hot teens tube shemale jizzed by group.

Strapon

Terwijl ik doelloos langzaam door de winkelstraten slenterde voerde mijn weg zich langs een seksshop. In de etalage lagen diverse attributen uitgestald en ik zag enkele strapon's liggen waarvan de meeste massief waren, maar ook twee waarvan de penis hol was.

Ik vroeg me af wat een vrouw met zo'n hol ding moest, dom achteraf, maar op dat moment drong het niet tot me door dat zo'n ding niet alleen door vrouwen gebruikt kon worden.

Ik wilde wel op de hoogte gesteld worden en ging dus de winkel binnen waar een leuk uitziende vrouw meteen op me af kwam en vroeg,
'kan ik u ergens van dienst mee zijn?'

'Misschien een domme vraag van me', zei ik, 'maar waarom zijn sommige van die strapon's hol?'

Ze schoot in de lach en zei, 'dat is simpel uit te leggen hoor, ze worden ook door mannen gebruikt.'

Ja, wat stom van me dat ik daar zelf niet opgekomen was, als ik wat beter nagedacht had dan had ik daar zelf ook op kunnen komen. Ik probeerde te lachen en zei tegen haar, 'ja, ik had even niet aan homo's gedacht.'
'Niet alleen homo's hoor' zei ze, 'ook hetero mannen gebruiken ze wel. Mannen die geen goede erectie kunnen krijgen of waarvan de vrouw graag een wat dikkere of langere penis in zich willen voelen.'
Ik denk dat ik daar een beetje beteuterd stond te kijken omdat ik in haar ogen vast erg naief moest zijn. Maar even later kreeg ik toch de indruk dat ze het wel amusant vond.

Nu had ik mijn vrouw nooit zich horen beklagen over de afmeting van mijn lid, maar opeens kreeg ik ondeugende gedachten en zei tegen de vrouw, 'u hebt me op een idee gebracht, laat ik ook maar eens zo'n ding meenemen.'
Ze lachte en zei 'daar zult u vast geen spijt van krijgen.'
' Welke kunt u me aanraden, vroeg ik.' Ze kwam met een aantal aanzetten die qua lengte en dikte nogal verschilden.
Ze nam er een uit en zei, 'deze verkoop ik vrij veel.' De lengte was 20 cm en de dikte 5 cm. 'Deze is ook heel goed vast te gespen' zei ze.
'Dan neem ik die maar', zei ik en rekende met haar af.

Onderweg naar huis liep ik me te verkneukelen. Hoe zou mijn vrouw daar op reageren wanneer ik haar met dat ding voorgebonden zou benaderen. We hadden nog nooit gebruik gemaakt van hulpmiddelen, was ook nooit nodig. Het enige hulpmiddel als je dat als zodanig zou willen benoemen waren condooms. Ze was over twee dagen jarig en ik had een mooi horloge voor haar gekocht en misschien was dat wel het juiste moment om met dit ding op de proppen te komen.

Eindelijk was de dag er en ze was heel blij met mijn geschenk. Had me ook het nodige gekost, maar dat doet hier niet ter zake.
Ze omhelsde me en zei, 'ik zal je vanavond wel eens verwennen.'
Ik kon maar met moeite een lach onderdrukken omdat ik hetzelfde met haar voorhad.

De visite had wat mij betreft wel eerder mogen vertrekken, maar als goede gastvrouw en gastheer laat je dat niet merken. Terwijl mijn vrouw naar boven ging ben ik de hond uit gaan laten.

Ik had geen flauw idee hoe ik het aan zou pakken en besloot alles maar op me af te laten komen.

Toen ik de slaapkamer op kwam stond ze in een doorzichtige nachtpon voor het bed op me te wachten, blijkbaar was ze ook in de stemming want haar tepels waren behoorlijk stijf en prikten zowat door de nachtpon. Vol trots toonde ze me het horloge. Ze kwam naar me toelopen en kuste me hartstochtelijk. Haar tong schoot in mijn mond en draaide om mijn tong. Terwijl ze me kuste knoopte ze mijn overhemd los en trok dat uit. Daarna ontdeed ze me van mijn broek.

Ze knielde voor me en nam liefdevol mijn lul in haar mond en begon heel geil aan mijn eikel te sabbelen. Ik kreunde van genot en greep haar borsten en kneep zachtjes in haar tepels.

Ze zoog harder op mijn lul en liet die een flink eind in haar mond verdwijnen. Mozes, wat was dat lekker. Maar vrijwel meteen liet ze hem uit haar mond glijden en terwijl ze zich op het bed liet vallen riep ze, je moet me beffen want ik wil dat je me klaarlikt.

Ik liet me op mijn knieen zakken en spreidde haar benen. Ik staarde naar haar kruis, ze had haar kutje helemaal kaal geschoren. In een oogwenk likte ik aan haar gleuf en stak ik mijn tong er in.

Ja, dat is de juiste plek riep ze terwijl ze haar heupen omhoog bewoog. Haar klitje was nu goed zichtbaar en haar hele lijf tintelde terwijl ik op haar klitje zoog en het likte. Ze pakte mijn hoofd vast en bewoog haar heupen op en neer alsof ze mijn gezicht wilde neuken met haat kut.
Ze schreeuwde het uit toen ze klaarkwam en terwijl ik doorging met haar te beffen pakte ze mijn hoofd en probeerde dat voorzichtig weg te duwen. Ik veegde mijn drijfnatte gezicht af aan haar nachtpon. Terwijl ik zag hoe haar sappen langs haar dijen gleden riep ze, neuk me, neuk me nu.

Ik plaatse mijn lul tussen haar wijd openstaande schaamlippen en stootte hard in haar. Ze was drijfnat en geil zodat dit heel makkelijk ging. Ik haalde hem er uit en stootte hem er weer hard in.
Ze kreunde, 'vul me kut, neuk me met je heerlijke lul.'
Ik pakte haar bij haar schouders en tilde haar een eindje op zodat mijn lul goed haar klitje raakte terwijl ik haar neukte. Dat miste zijn uitwerking dan ook niet want al heel snel kwam ze alweer klaar. Diep in haar voelde ik haar kut zich klemmen en ontpnen om mijn lul. Even later tilde ze haar lichaam op onder het slaken van een enorme kreet en liet zich vervolgens weer op haar rug zakken met mijn keiharde lul nog in haar.

'Ben jij niet klaargekomen?', vroeg ze.
'Nee, maar jij gaat dat nog wel een paar keer doen', grijnsde ik.
'Op je handen en voeten', zei ik en gewillig voldeed ze daar aan.
Ik liep naar mijn nachtkastje en haalde er de strapon uit te voorschijn.
Vervolgens pakte ik een condoom en rolde dat op mijn lul en liet hem verdwijnen in de holte van de strapon. Dat ging vrij gemakkelijk want mijn lul was maar 15 cm lang en 4.4 cm dik. Terwijl ik de strapon stevig aangespte voelde het aan als een verlengstuk van mijn lul.

'Je wilt toch geneukt worden', vroeg ik met een gek stemmetje.

'Ja, kom en neuk me', antwoordde ze, 'neuk me met die grote lul van je.'
Ik plaatste mezelf achter haar en stak mijn vingers in haar kut. Ze was drijfnat.

Ik drukte hem er voorzichtig in en het was adembenemend te zien hoe haar schaamlippen zich spreidden om dit monster te kunnen ontvangen.

Ze snakte naar adem zodra ze hem bij haar binnen voelde dringen. Nog nooit eerder was haar kut zo opgerekt en ze was blij dat ze zo goed gesmeerd was.

Ik drukte hem er eerst zo'n 15 cm in, alsof het mijn eigen lul was en daarna een beetje langzamer totdat hij helemaal in haar verdwenen was. Nooit eerder had ze een lul zo diep in zich gehad, en kreunde zachtjes toen hij tegen haar baarmoeder kwam. Maar ook al voelde het kunstmatig aan, het voelde wel goed. Ze bewoog haar heupen achteruit en voelde mijn ballen tegen haar kutje strelen. Hij zat er echt helemaal in.

 

Ik begon haar langzaam te neuken, en greep haar bij haar tepels terwijl ik sneller en sneller de strapon in haar hete kut bewoog.

Ze begon enorm te kreunen en kon ook niet ontkennen dat deze keiharde lul haar intens genot verschafte.

'Vind je het lekker?', vroeg ik, terwijl ik hard in haar tepels kneep.

'Heerlijk, ik vind het heerlijk', schreeuwde ze het uit.

Blijkbaar werd haar g-plekje goed geraakt door de dikke lul want ik voelde dat ze veel sappen produceerde terwijl ik de strapon in haar kut heen en weer liet glijden. Zelfs was af en toe een nat, zuigend geluid te horen.

Ze kwam ook heel snel klaar en ik realiseerde me dat ik haar kon blijven neuken en klaar laten komen.
'Zal ik stoppen?', vroeg ik plagend.
'Nee, nee', protesteerde ze heftig, 'neuk me, neuk me'.
Waarop ik haar sneller begon te neuken, mijn lul bewoog als een zuiger in haar kut, die natte geluiden produceerde.

Ze raakte steeds meer opgewonden, ze voelde zich een neukmachine en genoot ervan.
Nadat ik haar nog een paar keer klaar had laten komen haalde ik de strapon er uit en gaf mijn lul weer de vrijheid. Ik ging andersom naast haar liggen en terwijl ze gulzig mijn lul in haar mond nam drukte ik de strapon weer in haar. Ik bewoog die zachtjes heen en weer terwijl ik op haar klitje zoog hetgeen haar wild op mijn lul deed zuigen.

Al rap kwam ik klaar in haar mond, straal na straal die ze gewillig opzoog en zodra ze de laatste druppel ingeslikt had likte ze mijn lul helemaal af.
Ik haalde voorzichtig de strapon uit haar kut en trok haar stijf tegen me aan.
'Wat een verjaardag hè?', zei ik.
'Ja, en dit is nog maar het begin lieverd', antwoordde ze lachend, 'je zult dat ding nog vaak nodig hebben.'

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  7 comments for “Strapon

 1. 4 november 2011 at 12:30

  Een verhaal waarin een ongebruikelijk attribuut wordt gebruikt, spreekt mij altijd aan. Het begin was werkelijk hoopgevend. Eenmaal op de helft, en zeker naar het einde toe leek het alsof er twee verhalen ineen zijn gevlochten. Misschien heb ik het mis. Hoe dan ook is ergens het verrassende effect verloren gegaan en kreeg ik het idee vooral in een op-en-neer-geneuk verhaal te zijn beland. Jammer, een gemiste kans.

 2. 8 november 2011 at 13:47

  Wat telwerk leert mij dat het woord ‘lul’ twintig keer voorkomt en ‘neuk (of een woord met neuk er in) veertien keer. Maar daarmee maak je een verhaal nog niet erotisch. Niettemin een fantasie die niet vaak voorkomt en iets voor de liefhebbers, zeg ik maar.

 3. 11 november 2011 at 08:21

  Moet eerlijk toegeven dat het plaatje mij veel zelfoverwinning kostte om het verhaal erbij te lezen. Dat is geschraagd op een origineel verhaalgegeven. De manier waarop dat is uitgewerkt, is evenwel vrij voorspelbaar.

 4. 26 november 2011 at 00:46

  ondanks de 20cm voor mij te weinig diepgang … Het is net iets te weinig verhaal.

 5. 27 november 2011 at 16:25

  Wat heerlijk dat deze hoofdpersoon zo lekker nieuwsgierig is naar nieuwe dingen. Het levert een origineel onderwerp voor een erotisch verhaal. Een pikant voyeuristisch kijkje binnen de muren van een echtelijke slaapkamer waarin de geneugten van een strapon worden geprobeerd. Leuk gegeven.

 6. 3 december 2011 at 21:06

  Het verhaal komt voor mij niet echt goed uit de verf. Er zijn wat slordigheden in de tekst blijven zitten, maar vooral mist het een opbouw van de spanning of een originele invalshoek. Toegegeven, ik wist niet dat strapons ook voor mannen geschikt waren. Er was, lijkt me, meer uit dat aardige uitgangspunt te halen.

 7. 8 december 2011 at 20:57

  Vijf lezers beoordeelden dit verhaal. Samen gaven ze 4,5 sterren weg.
  Dat levert een ledenstem van1 ster op.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world