hot teens tube shemale jizzed by group.

Sappho en Cressida

Magda, mijn vrouw, is 40, maar nog altijd een spetter. Ik kom niks tekort, ze is een fantastische minnares én moeder, maar…… ze is seksueel hyperactief en heeft (had?) daarnaast nog een vriendje. Soms gaat ze een avondje weg, soms ook wel een heel weekend, alleen om seks te hebben.

Tot tien jaar geleden was haar seksleven veel chaotischer en waren er talloze slippertjes. Na de geboorte van onze tweede dochter is daar verandering in gekomen en nu blijft het al jaren beperkt tot die ene persoon, Pieter. Ik heb er vrede mee. Ze heeft die behoefte nou eenmaal en buiten dat blijft ze voor mij een lieve, hartstochtelijke vrouw en een goede moeder voor onze twee meiden van tien en twaalf, die van niets weten natuurlijk. Als mama ’s avonds weg is, is ze naar een vergadering en een paar dagen naar een congres voor haar partij is ook een makkelijke smoes, want ze is politica.

Vooral die weekendjes zijn nogal heftig en de kinderen mogen absoluut niet in de buurt zijn als ze dan thuis komt. Thuis drinkt ze nooit, maar als ze van die weekendjes weerkeert is ze soms diep in de olie en bij thuiskomst vaak het spoor volledig bijster. Pieter verwittigt me tijdig als ik haar zo thuis kan verwachten zodat ik mijn maatregelen kan nemen en levert haar dan een paar uur later af. Magda is onder die omstandigheden onherkenbaar. Ze ziet er slordig uit, is niet zelden maar half gekleed en gedraagt zich als een goedkope hoer. Tussen Pieter en mij is een soort lotsverbondenheid ontstaan wat dat betreft. Ik ben namelijk volstrekt niet in staat om haar onder die omstandigheden in de hand te houden. Hij weet dat en blijft daarom tot ze is uitgeraasd. Vaak is dat pas het geval als ze nog een laatste keer met hem naar bed is geweest. Ze doen dat in de kamer, met de deur op slot met het oog op de kids en ik wacht boven in de slaapkamer tot hij haar naakt in zijn armen naar boven draagt en in bed stopt, waarna ze gewoonlijk direct als een blok in slaap valt.

De andere dag lijkt ze in niets meer op die seksbeluste vamp. Het is dan onvoorstelbaar te zien hoe ze als een gewone moeder stralend met haar kinderen aan de ontbijttafel zit. Over wat er in zo’n weekend was gebeurd wilde ze nooit praten en ik vroeg er ook niet meer naar. Wie Pieter was, wat hij deed, ik had geen flauw idee. Alles was de dag daarna weer normaal en tot aan de volgende uitbarsting was ze een modelvrouw en -moeder. Tot zich drie maanden geleden op een warme zomeravond bijna een catastrofe voordeed die alles veranderde.

Wij wonen in een klein dorp op het platteland, een kilometer of 25 van een middelgrote stad. Magda had weer haar weekendje en in die stad was het kermis. Jenny en Ilona, onze dochters, zeurden mijn kop gek en ik besloot op zaterdagavond dan maar even met hen naar die kermis te gaan. Het was er druk en gezellig en ze hadden de grootste lol. Terwijl ze met zijn tweeën in een of andere attractie gillend van de pret rondraasden, gebeurde het onvoorstelbare. In de drukte ontwaarde ik plotseling het hoofd van Pieter. Nog een geluk dat hij zo lang is, waardoor ik hem al herkende voordat hij in de buurt kon komen van de kinderen. Want waar Pieter was, moest ook mijn vrouw zijn, bedacht ik me. Mijn kinderen waren voorlopig nog wel even zoet met de kaartjes die ik voor hen had gekocht en ik haastte me daarom tussen de mensenmenigte door in hun richting, om hen te waarschuwen.

Wat ik te zien kreeg deed de grond onder mijn voeten schudden. Pieter liep gearmd met twéé vrouwen, maar de grootste schok was de manier waarop mijn Magda was gekleed: in een superkort, rafelig spijkerbroekje, hoog opgesneden in haar dijen en met nonchalant het knoopje open waardoor je tot diep in het broekje kon kijken en daarboven een blote buik tot aan een waanzinnig topje dat tot maar net onder haar dansende tieten reikte. De andere vrouw zag er net zo obsceen uit in een strak kort rokje en een doorschijnende bloes, maar voor haar had ik even geen oog.

Magda schrok enorm, want ze begreep meteen dat ik hier met de kinderen was. Ze verweet me zelfs dat ik haar dat niet had laten wéten, maar er was te weinig tijd voor verwijten over en weer. Pieter was de koelbloedigste en besefte dat ze weg moesten wezen en snel. Toen ze zich omdraaiden om te verdwijnen gebeurden er twee opmerkelijke dingen. Allereerst mocht ik aanschouwen hoe de billen van mijn Magda grotendeels bloot bleven in dat belachelijke broekje en tweedens hoorde ik iemand achter me zeggen ‘Ja hoor, die twee zijn van Ariadne!’ Voorlopig had ik andere zorgen aan mijn kop en ik haastte me terug naar mijn meiden. Gelukkig was alles aan hen voorbij gegaan en ik deed mijn uiterste best om niet te laten merken hoe papa eraan toe was.

Zonder ongelukken kwamen we tegen negen uur ’s avonds weer thuis en toen de meiden om tien uur op bed lagen liet ik alles nog eens de revue passeren. Toen ook herinnerde ik me weer die uitroep van een van de omstanders en het liet me niet meer los. Ariadne! Ik had ervan gehoord. Een besloten club waar, voor zover ik wist, voornamelijk vrouwen kwamen. Ik had het wel horen karakteriseren als een lesbotent, maar van anderen had ik weer gehoord dat er wel degelijk ook mannen kwamen. ‘Die twéé zijn van Ariadne’ had ik duidelijk horen zeggen. Daarmee konden volgens mij alleen de vrouwen bedoeld zijn. Het zweet brak me uit. Wat had dit te betekenen? Ik sloeg het telefoonboek op en vond bij Ariadne ‘party en eroscentrum 22.00-04.00 uur’. Ik aarzelde lang, maar drukte toen de nummers in. De stem van de vrouw klonk zwoel en donker.
‘Eroscentrum Ariadne, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?’
Ze moest lachen om mijn stotterende uitleg.
‘Heren zijn zeker ook welkom’, antwoordde ze, ‘mits bóven 30 jaar en tegen een entreeprijs van € 400.’
Alsof je een emmer leeggooit! En wat mocht ik daarvoor verwachten?
‘Gratis drinken en live shows’, legde ze gedienstig uit, ‘voor ieder wat wils….’
Ik vroeg nog even door over de accommodatie, wat haar nogal verbaasde, maar ik kon moeilijk zeggen dat ik kwam om iemand te bespiéden. Ze begreep me dan ook totaal verkeerd.
‘Als u privé wilt zitten om u te onaneren’, zei ze vlakaf, ‘kunnen we u een privébox bezorgen voor een meerprijs van € 250,’

Ik kreeg er een rooie kop van! Ja, het was een behoorlijke prijs, lichtte ze toe, maar dat kwam omdat die boxen bedoeld waren voor twee personen. Als ik er alleen gebruik van wilde maken, kon ze me helaas geen korting aanbieden. Ik ging overstag toen ze eraan toevoegde dat die boxen voorzien waren van ‘one way spiegelglas’. Ideaal voor mijn doel dus en ik liet meteen een box reserveren.

Het was elf uur en mijn meiden sliepen als rozen. Toen belde ik mijn jongste broer. Het was nog niet te laat. Samen met zijn vrouw Liesje was hij een kwartier later ter plekke. Ze passen samen wel meer op de kinderen, op wie ze dol zijn, en andersom. Het was geen enkel probleem dat ik plotseling weg moest en dat Magda naar een ‘conferentie’ was wisten ze al…. Het kon wel laat worden, zei ik, en dus zouden ze blijven slapen.

Onderweg moest ik nog pinnen en ik vroeg me af waar ik in ’s hemelsnaam mee bezig was. Stel dat Magda daar helemaal niet was, dan zat ik daar in mijn privébox ‘met sanitair’, zoals de vrouw het had betiteld.

Het was een fraai pand, dat moet gezegd, gelegen buiten de stad, parallel aan de grote weg. De parkeerplaats was goed bezet met bepaald geen goedkope auto’s. Nou ja, dat was te verwachten met zulke prijzen. Pinnen bleek helemaal niet nodig te zijn geweest, want in de ontvangsthal stond een pinautomaat. Ik wilde zo snel mogelijk mijn privébox in, want stel dat ik hier Magda tegen het lijf zou lopen! Maar de vrouw, een flinke veertiger ook al, nam alle tijd om mijn legitimatie te bestuderen. Het water liep er van in mijn schoenen, terwijl ze me keer op keer onderzoekend aankeek. Dus dat was die man die zich privé wilde aftrekken? Ik zág het haar denken. ‘Wij hebben vandaag helaas geen escortservice’, zei ze ook nog. Mij een zorg. Kom óp met die box!

Eindelijk ging ze me voor door een donkere gang, nog een en opende een deur.
‘Dit is uw privébox’, knikte ze.
Een vierkant hokje met een bank, een klein koelkastje, een kraantje, jawel, en een keurig gevouwen handdoek.
‘Mocht u nog wensen hebben’, zei ze: ‘dan hoeft u maar op die knop te drukken…’
Ja, ga maar heen mens!

De ‘one way mirror’ boezemde me eerst wat angst in. Het hele voorfront was van glas en het leek alsof ik voor iedereen te kijk zat, ik moest er maar op vertrouwen dat dat niét zo was. Door het spiegelglas keek ik in een zaaltje met tafeltjes en stoelen, opgesteld tegenover een klein podium. De verlichting was schaars en het duurde even voordat mijn ogen gewend waren. Alle tafeltjes leken bezet en inderdaad: voor het merendeel vrouwen: meiden in leren pakjes, korte rokjes en soms ook lange jurken, sommigen volkomen topless, anderen juist weer met een overdaad aan rubber, tot zelfs gemaskerd.

Het zat bomvol. Een stuk of 40 vrouwen telde ik en niet meer dan 10 of 12 mannen. Dus toch een lesbo-tent? Op het podium deed een naakte vrouw van een jaar of 30 gymnastische oefeningen aan een soort trapeze, begeleid door melodieuze muziek. Ze was mooi en lenig en deed haar best om alles zo goed mogelijk te laten zien. Een soort veredelde striptease dacht ik aanvankelijk, maar ik moest dat idee bijstellen toen ze soepel van de trapeze op de grond sprong, daarna van het podiumpje en naakt het zaaltje inliep, waar haar door een leerfetisjiste een enorme rubberen dildo met voetstuk werd aangereikt. Met het ding triomfantelijk in de hoogte keerde ze onder applaus terug naar het podiumpje, nagelde het ding vast op de grond en ging er gehurkt boven zitten. Er klonken aanmoedigingen. ‘Toe maar Gertie, zakken!’ en dat deed ze.

Met een vreemde glimlach op haar lippen liet ze de kop in haar kale kut verdwijnen en begon te wippen. Met gefluit en applaus werd ze aangemoedigd en het afzichtelijke apparaat verdween steeds verder in haar lichaam. Toen hij helemaal in haar zat, wachtte ze even en stak haar hand op. Als bij toverslag werd het doodstil en toen ging ze écht aan het werk. Ze sprong en danste op het apparaat en haar kreunen en steunen vulden de zaal. Ondanks alles raakte ik ook in de ban van het gebeuren en ik keek met een pook van een meter in mijn broek ademloos toe hoe ze zich naar een hoogtepunt toe werkte. Met een snerpende gil kwam ze klaar en toen ze met dildo en al achterover viel, stond iedereen op om met haar een donderend applaus te bedanken.

Pfff…., dat was andere koek. Ik trok snel een verkoelend flesje bier open terwijl in de zaal topless meisjes de andere gasten bedienden. Van Pieter, Magda en de andere vrouw was geen spoor te bekennen. Had ik me dan toch een oor laten aannaaien? Maar opeens rezen de haren me te berge. Pieter himself verscheen op het podium in een hagelwit pak en kondigde de vereerde gasten een optreden aan van Sappho en Cressida. Aan het enthousiaste applaus te horen moest dit een top-attractie zijn. Iedereen ging er zelfs al voor stáán om het donderende applaus kracht bij te zetten.

Ik kreeg een brok in mijn keel toen mijn duistere vermoeden werd bevestigd. Van achter uit de zaal kwamen ze hand in hand aanlopen: mijn Magda en de andere vrouw die ik op de kermis zag. Ze waren alleen anders gekleed. Magda had hippe rode laarsjes aan, tot aan de knie, een vuurrood broekje (soort latex kwam het me voor), strak om de heupen, kórt, waardoor aan de achterkant het begin van de bilplooien was te zien en een eveneens vuurrood jasje, van dezelfde stof als het broekje, dat niet verder reikte dan haar navel. Op het podium werd Magda voorgesteld als Sappho. De andere vrouw dus als Cressida. Zij was gekleed als een tennisster: wit, wijd rokje, wit shirtje zonder mouwen en witte sokjes en gympies. Beiden bedankten ze, nog steeds hand in hand, met een buiging voor het applaus.

Iedereen ging verwachtingsvol zitten en Pieter verdween van het podium. De rillingen liepen over mijn rug toen de dames elkaar begonnen te zoenen en te strelen. Mijn vrouw met een andere vrouw voor een geïnteresseerd toekijkend publiek! In mijn wildste dromen had ik dit niet voor mogelijk gehouden. Ik moet lijkbleek zijn weggetrokken, ik kreeg het koud en warm tegelijk. Sappho en Cressida!! Ze zorgden ervoor dat het publiek goed te zien kreeg waar hun handjes elkaar bevoelden en betastten. Ze waren echt geil, dit was geen spel.

De tranen schoten in mijn ogen toen Magda’s handen onder het tennisrokje van haar partner verdwenen en het rokje daarna omhoog ging om te laten zien dat er geen broekje onder zat. Ze wreven zich wellustig tegen elkaar aan en toen ze elkaar opnieuw zoenden gingen het shirtje en het jasje uit. Met ontbloot bovenlijf draaiden ze hun tieten tegen elkaar aan, terwijl ze met hun handen elkaars kutje door de kleding heen streelden. De bewegingen die ze erbij maakten lieten niets te raden over. Vervolgens gleden ze elkaar vasthoudend langzaam naar de grond. Magda lag onder en de andere vrouw kuste haar terwijl ze obscene neukbewegingen maakte. Kennelijk hadden ze ook ergens een microfoon verwerkt, want het hijgen en kreunen klonk versterkt door de zaal. Mijn haren gingen recht overeind staan toen ik mijn vrouw wild hoorde klaarkomen.

Dat was het sein voor een soort vrije stijl worstelen, waarbij nu eens de een dan weer de ander boven kwam. Tenslotte zat Magda bovenop de buik van Cressida, die inderdaad afklopte alsof ze een worstelwedstrijd had verloren.

Magda stond triomferend op en richtte zich tot de zaal. ‘Wat moet ik met haar doen?’ vroeg ze uitdagend. Kreten klonken op: ‘Trek die rok uit!’, ‘Neúk haar!’
Magda lachte breed en riep tegen de vrouw: ‘Ze willen je kut zien, trek uit dat ding!’
Het was nu duidelijk wel een spel.
‘Oké, oké’, piepte de onderworpene en maakte haar rokje los, ‘maar niet neuken, asjeblieft niet neuken!’
Ze lichtte haar billen op en trok haar rokje van haar benen. Magda boog zich voorover en trok met één haal het rokje helemaal weg. Cressida sloeg in wanhoop haar handen voor haar volbehaarde zwarte kut en smeekte nog eens: ‘Niet neuken asjeblieft, niet neuken!’

Magda deed of ze twijfelde, liep met uitdagend wapperende tieten het podium op en neer. De zaal werd wild. Vrouwen gilden dat Cressida geneukt moést worden. Cressida ondernam een ontsnappingspoging en sprong van het podium de zaal in, maar onmiddellijk werd ze door drie, vier vrouwen tegengehouden. Er was een worsteling. Was dit ook nog spel? Het leek verdomd echt. Zelf zat ik onbeheerst te bibberen van emotie. Kon nog steeds mijn ogen niet geloven. Terwijl Cressida door de vrouwen in de zaal op de grond werd gewerkt, verscheen Pieter weer op het podium. Terwijl alle ogen waren gericht op de vechtpartij in de zaal keek ik naar wat zich dáár afspeelde. Pieter overhandigde Magda glimlachend een strap on en knielde daarna voor haar neer om haar latex broekje open te knopen. Het hoefde niet van haar benen te worden getrokken, toen de knoopjes open waren geknoopt, kon hij het zó van haar middel trekken.

Daar stond ze dan: mijn vrouw, op de laarzen na naakt en ik keek wanhopig toe hoe ze kundig de kunstlul om haar middel snoerde. Cressida werd door de vrouwen die haar hadden overmeesterd het podium op gesleurd en als een ongenaakbare vorstin gaf Magda hen orders de vrouw op de grond uit te spreiden en vast te houden. Ik sloot mijn ogen toen ik haar tussen de benen van de vrouw zag kruipen en kneep mijn handen tot vuisten. De woeste kreet waarmee ze de vrouw penetreerde ging me door merg en been. De zaal stond op zijn kop. Iedereen schreeuwde en gilde en boven alles uit hoorde ik de stem van mijn vrouw door de geluidsboxen: ‘Dat lúst je wel hè?, dat lúst je wel!’
En toen ik mijn ogen voorzichtig weer opende zag ik hoe ze als een gek aan het neuken was, haar haren wild zwaaiend om haar gezicht, de dildo hard in en uit pompend. Iedereen stond rond het podium en riep en gilde. Ik kon het niet meer aanzien en vertrok…

Pieter is de eigenaar van Ariadne, samen met zijn vrouw ‘Cressida’. Het was achteraf niet eens zo moeilijk om dat uit te zoeken. En toen ze die zondagavond thuis kwam, dit keer nuchter en bedaard, zeker omdat ze wist dat ze nog iets kon verwachten vanwege die gebeurtenis op de kermis, trok ik de stoute schoenen aan. Ze zat schuldbewust op de bank toen ik voor mezelf een borrel en voor haar een frisje inschonk.

‘En vertel me eens Sappho’, haalde ik diep adem, ‘wat heb je daarná nog allemaal gedaan?’

Sindsdien is ze geen avond of weekend meer weg geweest, maar ik hou mijn tenen gekromd…

© Jonas

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world