Surfles in vakantieparadijs (1)

Als student verdiende ik wat bij door een paar maanden surf- en zeilles te geven in een Grieks vakantiepark. Zon, vakantie, sport en mijn bruine lijf bleken voor sommige vrouwen een aantrekkelijke combinatie. Ondanks het verbod van de parkleiding had ik dan ook een paar relaties, sommige vluchtig, sommige intens.

Zo was daar Sue. Een leuke Engelse meid van eind twintig die op vakantie was met haar nicht. Ze was zo’n 1.75 meter, slank en had kastanjebruin haar. Een vrolijke en sportieve meid. Ze nam surfles bij mij en bleek een goede leerling. Ik kon mijn ogen maar moeilijk van haar af houden.

Na afloop van de lessen ging ik vaak met een collega-instructeur nog wat zeilen. Tot hij zijn voet verstuikte. Dat was Sue opgevallen en ze vroeg me of zij eens mee mocht. Een beetje verrast stamelde ik ‘ja’. Ook daar leerde ze snel en na een paar dagen had ze de techniek van het trapezehangen onder de knie. Samen spoten we over het water. Ik kickte op haar zoals ze in haar modieuze badpak hing in de trapeze, strak in het vel, sportief en mooi. Een prachtmeid en ik mocht haar. Toch was ik mijn hoede. Relaties met gasten waren verboden en de Griekse parkmanager hield me al in de gaten, waarschijnlijk uit pure jaloezie.

Op de derde tocht zakte de wind weg en viel de boot op zee stil. Na wat dobberen, dook Sue overboord. Ik liet snel de zeilen zakken en sprong haar achterna. We zwommen wat, doken wat en keuvelden terwijl we ons aan het gangboord vasthielden. De zon was al aan het zakken en we keken naar de oneindige zee. Even was het stil. Ze keek me even aan met haar mooie bruine ogen en glimlachte. Mijn hart stokte. Het was nu of nooit. ‘Shit, stel dat ze niet wil’. ‘Tuurlijk wil ze, ze keek toch steeds naar je’. Twijfels dus.

Ik hakte de knoop door, draaide me om en gaf haar een vluchtige kus. Sue beantwoorde deze gelukkig en mijn gevoel sloeg om van spanning naar sensatie. De kussen werden gepassioneerd. We smaakten zout en we trokken beiden een vies gezicht waarvan we in de lach schoten. Sue liet het gangboord los en greep mij vast, sloeg haar armen en benen om me heen, waardoor ik bijna kopje onder ging.

Ik greep mij goed vast aan de boot terwijl zij aan mij hing. Onze tongen flitsten langs elkaar heen. Haar benen klemden zich steeds krachtiger om mijn middel en ik voelde haar tepels door haar badpak heen tegen mijn borst. Ik liet één hand los en greep haar kleine stevige billen vast en duwde haar tegen mij aan. Ik begon een erectie te krijgen. Plots leunde Sue een beetje naar achteren, grijnsde en liet me los. ‘Lieverd, we moeten straks maar verder gaan’ zei ze. Ze liet haar hand nog even langs mijn gezwollen penis op en neer glijden en zei ‘Oké?’. Ik knikte een beetje gegeneerd.

We klommen aan boord en peddelden terug naar het strand. Ze keek me regelmatig aan en gaf een knipoog. Op het strand stond haar nicht al te wachten. Klaar om met Sue te gaan eten, zoals beloofd. Sue keek me nog even aan en vroeg ‘waar ben je vanavond?’. ‘in mijn appartement’, zei ik. ‘Ik ben er om 11 uur’ antwoordde ze en gaf een zoen op mijn wang. Ik probeerde nog terug te zoenen, maar ze was al op weg met haar nicht.

Ik maakte de boot klaar, ging wat eten en was rond tien in mijn appartement. Tijd om op te ruimen. In een kwartier lag alles op zijn plek of opgepropt onder het bed. Ik nam een douche, deed mijn broek aan en zette muziek op. Nog snel regelde ik wat condooms erbij. Alles was gereed. Een klop op de deur. Sue was stipt. Gekleed in een fleurige zomerjurk leunde ze tegen de deurpost. Ze trachtte relaxed over te komen. ‘Hoi, mag ik binnenkomen?’. Stomme vraag natuurlijk, maar ja wat moet je anders zeggen. Terwijl ik een fles witte wijn uit de koelkast pakte, spraken we nog wat, maar al snel kroop Sue dicht tegen mij aan en terwijl ik de kurk trachtte te verwijderen, waren we al verstrengeld. Al vrijend kwamen we op het balkon aan. Mijn handen gleden langs haar strakke, slanke lijf. Ik zoende haar nek, haar oorlelletje, terwijl mijn hand een vleugje borst aanraakte. Sue ging ook op verkenning. Haar vingers streken door mijn borstharen, gingen naar mijn rug en kropen onder mijn broekband op zoek naar mijn billen. Ik voelde haar handen stevig mijn billen grijpen. Heftiger en heftiger gingen onze tongen langs elkaar. Ik trok Sue naar de ligstoel, legde haar neer en kroop tegen haar aan. Terwijl de zeewind over ons heen waaide en de golven op het strand sloegen richtte ze zich op, friemelde haar jurk omhoog en trok deze uit. Haar BH volgde.

Twee prachtige, pronte borstjes werden prachtig verlicht in het maanlicht. Met mijn vingertoppen streelde ik ritmisch en afwisselend haar tepels en nam haar zachte borsten in mijn hele hand. Langzaam kwamen ze recht omhoog. Sue zuchtte en kreunde. Het werd tijd om verder te gaan.

Zachtjes schoof ik mijn hand onder haar slipje. Het signaal voor Sue om mijn broek los te ritsen en naar mijn penis te grijpen. Die was inmiddels keihard. Ze liet haar hand van boven naar onderen gaan en weer terug, mijn lid stevig vasthoudend. Ze hijgde ‘trek je broek uit’. Al tongzoendend kreeg ik mijn broek en onderbroek uit. Sue worstelde haar slipje uit, stopte even en greep naar haar tas. ‘Condooms’ fluisterde ze. ‘Voor zo meteen’. Even stopten we om elkaar in volle glorie te kunnen bekijken. ‘Je hebt een mooi lijf ‘ zei ik. ‘Lekker kontje, leuke kop, bruin lijf, daar houden vrouwen van’ zei Sue lachend.

Direct daarop liet ze haar vingers langs mijn ballen gaan en greep mijn penis weer vast.Haar hand ging langs de schacht naar mijn topje waar ze geraffineerd even op en neer schoof. ‘Aaaahhhh’ kreunde ik, dat had ze vaker gedaan. Ze maakte haar hand nat een gleed nu soepel op en neer, steeds even op mijn topje een extra rondje draaien. Ik werd gek. Mijn adem stokte. Ik dreigde klaar te komen en dat wilde ik voor iets later bewaren. Ik maakte haar hand zachtjes los van mijn lid en legde Sue op haar rug. Het maanlicht scheen over haar borsten en lichtte haar venushevel mooi uit. Ik liet mijn hand gaan over haar strakke buik en streelde haar borsten. Toen ik mijn hand lager liet zakken, zette ze haar benen iets uit elkaar zodat ik goed bij haar schaamlippen kon. Zachte roomblanke vrouwendijen. Even voelde ik nog langs dat -meest zachte- deel van een vrouw. Ik liet mijn vingers omhoogkomen tot ik haar schaamhaartjes bereikte. Ter hoogte van haar clit gleed ik het bosje in op zoek naar haar verborgen genotsplek.

Met wat cirkelbewegingen kwam haar clit vrij. Een stroomstoot ging door haar lijf. Ze schokte even en kreunde zacht. Ik daalde af langs haar schaamlipjes tot het vochtig werd. Ik was bij haar vagina gekomen. Even liet ik mijn vingers langs de zijkanten glijden. Sue zette grote ogen op, spreidde iets verder en ik gleed naar binnen gleed met een vinger. Nat en strak. Ze kantelde haar bekken zodat ik beter in haar kon glijden en kreunde en hijgde. Mijn vinger gleed dieper en dieper in haar. Ik draaide mijn vinger om en zocht aan de bovenkant naar haar G-plekje. Haar lichaam schokte. Ik wist dat ik goed zat. Haar buik trok samen en ontspande terwijl ik dat magische ruwe plekje zachtjes en ritmisch aanraakte. Sue zo zien kronkelen door mijn vinger, wond me steeds meer op. Onze lichamen waren vulkanen die op uitbarsten stonden.

Ik zakte iets naar beneden, deed haar been ophoog en zocht met mijn tong haar clit. Die was makkelijk te vinden: groot en opgezwollen terwijl haar schaamlippen wijd open stonden. Zachtjes cirkelde ik met mijn tong langs haar clit terwijl mijn vinger langs haar G-plek heen en weer gleed. Iedere lik gaf een stroomstootje aan haar lichaam.

‘Sneller, sneller’ murmelde Sue. Maar ik ging juist langzamer. Sue schudde met haar onderlichaam van opwinding terwijl ik met mijn tong langs haar vagina streek. Zachtjes zoog ik aan haar clit. Ze leek een uitbarsting nabij. ‘Sneller’ smeekte ze en ik besloot om haar niet langer te laten zweven tegen haar orgasme aan.

Met mijn hele tong ging ik snel langs haar schaamlippen en met snelle bewegingen flitste ik langs haar clit. Sue kronkelde van genot. Haar vagina spande zich zo samen dat ze mijn vinger naar buiten duwde. Met moeite gleed ik weer in haar strakke vagina naar binnen. Terwijl ik haar likte en vingerde, pakte ik met mijn vrije hand een tepel en in het ritme van de tong streelde ik deze inmiddels keiharde nippel. Vingers en tong waren nu in een razend tempo bezig. De vulkaan rommelde en ging uitbarsten. Sue hield haar adem in en sloeg haar benen om mijn nek. Ze kreunde steeds langer en harder, hapte naar lucht en begon te verstijven. Steeds sneller ging ik. Mijn tong ging in volle galop over haar gezwollen vagina. Ik voelde dat ze natter werd en plots greep ze mijn hoofd en duwde hem stevig tegen haar clit aan terwijl ze haar benen samentrok. Haar buik was strak als beton, haar tepels recht als kerktorens, haar clit groot als een rots en haar aderen zwollen terwijl ze trillend kwam. ‘Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh’. De vulkaan explodeerde. Tijdens de uitbarsting raakte ik haar G-plek kwijt en pakte toen maar haar andere tepel. Sue kreunde nu nog harder.

Ik was klaar om haar te nemen, wilde niets liever dan mijn harde staaf in haar stoten en haar uren te laten klaarkomen en daarna mijn zaad diep in haar spuiten terwijl ik haar benen wijd uiteen zou duwen met mijn bekken. Ik wilde haar nu.

‘Doe het nu!’ zei ze terwijl ze me geil en verwachtingsvol aankeek. Ze liet zich weer achterover vallen, maakte haar vingers nat en vingerde zichzelf terwijl ik een condoom omschoof. Ik ging op mijn knieën zitten, boog me over haar heen en tongzoende haar nog een keer diep. ‘Ik wil je in mij voelen’, hijgde Sue bezweet. Ik legde mijn penis langs haar schaamlippen en schoof mijn schacht ritmisch naar boven en beneden terwijl ik haar tongzoende. Ik steunde op mijn handen en voeten zodat wij alleen via mijn penis en haar schaamlippen contact hadden. Sue kronkelde van genot. ‘Dit is opwindend!!’.

Steeds sneller gleed ik langs haar lippen. Ze haar hand liet zakken, verschoof haar bekken en legde mijn lid recht voor haar grot. Ik hield even in, keek haar in haar grote verwachtingsvolle bruine ogen die nu wijdopen stonden en schoof zachtjes, maar stevig naar binnen. Terwijl ik in haar gleed, sperde Sue haar ogen nog verder open. Haar adem stokte. Jezus, wat was ze strak en glad. Met rustige bewegingen gleed ik steeds verder. Ik moest oppassen om niet meteen te komen Mij God, ik wilde haar zo hard nemen dat ze het hele hotel bij elkaar zou gillen, maar ik hield mij in. Dit was goed zo, stevig en diep erin, maar wel met liefde.

Met beide handen greep ze mijn billen vast terwijl ze kleine kreetjes slaakte als ik in naar binnen stootte. Ze sloot haar ogen en beet op haar lippen. Ik tilde haar benen nog iets verder op. Mijn ballen raakten haar billen. Dieper kon niet. Bij iedere stoot trilde haar borsten en haar buik even. Ik nam een tepel in mijn mond en liet mijn tong erlangs flitsen. Sue kreunde steeds harder. Plots kwam ze omhoog, greep mijn hoofd en trok mij al tongzoenend naar beneden. Ik kon haar daardoor niet meer zien terwijl ik haar nam, maar ik voelde nu haar fantastische lichaam. Ik greep haar handen en duwde ze boven haar hoofd. Nu priemden haar tepels in mijn borst. Ik greep haar borste en streelde de tepels, stevig maar zacht. Sue sloeg haar benen om me heen en duwde mijn billen naar beneden terwijl ik diep in haar stootte. ‘Sneller, sneller, ik ben er bijna’ zei ze. Ik kon het niet meer houden en wilde dat ook niet meer. Ik liet haar borsten los, greep haar heupen goed vast en stootte nu hard en snel terwijl ik haar bekken tegen mij aantrok. Ik hijgde in haar oor ‘snel genoeg?’. Een kreet was het antwoord.

Langzaam voelde ik haar weer verstarren. Ze greep mijn billen vast, zette haar nagels erin en verstrakte helemaal terwijl ze diep kreunde. Haar schaamlippen werden zo strak dat ze mijn penis er bijna uit duwde. Vastbesloten om in haar prachtkut te blijven stootte ik nog dieper en harder. Mijn vulkaan stond op het punt om uit te barsten. Vanuit mijn ballen kwam een druk die ik niet meer kon weerstaan. Als ik dan moest komen, dan met haar samen.

Ik stootte zo hard dat haar benen losschoten. Sue draaide nog meer open. Vlees kletste op vlees. Zweetdruppels vielen op haar. Sue keek nog een keer verwilderd naar mij. ‘Ik spuit je vol’ gromde ik en ramde hem er in. Bam, bam, bam, de stoel beukte tegen het windscherm, maar het kon me niet schelen. Sue’s gekreun werd afgewisseld met kreten terwijl ze kronkelde en verstijfde. Ik kon het niet meer houden. Ik voelde een stroom zaad door mijn schacht komen en kon het niet meer stoppen. Nog een laatste keer stootte ik tot in haar baarmoeder. Mijn ballen zaten tegen haar billen geklemd terwijl ik alles wat ik had eruit slingerende. Stromen warm zaad golfden uit het diepste van mij. Ik kromp ineen van genot terwijl ik mijn sperma uit mijn pik voelde schieten. Sue was een seconde stil en keek mij met grote ogen aan, sloot ze toen, kromde haar rug en gaf een lange kreet die vanuit haar bekken leek te komen. Haar genot gaven de laatste spermacellen extra stootkracht en terwijl ik nog één keer diep in haar ramde, greep ze zich aan mij vast en liet een paar minuten niet meer los.

Er was even stilte. Ik moest uit haar komen omdat het condoom ging glijden. Nat van het zweet ging ik zitten en trok haar op mij. We tongzoenden zachtjes, uitgeput als we waren. Samen lagen we een tijdje op de ligstoel. We streelden en genoten. Dat was het begin van een twee weken durende heftige relatie waarin sex een belangrijke rol ging spelen en mijn carrière als instructeur bijna vroegtijdig aan een eind kwam. Maar misschien daarover later wat meer.

Lees vervolg

© Vic

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie