hot teens tube shemale jizzed by group.

Strandneuken

Eindelijk dan leek de zomer deze week aangebroken en nu moesten we dan de erotische fantasie maar eens in praktijk brengen waarover we al zo vaak hadden gesproken, vonden Hein en Siem, met wie ik al bijna een jaar tot ieders genoegen een driehoeksverhouding heb. Ik woon samen met Hein en nadat we een keer een triootje hadden gedaan met zijn vriend Siem is het een bestendige relatie geworden. Siem is weliswaar getrouwd, maar kan als gezonde geile kerel in zijn huwelijk zijn ei niet voldoende kwijt, zodoende. Bij mij krijgt hij alle ruimte om te experimenteren en hij zegt wel eens dat het aan mij te danken is dat zijn huwelijk nog stand houdt, maar daar bemoei ik me verder niet mee. Hein vindt het fijn te zien hoe Siem me neukt en ik vind de afwisseling verrukkelijk, zodat iedereen gelukkig is.

Alles wat je maar kunt bedenken hadden we inmiddels met zijn drietjes wel gedaan, op één ding na, en daarvan was vooral Siem bezeten: neuken op een plek waar we door veel mensen zouden kunnen worden gezien. Ik kreeg kippenvel bij de gedachte en zoals zo vaak ging dat soort kippenvel over in een ongehoord gevoel van geilheid. Toen Hein merkte wat het me deed, raakte hij zelf ook enthousiast en begonnen we het plannetje nader uit te werken.

 

Het strand was de plaats die iedereen het meest logisch voorkwam, omdat we dan toch al minimaal gekleed zouden zijn. Ik zou topless gaan, dat sprak vanzelf, en daarnaast een makkelijk af te nemen stringetje dragen, eentje met strikjes op de heupen. Voor de jongens kwam het niet zo nauw: een short met wijde pijpen was voldoende. Ze zouden me allebei naaien, waarbij de spanning steeds verder zou worden opgevoerd. Eerst zou Hein het in het water doen, daarna Siem op het strand.

 

Afgelopen maandag was de lang verbeide dag. Het was gezellig druk aan het strand, maar nog niet bomvol. Iedereen moest zeker nog wennen aan de plotselinge weersomslag, maar voor ons doel was het ideaal. Eerst kozen we zorgvuldig een plekje uit voor de finale, ver weg van kinderen, tegen de beschutting van de duinen aan, tussen een wat verliefd stelletje aan de ene en drie opgeschoten knullen aan de andere kant. Hein en Siem spreidden er de grootformaat badhanddoek uit en we deponeerden er onze spulletjes. Daarna slenterden we met zijn drietjes hand in hand wat over het strand om een kick op te doen. We hadden bekijks genoeg, niet alleen omdat het piepkleine stringetje dat ik droeg bij het lopen geleidelijk aan tussen mijn schaamlipjes werd gedrongen, maar ook omdat we zo overduidelijk een drie-eenheid vormden. Om dat te demonstreren liet ik me van tijd tot tijd door mijn beide minnaars tongzoenen in de buurt van andere stelletjes en we genoten van de heimelijk-begerige blikken van de mannelijke wederhelften. Het hoorde allemaal bij het voorspel, nodig om de oerdriften op te wekken die nodig waren om de veel stoutmoediger stappen te durven zetten.

 

Fase 1. We liepen hand in hand de zee in tot ongeveer kniehoogte. Daar peuterden Hein en Siem mijn broekje los en trokken het tussen mijn benen weg. Slechts enkele zwemmers verderop maakten de onthulling van mijn kut bewust mee, van achteren zou het weinig verschil maken of er wel of niet een streepje tussen mijn billen zat. Langzaam waadden we verder tot het waterpeil halverwege mijn navel en mijn borsten reikte. Twee zwemmers bleven op enige afstand om ons heen cirkelen, maar dat was oké. Hein kuste me en terwijl ik zijn broek omlaag trok, dook Siem onder water om getuige te zijn van de penetratie. Hein gleed soepel genoeg naar binnen, maar het was een hele toer om mezelf staande te houden. Daarom ging Siem toen hij proestend weer boven water was gekomen achter me staan om als tegenwicht te dienen en dat ging veel beter. Het was trouwens ook lekker om zijn harde eikel tegen mijn billen te voelen! Zo hielden we elkaar stevig vast en kon Hein eerst rustig en daarna steviger op me inpompen. Voor de twee knapen die om ons heen bleven zwemmen was het duidelijk wat er gebeurde, al was het maar omdat ze ook het gekreun en gesteun opvingen waarmee we ons aan de geslachtsdaad te buiten gingen, maar dat maakte het juist extra spannend en zo was het ook bedoeld. Ik voelde al heel snel een hoogtepunt aankomen en spoorde Hein gejaagd aan zich niet in te houden. Snikkend van genot ontving ik zijn krachtige stralen en het deed me goed dat de twee jongens ons orgasme watertrappelend met een waarderend applausje begeleidden.

Fase 2. Met mijn broekje weer aan waadden we terug naar het strand en liepen linea recta naar de plaats waar onze spulletjes het nieuwe neukdomein afbakenden. Siem was zo geil als een deur geworden en kondigde onderweg al aan meteen te willen beginnen, ongeacht wie zich in de buurt bevond. We hadden in zoverre ‘geluk’ dat de plaats naast ons waar eerder die drie jonge gasten hadden gezeten leeg was, hoewel de tassen en blikjes aangaven dat het maar een tijdelijke afwezigheid zou zijn. Het stelletje aan de andere kant leek te slapen, zij op haar rug, hij op zijn buik.

 

Ik strekte me languit op de badhanddoek en Hein ging links naast me zitten, terwijl Siem op zijn knieën tussen mijn benen kroop. De vetertjes op mijn heupen werden losgetrokken en met een kort rukje werd het broekje onder mijn billen uitgetrokken. Het veroorzaakte een onbeheersbare siddering door mijn hele lijf, maar Hein hield de omgeving keurig in de gaten en fluisterde sussend dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Ik was nat genoeg voor Siems pik en voelde hem dan ook makkelijk naar binnen glijden. Hij zou niet op me komen liggen, zoals we hadden afgesproken — dat zou al te opvallend worden — , maar me op zijn knieën neuken. Hij hield zich aan de afspraak, maar ik moest wel mijn benen optrekken, omdat het anders een hopeloze klus zou worden. Al bij de eerste stoten voelde ik een gierend orgasme loskomen en ik sloeg mijn hand voor mijn mond om het geluidloos te kunnen ondergaan. Siem stampte ondertussen onvervaard door en ik sloot stijf mijn ogen toen hij mijn benen op mijn buik drukte om meer kracht te kunnen zetten. Opschieten, siste Hein ineens, die gasten komen terug! Ik schrok er zo van dat het tweede orgasme dat eraan kwam zich terugtrok in zijn schuilhoek, maar voor Siem was het letterlijk de druppel die de emmer deed overlopen. Er leek geen eind te komen aan de vloedgolf die hij losbraakte en ondertussen zat Hein maar opgewonden te rapporteren: nog een meter of  30…, 20….., 10…..

Ik draaide me razendsnel op mijn buik toen Siem zich terugtrok en verborg mijn hoofd in mijn armen. Volgens Hein was het allemaal precies op tijd geweest, maar voor mij was het allerminst geëindigd, want ondertussen gulpte mijn kutje de overvloed naar buiten en dat in combinatie met de wetenschap dat ik nu helemaal naakt op het strand lag bracht zo’n sensationeel gevoel teweeg dat het sluimerende orgasme alsnog lossloeg.

 

Slutty

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world