hot teens tube shemale jizzed by group.

Siberisch genot

Op weg naar de voor mij onbekende kamer verwonderde ik me over de steriele sfeer die in het gebouw hing. De buitenkant van het eeuwenoude pand zag er namelijk klassiek en erg sfeervol uit. Serviel volgde ik de statige lange vrouw die voor me op liep. Ik schatte haar halverwege de veertig. Ze dirigeerde me langs kleine kantoor units en tientallen dichte deuren. Ik was in verwarring en vroeg me af waarom. Aan de telefoon klonk ze nog zo joviaal en ontspannen. En toen ik de telefoon neer had gelegd dacht ik nog bij mezelf dat je met haar vast een hele leuke stapavond zou kunnen beleven. Maar nu had ik moeite haar te doorgronden. Had ik me vergist, of kon zij zo goed toneelspelen. Ik wist het niet. Ik hoopte dat we de formaliteiten snel konden afhandelen zodat ik me weer onder de normale mensen kon begeven.

Ik bekeek haar rok, die donkergrijs van kleur was en tot over haar knieën reikte. Eronder droeg ze zwarte panty's. Haar lichtbruine bloesje zat als gegoten. Ze opende een voor mij willekeurige deur. In de kamer stond een tafel, twee stoelen en een computer. We namen plaats op de stoelen. Alleen de tafel scheidde ons nog.

Zo, u wilt dus een verblijfsvergunning voor Rusland aanvragen, zei ze op strenge toon. Ik knikte. Komt niet zovaak voor, merkte ze droogjes op. Tja, zou ik ook niet weten, grapte ik melig terug. Ik heb iets met uw land, vraag me niet het uit te leggen. Maar het is een wel erg lekker gevoel dat ik krijg als ik aan uw Siberië denk, voegde ik eraan toe. Tja, alles gaat tegenwoordig op gevoel he, de mensen denken niet meer na, zei ze met een zuinig gezicht.

Ik zweeg. Telde uit verveling de knoopjes op haar bloes en bleef steken bij de vierde van boven. Er was een kleine opening gevallen en ik zag een paarse bh zitten. Ik verwonderde me over deze onwerkelijke combinatie. Bij een vrouw als zij paste geen frivool ondergoed. Ik vroeg me af wat de kleur van haar slipje was. Ik kon amper mijn lachen inhouden toen ik bedacht dat ze vandaag misschien wel sliploos naar haar werk was gekomen. Ze had trouwens mooie ronde borsten. En grote tepels. Haar taille was dun, en haar schouders waren breed en trots, zonder dat het haar vrouwelijkheid onrecht aandeed.

Ik keek haar weer aan en ontdekte dat ze twee helder blauwe ogen had. Alweer zo'n combinatie die opviel. Want verder was ze een volbloed Russische.

Hollandse vader, zei ze plompverloren. Ik schrok van haar directheid en voelde me betrapt. Een Russische moeder, en een kaaskop die verliefd op haar werd, lachte ze. En dat treft elkaar hartje Siberië, zie jij de logica nog.?

Nee, antwoordde ik oprecht. Maar de liefde definiëren is sowieso gekkenwerk toch?, vroeg ik me retorisch af.

Getrouwd?, vroeg ze me. Nee, antwoordde ik. Verliefd? Nee, gelukkig effe niet, merkte ik flauwtjes op. Man of vrouw? Ik zweeg. Ojee, een twijfelpot, klonk het scherp van de andere kant van de tafel. Daar hebben ze in Siberië niet zoveel mee op hoor, zei ze. Wie zegt dat ik een pot ben?, reageerde ik verbaast. Dacht het gelijk al toen ik je zag, zei ze. Nou, dan moet ik je teleurstellen, reageerde ik lichtelijk geïrriteerd. Een voorbereid mens is niet teleur te stellen, hoorde ik haar mompelen terwijl ze naar het beeldscherm van de computer tuurde. Ik zuchtte. Wat wilt u nog van mij weten?, vroeg ik ongeduldig. Als ik u was zou ik niet beginnen met drammen, daar ben ik erg allergisch voor. Vergeet niet dat ik hier over de papieren ga, zei ze dreigend. Ze keek me triomfantelijk aan, en tikte ondertussen ongedurig met haar witgelakte nagels op de tafel.

Mijn ogen vielen weer op haar tepels. Het leek alsof ze groter waren geworden. Vind je ze mooi?, vroeg ze me. Jezus mens, waar heb je last van, flapte ik er ineens uit. Ik kreeg een rode kleur en ontweek haar blik. Demonstratief zette ze haar ellebogen op de tafel en schraapte haar keel. Ik denk dat je het over een half maar eens weer moet proberen. We hebben de limiet bereikt, lees ik hier. Ze knikte naar de computer en lachte ondertussen erg vals. Dus jongedame, simpel vertaald, ik ben door de verblijfsvergunningen heen. Tenzij je met een baangarantie komt, ander kun je het wel vergeten. Ik zou mijn pallen maar bijstellen, als ik jou was.

Woedend keek ik haar aan. In mijn keel borrelde een lange rij scheldwoorden op. Mijn handen balden zich tot vuisten en ik had zin haar aan te vliegen. Maar ik wist me in te houden. Ze stond op. Ik ook, bleef staan, en wachtte tot ze bij me was. Het kamertje was zo klein dat ze verplicht was dicht langs me te lopen om de gang te kunnen bereiken. Toen ze de computer had uit gedaan, zich omdraaide en op me af kwam lopen verroerde ik me niet. Uitdagend keek ze me aan en naderde me op een paar centimeter. Sorry schat zei ze smalend, maar ik laat me niet voor schut zetten door zo'n bekakte westerlinge als jij. Ondanks je knappe snuitje moet je maar eens leren wat respect is. Hoe noemen ze types als jij ook alweer, vroeg ik me hardop af. Relnicht, Bitch, of weet ik veel hoe je een gefrustreerde pot moet aanspreken, bitste ik. Ze bleef staan. Met haar gezicht op nog geen 5 centimeter van de mijne. Ik rook haar parfum. Ze droeg Lavendel. Ik zag dat ze kwaad was, dat ze iets wilde zeggen maar het op het allerlaatste moment inslikte.

Mijn kwaadheid draaide ineens zich om als een blaadje in de storm. Ik realiseerde me dat ik mijn grote droom moest uitstellen. Misschien wel definitief. In een flits van een seconde schoot het door mijn hoofd. En nog geen seconde later voegde ik de daad bij de gedachte. Ik had nog maar een kans. Het was alles of niets. Want als ik het zou doen was er geen weg terug. Als het zou mislukken hoefde ik überhaupt hier nooit weer te komen. Want dit soort taaie wijven werden minstens honderd jaar oud en bleven gemiddeld tot hun 99ste werken overdreef ik.

Ik boog me ietsje naar voren. Greep haar hoofd van achteren vast en duwde mijn mond op de hare. Ik drukte mijn tong tussen haar lippen door en begon als een wilde met haar tongen. Ze verstarde merkte ik. Ze probeerde te gillen, maar het geluid smoorde in haar mond waar mijn tong als een dolgedraaide draaimolen tekeerging. Haar handen grepen zich vast aan mijn trui en probeerden me weg te trekken. Maar ik was vastbesloten niet op te geven en drukte haar nog harder tegen me aan. Met mijn onderlichaam klemde ik haar vast tegen de tafel. Haar verzet was moeilijk te breken. Ze kneep me. Probeerde me een knietje te geven en met haar linkerhand trok ze aan mijn lange bos haar. Ondanks de pijn hield ik vol. Net zo lang tot ik merkte dat ze verslapte.

Terwijl ze tegen bleef stribbelen begon haar tong langzaam aan mee te draaien in het hoge tempo. Ze hijgde, haar ogen stonden op steeltjes en ik hoorde haar lichtjes kreunen. Ik had haar in een houdgreep en voelde hoe haar handen stopten met knijpen. Ze gaf zich langzaam over. Het verzet was gebroken en ze gaf zich over aan een wilde hete tongzoen. Haar handen grepen zich weer vast aan mijn heupen, maar dit keer om me te strelen. Voordat ik er erg in had bungelde mijn broek op mijn knieën. Twee vingers trokken wild aan mijn slipje, dat spontaan knapte. Ze duwde me op de tafel en knielde. Ruw werden mijn lippen uit elkaar getrokken en ik voelde hoe haar tong bij me naar binnen gleed. Met twee vingers kneedde ze mijn klitje.

Ik werd bloedgeil, en keek toe hoe ze mijn natte kut met haar tong beroerde. Toen ik in de verte een knetterend orgasme voelde aankomen duwde ik haar tussen mijn benen weg. Trok haar bloes uit, knoopte de bh los, trok haar jurk uit en vernielde ook haar slipje. Wat jij kan, kan ik beter siste ik. Nu was het mijn beurt en ik drukte mijn mond stijf tegen haar geschoren kutje aan. Met de punt van mijn tong likte ik eerst haar lippen, daarna haar klitje en toen ik haar onderbuik wild en ongecontroleerd zag schokken drukte ik mijn tong zo diep mogelijk weg in haar vochtige grotje. Ik wisselde wild met zacht af, snel met traag en zoog alle sap op dat vrijkwam. Gulzig en woest zoog ik net zolang door tot ze zich niet meer kon inhouden. Want nadat ik haar ook nog begon te vingeren in haar kontje kwam ze met luid gegrom klaar. Het sap stroomde rechtstreeks in mond. Ze gunde zichzelf geen enkele seconde van rust, want nog maar net klaargekomen werd ik op de tafel gekwakt en voelde ik haar tong diep in mijn grotje kronkelen. Ik liet me helemaal gaan en al na een paar minuten kwam ik schokkend klaar.

Onderuitgezakt op een stoel zaten we even later elkaar verwonderd aan te kijken. Hoe wist je het?, vroeg ze me. Oh, ik zag het gelijk toen ik hier binnen stapte. Ik ook, zei ze lachend. Dan zie jij meer dan ik, zei ik. Je was mijn eerste vrouw namelijk. Oh, reageerde ze verbaasd. Maar gelukkig heb ik een zwak voor alles wat uit Siberië komt, fluisterde ik plagerig. En jullie Russen houden toch ook zo van gokken, voegde ik er ondeugend aan toe.

© Lena

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  4 comments for “Siberisch genot

 1. 1 mei 2007 at 11:05

  Een beetje betere opmaak – dialoog apart zetten breekt de verhaalsopmaak en voegt snelheid toe – en nog net wat meer psychologische opbouw zouden van dit verhaal een knaller hebben gemaakt omdat de keuze van de setting een geweldig potentieel in zich heeft door het contrast tussen de sterk 'restricted' omgeving en het verbodene van het lesbische element daarbinnen. Een vrouw die het echt voor de eerste keer met een andere vrouw doet, zal ook anders overwegen, vermoed ik.

 2. 1 mei 2007 at 23:09

  leuk plot, slordig geschreven.

 3. 2 mei 2007 at 23:49

  Door het ontbreken van aanhalingstekens laat het verhaal zich niet vlot lezen. Inhoudelijk vind ik het enigszins dubieus vanwege het dwangmatige karakter ervan. 1*

 4. 4 mei 2007 at 13:14

  Een intrigerend begin, dat helaas vervlakt. Een betere opmaak had ook wonderen kunnen doen.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world