hot teens tube shemale jizzed by group.

Studentes

1.

Na mijn middelbare school had ik al snel besloten dat ik op kamers wilde. Iedere dag bij mijn ouders te zitten leek mij maar niets, bovendien dachten ze van elke jongen die ik meebracht dat ik met hem naar bed ging. Maar zo’n meisje was ik niet, ik was zelfs nog maagd. Ik ging daarom naar een andere stad om te studeren. Via een meisje dat ik op een open dag had leren kennen vond ik gelukkig een kamer. Ik had nu een mooie grote kamer in een huis met nog twee andere meiden, die al wat langer studeerden, Linda en Mariska. Daarbij hadden we ook nog een grote gezamenlijke woonkamer. Na een maand ongeveer kwam ik een keer laat terug van college, we hadden nog wat gedronken en het liep ondertussen al tegen twaalven, maar dat kon mij niets schelen. Ik had toch geen ouders die op mij letten. Toen ik de woonkamer inliep om nog wat spullen te pakken zaten Linda en Mariska nog voor de TV.

“Zo,” zei Linda,”daar heb je onze laatkomer. Waar kom jij nu nog vandaan?” “Och, uit de kroeg,” zei ik en pakte mijn spullen van de tafel.

“Was het gezellig?” wilde Linda weten. “Ach ja, je kent dat wel: gezellig samen een borrel dus dan wordt het vanzelf gezellig. Alleen die Gert bleef maar naar me staren, de engerd.”

“Daar kan ik me wel iets bij voorstellen.” zei Mariska, terwijl ze opstond en naar de keuken liep. “Jij ook een wijntje, Angie?” “Ik wilde eigenlijk maar naar bed gaan”

“Wij gaan ook zo, maar drink nog één met ons mee.” Ik gaf toe en ging op de bank zitten naast Linda. Mariska kwam ook naast me zitten en we dronken onze wijn en praatten over de colleges die we volgden. Ook een tweede en derde glas wijn volgden.

Plotseling stond Linda op en deed de TV uit: “Zo, ik ga naar bed.” zei ze, “jullie ook?” “Ja, we moesten ook maar eens gaan.” zei Mariska, “Kom op Angie.” Ze pakte mij zo op, wat voor haar niet zo moeilijk is, want ze is erg sterk. Ik vond het wel grappig en liet haar maar begaan. Tot mijn verbazing liep ze haar eigen slaapkamer in en legde mij op haar bed neer. “Verkeerde deur,” zei ik en wilde opstaan.

“Nee hoor” en ze begon zich uit te kleden,” jij slaapt toch wel bij mij vannacht. Ik ben namelijk bang in het donker en mijn nachtlampje is kapot.” Ik vond het een vreemd verhaal, maar ach, wat kon het nu voor kwaad. Als zij het toch fijn vond. Ik bleef dus liggen en keek naar Mariska, terwijl ze zich uitkleedde. Mariska droeg namelijk altijd wijde truien, broeken en rokken en ik wilde haar wel eens naakt zien. Was ze eigenlijk dik of juist niet. Onder haar trui kwamen haar borsten te voorschijn. Nou die mochten er zijn. Lekkere stevige tieten, ongeveer even groot als de mijne of zelfs nog groter. En haar tepels waren ook groot, net hele grote aardbeien. Ze schopte haar slippers uit en trok haar broek ook uit. Daar kwamen toch twee slanke lange benen te voorschijn. Dik was ze niet bepaald. Ook haar slipje trok ze uit en ik kon haar lippen zien tussen het schaamhaar. Wat een meid! En wat een lichaam! Als ik een jongen was wist ik het wel!

Ze schoof naast mij op het tweepersoonsbed en keek me aan. “Zou jij je kleren ook niet uitdoen?” “Ja, ik haal direct mijn nachthemd,” zei ik en stond op.

“Kom nou, ik heb ook niets aan. Je zult echt geen kou vatten zonder dat hemd. En bovendien zo warm is die ook niet. Als je het koud krijgt kruip je maar tegen mij aan.” Ik lachte en begon me uit te kleden. Ik vond het wel gênant en keek niet naar het bed waar Mariska lag. Met alleen nog een slipje aan kroop ik tussen de lakens. Het was wat onwennig in dat vreemde bed en dan ook nog naast een vrouw. Ik draaide mijn rug naar Mariska toe. Mariska deed het licht uit. “Weltrusten Angie.”

“Welterusten.” Langzaam zonk ik in slaap. Het was een lange dag geweest en zoveel alcohol was ik niet gewend. Plotseling voelde ik een hand op mijn heup. Ik duwde de hand weg en probeerde weer te slapen. Maar de hand bleef terugkomen. Na de derde keer draaide ik me om en keek Mariska aan. Ze leek te slapen dus ze zou wel wat gedroomd hebben. Daar kwam die hand weer. Langzaam gleed hij naar mijn slipje. Ik voelde mijn tepeltjes hard worden en mijn kutje werd nat. Ik duwde de hand weg, maar weer kwam hij terug. Nu op mijn borst en op mijn tepel. Ik hoorde zacht gegrinnik naast me, terwijl de hand mijn tepel masseerde. “Zo dus je vindt het lekker?” en Mariska gleed dicht tegen me aan. Ik voelde twee tepels in mijn rug prikken.

Ze deed het dus niet in haar slaap, maar met opzet. Ik schrok en wilde haar hand wegduwen, maar ze was me voor. Ze draaide me op m’n rug en ging op me zitten, terwijl ze nu met beide handen mijn borsten masseerde. Ik zag haar tieten heen en weer zwaaien door de heftige bewegingen. “Nee,” zei ik,” ik wil niet. Doe dat nu niet.” “Ik voel dat je het wel lekker vindt” en ze glipte met een hand in mijn broekje. Mijn kut was drijfnat!

“Niet doen” riep ik harder, maar ze bleef doorgaan. Plotseling ging de deur open en Linda kwam binnen. “Wat gebeurt er?” Ze kwam bij het bed staan en zag mij liggen. Ze begon te lachen en boog voorover. Ik zag dat zij ook naakt was en haar borsten kwamen dicht bij mijn hoofd. Plotseling zoende ze me vol op m’n mond. In een reflex zoende ik haar terug en voelde haar tong rond de mijne draaien. “Ze vindt het lekker,” hoorde ik Mariska zeggen en ze kneep plotseling in mijn tepel. Mijn mond schoot los van Linda en ik gaf een schreeuw. “Hoor eens, hoe geil” zei Mariska.

Ik wilde haar van me af duwen, maar Linda greep mijn handen. “Niet doen, ze is toch sterker en het valt allemaal wel mee.” Weer een kneep. Ik gilde het uit, dit viel niet mee. “Gore slet, ga van me af.” Ik probeerde haar met mijn benen weg te krijgen, maar ook dat lukte niet. Nu tastte ze weer naar mijn schaamlipjes. Ik voelde haar vinger over mijn lippen glijden. Ik werd steeds natter en mijn ademhaling werd zwaarder. Ik werd verkracht in mijn eigen huis! Door mijn eigen vriendinnen! “Vuile teef, haal je handen uit mijn kut.”

“Wat een lekkere tieten,” zei Mariska,” zal ik je nog eens in je tepel knijpen?” En weer was er die pijn. Ik wilde haar wegduwen met mijn handen, maar die had Linda met handboeien aan het bed vastgemaakt. Het werd steeds enger, ik had het niet meer. Plotseling voelde ik touwen om mijn benen. Ik probeerde me los te rukken, maar Linda en Mariska hielden samen mijn benen in bedwang en bonden ze aan het voeteneind vast, wijd uit elkaar. Nu werd ik echt bang. “Sletten, gore teven! Laat me los. Ga van me af.” Mariska ging van me af en ging naast me liggen. Linda kroop tussen mijn benen. Ik kon niet zien wat ze deed, want mijn borsten lagen in de weg. Ineens voelde ik haar tong aan mijn clit, wat een gevoel. Ik werd steeds natter, ondertussen was er geen droge draad aan mijn slipje. De tong verdween en ik voelde twee handen in mijn slip. Linda rukte het stringetje van mijn lijf en daar was haar tong weer. Oh, wat was dat geil. Mariska’s mond kwam op mijn tepels en ze begon ze te likken. Eerst de een, dan de ander. Dit was nieuw voor mij, twee meiden die met hun tong aan mij zaten. Ik hield het niet en begon te schokken over mijn hele lijf. Gillend kwam ik klaar. Ik voelde dat Linda haar best deed alle vocht op te slurpen. Nu begon Mariska in mijn tepels te bijten, niet hard, maar het deed wel pijn. Ik voelde er echter niet veel van, want ik kwam alweer klaar, zo geil was het. En Linda bleef maar zuigen en likken, haar hele gezicht glom van het vocht toen ze omhoog kwam. “Zie je wel het valt wel mee, of vond je het niet lekker?”

Ik knikte, het was geweldig. Uitgeput deed ik mijn ogen dicht. “Oh nee, zo snel kom je er niet vanaf,” zei Mariska en ze kroop bovenop me. “Ik wil ook, kom op, likken!” Haar kut verscheen boven mijn mond. Dit ging me te ver en ik deed niets. Ik ging geen vrouw likken. Langzaam liet ze zich zakken en haar grote schaamlippen zakten om mijn mond. Ik kon geen kant op en stikte bijna. Toen deed ik mijn mond open. Er druppelde iets naar binnen en ik proefde, dit was heerlijk. Ik wilde meer en begon te likken. Mariska begon op mijn gezicht heen en weer te rijden en werd steeds geiler. Linda zoog nu op mijn tieten en ik voelde haar hand op mijn kut. Ook ik werd steeds wilder en begon steeds meer te schudden. Plotseling stroomde een hele lading geil uit Mariska’s kut en ik moest hard slikken om niet te verdrinken. Dit maakte mij zo geil dat ik ook weer kwam en Linda dook naar mijn kut om alles weer op te slubberen.

Mariska klom van me af en hielp Linda hard mee om alles weg te krijgen. Nu begonnen ze samen mijn kutje te likken en ik kon me niet bewegen. Oei, wat was dat lekker zeg, ik wilde ze wel zoenen. Toen kwam Linda boven mijn gezicht zweven en ik rekte me uit om bij haar kutje te kunnen. “Ze vindt het echt lekker, moet je kijken, Mariska.”

Mariska kwam naast mijn hoofd zitten en lachte. “Ze wil vast dat je van haar af gaat.” “Nee,” riep ik,” kom hier met die geile kut.”

De meiden lachten en Linda kwam op me zitten. Wat een klein gaatje! Ik duwde mijn tong tegen haar kut en begon te likken. Ook haar clit kwam aan de beurt. Ik zoog en likte haar zo hard ik kon. Schokkend en schreeuwend kwam ze klaar: “Aaaah, geile teef, je weet wel hoe je moet likken. Ooooh, wat geil. Oooh, Aaah, toe Aaangie.Hou me vast Mariska, ik kom klaar!” Mariska klom ook op me en nu had ik twee kutten voor mijn gezicht. Ik likte ze om beurten tot beide meisjes van me af vielen. Naast me lagen ze te zoenen. Linda draaide zich om en begon Mariska te likken, die haar op haar beurt likte. Allebei likten ze om het hardst en geen van beiden wilde voor de ander onderdoen. Eerst kwam Mariska klaar en kort daarna Linda. Ze schreeuwde het weer uit. “Ooooh, m’n kut staat in brand. Ik ben zo heet.”

Ik vroeg haar om op mij te komen zitten, zodat ik haar kutje met mijn tong kon verkoelen. Zacht zoende ik haar kutlippen en streelde haar clit met mijn tong. Mariska kwam boven mij staan en liet zich uitgebreid door Linda beffen. Het vocht liep eruit en nu kreeg ik het vocht van beiden in m’n mond. Ik werd steeds geiler, helemaal toen Mariska klaarkwam. Het sap gulpte uit haar kut zo over mijn gezicht. Mariska stapte weg en ik concentreerde me weer helemaal op Linda. Zacht kreunde ze onder de aanraking van mijn mond en tong. “Oooh wat doe je dat lekker. Wat geil.”

Ik bleef haar likken en wilde zelf ook komen. “Mariska, waar ben je? Ik wil ook. Lik me. Toe.” “Ik heb iets veel beters” kwam het vanuit de hoek van kamer en ik voelde dat ze tussen mijn benen ging zitten. Ze duwde m’n lipjes van elkaar en ik voelde plotseling iets hards in m’n kut glijden. Een dildo! “Nee, niet doen, ik ben nog maagd,” riep ik, maar het hielp niet. Steeds dieper kwam de dildo. Hoe lang was dat ding wel niet! Het deed pijn en ik voelde m’n kutje opgerekt worden, want het was geen kleine dildo. Plotseling begon de dildo te trillen. Een vibrator! Ik werd steeds geiler en begon Linda nog heftiger te likken. Mariska hielp ondertussen de vibrator een handje en likte mijn clitje. Ik kwam en kwam en kwam. Ondertussen kwam Linda ook en stroomde mijn mond over van haar geil. Ze gilde het weer uit en begon mij te zoenen, maar al snel zakte haar tong naar beneden en hielp ze Mariska mee. Ik had het nu echt niet meer. Ik kwam steeds heftiger en heftiger. Zo geil was het. Ik schokte hevig en zag mijn tieten als trilpuddingen bewegen met twee kersjes erop. Nee, zelfs twee grote kersen. Zo groot had ik mijn tepeltjes nog nooit gezien. Ik kwam zo heftig dat ik uitgeput in slaap viel. Ik voelde een hand die mij door elkaar schudde. “Wakker worden, Angie.”

Ik voelde dat ik losgemaakt was en zag Linda’s gezicht boven het mijne. Ze vroeg: “En, hoe was het?” “Geweldig” antwoordde ik.

“Zei ik toch?” Die nacht sliepen we met z’n drieën dicht tegen elkaar aan in Mariska’s bed. En ik droomde nog lang van deze nacht.

2.

In de kerstvakantie kwam mijn zusje langs. Nu ik op kamers was, wilde zij ook wel eens weten hoe dat was en in de week na nieuwjaar kwam ze met mij mee. Natuurlijk wist ze niets af van wat wij allemaal met ons drieën uitspookten in ons huis.

Tegen een uur of een kwamen we thuis en troffen Mariska in de keuken aan. Ze had thee gezet en vroeg of we met haar kwamen theedrinken. Ik stelde Mariska en Josephine, mijn zusje, aan elkaar voor en zei dat we zo kwamen, eerst wilden we onze tassen op mijn kamer zetten.

“Wat een leuk meisje,” zei Josephine toen we op mijn kamer waren. “Ze lijkt me erg aardig.”

“Dat is ze ook, hoor. Wees maar niet bang.”

“En waar is dat andere meisje? Heette ze niet Linda of zo?”

“Linda is naar haar ouders en komt pas morgen terug. Ze waren een weekje naar Aruba met z’n allen. We gaan haar morgenochtend van de trein halen.”

Snel keek ik de post door. Er zat niets bijzonders tussen en we gingen weer naar Mariska toe.

Ze zat met een kaart voor haar. Groeten uit Aruba stond er met grote letters op.

“Hé, een kaart van Linda?”

“Ja, kijk maar.”

Ik las de kaart. “Het is lekker weer. Bovendien is het erg gezellig en ik heb een leuk meisje ontmoet op Aruba.”

“Zo,” zei ik “ zou ze wel terugkomen?”

Mariska lachte: “Dat dacht ik wel. Jij niet?”

“Tja, ik denk het wel.”

Ik ging in de stoel tegenover Mariska zitten. Josephine was op de bank gaan zitten. Ik zag dat Mariska een kort rokje droeg. Onopvallend zette ze haar benen iets uit elkaar en ik zag dat ze geen slipje droeg.

Mariska wilde alles van Josephine weten, hoe oud ze was, hoe het op school ging en of ze ook op kamers ging na het examen. Josephine vertelde honderduit over de school en over haar verjaardag van vorige week, toen ze achttien was geworden. Misschien wilde ze ook wel op kamers, daarom keek ze nu eens een weekje met mij mee.

“Het bevalt je vast wel hier, denk ik,” zei Mariska.

“Ik denk het wel.”

Mariska schonk nog eens thee in en stootte een kaars van tafel. Ze bukte zich om de kaars op te pakken en ik zag dat ze haar kont precies op Josephine richtte. Die moest haar blote achterste wel zien, zo lang was het rokje niet. Ik zag Josephine blozen. Wat was Mariska toch een pestkop.

Josephine stootte van schrik haar thee om over haar kleren. Mariska had het direct door en sleepte haar bijna mee naar de douche.

“Trek snel uit die kleren, dan kunnen we kijken of de vlekken er nog uit willen. Bovendien moet je oppassen voor brandwonden.”

Josephine aarzelde, maar zag de logica toch in en trok haar trui uit. Ook haar stretchbroek volgde. Daar stond ze in haar ondergoed.

Mariska wilde de kraan open draaien, dus trok Josephine ook haar BH en slipje uit. Daar stond ze nu naakt voor ons. Ik begon me voor te stellen wat Mariska voelde, maar ik hoefde niet lang te wachten.

“Mijn hemel, wat een lekker lijf.”

Ze kuste Josephine op haar beide borsten. Josephine deinsde terug, maar dat kon Mariska niet laten gebeuren. Ze sloeg haar armen om Josephine heen en trok haar naar zich toe. Zacht zoende ze Josephine op haar mond.

Totaal overdonderd liet Josephine zich gaan en kuste ze Mariska terug. Mariska liet haar nu los en begon met Josephines borsten te spelen.

Ik kon haar tepels bijna zien groeien. Toen gleed ook Mariska’s mond naar beneden om die tepels te verwennen. Josephine begon zachtjes te kreunen. Ze streelde door Mariska’s lange blonde haar. Mijn eigen zusje, dat had ik nooit verwacht.

Mariska’s hand gleed nu naar beneden, naar Josephines kutje. Zacht begon ze de lippen te strelen.

“Wat ben je nat. Vind je het lekker?”

“Ja” kreunde Josephine “Ga door, het voelt zo lekker.”

“Aaauw.” Mariska beet in de tepel. Josephine gilde het uit, zo gevoelig was die geworden.

Mijn hand gleed onder mijn rokje in mijn string en ik begon mijzelf te strelen. Het was ook zo’n geil gezicht: mijn zusje helemaal naakt, met haar mooie ronde borsten, die gelikt werden door mijn geile vriendin. Ik voelde dat mijn string kletsnat was en trok hem uit. Even rook ik aan het slipje, ik werd altijd zo opgewonden van mijn eigen kutvocht.

Ondertussen had Mariska Josephine neergelegd en was verder gegaan met haar te bewerken. Kronkelend lag m’n zusje daar, het kon niet lang meer duren.

Schokkend kwam Josephine klaar.

“Oooohhh, jaaaaaaah, hmmmmmm”

Dit gezicht wond mij zo op dat ook ik klaarkwam.

Maar Mariska was nog niet klaar met Josephine.

“Wil je mij ook een plezier doen, Josephine?”

“Ja natuurlijk, ik doe alles voor je.”

Mariska ging met haar benen wijd boven Josephine staan. Vragend keek Josephine omhoog. Ze had nu een geweldig uitzicht op de gleuf van Mariska.

Langzaam zakte Mariska door haar knieën, tot ze met haar kutje vlak boven Josephines gezicht zweefde. Josephine stak haar tong zo ver mogelijk uit en begon met het puntje Mariska te likken.

Mariska ging op haar knieën zitten. Nu was Josephines hoofd helemaal onder het rokje verdwenen. Ik kon niet zien wat ze deed, maar aan het gekreun was wel te merken dat het Mariska niet onberoerd liet.

Ze gleed met haar handen onder haar truitje en begon met haar borsten te spelen.

Ik kon niet langer toekijken en knielde tussen Josephines benen. Zacht kuste ik de binnenkant van haar dijen. Ze schokte even van schrik, maar liet me toen begaan. Uitgebreid kuste ik haar bovenbenen. Josephine was kletsnat. Ik begon haar schaamlippen te kussen. Af en toe kreeg ik wat van Josephines vocht binnen, het smaakte geweldig. Ik had nooit gedacht dat ik m’n eigen zusje nog eens zou proeven!

Afwisselend kuste ik nu haar lippen en likte ik aan haar klitje. Mariska begon steeds heftiger te kreunen en ik merkte dat Josephine ook meer kronkelde, haar orgasme was niet ver meer.

“Ooooooh, jaaaa, mmmmm, oh baby”

“Aaaaaaaah, mmm, uuuuuhhng”

Wat kwamen die twee meiden geil klaar!

Ik vingerde mezelf weer en terwijl Mariska en Josephine toekeken bereikte ook ik een heerlijk hoogtepunt.

Uitgeput ging ik op een krukje zitten dat daar stond. Mariska knielde voor mij neer en begon mijn klitje met haar tong te bewerken. Ik voelde me zo botergeil. De sappen stroomden uit m’n lijf. Mariska deed haar best alles op te likken en stak haar tongetje zelfs in mijn kutje. Ik werd steeds meer opgewonden en het feit dat mijn eigen zusje toekeek maakte mij nog heter.

Plotseling kwam ik heftig klaar. Ik zag dat Josephine naast me was komen staan en gaf haar een onstuimige zoen. Onze tongen vonden elkaar en mijn hand gleed naar haar kutje, wat een lekker ding was Josephine eigenlijk!

Met mijn vingers gleed ik in en uit, terwijl onze tongen om elkaar heen draaiden in een eindeloze kus. Uiteindelijk kwam ook Josephine klaar.

Ze ging op de rand van het bad zitten.

“Ik ben uitgeput. Het spijt me, maar ik moet even gaan liggen.”

Ik pakte haar hand en leidde haar weer naar mijn kamer. Ik legde haar op mijn bed neer en gaf haar een zoen.

Terwijl ik naar de deur liep merkte ik dat haar ademhaling rustiger werd.

Ik ging naar de woonkamer, waar Mariska alweer zat.

“Ze slaapt al.”

“Wat een lekker ding zeg. Wist jij dat ze dit zou doen?”

“Nee, van haar had ik het nooit gedacht, maar ja, vroeger dacht ik het ook niet van mezelf.”

“Heb je spijt?”

“No way!”

Mariska ging achter me staan en gaf me een zoen in de nek.

“Nou, ik ga. Ik moet nog wat boodschappen doen voor het avondeten. Tot straks.”

© Angie

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world