hot teens tube shemale jizzed by group.

Spel na overspel

Ik kwam binnen in huis en kon mijn ogen niet geloven. Mijn, overigens nogal dominante vrouw, lag daar over de zijleuning van de zetel met haar kont omhoog. Een kerel stond aan de zetel en liet zich door haar afzuigen. Ondertussen sloeg hij met een zweepje op haar kont en elke keer wipte ze een beetje op terwijl ze met een nieuwe haal aan zijn lul zoog en kreunde. Zij kreeg mij in het oog en wilde iets zeggen, maar enkel haar ogen gingen verder open, en hij bleef slaan, en zij kon niet anders dan het verder ondergaan.

Ik twijfelde even wat ik zou doen. Hij was groter dan ik, dat was duidelijk, anderzijds, als je schrik hebt krijg je er ook. Toen ik echter zag wie het was schrok ik pas. Het was een lid van de sportclub waarvan we beiden lid waren, hij wel iets actiever dan ik. Het type waarvan ze zei, da's ne vriendelijke jongen, maar ik zou hem niet in huis willen hebben. Sterke jongen nochtans, en twintig centimeter groter dan ik. Boos was ik anders wel. Ze raakt mij amper aan met de mededeling dat ze geen zin heeft in sex, maar dat ze mij wel heel graag ziet. Het was wel een geil zicht. Zij met haar ogen ver open, zuigen en kletsen op haar billen incasserend en ik benieuwd wat er ging gebeuren.

Ik pakte een lat van mijn bureau en sloeg gemeen hard op zijn blote kont. Als door een wesp gestoken veerde hij op. Zijn piet floepte uit haar mond en ik pakte hem eraan vast en sleurde hem in de gang. Daar herwon hij een beetje zijn moed en begon tegen te stribbelen. Nu moest ik oppassen, want hij was een pak groter. Maar ik had schoenen aan. Ik trapte eerst op zijn voet, en maaide dan zijn benen onderuit zodat hij op de grond viel. Hij lag op zijn buik op de koude stenen vloer. Ik stak mijn hand tussen zijn kontkaken en pakte brutaal zijn zak vast. Ik neep vrij krachtig en hij begon tegen te spartelen.

“Stilliggen of ik nijp door smeerlap” riep ik hem toe.

“Wat gaat ge nu doen?” riep mijn vrouw mij toe.

“Haal touw uit de kelder” snauwde ik.

Ze deed het nog ook. Ik loste mijn greep niet en zei hem dat hij op handen en voeten naar binnen mocht kruipen. Hij probeerde zich los te rukken, maar toen neep ik even door en hij bond in. Toen hij over de zetel moest gaan liggen stampte hij naar mij. Ik neep nog eens in zijn ballen en vertrouwde hem toe dat hij dat best geen twee keren probeerde.

Nadat ik hem met handen en voeten aan de poten had gebonden, bond ik mijn vrouw ook vast met haar twee handen aan de voorpoten van de zetel waar dat zwijn op lag.

“En nu bel ik Chrisje op”, zei ik hen.

Dat was Carl zijn nieuwe vriendin sinds enkele weken. Hij was namelijk pas thuis weggegaan.

“Allé joeng, dat gaat ge toch niet doen zeker”, zei hij vertwijfeld.

“Wees maar zeker van wel” antwoordde ik hem.

Het duurde wel even voor ik haar te pakken had. Ondertussen liet ik ze gewoon zitten. Ze probeerden zich wel los te wurmen, maar ik kan goed knopen, en dat hadden ze vlug door. Ze konden zich enkel maar pijn doen. Toen ik Chrisje eindelijk bereikt had en haar kort had verteld waar het over ging zei ze in haar aan haar eigen lijzige taaltje.

“Ik zal direct eens komen.”

Toen ze na een kwartiertje binnenkwam en hen zo zag zitten zei ze: “Ge hebt ze tenminste goed geconserveerd. We zullen hun dit spelletje wel eens afleren. ”

Ik zag een vreemde twinkeling in haar ogen, en ik weet niet waarom, maar ik kreeg een stijve. Zij bekeek mij, keek dan naar mijn broek, dan terug in mijn ogen en zei: ” Goed zo. ”

Ze ging op Carl toe die zich niet op zijn gemak voelde.

“Had je niet genoeg aan mij?” smaalde ze. “Dat je nu juist haar moet nemen. Is het omdat ze wat gestudeerd heeft dat je haar wil? Daarnet zal haar verstand wel ergens anders hebben gezeten. En ik dacht ze een vriendin was. Dat kreng met haar bekakt uit de hoogte doen en zie eens! Pfff wat een uitgezakte tieten. Wacht…, ik zal je eens laten zien hoe échte tieten er uit zien!”

Ik had altijd vermoed dat ze een behoorlijke boezem had, dat merk je nu eenmaal. Ik was toch wel verwonderd toen ze haar trui uittrok en daaronder een waanzinnig klein en mooi elegant behaatje aan had. Ze was overigens altijd nogal slordig gekleed.

“Maak los ” zei ze tegen mij.

Ik liet me dat geen tweemaal zeggen en maakte het prachtige ding los. Gezien de omvang van haar borsten zakten ze wel wat, maar ze waren mooi, en er stonden mooie stijve tjoepen op. Ze was duidelijk opgewonden door de situatie. Ik trouwens ook..

Ze ging op haar knieën zitten voor mijn vrouw. “Kijk”, zei ze. “Dit zijn tieten.”

Vera keek haar aan en zei niks, er biggelde een traan over haar wang. Chrisje sloeg haar met haar boezem in het gezicht. Petts, petts ging het.

Carl die dit alles zag had weer een stijve gekregen. Ze ging voor hem staan, bukte zich en ook hij kreeg een slag van haar soepele maar zware boezem.

“We gaan ze geil maken, en daarna zullen ze wat beleven”, zei ze. “Kleed je uit”, beval ze mij.

Ik aarzelde en ze beet me toe. “Wil je soms ook vastliggen als die twee sukkelaars hier? Of wil je je wat amuseren met mij?”

Mijn keuze was vlug gemaakt en ik kleedde mij dus uit. Ik was altijd wat benadeeld geweest door moeder natuur vond ik. Ik heb namelijk geen reuze piemel. Hij is anders altijd wel zeer gemotiveerd als je begrijpt wat ik bedoel. Chrisje vond het blijkbaar niet erg. Ze greep eens tussen mijn benen en zei MMMhhhh. Dit klonk niet afkeurend.

“Pak die lat van het bureau”, zei ze. “Sla er regelmatig mee op zijn kont. En wees niet te zacht.”

Zij pakte ondertussen zijn lul en neep er flink in. Met haar andere hand dwong ze Vera met haar gezicht voor zijn apparaat.

“Mond open, en elke keer als hij stoot, dan lik je. En stoten zal hij wel als Leo hard genoeg slaat. Hé Leo? Dat doe je wel hé?”

“Wees gerust “antwoordde ik haar.

“Als hij schiet en je morst zijn zaad op de zetel dan ben je nog niet klaar met mij”, zei ze tegen Vera. En tegen mij: “Vooruit!”

Ik sloeg met de lat krachtig op zijn bil. Hij kon niet anders dan reageren. Chrisje hield zijn lul vastgeklemd in haar vuist en de lul schoot vooruit in haar hand. De paarse kop ging naar het gezicht van Vera die er zo goed mogelijik aan likte. Elke keer als Chrisje knikte zwiepte ik het latje omlaag. Na een tijdje kon Carl niet anders dan klaarkomen. Hij begon te spuiten en Chrisje drukte de mond van Vera over zijn lul en terwijl hij klaarkwam pakte zij het latje uit mijn handen en sloeg er gemeen mee op Vera's kont. Het vlees trilde onder de lat maar Chrisje hield Vera goed vast die kreunend de lul van Carl in haar mond had. Carl had zichtbaar genoten, maar zij zei direct: “Jij zult niet blijven lachen, je zult meer moeten komen dan je lief is smeerlap.”

Het heel gebeuren had mij enorm opgewonden. Mijn lul stond zowat op springen bij het zien van de trillende kont van Vera met Carls' lul in haar mond.

Chrisje zei: “Jij moet precies dringend wat ontspannen worden. Kom maar eens even bij mij.”

Ze voelde eens aan mijn ballen en lul en zei: “Jij bent veel te opgewonden. Ik moet iemand hebben die niet te snel klaarkomt. Zo heb ik er niks aan. Je kan je misschien even op die slet daar gooien. Maar zorg dat ze het zich lang zal heugen. Hoor je me?”

Chrisje keek naar Vera die nog steeds met haar twee handen gebonden voor de zetel zat. Ze zat op haar knieën met haar handen laag tegen de grond vastgemaakt.

“Steun op je ellebogen” commandeerde Chrisje.

Vera vond het wijselijk om te gehoorzamen. Hierdoor kwam haar kont rond naar boven staan.

“Knieën uit elkaar!”

Dit was werkelijk een mooi zicht. Vera die alles deed wat Chrisje beval. Ze pakte het zweepje en sloeg ermee op de gespannen billen. Een gilletje en een stuiptrekking was het gevolg. Prachtig zicht. Chrisje stak haar hand tussen Vera's benen en vingerde haar kutje. Ze kon niet anders dan langzaam maar zeker nat worden. Na een tijdje vond ze het waarschijnlijk fijn worden, want ze begon zachtjes te kreunen. Hierop had Chrisje blijkbaar gewacht. Ze trok haar vinger terug uit Vera haar spleet en stak deze zeer snel en krachtig in Vera haar kontgaatje. Dit ging zo snel en zo krachtig dat ze wel gilde, maar er niets meer kon tegen doen.

“Dat is duidelijk nog een spannertje”, zei Chrisje. “Dit is wat anders dan je slechtgetrainde kutspiertjes. Daar kan je straks wel eens iets mee beleven hoor” zei ze tegen mij. “Nu nog niet, want dan is het te rap over voor haar.”

Chrisje was echt wel van zin om wraak te nemen op de twee overspeligen, en Vera was er zichtbaar niet meer gerust in. Na deze scene stond ik werkelijk op springen. Het was zo geil dat ik bijna spontaan klaarkwam.

“Och, jij staat daar nog opgespannen als een boog waar een pijl van weg moet”, zei ze. “Daar moeten we dringend iets aan doen. Ik kan je toch niet in haar slappe kut laten klaarkomen.”

Ze trok haar rok naar boven en schoof haar slipje even opzij.

“Je mag hem hier even insteken. Dan kan je voelen hoe een gespierd sneetje aanvoelt. Dan trek je hem terug.”

Ze bukte zich voorover en steunde met haar handen op de bips van Vera. Ik stak mijn lul in het uitnodigende gleufje, en dat ging zeer vlot, want het was goed gesmeerd en ik ben niet zo groot geschapen. Toen kneep ze een keer met haar kutspieren, en het was alsof een hete wals over mijn stokje rolde. Ik kreunde. Het was een zalig gevoel deze prachtige kneep van haar warme oventje.

“Eruit nu!” klonk het. “Ga op je knieën bij die waardeloze teef zitten!”

Ik deed wat werd gezegd.

“En jij gaat zuigen of je leven ervan afhangt” commandeerde ze aan Vera.

Met enige weerzin keek ze naar mijn van Chrisje's sappen glanzende speelgoed. Dit duurde iets te lang naar de zin van Chrisje en ze had Vera al een klap verkocht op haar billen met het latje. Ze begon er dus aan. Elke keer als Chrisje met het latje kletste was het alsof de turbo van haar stofzuiger aansloeg. Na een haal of tien kwam ik dan ook geweldig klaar. Zoiets was mij nog nooit overkomen. En het bleek nog maar het begin te zijn.

“En nu jij nog eens vriendje”, zei Chrisje tegen Carl.

Die had van het gedoe terug een stijve gekregen.

“Bindt hem vast op een bed. Maar bindt eerst een touw rond zijn ballen en piet. Als hij dan iets wil doen, dan trek ik er aan. Desnoods tot ze eraf hangen.”

Zo gezegd zo gedaan. Zij hield enkele minuten later letterlijk de touwtjes in handen. Ik had hem stevig met gespreide armen en benen op een logeerbed vastgebonden. Zij kneep eens in zijn tepels en hij verbeet de pijn met een grimas. Zijn lul was heel wat kleiner.

“Die komt wel terug recht” zei ze terwijl ze er even mee speelde. “Haal nu die teef met de slappe kut hierheen, maar bind haar handen voor haar bij elkaar.”

Even later stond Vera ook boven. Toen we in de slaapkamer kwamen pakte Chrisje haar ruw bij haar borsten en daarna neep ze in haar tepels. Ze stribbelde tegen en toen zei Chrisje tegen mij “Geef haar vier slagen met de lat op haar kont!”

“Bukken jij” zei ze tegen Vera.

Het latje kletste tegen haar bil en ze veerde recht. Hierbij zwiepten haar borsten vinnig naar boven en vielen terug neer.

“Bukken”, zei Chrisje terug en het spel herhaalde zich.

Hier was Carls' lul niet tegen bestand en hij stond weer fier rechtop. Zij haalde een dik condoom tevoorschijn met allemaal kleine knobbeltjes op.

“Anders komt hij te snel”, zei ze. “Er bovenop” zei ze tegen Vera.

Vera kon niet anders en liet zich bovenop het ingerubberde geval zakken.

“En rijden nu of ik zal je laten rijden”, zei Chrisje.

Haar woorden waren nog niet koud of ze liet het zweepje zodanig neerkomen dat haar kont bewoog en ze zich hard en diep op Carl spieste. Het kon dan ook niet uitblijven en beiden kwamen klaar. Vera mocht echter niet uitblazen.

“Eraf”, zei ze. “en trek dat stinkend condoom van zijn Charel. En nu ga je hem pijpen tot hij weer komt.”

“Ohh néee”, zei Carl, “het kan toch niet blijven komen.

“En als je niet goed genoeg pijpt dan help ik je wel met een of ander”, zei Chrisje tegen Vera.

Ik had van het hele gedoe terug een hele stijve gekregen. Chrisje zag dat en pakte mijn speeltje even vast.

“Goed zo”, zei ze, “Houden zo. Als deze varkentjes gewassen zijn gaan wij straks eens rustig genieten.”

Terwijl Vera de halfslappe lul van Carl aan het pijpen was begon Chrisje te spelen met de spleet van Vera. Ze gebruikte hiervoor een kunstpenis die niet al te groot was. Toen het ding goed nat en gesmeerd was duwde ze plots het speeltje tegen de aars van Vera. Deze stopte met zuigen en wou protesteren.

“Voortdoen of ik ram het er ineens helemaal in”, zei Chrisje autoritair.

Vera begon terug te zuigen en toen het topje van de kunstpenis door de kringspier was duwde ze ineens krachtig het ding naar binnen. Ik weet niet of Vera in Carl zijn lul heeft gebeten toen, maar het zou best kunnen. Ze pakte een rol brede tape en rolde deze af rond Vera haar middel en tussen haar benen door zodat de kunstpenis niet meer uit haar kont kon. Ondertussen spoot Carl zijn laatste vlokje sperma in Vera haar mond. Hij was de uitputting nabij leek het.

“Bindt die hoer nu vast aan het hoofdeinde van het bed en ze moet op haar rug gaan liggen. Dan voelt ze dat ze een kont heeft.”

Zo lagen ze beiden naast elkaar op het bed. Hij aan handen en voeten gebonden en zij enkel aan haar handen. Ik moest van Chrisje zo zijn handen ook bij elkaar binden en met een touwtje vastmaken aan het hoofdeinde van het bed.

“Anders kan hij zich niet omdraaien en ik wil sevens op zijn kont slaan”, zei Chrisje.

Ze trok ruw de tape van Vera haar middel. De tape hing vol met schaamhaartjes. Tijdens deze behandeling wipte Vera op van het bed en haar tieten bungelden van links naar rechts.

“Blijf liggen en doe je benen open” zei Chrisje.

Ze spande het latje op en liet het vrij hard tegen haar schaamlippen aanknallen. Deze werden langzaamaan zeer roze.

“Speel ondertussen met haar borsten, maar niet te zacht hoor!” beval Chrisje mij.

Ik nam haar tepels vast en trok de boezem omhoog. Als deze uitgerokken was liet ik hem terug naar beneden vallen en begon dan opnieuw. Haar tepels werden er groot en hard van en mooi rood.

Ondertussen bleef het latje verder gaan. Carl kreeg terug een stijve en Chrisje had dat gezien.

“Erop”, zei ze.

“Ik kan niet meer”, antwoordde hij, maar voor hij uitgesproken was had Chrisje een keer gemeen getrokken aan het touwtje dat nog steeds om zijn lul en ballen zat.

Ik maakte zijn voeten los en hij draaide zich om om boven op Vera te gaan. Hij duwde zijn penis tegen haar gevoelig gemaakte kutlippen. Zij kreunde. Hij wilde er zachtjes ingaan, maar de plotse druk van een kunstpik tegen zijn gat stuurde zijn piemel in geen tijd tussen de rode lippen. Zijn lul voelde ongetwijfeld de kuntpenis in Vera haar kontje zitten. Chrisje bepaalde met de kunstpik in zijn kont het ritme. Zij ging er nogal fors tegen aan en hij kon dus ook niet anders dan ruw in Vera's kutje te rammen elke keer zijn lul tegen de harde kunstpik stotend, gescheiden door een beetje vel. Willen of niet. Hij moest komen. Chrisje trok ruw het stuk plastiek uit zijn kont en zij.

“Eraf nietig zwijn!”

Hij lag hijgend op zijn rug. Hij kreunde licht en voelde een gloeiende kop op zijn piet staan die nu toch wel wat overbelast was geweest. Zij liet hem echter geen rust. Zij nam zijn spel tussen duim en wijsvinger, en kneep er redelijk op. Ze ging met haar hand over en weer en trok hem af. Hij smeekte haar om te stoppen en zei dat zijn lul pijn deed. Zij ging echter gewoon verder. Hij kreunde, kermde bijna en zei dat hij het nooit meer zou doen.

“Ik zal zorgen dat je het nooit meer kán doen”, siste ze gemeen.

Ze bleef op en neer gaan met haar hand en op den duur kwam er met veel moeite één druppeltje vocht uit zijn piemel. Het was duidelijk dat hij het niet echt leuk meer vond. Zijn ballen en lul moeten gewoon pijnlijk aangevoeld hebben.

Chrisje zei tegen Vera “En nu mag je je spelletje van straks verder spelen als je wil, want jullie waren nog niet klaar geloof ik.”

Carl kreunde: “Ooooh god nééje.” Hij was duidelijk uitgeteld.

“En wat jij nog hoer!” zei ze tegen Vera. “Al bij al ben jij er nog goed vanaf gekomen hé! Ik wilde eerst Leo jouw kont laten neuken, maar dan heb ik niets meer aan hem. Leo, maak Carl los, en gooi hem buiten. Maak daarna die stomme trut vast aan de kruk van de deur, dan hebben wij wat plaats om ons te amuseren. Als zij dat mogen, mogen wij dat ook.”

Ik heb haar een massage gegeven om U tegen te zeggen, en na een uitgebreide likpartij is Chrisje klaargekomen. Zelden heb ik zo een ontlading van gevoelens gezien bij een vrouw. Daarna heeft ze mij met dat pletwalskutje geneukt, en ik garandeer je dat had ik nog niet mee gemaakt. We zijn samen klaargekomen en ik had daarna wel wat tijd nodig om terug adem te vinden.

“Volgende keer knijp ik je wel eens met mijn kontje”, zei ze. “En als ze braaf is, dan mag ze kijken. Maak haar los en zeg dat ze de badkamer voor ons klaarmaakt.”

Vera deed wat haar werd gevraagd. Hier is ons leven opnieuw begonnen.

© Jazeker

 

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world