hot teens tube shemale jizzed by group.

Rozen

Ik kijk naar de digitale wekker op het nachtkastje. 21.59. Nog één minuut. Mijn hart klopt een paar slagen te snel, mijn lippen voelen droog aan. De 59 wordt 00, ik luister ingespannen. Even later hoor ik het rits-rats van je keycard. De deur gaat met een zachte klik open. Mijn hart bonkt nu in mijn keel. Mijn god, waar ben ik aan begonnen?

Veertien maanden geleden heb ik je leren kennen. Vrouw, 47, single, zoekt leuke en eerlijke penpal (man-vrouw, dik-dun, jong-oud) om digitaal te kletsen over van alles en nog wat. Daagse dingen, diepe dingen, leuke dingen, nare dingen. Geen date, geen relatie, geen verborgen agenda. Jij niet, ik niet. Trefwoorden: muziek, boeken, theater, reizen, steden, wandelen, liefde, rust, natuur. 

Dat was mijn tekst op penvrienden.nl en jij schreef. Zeven anderen schreven ook, maar jij bleef. Ik leerde je kennen, jij leerde mij kennen, onze mails werden langer, werden nog langer, werden brieven op de deurmat. Ik bleef me verbazen over de wijsheid en de intelligentie van een jongen van 22, student, laatstejaars op de lerarenopleiding, klaar en enthousiast voor het onderwijs. Je schreef over je twee grote liefdes, Anna en Dorien. Ik schreef over de mannen in mijn leven. We schreven over Bach, over Eva Gerlach, over Koefnoen, over vogelgeluiden, over Gentlemen en Gangsters, over Dayna Kurtz, weer over Bach, over verliefd zijn, over vaders en moeders, over zonen en dochters, over broers en zussen.

Opeens, na bijna een half jaar, vroeg je om een foto van me. Ik schreef je dat ik verbaasd was, want we hadden het toch al die tijd zonder beeld van elkaar gedaan? Je schreef dat je gevoelens voor mij aan het groeien en aan het verwarren waren geslagen en dat je daarom een beeld van mij bij die gevoelens wilde. Ik huilde toen ik het las, want ik had ontkend en weggedrukt, tegen mezelf geschreeuwd dat je 2 jaar jonger was dan mijn zoon, maar ook bij mij was de verwarring en de ziel gegroeid. Jij nam het initiatief, je mailde een foto. Ik klikte je aan en ik zag een prachtige jongen, nonchalant in jeans en polo tegen een deurpost geleund. Sluik, hoogblond haar, zongebruind, stralende glimlach, bijna perfect witte tanden. Jij gaat heel wat pubermeisjesharten breken straks in het onderwijs, jongen, dacht ik nog. Je moest me overhalen om ook een foto van mezelf te sturen. Ik deed het, een stijf portret van een tanende vrouw van middelbare leeftijd vond ik zelf, en je schreef terug wat je allemaal zag en dacht bij die foto. Zo lief!

Toen kreeg ik een keer een mailtje van je. Gestuurd om 03.25 uur. Je schreef dat je naar me verlangde, je had het met jezelf gedaan terwijl je naar mijn foto keek  Ik was niet verbaasd, niet geshockeerd, maar ik voelde me goed en rustig. En begeerd. Ik vroeg je om een zondige foto van jezelf. Je stuurde een foto van jou van ‘vroeger’ zoals je het zelf noemde, 17 jaar, in een tent op fietsvakantie. Anna, jouw eerste echte vriendinnetje, heeft hem gemaakt. Je ligt op je rug in een trekkerstentje bezaaid met slaapzak en kledingstukken en kampeerspullen. Je steunt op je ellebogen, je gezicht is slaperig, in het vroege licht van de ochtend wordt je naakte lichaam gefilterd. Een erectie ligt fier en schaamteloos op je buik. Je kijkt verbaasd in Anna’s camera. Ik heb die foto bestudeerd, je mooie, o zo mooie lichaam bekeken en bewonderd en de man in de dop gezien.

Ik schrijf je terug, dat ik, een oude vrouw, het met mezelf gedaan heb terwijl ik dacht aan jou en aan je lichaam. Je schrijft terug dat je vereerd bent dat je mijn katalysator mocht zijn. Je vroeg een zondige foto van mij. Honderden portretten met de zelfontspanner heb ik gemaakt. Gemaakt en afgekeurd. En toen was er opeens de goeie. Marjolein nam hem, zomaar opeens, in de Portugese zon. Een weekje zon deden we, want bruin zonder strepen wilden we. Ik kwam uit het water, ik voelde me goed, ik stond recht, handen in de zij, uitgerust, blubberbuikje, hangende borsten, bruin van lijf en leden. Ik voelde me goed en vrij. Marjolein klikte, later zei ze, een beetje verbaasd: “Dit ben jij, echt helemaal”. Ik stuurde hem naar je op, je mailde dat ik de mooiste vrouw was die je ooit gezien had.

En nu dan, de logische – of niet? – volgende stap. We gaan het doen met elkaar, zoveel is zeker. We hebben erover gemaild en geschreven, we hebben een spel bedacht, voor mijn 49e verjaardag, jij hebt regels opgesteld, instructies gestuurd. En nu zit ik op een stoel in een anonieme Zwolse hotelkamer, met mijn rug naar de deur.

Ik hoor de deur dichtgaan en je dichterbij komen. Je staat vlak achter me. Ik ruik Obsession Night. Ik glimlach, je hebt mijn favoriete mannenluchtje opgedaan. Vanuit een ooghoek zie ik je hand die de zijden sjaal naast mijn stoel oppakt. Voorzichtig blinddoek je me. Ik hoor hoe je je uitkleedt; je schoenen, je sokken, shirt, broek en slip. Ik beef een beetje als ik besef dat je nu naakt naast me staat. Je pakt mijn hand en helpt me opstaan, een beetje onzeker en wankel sta ik in het voor mij volkomen donker voor je. Ik voel hoe je me bekijkt. Een lange jurk van dik paars fluweel was je opdracht voor mij, mijn hoogste naaldhakken eronder, een zware zwarte kralenketting erboven. Je gaat achter me staan en heel langzaam doe je de rits open. Je komt weer voor me, je pakt mijn armen, eerst links, laat de mouw naar beneden glijden, dan rechts. Dan pak je het lijfje van de jurk en doet dat voorzichtig over mijn heupen naar beneden. Je tilt mijn voet op en legt de jurk aan de kant. Weer voel ik dat je me bestudeert, nu in mijn lingerie. Een wel heel erg sexy setje heb je me gestuurd. Dát moet je dragen, schreef je. Ik schreef je terug, mopperde of je wel wist dat ik bijna 50 was en dat ik je moeder had kunnen zijn en dat mijn dochters me regelmatig nijdig mededelen: “Mam, je bent echt te oud voor strings!” en dat het bijna 15 jaar geleden is dat ik voor het laatst jarretels heb gedragen?

Je drukt me voorzichtig terug op de stoel. Ik hoor dat je op je knieën gaat, ik voel je handen op mijn bovenbenen, dan op mijn billen. Ik krijg kippenvel van genot. Je vingers haken achter mijn string, met een korte ruk trek je de bandjes stuk, langzaam haal je restanten voor mijn kruis weg. Ik hoor je zachtjes kreunen en voel je aandachtig naar mijn geslacht kijken. Ik voel je wangen langs de binnenkant van mijn benen glijden, dan voel ik je tong in mijn spleetje gaan. Een dikke, zware stoot van genot gaat mijn benen in en ook ik kreun. Langzaam begin je me te likken en dat doe je geweldig. Dik en loom gaat je tong van onder tussen mijn billen door mijn spleet naar mijn knopje, waar je cirkelt, likt, zoent en bijt. Wat een heerlijk gevoel!

Je leidt me uit de stoel, naar de grond, op mijn knieën. Achter mijn rug bind je voorzichtig mijn handen aan elkaar. Dan hoor ik dat je voor me komt staan, vlak voor me. Ik slik, want ik besef dat je geslacht nu ergens voor mijn gezicht bungelt. Ik ga voorzichtig, tastend met mijn neus, naar voren. Dan komt de geur van je lijf, van je seks, in mijn neusgaten en ik open mijn mond. Je eikel glijdt zachtjes naar binnen, zout en koel smaak je. Langzaam begin ik je te pijpen, ik zuig op je eikel en laat je penis met stukjes in mijn keel glijden. Je bent dankbaar, want even later ben je stijf in mijn mond en moet ik je loslaten omdat je te dik voor mijn keel wordt.

Je komt ook op je knieën voor me zitten. Ik voel en ruik je gezicht bij het mijne komen. Mijn mond gaat open en je tong glijdt naar binnen. Je zoent heerlijk, je tong – zwaar en zacht – cirkelt om de mijne, glijdt langzaam langs mijn tanden en verkent elk hoekje van mijn mond. Ik proef je pik nog een beetje op mijn tong en ook de zware geur van mijn kutje die uit je mond komt. Ik ben ontzettend geil, mijn tepels drukken tegen hun cups, ik voel het vocht plakken op mijn bovenbenen. Het liefst wil ik je vragen om me nu meteen te nemen, maar praten mag niet. Je voelt wel wat ik  wil, want je mond laat me los en je leidt me weer op de been. Weer duizel ik even, door de blinddoek en de hakken, maar je houdt me goed vast. Je leidt me naar de muur en draait me met mijn rug naar je toe. Je klikt mijn beha los en even later voel ik je handen die mijn borsten masseren en kneden. Af en toe voel ik even je erectie tegen mijn billen en meteen schieten er stroompjes door mijn lijf.

Je rechterhand gaat naar beneden, over het gordeltje, over mijn billen en dan tussen mijn benen. Met je volle hand ga je door mijn spleetje, je middelvinger vindt mijn knopje en draait cirkeltjes. Een, twee, drie vingers gaan naar binnen en masseren me. Ik knal bijna uit elkaar van opwinding, ik draai met mijn billen, onder de kousen prikt mijn zweet, mijn vocht blijft komen, mijn vingers vechten in hun zijden boeien om je aan te raken, om je te voelen. Ik verlang zo ontzettend naar je! Je linkerhand houdt mijn nek in de houdgreep, je rechter duwt mijn benen uit elkaar en naar achteren, de jarretels spannen zich. Ik weet dat het nu gaat gebeuren en ik ben er klaar voor. Ik voel je pik gloeien en kloppen in mijn bilspleet, dan zak je iets door je knieën, ik voel je eikel zoeken onder mijn kutje, dan ga je in een lange, zware, langzame stoot naar binnen. Ik schreeuw het bijna uit, de stroompjes gaan vanuit mijn onderlichaam alle kanten op, diep mijn benen in, tot aan mijn voeten. En naar boven, naar mijn buik, mijn borsten. Als spijkers  drukken mijn tepels tegen de muur. Ik kronkel van verlangen en geilheid, ik ben duizelig, bijna misselijk van opwinding. Hoe lang is het geleden dat een man me zo lekker genomen heeft? Vier, vijf jaar? Tien jaar? Wat is dit heerlijk, deze ontzettend lekkere strakke jongen die weet wat hij doet!

Minutenlang neuk je me, steeds harder, steeds sneller. Je pik vliegt met lange stoten in en uit mijn lijf, bij elke stoot kreun ik dieper en langer, je ballen denderen keer op keer onverbiddelijk tegen mijn billen. Dan voel ik die ene stroom van genot die het aankondigt, een flits bijna, vanuit mijn kutje als een ster naar alle kanten in mijn lichaam. Achter mijn blinddoek zie ik een paar blauwe en zilveren sterretjes. Met een diepe schreeuw, bijna huilend, kom ik klaar en hang zwaar en hulpeloos op je pik, in je hand en tegen de muur. Ik beef over mijn hele lijf, wat een ongelooflijk gevoel is dit! Je blijft in me terwijl ik nahijg en heel langzaam het genot voel wegstromen. Dan voel ik je pik uit me glijden. Het sopgeluid is luid en duidelijk, allebei schieten we in de lach.

Je maakt mijn handen los en komt dicht bij mijn rug staan. Mijn rechterhand zoekt je pik achter me. Reusachtig ligt je paal in mijn vingers, warm van opwinding, nat van mijn slijm. Ik begin je af te trekken, langzaam, met lange halen. Ook jouw kreet is diep en sterk, je zaad stroomt langzaam op mijn billen.

Voor de laatste keer pak je mijn hand en leid je me terug naar de stoel. Ik voel je zaad van mijn lichaam glijden. Je zet me voorzichtig terug in de stoel. Ik hoor hoe je je kleren aantrekt, ik hoor geritsel van papier voor me, dan hoor ik je naar de deur lopen en weggaan. Een paar minuten wacht ik, dan doe ik de blinddoek af, ik knipper een paar keer met mijn ogen tegen het licht. Voor me op de grond ligt een enorme bos prachtige rode rozen.

Ik weet dat het er 49 zijn.

© Judith

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  5 comments for “Rozen

 1. WB
  14 januari 2008 at 09:59

  Mooi doorleefd beschreven!

 2. 16 januari 2008 at 22:18

  Mooi, zuiver, goed erotisch verhaal. Knap Judith

 3. 18 januari 2008 at 16:39

  De volle mep voor een meeslepend verhaal waarin de schrijfster een prima uitgebalanceerde tweestrijd weet te verwoorden. Mooi!

 4. 20 januari 2008 at 17:21

  Schitterend, echt van genoten.

 5. 20 april 2009 at 19:38

  Dit soort verhalen blijf ik mooi vinden en ik hoop er nog veel tel ezen Judith, lekker doorgaan

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world