lippen.

– Wat ben je nat.

Ze zei het plagend en omvatte toen mijn van spanning strakke billen. De geur van meloen vermengde zich met de quitessens van de hemel waar ik in terecht gekomen was, de aanblik en de geur van deze opgewonden vrouw, van Anne. Ze liet zich door haar knieën zakken, wat mijn buik in een sterke kramp deed samenknijpen en mijn pik nog verder oprichtte. Ik wist totaal niet wat te doen.

– Ik zal je aflikken, wilde zoete jongen.

Ze zei het met een trefzekere ondeugendheid die me gelukkig wat kalmeerde.

– Laat het maar gebeuren. Weet dat ik het heerlijk vind, die vrucht van jou.

Op nieuw die ondeugd, nu vermengd met een dosis geil van haarzelf, waarvan haar strakke tepels de zichtbare getuigen waren. Zonder verdere inleiding begon ze al het sap van mijn verhitte huid te likken. Mijn buik, de binnenkant van mijn dijbenen, mijn zak. Alles likte ze met smaak schoon. Met een zacht kreunen ging nu haar hand omlaag naar de vrucht van haar schoot. Ze had haar benen wijd om mijn enkels heen gezet en haar bekken gekanteld, zodat ik haar zilte geil begon te vernemen onder de zoeten tonen van mijn beschaamde meloen; een hemelse sensatie van geur, gevoegd bij de zoete massage van haar tong.

Omhoog kwam ze, langs mijn schacht, het likken steeds gulziger. Een onbeheersbare kramp trok mijn zak strak omhoog en ik kon een stevig kreunen niet meer onderdrukken. Mijn schaamte vervloog onder een intense lust. Het zilt vermengde steeds meer met het zoet, haar mond nu gulzig zuigend om mijn eikel. Mijn oor vernam de wellust uit haar mond en het zachte wilde klotsen tussen haar benen. Mijn zaad borrelde uit de diepte van mijn brandende verlangen, haar gulzigheid tegemoet.

Ik hoorde haar amechtig steunen, zag haar heupen schokken en voelde hoe ze mij zo diep als ze kon in haar mond nam. Ze zoog als een bezetene, likte rond de basis van mijn pik en streek met twee vingers onder mijn zak. Een onvergetelijk heerlijke roes sloeg door mijn buik en dijen omhoog naar mijn pik. Een gesmoorde schreeuw stootte ik uit en dikke gutsen zaad stroomden haar keel in, om daar met graagte geproefd te worden. Ik kon niet anders dan mijn handen om haar hoofd klemmen om haar daar te houden, met mij zo diep in haar mond. Een warm en teder kreunen rolde door haar lijf. En toen ze uiteindelijk langzaam mijn nog brandende pik uit haar mond liet glijden, zag ik weer het tuiten van haar lippen. Het genotvol tuiten van haar mond om mijn lange harde pik.

De ketenen van schaamte waren voor het eerst verbroken. Wat ik wilde was geen geheim meer en was door haar in dankbaarheid aanvaard. Nu zakte ik op mijn beurt omlaag. Nu wilde ik de lust in haar lichaam proeven. Haar zoete geur van zacht rijp fruit.

Thomas

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  6 comments for “Rijp fruit

 1. 5 september 2012 at 15:30

  Een meloen zal voortaan nooit, ‘meloen’ meer zijn voor mij.

 2. 8 september 2012 at 15:32

  Prachtig, Thomas!
  Terwijl ikzelf vaak kort en krachtig schrijf, ben jij een ster in het ‘bloemrijke’. Daarmee ‘pak’ je gemiddeld een iets ander publiek, denk ik, maar nogmaals: dat is toch prachtig? En euh… ik heb hiervan genoten!

 3. 8 september 2012 at 23:33

  Heerlijk zomers verhaal, over ontluikende lust, inwijding in de overgave aan de lichamelijke lust, ervaring en ontdekking lopen door elkaar, vullen elkaar prachtig aan.
  Je schrijfstijl is onevenaarbaar, prachtig, zoet, een humoristisch tintje erbij, geen overbodige woorden, en dat zonder in te boeten aan wat ik zou noemen een vleugje barok, dat het verhaal een rijkdom geeft die bij de maand augustus hoort, rijk én rijp.

 4. 17 september 2012 at 08:05

  Mijn buurman kweekt zoete meloenen onder glas. Vanwege ons kille klimaat een beproefde methode voor deze teelt. Soms mag ik er een paar uit zoeken die ik nog wat dagen laat narijpen in zon. Wanneer ik de meloenen keur op hun geur en de rijpste mee neem naar mijn keuken, is je dat nooit meer zonder jouw verhaal in gedachten. Daar laat ik kordaat maar behoedzaam het mes de vrucht doorklieven totdat zij zich opent. Met mijn hand haal ik het binnenste leeg waarbij ik het erotisch genoegen ervaar van de warme, kleverige zaadslierten die traag door mijn gespreide vingers glijden. Dank!

 5. 23 september 2012 at 11:59

  Een "smakelijk" vehaal Thomas, ik heb ervan genoten!

 6. 13 november 2012 at 21:36

  Vijf lezers gaven dit verhaal samen 12 sterren. Dat levert een ledenstem van 2,5 sterren op

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world