hot teens tube shemale jizzed by group.

Schoonmoeder

De afgelopen dagen was ik uitgebreid door mijn vriend verwend. Ik leefde in een roes van verliefdheid. Natuurlijk beloonde ik hem uitvoerig. Het is een zomerse middag als de telefoon gaat.

“Schat, is het goed dat mijn moeder komt?”

“Ok, lieverd’, riep ik terug.

Ik had voor mijn vriend een erotische verrassing in elkaar gezet. Het duurde een paar uur, tot ik erop terugkwam.

‘Wanneer komt ze dan?’

“Oh, overmorgen”, was zijn onschuldige antwoord.

Het duurde even tot ik weer bij mijn positieven kwam. In mijn gedachten gooide ik de vaas met mijn erotische droom aan gort.

‘Hoe lang blijft ze?’..

“Ooh een paar dagen”, zei hij quasi onschuldig.

Terwijl mijn bloed langzaam begon te koken, stelde ik nog even een controle vraag, een ongeluk komt immers altijd in drieën: ‘Verder nog iets?’.

“Ja”, zei hij snel. “Ik ga morgen op zakenreis voor 5 dagen; zullen we het kinderfeestje verplaatsen?”

‘Nou, dat lijkt me niet zo’n idee’, zeg ik snel. ‘Dat zou een vertrek van mijn lieve schoonmoeder maar kunnen uitstellen’.

Op de eerste dag start de stille terreur van mijn schoonmoeder verscholen in terloopse opmerkingen. Ze praat eigenlijk aan één stuk. Snel en tussendoor volgt de ene steek onder water na de andere; ik hoor het maar kan er dan niet op reageren. In het begin weiger ik te luisteren. Na een tijdje hoor ik feilloos de boodschappen tussen de regels door: ik was altijd thuis voor de kinderen; jij moet god danken dat je met mijn zoon bent; mijn andere kleinkinderen zijn zo getalenteerd; mijn schoonzus is zo aardig; jij kleedt je altijd zo uitdagend; bla bla, walg walg, ik ben duidelijk niet goed genoeg.

Zoals altijd is het ongeluk nabij. Kom ik terug uit mijn werk, zit mijn oudste stil treurig te kijken. Hij is op school tegen een kast aan gevallen: gelukkig is mijn schoonmoeder met hem naar de dokter geweest. Haar neerbuigende blik treft mij. Ik organiseer even thee, regel even met alle ouders dat het feestje toch doorgaat, ik maak er gelijk een slaapfeestje van, en ga hardlopen: daar heeft mijn schoonmoeder niet van terug! Tijdens het hardlopen ontspan ik weer en krijg ik mijn eigen gevoel weer terug.

Als ik terugkom kleed ik mij in de garage uit en juist als ik naakt door de hal wil lopen wordt er gebeld. Ik denk dat het mijn kind is maar het is de vader van een vriendje. De knapste vader van de klas. Hij brengt vast de spullen voor morgen. Eerst wil hij ze aangeven, maar ziet dan pas hoe ik ervoor sta.

“Hmm”, zegt hij lachend, “ik kan ze beter naar boven brengen”.

‘Ja’, zeg ik lachend, ‘sorry’.

Ik pak even een t-shirt en ga hem voor op de trap naar boven: volg mij maar. Ik voel zijn blik branden.

Uit het slaapkamerraam waar mijn schoonmoeder ligt klinkt: Francesca! Mijn schoonmoeder roept en ik buk me uit het raam.

'Ja?’, roep ik naar beneden. ‘Wat is er?’

Zij kijkt naar boven en begint een lange monoloog. Opeens hoor ik een ritssluiting naar beneden gaan. Ik voel een warme eikel tegen mijn natte kutje. Langzaam voel ik hem in mij glijden. Wat een zalige pik heeft hij. Ik geniet van zijn soepele draaiende bewegingen. Ik kan me niet herinneren ooit zo van het gekwebbel van mijn schoonmoeder genoten te hebben. Hij komt snel klaar, te snel voor mijn zin. Die is net flink aangewakkerd.

Ik kom zo, eerst even douchen! Ik sluit het raam. Ik duw hem terug, kniel voor hem en neem hem in mijn mond. Dat is lekker, en nu opschieten! Ik ga op bed liggen en begin mij zelf te vingeren. Ons liefdesvocht glijdt langs mijn aars op het laken.

‘Kom, ik wil je nog een keer pijpen’, roep ik hem hitsig toe. Hij knielt en ik kan er juist bij.

‘Snel…!’. Ik ben zo opgewonden dat ik snel klaarkom!

Ik bonjour de knappe vader snel de tent uit. Voor ik het weet, heb ik nog meer gedonder. Ik sla het dekbed dicht. En spring onder de douche! De volgende ochtend staat mijn schoonmoeder aan het ontbijt met een bedremmeld gezicht.

“Ik heb de lakens vast afgehaald. Ik moet gelekt hebben. Sorry, neem me niet kwalijk”.

Wat een heerlijk begin van de dag. Soms is er niets zo zoet als wraak. In mijn gedachten noteer ik: maandverband kopen.

 

 

© Parisienne

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Schoonmoeder

  1. 4 januari 2007 at 11:54

    op zich leuk plot. Alleen een beetje te beschrijvend neergezet.

  2. 24 januari 2007 at 20:38

    Kort maar krachtig

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world