Sappige wraak

Ik ben geen computerexpert. Sterker nog, ik ben aan het leren hoe ik om moet gaan met het apparaat en met zaken zoals Internet. Ik schrok me dan ook dood toen ik met een verhaal van mijn man werd geconfronteerd. Ik zal even uitleggen hoe dat kwam.

Ik was een beetje aan het rondsurfen toen ik opeens bij de bookmarks van mijn man terecht kwam. Eén van de favorieten was deze site met erotische verhalen. Ik klikte hem aan en keek wat rond. Plotseling zag ik twee verhalen van Johan: Menage a quattre en Spaanse Furie. Ik werd heel nieuwsgierig, maar dat gevoel veranderde in woede toen de verhalen mij wel heel bekend voorkwamen. Johan is mijn man en hij heeft schaamteloos onze belevenissen op het net gezet. Ook moest ik op deze manier vernemen dat hij vreemd was gegaan met één of ander Spaans snolletje. De tranen kwamen los en ik heb de hele avond liggen huilen. En Johan kon ik niets zeggen; hij was de hele week voor zijn werk naar het buitenland. Tot overmaat van ramp liep de computer ook vast. Er was geen beweging meer in het pijltje te krijgen.

De volgende ochtend zocht ik het telefoonnummer van de helpdesk op. De computer is net nieuw en de garantie was nog van toepassing. Ik belde en kreeg te horen dat de servicemonteurs in de buurt waren. Omdat ik niet kon aangeven of het een soft- of hardwareprobleem was, stuurden ze een auto met twee monteurs.

Ik dacht altijd dat zoiets erg langt duurt, maar binnen een uur stonden ze voor mijn neus: twee heren in net kostuum. De ene een jaar of veertig, de andere een broekie van een jaar of 25. Ik bood hun koffie aan en ze gingen zitten in de bank. Ze vroegen wat het probleem was en ik vertelde dat ik tijdens het surfen vast was komen te zitten. Ik leidde het tweetal naar mijn slaapkamer, omdat daar de computer staat. De jonge jongen ging aan de slag, maar zijn gezucht duidde op andere dan softwareproblemen. Zijn oudere collega stelde voor om de kast open te schroeven. Na tien minuten onderzoek, had hij de oplossing gevonden. Er was een kabeltje losgeraakt. Nadat hij de kast weer gesloten had, startte hij de computer.
,,Probeert u het maar,” zei de monteur.
Een beetje nerveus ging ik zitten. Mijn hand had de muis vast en zo zocht ik naar een pagina op het net. Ik weet niet wat ik deed, maar plotseling had ik de erotische verhalensite weer voor me. Ik bloosde ervan. Ik probeerde snel weg te klikken, maar tot overmaat van ramp kwam ik bij een ander verhaal terecht.

De oudere monteur begon te grijnzen. ,,Vandaar dat losse kabeltje.” Ik begreep niet wat hij bedoelde. Hij kwam achter me staan en legde zijn hand op die van mij, terwijl ik de muis nog vast had. ,,Laten we eens beter kijken,” stelde hij voor. We kwamen terecht bij een verhaal waarin een man vertelt over een seksuele ervaring met zijn schoonmoeder.
,,Het is wat he,” zei de man.
Ik hoorde hem ademen in mijn nek, terwijl zijn stevige hand nog steeds mijn hand vast had. Ik moet toegeven dat ik licht opgewonden werd door het verhaal dat ik voor me had. Plotseling voelde ik een hand in mijn nek. Heel zachtjes. De rillingen liepen over mijn rug. De spanning was om te snijden. Terwijl de oudere monteur, Henk, achter mij stond, zat zijn jonge collega, John op de rand van mijn bed. Hij keek met grote ogen naar wat er gebeurde.

Harry streelde met zijn vingertoppen de bovenkant van mijn hand. Langzaam ging hij naar boven. Hij streek langzaam over mijn arm, terwijl zijn andere hand mijn nek kietelde.
,,Die jongen heeft een grote lul,” refereerde hij aan het verhaal op het scherm. Ik had het al gelezen en het had me niet onberoerd gelaten. Ik liet me terugvallen in de bureaustoel. Met beide handen streelde Harry mijn armen. Bij mijn schouders kwamen ze samen, waar ze gevoelig mijn nek masseerden.
,,Ik voel spanningen, mevrouw Drijver.”
Ik sloot mijn ogen. Harry liet vervolgens zijn handen zakken aan de voorkant van mijn lijf. Hij raakte me nauwelijks aan, zo zachtjes deed hij dat. Hij kwam ter hoogte van mijn borsten. Hij gleed erlangs, zonder ze te raken. Hij hield stil bij mijn tepels. Ik duwde mijn borsten een klein beetje naar voren, maar toen mijn tepels zijn vingertoppen door de stof van mijn blouse leken te raken, trok hij zijn handen weg. Toch schoot er een tinteling van mijn tepels naar mijn onderlijf. Hij legde de route weer af. Weer zonder me te raken. Langzaam werd ik in vuur en vlam gezet. Ik vergat helemaal waar ik was, het leek alsof ik in trance verkeerde. Na even gestopt te zijn bij mijn tepels, ging hij door. Hij kraste zacht over mijn ribben voordat hij zijn handen op mijn heupen legde. Daarna ging hij weer naar boven. Zachtjes, zonder iets te zeggen. Ik hoorde zijn ademhaling zwaarder worden, toen hij weer bij mijn borsten kwam. Door mijn blouse heen pakte hij mijn twee tepels tussen zijn duim en wijsvinger. Zachtjes rolde hij ze heen en weer.
Plotseling draaide hij de bureau stoel om en ik keek hem midden in zijn kruis. Hij maakte zijn stropdas los, liet het zijden door zijn vingers glijden en bond de lap voor mijn ogen. Ik wist niet of ik hier blij mee was. Ik leek alle controle te verliezen.

Weer voelde ik zijn handen over mijn lichaam gaan, maar dit keer waren het vier handen. Ik werd heerlijk gemasseerd, zittend op een bureaustoel, terwijl mijn innerlijk in brand stond. Ik voelde dat mijn blouse werd losgeknoopt. Weer ging er een rilling over mijn rug. Nadat ze de blouse hadden uitgetrokken voelde ik opeens een warme mond op mijn linker tepel. De rechter tepel werd door een andere tong bewerkt. Heel zachtjes. In de linker werd gebeten, terwijl op de rechter gezogen werd. Vier handen hadden inmiddels ook mijn benen bereikt. Ik voelde iets aan mijn dijen. Ik weet niet waarom, maar langzaam spreidde ik mijn benen. Een hand reikte naar mijn kut. Hij raakte mijn schaamhaar, maar vervolgens trok ie weer terug. En nog een keer. Nu iets verder. Mijn grote schaamlippen werden licht geraakt. Weer die siddering.God, wat wilde ik dat ze mijn kut te pakken namen, maar elke keer als ze mijn gevoeligste plek leken te raken, trokken ze terug. Het leek wel een pesterijtje.

Plotseling stopten ze. Het werd stil. Ik zag niks, maar ik hoorde opeens het geluid van een rits. Ik wilde met mijn eigen hand mijn kutje voelen, maar ze hielden me tegen. In plaats daarvan voelde ik iets anders nats. Het was een lul waar mijn kleine hand nauwelijks omheen paste. Automatisch begon ik te trekken. Ik haalde de voorhuid naar achteren en vervolgens weer naar voren. Ik hoorde iemand zacht kreunen, ik weet alleen niet wie. Ook mijn andere hand kreeg een lul toegestopt. Niet zo'n dikke, maar wel een lange. Ook die begon ik met langzame bewegingen af te trekken.

Nu was het initiatief aan mij. Ik trok beide heren aan hun pik naar me toe en ik nam één voor één in mijn mond. Een paar trekjes aan de ene en daarna een paar aan de andere. Ik trok ze zo ver naar me toe dat hun eikels elkaar leken te raken. Ik sabbelde eraan alsof ik twee ijslollies had die snel leken te smelten. Ik voelde draden voorvocht aan mijn kin hangen.

Eén van de mannen trok zich los. Een moment later voelde ik dat hij tussen mijn benen plaatsnam. Ik hing meer in de bureaustoel dan dat ik erop zat. Mijn rokje was helemaal naar boven geschoven en mijn slipje zat opzij. Zachtjes, zoals hij me eerder had gestreeld, likte hij mijn lippen, de binnenkant van mijn kut. Nog steeds raakte hij mijn kittelaar niet. Jezus, wat verlangde ik daarnaar. Ik liet de lul los en drukte het hoofd hard tegen mijn kut. Ik schokte met mijn onderlijf tegen zijn hoofd. Weer die tintelingen.

Opeens stond hij op. Ik hoorde het kraken van mijn bed. Als een blinde werd ik er naartoe geleid. Twee armen trokken me op een lijf. Ik ging er bovenop liggen. Ik spreidde mijn benen en ik voelde hoe de lul naar binnen gleed. Zijn mond hapte naar mijn borstjes. Terwijl zijn handen mijn kont kneedden. Ik voelde aan de deining van de matras dat de andere monteur ook op bed was komen zitten. Ik vroeg me even af wat hij ging doen, maar ik hoefde niet lang op antwoord te wachten. Met zijn toch gleed hij via mijn rug over naar de naad van mijn bil. Hij trok mijn billen iets uit elkaar. Ik voelde een paar druppels warm spuug van mijn kontje naar mijn kut lopen, waar de dikke lul nog steeds in bewoog. Weer voelde ik dat er iets ging gebeuren. Ja hoor, ik voelde de eikel van de tweede monteur tegen mijn kontgaatje. Ik wist niet of ik dit wel leuk vond. Maar ik had weinig te vinden. Ik voelde de eikel tegen mijn sluitspier drukken. Langzaam kwam hij naar binnen. De lul in mijn kut hield stil. Ik zette me schrap. De eikel gleed terug, terwijl de monteur met beide handen mijn heupen vasthield. Weer gleed hij een stukje naar binnen. Ik ontspande me, klaar om hem te ontvangen. Weer ging hij iets dieper.

,,Ooooh, ja, kom maar,” riep ik. Hij vatte het op als een uitnodiging en hij stootte zijn paal helemaal mijn darm in. Het leek alsof ik uit elkaar werd gescheurd. Ik voelde een stekende pijn in mijn onderrug. Hij haalde zijn lul terug en stootte weer. Ook in mijn kut vond weer beweging plaats. Ritmisch schoven de pikken in en uit me. Ik werd gemangeld, gepakt, maar god, wat was dat lekker. Nog steeds had ik de stropdas voor mijn ogen. Doordat ik niks kon zien, was het gevoel des te intenser. Het duurde niet lang of ik zou keihard klaarkomen.
,,Oooh mannen, ga door, ik kom zo klaar.”
Een van de mannen kreunde. Ik herkende de stem van John. Hij was degene die onderop lag. Dus hij had die dikke lul. Ik drukte mijn mond op die van hem en ik zoog, ik blies, terwijl mijn tong met die van hem vocht. Ik hield me vast aan zijn hoofd. En ik voelde, ik voelde dat ik, aaaah, ik werd gek. Mijn onderlichaam trok samen en mijn kutspieren molken Johns lul helemaal uit. Op hetzelfde moment voelde ik John één keer hard stoten. Zijn lichaam trilde en zijn gekreun maakte duidelijk dat ook hij klaarkwam.

Harry trok zijn lul uit mijn kont, rolde me hard op mijn rug. Met een ruk trok hij de stropdas voor mijn ogen vandaan. Zijn gezicht was helemaal rood. Met twee flinke rukken spoot hij zijn lading in mijn gezicht en op mijn borsten. Wel vier stralen warm plaksel kreeg ik te verwerken. De mannen vielen naast me neer op bed. Zachtjes zoenden ze me op mijn wangen, waarna ik opstond om te douchen. Toen ik klaar was, waren ze aangekleed en hadden ze hun haar gefatsoeneerd. Niemand wist wat ie moest zeggen.

,,Bedankt voor het maken van mijn computer,”zei ik voordat ik ze de deur uitliet.
,,Jij ook bedankt,” zei Harry. John knikte verlegen.
Ik ging terug naar de computer. Ik las nogmaals de verhalen van Johan. Ik had wraak genomen en ik zou het iedereen laten weten.

© Inge Drijver

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie