hot teens tube shemale jizzed by group.

SMSje

Ik loop door het centrum als ik vaag op de achtergrond mijn mobiel hoor piepen in mijn tas. Een beetje geërgerd vis ik hem eruit, boos op mezelf dat ik dat kreng niet uitgezet heb. Ik heb niet voor niets een middag vrij genomen en het laatste wat ik dan wil, is gebeld worden over zakelijke beslommeringen. Als ik in het display kijk om te zien van welk nummer ik een oproep heb gemist, zie ik dat het een SMS bericht is wat binnen is gekomen. Nieuwsgierig open ik het:

Ga op de volgende straathoek rechtsaf en blijf doorlopen tot je het volgende bericht ontvangt.

Het bericht is van een onbekende afzender. Een beetje verbaasd kijk ik naar de tekst op het scherm. Allerlei vragen schieten door mijn hoofd; wat is dit nu, van wie is het bericht en vooral, hoe weet die persoon waar ik op dit moment ben? Ik kijk om me heen of ik iemand herken of iemand zie die overmatig veel belangstelling voor mijn doen en laten toont. Ik zie een groepje scholieren rondhangen op een bankje, een moeder die een jengelend kind achter zich aan trekt, een paar net-pak-en-stropdas types, die waarschijnlijk een late lunch hebben genoten en wat vrouwen, allen bezig met hun eigen boodschappenlijstjes in hun hoofd. Het is niet echt druk in de stad, wat ook niet zo verwonderlijk is op zo’n warme middag, denk ik nog. Maar ik zie niets bekends en sta te twijfelen over wat wijsheid is. Dan wint mijn nieuwsgierigheid het en ik vervolg mijn weg, de mobiel in mijn hand geklemd. Als ik de bedoelde hoek om ben, begint de telefoon weer te piepen. Ik open het bericht en lees:

Ga ter hoogte van de boekenwinkel het steegje aan de rechterkant in. Na zo’n 150 meter ga je bij het pand met de rode deur naar binnen. Je wordt daar opgewacht.

Ik loop verder, nieuwsgierig waar ik naar toe geleid word. Maar ondertussen blijf ik rondkijken of ik gevolgd word. De rode deur behoort toe aan een kleine winkel. ‘Gespecialiseerd in exclusieve ondermode voor de zelfbewuste, moderne vrouw’ staat er in sierlijke witte letters op de deur geschilderd. Nooit geweten dat hier nog een lingeriewinkel zat. Ik weet eerlijk gezegd niet of ik wel naar binnen durf te gaan. Maar nog voor ik me kan bedenken zwaait de deur open. Een vriendelijk glimlachende jonge vrouw staat voor me.

“Jij moet denk ik Natas zijn?” vraagt ze vriendelijk, “Ik zag je aan komen lopen. Kom binnen.” Een beetje onzeker over wat er gaat gebeuren loop ik achter haar aan. Ze pakt wat van de balie en loopt me voor naar een pashokje.

“Kleed je maar even uit en kijk of dit goed zit.” en ze drukt me een bundeltje wit kant met een pakje kousen in de hand. Ik kijk haar een beetje schaapachtig aan. “Wie …wat …?” “Sssttt, geen vragen.” zegt ze, en ze duwt me zachtjes in de richting van het pashokje. “Als ik je zo even moet helpen, dan roep je maar.”

Even kijk ik verbouwereerd naar de lingerie in mijn handen. Het is wel een erg mooi setje. Degene die het uitgezocht heeft, heeft wel smaak. En is precies op de hoogte van mijn kledingmaten, denk ik even later als ik de labeltjes bekijk. Ik stap uit mijn open schoentjes en trek de rits van mijn rok naar beneden. Soepel glijdt deze over mijn heupen naar beneden. Mijn jasje en topje gaan ook uit en ik maak mijn eigen BH open.

“Slip moet ook uit voor het mooiste effect, maar dan alsjeblieft wel eerst even dit gebruiken.” Een hand vanaf de andere kant van het gordijn reikt me een vochtig intiem hygiëne doekje aan. Beschaamd constateer ik dat ik al best wel een beetje vochtig ben tussen mijn lipjes als ik de instructies opvolg. Het niet weten wat me te wachten staat in deze omstandigheden doet me echt wel wat. Ik besluit mijn twijfels overboord te zetten en laat mijn nieuwsgierigheid winnen.

Ik ga zitten om de kousen aan te trekken. Als ze op de juiste plek zitten, haak ik de jarretel gordel vast en bevestig de bandjes aan de bovenkant van de glanzende kousen en trek het bijna doorzichtige stringetje aan. Dan volgt de grootste uitdaging, een korset met een hele rij haakjes aan de voorkant. Deze krijg ik zelf wel vast, maar dan heb ik toch even hulp nodig met de veters aan de achterkant. Ik vraag de vriendelijke juffrouw of ze even wil assisteren. Ik hoor een ander gordijn dichtgetrokken worden voordat mijn eigen gordijn open gaat. Keurend laat ze haar ogen over mijn lijf glijden. “Nou, er mankeert niets aan de maat hoor. Het staat je werkelijk prachtig.” zegt ze, terwijl ze mijn borsten even goed schikt in de cups. Ze begint de veters strak te trekken en het korset sluit als een tweede huid om mijn taille.

Ze trekt alles nog even op de juiste plek en nodigt me dan uit om het pashokje te verlaten. Door een ander gordijn dicht te doen heeft ze een afgeschermde ruimte gecreëerd waardoor ik ongegeneerd gebruik kan maken van de grote passpiegel. Ik kijk naar mijn spiegelbeeld en ben verbaasd hoe mooi deze set me staat. De sierlijke baleinen van het korset accentueren alle juiste plekken. Het push-up effect laat mijn volle C cup mooi opbollen in de cups, maar het fijne kant houdt alles netjes in toom. En het is bijna schandalig hoe goed je de contouren van mijn lipjes kunt zien door de ragfijne stof van de string. Goedkeurend bekijk ik mijn eigen reflectie.

Ik schrik als ik ineens een hand en koud metaal voel op mijn rug. Voorzichtig knipt de verkoopster de kaartjes uit het korset en string. “Je mag je weer aankleden hoor. Ik zal je eigen ondergoed even in een tasje doen.” zegt ze, terwijl ze mijn bh en slip vist uit het bundeltje kleren op de stoel.

Als ik even later weer aangekleed het pashokje verlaat krijg ik van haar een tasje in de hand gedrukt. ”Voor de rest is alles al geregeld hoor. Ik wens je nog een hele plezierige middag.” zegt ze met een knipoog, terwijl ze de deur voor me openhoudt. Eigenlijk zou ik haar nog zoveel willen vragen, maar ik weet me in te houden. Met rode koontjes van opwinding slenter ik weer terug naar de hoofd winkelstraat.

Nog voor ik terug ben op de plek waar het eerste sms’je binnen kwam, begint mijn mobiel alweer te piepen.

Wacht hier op de taxi die je zo meteen op komt halen. Stap in, de chauffeur kent je route. Stel geen vragen!

Ongeduldig sta ik op de straathoek te wachten. Ik pak een kam uit mijn tas en haal hem gedachteloos door mijn haar. Wachten is niet echt mijn sterkste punt en nerveus wip ik heen en weer van het ene been naar het andere.

Na zo’n vijf minuten stopt er een zilvergrijze Mercedes voor mijn neus. De taxichauffeur stapt uit om het portier voor me open te maken. Zo tref je ze maar zelden meer. Meestal mag je zelf je portier open doen en instappen. Galant houdt hij de deur open, neemt mijn tassen aan en wacht tot ik zit. Het portier wordt gesloten en ik hoor de kofferbak van de auto open en dicht gaan voor hij zijn plek achter het stuur weer in neemt. Hij vertrekt zonder een woord te zeggen.

Nieuwsgierig staar ik door het raampje naar buiten om te kijken of ik herkenningspunten zie. We verlaten de bebouwde kom en rijden door het buitengebied. Bij een bekend wellness hotel in de regio stoppen we. Als ik de deur wil openen haast de chauffeur zich naar mijn zijde om me te helpen. Als ik naast de auto sta krijg ik niet alleen mijn eigen tassen aangereikt, maar ook een mij onbekend zwart tasje. De chauffeur wenst me een plezierige middag en vertrekt weer.

Als ik richting de lobby loop piept mijn mobiel weer:

Je hebt een afspraak om 14:00 uur in de beautysalon. Daarna vraag je de sleutel van kamer 406 bij de receptie. Daar wacht je op verdere instructies.

Om vijf minuten voor twee meld ik me bij een vriendelijke dame in de schoonheidssalon. Ik word door haar meegenomen naar een mooi ingerichte kamer. Ik mag plaatsnemen in de behandelstoel en krijg een heerlijk geurende thee aangereikt. Goh, ze weten zelfs dat ik geen koffie lust!

Ruim een uur later sta ik in de lift met de sleutel van kamer 406 in mijn hand. Ik kijk naar mezelf in de spiegelwand. Mijn gezicht is subtiel opgemaakt en mijn handen voelen als zijde. Ik voel me heerlijk ontspannen na de “royalty” behandeling in de salon. Twee mensen zijn een uur met me bezig geweest. Een gezichtsbehandeling met lichte make-up en een manicure. Toch maar eens vaker doen zo’n uurtje voor mezelf, denk ik tevreden, terwijl de liftdeuren op de vierde etage opengaan.

Piep – piep, piep – piep,  hoor ik alweer uit mijn tas als ik de deur van kamer 406 open. Ik zet alle tassen op een van de fauteuils en vis mijn mobiel op:

Kleed je uit en ga in je nieuwe lingerie op het bed liggen. In de zwarte tas vind je een blinddoek. Doe deze om. Onder geen beding mag je deze zonder toestemming verwijderen! Voor de rest, laat het je gewoon gebeuren. Geniet!

Op de één of andere manier twijfel ik zelfs niet om mee te werken aan deze, eigenlijk toch best wel vreemde opdracht. Degene die de sms berichten heeft verstuurd moet me wel goed kennen, hoe zou hij of zij anders zo goed op de hoogte kunnen zijn van mijn maten?

Ik sluit de gordijnen van de netjes ingerichte kamer, knip het lampje boven het bed aan en begin mezelf uit te kleden. Nog even snel een plasje en een beetje opfrissen en dan open ik het zwarte tasje. De inhoud bezorgt me een rilling langs mijn ruggengraat. Ik vind, naast een zwarte zijden shawl die ongetwijfeld bedoeld is om mijn ogen mee af te dekken, een paar lederen boeien, zacht touw, een paar verschillende vormen vibrators, massage olie, glijmiddel, een pakje wasknijpers en als laatste een pakje met zwart papier. Ik laat mijn vingers er nieuwsgierig over heen glijden, maar de vorm komt me totaal onbekend voor, hard maar ook zacht. Er zaten geen instructies bij de laatste sms dat ik het pakje mocht openen, dus ik laat het ongeopend in de tas zitten. Ik zet de tas naast me neer op het bed en begin de shawl voor mijn ogen te knopen. Ik vouw de stof dubbel en controleer of deze alles goed afsluit. Als ik niets meer zie ga ik achterover liggen op het matras.

Na een poosje zo liggen raak ik alle gevoel voor tijd kwijt. Ik bedenk me dat ik beter even de radio aan had kunnen zetten, dan was het niet zo akelig stil geweest in de kamer. Gelukkig heb ik nog wel het besef gehad om de verwarming wat hoger te zetten, dus koud heb ik het niet. Dan hoor ik het slot van de kamerdeur klikken en even later gaat de deur open. Ik voel een koele luchtstroom over mijn naakte huid glijden en even ril ik. Is het de kou of de spanning van het moment? Er loopt iemand door de kamer en ik schrik als ik even later een warme hand op mijn voorhoofd voel. Ik luister aandachtig naar alle geluiden en probeer te ontdekken of het een man of een vrouw zou kunnen zijn, maar helaas kan ik dat er niet uit halen. De hand streelt me kort over mijn wang, een troostend gebaar. Ik merk dat mijn ademhaling zich heeft versneld en gespannen wacht ik op wat er gaat gebeuren. Er klinkt geritsel van een plastic tas en dan wordt mijn linkerpols vastgepakt. Ik voel iets wat vastgemaakt wordt om mijn pols en besef me dat dit één van de boeien moet zijn. Ook mijn andere pols is aan de beurt en het leer voelt koel aan op mijn huid. Weer geritsel en dan worden mijn geboeide polsen vastgemaakt boven mijn hoofd met het touw uit de tas. Ik hoor een hoop gestommel en voel dan een hand op mijn been die me vastpakt en een stuk touw om mijn enkel begint te wikkelen.

De paniek slaat toe als ik besef dat ik zo meteen helemaal weerloos, bijna naakt vast kom te liggen op dit hotelbed. En niemand uit mijn omgeving die weet waar ik uithang op dit moment. Ik wil overeind komen, maar zodra ik mijn armen beweeg voel ik de druk op het touw om mijn enkel toenemen. Blijkbaar is het touw onder het bed door geleid naar mijn enkel. Ik beweeg in paniek om te proberen los te komen.

“Rustig maar meisje, het is goed.” wordt er gefluisterd door een donkere mannenstem. “Op het moment dat je niet meer verder wilt, hoef je alleen maar stop te zeggen en ik houd onmiddellijk op. Stil maar. Ssst” Zacht streelt de onbekende hand over mijn been . Ik weet nu in ieder geval dat de andere persoon een man is, maar door het gefluister kan ik de stem niet thuis brengen. Het heeft wel iets vertrouwds en zijn woorden stellen me toch gerust. Ik geef me over aan het moment en ik laat mijn armen weer zakken, waardoor de druk op mijn enkel ook weer afneemt. Mijn been wordt naar de zijkant van het bed geleid en ik voel dat de touwen wat strakker worden getrokken en dan vastgeknoopt. Het andere been ondergaat eenzelfde behandeling. Dan lig ik wijdbeens vast op het bed en herinner me plots hoe doorschijnend het piepkleine stukje stof tussen mijn benen is en ik voel het schaamrood me naar mijn wangen stijgen. De man begint weer door de kamer heen te lopen, rondom het bed en ik voel dat ik van alle kanten bekeken wordt. Het maakt dat ik me opgelaten voel, maar tegelijkertijd windt het me ook op.

Een doffe klik doorbreekt de stilte in de kamer en even later voel ik een koud stuk metaal in mijn lies. Ik schrik en voor ik besef wat het kan zijn wordt de stof van mijn string open gesneden. Ik houd mijn adem in als ook aan de andere kant het metaal onder de stof verdwijnt. Met een trefzekere ruk legt ook daar de ragfijne stof het af tegen het scherpe lemmet en ik voel de stof van mijn heuvel afglijden. Het mes glijdt over mijn buik naar boven, naar de rand van het korset. “Nee, dat is zonde.” fluistert de stem en even later beginnen twee handen de haakjes aan de voorkant te openen. Het korset valt open na het onderste haakje en ik voel me nu wel heel erg naakt.

Zacht glijden de vingers nu over de welving van mijn buik naar mijn borsten. Twee handen omvatten elk één borst en kneden deze zachtjes. Ik voel een tong cirkeltjes trekken om mijn linkertepel. De tepel wordt naar binnen gezogen en zachtjes sabbelt de man erop. Ondertussen omvat zijn hand de andere borst steeds iets steviger, zijn vingers vinden de tepel en hij rolt deze tussen zijn vingers door. Ik hap naar lucht als zijn tanden plots bijten in mijn tepel. Een heerlijk zoete pijn stroomt door mijn lijf en ik krom mijn rug en probeer mijn borst weg te draaien van de mond. Maar hoe meer ik wegdraai, des te harder de man bijt. Dus al snel geef ik mijn poging op. Na een poosje voel ik dat mijn tepel weer wordt losgelaten. Al likkende vindt de mond zijn weg naar boven. En na wat zachte zoentjes in mijn hals verlaten zijn lippen mijn huid. Door zijn ademhaling kan ik voelen dat hij met zijn gezicht vlak boven het mijne hangt. Ik voel de behoefte om hem te zoenen en ik richt mijn hoofd iets op. Maar op het moment dat mijn lippen de zijne raken trekt hij zijn hoofd weer weg.

Plots wordt de stof van mijn korset onder mijn rug vandaag getrokken. De restanten van de string worden ook weggehaald. Mijn ademhaling stokt weer even als ik een straal nattigheid op mijn buik voel landen. Dan handen die de olie vakkundig over mijn buik uitsmeren. Alles wordt in geolied en heerlijk loom gemasseerd. Ik geniet van de tedere aanrakingen en voel hoe de handen steeds iets verder omhoog glijden. Bij mijn borsten aangekomen gaan ze iedere keer net om de heuvels heen en dan verdwijnen de handen plots. Precies boven op mijn tepel gericht voel ik even later weer een koud straaltje olie op mijn verhitte huid landen. Een spoor van olie loopt van mijn ene borst over naar de andere. En weer zijn daar die handen, die oh zo zachte handen die mijn borsten zachtjes beginnen te masseren. Steeds iets harder, om te eindigen met vingers die mijn tepels omklemmen en er stevig in knijpen. Eén hand laat los en de andere rekt mijn tepel wat uit. Auw! Er wordt een wasknijper op mijn tepel geplaatst. Ik houd mijn adem in en probeer te wennen aan de pijn. Dan wordt mijn andere tepel uitgerekt en niet veel later voel ik daar ook een knijper geplaatst worden. “Goed zo, meisje.” klinkt het zacht. De handen masseren mijn borsten weer. Af en toe tikt een vinger zachtjes tegen de knijpers en een pijnscheut vliegt dan door mijn borst. Maar het is geen onaangename pijn, eerlijk gezegd vind ik het wel lekker. Dat verandert als aan beide kanten de vingers het sluitmechaniek van de wasknijper extra stevig dichtdrukken. Ik laat mijn ingehouden adem licht gierend tussen mijn getuite lippen ontsnappen en ik draai onrustig in mijn boeien, alsof ik wil ontsnappen aan de pijn. De druk wordt steeds verder opgevoerd en de pijn bijna ondraaglijk. “Stop.” komt er gesmoord uit mijn mond. Onmiddellijk laten de vingers los en beginnen de eerste knijper te verwijderen. Voorzichtig wordt deze open geknepen. Het bloed kan weer terug stromen en de pijn wordt weer even heviger, maar zachtjes masseren de vingers de pijn weer weg. De andere tepel ondergaat eenzelfde behandeling. Met als toetje een warme tong die het laatste restje pijn zacht weg likt. “Knap gedaan hoor, meisje. Heel goed dat je jouw grenzen in de gaten houdt.” fluistert de stem weer zacht.

Ik voel zijn gezicht weer dichtbij het mijne en als ik mijn mond ophef wordt mijn onuitgesproken vraag deze keer wel beantwoord. Teder beroeren zijn lippen de mijne. Ik steek brutaal mijn tong tussen zijn lippen door en deze wordt gretig opgevangen door de zijne en we verliezen ons in een passionele zoen. Het bed veert in en ik voel dat hij op zijn zij half naast, half op me komt liggen. Onze monden verliezen geen moment het contact. Zijn vrije hand dwaalt over mijn borsten, via mijn buik omlaag. Als deze over mijn kale heuveltje nog verder naar beneden glijdt, hoor ik een zachte grom vanuit zijn keel opwellen. Zijn vingers glijden zonder enige moeite tussen mijn lipjes door en ik besef dat ik drijfnat ben. Even drukt hij zijn bekken nog steviger tegen mijn heup aan en ik voel dat ook hij erg opgewonden is. Zijn duim draait cirkeltjes om mijn klit heen en ik hef mijn bekken iets om hem nog meer tegemoet te komen. Zijn wijs- en middelvinger vinden hun weg gemakkelijk naar binnen, worden bijna naar binnen gezogen. Ik geniet van de zachte streling op mijn klit en van zijn vingers die ritmisch in mijn kut beginnen te stoten.

Plots houdt hij op en stapt van het bed af. Ik hoor een hoop gerommel en kan niet thuis brengen wat er allemaal gebeurt. Ik voel me eenzaam zo alleen op het bed en verlang ernaar zijn lijf weer dicht tegen het mijne aan te voelen. En zijn vingers weer terug op de plek waar ze net zo lekker bezig waren. Er trekt een rilling van opwinding door mijn lijf. Ik ben al lang niet meer in staat om helder na te denken en wacht ongeduldig op wat er verder gaat gebeuren. Een hand pakt mijn been vast. De touwen om mijn enkels worden losgemaakt en mijn benen worden omhoog geduwd.  Ik moet ze optrekken, mijn knieën naar buiten gericht en er wordt weer een touw vastgemaakt om mijn enkels. Maar nu gaat het losse einde door mijn polsboeien en wordt ter hoogte van mijn knieën weer vastgezet. Op deze wijze lig ik wel heel erg open en toegankelijk voor hem.

Er klinkt weer een doffe klik en even slaat de angst me om het hart. Zou hij het mes weer gepakt hebben? Dan voel ik een vinger tegen mijn sterretje aan. Zachtjes smeert hij wat glijmiddel over de gevoelige huid rond mijn anus. Dat is dus de klik die ik hoorde, het dopje van de fles glijmiddel! Voorzichtig voert hij de druk op mijn spier wat op en laat één vinger naar binnen glijden. Even beweegt hij de vinger niet, laat me wennen aan de indringer, om vervolgens steeds iets dieper door te dringen, voorzichtige rondjes draaiend. Ik geniet van het gevoel, het blijft een aparte sensatie om daar gevingerd te worden. Hij trekt zijn vinger weer terug om bijna onmiddellijk vervangen te worden door een vreemd voorwerp, ik vermoed de butt plug die ik in de tas heb gezien. Oef, dat is wel even wennen als hij deze steeds iets dieper naar binnen duwt. Dan glijdt het dikste stuk van de plug voorbij mijn sluitspier. De plug blijft nu uit zichzelf zitten en ik wen langzaam aan het gevoel. Ik hoor een zacht zoemen tot leven komen in de kamer en niet veel later voel ik iets glads en koud over mijn klitje glijden. Heerlijk dat zachte getril en ik voel mijn opwinding alleen nog maar toenemen. Hij blijft me nog even plagen met de gladde staaf. Maar dan hoor ik nog een ander geluid erbij komen. Ik voel een vrij grote vibrator tegen de ingang van mijn grotje aan geduwd worden en zonder problemen glijdt deze naar binnen. Nee, glijmiddel is daar absoluut niet nodig! Deze vibrator heeft ook een roterende stand en bij elke rotatie voel ik hem door de dunne wand tegen de plug aan duwen. Ik voel me ontzettend gevuld en geniet van de sensatie. “Je mag pas klaar komen als ik het je zeg!” fluistert de stem op strenge toon. En vrijwel onmiddellijk wordt het trillende deel van de vibrator op mijn klitje geduwd. Niet meer op een rustige stand, maar gelijk full power. Dit is zo intens dat ik vrijwel onmiddellijk een orgasme op voel komen zetten. Ik vecht tegen het gevoel en probeer me te concentreren op andere dingen, onrustig met mijn bekken draaiend. Hij heeft het in de gaten en verminderd de druk op mijn klit. Langzaam zakt het gevoel een heel klein beetje weg, maar ik merk dat ik op het randje blijf zweven. En er is niet veel meer voor nodig om me over dat randje heen te duwen. Hij gaat weer op het bed, tussen mijn benen, zitten en duwt het trilding weer iets steviger op mijn klit. Plagend laat hij het kleine cirkeltjes om mijn meest gevoelige plekje draaien. Mijn spieren spannen zich weer aan en ik weet dat ik dit niet lang meer kan volhouden. Alle bloed uit mijn lijf lijkt naar die ene plek gestuwd te worden.

“Oh, ik houd dit niet meer…” kerm ik. “Mag ik alsjeblieft klaar komen?” “Ja meisje, kom maar” Met een ferme ruk wordt de vibrator uit mijn kut getrokken. In één vloeiende beweging ramt hij zijn eigen pik naar binnen en in hoog tempo begint hij mijn, nu bijna lekkende kut te naaien. Door het diepe stoten kan ik het nu echt niet meer tegen houden. Het wordt zwart voor mijn ogen en ongecontroleerd begint mijn bekken te schokken. Mijn spieren krampen en ik begin luid te kreunen. Dit is zo intens klaarkomen en hij blijft onverminderd hard op me in stoten, zo mijn orgasme alleen maar verlengend. Ik voel me wegzweven en vaag op de achtergrond merk ik dat ook hij klaarkomt. Hij laat zich boven op me zakken en houdt me stevig vast. Onze monden vinden elkaar weer en langzaam kom ik weer een beetje bij mijn positieven. We blijven zo even liggen, zijn slapper wordende geslacht nog steeds in mijn nakrampende kut.

Hij komt overeind en stapt van het bed af. Ik hoor weer een hoop gerommel en dan voel ik zijn handen die de touwen los beginnen te knopen. Als alle touwen los zijn fluistert hij: “Blijf zo liggen tot je weer een sms krijgt. Dan mag je de blinddoek af doen, gaan douchen en aankleden. Je was heerlijk.” Nog één zoen krijg ik op mijn lippen en dan hoor ik hem weglopen. De deur wordt geopend en met een zachte klik valt deze ook weer in het slot.

Ik voel me wat weemoedig worden nu ik alleen in de kamer lig. In gedachten laat ik de afgelopen middag nog eens passeren en kan het eigenlijk niet geloven wat er allemaal gebeurd is. Mijn gedachten worden onderbroken door het gepiep van mijn mobiel. Ik kom overeind en doe de blinddoek af. Mijn ogen moeten wennen aan het licht in de kamer. Maar als ze gewend zijn stap ik van het bed af en pak mijn mobiel. Ik open het binnengekomen berichtje en zie nu wel een naam bij de afzender staan.

Dank je wel, lieve schat. Je was een heerlijk geil sletje vanmiddag! Ik heb van je genoten. Je mag nu het zwarte pakje uit de tas openen. Deze gaan we de volgende keer gebruiken! Dikke kus.

Een glimlach verschijnt om mijn lippen. Mijn lieve vriendje die dit allemaal voor me geregeld heeft. Wat een schat is het toch ook! Nieuwsgierig pak ik het pakje uit de tas. Ik scheur het papier open en voel een blos naar mijn wangen stijgen als ik de inhoud tevoorschijn trek; een leren zweep met stroken. Soepel glijden de slierten tussen mijn vingers door. Het lijkt me heerlijk om deze op mijn huid te mogen voelen, ik kan bijna niet wachten tot de volgende keer.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  9 comments for “SMSje

 1. 5 april 2009 at 21:59

  Sjonge , ben er even stil van ! Wat een heerlijk geil verhaal ! Van de eerste letter tot de laatste letter genoot ik hiervan .
  Komt me bekend voor dat wil zeggen dat ik ook zoiets hebt meegemaakt …
  Wilde je eigenlijk een 10 geven maar dat ging niet …
  Hoogste score van mij en mijn compliments !

 2. 5 april 2009 at 22:34

  Sorry gebeurde iets hier …weet nu niet meer of het verstuurd is , mijn reactie … dikke 10 voor dit verhaal !!!
  Heerlijk om te lezen en zo spannend !!!
  Compliments !!!

 3. 6 april 2009 at 11:16

  heerlijk spanning opgebouwd Natas, dit roept herinneringen naar boven

 4. 7 april 2009 at 20:45

  Juist voor het gedeelte van het pashokje krijg je van mij de sterren. Heel spannend en sensueel

 5. 8 april 2009 at 20:54

  Je verhaal doet me wat denken aan een boek wat ik onlangs gelezen heb (Passiespel).
  Ik twijfel een beetje aan de geloofwaardigheid. Zou een vrouw echt op een dergelijke uitnodiging van een onbekende ingaan in deze tijd?? Ze moet een vermoeden hebben dat het haar vriendje is die erachter zit. Dat zou je van mij mogen beschrijven. Neemt mogelijk wat spanning weg, (hoewel als je er een mindgame van maakt?), maar komt de geloofwaardigheid ten goede (denk ik).

 6. 9 april 2009 at 09:18

  Goed,spannend verhaal wat lekker leest en wat zeer uitnodigt om het ook eens te proberen.
  Klasse

 7. 13 april 2009 at 20:38

  Zonder de ontknoping zou het een ongeloofwaardig verhaal geweest zijn. Maar wel heel opwindend. Volgens mij hoort dit verhaal in de categorie BDSM thuis. Voldoet aan alle drie de voorwaarden. Of is dit een nieuwe categorie: BDSMS?

 8. 17 april 2009 at 19:35

  Lekkere spannende story. mooi opgebouwd.Net iets meer als een gewoon geil verhaal

 9. 19 april 2009 at 00:41

  Zeven leden hebben hun stem op dit verhaal uitgebracht. Drie leden gaven 2,5* en vier leden 3*. Gemiddeld dus 2,79*.
  Dit levert een beoordeling van 3* door de leden op.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world