hot teens tube shemale jizzed by group.

Studeren…

Ik kreeg op school een opdracht waar je met z’n tweeën aan moest werken. Ik ging samen met Heleen, een knap meisje dat ik al een tijdje leuk vond. Op een vrijdag spraken we af dat we er bij haar aan zouden gaan werken en dus ging ik naar haar toe. Toen ze open deed zag ze er heel sexy uit. Ze had een rokje aan en een bloesje dat vrij diep uitgesneden was, dus ik kreeg wel zin in dat samenwerken.

Na een tijdje begon het wel heel laat te worden, dus toen vroeg ze of ik niet bij haar wilde blijven slapen, omdat ik wat ver weg woonde. Ik was in de loop van de avond al vrij opgewonden geraakt doordat ik vaak goed haar borsten kon zien door haar lage decolleté, omdat ik een stuk langer ben en dus van boven af alles goed kon zien. Kortom, dat idee stond me wel aan. Toen we klaar waren zei ze dat ze nog even wilde douchen. Ik ging even naar beneden om het werk nog eens door te kijken, toen ik het gekletter van het water hoorde en ik me haar onder de douche begon voor te stellen. Ik zag het water over haar borsten lopen en raakte erg opgewonden en daarom besloot ik naar haar kamer te gaan, omdat ze daar haar string en bh neergelegd had. Hierdoor raakte ik nog meer opgewonden.

Toen ze uit de douche kwam had ze een lang t-shirt aan. Ze ging op bed zitten en smeerde haar mooie, gladde benen in met lotion, waardoor ze mooi begonnen te glimmen en ik langzaam een stijve begon te krijgen. Ik zat tegen het kussen aan rechtop in bed en plots ging ze tegen me aan liggen. Ik had niet gedacht dat ze mij ook leuk vond dus ik was aangenaam verrast. En toen streelde ze over mijn buik onder mijn shirt en kreeg ik echt een keiharde stijve. Ze ging op me zitten en gaf me een uitgebreide tongzoen. Toen deed ze mijn shirt uit en likte mijn tepels en navel. Ze vroeg of ik haar borsten wilde insmeren met lotion en dat liet ik me geen tweede keer zeggen. Uitdagend trok ze haar t-shirt uit en ik zag dat haar tepels mooi hard waren geworden. Langzaam en zachtjes smeerde en kneedde ik haar borsten in met lotion, en we raakten allebei heel erg opgewonden. Toen likte ik haar tepels en voelde ik ze nog harder worden toen ik ze met mijn tong omcirkelde. Ik ging langzaam naar beneden en likte haar navel, waarvan zij zei dat het bij har een gevoelig plekje was, dus ze raakte helemaal opgewonden. Ik deed haar slip langzaam uit en ging met mijn tong langs haar schaamlippen. Ik voelde haar vagina nat worden en likte haar gevoeligste plekje, waardoor ze zachtjes begon te kreunen.

Toen ze bijna klaar kwam zei ze dat ze het hoogtepunt voor zo wilde bewaren en dus deed ze mijn broek uit en pakte mijn keihard geworden penis vast in haar zachte handen. Ze kuste mijn eikel en ging langzaam met haar tong over mijn penis heen. Ze stopte ‘m in haar mond en haalde met haar hand mijn voorhuid heen en weer. Ik dacht dat ik gek werd, zo erg genoot ik. Daarna pakte ze mijn penis weer en ging langzaam rechtop zitten. Ze schoof haar vagina naar mijn penis en liet haar langzaam op mijn penis zakken. Ze ging rustig heen en weer, terwijl ik haar borsten kneedde. Ze ging steeds sneller heen en weer en liet haar heupen ook van voren naar achteren bewegen en het daardoor nog lekkerder werd. Zij kwam met een zachte kreun klaar, maar ik nog niet dus toen vroeg ze of ik van achteren wilde en ze had een heel lekker kontje dus dat wilde ik wel. Ze draaide zich om en ging gebukt bij haar bureau staan. Ik schoof mijn penis bij haar naar binnen, terwijl ik met mijn handen haar strakke, zachte billen pakte. Ik ging net zo lang op en neer tot ik klaar kwam. Daarna omhelsde ze me en zei ze dat ze het ook zo wilde proberen, omdat ze dat nog nooit gedaan had en dus bleef ik staan en schoof bij haar naar binnen terwijl ze haar armen om mijn nek sloeg en haar benen om mijn billen. Zo duwde ze zichzelf en gooide ik haar van boven naar beneden en toen we ook toen klaar kwamen, waren we doodop en bezweet en hebben we samen nog gedoucht. Het was de beste seks die ik ooit heb gehad.

© Robert

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world