hot teens tube shemale jizzed by group.

Stopwoord

1.
Daar zit ze dan. Op een doordeweekse woensdagavond met stijf opeen geknepen benen op een barkruk in de sky lounge van het luxe Hilton hotel. Ze draagt geen slip. Dat is spannend, maar ze vindt het tegelijkertijd doodeng.
Het publiek om haar heen bestaat hoofdzakelijk uit mannen. Zakelijk uitziende mannen. Ze werpen hier en daar verstolen blikken naar haar, want ze ziet er tenslotte goed uit in haar korte zwarte leren rokje, nauwsluitende topje en gouden pumps met hoge hakken, maar tot dusverre heeft niemand haar aangesproken.
Het korte rokje is de oorzaak dat ze haar benen zo stijf tegen elkaar sluit. Ze is doodsbenauwd dat, bij zelfs een minuscule beweging, zichtbaar wordt dat ze geen slip draagt.

Er stapt een goedgeklede vent de stijlvolle ruimte binnen. Hij merkt haar op en loopt linea recta naar de lege kruk naast haar.
“Wacht je op iemand?” vraagt hij.
Ze schud een beetje nerveus ontkennend haar hoofd.
“Wat drink je, Martini?” wil hij weten. Voor haar antwoord af te wachten gebiedt hij de barman nogmaals hetzelfde in te schenken voor de dame naast hem en voor hem een pilsje.
Een poosje zitten ze zwijgend naast elkaar. Dan steekt hij zijn hand naar haar uit. “Steven,” stelt hij zich voor. “Evelyn,” antwoordt ze schuchter.
“Verblijf je in dit hotel?” vraagt hij. “Nee, ik kom net van mijn werk en zit hier alleen maar even iets te drinken. Ik ga zo weer,” zegt ze. “Ik vind het uitzicht fantastisch, daarom kom ik hier graag.”
“Ik heb hier een kamer,” deelt hij ongevraagd mede. “Congres, drie dagen. Ik ben rechercheur,” verklaart hij. Haar ogen lichten op. Er lijkt een glimlach op haar gezicht te verschijnen maar die verdwijnt net zo snel als ze opkwam.
“Ik ben tekstschrijver. Met name voor theater en toneelstukken,” zegt ze. “Ook voor Engels toneel. Binnenkort reis ik naar de States voor een theaterstuk.
Hij knikt bewonderend, toch meent ze een spottende glimlach te zien.
Ze vertelt over haar komende project in Boston. Een stad waar ze nooit geweest is maar waar ze veel over weet en die ze erg graag wil bezoeken. Het gaat haar steeds gemakkelijker af. Leugens vertellen. Werk dat zoveel interessanter is dan administratief medewerker op een advocatenkantoor. Een stad die bruist van het leven in plaats van het kleinburgerlijke voorstadje waar zij woont.
Hij is zwijgzamer maar luistert geanimeerd. Tenslotte zegt hij: ”We kunnen hier uren blijven chit-chatten, maar ik wil je nader leren kennen. Kom mee naar mijn kamer, dan gaan we verder met ontdekken.”
Ze glimlacht om zijn voortvarendheid, staat brutaal op en zegt: “Lijkt me een goed idee.”
Heupwiegend loopt ze voor hem uit naar de lift.

2.
“Ik wist het,” hijgt hij terwijl de lift naar beneden zoeft en zijn handen rond haar billen liggen. “Je draagt geen slip.” Ze glimlacht en kust hem opnieuw hartstochtelijk op zijn mond. Gladgeschoren, geen weekendbaard, snor of whatever. Die mond wil ze tussen haar benen voelen.
Haastig lopen ze naar zijn kamer wanneer de lift op de tweede etage zijn deuren heeft geopend.
Het is een aangename ruime kamer met een royaal tweepersoonsbed. Geen aparte bedden, dat vindt ze wel zo prettig. Het bed is van vele kussens voorzien. In tegenstelling tot de meeste hotels, is deze boxspring omlijst door een opvallende achterwand. De rechercheur doet de grote verlichting uit en drukt op een knopje die een mooie sfeerverlichting aan het plafond laat zien. Het lijkt wel een sterrenhemel. Hij gooit zijn colbert over de stoel en trekt de lastige stropdas los van zijn hals en schopt zijn dure loafers uit.
Het lekkere ding naast hem heeft haar pumps uitgedaan. Ze is nu een stuk kleiner. Hij neemt haar opnieuw in zijn armen. Kust haar lippen waar inmiddels alle lippenstift van verdwenen is maar die van opwinding toch vol en rood zijn. Dan tilt hij haar met een zwaai op het bed. Hij grijpt in een tas naast het bureau en komt met twee sets handboeien tevoorschijn.
“Ik weet niet of…” aarzelt ze. “Hij valt haar in de rede. “Kom op, je was zo gretig, krabbel je nu terug? Wees niet bang, ik zal je geen pijn doen, dat beloof ik. Wanneer je het niet ziet zitten kap ik ermee, oké?” Hij wacht haar antwoord niet af maar klikt haar in de boeien. Een voor een zet hij ze achter een tralie van het bed vast. Vervolgens haalt hij een blinddoek uit zijn broekzak en trekt deze over haar hoofd. “Waarom?” wil ze weten. “Zo zal je alles intensiever ervaren,” verklaart hij. Vervolgens stroopt hij haar truitje tot over haar borsten. “Ook al geen beha,” constateert hij tevreden.
Hij valt aan op haar tepels. Mooie harde roze knopjes. Likt rond het tepelhof en bijt er zachtjes in.

Ze was eerst gespannen, maar nu ze begrijpt dat hij geen kwaad in de zin heeft laat ze zich meevoeren door haar lust. Ze sluit haar ogen achter de blinddoek en geniet van de tintelingen in haar lichaam die hij teweeg breng. Zijn handen, zijn mond over haar lichaam. Tenslotte zijn gezicht tussen haar benen die ze gewillig open spreidt. “Ja, lik me, mijn clit smeekt om jouw tong,” hijgt ze opgewonden. Hij kijkt haar even plagend aan en kust haar lies. Zijn vingers rond haar kutje. Ze schuift ongeduldig met haar billen heen en weer. Ze wil zijn tong op haar clit voelen, zijn vingers in haar kut. Hij blijft haar echter vlak rond haar meest gevoelige plekjes strelen en likken. Ze slaakt een gefrustreerde kreet. “Niet zo ongeduldig,” bestraft hij haar met een pets op haar draaiende billen. Ze slaakt een gilletje van schrik en ligt direct stil. Hij gaat door met zijn streel- en likwerk. Ze houdt het bijna niet meer. “Alsjeblieft,” smeekt ze. “Zal je dan een gehoorzaam meisje zijn?’ vraagt hij. Hevig bevestigend knikt ze met haar hoofd voor zover de bewegingsruimte het toelaat.
Eindelijk voelt ze een vluchtig likje over haar clit. Ze rilt en duwt haar heupen omhoog. Hij lacht kort alvorens opnieuw met zijn tong over het reeds opgezette glanzende knopje te gaan. Langzaam cirkelt zijn tong om haar clit. Ritmisch beweegt ze haar heupen om hem aan te sporen sneller te gaan.

Hij opent met zijn vingers haar kut. Heerlijk roze, donker en vochtig. Een kut heeft alles wat heerlijk en opwindend is. De aanblik windt hem bijzonder op. Ze is zo geil! Hij zal haar klaar laten komen. Hij zal haar laten spuiten tot ze niet meer kan. Zijn vingers verdwijnen in haar vochtige spleet. In en uit. Masserend tegen haar g-spot. Dan zijn tong op haar clit. Hij zuigt en likt. Sneller en sneller. Zijn vingers in en uit haar kut. Een soppend geluid veroorzakend, wat hem nog meer opwindt. Ze kronkelt onder hem. Hij hoort haar kreunen en hijgen. Haar clit zwelt op, evenals haar kutspieren voelt hij. Ze zal zo klaarkomen. Hij versnelt het ritme van zijn dansende tong. Ze spant haar billen, werpt haar heupen tegen zijn gezicht en klemt haar benen er omheen in een schokkend orgasme. Hij duwt haar benen direct weer uit elkaar en masseert haar kut met zijn vingers. Hard en snel. Binnen de kortste keren voelt hij het vocht langs zijn vingers stromen. Hij blijft doorgaan. Nu komt het vocht er werkelijk in golven uit. Wat is ze hevig aan het squirten! Het maakt hem bloedgeil. Haastig ontdoet hij zich van zijn kleren. Snel die knellende pantalon uit. Zijn pik springt bevrijdend tevoorschijn. Hij gaat schrijlings op haar zitten en pakt haar haardos vast. Dan duwt hij zijn pik tegen haar mond. “Zuig, geile slet,” gebiedt hij. Gehoorzaam opent ze haar mond. Zijn pik verdwijnt in haar mond. Hij geeft haar voldoende ruimte om met haar tong zijn eikel te bewerken, maar dan duwt hij haar hoofd op een dwingend ritme rond zijn pik. Hij bepaald het tempo. Ze kokhalst. Hij gaat te diep. Hij past zijn tempo en kracht enigszins aan. Ze zuigt en likt ondertussen met haar tong rond zijn eikel, iedere keer wanneer hij toestoot. Dan verstijft hij. Hij gaat spuiten. Nog steeds klemt hij zijn handen in haar haren. Hij dwingt haar alles door te slikken. Maar het is teveel. Er loopt zaad langs haar mond naar beneden tot op haar truitje. “Jezus, dat is lekker,” zegt hij tevreden.

3.
Ze voelt hem van het bed afgaan. Hoort hoe hij de badkamer inloopt en vervolgens het water spatten. Verdorie, hij heeft haar flink te grazen genomen. De smeerlap. Het maakt haar opstandig, maar ze kan weinig uitrichten met haar handen geboeid aan het bed. Ze proeft zijn zaad nog in haar mond, wil het uitspoelen, maar het gaat niet. Haar geil heeft het bed natgemaakt, zaad plakt aan haar wangen. Ze wil zich schoonmaken, maar die vervloekte kerel staat te douchen en laat haar voor oud vuil achter.
Hij doucht niet lang. Ze hoort hem alweer terugkomen terwijl hij zich afdroogt. Dan voelt ze hoe hij met een handdoek haar lichaam schoonwrijft. “Je hebt er een zwembad van gemaakt, liefje,” zegt hij op belerende toon. Hij schuift de handdoek onder haar billen. Dat voelt beter.
Wat zal hij nu gaan doen? Ze hoort hoe hij zijn kleren oppakt en weer aantrekt. “Wat doe je?” vraagt ze paniekerig. “Ik ben even weg, maak je niet druk, ben zo weer terug.”
Wacht!” roept ze. “Mag ik alsjeblieft wat water?” Hij zucht hoorbaar geïrriteerd maar loopt toch naar de badkamer om water te halen. Hij houdt haar hoofd rechtop en brengt het glas naar haar lippen. Gulzig drinkt ze het glas leeg. “Nog meer wensen?’ vraagt hij schamper. “Ik…. Blijf hier alsjeblieft. Ga niet weg, ik…” Hij laat haar niet uitspreken, staat op en loopt de kamer uit. De deur valt met een klik in het slot.
Ze rukt een paar keer vruchteloos aan haar boeien. Het heeft geen enkele zin, dat weet ze al. Dit is geen speelgoed maar het zijn echte politieboeien. Hoe lang zal ze hier moeten blijven liggen? Hij zal toch wel terugkomen? Als hij het flikt om me hier te laten liggen vermoord ik hem, gromt ze binnensmonds. Dit is niet wat ze van de avond had verwacht. Ze is dan wel verrukkelijk klaar gekomen, maar dat hij zonodig haar mond moest volspuiten zonder dat zij daar enige controle over had, staat haar niet aan. Wat kan ze nog meer verwachten? Hij zou hier echt geen genoegen mee nemen. Ze is er zeker van dat hij terug komt om haar te neuken. Het zou er stevig aan toe gaan, afgaande hoe hij haar zojuist heeft behandeld. Gek genoeg maakt die gedachte haar geil. Ze voelt het reeds weer pulseren in haar kut. Ze draait en schuurt net zo lang met haar hoofd op het kussen totdat ze de blinddoek van haar hoofd kan wurmen. De sfeerverlichting brandt nog. Ze tuurt naar het klokje op de televisie, 21:55 geeft deze aan. Verdomme, hij moet terugkomen. Ze heeft geen zin om hier uren te blijven liggen. Haar armen beginnen te verkrampen. Ze hijst zichzelf omhoog en beweegt haar schouders op en neer. Ze is nog steeds bezig met spieroefeningen wanneer ze de deur open hoort gaan.
“Je hebt niet stilgezeten dame,” zegt hij bestraffend. “Wie heeft toestemming gegeven je blinddoek af te doen?” Hij loopt met grote passen naar haar toe, trekt haar aan haar benen omlaag en plaatst de blinddoek terug voor haar ogen. Hij kneed haar borsten en zuigt aan haar tepels. Dan duwt hij zich van haar af en staat op. Hij trekt zijn kleren voor de tweede keer uit en gooit ze over de stoel bij het bureau. Deze keer gaat alles uit. Hij buigt zich opnieuw over haar heen. Ze ligt daar volkomen weerloos. Ze kan niets doen. Helemaal naakt op het truitje na wat over haar borsten gestroopt is. Hij krijgt alweer een stijve. Hij wil haar neuken. Hij duwt haar benen wijd uiteen en richt zijn eikel op haar kut. Zijn pik glijd gemakkelijk naar binnen. Hij stoot een paar keer diep in haar. Haar ademhaling versnelt. Langzaam laat hij de volle lengte van zijn pik uit haar glijden om dan weer met kracht naar binnen te dringen. Het maakt geile soppende geluidjes. Hij kan er geen genoeg van krijgen om zijn pik naar binnen zien te gaan en weer terug te zien komen. Het vlees om zijn pik heen glijdt gewillig mee. De van bloed doorlopen schaamlippen plooien zich perfect om zijn stijve lul. Ze is nog nat van het squirten. “Je bent nog zeiknat,” zegt hij dan ook. Hij haalt zijn pik uit haar kut en beweegt zich naar haar armen. Hij haalt de boeien los maar laat ze om haar polsen zitten. Hij trekt haar truitje over haar hoofd. Ze blijven steken om de handboeien maar tenslotte geeft de stof mee. Hij werpt het kledingstuk achteloos op de grond. Dan draait hij haar om en klikt de boeien opnieuw vast aan de bedspijlen. “Wat doe je nou?” vraagt ze ongerust. “Dat merk je vanzelf. Geniet er maar van. Je zal het heerlijk vinden,” belooft hij.

Ze is er niet zo zeker van. Dat hij het heerlijk zal vinden neemt ze zonder meer aan. Ze had gedacht dat hij haar zou bevrijden van de boeien en dat er een tedere voortzetting zou volgen, maar nu heeft ze sterk haar twijfels.
Hij droogt met de handdoek het vocht tussen haar benen. “Op je knieën,” gebiedt hij. Ze wurmt zich moeizaam omhoog. Nu kan ze haar handen om de bedspijlen klemmen. Dat geeft meer houvast. Hij duwt haar bovenlichaam omlaag in het de kussens. Haar kont steekt uitdagend naar achteren. Met zijn handen spreidt hij haar schaamlippen uiteen.
Zijn tong verdwijnt in haar donkere vochtige grot. Ze rilt van genoegens. Hij likt haar kut, haar klit en gaat dan naar haar kontgaatje. Die likt hij uitgebreid. Zijn vingers verdwijnen in haar kut. Dan naar haar clit. Hij masseert haar clit snel en vakkundig. Ze steekt haar kont ver naar achteren zodat hij er optimaal bij kan met zijn mond en zijn vingers. Met zijn vingers strijkt hij van haar natte kut naar haar kontgaatje. Het sterretje glanst reeds van het vocht. Dan steekt hij zijn duim erin terwijl hij haar clit blijft masseren. Dat is voor haar het sein om klaar te komen. Een hevig orgasme voelt ze naderen. Die duim in haar kont en een heftig bewegende vinger rond haar clit. Dit houdt ze niet langer vol. Ze schud en schokt. Het vocht loopt uit haar kut. “Ooh, jaaah,” zucht ze. “Een geile slet, dat ben je,” zegt hij terwijl hij haar een klets op haar billen geeft. En nog een. En nog een. Een aparte sensatie brengt het teweeg. Het doet geen pijn. Het versterkt slechts de geile gevoelens die ze heeft. Ze wil dat hij haar neukt. Van achteren. Keihard. “Neuk me,” zegt ze dan ook met hese stem.

“Uw wens is mijn bevel dame,” zegt hij schertsend. Hij kijkt naar uitnodigende sterretje. Hij zal haar neuken, maar niet in haar kut. Die is te nat. Hij zal haar strakke kontje neuken. Nog eenmaal doopt hij zijn vingers in haar kut en bevochtigd daarmee haar kontgaatje. Dan duwt hij zijn keiharde pik er tegenaan. Voordat ze kan protesteren verdwijnt zijn eikel er al in. “Nee, nee, niet in mijn kont,” zegt ze verschrikt. “Dat wil ik niet.” Hij neemt niet eens moeite om te antwoorden maar glijdt dieper naar binnen. “Auwwww,” kreunt ze. Hij blijft even staan om haar kont aan haar pik te laten wennen. Wat zitten haar billen strak om zijn stijve lul! Jezus, dat voelt heerlijk. En het is een super geil gezicht om zijn pik in haar kont te zien verdwijnen. Voorzichtig begint hij zijn keiharde lul in haar kont te pompen. Hij voert het ritme langzaam op. Dan stopt hij even om aan haar clit te voelen. Die is nog steeds flink opgezwollen. Ze protesteert nu niet langer maar beweegt haar kont op en neer om het ritme aan te geven waarin hij moet vingeren. Zijn andere hand gaat naar haar natte kut. Met een paar vingers penetreert hij haar. Zijn vinger op haar clit in snelle bewegingen, zijn vingers in haar kut en ondertussen duwt zij haar billen tegen zijn pik die diep in haar kont verdwijnt. Steeds sneller beweegt ze totdat hij haar voelt verkrampen. Ze komt klaar. Ze knijpt zijn lul fijn met haar kringspier. Op datzelfde moment spuit hij zijn pik leeg in haar kont.
Hijgend van uitputting zakken ze beiden op het bed neer.

“Wil je me alsjeblieft losmaken?” zegt ze. “Ik wil douchen.” Zwijgend ontdoet hij haar van de boeien en blinddoek. Ze staat wankelend op en loopt onvast op haar benen, ondertussen haar polsen wrijvend, naar de badkamer. De badlakens zijn gebruikt maar er hangen nog twee kleine, schone handdoeken. Daar kan zij zich wel mee redden. Ze zeept zich grondig in en laat het warme water over haar lichaam stromen. Verdomme, hij heeft haar in haar kont geneukt. Dat was iets wat ze altijd pertinent weigerde. Ze was er van overtuigd dat het afschuwelijk zou zijn. Nu moest ze toegeven dat het helemaal niet onplezierig voelde. Vooral omdat hij haar ondertussen vingerde. Hoe vaak was ze inmiddels klaargekomen? Ze wist het niet.
Wanneer ze naar het bed loopt ziet ze dat hij inmiddels in slaap is gevallen. Het hele gebeuren heeft haar ook behoorlijk uitgeput. Ze besluit om niet naar huis te rijden maar de nacht in het hotel door te brengen. Ze pakt het toilettasje uit haar rugzak en poetst haar tanden. Dan schuift ze voorzichtig naast hem tussen de lakens. Ze legt het dekbed behoedzaam over hem heen en valt al snel in een diepe droomloze slaap.

Wanneer ze wakker wordt ziet ze dat het net zes uur is geweest. Haar bedgenoot, de aantrekkelijke, brutale minnaar slaapt nog. Voorzichtig staat ze op. Ze frist zich op bij de kraan in de badkamer. Uit de rugzak pakt ze een beha en een slip. Op haar werk zal ze niet zonder verschijnen. Ook trekt ze panty’s aan en een langere rok. Wat moet ze met haar trui? Ze veegt in de badkamer met water en zeep de ergste spermavlekken van de stof. Ze droogt deze met een handdoek. Dan trekt ze het truitje over haar hoofd. Het voelt niet prettig, een natte plek op haar borst, het moet maar. Een extra trui zit niet in haar rugzak. Ze pakt haar spullen bij elkaar, controleert of ze haar sleutels, portemonnee en telefoon heeft. Haar jas ligt nog in de auto, bedenkt ze. Zo stil mogelijk opent ze de deur en sluit deze voorzichtig achter zich. Dan haast ze zich naar de lift. Nu snel naar buiten. Rillend van de kou trekt ze haar jas aan voordat ze achter het stuur kruipt. De auto start gelukkig zonder problemen. Met dit vochtige kille weer wil dat nog wel eens een probleem zijn. Ze rijdt de parkeerplaats af en de weg op. Ruim een uur rijden naar haar werk. Het was nog vroeg, er zouden geen files zijn.

4.
Na een ongemakkelijke, veel te lange werkdag, draait ze haar Prius de oprit in. De BMW van Gino, haar man, staat er al. Wanneer ze langs het raam loopt ziet ze hem zitten. Op de houten vloer, met zijn knieën opgetrokken tegen de bank aan. Koptelefoon op, zijn hoofd zichtbaar bewegend op de stille muziek. Zie hem daar toch zitten. Blootsvoets in een gescheurde spijkerbroek en een oud t-shirt, een warrig bos haar. Wat is hij toch anders dan die gladjakker van gisteravond, denkt ze. Met zijn snelle pak en gestylde haren. Ze schud haar hoofd alvorens ze naar binnen loopt. Met een plof belandt haar tas op de stenen vloer. Ze schopt haar pumps uit, hangt haar jas aan de kapstok en loopt de kamer in.
Zijn ogen lichten op als hij haar gewaar wordt. “Hai Lizzy,” zegt hij onnodig luid.
“Dag meneer de rechercheur,” begroet ze hem terug. “Wat zeg je?” vraagt hij terwijl hij de koptelefoon van zijn hoofd trekt.
“Ik zei, dag meneer de rechercheur.” Er verschijnt een brede lach om zijn mond. “Dag mevrouw de tekstschrijver,” antwoordt hij haar begroeting.
“Je hebt me verdomme in mijn kont geneukt!” dient ze hem van repliek.
Hij staat op en loopt naar haar toe. “Geef toe, Liz, je vond het best lekker. Toch? En je bleef in je rol, dat vind ik eh, bewonderenswaardig.” Hij kust haar op haar lippen. Ze valt nooit uit haar rol omdat ze daarvoor te trots is. En omdat ze simpelweg het stopwoord is vergeten, moet ze toegeven.
“Ik kijk nu alweer uit naar onze volgende date,” lacht ze vilein. Dan bepaal ik de setting en verdeel ik de rollen, denkt ze er achteraan.

Het is alweer ruim twee jaar geleden dat ze besloten middels een rollenspel hun seksleven nieuw leven in te blazen. Zoals zoveel jonge stellen was na acht jaren samenleving het vuur er uit. Dat deed hen beiden veel verdriet. Seks werd meer en meer gericht op het maken van een kind. Dat lukte niet. Een aantal uiterst vervelende onderzoeken bracht geen licht aan de situatie. Meneer zijn sperma was in optimale conditie en mevrouw kreeg, hetzij onregelmatig, een normale eisprong. Ze moesten geduld hebben.
Dat geduld raakte op. Ze besloten na een innig en openhartig gesprek dat ze iets moesten doen anders zou het hun net zo vergaan als vele stellen om hen heen. Ze zouden vreemdgaan en van elkaar verwijderd raken. Dat wilden ze geen van beiden.
“Waarom dan niet met elkaar vreemdgaan?” opperde Gino. Lizzy begreep aanvankelijk niet waar hij op doelde. Na zijn uitleg, om als twee vreemden ergens af te spreken en een soort van rollenspel te spelen, verscheen er een bedachtzame glimlach op haar gezicht.
Aanvankelijk begonnen ze eenvoudig. Naarmate de tijd verstreek werd hun spel uitgebreider en bleven ze steeds beter in hun rol. Zo eens in de twee maanden lag er een briefje met instructies voor de ander klaar. Om beurten kozen ze een locatie en verdeelden ze de rollen

5.
Vandaag is de dag aangebroken dat Lizzy de scepter zwaait. Ze heeft zich reeds lang van te voren voorbereid en de juiste attributen besteld. Wanneer Gino van zijn werk thuiskomt ligt er een briefje met slechts de locatie vermeld. De overige instructies zou ze in de bed & breakfast, die ze voor deze gelegenheid heeft gereserveerd, voor hem neerleggen.
Lizzy rijdt er in de namiddag naar toe. De eigenaar, een homoseksuele vijftiger, begroet haar hartelijk en tilt de zware weekendtas uit de auto. “Mijn partner komt zo,” verklaart Lizzy haastig. “Hij moet wat langer doorwerken.”
“Dan kun jij je alvast voorbereiden,” zegt hij met een vette knipoog. Lizzy bloost. Ligt het er zo dik bovenop? Die man denkt vast dat ze vreemdgaat.
De bed & breakfast is een gezellig boerderijtje. De kleine stal naast de boerderij is verbouwd tot een ruime kamer met veel licht en comfort. Er is een keukentje en een badkamer aanwezig. Op het oog een gezellige leuke ruimte. Wanneer Lizzy beter kijkt ziet ze een aantal details die haar doen glimlachen. Dat is de reden waarom ze deze locatie heeft uitgezocht.
Lizzy schrijft haar briefje met instructies en verkleedt zich. Ze brengt zorgvuldig haar make-up op en steekt haar lange haren tot een strakke knot op. Dan trekt ze haar lange leren jas over het geheel en loopt op haar hooggehakte overknee laarzen naar buiten. Ze gaat eerst naar het centrum van het kleine dorpje om iets te drinken in het plaatselijke café en genieten van de voorpret. Over een uur zal Gino arriveren. Haar uitmonstering doet menigeen omkijken. De blikken in het café spreken ook boekdelen. En dat terwijl ze de lange jas over haar uitrusting draagt. Lizzy vindt het niet storend. Het hoort bij haar rol die ze de komende uren zal spelen.

Wanneer ze terugkomt staat zijn BMW op het parkeerterrein. Mooi zo, denkt ze. Hij zal inmiddels tijd genoeg hebben gehad om zich voor te bereiden.
Ze loopt onaangekondigd naar binnen en ziet dat hij haar instructies heeft opgevolgd. Hij zit volkomen naakt op zijn knieën voor het bed.
“Netjes,” zegt ze. “We zullen zien hoe gehoorzaam je bent, slaaf.” Ze blijft tot vlak voor hem staan en werpt in één beweging haar jas af.
“Wow!” roept Gino, “Dat ziet er…”
“Stil!” kapt Lizzy hem af. “Je mag pas spreken wanneer je daarvoor toestemming hebt gekregen.”
Ze draagt een leren korset die haar borsten hoog doen opstuwen en haar billen prachtig doen uitkomen. Verder heeft ze lange fluwelen handschoenen aan en knielange laarzen. Geen slip. Gino krijgt direct een stijve bij deze schitterende aanblik.
Lizzy loopt naar de tas en haalt er een lange ketting en twee sets handboeien uit. Die handboeien ken ik, denkt Gino.
“Sta op!” commandeert ze. Gino staat direct overeind. Ze boeit zijn polsen en begeleid hem naar het grote bed. In de muur zitten ogen waar ze de ketting doorheen haalt. Dan zet ze zijn handen met de boeien vast.
Gino laat het allemaal over zich heen komen. Het was te verwachten na zijn laatste uitspatting. Haar wraak zal zoet zijn, dacht hij glimlachend, maar hij zal ook genieten, dat staat vast. Wat ziet ze er heerlijk uit. Zo anders. Zo streng. Een echte Meesteres met hoofdletter M. Zou ze een zweep mee hebben gebracht? Een zweepje kan hij wel aan. Maar toch niet van die enge bdsm attributen? bedenkt hij enigszins bezorgd.
Wat is ze nu van plan? Wat heeft ze daar uit de tas gepakt? Nog een paar boeien? Gino probeerde vanuit zijn ongemakkelijke positie te spieden naar wat Lizzy daar bij het uiteinde van het bed aan het fabriceren is met een ketting en boeien. Het zijn geen handboeien maar enkelboeien. De ketting wordt aan de balk boven hem bevestigd en de boeien om zijn enkels die ze tot een juiste hoogte optrekt en vastzet. Hij ligt daar ongemakkelijk met zijn benen omhoog, wijd uit elkaar. Wat ze ook van plan is, hij zal er in deze positie niets tegen kunnen doen.
Nadat ze haar werk heeft bewonderd gaat ze schrijlings op hem zitten.
“Hoe vind je je Meesteres vandaag slaaf?” vraagt ze hooghartig.
“Je bent verrukkelijk,” antwoordt hij.
“U,” verbetert ze hem. “Je spreekt mij met U aan.”
“U bent verrukkelijk Meesteres,” gehoorzaamt hij nederig. Ze draait zich om en wijst naar zijn halfstijve pik.
“Dat zie ik anders niet aan je pik,” zegt ze. “Zullen we eens kijken of die wat harder kan worden?” Ze neemt zijn lul in haar gehandschoende handen en masseert hem zachtjes. Het voelt apart. Het zachte fluweel om zijn pik. Ze buigt voorover zodat haar kont vlak voor zijn ogen omhoog wipt en hij een blik op haar kut kan werpen. Hij zou er dolgraag met zijn vingers aan willen zitten, maar dat is onmogelijk. Hij kan enkel toekijken. Dan voelt hij haar lippen om zijn eikel. “Aaaah, jaaah,” zucht hij. Ze pijpt hem zoals alleen zij hem kan pijpen. Maar dan word ze ruwer. Hij voelt haar tanden om zijn eikel wanneer ze met haar mond naar boven schuift. Het is desondanks niet te hard, niet onplezierig. Haar hand gaat naar zijn ballen. Ze knijpt er in. “Oeh, jaa, aah,” kreunt hij. Steeds sneller gaat ze. Hij voelt een ontlading naderen. Zo snel al.
Plotseling trekt ze zich terug en laat hem met een vuurrode keiharde pik achter. Ze draait zich om en komt met haar kut boven zijn mond zitten. ‘”Lik me slaaf, en doe goed je best. Ik wil minimaal drie keer klaarkomen.”
Hij kwijt zich enthousiast aan zijn taak. Ze maakt het hem niet moeilijk. Ze beweegt haar kut zodanig dat hij haar optimaal kan likken. Zijn tong flitst langs haar clit en ze komt al snel klaar. Ze trekt zich niet terug en hij blijft haar doorlikken. Al snel volgt een tweede orgasme. Hij wordt er super geil van om haar boven hem zien te genieten. Wanneer ze voor de derde keer klaar komt squirt ze. En hoop vocht komt vrij wat hij gretig opdrinkt. Hij is altijd verzot op haar sappen geweest.
Nu verplaatst ze zich naar achteren. Ze grijpt zijn stijve en beweegt hem langs haar druipnatte kut. Zijn eikel beweegt over haar clit. Steeds sneller rukt ze aan zijn pik. Hij moet er bijna van spuiten. Zij krijgt eerder haar orgasme, op dat moment laat ze zich over zijn inmiddels dik opgezwollen eikel zakken. Zijn pik verdwijnt diep in haar kut. Ze neukt hem keihard, danst op zijn pik. Dat kan hij niet volhouden. Hij moet spuiten, of ze het goedkeurt of niet. Hij voelt haar verstijven wanneer haar orgasme nadert. Haar kutspieren spannen zich om zijn pik. Wanneer zij schokkend klaarkomt spuit hij haar vol. “Godverdomme, jaaaah!” schreeuw hij. Allemachtig, zo hevig is hij niet eerder klaargekomen.
“Je bent ongehoorzaam geweest,” zegt ze wanneer ze van hem afglijdt. “Ik heb je geen toestemming gegeven om te spuiten. Je hebt mijn instructies niet goed doorgenomen. Je verdient straf.”
Ze loopt naar de tas en pakt er een flogger uit, een leren zweepje met veertien strengen.
Ze slaat hem op zijn linkerschouder. Dan de rechter, zijn borst, zijn buik en tenslotte zijn billen. Hij krimpt bij elke slag ineen, toch doet het niet echt pijn. Maar dan slaat ze harder. Op zijn onderbenen. Zijn billen, weer zijn benen. Een kreet van pijn weet hij nauwelijks te onderdrukken. Hij houdt zich groot, wil niet voor haar onderdoen. De vorige keer had zij geen krimp gegeven, dat zal hij ook niet doen.
Ineens houdt ze op.
Ze bergt de zweep op en trekt haar jas aan. “Wacht!,” roept hij. “Waar ga je naar toe?” Ze geeft geen antwoord maar loopt de deur uit die met een klap dichtzwaait.
“Fraai is dat,” mompelt hij. “Krijg ik niet eens een glaasje water?”
De vorige keer was hij de kamer uitgelopen om in de hotelbar iets te gaan drinken. Wat zou Lizzy doen? Ze wil echt wraak nemen, daar lijkt het sterk op. Toegegeven, hij was nooit eerder zo heftig klaargekomen. Toch maakt hij zich ongerust. Het is frustrerend voor een initiatiefrijk persoon om zo passief geboeid te liggen. Bovendien begint hij verschrikkelijke dorst te krijgen. Hij schuifelt onrustig heen en weer. Schopt met zijn voeten in het luchtledige. Zo krijgt hij tenminste geen kramp in zijn benen.

6.
Na een half uur, wat eerder een uur in zijn belevenis lijkt, komt ze terug. Ze heeft haar lange handschoenen uitgetrokken, ziet hij. Lizzy verdwijnt in de badkamer. Hij hoort het water spetteren. Dan komt ze met een natte doek en veegt hem zorgvuldig schoon. Met een handdoek droogt ze hem na. Ze geeft hem een beker water te drinken en dept zijn mond droog. Gino ligt ondanks de liefdevolle verzorging nog steeds te mokken.
Lizzy negeert zijn zichtbare wrevel en plaatst een cd in de cd-speler die op het tafeltje staat. Wanneer de muziek uit de boxen klinkt, voert ze een sensuele dans uit. Gino is zijn frustraties op slag vergeten. Vooral wanneer ze hem tijdens haar verleidelijke bewegingen overal streelt en kust. Ze aait zijn verslapte pik tot dat deze met kleine schokjes ontwaakt. Ze likt met het puntje van haar tong over het spleetje in zijn eikel. Dan neemt ze zijn linkerbal in haar mond en zuigt erop. Met haar hand masseert ze zijn inmiddels stijve pik. Haar tong glijdt over de fiere stam tot weer over het topje van zijn eikel en dan is zijn rechterbal aan de beurt. Gino zucht van genoegen. Ze schopt haar laarzen uit en gaat opnieuw schrijlings op hem zitten. Ze zuigt op zijn tepel en bijt er zachtjes in. Ze kust hem op zijn mond. Haar tong flitst naar binnen, zijn tong verwelkomt gretig de hare. Lizzy richt zich op en draait zich om. Zijn uitzicht alweer op haar heerlijke ronde billen. Na een poosje met zijn pik te hebben gespeeld brengt ze hem bij haar naar binnen. In dit standje lijkt het alsof hij in een andere kut zit. Ze schuift haar billen langzaam op en neer. Hij buigt zijn hoofd om te kunnen zien hoe zijn pik in en uit haar kut glijdt. Een ontzettend geil gezicht. Ze begint harder te pompen. Dit is zo supergeil, hij zal weer moeten spuiten, met of zonder haar goedvinden. Plotseling houdt ze op. Waarom nou, wil hij roepen. Hij slikt zijn woorden ternauwernood in. Hij mag immers niet spreken.
Ze loopt opnieuw naar de tas vol met verassingen en pakt er iets uit. Hij buigt zijn hoofd maar kan niet zien wat ze aan het doen is. Na een poosje keert ze zich om. Tot zijn grote schrik ziet hij een stijve zwarte pik recht omhoog steken. Ze heeft een strap-on omgedaan. Zijn ogen worden groot van ontsteltenis wanneer tot hem doordringt wat ze van plan is.
“Lizzie, nee, dat ga je me niet aandoen!” protesteert hij. Ze maakt echter geen aanstalten om het gevaarte af te doen. Integendeel. Ze loopt met een flesje naar hem toe en giet wat van de vloeistof over zijn anus. De olie druipt langs zijn kont. Gino rukt en trekt aan de boeien. De kettingen rammelen maar zijn benen blijft in dezelfde wijdbeense positie hangen. Hij jammert en smeekt haar om op te houden. “Liz, alsjeblieft, het spijt me van de vorige keer, ik smeek je…”
“Als jij een vrouw in haar kont neukt, zal je zelf ook moeten ervaren hoe dat is, lieverd,” zegt ze met een geniepige grijns. Haar ogen glanzen van wellust terwijl ze de punt van de dildo tegen zijn anus duwt.
“Maak je geen zorgen schat, je zal het heerlijk vinden,” plaagt ze hem. Ze duwt iets harder. De eikel van de dildo verdwijnt in zijn kont. Gino slaakt een kreet van frustratie. Dit wil hij absoluut niet. Wat was dat verdomde codewoord nu ook alweer wat ze afgesproken hadden om te stoppen? “Kappen!” roept hij. “Stop! Genoeg!”
Ze gaat echter onverstoorbaar door. De zwarte pik zit nu al tot de helft in zijn kont. Ze geeft er kleine stootjes aan. Net zo lang tot hij er helemaal in verdwenen is. Ze wacht even alvorens opnieuw te stoten. Iets harder ditmaal. Ze grijpt met haar vrije hand naar zijn pik die wonderlijk genoeg nog steeds stijf is. Terwijl ze hem penetreert masseert ze zijn pik. Dan gebeurt er iets wonderlijks. De eikel van de dildo lijkt iets binnen in hem te raken wat een bijzonder aangenaam gevoel teweeg brengt. Het is zo lekker dat hij haar stoten tegengas geeft. Het moet bij haar ook een fijn gevoel geven want hij hoort haar kreunen. Zelfs slaakt hij een paar ongearticuleerde kreten wanneer ze het tempo opvoert. Jezus, wat is dit opwindend. Hij zal spuiten als nooit tevoren.

Ze gaat sneller en sneller, in en uit zijn kont met korte felle stootjes, haar hand masseert zijn pik in het zelfde tempo. Ze voelt zijn eikel zwellen. Klaar om te spuiten. Binnen in haar beweegt de tweede pik van de dubbele strap-on. Haar clit glijdt over zijn ballen. Hij moet het nog even ophouden want ze gaat komen. “Oooh, jaaah, ik kom!” kreunt ze even later. “Toe maar, spuiten, nu!” moedigt ze hem vervolgens hijgend aan. Veel aansporing heeft hij niet nodig. Stralen sperma vliegen omhoog, komen terecht op haar handen, zijn buik en het bed.
“Dat er nog zoveel over is, na de eerste keer spuiten,” verwondert ze zich.
De zwarte dildo glijdt uit zijn kont. Gino is helemaal van de wereld. Zo is hij nooit eerder geneukt. Hij hangt slap in de boeien. Lizzy staat met knikkende knieën op. Haar blik valt op het raam waar ze nog net een gezicht voor weg ziet schieten. Ze loopt er snel naar toe en ontwaart de eigenaar van de bed en breakfast, die de hoek om strompelt met de broek half om zijn benen. “We hebben publiek gehad,” constateert ze droog. Haar opmerking gaat volkomen langs Gino heen. Hij verkeert nog steeds in een roes.
Ze bevrijdt hem van zijn boeien. Zijn benen zakken met een plof op het bed neer.
“Zie je nu wel dat het heerlijk is? Jullie mannen hebben ook een soort van een G-spot. Die heb ik met deze jongen mooi kunnen raken,” zegt ze terwijl ze de dubbele strap-on voor zijn neus laat bungelen. “Twee pikken,” mompelt hij.
Ze gooit de dildo op de grond en kruipt naast hem in het bed.
“Je bent maar één keer uit je rol gevallen schat,” zegt ze goedkeurend terwijl ze tegen hem aan kruipt. Hij slaat zijn arm om haar heen en kust haar op haar hoofd.
“Als je het echt niet had gewild had je het stopwoord wel geroepen nietwaar?” vervolgt ze.
“Stopwoord?” mompelt Gino. “Dat stopwoord ben ik vergeten.”
“Ik ook,” grinnikt ze naast hem.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world