Sas, oftewel een paar hete zomerse dagen (2)

Dag 2

Ik werd wakker en keek eerst verbaasd om me heen want alles was vreemd voor me. Eenmaal terug op de wereld voelde ik een masserende hand aan mijn scrotum. Ik keek naar beneden en zag Saskia tussen mijn benen zitten, gekleed in haar ochtendjas en met een handdoek op haar hoofd gevouwen. Ze had in mijn slaap mijn benen uit elkaar gelegd en zat nu met de grootste voorzichtigheid mijn ballen met haar hand te masseren. Toen ik goed en wel doorkreeg wat daar gebeurde kreeg ik ongewild meteen een erectie.

“Je gaat me nu toch al niet afzuigen hè Sas?” vroeg ik in alle oprechte angst.

“Dat stinkding van jou? Nee, eerst onder de douche voordat er gepijpt wordt,” zei ze terwijl ze me met een glimlach aankeek.

“Nee, die zoute pisbloem van jou,” gaf ik lik op stuk.

“Allang onder de douche geweest, haha,” schamperde ze en liet mijn ballen los en gleed van het bed af.

“Kom, douchen en dan lekker ontbijten. De koffie staat klaar!”

En terwijl ze het zei kwamen de heerlijke geuren van de weduwe mijn neus binnen. Ik wipte snel onder de douche en spoelde de slaap van mijn lijf. Extra aandacht kregen mijn gat en mijn liefdesstaaf en terwijl ik daar mee bezig was hoorde ik Sas zeggen;

“Zal ik je daarbij helpen, lieverd?”

Ze stond een beetje onderuitgezakt met haar rug geleund tegen de deurpost. Haar ochtendjas viel wat open zodat haar mooie benen vrij kwamen en ze deed alsof ze haar kut vingerde terwijl ze me quasi geil aankeek. Ze speelde het spel perfect.

“Ja kom maar meisje, trek me maar lekker af of zuig me klaar!”

“Ben wel gek,” antwoordde ze en meteen was het spel voorbij. “Dan wordt ik helemaal nat en daar heb ik geen zin in, ha ha ha!”

Toen ze zag dat ik aanstalten maakte om haar een plens water toe te gooien gilde ze en ging er schaterlachend als een haas vandoor.

“Bitch!” Ik riep haar nog na maar waagde verder niet om drijfnat achter haar aan te gaan.

Met enkel een handdoek om zat ik samen met Sas lekker te ontbijten. We keuvelden wat en hadden het over de dag van vandaag. Omdat het mij niet kon schelen liet ik haar maar alles invullen. Ze moest even wat op kantoor halen en ze zou graag op de Veluwe willen wandelen in de bossen. Ik vond het allemaal prima gaf ik haar te kennen. Bij mezelf dacht ik dat het toch niks meer zou worden om Groningen, Friesland enzovoorts te bekijken.

Het was al laat in de morgen toen we ons wilden aankleden.

“Kijk hier in mijn kast Wimmie wat ik vandaag aan moet trekken. Jij mag het zeggen.”

De kleerkast ging open en een modewinkel was er niets bij van wat ik daar zag. Ik ging er op mijn gemak doorheen totdat ik bij een korte wikkelrok aanbelandde. Ik vroeg haar om die aan te trekken. Het stond haar goed alhoewel erg pikant maar dat kon me toch niks schelen. Een leuke witte blouse erboven en bijpassende schoentjes. Ik begon te graaien in de lingerieafdeling en reikte haar een leuke string aan. Sas deed die aan en sloot haar terracottakleurig rokje. Ineen bedacht ik;

“Durf je vandaag zonder slip Sas?”

Ik had het woord amper uitgesproken of ze reikte me de slip aan.

“Goed idee man, lekker opwindend voor jou maar ook voor mij,” sprak ze met voldoening.

Ik was even van mijn stuk gebracht door haar alerte reactie en ik begon een beetje terug te krabbelen.

“En als je nu valt of je krijgt een ongeluk en je moet met de ambulance mee? Is dat niet een beetje gênant Sas?”

“Dan hoop ik dat als ik levensgevaarlijk gewond ben de ziekenbroeder me voor de laatste keer beft en terwijl ik klaarkom alles wit om me heen wordt. Op het hoogtepunt zou ik dan het profane willen verwisselen voor het celeste!”

Sas sprak zonder een spier te vertrekken en keek mij met min of meer verwijt in haar ogen aan. Ze wachtte op een reactie maar ik stond echt met een mond vol tanden. ‘Eigen schuld beste jongen', dacht ik bij mezelf want dan had je dit voorstel maar niet moeten aandragen.

“Sorry!” was het enige wat er bij mij uit kwam. Sas zag mijn hulpeloosheid en kwam op me af. Ze kuste me teder en omarmde me stevig. Zelf voelde ze dat ze ook wel een beetje bitcherig geweest was met dat rake antwoord.

“Kom, Wimmie, niet langer over nadenken. Ik ga vandaag lekker opwindend zonder slip als je dat wilt. Ik zou het zelf ook graag willen.”

Ik liet het erbij en gaf als blijk van opluchting Sas een innige zoen. Voordat ik de linnenkast dicht deed haalde ik vlug twee sjaaltjes uit een apart mandje. Daar kwam ik ook nog een sporthaarbandje tegen. Die verdwenen in mijn broekzak zonder dat Sas het gezien had.

Ik liep alvast naar buiten toen een snel lopend jong stel dat boven woonde of naast Saskia in het voorbijgaan opmerkte of wij wat minder luidruchtig tekeer wilden gaan in de avonduren. Ik had geen zin om hierover in debat te gaan maar begreep de boodschap heel goed. Uit beleefdheid en om de anonimiteit antwoordde ik in het Spaans;

“Perdone, no comprendo que dicen los señores!” Dat werd nog juist opgevangen maar verkeerd uitgelegd want ik hoorde haar nog tegen hem zeggen dat er nou ook al Italianen in het huis zaten. Wisten zij veel het verschil tussen Spaans en Italiaans. Ik lachte binnensmonds maar toen ik het later tegen Sas zei schaterde zij het uit. De humor zag ze er wel van in.

In mijn auto reden we eerst even langs het kantoor waar ze iets moest ophalen. Het was alweer best heet en ik ging even buiten staan toen ik op de eerste etage een paar vrouwenfiguren voor het raam zag staan. ‘Dat zullen wel collegae zijn van haar' schoot het bij mij te binnen en dus maakte ik voor hen een hele hoffelijke buiging zoals die destijds aan het hof van de Zonnekoning werden gemaakt. Je weet wel, met veel krullen, flamboyant en mooie diepe buigingen. Omdat deze bewegingen nogal wat ruimte vergden werd ik nog bijna overreden door een vloekende fietser. Aan het raam werd plots veel gesticuleerd en kwamen er nog meer collegae bijstaan. Het enige wat me te binnen schoot was dat ik hoopte dat Sas niet iets uit een onderste la moest pakken zodat iedereen tegen haar gat kon kijken of erger nog tegen haar geschoren schaamlippen die geklemd zouden zitten tussen haar bovendijen als ze niet door haar knieën zou zakken. Gelukkig kwam ze alweer snel naar buiten en zag mij naar boven kijken.

“Wat heb jij gedaan opdat die meiden daar allemaal staan. Het leek net een kippenhok voor het raam daarboven op de afdeling.”

“Een koninklijke buiging gemaakt en mijn duim duidelijk tussen twee vingers gehouden,” loog ik er meteen bij.

“Nee edelman, de enige die door jou geneukt wordt is deze edelvrouwe en geen enkele hofslet van daarboven!” Sas bleef strak in haar rol. Ik boog innemend voor haar en zei;

“Zo het Hare Majesteit gelieve is háár wens de opdracht van haar onderdanige edelman.”

En weer boog ik met de meeste galantheid maar nu voor Sas die konterde met een klein knikje zoals het een Majesteit betaamt. Ik had het vermoeden dat achter het raam op de 1e ze allemaal de slappe lach hadden van dit straattheater maar toen we samen wegreden waren wij tweetjes het die zéker in een deuk lagen.

We reden de polder uit en kwamen de snelweg op richting de Veluwe. De bestemming onbekend. Als we maar bossen hadden of hei en stilte om van te genieten. We zaten al een eind richting Amersfoort toen Sas begon te puffen van de hitte zogenaamd en ze schoof haar korte rokje ver naar boven. Ik kon haar kruis bijna zien en ze zag dat ik naar haar kruis keek. Heel subtiel schoven haar benen uiteen en zei ze zonder een spier te vertrekken alsof het een alledaagse aangelegenheid was;

“Deze lippen hebben koele lucht nodig anders bollen ze te strak op van de warmte.”

En meteen daarna schoof ze met haar handen kaar kutlippen vaneen en zakte een beetje onderuit zodat het uitzicht op haar vulva voor mij nu nog volledig was. Ze keek me met schalkse blik aan en zei;

“Ik zie je wel kijken hoor. Word je al niet nat rond je eikel, voyeur? Jammer dat je nu moet sturen en dat ik nu zelf mijn kutje moet verkoelen met airco!”

Die geile teef, die wist het altijd op het verkeerde moment zo te brengen dat je er wel nat van moest worden. Maar geil of niet, ik zat te sturen en kon niks doen en omdat ik niets deed viel haar dat wat tegen natuurlijk dus…..pakte zij plots mijn intussen al stijf geworden lul beet en ritste mijn broek open.

“Sas, kijk uit joh, ik zit te sturen verdomme.”

Dat was geheel tegen de verkeerde gezegd want ze ging gewoon door. Al snel had ze mijn stijve in de open lucht en wrong zich met haar hoofd boven mijn pik. Ze begon me af te zuigen!

“Saskia, niet doéééééén, niet doen! Ik maak ongelukken zo! Schei uit geile teef!”

Ik werd boos maar ook evenveel bang en geil want opwindend was het wel. Ik merkte dat ik snelheid begon te verliezen en daadwerkelijk wel eens een gevaar op de weg zou kunnen worden. Bovendien kreeg ik een fijn gevoel in mijn onderbuik want Sas, die natuurlijk in deze positie lang niet mijn hele pik kon pijpen liet haar gesloten lippen alleen maar heen en terug over mijn eikelrand gaan. Dat was zeer gevoelig en ik voelde zelf wel dat een hoogtepunt nooit lang meer kon duren. Omdat ik haar toch niet van me af kon krijgen hoopte ik maar snel op een parkeerplaats en …de goden waren met mij want op 1200 meter was er een. Nog vlug even gas en ik ging de afrit op en parkeerde slordig de auto voor een van de vele vrachtauto's die daar stonden. Rem er op, de stoel in één beweging naar achteren en kon Sas nu voor het eerst mijn hele paal in haar mond nemen. Nu het wat makkelijker was liet zij haar hand meehelpen om mijn paal af te trekken en bleef ze maar zuigen op mijn glans.

“Jah, Sas, jah, ik ga komen lieverd. Ohhhhh….ja ..jah nu..nu aaaahhhhhh”

Met kracht spoot ik haar mond vol maar werd plotsklaps wreed in mijn orgasmebeleving gestoord want de deur ging open aan mijn kant en een vrachtwagenchauffeur vroeg:

“Ah bon! Petit putain, tu suces ton copin et fait bordel ici, eh?”

Ik kwam geërgerd omhoog en zag nog net wat er ging gebeuren. Ik dacht op hetzelfde moment nog dat ook in een situatie als deze, Sas heel koelbloedig bleef. Chapeau!

Ze schraapte haar keel, bolde haar wangen, tuitte haar lippen en met kracht fluimde ze haar hele mondvoorraad sperma zo tegen de onderkant van de broekpijpen en op de neuzen van de schoenen van die Franstalige chauffeur!

“Merde, nondedju!,” Hij sloeg met zo'n klap het portier dicht dat ik dacht ik dat de ramen eruit vlogen. Die vent wás kwaad dat ik bedacht dat ik als de donder van die parkeerplaats af moest. Sas veegde de laatste resten sperma af aan de slip van mijn shirt en keek me aan of ze van de prins geen kwaad wist. Wat een acteertalent had die vrouw.

Toen we goed en wel weer op de snelweg zaten vroeg ze ernstig en met een haast kinderlijke blik in haar ogen;

“Wat zei die man nu voordat hij het portier dichtsloeg?”

“Stront, verdomme!”

Sas keek even heel wijs voor zich uit en zei toen;

“Gek hè, ik dacht dat die Fransen zo goed in seks waren maar als zo'n vent al niet eens het verschil weet tussen stront en sperma, hoe zou hij het dan bij zijn vrouw doen vraag ik me af. Want het was geen stront maar echte sperma hoor, jóuw sperma!”

En toen barstte ze in lachen uit en kon ik niets anders doen dan haar na-apen.

“Sas, Sas,” zei ik. “Je bent me er een hoor!”

*

Ergens in een kleiner plaatsje namen we wat gezonds te eten en vroegen waar we op de Veluwe konden genieten van een beetje woestenij. Nadat we klaar waren reden we naar de aangewezen plek en daar kwam me het landschap erg bekend voor. Ik kom ook niet voor niets uit het bos- en heiderijke zuiden. Ik stalde mijn auto en we gingen lekker op pad door bos en hei. De zon scheen fel en we waren snel bezweet. Voor Sas geen probleem want ze had slechts een kort rokje aan, een blouse en haar schoenen. En als er soms al een zuchtje wind was lichtte die haar rok op en kreeg haar natte kruis even wat luwte. We hadden al een aardig eindje gelopen toen Sas vroeg waarom ik zo geconcentreerd in de bossen keek. Ik zei haar dat ik dat weldra zou vertellen als ik ‘iets' had gevonden zonder verder te zeggen ‘wat'. Na nog een minuut of tien meende ik het gevonden te hebben. Ik nam Saskia bij de hand en liep naar een kleine tra in het bos waar tussen het loof en de dennen een onvolwassen berk stond, half in de zon en met aan haar voet hoog mos al was dat bij nader inzien zo goed als verbrand. De plek lag een meter of dertig van de plaats af waar we wandelden en waar een soort pad was. Het stekje was vrij goed beschut. De berk had een gladde bast en geen takjes onder aan haar stam. Een mooie plek om te doen wat ik van plan was. Zonder dat Sas het zag nam ik de meegenomen twee sjaaltjes uit mijn broekzak en bond die snel aaneen. Ik duwde Sas zacht tegen de boom en zei dat ze zo even moest blijven staan. Vlug ging ik naar achteren en voordat zij goed en wel wist wat er gaande was had ik haar handen aaneen gebonden achter de boom en kon ze nergens meer heen. Nu ging ik weer voor haar staan en voordat ze ook maar iets kon zeggen of protesteren deed ik haar sporthaarband om haar voorhoofd en trok die over haar ogen. Ik merkte een schrikreactie maar ze gilde niet. Ze vroeg wel met beving en overslaande stem wat ik ging doen en ze begon haar oren te spitsen. Ik loog haar voor dat ik haar ging kastijden en verkrachten en haar de kleren van het lijf scheuren. Toen werd ze heel stil en voordat ze ook maar wat kon doen of het gaan uitschreeuwen pakte ik haar hoofd beet en zei gekscherend;

“Nee gekkie, ik ga je heerlijk te pakken nemen zoals jij mij vanmorgen toen ik niets terug kon doen. Nu verkeer jij in die situatie en nu ga ik je lekker pesten.”

Een zucht van verlichting meende ik te horen en ze zei dat ze het verdiend had en dat ze nu mijn slavin was. Ik mocht inderdaad alles bij haar doen.

Ik trok eerst haar benen ver uiteen zodat ze lekker gespannen was in haar kruis en nu helemáál geen kant meer uitkon. De zon viel net tussen bomen en struiken door op haar onderlijf.

Zelf voelde ik me nat worden van opwinding maar ik wilde niet nu klaarkomen maar alle aandacht aan Sas besteden. Ik trok van struiken wat rechte takjes van ongeveer dertig centimeter en maakte daar een roede van. Die legde ik even opzij en begon Sas te strelen en te kussen. Ze beantwoordde die met hete zoenen en kleine beetjes op mijn lippen en tong. Ik merkte dat ze het opwindend begon te vinden. Nu knielde ik voor haar neer en begon haar bovenbenen te strelen van knieën tot aan haar liezen onder haar rokje. Ik vermeed met opzet haar kut. Ik begon haar wikkelrokje langzaam af te wikkelen en daar stond ze nu voor me, halfnaakt, met gespreide benen en zag ik dat haar kut liefdessappen losliet welke langs haar bovenbenen sijpelden. In mijn rol als meester merkte ik op dat Sas een geile opgewonden teef was en dat ze met de roe moest krijgen. Ik pakte die op, opende haar bloes en begon zachte tikjes uit te delen op haar borsten, buik en dijbenen. Dan streelde ik tussen haar benen met die roe en begon opnieuw. Sas werd er bloedgeil van en dus ging ik nog een tijdlang door daarmee. Toen zakte ik weer op mijn knieën en legde mijn warme lippen voor het eerst op haar natte kutlippen. Een schok en een scherp geluid tussen haar tanden. Saskia was tot het uiterste gespannen. Heel lief begon ik haar kut te likken. Ik maakte met mijn handen haar opening open, trok de lippen wat naar me toe en gelijktijdig uiteen. Nu had ze een gapend rond gat en leek het alsof haar vagina een grote balein was. Langs die contouren ging ik met de zijkanten van mijn gespitste tong rondjes draaien. Sas begon zachtjes te kermen en sprak lieve woordjes naar mij. Mijn handen lieten haar kut los en zochten hun weg naar boven naar haar strakke borsten om die te bewerken. Ik likte nu met regelmatige bewegingen met de tong tegen haar klit en wreef gelijktijdig haar tepels tussen duim en wijsvinger terwijl mijn handpalmen haar mooie tieten omhoog duwden. Saskia had het opgespaard zonder het vooraf te melden.

“Aaaaaahhhgg…aaaaaahggggg, ik kom, ik kom, gggggghhgggggg, ggggggggggg……!”,

Schokkend met haar rug tegen de boom kwam ze klaar.

“Oh, lieverd, maak me los. Ik wil je kussen”, smeekte ze. Ik vond het vertederend en zag aan haar halfbedekte gelaatsuitdrukking dat ze het meende. Ik deed de sjaaltjes los en ze nam de sporthaarband van haar ogen weg. Ze omhelsde me met zoveel geweld dat we beiden op de grond vielen om daar verder met elkaar te kussen. Ze voelde zich bevrijd en kwam eigenlijk lippen te kort. We rolden een beetje van de boom weg toen het feest ineens voorbij was.

“Auw, mieren verdorie!” riep Sas met enig geluid uit.

We waren door een mierenstraat gerold en dus was Leiden in last. Sas stond op, griste haar wikkelrokje mee en vluchtte richting voetpad onderwijl de mieren van zich afslaand met haar rokje. En…een ongeluk komt niet alleen. Ze struikelde over een dode tak en viel voorover op het mos en kwam half op het voetpad te liggen. Op enkele meters er vandaan stonden twee bejaarde dames hand in hand met verwondering te kijken naar de gevallen naakte vrouw.

“Dus er bestaan toch bosnimfen, Marie!” sprak de een verbaasd tegen de ander.

“Nooit aan getwijfeld Wilma!” antwoordde de ander en keek daarbij onverstoord.

Pas nu zag Sas dat er mensen op het pad stonden en terwijl ze opkrabbelde wist ze niet of ze haar schaamte moest bedekken danwel de mieren verder van haar rug en benen af moest halen. Ze voelde die beesten nu overal. De verlegenheid was echter zo overwonnen en de dametjes zagen nu wat er gaande was dus die schoten ook te hulp. Intussen kwam ik ook het bos uitgelopen en, of ik van de prinsen geen kwaad wist, zei ik heel beleefd;

“Goedemiddag dames, kan ik misschien behulpzaam zijn?”

Toen schoot iedereen in de lach en stortten we ons vieren met geweld op de nog resterende mieren en was het ongemak dra voorbij. Sas deed haar afgezakte blouse weer over haar schouders en wikkelde de rok om.

“Mevrouw, u heeft nog geen onderbroekje aan. Misschien ligt dat nog in het bos!” zei de dame die aangesproken werd met Wilma.

“Nee hoor mevrouw, op dinsdag ga ik altijd zonder slipje. Dan wil ik me bevrijd voelen, ziet U” antwoordde Sas en meteen wist ik dat haar imago niets geleden had. Sas ten voeten uit!

De dame zei het te snappen maar haar gezicht verried iets heel anders.

“Waren we nu maar zo jong, Wilma. In onze jonge tijd mocht je niet eens alleen gaan wandelen in het bos van de dominee!” zei Marie.

Was ik blij dat wij niet van vroeger waren, dacht ik bij mezelf. We namen afscheid en bedankten hen voor de strijd tegen de mieren en gingen terug richting mijn auto. Toen we daar aankwamen nam Sas een grote deken uit de achterbak om daarop te gaan picknicken. Na een uitgebreide mierencontrole gingen we zitten op de deken en dronken wat. Sas wilde nu niet meer ongekleed zonnen want stiekem meende ze overal toch nog mieren te zien. Ik merkte dat wel en dat bracht me op een idee.

“Ik zal mijn patiënt even onderzoeken of er nog mieren op het lichaam aanwezig zijn. Ontbloot u maar uw lichaam mevrouw” sprak ik op een steriele toon net een echte dokter.

Sas opende haar blouse en schoof haar rokje omhoog maar trok niets meer uit. Ik betastte haar lichaam en onderwierp haar vagina en omstreken uitgebreid aan een onderzoek. En jawel, bij haar zachte kutlip was een mier verdronken in het liefdessap. Triomfantelijk liet ik het dier aan haar zien maar Sas begon te griezelen. Meteen meende ze haar hele kut vol mieren te voelen. Ik zei haar dat ik een echte miereneter was die diep zijn tong kon steken in nauwe gaatjes. Dus beval ik haar haar benen te spreiden en likte ik met diepe halen door haar natte spleet.

“Mevrouw, uw vagina heeft een bepaalde aantrekkelijke geur.”

“Hoezo dokter?” vroeg ze.

“Uw vagina geurt als een vagina die een orgasme heeft gehad en dat is een andere geur dan een orgasmeloze venus,” sprak ik tot mijn ‘patiënt'.

“Klopt dokter, ik heb een uurtje voor mijn bezoek aan u een orgasme in het bos gehad”.

We schoten allebei in de slappe lach en ik zei tegen Saskia dat ik nog even haar kontje wilde nakijken. Ze draaide zich om en ik maakte mijn wijsvinger nat. Met een vrije hand hield ik haar billen wat uiteen en drukte nu mijn natte vinger iets in haar gaatje. Automatisch trok Sas haar sluitspier samen, klemde haar billen en nam dus mijn vinger ongewild nog iets verder mee in haar anus.

“Oh dokter, dat doet zo fijn pijn. Wilt u die pijn niet wegnemen?” speelde Sas het spel mee.

“Nee mevrouw, komt u vanavond maar privé even op het spreekuur bij mij thuis. Dan zal ik kijken of ik de behandeling kan voortzetten, het ontbreekt me nu aan apparatuur om u goed te behandelen.”

De rest van de middag brachten we al zonnend door en genoten van de stilte en de natuur.

*

Het liep al tegen 7 uur toen we thuiskwamen en we ons bedachten wat we gingen koken. We doken eerst samen onder de douche om zweet en geurtjes van ons af te spoelen en verkleedden ons. Sas trok een topje aan en een spijkerbroek die strak gegoten om haar billen zat. Daar kikte ik op op zulke achterwerken in pasvorm, oehee! Ze knoopte haar lange haren op en begon te rommelen in de keuken. Ik keek onopvallend naar haar en zei in gedachten tegen mezelf wat een mooie vrouw ze eigenlijk wel was. Ik had best zin om haar te liefkozen maar wilde het kookproces niet ophouden. Trek had ik namelijk ook Toch kreeg ik er nog de kans voor want toen het eten in de oven werd geschoven had ze aan het aanrecht niet veel meer te doen. Ze moest enkel nog de ijsbergsla snijden toen ik haar van achteren benaderde en haar vol onder haar topje aan haar strakke borsten greep. Meteen legde ik mijn mond in haar nek en gaf haar een liefdesbeet. Sas liet haar mes los, reageerde meteen met haar lijf en kreunde zacht. Ze hief haar armen op om mijn hoofd van achteren te omvatten maar van die beweging maakte ik meteen gebruik om haar iets verder naar voren te duwen zodat haar beide armen tegen de deurtjes van de aanrechtkastjes moesten leunen wilde ze nog enig houvast hebben. Saskia kon geen kant meer in en ik had nu ruimte om haar te liefkozen in haar nek en hals. Ik drong met mijn tong in haar linkeroor en Sas kronkelde van opwinding maar ik belette haar om te ontsnappen uit die positie waarin zij zichzelf deels had gedrongen. Terwijl ik haar oren beurtelings vochtig maakte gleden mijn handen over haar strak gespannen borsten en buik. Ik kromde mijn vingers en met mijn nagels streek ik zacht over haar gebruinde huid. Sas werd er gek van en begon zachtjes te smeken. Nu opende ik met een hand haar rits en schoof langzaam en liefdevol mijn hand in haar tanga zonder ook maar even de druk op haar tegen het aanrecht gedrukte lijf te minderen. Totaal hulpeloos moest Saskia dit alles ondergaan en ze begon heel zacht te kermen. Steeds dichter kwamen de vingers van mijn hand bij Sas' haar vagina en tergend langzaam deed ik erover om het lapje stof opzij te schuiven zodat mijn middelvinger haar klit kon opzoeken of om binnen te dringen. Uiteindelijk was het zover en gleed mijn vinger moeiteloos in haar spleet want die was volgelopen met lovejuice. Sas slaakte een kreet toen ik binnenging en begon zwaar en onregelmatig te ademen. Wat zou ze me graag hebben willen kussen of wat dan ook maar ik hield haar blijvend gedrukt tegen het aanrecht en met haar armen nog steeds omhoog gedrukt tegen de deuren van de keukenkastjes. Plots gooide ze haar hoofd in haar nek, maakte ze spasmodische bewegingen met haar onderlijf en blies hard gnuivend haar adem uit haar neus. Ze kwam!

Een schelle bel uit de oven beduidde dat het eten klaar was. En Saskia was dat ook.

*

Laat op de avond maakte Sas haar slaapkamer op voor de nacht. Ze ontstak allerlei kaarsen en zocht bijpassende muziek uit die leek op tantristische muziek, heel ontspannend dus en perfect aansluitend op alles wat met sensualiteit en erotiek te doen had. Het werd een nacht van passie en liefde en we voelden ons als godenkinderen, gevoerd naar de berg Olympos en waar we voor één keer werden toegelaten in de goddelijke zalen en mochten genieten van hun bovenaardse, hun nectar en ambrozijn en waar vrijen over ging in minnekoos en minnespel, waar we ons laafden aan de schoonheid van onze lichamen en zwelgden in zinnelijkheid en erotiek. Waar de goden Aphrodite en Eros met goede luimen minzaam toekeken en met gulle hand hun toverkrachten over ons uitstrooiden totdat de slaapgod Morpheus aanschoof aan hun tafel. En toen hij sprak werd alles stil op aarde.

Lees deel 3

© Wim

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie