Strand

Langzaam loopt de vrouw in haar gele regenpak over het strand, het waait erg hard en de regen valt met grote hoeveelheden uit de lucht. Ik kijk haar na en moet zachtjes lachen, een poosje geleden hadden waren wij een weddenschap aangegaan. Als ik zou verliezen dan deed ik een rondje in mijn blote billen over het strand bij windkracht acht en regen, als zij zou verliezen dan deed zij dat.

Ik heb de weddenschap gewonnen en omdat het erg koud is heb ik toegestaan dat ze een regenpak over haar naakte lichaam mocht aantrekken. Heel even draait zij zich om en zwaait naar mij, haar gezicht lacht. De voorkant van de regenjas is los, de wind grijpt de jas en duwt hem een stuk open. Het naakte lichaam eronder komt voor een paar tellen in mijn zicht. Met genot en plezier kijk ik naar haar, langzaam loopt ze verder over het verlaten strand.

Zo ver als je kan kijken zie niemand die zich op het strand durft te wagen momenteel. De zee is woest grote wilde golven rollen over het strand heen en eindigen halverwege het zand. Achter mij ligt mijn regenpak, met mijn hand pak ik het en trek mijn broek en slip uit, dan met een snelle beweging gaat de regenbroek over mijn naakte benen. Het geeft een vreemd gevoel dat plastic maar ook is het wel een lekker gevoel. Dan trek ik mijn shirt uit en doe de jas over mijn blote bovenlichaam aan. Met een snelle beweging doe ik de deur van de auto open en stap naar buiten. De sleutels doe ik in mijn zak en loop dan tegen de wind in het strand op, de wind waait krachtig onder mijn jas door en zorgt ervoor dat het genot wat er was helemaal verdwijnt.

Een stukje verder is ze blijven staan en kijkt langs de woeste golven die over het strand lopen. Als ik mijn armen om haar heen leg hoor ik haar zuchten: “ik dacht dat je nooit zou komen”. Haar hoofd draait iets naar achteren en onze lippen vinden elkaar voor een lange natte zoen. Ik laat mijn hand onder haar jas glijden en streel elk stukje huid wat ik voel, ondanks dat het koud is buiten gloeit haar lichaam. Ik hoor haar zachtjes kreunen als mijn vingers de tepels raken, deze reageren direct en groeien een beetje. Ik neem de tepel tussen duim en wijsvinger en knijp er zachtjes in: “mmm dat is lekker ga door jong” mompelt ze zachtjes in mijn oor.

Langzaam laat ik een hand naar beneden zakken, bij de band van de regenbroek stop ik heel even. Ze trekt haar buik een stukje in, mijn vingers gaan terug omhoog. Een zachte teleurgestelde kreun komt er tussen haar lippen vandaan. Dan laat ik mijn hand weer naar onder glijden en zonder te stoppen ga ik verder tussen de band en haar lichaam. De warmte komt mijn hand tegemoet, het lichaam zakt verder tegen mij aan en haar billen strelen zeer strak mijn iets groeiende lul. Ik voel haar hand tegen mijn been aan komen en langzaam begint ze mijn bovenbeen te masseren.

Mijn hand heeft het knopje gevonden bovenaan de lipjes van haar lekkere poesje. Ik zak iets verder en voel dat haar lipjes erg nat zijn, met mijn vingers laat ik ze iets uit elkaar gaan en druk dan zonder moeite mijn vinger bij haar naar binnen. Ik zorg ervoor dat zij niet in mijn broek kan komen wat ze wel probeert. Dan trekt ze haar lichaam iets van mij af en laat snel haar hand onder mijn regenjas verdwijnen. Direct schuift hij tussen mijn buik en de band van de regenbroek door heel even zijn haar natte vingers op zoek en pakken dan mijn nog erg slappe pik beet. Met zachte strelingen begint ze mijn pik te masseren, mijn vinger streelt haar lipjes en met mijn duim streel ik redelijk stevig haar harde knopje. “Ik zou best je lippen op mijn kutje willen voelen”, kreunt ze zachtjes.

Ik zeg niets en ga voor haar staan, dan laat ik mij langzaam op mijn knieën zakken en trek haar regenbroek naar beneden. Er komt een korte kreun tussen haar lippen vandaan als mijn lippen haar kutje raken. Door de spanning is het genot in haar lichaam erg opgelopen, als ik mijn tong langs het harde knopje laat glijden, pakt ze mijn hoofd beet en schokkend zegt ze: “ooojaa ik kom klaar schatje mmmmm hier is het jaaaa”. Mijn mond loopt vol met haar sappen die ik snel op lik. Dan laat ze mijn hoofd los en trekt mij omhoog. Ik heb de regenbroek ook weer omhoog meegenomen. Onze lippen vinden elkaar voor een lange heerlijke zoen.

Met een vrij ruwe beweging trekt ze mijn lul uit mijn broek en pakt hem stevig beet. Haar hand gaat zachtjes op en neer en met haar duim maakt ze korte bewegingen over mijn steeds natter wordende eikel. Hij wordt nat van het regenwater wat tussen ons door loopt, ik voel steeds meer genot in mijn onderlichaam komen en ook mijn lul begint nu te groeien.

“Ik zou die lul graag in mijn kutje willen hebben schatje”, fluistert ze zachtjes in mijn oor. Mijn hand gaat naar beneden en met een beweging van mijn nagels maak ik de regenbroek aan de voorkant van haar kapot en trek de scheur verder zodat er een mooie opening ontstaat bij haar poesje.

Mijn lul is door de strelingen en de spanning helemaal hard geworden. Ik doe een stapje dichter naar haar toe en druk mijn lul tegen haar lipjes aan, zonder moeite glijd hij een stukje naar binnen: “mmmm dat is lekker, ja neuk me zo dit is heerlijk jochie mmm ga door”. Ik beweeg langzaam en probeer mijn lul zover mogelijk bij haar naar binnen te krijgen. Dit standje zorgt ervoor dat mijn lul maar een klein stukje bij haar naar binnen kan, maar ook zullen de mensen die eventueel op het strand of in de duinen lopen niet kunnen zien wat we doen.

Met mijn armen om haar heen geslagen en mijn lippen op die van haar tilt ze langzaam haar been op en slaat dat rond mijn billen. Ik kan nu een been verder naar voren zetten waardoor mijn lul verder in haar warme natte grotje glijd. Heel even laat ik haar lippen los en kijk haar aan: “dit is lekker schatje, vreemd en heel lekker mmmm’, fluister ik haar toe.

Met een lichte druk van mijn heupen schuift mijn lul nu tot bijna aan mijn ballen naar binnen, haar kutje begint ritmisch in mijn paal te knijpen. Ik voel mijn genot met rassé schreden dichterbij komen, heel even stop en laat het genot iets afzakken. Met een beweging van haar been rond mijn billen trekt ze mij weer diep in haar grotje, een hand heeft ze tussen ons in gedrukt en streelt daarmee zachtjes haar klitje en haar nagel raakt mijn lul als ik hem uit haar trek. “Ik ga je kutje volspuiten meisje”, zeg ik, “ik ga dit niet meer uithouden mmmmm”.

“Kom maar jongen, spuit mij maar vol met je warme zaad mmmm”, fluistert zij in mijn oor. Aan de strelingen van haar hand merk ik dat ook zij er niet ver vandaan zit. Als ik mijn zaad krachtig in haar kutje spuit draaien haar ogen weg en komt ook zij weer heerlijk klaar.

Even later laat zij haar been weer op de grond zakken en mijn verslapende lul glijd uit haar grotje. Gelijk loopt het zaad langs haar benen, met haar natte hand wrijft ze het een beetje weg. De regen zorgt ervoor dat ze zich een beetje kan schoon maken, dan zet ze haar benen een beetje uit elkaar en trekt de kapotte regenbroek een stukje opzij en begint staande te plassen. Lachend kijkt ze mij aan, als zij is uitgeplast pakt ze mijn hand en trekt mij naar de lijn waar de golven stoppen en terug gaan naar de zee. Door het water heen loopt ze stampend verder naar de zee, ik loop met haar mee en lachend maken wij elkaar nog natter dan we al zijn.

Na een poosje lopen we langs de duinen terug naar de auto, bij de auto trekken we onze regenpakken uit en draaien ons in een grote handdoek en stappen dan snel in de auto. In de weinige ruimte drogen we ons af en doen de kleren weer zo goed mogelijk aan. Na een kwartiertje rijden we de parkeerplaats af, heel even kijken we elkaar aan, en onze blik dwaalt glimlachend nog even langs en over het strand.

Dit was voor het eerst maar het zal zeker vaker gaan gebeuren, nu gaan we op weg naar huis om een warme douche te nemen.

©

 

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  4 comments for “Strand

 1. WB
  2 december 2006 at 21:02

  Het idee voor dit verhaal is goed maar de uitvoering kan in een aantal opzichten veel beter.

 2. 7 december 2006 at 13:15

  Leuk verhaal, helaas een beetje 'harkerig' geschreven.

 3. 8 december 2006 at 21:06

  Iets beter op de taal letten en er kunnen meer sterren gaan stralen

 4. 10 december 2006 at 23:18

  Leuk verhaal Ronald. Fantasie of…?
  De zin in de omschrijving klopt niet. Begin je dialogen op een nieuwe regel en met hoofdletters, dat leest fijner.
  Dat jullie daar overdag op een waaierig strand stonden mis ik een beetje verderop in het verhaal, dat had je wel uit mogen spelen van mij.

Geef een reactie