Schaduwen uit het verleden

Toen ik vanmorgen na zoveel jaar Minco tegen het lijf liep bleek de chemische werking tussen ons nog niet te zijn verdwenen. Veertig was hij inmiddels en bijna helemaal grijs, maar aan de lengte van zijn haar had hij geen concessies gedaan en ook de jongensachtige blik in zijn ogen was er nog altijd. Hij liep enthousiast met me op en natuurlijk probeerden we uit hoe het na elf jaar voelde. 'Het is misschien maar goed dat ik niet meer hier woon', concludeerde hij na anderhalf uur toen we liggend in ons eigen zweet een sigaretje rookten. Ik was de oorzaak van de scheiding van zijn eerste vrouw en nu was hij opnieuw getrouwd, was de implicatie van die verzuchting.

Zestien jaar was ik en al lang een hartsvriendin van Minco's zusje Brenda. B&B werden wij op school genoemd omdat wij zo onafscheidelijk waren. Minco was toen 29 en getrouwd met Jetty. Ik ontmoette hem maar sporadisch bij Brenda thuis, meestal op een verjaardag of zo, en dan was er ook altijd zijn oogverblindend knappe, maar in mijn ogen ook wat stuurse vrouw. Later begreep ik dat die stuursheid vooral samenhing met haar ziekelijke jaloezie. Minco was voor vrouwen een aantrekkelijke man en dat beviel haar maar matigjes. Ik zou dat nog leren!

Op Brenda's 16de verjaardag (ze was drie maanden jonger dan ik) schitterde Minco's vrouw door afwezigheid (ze was een paar dagen uitstedig in verband met ander familiebezoek) en leerde ik Minco de hartenveroveraar kennen. Het was middenin de zomer en het verjaardagsfeestje vond plaats in de tuin. Er werd gedanst en omdat Minco en ik de enigen waren zonder partner werden we bijna automatisch tot elkaar veroordeeld. Niet dat ik dat erg vond, integendeel, en ik moet ook toegeven dat ik het was die hem begon uit te dagen en niet andersom. Vanwege mijn leeftijd – zei hij later – was hij aanvankelijk wat afstandelijk, maar naar mate de avond vorderde en de drank een woordje begon mee te spreken werd hij losser en ontvankelijker voor mijn lichaamstaal, hoe kinderlijk en naïef misschien ook. Ongezien voor anderen wisselden we een kus en later nog een. Het werd het begin van een door mij geëntameerde, langdurige, verboden en daarom stiekeme relatie.

De volgende ochtend (zondag) nam ik zelf het initiatief. Op mijn nieuwe brommertje reed ik de vijf kilometer naar zijn huis annex kantoor (hij had zijn eigen eenmansbedrijf aan huis), gelegen in een smalle bosstrook langs de provinciale weg, precies halverwege mijn woonplaats en de plaats waar ik naar school ging (een niet onbelangrijk detail, zoals later zal blijken). We hadden niets afgesproken, maar ik had me zo gewaagd aangekleed dat de reden voor mijn visite hem niet kon ontgaan: een superkort, buitengewoon strák leren rokje, waarvan ik ten overvloede de zijrits had opengetrokken, een topje dat nauwelijks zijn inhoud binnen kon houden en vanzelfsprekend geen broekje of beha. Maar misschien was het feit dat ik op blote voeten kwam nog wel het meest onthullend. Zelf was hij ook nog niet gekleed. Hij droeg een kamerjas, die hij volgens mij ook alleen maar had aangetrokken omdat hij bij god niet wist wie daar 's morgens om half elf de deurbel liet rinkelen.

Hij ontving me zoals ik gehóópt had dat hij zou doen, zonder stompzinnige of onbenullige vragen, maar met een brede welkomstglimlach. En wat me vooral imponeerde was de eerste vraag die hij stelde toen we binnen waren: wil je nu koffie of nadát we onder de douche zijn geweest? Helemaal mijn stijl en in die zelfde stijl gaf ik antwoord: zonder iets te zeggen trok ik het topje over mijn hoofd, liet mijn rokje naar beneden fladderen en liep de trap op. Het daarop volgende halfuur zou het meest opwindende, zinnenverterende, allesverzengende, hersenbenevelende en geile worden van mijn hele leven en de kiem leggen voor méér dan alleen een los avontuurtje, juist omdat er geen woord werd gesproken en we elkaar zelfs helemaal niet aanraakten. Wel kéken we zonder ophouden naar elkaar. Eerst zeepten we ons ieder met ons eigen stukje zeep in, steeds maar weer, óveral en daarna lieten we de douchestraal zijn reinigende spoelwerk doen, terwijl onze handen zonder enige schaamte de plekjes aftastten en masseerden die we anders zouden aanspreken als we aan het masturberen zouden zijn. Zoals Minco zijn vorstelijke, volle en voortdurend stijf staande penis tussen zijn vingers op en neer liet glijden, zo streelde ik mijn borstjes, mijn buik en mijn kut, maar zónder voor de verleiding te zwichten het op een orgasme te laten aankomen.

Er was nog steeds geen woord gesproken toen Minco de kraan dichtdraaide. Toen hij mijn hand pakte – nota bene het eerste lijfelijke contact! -, verwachtte ik dat hij me linea recta naar de slaapkamer zou brengen, maar opnieuw bleek hij een klasse apart. In plaats van naar de slaapkamer gingen we naar beneden, een spoor van water achter ons latend. Door de gang en de keuken liepen we naar de immense tuin achter zijn huis. Het beloofde weer een bloedhete dag te worden. Nauwelijks elf uur strooide de zon vanuit een strak blauwe hemel zijn gulle gaven al volop uit. 'Wat zal het zijn: zwart, melk, suiker?', vroeg hij. Ach ja: we zouden eerst douchen en dan koffie drinken! Overdonderd door zijn ijzeren logica zakte ik zeiknat weg in een tuinstoel. Minuten later keerde hij terug met twee dampende kopjes, zijn lul nog altijd kaarsrecht omhoog tegen zijn buik. Nooit heb ik meer een man meegemaakt met zo'n almaar voortdurende erectie. Ook terwijl we koffie dronken en louter triviale dingen bespraken als mijn school en zijn werk verslapte hij geen moment.

Om half twaalf, precies een uur na mijn aankomst, nodigde hij me vriendelijk uit op zijn pik plaats te nemen. Zenuwachtig en onhandig manoeuvreerde ik mezelf met wijd geopende benen in de juiste positie en zocht met beide handen steun op zijn schouders. 'Rustig maar, we hebben de tijd', glimlachte hij toen het aanvankelijk niet wilde lukken en zijn lul als een gespannen veer tegen mijn liezen en buik klapte. Hij deed niets om me te helpen, ik moest het op eigen kracht voor elkaar zien te krijgen. Na enkele vergeefse pogingen zag ik me genoodzaakt mijn hand te hulp te roepen. Hoewel ik echt doorweekt was, moest ik nog aardig wat kracht zetten om de volumineuze staaf door de nauwe opening te wringen, maar toen de kop eenmaal binnen was ging de rest vanzelf en met een zucht van verlichting liet ik me tot op zijn ballen zakken.

Minco streek liefdevol de haren weg die voor mijn ogen waren gevallen en zei dat ik rustig moest blijven zitten om de spieren van mijn kut tijd te geven zich aan te passen. Hij bekende dat hij hem nog nooit in zo'n jong lijfje had gehad en ik giechelde nerveus dat het ook voor mij de eerste keer was dat ik zo'n volwassen stam had geslikt, maar dat ik me nog nooit zo heerlijk vól had gevoeld. Hij legde uit dat het hem een niet minder sensationeel gevoel bezorgde om zo'n jong, nauwe kutje om zijn lul en zijn eikel in mijn baarmoeder te voelen. 'Laten we er zo lang mogelijk van genieten', stelde hij voor, en dat deden we. Ondertussen wist mijn geilsap zich door de kieren van mijn kut toch een weg te banen tot op zijn ballen. Hij dipte er een vingertop in en likte die af. 'De smaak van een echte vrouw', zei hij genietend. Ik had mezelf nog nooit geproefd, maar toen hij zijn vinger opnieuw nat maakte en naar me toe stak, aarzelde ik geen moment. Ik kon niet verbergen dat het de eerste keer was en hij vroeg plagerig of het me tegenstond. Bang om hem teleur te stellen, schudde ik heftig mijn hoofd en stak mijn tong uit voor méér. Nog twee, drie keer liet hij me proeven tot ik smakkend met mijn lippen naar waarheid kon zeggen dat ik het lékker begon te vinden.

Intussen had ik het gevoel dat ik leegstroomde en ik vroeg verlegen of hij ook dacht dat ik nu nat genoeg was. 'Nat genoeg om een wandelingetje te maken', knikte hij. Ik moest mijn armen om zijn nek en mijn benen om zijn middel slaan en toen stond hij op. Met zijn handen als steun onder mijn billen begon hij rustig te lopen. Bij elke stap die hij zette ging zijn lul als een zuiger op en neer in mijn kut. Het was een manier van neuken die ik nog nooit had beleefd en die me waanzinnig van geilheid maakte. 'O gottogottogot….', kermde ik in zijn oor, 'dit hou ik niet… dit hou ik niet… dit hou ik niet….' Maar dat was ook nergens voor nodig, zei hij: 'laat maar komen wat komt….' En het kwam…, o god wat kwám het! Ik had geen idee hoe ver hij me zo had gedragen, maar het orgasme spoot er ineens zomaar uit, hárd en onhoudbaar. Ik schrééuwde het uit, terwijl de rillingen als een bezetene door me heen trokken. Het moet Minco heel wat moeite hebben gekost om zich staande te houden daar middenin die grote tuin, zonder enige houvast voor zichzelf en met dat stuiptrekkende meisjeslichaam in zijn armen, zónder zijn lul uit mijn kut te laten schieten.

Zo droeg hij me ook weer terug naar zijn huis. Met zijn voet deed hij de achterdeur open en zonder die weer te sluiten bracht hij me deinend op zijn pik naar de kamer. Daar legde hij me op de tafel en begon me eindelijk te neuken, op een manier die niet van deze wereld was, onvermoeibaar minutenlang stotend en beukend, zo hard dat ik me met beide handen aan de rand van de tafel vast moest klemmen om niet weg te glijden. Ik kwam twee, drie keer voordat hij zelf zijn zaad in me spuwde. Met ongelovige ogen keek ik toe hoe zijn lul nog net zo stijf uit mijn kut kwam als hij erin was gegaan, alleen nu druipend van zijn en mijn geil. Op de grond nam hij me zonder pauze meteen voor de tweede keer, nu van achteren, en weer kwam ik zelf zeker twee keer voordat hij opnieuw begon te spuiten.

Die zondag was het begin van een onstuimige relatie die bijna een jaar zou duren. Minco was een perfecte minnaar, maar niet bepaald eenkennig. Behalve zijn vrouw en ik waren er nog diverse andere vrouwen die van zijn gaven profiteerden, maar dat kon me niet schelen, want voor mij, zijn jóngste, ruimde hij meer tijd in dan voor alle anderen (inclusief zijn vrouw) bij elkaar. Elke ochtend op weg naar school ging ik bij hem langs voor een ochtendbeurt. Zijn vrouw vertrok om half acht naar haar werk en om kwart voor acht stapte ik binnen. 's Middags op weg naar huis bood ik me opnieuw aan. De enige uitzondering was vrijdag, want dan was zijn vrouw vrij. Als de deur van zijn huis annex kantoor openstond, betekende dat 'kust veilig'. Het was van de provinciale weg af te zien en dan kon ik meteen met mijn brommertje het bospad op. De zeldzame keer dat hij gesloten was betekende het dat hij bezoek had en moest ik doorrijden.

Zoals gezegd, duurde het bijna een jaar. Tot die zwarte middag in de lente waarop Minco's vrouw ons betrapte terwijl we samen in bad zaten en ik als echtbreekster mijn beste vriendin verloor. Tja, zo is het leven.

© Beverly

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Schaduwen uit het verleden

  1. 3 september 2007 at 20:07

    Beverly weet wel hoe het moet, dat hebben eerdere sterren bewezen. Een verhaal dat soepel wegleest en erotisch haast uit zijn voegen barst, maar mijn inlevingsvermogen nét iets te veel tart, dat typeert Beverly: 2.

  2. 7 september 2007 at 21:14

    Ongecompliceerd verhaal dat lekker vlot weg leest. 3***

Geef een reactie