Sas, oftewel een paar hete zomerse dagen (3)

Dag 3

Ik opende moeizaam mijn ogen toen ik recht in die wakkere kijkers van Sas keek.

“Goeie morgen, lekker ding!” En meteen had ik mijn eerste volle zoen voor die dag al te pakken.

“Ik heb je al een hele tijd liggen te begluren. Heerlijk dat lekkere bruingebrande lijf van je en ik vond de gedaanteverwisseling van dat ding tussen je benen helemaal te gek.”

Sas had op haar gemak liggen te kijken hoe dat slappe voortplantingszakje van mij uitgegroeid was tot een prachtige ochtendstaander zonder dat enige hulp daarbij geboden werd.

“Eerst was ie maar zo groot en daarna groeide ie tot zo groot!”

Het was wel wat overdreven hoe zij de maten met haar vingers in de lucht mat maar ergens daartussenin was wel de afmeting van mijn lul als die stijf was. Maar was ik eigenlijk al wakker genoeg voor dit soort dingen na een zware erotische nacht? Alsof zij mijn gedachte kon lezen, Saskia keek me met die voor haar zo eigen blik aan, liet zich op mij vallen en gleed als een slang over mij heen. Langzaam kwam mijn hoofd tussen twee stevige warme borsten die zachtjes voorbij gleden, toen het vlees van haar boven- en onderbuik en daarna lag ineens haar vrouwelijkheid boven mijn gezicht. Ik vond het al weer erg spannend toen plots haar spleet recht op mijn mond werd gedrukt. Het was niet direct mijn idee om zomaar mijn tong te steken in een roos die nog niet verwend was met ‘Dove of Fa' maar dit was wel te spannend om het te laten. Vliegensvlug deed mijn tong een uitval maar nog vlugger lichtte Sas haar onderlijf op en wipte van het bed af.

“Zou je wel willen hè, viezerik!”

Schaterlachend verdween Sas naar de badkamer, mij weer vóór paal en mét een paal achterlatend op bed met slechts een vleug van zilte geur, gemengd met ‘vrouwelijke' parfum in mijn neus.

“Kutwijf!” riep ik haar nog achterna met slechts een hoongelach als antwoord.

Ik ging ook maar douchen en toen ik er net bij haar onder stond werd ik vanachter door Sas besprongen.

“Wat doe je nu!” riep ik en moest me aan de stang vasthouden om mijn evenwicht niet te verliezen.

“Dat merk je toch!” zei ze en sloot me in door met haar benen om me heen te slaan.

“Ik ben nu edelvrouwe te paard en jij bent mijn hengst.”

Toegegeven, ze zat altijd vol verrassingen en soms ook met een vooropgezet doel want ineens werd het erg warm bij mijn onderrug en die warmte straalde verder door mijn bilnaad en over mijn billen en ballen en toen ik naar beneden keer was het alsof ik zelf stond te plassen. Wat nu weer!

“Wat doe je nu weer, Sas?”

“Lekker warm hè als ik mijn hemel open en over je heen laat spoelen.'

“Sas, dat is toch vies!”

“Oh ja, nu is het vies hier onder de douche terwijl je daarnet nog het liefst je tong in mijn pisbloem had willen steken?”

Ja hoor, ze had me weer eens helemaal klem, die Sas. Ik schudde haar van me af en draaide me om terwijl het water over mijn hoofd gutste. Ik keek recht in Sas' haar ogen en zag die intussen voor mij al bekende blik van ‘Nou en?' alswel met het bekende trekje om haar mond wat pure ondeugendheid uitstraalde. Ze maakte het nog erger door te zeggen dat ik het wel lekker vond, zo'n warme straal over mijn billen. Nou, onaangenaam was het niet, dat was zeker en het was onschuldig maar ik speelde nu ook maar eens theater.

“Nee, ik kan dat niet waarderen, vieze meid!” Ik zag dat Saskia schrok want nu werd ze even van haar stuk gebracht omdat ik haar heel streng aankeek. Lang kon ik echter mijn gespeelde boosheid niet uithouden en ik barstte in lachen uit.

“Nou rotvent, mij laten schrikken hè. Ik zal je krijgen. Voor straf ga ik je pijpen onder de douche maar ik zuig je lekker niet klaar. Dan blijf je maar zitten met die geile spanning!”

Noch voordat ik iets kon zeggen ging Sas op haar knieën en pakte mijn stijve in haar mond en één hand aan mijn ballen die zacht werden gemasseerd. Ze begon me met verve af te zuigen terwijl het douchewater op haar lange haren uiteenspatte en, zoals ze beloofd had, toen ze me hoorde kreunen omdat mijn geilheidmeter al aardig richting top begon door te slaan, hield ze op en verzorgde verder haar eigen lichaam. Ik liet het er maar bij en had geen zin om het dan maar zelf af te maken. Wel greep ik haar hoofd en fluisterde in haar oortje dat ze een kutwijf was waarop we samen in lachen uitbarstten. Die Sas!

Het was al weer behoorlijk warm toen we zo laat zaten te ontbijten en we hadden geen zin om ons aan te kleden. Veel trek in thee en een sapje en wat knäckebrød. Sas somde op wat er nog gehaald moest worden bij de supermarkt en dat soort zaken en deelde zij en passant mee alsof het ging over een flesje koffiemelk:

“En vanavond gaan we naar de parenclub.”

Je zou zien dat ik het altijd trof dat zoiets gezegd werd op een moment dat ik net iets in de mond stak. In dit geval was het een stuk knäcke waarin ik me bijna in verslikte.

“Wie, wat club!” riep ik uit terwijl de flinters knäcke door mijn proesten over de tafel vlogen.

“Gewoon, een nette parenclub ergens in het Gooi. Heel diskreet en op woensdag is het de totaal naaktavond. Ik heb dat al eerder gedaan en het is best leuk!”

“Sas, verdomme, ik heb de monogamie al opgegeven. Moet ik me nu nog storten in de promiscuïteit?” riep ik ontredderd uit. “Nee hoor ga jij maar alleen!”

“Wat gebruik jij moeilijke woorden voor zo'n gewoon iets. Maar je wilt niet mee? Oké, dan zal ik je even helpen. Wacht!”

Sas stond op en liep om de tafel. Ze kwam naast mij staan en plotseling trok ze mijn stoel naar achteren waardoor ik erg onstabiel kwam te zitten op slechts twee pootjes. Automatisch deed ik mijn benen uiteen om bij een eventueel wegschuiven van de stoel niet mee te hoeven vallen zodat ik mijn voeten dan op de grond zou hebben staan. Daar had ze op gewacht want ze greep me meteen bij mijn ballen met haar linkerhand terwijl ze met de ander de stoel tegenhield. Kompleet overdonderd riep ik;

“Nee Sas da's gemeen. Auw! Niet doen please…!”

Als het om mijn ballen ging was ik altijd doodsbang. Die waren sowieso mijn teerste plekje dus….

“Hoorde ik het nu goed Wimmie dat je graag meegaat?” sprak Saskia terwijl ze dat nog eens benadrukte door mijn ballen iets harder te knijpen.

“Ja Sas, ja, ja, ik ga mee!” want ik was niet in de positie om te onderhandelen.

“Lekker ding van me, kom dan krijg je een dikke kus!” Haar warme mond zocht de mijne op voor een lange tongzoen terwijl ze de stoel weer rechtzette. Lekker zoenen, dat kon ze, die Saskia!

We gingen de boodschappen doen en namen op het terras nog een koffie om daarna weer snel huiswaarts te keren want het werd vreselijk warm tussen al die huizen. We vonden dan ook maar dat we snel lekker naakt moesten gaan zonnen in Saskia's kamer met wijd opengeslagen deuren. Een maal in de zon werd ik snel overmand door slaap en liet mezelf lekker gaan. Sas moest nog wat tuttelen met zonnesmeer of iets dergelijks maar gaf zich daarna toch ook over aan de slaap.

*

De middag was al een eind gevorderd toen Sas wakker werd. Ze kuste me op mijn lippen en deed ik mijn ogen open. We lagen badend in ons zweet. De zon stak behoorlijk vandaag. Eventjes gingen we in de keuken wat drinken en in de schaduw toen Sas zei:

“Weet je Wim, ik zou het leuk vinden als al je haar van je lul wordt geschoren want dat doen ze bijna allemaal die mannen die naar een parenclub gaan.”

Stomverbaasd keek ik haar aan. Ik was amper wakker of zoiets werd me verteld. Ik wilde net aanzetten voor een protest toen sas een bezwerend vingertje op haar lippen legde alsof ze wilde zeggen ‘ppsssssst, mondje dicht' en maakte knijpende bewegingen met de andere hand. Daarmee dreigend weer in mijn ballen te zullen knijpen. Ik had al geen zin meer om te protesteren en bovendien vond ik het ook wel een beetje spannend, zo'n mooi kale penis, lekker glad en bruingekleurd door de zon.

“Dan moet jij dat maar doen en scheer je eigen streepje dan ook maar weg tuttebel!” antwoordde ik quasi boos.

We gingen weer terug de zon in en nu smeerde ik me toch ook maar even in met zonnebrandolie. We lagen een lange poos op onze zij elkaar aan te kijken zonder dat er een woord gezegd werd. Ik vond haar leuk om te zien en voor haar leeftijd “mocht ze er zijn' ging het door mijn gedachten. Saskia had wel wat. Los van de ongeremde behoefte aan seks had ze diep in haar innerlijke toch iets van een hunkering naar liefde en geborgenheid, de vrouw voor een man willen zijn.

“Jij zei toch eergisteren dat vroeger je vrouw geregeld klaar kwam onder jouw masserende handen, niet?” verbrak Sas de stilte. Ik beaamde dat.

“Wil je mij ook zo masseren?”

“Nee, veel te heet daarvoor. Na een uur bij jij lekker klaargekomen en mij kun je afvoeren!”

“Nou, jammer!” Sas was teleurgesteld, dat merkte ik meteen. Ze keek behoorlijk sip. Maar deze keer wilde ik niet toegeven en…….ik ging op mijn buik liggen zodat ze me niet bij mijn ballen kon grijpen al zou dat in haar opkomen. Sas zag dat en lachte.

“Nee hoor lieverd, ik zal het nooit meer doen. Dat was ook niet netjes van mij vanochtend hoewel het wel hielp” En nu schaterde zij het uit.

Ze stond op en ging scheerspulletjes halen om daarna mijn paal helemaal kaal te scheren. Zelf ontdeed ze zich van haar streepje boven haar spleet. Van al dat gefriemel aan mijn lul had ik wel een stijve gekregen en duurde het niet lang of de voorsappen vloeiden met golven mijn eikel uit. Sas ontfermde zich telkens daarover en zoog dan alles droog.

“Zal ik je pijpen totdat je in mijn mond klaarkomt, Wimmie?” Ze vroeg dat wel zo vertederend lief dat ik haast niet kon weigeren maar ik wist niet wat me die avond nog te wachten stond en ondanks dat ik best weer geil was geworden hield ik toch de boot af.

“Nee lieve meid, maar ik zal jou verwennen. Ga je speeltjes maar halen en alle kussens die je kunt vinden.” Sas spoot weg en kwam terug met wat vibrators en drie kussens. Meer had zij er niet. Van de vibs koos ik de metaalkleurige dunne rechte staaf en controleerde de batterij.

“Die is nog goed want die daar heb ik vorige week nog mee in mijn kontgaatje gespeeld.” De batterij deed het in ieder geval. Ik legde de drie kussens op elkaar op het vloerkleed en zei tegen Sas dat ze daar met haar onderbuik op moest gaan liggen. Dat deed ze en ik spreidde haar benen en legde haar armen voor langs haar hoofd neer.

“Dat ligt lekker zo!” gaf ze als antwoord.

“Nu stil blijven liggen en laat alles maar over je heen gaan lief kind,” sprak ik zacht en begon mijn vingers over haar rug te laten glijden waarbij ik masserende bewegingen maakte. Ik topte mijn vingers en met de nagels kraste ik heel zacht over haar zongebrand vlees. Saskia had haar ogen gesloten en genoot van elke beweging. Ik voerde veschillende massages uit maar hield het kort want het was veel te heet. Bij haar billen aangekomen zijnde petste ik op elke bil apart een paar keer flink maar zorgde er voor niet twee keer op delfde plek te slaan. Telkens veerde Sas op maar ze vond de kastijding fijn want na de slagen volgde een zachte ronddraaiende massage op die plekken. Dat wisselde ik zo af totdat ik haar onregelmatig hoorde ademen. Sas kwam in de mood en de geluiden die ze maakte bevestigden dat. Nu was het tijd voor de kleine vibrator waarmee ik haar kutlippen begon aan te raken maar zodanig dat het nauwelijks voelbaar was. Sas kreunde en probeerde de vibrator beter te voelen door haar onderlijf te bewegen maar ik trok hem dan vlug terug. Zo deed ik dat met haar zachte grote schaamlippen en kietelaar en wisselde dat af met rondjes draaien om en in haar rozet. Sas werd gek van geilheid en begon nu luid te kermen. Ik spuwde wat speeksel in haar gat en stak daarna de trillende vib een centimeter in haar kont. Sas schreeuwde het uit en veerde omhoog.

“Oh lieverd, wat doe je, je maakt me gek, maak me klaar pleaseeeeee oh maak me klaar!”

Daar moest ze dus nog even op wachten want nu ging ik op mijn gemak weer haar kutlippen treiteren. Nu wel steeds even een centimeter in en uit haar kut en dan stokte haar adem. Sas begon onregelmatig te bewegen en ik was bang dat ze de kussenstapel uiteen zou laten vallen. Dat moest niet want die gaven mij de goede gelegenheid om zowel in haar kut als in haar kont te penetreren en te vibreren. Ik ging nog even door toen ze plots een woeste brul gaf. Ze zat tegen een orgasme aan maar daar ik haar zo pestte kwam dat net niet tot stand. Dus moest haar eigen lichaam veel energie opbrengen om dat orgasme toch door te voeren. Toen gebeurde iets wat ik nog nooit eerder had gezien. Sas's bovenbenen en strakke billen begonnen hard te trillen, steeds ongecontroleerder en uit haar mond kwam enkel een gnuivend aangesloten geluid dat aanzwol. Ik voelde aan dat Sas een wereldorgasme zou gaan krijgen en stak ik in één beweging de natte staaf half diep in haar kont en drukte mijn eigen stijve in een keer in haar kut. Nu was er eindelijk voor Sas een duidelijk gevoel en explosief barstte haar orgasme in haar lijf. Haar hoofd gooide ze in haar nek en……………

“Aaaaaaaaaaaaaaggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, aaaaghghhhhhhh, aahgggggggg, jaaahjaaaahhhhhhhhhhhhhhh……

Wild schuddend met haar lichaam kwam Sas uiteindelijk klaar. Ik liet de vib in haar kont zitten en begon Sas met regelmatige stoten van achteren te neuken. Bij elke stoot ontviel haar een genotskreet en het duurde geen vijf minuten of Sas kreeg weer onder luid kermen een orgasme. Nu stopte ik het vibreren in haar kont en trok mijn lul uit haar van sappen overlopende kut. Saskia rolde van de stapel kussens af op de vloer en zuchtte. Ze was total loss. Ze strekte haar armen uit en greep mijn hoofd om het te kussen. Haar ogen waren vochtig en straalden dankbaarheid uit.

“Ik vind je lief'” sprak ze zacht. Ik keek haar aan met droefheid in mijn ogen en zei bijna fluisterend;

“Verboden liefde, lieve meid.”

Sas drukte mijn hoofd stevig tussen haar naakte borsten. Dit kwam als donderslag bij heldere hemel. Allerlei gedachten spookten door haar hoofd. Haar stukgelopen relatie. Het kind wat ze had en wat nu bij de vader was voor een week. Het feit dat ze overal alleen voorstond en op niemand kon terugvallen op momenten dat het nodig was. Ja, ze had lieve ouders maar die woonden al twee decennia ergens in Zuid-Europa. En de partner die ze nu had wilde enkel een seksuele relatie met haar. Die hield niet van rompslomp en keek nooit eens in haar hart om zich af te vragen wat zij nu eigenlijk bedoelde met een relatie, het verlangen om lief te hebben en vertrouwen. Ze had een paar fijne dagen gehad met iemand waarvan ze enkel de voornaam kende. En het sprankje van hoop was reeds verworden tot een verleden toekomst.

Saskia lag geluidloos voor zich uit te huilen. Ik merkte het aan het stilletjes neusophalen van haar. Oh wat zou ik haar graag willen troosten, er zíjn voor haar maar ik kon niet, ik mocht niet. Dit was een strijd die Sas zelf moest voeren met haar innerlijke.

Ik ontworstelde me aan haar greep en blikte in haar betraande ogen. Ik kuste die weg; ze waren bitterzoet! Met een handdoek bedekte ik haar schaamte en streelde haar haren. Dit hoopje hulpeloos meisje zoals ze daar lag; het liefst was ik helemaal in haar gekropen om bij haar hartje het uit te kunnen schreeuwen ‘Ik houd van je, ik vind je lief‘!

*

We reden in de avondschemer langs allerlei prachtige villa's in het Gooise en van enkelen wist Sas te vertellen wie daar woonden. Niet dat het me interesseerde want ik was veel te veel gespannen voor de dingen die zouden gaan komen. Gespannen maar ook erg nieuwsgierig hoe dat allemaal in zijn werking ging. In een prachtige beboste omgeving reden we een oprijlaan op en kwamen aan bij een grote uitgebouwde villa waar alle ramen met rolluiken gesloten waren. De banden kraakten op de kiezelstenen van de parkeerplaats. Ik zag er een verscheidenheid aan auto's. Zo stond er een Fiatje naast een heuse Jaguar, ik zag een Mercedes cabriolet maar ook wat middenklassers, nieuwe en oudere. Waarschijnlijk een nogal gemengd gezelschap veronderstelde ik. Ik parkeerde mijn auto op een plaats waar net drie meiden van een jaar of twee- drieëntwintig uitgestapt waren. We stapten zelf uit en Saskia moest even nog wat halen uit de achterbak. De meisjes kwamen op mij af en een die van Noord-Afrikaanse afkomst was sprak me aan;

“Meneer, we gaan voor het eerst naar een parenclub en eerlijk gezegd wij weten niet hoe dat allemaal gaat en we vinden het een beetje eng. Mogen we als we zelf betalen met u mee naar binnen?”

” Nou,” zei ik, “Ik ben zelf voor het eerst en mijn eigen zenuwen gieren door mijn keel maar mijn partner hier die is er wel bekend mee.”

“Hoi meiden, wat is er?” vroeg Sas die net de klep achter dichtgegooid had en aangelopen kwam. Ik legde een en ander uit en Sas sloeg nonchalanteeen slag met haar arm in de lucht;

“Niets loos girls, niets engs en wat je niet wilt gebeurt niet in zo'n club. Dat zijn ongeschreven regels dus kom op, mee naar binnen!”

Sas had meteen alle vrees weggenomen en dapper gingen we op de deur af. Die werd geflankeerd door verlichte lantaarns. Na aanbellen werden we binnen gelaten door een net in het pak geklede gérant. Meteen werden we bevangen door een aparte sfeer. Er was geen kassa. Het bleek dat Sas al die dag telefonisch de entree had overgemaakt. Heel diskreet dus. De drie meiden waren geen entree verschuldigd wat hen natuurlijk meeviel. Omdat Sas hier al meer geweest was vertelde zij waar we ons moesten omkleden of beter gezegd uitkleden. We spraken af bij de smaakvol verlichte bar waarachter eveneens een net geklede vrouw drankjes inschonk. Na een minuut of tien kwamen we allemaal verzameld bij de bar. Ik stond er als eerste een beetje vreemd rond te kijken en in de rode schemer zag ik her en der mensen staan of zitten. Er hing een ontspannen sfeertje en er was aangepaste muziek. De ruimte was met zorg en smaak aangekleed en kwam geenszins hoerig over. Er waren meer jongeren zoals de drie meisjes maar ook oudere echtparen van wel over de vijftig jaar. Bij enkele van die ouderen was het opvallend hoe goed de vrouwen of partners van die mannen eruit zagen. Die zullen wel van de Mercedes en de Jaguar zijn, dichtte ik mezelf toe. Verder weg in een hoekje zat een spichtige meid op de schoot van haar partner lekker met hem te zoenen. Niet ver van de bar zat een groepje mensen aan een salontafel. Er werd veel gelachen dus het moest er vrolijk aan toe gaan. Toen we alle vijf bij de bar stonden en zaten bestelden we wat en stelden elkaar voor. Het meisje dat me aansprak was van Marokkaanse komaf en heette Ayla. Zij kwam uit Amsterdam. De knapste van de alle drie mooie meiden was een donkerblonde meid met halflang haar waarin een aparte coupe zat. Ze heette Sabine en kwam ergens uit het oosten van het land. Een stel prettige borsten en een bescheiden streepje boven haar iets naar voren stekende venusheuvel. De derde, die een goddelijk lichaam bezat waar werkelijk alles precies op maat gegoten was, was een kastanjerode vrouw met veel sproetjes en een gebruinde huid maar met roomblanke mooie stevige borsten en een eveneens roomblank onderlijf. Zij heette Iris en woonde niet zo heel ver hier vandaan. Al pratend kwamen we erachter dat het alle drie afgestudeerde fysiotherapeuten waren die tijdens de opleiding vriendinnen geworden waren en nu een keer per jaar bij elkaar kwamen om de vriendschapsbanden gaande te houden. Van Ayla kwam het idee om naar een parenclub te gaan. Ik zei haar dat dat voor een Mohammedaanse toch wel erg gedurfd was om zich zo te bezondigen aan het lijfelijke en zinnelijke. Ze wuifde de opmerking weg en zei;

“Ik kom uit een heel modern gezin en reeds mijn ouders wisten destijds al heel goed de staat van de moskee te scheiden en ik voel me helemaal Nederlands. Marokko is voor mij Verweggistan,” lachte ze en een mooi wit gebit dat erg afstak tegen haar bruine gezicht werd zichtbaar. Als ze lachte was ze nog knapper. Sas en ik legden ons verhaal uit hoe we elkaar getroffen hadden op het terras en wat er nadien gebeurde. Ook van onze erotische escapades deden we uitvoerig verslag. De meiden vonden het ‘keigaaf'. En de vertellingen over en weer creëerden een speciale en ontspannen sfeer. Intussen hadden Sas en ik de mooie lijven van die meiden natuurlijk goed bestudeerd. Ayla had strakke kleine tietjes. Ze was tenger van stuk en had een beetje krullend haar op haar kutje dat donkerrood was en waaruit heel eigenwijs een stukje binnenschaamlip stak. Sabine was een prachtmeid met een klassiek gezicht, normaal postuur en een goed verzorgde volle venusheuvel. Iris zat prachtig in haar vel. Dat hadden we al opgemerkt. Zij was wel iets verlegen. Opvallend die mooie volle witte tieten van haar en dat witte kruis. Ze had haar kut super glad geschoren maar de driehoek daarboven was een slordige bos haar. Sas en ik keken elkaar veelzeggend aan en Sas zou Sas niet zijn als die daarover niet iets te zeggen zou hebben.

“Iris, je bent zo mooi en je hebt een spleet om in te bijten maar dat oerwoud boven je kutlippen lijkt nergens op.” Dat werd met instemming door de anderen bevestigd. Sas ging verder;

“Kom, ik heb een schaartje en zal er iets moois van maken op het toilet,” en liet Iris geen kans om te protesteren want ze nam haar bij de hand en zij binnen vijf minuten terug te zijn.

In de toiletruimte zei Sas dat ze tegen de wasbak moest leunen en haar vulva naar voren moest steken. Behendig knipte Sas met haar schaartje Iris' kuthaar bebop. Het zag er nu veel beter uit. Door dat gefriemel aan Iris' lijf was Sas er wel geil van geworden.

“Oh Iris, jij hebt de mooiste kut die ik ooit gezien heb. Ik moet haar likken, ik voel het!”

Iris was aangeslagen en stotterde dat ze het nog nooit met een meisje gedaan had. Dat wuifde Sas weg met de opmerking dat ze haar niet wilde neuken maar alleen likken.

“Zie me als een vrouwelijke arts die oraal strijkjes bij je wil nemen. En als je toevallig klaarkomt dan is het net of je genezen bent,” verzon Sas ter plekke en opende al een van de twee toiletdeuren. Ze trok Iris naar binnen die nog amper tegenstand bood en zei tegen haar dat ze op het deksel van de wc moest staan en een been moest zetten op de stortbak. Saskia sloot de deur en stak meteen haar tong in die mooie, van lange schaamlippen voorziene kut van Iris die nu wijdbeens stond. Die was meteen hoteldebotel en begon tussen haar tanden te ademen. Ook Sas werd bloedgeil en bij elke haal van haar tong kwamen er geluiden uit haar keel. Iris moest nu steun zoeken met haar handen tegen de muur. Sas slikte het vrouwelijk geil van Iris door en befte verder, vooral langs die grote uitstekende bloeddoorlopen stijve kietelaar. Iris voelde haar orgasme komen en begon met haar onderlijf spasmodisch te bewegen. Sas begreep het en stak vlug twee vingers in de intussen soppende spleet van Iris.

“OOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHH, AAAAAAAGGGGGGGGGHHHHH!”

Het orgasme explodeerde in de onderbuik van Iris en Sas stopte met beffen. Toen alles weggeëbd was klom Iris van het toilet af en opende Sas de deur. Daar stond een leuk uitziende meid bij de toilettafel zich wat op te frissen. Ze draaide haar hoofd om naar de twee meiden en zag meteen wie het lijdend voorwerp was geweest;

“Zo, dame, heeft u zoveel fijne pijn geleden dat u het uit moest schreeuwen?”

Iris was al rood van huis uit maar kreeg er nu nog een boei bij van hier tot ginder. Sas likte haar natte lippen waar de kutsappen van Iris nog opzaten en waar ze er verder op haar gezicht niet bij kon waste zij af. Ze lachte tegen de vrouw en zei;

“Ik ben Saskia en dit is Iris. We zijn met 4 vrouwen en een man hier aan de bar.”

“Oh eh, ik ben Shana, aangenaam,” en lachte waarbij ze haar hele gezicht gebruikte.

Sas zag dat ze een wel heel aparte tatoeage had op haar linker bovenarm. Twee gekleurde bloemen, geflankeerd door Keltische runen of andere allegorische tekens.

“We zien elkaar nog wel denk ik,” zij Sas en Iris en zij verlieten het toilet.

Terwijl Sas de kapster aan het spelen was zij ik tegen Ayla en Sabine dat ik het leuk zou vinden als zij vanavond Saskia onderhanden zouden willen nemen. Lekker masseren en zo. Ik nam aan dat als zij fysiotherapeut waren natuurlijk heel goed konden masseren. Ze stemden daarmee in Ayla zou Sas ‘een speciale behandeling' aanbieden. Ze lachte veelzeggend daarbij. De vijf minuten die Sas nodig had om Iris haar kut te knippen duurden wel vijftien minuten en Sabine merkte op dat waarschijnlijk minstens één persoon en passant een hoogtepuntje moest hebben bereikt op het toilet. Haar woorden waren nog niet koud of Sas kwam binnen en op twee meter afstand daarachter Iris. Het was overduidelijk wie hier de gelukkige geweest was. Sas lachte breed maar Iris sloeg van schaamte haar handen voor haar ogen. En alsof we het afgesproken hadden riepen we tegen haar in koor;

“Een hoogtepuntje gehad!” Iris kromp bijna ineen want anderen hadden dat ook gehoord.

“Oh, wat zijn jullie gemeen, ik schaam me dood!” sprak Iris.

Ik had met haar te doen en pakte haar beet en drukte haar lijf tegen het mijne.

“Kom meid, ik zal je troosten. Heeft Sas je pijn gedaan? Zal ik er een kusje op geven?”

Ik streelde haar rug en stevige billen en drukte nog harder haar mooie lijf tegen het mijne. Ik voelde haar tepels tegen mijn borst prikken. Toen gaf ik haar een zoen en was het meeste leed geleden. En met zijn allen spraken we vol lof over de bebop geknipte venus van haar.

Intussen waren er twee stevig gebouwde en gespierde jongens binnengekomen die totaal glad geschoren piemels en ballen hadden. Zij keken een beetje rond. Ze gingen ook aan de bar staan naast ons. Het waren getrainde kerels met aftrekplaatjes op hun bovenarmen en in eerste instantie kreeg ik het idee dat ze meer aan hun lijf hadden gewerkt in de sportschool dan aan hun geest. Dat was toch een verkeerde inschatting want toen zij zich voorstelden als Henk en Bjørn en we met hen in gesprek kwamen bleken het opgeleide IT'ers te zijn en welbespraakt. Daarnaast waren ze ook erg geil, gaven ze volmondig toe en woensdag was hun vaste avond hier in de club. Aan hun strakke scrotums te zien was hun viriliteit deze week nog nauwelijks aangesproken. Ze lachten toen ik dat zei en hoopten daar vanavond iets aan te doen. Daarbij keek Henk naar Sabine en gaf haar een knipoog. Die reageerde heel geraffineerd op door een fractie van een seconde haar wenkbrauwen op te lichten, licht haar benen te spreiden en met haar linkerhand een streel over haar rechterborst te geven. Daarbij sprak ze geen woord maar deze non-verbale bewegingen vertelden een heel verhaal in slechts luttele seconden. De kunst van het verleiden; prachtig!

Het was al erg gezellig en we hadden alle schroom intussen wel van ons afgeschud. Henk en Bjørn gingen even verder rondkijken of er nog bekenden waren. Plots zei Ayla tegen mij;

“Zeg, jij reageert wel heel alert op al onze ondeugende praatjes, niet?”

Ik keek haar verbaasd aan en vroeg haar waarom dan.

“Nou je eikel drupt al eventjes. Zonde dat die liefdessappen op de grond vallen vind ik.”

Ik keek naar beneden en trok de voorhuid terug. Zo nat als de oceaan en glimmend in de schemer van het barlicht.

“Ja zeg, je hebt gelijk maar laat het jou onberoerd dan?” vroeg ik haar. Zij nam daarop mijn hand door de hare er bovenop te leggen en voerde die naar haar spleet. Daar drukte zij, nadat ze haar benen wat gespreid had, twee vingers van mij in haar kut en trok er mijn hand weer vanaf die ze naar mijn mond voerde. Die vingers dropen van haar geil

“Hier, proef van de bron van Ayla's oase. Kom en laaf je aan mij, zwelg in zinnen en wellust van mijn onuitputtelijke lichaam en laat je leiden door hartstocht en weet dat de dageraad sneller is dan de nacht.”

“Zo Ayla, dat is een kant van je die we nog niet kennen, de poëtische,” sprak Sabine met verwondering uit. En Iris kon dat bevestigen.

“Ik denk ook dat je beter in de poëzie thuis bent dan in de soere's, de verzen van de koran,” antwoordde ik. Ayla lachte en nam een vingerdoekje van de bar om mijn eikel af te drogen.

“Zullen we eens een kamer ergens gaan opzoeken want ik houd het bijna niet meer,” zei Ayla en Sas zei dat ze wist waar die rooms waren boven. We vonden een kleine kamer met allerlei matrassen op de grond met lakens erover. Overal waren condooms en vingerdoekjes en vuilnisbakjes. Goed verzorgd al met al. Plots grepen Ayla en Sabine Sas beet en werkten haar tegen de grond. Ayla knielde tussen de benen van Sas en Sabine ging op borsthoogte naast Sas zitten. Ze riep Iris te hulp die de andere zijde van Sas bezette en nu begonnen zij met zijn drietjes de ‘fysiotherapeutische' massage uit te voeren zoals we afgesproken hadden. Het werd natuurlijk wel een sensuele en seksuele massage dus moesten de meiden even omschakelen. Sas was eerst even overdonderd maar schikte zich ras in haar positie als lijdend voorwerp. Ze bromde er tenminste lekker en goedkeurend op los. Met een brede lach keek ze me aan alsof ze wilde zegge ‘dat heb ik nu eens lekker voor mekaar'. De meisjes lieten hun professionaliteit los op het lichaam van Sas. Uitvoerig kwamen de borsten aan de beurt en Ayla ontfermde zich met verve over de binnenkant van haar gevoelige dijen en haar kruis. Plots stak zij in de inmiddels drijfnatte kut van Sas haar tengere hand en liet die heel zacht maar zonder schroom steeds dieper doordringen in haar grot. Automatisch veerde Sas op met haar heupen en dat gaf Ayla nog beter de gelegenheid om door te dringen. Ne een poosje zat haar hele hand erin. Sas werd voor het eerst in haar leven ‘gefist'. Die lieverd wist maar half wat haar overkwam. Met een van verbazing geopende mond en evenzeer ongelovig kijkende ogen stokte haar adem even en begon daarna hevig te kreunen. Iris kuste haar en drong met haar tong binnen in Sas' mond. Dit had ze ook nog nooit met vrouwen gedaan maar ik dacht dat ze sinds de befpartij op het toilet al aardig genezen was van die eenkennigheid. Sas begon gek te worden van geilheid. Al die strelende handen op haar lijf en die hand in haar intiemste die zacht bewoog. Ik keek gespannen toe hoe haar gezicht op dit alles reageerde. Wat is een mens mooi als die buiten zinnen raakt van erotische ‘pijnen', laat staan een orgasme. En dat laatste diende zich aan bij Sas. Ayla had haar hand weten te draaien en zocht Sas haar G-plek op. Doordat Sas weer haar lenden in de lucht gooide kreeg Ayla met de vrije hand de kans om met een vinger door de dringen in haar kont. Sas schreeuwde het uit en ik begon me staande achter Ayla af te trekken want ik hield het zelf ook niet meer, zo geil was deze aanblik. Bij Sas zelf kon ik toch niet komen want haar hele lijf was bezet door de drie meiden. En ineens zag ik weer wat ik die middag al gezien had. Sas haar billen en achterbovenbenen begonnen ongecontroleerd te trillen en wist ik dat ze weer tegen een enorm orgasme aan hing. Ze strekte haar armen naar mij uit en keek met grote ogen naar me alsof ze wilde zeggen ‘kom, beleefd de val in het oneindige met mij'.

“Wimmie, Wimmie, oh lieverd kom bij me, kom,” smeekte Sas en dat was teveel voor me. Met een woeste onderdrukte schreeuw kwam ik klaar en liet vrijelijk mijn sperma spuiten over Sas haar borsten en de handen van Sabine en Iris die de sperma uitstreken over de buik van Sas. Sas had nog net de aanblik van mijn spuitende lul aanschouwd toen ze zelf kwam.

“Oh, oh jah, ja oh meiden ik, ikh, ikh nghnhg……………ngh…. oh Wim jjaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh …ah ah ooooooooooooooowwwwwww!”

Sas dreigde geheel in katzwijm te geraken, zoveel energie kostte haar dit orgasme. Sabine trachtte haar weer tot de levenden te kussen en sprak bemoedigende woordjes tot Sas.

“Goed gedaan meisje. Je hebt je kranig gedragen. Kom maar weer overeind.”

Iris veegde met een vingerdoekje Sas haar buik en borsten af van het laatste sperma.

Echter niet alleen van Sabine kwamen lieve woordjes. Op het geluid waren enkele mensen af gekomen maar die hadden niet binnen gekund omdat het kamertje te klein was. Henk en zijn vriend hadden wel het laatste stuk van het spektakel gezien en spraken Sas bemoedigend toe. Die kwam weer bij haar positieven en was getuige dat toen Ayla haar hand uit haar kut trok te zien was dat niet alleen die hand maar haar hele arm glinsterde van het geil in het licht van de spaarzaam verlichte kamer.

“Jééé, moet je kijken. Wat geil zeg! Je hebt een spuiter gehad. Ik ben nat totaan mijn elleboog. Wat ben jij een gelukkig geil wijf zeg!” Ze veegde de ‘lovejuice' af met een vingerdoekje.

Dat was een compliment voor Sas die dan ook glunderde en zei dat ze nog nooit zó'n orgasme had gehad. Eindelijk stonden de meiden allemaal op om een luchtje te scheppen op de overloop. Daar werd het gaandeweg drukker.

Sabine liep op de overloop Henk tegen het lijf die haar min of meer omhelsde.

“Oh Henk dat was een geile opvoering. Had je het gezien?”

“Alleen het laatste stukje en je ziet het hoe ik daarop reageer”

Henk wees op zijn gladde stijve lul die trilde van de spanning.

“Sabine, wil je het doen met me,” vroeg hij onomwonden.

“Oh man, neuk me anders kom ik spontaan klaar waar ik sta zonder een pracht van een paal in me,” sprak Sabine met een bijna overslaande stem.

Henk pakte Sabine van voren beet onder haar dijbenen en Bjørn van achteren onder haar oksels. De mannen zetten zich tegenover elkaar schrap tegen de muur voor de steun en Henk schoof nu in een keer zijn stijve in de omhooggetilde spleet van Sabine. Sabine hing nu als een hangbrug tussen de twee gespierde jongens in en werd met stevige stoten van Henk vreselijk goed geneukt. Aan de andere kant kon Bjørn zich ontfermen over Sabine's op en neer zwiepende borsten. Het duurde niet lang of Sabine begon duidelijk kenbaar te maken dat haar orgasme menens werd.

“Oh Henk, neuk me, neuk me, neuk me hard, harder oh man neuk oh jah, neuk me jah, agh, agh nu, jah,oh Henk, ik ga komen oh neuk me…..

jaaaahhhhhhhhaaaaaaaaaaah….. ik kom ik kooommmmmm…..”

Sabine zette haar lijf af tegen de borst van Bjørn en met haar voeten over de schouders van Henk tegen de muur en lag schokkend klaar te komen in de vrije lucht. Vanuit diegenen die het gevolgd of gezien hadden op de overloop klonk een goedkeurend gehum op.

Henk was nog niet klaargekomen en wilde zijn ‘prooi' niet zomaar laten gaan. Zijn vriend liet Sabine zakken tot op de grond terwijl Henk gewoon bleef doorneuken. Er ontstond een ongemakkelijk standje voor beiden maar de aanblik was supergeil. Sabine lag ondersteboven met haar hoof d op de grond en werd staande geneukt door Henk! Die kwam ineens klaar met een stevige brul en spoot al zijn geil diep in Sabine's kut.

Sas en ik zochten na deze opvoering Iris en Ayla op. Die waren in een veel grotere kamer beland en over hen hadden zich intussen anderen ontfermd. Ayla lag op de grond en werd geneukt door een jonge vent die we eerder op de avond hadden zien zitten bij Shana aan de salontafel. Hij deed het goed klaarblijkelijk want Ayla kreunde luid bij elke stoot. Het was Iris die tongend, likkend en innig zoenend Ayla's mond bewerkte. Die Iris had alle schroom van zich afgeworden en het geile beest in haar kwam nu op. Het was een opwindend schouwspel en het greep Saskia aan.

“Oh Wimmie, ik word alweer geil als ik dit zie. Ik vind het me toch een partijtje spannend!” Sas greep naar haar strakke tieten en begon die te betasten. Daarna gleed ze af naar haar buik en belandde bij haar natte spleet. Ze viel tegen me aan en krom wat ineen toen ze haar kietelaar aanraakte. Ze gaf een diepe zucht en begon nu langzaam te masturberen. Shana, met die aparte tatoeage, kwam binnen met nog een paar anderen en riep terwijl ze Sas bezig zag zichzelf te vingeren;

“He, mijn vriendje ligt te neuken met die leuke Marokkaanse. Zal ik jou dan eens even verder helpen meisje?” en ze zeeg neer op haar knieën en legde een been van Sas over haar schouder. Nu kon ze makkelijker bij Sas haar kut en begon die dan ook met ijver te likken terwijl ze haar middelvinger gebruikte om daarmee gelijktijdig in haar kut te penetreren en met de middelvinger van de andere hand trachtend in Sas' haar kont binnen te gaan. Die meid had het niet meer en kromp bij elke beweging ineen van geilheid zonder onder stoelen of banken te steken dat dit gepaard ging met veel luide ohhgggsss en aghhhhhhs.

Dat ontging ook Ayla niet al had die het druk met een ander en zij kwam dan ook spontaan klaar en wat ze daarbij uitriep, daar zat geen woord Marokkaans bij. Dit was genoeg voor Saskia die haar ogen sloot, haar buik introk en haar borsten liet opzwellen om dan met volle energie uit te barsten in een verpletterend orgasme. Dat gebeurde net op het moment dat Bjørn, die zelf tegen een hoogtepunt aanzat, snel schrijlings over Ayla's borsten ging zitten met zijn strakke ballen precies daartussen en met twee drie stevige rukken aan zijn enorme paal klaar kwam en al zijn zaad richtte op de twee kussende monden van Ayla en Iris. Die likten gulzig elkaars wangen, lippen en onderkinnen af om maar geen enkele druppel te missen van wat hij erop gespoten had. En dat was niet mis.

Iris veegde haar gezicht af aan een vingerdoekje dat ik haar aanreikte. Ayla bleef nog op het matras liggen en begon een hevige zoenpartij met Bjørn. Sas, Shana, Iris en ik gingen naar beneden om wat te gaan drinken.

In de ontvangstruimte was het intussen wel heel erg gezellig geworden. Er waren nog wat nieuwe mensen binnengekomen. De sfeer was animerend.

We raakten in gesprek met de eigenaar van de Jaguar en zijn vrouw. Zij waren aardige 50ers die er heel goed uitzagen, goedgemanierd en welbespraakt. Ze lichtten slechts een tipje van de sluier op over hun status door door te laten schemeren dat beiden hoge maatschappelijke functies bekleedden. Op de vraag of ze het verblijf in een parenclub dan niet riskant vonden om herkend te worden antwoordden zij dat in dezen de tolerantie erg hoog lag in Nederland. En daar was geen woord van gelogen, nietwaar?

Sas meende nog enkele bekenden te zien en troonde mij mee. Shana bleef met Iris bij de anderen staan.'”Logisch' dacht ik bij mezelf want vooral de vrouw had al een tijd lang haar volle bewondering doen uitstralen naar Shana. Later zou blijken waarom.

In een moment van rust gingen Sas en ik even aan een salontafel zitten en vroeg zij me wat ik er van vond. Ik kon niet anders zeggen dan dat het me erg meeviel en dat kwam vooral omdat alle aanwezigen natuurlijk min of meer gelijkgestemd waren. Sas zij dat het intussen wel laat was geworden en we eraan moesten denken om weer terug te rijden naar Almere want morgen moest ze weer werken. Ik zei haar dat ik, nu we toch hier waren, best dat mooie Lijf van Iris tegen me aan zou willen voelen en haar graag wilde neuken of gepijpt willen worden door Ayla. Ik zei het in al mijn onschuld maar bij Sas werden haar ogen vochtig en haar gezicht verried intense teleurstelling. Pas nu werd me de botheid van mijn opmerking duidelijk.

” Moet je me dat nu zeggen op deze laatste avond, lieverd?” Ze kon wel huilen en ik betrapte mezelf op het schaamrood worden in mijn gezicht.

“Je mag me vannacht zo veel keer nemen als je maar wilt maar als je blieft, doe het niet met anderen, Wimmie!”

Het kwam haast smekend uit haar pruilende mond.

“Ik heb de boodschap al lang begrepen, lieve meid. Sorry dat ik je zo gekwetst heb maar het was meer de spontaniteit dan de bedoeling dat ik met die meisjes nog zou willen seksen.”

Ze kwam op me af en gaf me een innige zoen.

“Kom we gaan ons aankleden en naar huis. Ik ga Iris en Sabine gedag zeggen want die staan daar bij de bar.”

“Oké, dan zoek ik Ayla op en Shana,” antwoordde ik.

Ayla liep ik tegen het lijf op weg naar boven en vertelde haar dat Sas en ik naar huis gingen. We kusten elkaar ten afscheid. Vanuit een van de slaapkamers kwamen erotische geluiden. Ik ging er kijken en daar werd een trio uitgevoerd. In het schemerlicht ontdekte ik Shana die wel op een hele aparte manier werd geneukt. Dit had ik zelfs nog nooit op een foto of film gezien. Sana werd omgekeerd liggend op de man van de ‘Jaguar' in haar kont geneukt en diens vrouw neukte Shana met een voorgebonden dildo in haar spleet. Dat deed ze elegant en met een vast ritme. Het moest een heerlijke ‘Sandwich' zijn want Shana genoot met volle teugen van deze penetraties. Haar gezicht was vertrokken van de erotische pijniging en elke stoot ontlokte haar een ‘ahhhggg'. Wat verder weg tegen de muur stond de vriendin van het echtpaar toe te kijken naar dit toch wel zeer erotisch schouwspel terwijl zij zich vingerde. Ik besloot maar om

Shana niet te storen en bovendien had ze haar ogen gesloten. Ik ging vlug naar beneden om niet meer in de verleiding te geraken en zag Sas al aangekleed aan de bar staan. Toen ik ook aangekleed was verlieten we de villa. Bij de deur stond de gérant die ons bedankte voor het bezoek en een extra bedankje gaf omwille van de sfeer die wij met vijf personen deze avond in huis hadden gebracht. En dat we maar weer eens snel de club zouden moeten bezoeken.

Buiten regende het licht.

*

We waren vroeg opgestaan die ochtend. Buiten was het grauw en miezerig. Binnen was de sfeer al niet veel beter. We zaten beiden aan onze koffie te nippen. In eten hadden we geen trek. Het onontkoombare afscheid drukte loodzwaar op ons. Afscheid nemen, oh wat kon dat moeilijk zijn en pijnlijk. Ik durfde amper Sas aan te kijken, ik wilde wel haar bedroefdheid delen maar zonder zelf daardoor overmand te worden. Gelukkig had ik die ochtend mijn spullen al in de auto gelegd en die strategisch zó om de hoek van het huis geparkeerd dat ik dan niet meer hoefde te zwaaien of te stoppen of nogmaals het raam te openen of wat dan ook. Dat alles zou de pijn alleen maar rekken en verergeren.

“Zullen we dan maar?” zei ik bijna met overslaande stem.

We gingen de trappen af naar beneden en op het trottoir pakte ik Sas nog eenmaal in mijn armen. We keken elkaar nog een keer aan zonder iets te zeggen en door niets te zeggen begrepen we elkaar zo goed. Het leek wel eeuwig. En die stilte, die oorverdovende stilte….Wat viel er nog te zeggen. Alles zou toch een leugen zijn. Moest ik haar nu zeggen dat ik fijne dagen gehad had met veel seks om dan weer vlug te vertrekken en haar misschien wel voor de zoveelste keer met een rotgevoel van gebruikt of misbruikt geweest te zijn hier achterlaten? Moest ik haar zeggen dat ik haar graag weer eens zou terug zien terwijl we beiden wisten dat dat onmogelijk zou zijn? Moest ik haar vertellen dat ik van haar hield of van haar zou kunnen houden wetende dat het een verboden liefde zou zijn? Leugens, alles leugens. We hadden beiden teveel losgemaakt bij elkaar. Zelfs de woorden die in mijn gedachten rondspookten durfde ik niet uit te spreken omdat ik de waarheid ervan het liefst zou willen uitbannen, zou willen dat het nooit waar zou zijn; Cara mia, aeternum vale- voor immer vaarwel mijn lief.

Ik pakte nog eenmaal Saskia's hoofd en kuste haar innig op haar mond. Toen rukte ik me los uit deze brandende omarming, kuste de bovenkant van haar hand en draaide resoluut om en verdween om de hoek zonder haar nog eenmaal aan te kijken. Ik kon het niet. Ik zou ook nooit zien dat Sas haar hand naar haar lippen bracht om mijn kus op haar hand te bedekken terwijl tranen biggelden over haar lieve, zachte gezicht.

Ik gaf mijn auto een spetter gas en reed de straat uit maar nog voor de kruising overkwam me wat ik manmoedig had getracht te voorkomen. Ik gaf een harde klap op het stuur en schreeuwde “Sas meid, ik mis je nu al verdomme!”

Toen ik Almere verliet en de polder uitreed om aansluiting te zoeken op de autosnelweg had ik nog precies 128 kilometer de tijd om te bedenken hoe ik thuis zou uitleggen dat ik helemaal geschoren was rondom mijn genitaliën en waarom ik nooit de Afsluitdijk, Friesland, Groningen en Drente gezien had……………

……voor Blondie

© Wim

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie