hot teens tube shemale jizzed by group.

Stranger in paradise

We waren de avond tevoren pas teruggekeerd uit Schotland en aarzelden of we nog uit zouden gaan. Maar 'what the hell', besloten we toen het toch al vrij laat was geworden. Laten we nog maar even. Ik zocht een geplisseerd blauw rokje uit, niet te kort, maar ook niet te lang, een wit bloesje en gooide er voor de spanning een paar zwarte netnylons tegenaan met dito jarretelletje en een zwartkanten slipje.

In ons bruine stamkroegje was het rustig. Een paar biljarters, in het hoekje aan de ronde tafel de vaste kaarters, aan de bar een paar man. Ons vaste plaatsje is aan de korte kant van de bar, een beetje uit het zicht van de rest van de kroeg, vlakbij de entree naar de toiletten. Van de drie barkrukken aan die kant waren de eerste twee onbezet. De laatste, helemaal tegen de muur aan, werd bezet door een wat oudere man, keurig in het pak, stropdas en al, helemaal niet het type bartijger, meer iemand die hier per toeval terecht leek te zijn gekomen, hoewel hij, toen ik naast hem plaatsnam, in een geanimeerd gesprek was gewikkeld met de kroegbaas, die hem wel scheen te kennen.

Een praatje was snel aangeknoopt. David bleek zijn naam. Ja, hij kwam hier toch echt wel eens vaker, maar nee, hij had ons ook nooit gezien. Van Red had hij trouwens wel eens gehoord. Ja, een Schot in dit kleine stadje, die op hoogtijdagen wel eens in een kilt rondloopt, zo kennen de mensen hem hier. Red peilde mijn interesse in mijn buurman door met zijn been tegen mijn dij te wrijven. Via dat communicatiekanaal gaf ik aan dat ik het wel aardig begon te vinden, waarop hij me verder stimuleerde door zijn hand op mijn knie te leggen en langzaam mijn rokje terug te schuiven, zo ver tot de jarretelletjes zichtbaar werden. 

David merkte wel wat er gaande was, maar hij reageerde pas toen Red naar het toilet was.

'Je hebt mooie benen', zei hij rustig, 'Is het voorrecht om ze aan te raken alleen aan je man voorbehouden?'

Zijn directe aanpak beviel me en daarom schudde ik ontkennend mijn hoofd. Toen hij zijn hand op mijn blote bovenbeen legde welde een genotvolle huivering in me op. Hij streelde rustig en bedachtzaam de binnenkant van mijn rechterdij, wipte even met de toppen van zijn vingers onder het jarretelbandje en peilde daarna de ontblote buitenzijde, van de rand van mijn kous tot aan de grens van mijn broekje. Het paste bij hem dat hij zich niet liet afschrikken door de terugkomst van mijn man.  Red en ik hebben zo onze geheime tekentjes. Hij schatte mijn ontvankelijkheid met kennersoog in en vroeg luchtigjes of ik het erg zou vinden wanneer hij even een rondje mee ging kaarten met de boys aan de andere kant van de bar.

'Maak het niet te gek', lachte ik. Hij wist precies wat ik bedoelde.

Zodra Red was vertrokken draaide David de barkruk waarop ik zat een kwartslag in zijn richting. Terwijl we voor de buitenwereld in een gemoedelijk praatje waren verwikkeld, wrikte hij mijn benen open door de zijne ertussen te schuiven. 'Stairway to heaven', knipoogde hij, zijn knieën soepel open scharnierend tegen de binnenkant van mijn dijen. 'Led Zeppelin', glimlachte ik en lichtte als vanzelfsprekend mijn kontje op om de barrière van mijn rokje op te heffen. 'Perfect', fluisterde hij, even in het midden latend of hij mijn muziekkennis bedoelde dan wel de aanblik van mijn doorschijnende broekje en het stoute uitlopertje van mijn schaamhaar daarboven. Met zijn voeten ontgrendelde hij de rubber rolwielen onder zijn kruk en reed zichzelf dieper tussen mijn benen. Mijn hielen, die steunden op de dwarsverbinding van mijn eigen kruk, gingen vanzelf omhoog toen zijn knieën schurend lang mijn liezen omlaag doken en kort daarna weer oprezen ónder mijn benen. Zo perste hij onze krukken tegen elkaar en meteen met de rem erop had hij nu kunstig mijn benen om zijn middel gestrengeld. Het was aan de rugleuning waarvan de barkrukken waren voorzien te danken dat ik deze houding kon innemen, want alleen de onderkant van mijn rug steunde nu nog op de zitting, mijn billen waren hun houvast kwijt. Maar het was de enige manier om te kunnen doen wat hij wilde doen. 

'Hou je van Pink Floyd?', vroeg hij toen hij op mijn rechterdij het jarretelgordeltje loskoppelde van mijn kous. Pink Floyd! Mijn lievelingsgroep!

'Zoals bij mij thuis heb je het nog nooit gehoord', verzekerde hij terwijl hij de kous begon af te stropen. 'Wat is je favoriete nummer?'

'Wish you were here', zei ik zonder aarzelen.

'Goeie keus', knikte hij en trok mijn schoen uit om de kous helemaal te verwijderen. 'Shine on you crazy diamond, part one en part two, samen 25 minuten. Ooit wel eens helemaal uitgeneukt?'

Hij propte de kous in mijn schoen en zette hem op de grond.

'Nee', antwoordde ik: 'ik heb nog nooit geneukt onder dat nummer.'

Hij keek me bijna bestraffend aan onder het ontkoppelen van mijn tweede kous.

'Maar ik heb het idee dat dat snel gaat veranderen', voegde ik er met ingehouden adem aan toe.

Hij knikte minzaam en rolde bedreven mijn kous af. 'Het is vijf minuten rijden, we gaan zodra je er klaar voor bent… '

Hij bukte zich even om kous en schoen naast de andere te zetten en stak tot mijn verbazing een sigaret op die hij meteen na het eerste trekje op de rand van een asbak deponeerde. Onmiddellijk daarna ontfermden zijn handen zich over mijn blote voeten, die hij even lichtjes masseerde alvorens een tintelende reis naar boven te ondernemen. Mijn slapen klopten en ik begon overal te gloeien. Halverwege gleden zijn vingers in mijn knieholten, om vandaar de tocht aan de onderkant van mijn dijen te vervolgen. Mijn opgeheven billen knepen wetend samen toen hij ze met een zachte ruk aan mijn broekje bloot trok. Door mijn wijd opengespalkte benen kwam het nietige stukje textiel al direct onder mijn opgewonden pulserende kutje vast te zitten.

'Wil je het nog vaker dragen?', vroeg hij zacht.

'Het is vervangbaar', prevelde ik met een bibberstemmetje.

Toen hij de brandende sigaret uit de asbak haalde kneep ik mijn tenen samen, maar dat was niet voldoende om de aanstormende orgastische scheut tegen te houden.

'Als je dat doet, kóm ik', rilde ik en boorde onbeheerst mijn nagels in zijn pols.

De kop van de sigaret boorde zich met een korte sis door het koordje. Ik beet op mijn lip om de kreun te onderdrukken die de los schietende vlam door mijn lijf veroorzaakte en klemde zijn middel tussen mijn benen . Er volgde een tweede sis en weg was mijn broekje. David drukte bedaard de sigaret uit en haakte daarna mijn jarretelgordeltje los.

'Nu ben je er klaar voor', zei hij tevreden. 

Ik gleed duizelig van mijn kruk en bukte me om mijn verscheurde broekje en jarretelgordeltje op te rapen. Ik deed ze in mijn tasje en bukte me opnieuw om mijn kousen erin te proppen. Daarna schoot ik in mijn schoen en wenkte Red van de andere kant. Veel uitleg was niet nodig.

'Maak jij het ook niet te laat?', vroeg ik liefjes, terwijl ik hem een kusje gaf, en zo wist hij dat ik het voor sluitingstijd van de kroeg zeker niet meer zou halen.

Het was inderdaad maar een kort ritje. Onderweg zeiden we niet veel, gevangen als we waren in onze eigen gedachten. Toen we linea recta op een kapitale boerderij afreden keek ik hem verbaasd aan.

'Nee, ik ben geen boer', grinnikte David, 'Laat je door de buitenkant niet bedriegen.' 

In de enorme living keek ik mijn ogen uit. Er stonden wel drie bankstellen, maar pontificaal in het midden lag een matras van gigantische afmetingen. In de rondte stonden boxen en klankkasten, aan het plafond zag ik een discobol en andere attributen die ik niet meteen thuis kon brengen. Met een enkele schakelaar zette hij het hele circus in werking. Gekleurde spotjes brachten de hele zaak tot leven, een stroboscoop deed op de achtergrond zijn werk en overal vandaan kwam het fantastische 'Wish you were here', niet hard, maar zeer indringend. 

Aan zijn hand liet ik me volkomen overdonderd tot aan de rand van de matras leiden. Terwijl ik als in trance voor hem stond, kleedde hij me uit. Ook mijn halskettinkje, mijn oorbellen en mijn trouwring moesten eraan geloven.

'Ga nu op je rug liggen', zei hij rustig en vriendelijk, 'drink de muziek in en geniet.' 

Het was een ongekende sensatie. Ik vlijde me op mijn rug en liet de muziek en de krankzinnige lichteffecten over me heen spoelen. Vanuit die houding keek ik toe hij staande zijn stropdas losmaakte en zijn overhemd losknoopte, bedaard en zonder enig merkbare emotie, alsof hier geen begerig vrouwtjesdier op hem lag te wachten, zinderend van begeerte in dit ongelooflijke licht- en klankspel. Het maakte op een of andere manier mijn opwinding nog groter. Hij hield mijn aandacht in ieder geval gevangen en ik had geen enkele behoefte om wat dan ook te doen, behalve kijken naar zijn zich ontblotende gestalte.

Op zijn gebruinde torso – nou ja, gebruind.., niets was zeker in deze lichtshow – was geen haartje te zien. Goed geconserveerd voor zijn leeftijd – hoe oud? 53? -, geen buikje te zien. Wat nam hij de tijd! Schoenen en sokken, netjes wegzetten onder een stoel, welja! Over zijn pezige lijf scheerden lichtflitsen en dat maakte het geheel wel sensueel. Toen hij de sluiting van zijn broek begon los te maken, nog altijd zonder iets te zeggen, met een vage glimlach om zijn lippen, richtte ik me hunkerend op op mijn ellebogen. Zijn broek gleed naar beneden en ik staarde verrukt naar het kleine slipje dat strak over een enorme bobbel zat. Ik strekte verlangend mijn armen uit, maar hij deed het zoals hij zelf wilde en dat was perfect. Hij wipte zijn vingers achter het elastiek van het broekje en onthulde de mooist gevormde penis die ik me wensen kon, strak en hard en groot. Die van Red is 16 centimeter, deze was minstens die lengte en er straalde een adembenemende kracht en viriliteit van uit. 

Op handen en voeten, met zijn prachtige apparaat stijf omhoog tegen zijn buik, kroop hij tussen mijn benen.

'Precies op tijd', glimlachte hij toen de eerste tonen van 'Shine on you crazy diamond' weerklonken.

25 minuten neuken ononderbroken had hij eerder aangekondigd en hij was een man van zijn woord. Hij verdeed geen kostbare tijd, maar dreef meteen zijn lul naar binnen voor de wonderbaarlijkste neukmarathon die ik ooit had meegemaakt. Want een marathon wérd het, niet zozeer vanwege die tijdsduur, want ik ben waarachtig wel eens langer achter elkaar geneukt (zij het dan in estafettevorm), maar door de fanatieke verbetenheid waarmee David onophoudelijk in een moordend tempo en zonder ook maar één woord te zeggen zijn paal in me bleef rammen. Letterlijk badend in het zweet bleven onze lijven de volle 25 minuten aan elkaar gekleefd. Ook door mijn orgasmes heen bleef hij onverdroten doornaaien, zonder zich iets van mijn geschreeuw en gekrijs aan te trekken. Hij putte me totaal uit en ik ervoer het als een bevrijding dat hij exact in de laatste maten van het stuk openbarstte in zijn eigen orgasme. 

© Myrna

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  4 comments for “Stranger in paradise

 1. 8 maart 2007 at 07:37

  Vaardig geschreven variatie op een bekend thema.

 2. 13 maart 2007 at 20:48

  Top

 3. 22 maart 2007 at 07:00

  Zo onderkoeld, haast "vanzelfsprekend" beschreven en juist daardoor zo sterk! 3 sterren!

 4. 24 maart 2007 at 14:02

  Echte Myrna-kwaliteit. Subliem als altijd.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world