Surfles in vakantieparadijs (2)

Jullie kennen Sue misschien wel uit mijn eerste verhaal. Een leuke, slanke Engelse meid met kastanjebruine haar. Op vakantie in het Griekse vakantiepark met haar nicht Anne. In datzelfde park waar ik surf- en zeilinstructeur was. Met haar beleefde ik een heftige nacht op mijn balkon. Enkele romantische en erotische nachten volgden.

Helaas ging ze een paar dagen op excursie naar Athene en Delphi. Sue belde me iedere avond. Om te vertellen hoe het was, maar ook om zoete, geile woordjes te kunnen fluisteren. Op de laatste avond sloeg onze fantasie op hol.

‘Het is nacht en we zwemmen naakt in het zwembad van het park’, fluisterde ik.
‘Ahh,…..Lijkt me opwindend, heb ik laatst al willen doen’, antwoordde Sue opgewonden.
‘Hmmmm….ik zie je al met je mooie, slanke lichaam door het water glijden’
‘Ik draai me op mijn rug, zie je mijn borstjes in het maanlicht boven water komen?’
‘Ik streel ze zachtjes, langs je tepeltjes’
‘Ze worden hard’
‘Nu zak ik met mijn handen langs je natte lijf naar je clitje’
‘Mmmmmm……..streel mijn clitje zachtjes…….ahhhhhhhh’

Sue nam het over. Ik hoorde dat ze op het bed ging liggen en ik merkte aan het geritsel van kleren dat ze het zich makkelijk maakte. Ik trok mijn broek uit en maakte mijn hand nat en pakte mijn lid vast. Langzaam schoof ik mijn hand over hem op en neer. Een schok ging door mij heen. Mijn schacht werd snel hard terwijl Sue sensueel door de telefoon sprak.
‘Ik zit naakt op bed, en jij?’.
‘Ik ook, ik speel al met mijn pik’.
‘Maak hem maar lekker hard’, zei Sue.
‘En Anne?’, vroeg ik.
Sue lachte, ‘Anne is uit met Mike’. Mike was een reisleider uit Australie.
‘Dan hebben we nog even de tijd’, antwoordde ik .
Sue lachte nogmaals, ‘ik denk wel de hele nacht’.
‘Jij betaalt de telefoonrekening, neem ik aan’, vroeg ik plagend.
Sue lachte nog wat harder. ‘Ik zal je op tijd laten komen, sweetie, die rekening zal echt niet hoog uitvallen’.
Nu moest ik lachen. ‘Ik hou van je’.
Sue werd weer sensueel. ‘Pak je pik stevig vast met je hand en glij snel op en neer’. Ik liet mijn lid nu stevig door mijn hand glijden, terwijl ik even op het topje stopte.
‘Ik duw je naar de rand van het bad, terwijl ik je pik masseer’, zei ze geil. ‘Hou de rand van het zwembad maar vast’
‘Ik hang nu aan de rand, kom tegen me aan met je lekkere borstjes’
‘Daar ben ik al, ik duw mijn tepels in je borstharen? En ik wrijf mijn gezwollen kutje tegen je harde pik’
‘Ahhhh, hij is keihard geworden’
‘Ik laat me langs je lijf onder water zakken, je voelt mijn borstjes glijden langs je pik, ik neem hem in mijn mond’
‘Ahhhh…………dat heb je nog niet eerder gedaan’
‘Sweetie, ik heb zoveel nog niet met je gedaan, je werkt ook teveel’
‘Ik neem je pik diep in mijn mond en zuig eraan…..ik sabbel aan je eikel’
‘Arrrggghhh, ik voel het……ik voel je lippen om mijn eikel…..ohhhhhh….hij glijdt nu naar binnen’
‘Ik kom boven, sla mijn benen om je heen en schuif mijn kutje langs je harde pik’. Sue werd hees: ‘Neem het eens over’

Ik lag nu op bed en ging langzaam op en neer met mijn natte hand langs mijn lid. Hij stond schuin omhoog met grote gezwollen aderen. Mijn hart ging snel op en neer. Sue sprak zachtjes en geil en af en toe kreunde ze even. Dit kon ik niet lang volhouden. En Sue ook niet.

‘Ga met je grote handen over mijn hele lijf, ik wil je helemaal voelen’, kon ze nog uitbrengen.
‘Je draait je om, met je rug tegen mijn borst en jouw handen achter mijn hoofd. Ja, zo kan ik langs dat mooie vrouwenlijf…….Ik glij met mijn natte handen langs je borsten ………ohhhhhhh, ze zijn zo glad en strak…….Ik streel ze helemaal hard…..Ik zak nu naar beneden en woel door je schaamhaar’
‘Aiii…..Glij maar eens over mijn clit, het is nat zat onder water’
‘Je clit is hard, met twee vingers beweeg ik er snel over heen…….hij zwelt op…..’
‘Arrgghhhhhh…..jaja….’
‘Ik zak langs je schaamlipjes naar je kutje’
‘Steek je vingers er eens in…….jaaaaa…..je glijdt diep naar binnen….mmmmmm’

Ik schoof nu hard en snel over mijn pik heen. De plafondventilator blies hem droog en ik moest mijn hand een paar keer nat maken. Door de opwinding rolde het zweet van mijn voorhoofd. Sue hijgde zwaar in de hoorn. Het ging nu snel. Ik kreeg een ingeving.

‘Herinner je die grote truckband in het water?’
‘Ja’
‘Zwem er heen, ga er op zitten en sla je benen over de rand’
‘Vic, wat ga je doen?’
‘Vertrouw me, ik heb een geil idee….Duik er maar onderdoor en ga op de band zitten’
‘OK, ik zit op de rand, en heb mijn benen op de rand’
‘Ik duik onder water, zwem na je toe en kom langzaam tussen je benen omhoog’
‘Ahhhh, dat ben je van plan!!!…..geile beer dat je bent…..ahhhh….lik me eens’
‘Ik zoek met mijn tong je schaamlipjes en ga erlangs……omhoog tot aan je clitje…….even er over heen en weer en dan in cirkeltjes er langs’
‘Harder……je moet harder’, hijgde Sue
‘Ik sabbel aan je clitje, zak naar je grotje en steek mijn tong er diep in……. ‘

Sue zuchtte en steunde. Tsjit, tsjit, tsjit……. ik hoorde haar nu hard vingeren. ‘Ik ben zo nat!’ zei ze hees. ‘Ik wou dat ik je nu kon neuken’ sprak ik met een brok terwijl ik hard op en neer ging langs mijn lid. ‘Ben je er ook bijna?’ zei ze. ‘Mijn zaad kookt zowat, ik moet zo spuiten’. ‘Als ik nu bij je was, dan ramde ik hem er nu in’. Sue liet een kreetje horen. ‘Ga door met het zwembad’ smeekte ze.

‘Ik sta nu in het ondiepe en kom iets omhoog. Mijn stijve paal staat recht voor je kutje’
‘Ik zie het, ik pak hem beet……..jesissss….. wat istie hard en groot…..neuk me, neuk me diep en neuk me hard, ik wil hem in mij’
‘Ik pak je strakke billen stevig vast met een hand, spuug op mijn vingers en maak je schaamlippen nat……ook in je grotje’
‘Ooohhhhh, wat lekker…duw je pik er in’
‘Nu ben je glad genoeg om mijn harde pik op te vangen’
‘Stoot hem er in’ zei Sue verlangend.
‘Ik leg hem voor je kutje, pak je bij je billen vast, duw je benen verder uiteen en kijk je aan…….klaar om je te nemen’
‘Doe het…..’
‘Met een forse stoot, glij ik er in een keer diep in…..je bent zo strak en glad……ooohhhhh..’
‘Ik voel hem gaan, ohhhhh, dieper, harder’
‘Ik grijp je nu helemaal vast bij je heupen, stoot harder en dieper…..harder en dieper, harder, harder…… mijn ballen stoten tegen je aan, mijn pik gaat diep op en neer in je kut….diep…diep….’

‘Ik ben er bijna schat, bijna’ hijgde Sue. ‘Ga door, ga door, dieper, harder, ik wil met jou komen…..oohhh…..oohh…’. Ik stond op klappen. Mijn ballen werden strak, zweet liep over mijn hele lijf terwijl ik hard aan mijn pik rukte.

‘Ik zie hem diep in jou schuiven……als een stormram……hard en diep….vlees op vlees…..hij glijdt diep in jou warme grot…ik voel je lijf strakker worden…..ben je klaar voor mijn sperma?’
‘ooohhhhh….ooohhhh…..ja, ja, ja…spuit hem leeg in mij…..ahhhhhhhhhhhhhhhhh’

Sue explodeerde in de hoorn. Ik voelde nu een golf van zaad omhoogkomen. Kon het niet meer tegenhouden. Ook ik moest komen. Mijn buikspieren trokken samen, mijn benen werden lam, mijn pik werd een zaadkanon waaruit ieder moment een stroom van gloeiende granaten kon worden geschoten.

‘Aaaaaahhhhhhh, ik stoot hem nu helemaal in je baarmoeder, grijp je vast…….voel mijn hete sperma komen…….ik spuit, spuit……..aaahhhhhh een stroom……ohhhhhh……ik loop leeg’. Sue gilde het uit: ‘aahhhhhhhhhh…..Ik voel het….het wordt warm……ooooohhhh, spuit me vol….’

Sue kirde, gilde, kreunde. De telefoon viel uit haar hand, maar ik hoorde haar gekreun nog duidelijk. Ik zag mijn pikspleet openen en mijn spermakanon schoot tot op mijn borst….tsaf, tsaf, tsafffff….verlamd keek ik ernaar…..Sue’s lange kreet deed een laatste schot sperma uit mijn pik stromen. Ohhhhhh…wat een genot….

Het werd even stil. Mijn hart klopte in mijn keel, zweet liep langs mijn hoofd en borst. We waren volkomen op.

‘Ben je er nog?’ vroeg een vrouwenstem die niet meer op Sue leek. ‘Ja’, zei ik hees. ‘Twas lekker, maar ga nu slapen’ zei ze halfdronken. ‘Was heerlijk, heerlijk, ik hou van je’. We zeiden nog wat lieve woordjes, hingen op en vielen in een diepe slaap.

Twee dagen lagen we ’s nachts in het zwembad van het park. Sue zwom zachtjes naar de truckband……

De vakantie van Sue en haar nicht Anne liep ten einde. Sue en ik beseften dat en we zochten elkaar steeds weer op voor een gesprek, een kus, een uurtje snorkelen, samen zeilen of een heerlijke nachtelijke vrijpartij op de rotsen. Onze relatie liep echter danig in de gaten en ik was al op de vingers getikt door de parkleiding. Het was dan ook een wonder dat zij instemden met twee dagen verlof. Ik wilde met Sue gaan zeilen langs een paar Ionische eilanden met azuurblauwe baaien en kleine vissersplaatjes. Nicht Anne en haar vriend Mike zeurden echter net zo lang tot ze ook mee mochten.

Ik huurde een zeiljacht voor zes personen. Genoeg ruimte dus voor ons vieren. De avond voor ons vertrek gingen we met zijn allen flink stappen en eenmaal terug aan boord, ging het feest door. Bier en wijn waren nagenoeg op toen we rond drie uur in de ochtend in onze hutten kropen.

Al een paar uur later voeren we de marina uit. Dat wil zeggen, Sue en ik deden het werk. Mike en Anne lagen nog voor pampus in het vooronder. Na een sterke kop koffie startte ik de motor en gooide Sue de landvasten los. Zachtjes gleden we in de ochtendnevel de marina uit. Sue aan het stuurwiel en ik achter haar aangeleund met mijn handen zachtjes strelend om haar middel en mijn kin op haar schouder. Een perfect samenzijn in stilte. Zoals gebruikelijk in Griekenland was windstil in de ochtend en bleef de motor aan. Eenmaal op volle zee zette ik de autopilot aan en voer het schip vanzelf de juiste koers. Er stond een lange zeedeining die de boeg ritmisch deed ruisen in de golven. Het was een mooi begin van een afscheid.

Na een uurtje staken twee verwilderde koppen uit de kajuit. Slapen in een vooronder met een kater en een zeedeining is geen goede combinatie. Met een paar crackers, slaapmatje en wat kussens kropen Anne en Mike naar het voordek om daar in lepeltjeshouding weer diep in slaap te vallen. Sue en ik grijnsden naar elkaar en waren dolgelukkig dat wij op tijd gestopt waren met de witte wijn en bier.

Zeemijl na zeemijl werd afgelegd en de zon kroop steeds hoger. Tijd om nog een even een kop koffie te zetten. Om de paar minuten stak ik mijn hoofd uit de kajuitopening om het overige scheepvaartverkeer in de gaten te houden. In de verte voer een ferry en ik bleef hem even volgen om te zien wat zijn koers was. Terwijl ik op de kajuittrap stond, voelde ik Sue beneden in de kajuit tegen mij aankruipen. Ze legde haar hoofd tegen mijn middel en hield mijn billen liefdevol vast. Ik stak een hand naar beneden en kroelde in haar lokken. Sue kuste mijn navel en streelde nu mijn borstharen. De ferry naderde. Waarschijnlijk zou hij achterlangs passeren, maar ik wilde iets meer zekerheid. Ik duwde haar hoofd tegen mijn lijf.

Sue beantwoorde mijn liefdevolle gebaar door haar handen te laten zakken en zachtjes in mijn kruis te wrijven. Ook kuste ze steeds lager op mijn buik. Vanwege het vroege tijdstip kreeg ik niet meteen een volle erectie. Sue ging daar niet mee akkoord, schoof mijn broek naar beneden en gleed langs mijn boxershort. Langzaam ontstond er een zwelling. Met een soepele beweging trok Sue mijn short naar beneden, gleed met haar vingers onder mijn ballen in en streelde ze. Met haar andere hand streelde ze mijn penis die steeds meer gevuld werd en al schuin omhoog stond. Sue gleed nu met haar hele hand zachtjes langs mijn eikel terwijl ze mijn ballen vasthield. Ik had moeite om mij te concentreren op de ferry. Steeds vaker sloot ik mijn ogen en concentreerde mij op datgene dat onderdeks plaatsvond.

Sue liet haar tong langs mijn haartjes glijden en was duidelijk op weg naar mijn lid. Nog niet had ze dit eerder bij mij gedaan en ik wist niet wat mij te wachten stond. Haar natte tong gleed langs mijn lid en plots voelde ik haar warme mond stevig eromheen geklemd. Met haar tong trok ze zachtjes cirkels om mijn eikel. Ik werd gek van opwinding. Ik greep haar haar stevig vast. Het was de enige manier waarop ik mijn opwinding duidelijk kon maken. Sue reageerde door haar hand nat te maken en ritmisch over mijn schacht heen en weer te schuiven terwijl ze met haar tong over mijn topje ging. Ik was nu keihard en bloedgeil. Ik leunde op het kajuitdak en duwde met mijn hand haar hoofd naar mij toe. Sue sloot haar lippen nu stevig om mijn schacht en ging stevig op en neer. ‘Zal ik beneden komen?’, fluisterde ik, maar Sue hield mij resoluut tegen. Ik kon niets anders dan voorover leunen op het kajuitdak en haar geweldige lippen aan het werk laten. Ik sloot mijn ogen en voelde haar mond draaien. Haar natte, stevige hand greep mijn schacht weer en maakte de beweging compleet. ‘Ohhhhhh…’, liet ik mij ontvallen en keek op. Tegelijkertijd zag ik Anne op het voordek zich naar mij omdraaien. ‘Ook een kater?’. Ik zag er inderdaad wat wild uit. Ik knikte en Anne draaide zich nog eens om en sliep verder.

Sue had het gehoord en besloot zaken te versnellen. Met grote halen zoog ze aan mijn pik, mooi in ritme met stevige schuifbewegingen aan mijn paal die nu gezwollen omhoog stond. Ik voelde mijn ballen bijna uiteenspatten. Ohhhhh, die heerlijke druk. Ik zweefde en duizelde, mijn hart bonsde en mijn onderlijf leek een vulkaan. ‘Bijna…, bijna’ fluisterde ik naar beneden. Sue ging hard met haar hand op en neer terwijl ze aan mijn top zoog en draaide. Met een hand pakte ze mijn billen en duwde mijn onderlijf naar voren terwijl ze mijn pik diep in zich nam. Ik hield het niet meer. Ik voelde mijn ballen verstrakken en mijn penis verstijven. Een stormvloed van zaad was op weg om naar buiten te worden geslingerd. Mijn hemel, zou ze niet schrikken?.

Sue voelde mijn ballen verstrakken, proefde mijn voorvocht en hield even in van verrassing. Ik greep haar hoofd stevig vast en drukte het over mijn pik. Sue zoog nu zo hard dat het pijn deed en ik gaf een kreet. Ohhhh, ik moest komen. Sue had hem diep in haar mond genomen en ik ging haar volspuiten. Met grote golven schoot het zaad diep in haar mond. Ik zakte door mijn knieën van genot en moest mij aan de kajuitrand vasthouden. Even deed Sue haar mond open, maar meteen daarna voelde ik haar lippen weer om mijn schokkende pik. Zachtjes bewoog ze op en neer en zoog mijn laatste zaad uit mijn lid. Ik sloot mijn ogen en legde mijn hoofd op de rand terwijl mijn ballen voor het laatst schokten en mijn laatste vocht uit mijn lid droop. Ik keek de kajuit in en maakte oogcontact met Sue. Ze glimlachte en likte demonstratief mijn lid af. ‘Ik durfde het nooit helemaal af te maken’, fluisterde ze met gene. ‘Ohhh….je was goddelijk’, bracht ik uit. Op dat moment keek ik even op en zag Anne en Mike omhoogkomen. ‘Jesus, gaat het wel goed met jou?’, vroegen ze bijna in koor. ‘Je ziet er niet best uit’. ‘Het gaat wel, het gaat wel’, wimpelde ik hen af. Ik hoorde Sue grinniken en nog één keer gleed ze met haar hand liefdevol over mijn lid en dook toen in de wasruimte. Ik sprong de kajuittrap af, ging haar achterna en kuste haar lang. Ik proefde mijn zaad in haar mond. Mike en Anne kwamen echter naar achteren en ik greep mijn broek en ging naar boven. Sue hield me even vast, keek me triomfantelijk aan en siste nog: ’t was fantastisch’. Ik kuste haar vluchtig, maar liefdevol en ging kijken waar die ferry nou uithing.

Een paar minuten later zaten we met zijn allen in de kuip aan de koffie, gezellig keuvelend. Sue knipoogde een paar maal terwijl ze haar tong even naar buiten stak.

Die middag stak een lekkere wind op. Het jacht spoot onder vol zeil door het water. Het jacht dook af en toe diep in de golfdalen en het zeewater sloeg ver over het voordek. Ahhhh, dit was kicken…Het voelde goed aan: een mooi getrimd jacht dat luisterde naar een kleine beweging aan het stuurwiel. Allen genoten we en al vrij snel waren we een team dat soepel werkte. Overstag…lijschoot los….genua overhalen…..schoot om de lier…..lierhendel erop….genua binnenlieren…..even in de wind om het laatste stukje te kunnen aandraaien….en varen met dat jacht!! Het liep perfect. We hadden zo kunnen meedoen met een wedstrijd. Sue en ik waren maatjes. Zonder veel woorden vulden we elkaar aan. Een keer voordoen en ze begreep wat er moest gedaan worden. Met deze vrouw wilde ik nog wel vele zeilreizen maken.

Tegen de avond liepen we een haven binnen. Moe, maar zeer voldaan. Een hapje op de kade en een drankje aan boord was het enige dat we konden opbrengen. Tegen middernacht kropen Anne en Mike in het vooronder en wij in het achteronder. Het was warm en we lieten de kajuitdeuren open. Het licht van de haven scheen door het vluchtluik van het vooronder. Vanuit onze hut konden we Anne en Mike verstrengeld zien liggen in het schemerlicht, maar al snel hadden Sue en ik meer aandacht voor elkaar. We kusten zachtjes en verkenden voor de zoveelste maal elkaars lichaam. Ik haar kleine ronde borstjes, zij mijn strakke billen.

Mike en Anne deden het aanvankelijk rustig aan, maar Mike moest zijn reputatie waarmaken en na een paar minuten nam het geritsel toe en hoorden we Anne zachtjes kreunen. Sue en ik draaiden op onze buik om een beetje te gluren. Anne lag op de rand van de kooi met één voet tegen de deurpost en de andere tegen een kast. Mike stond voor haar met zijn hoofd tussen haar dijen. Kleine kreetjes kondigde een orgasme aan. Mike legde een hand over haar mond, maar ging tevens heftiger met zijn hoofd op en neer.

Dit alles wond me mateloos op en ik kreeg een stijve. Ik streelde de billen en rug van Sue terwijl we steeds meer van het spektakel genoten. Sue pakte mijn lid en begon zachtjes mijn eikel te kneden. De boot zinderde van erotiek.

Een diepe en langgerekte gesmoorde kreet gaf aan dat Anne haar hoogtepunt beleefde. Mike kwam omhoog, wurmde zijn lid voor haar spleetje en met een diepe stoot besteeg hij Anne. Een lange, zachte kreet steeg uit het vooronder op terwijl Mike’s billen zich ritmisch en hard samenspanden en Anne’s benen in het zelfde tempo bewogen. Mike gromde iets en ging steeds sneller heen en weer. Anne tilde nu haar benen op. Mike pakte haar enkels vast en legde deze over zijn schouders, waarna hij naar voren leunde. Op deze manier dwong hij Anne om zich verder te openen. Het was ruw, maar ook geil.

Vanuit ons bed zagen we Anne’s samengedrukte billen waartussen een harde schacht op en neer gleed. Twee grote ballen sloegen in een snel tempo tegen haar billen. Mike’s stevige billen waren strak gespannen terwijl ze zijn lid diep in Anne dreven. Mike verlaagde het tempo. Heel langzaam trok hij zijn lid uit haar spleetje en liet haar even ongevuld. Dan gleed hij weer heel zachtjes in haar om vervolgens even diep te blijven zitten. Anne kirde, zuchtte, kreunde.

Ik draaide Sue een beetje terug en ging tegen haar rug aanliggen. Ik kon nu van achteren langs haar borst en tepel glijden. Onder mijn masserende vingers werd deze snel hard en Sue kreunde zachtjes terwijl ze de top van mijn pik behendig masseerde. Ik gleed met mijn hand naar beneden, kroelde even door haar schaamhaar en zocht haar clitje. Sue draaide haar been opzij om mij toegang te verlenen tot haar genotsplekje. Al snel vond ik dat magische knopje tussen die goddelijke plooitjes. Met mijn vinger gleed ik verder naar beneden en vond het inmiddels gladde, natte gleufje. Ik gleed even naar binnen, maakte mijn vinger nat met haar vocht en gleed zachtjes terug naar haar clitje dat inmiddels gezwollen was. Het was alsof ik Sue onder stroom zette. Haar lichaam schokte toen ik cirkeltjes draaide rond haar knopje. Steeds weer gleed ik langs haar schaamlippen naar beneden, maakte mijn vingers weer met haar vocht nat en gleed weer terug naar haar clitje om deze te bewerken. Met haar hand trok ze mijn hoofd naar haar toe en fluisterde met toe: ‘Beest dat je bent!’. Ik grijnsde, maar dat was in onze donkere hut nauwelijks te zien.

Mike trok onze aandacht doordat hij Anne van het bed tilde. Staande liet hij haar langs zijn lichaam glijden. Zijn paal schoof in haar en hij neukte Anne nu staand. Anne greep zich aan het vluchtluik vast, terwijl Mike haar bovenbenen uiteen hield en diep van onderen in haar schoof. Iedere stoot van Mike werd opgevangen door een kreet van Anne. Hun lichaam werd nu beschenen door het havenlicht en we zagen Anne’s borsten op en neer gaan terwijl iedere vezel van Mike’s lijf zichtbaar werd van de inspanning.

Plots klom zij van Mike af en duwde hem achterover op de kooi. Anne klom op Mike, greep zijn lid en legde hem onder haar kutje. Met een kreet liet ze haar spleetje over zijn paal glijden waarna ze zich op hem stortte en haar billen hard op en neer liet gaan. Uit het vooronder steeg het geluid op van vlees dat op vlees sloeg. Mike nam het tempo over en stootte nu ook van onderen omhoog. Vaag zagen we de billen van Anne schokken van het geweld waarmee Mike bij haar binnendrong. Een mengeling van kreunen, kreten en aansporingen kwam ons tegemoet.

Sue’s strelingen over mijn eikel maakte me gek. Ik duwde Sue op haar buik en ging op mijn knieën tussen haar benen zitten. Sue kon haar ogen niet van Anne en Mike afhouden, maar spreidde tegelijkertijd ook haar benen voor mij. Ik trok haar bekken omhoog, maakte mijn lid nat en legde deze voor haar natte spleetje. Terwijl de boot zich vulde met kreten van Anne, schoof ik mijn lid diep in Sue. Sue gaf geen kik, maar greep met één hand de rand van het bed vast en met de andere hand mijn been.

Ik gleed steeds sneller in Sue terwijl ik haar strakke billen tegen mij aanvoelde. Sue werd natter en natter van zichzelf. Ik trok haar bekken verder omhoog om dieper te kunnen stoten en boog over haar heen om haar tepel te kunnen masseren. Ik voelde dat Sue samentrok onder mijn stoten. Mijn hand gleed naar beneden en ik vingerde haar. Een zacht gekreund ‘ahh, ahh, ahh, …..ohh, ohhhhhhhhhhh’ vermengde zich met de kreten van Anne en het gehijg van Mike.

Lang kon ik dit niet uithouden. Het voorspel had mij al teveel opgewonden. Ook bij Mike en Anne was het eindspel begonnen. Mike duwde Anne van zich af, gleed van de kooi en trok haar naar de rand. Anne lag nu op haar buik op de kooi met haar benen gespreid in de lucht. Mike pakte zijn lid en schoof deze trefzeker tussen haar schaamlippen. Terwijl hij haar heupen vasthield stootte zijn lid diep en hard in haar. Anne lied alle terughoudendheid gaan en kreunde het uit: ‘ja, ja, ja….. kom maar, kom maar….ohhhhh’. Mike was als een hengst die zijn topmerrie uit de kudde dekte.

Sue hield het ook niet meer, verstrakte en kwam met een lange gesmoorde kreun klaar: ‘uhhhhhhhhh, ooooohhhhhhhh……..’. Terwijl ze kwam, zakte ze door haar knieën. Ik gleed met haar mee naar beneden. Omdat ze kleine billen had, kon ik in haar blijven stoten. Mijn pik gleed nu langs haar bilnaad diep in haar spleet. ‘Ooohhhhhh, wat een gevoel’ bracht ik uit. Met mijn onderlijf raakte ik ritmisch haar mooie ronde billen terwijl mijn lid diep in haar schoof. Sue bleef haar orgasme volhouden en zuchtte en kreunde steeds harder. De hele boot was nu met geluiden gevuld.

Mike stampte zijn lid grommend en snuivend in Anne. Iedere stoot werd met een kreet begroet. Anne trok hem over haar heen en klemde zich vast. Hij rukte zich los en slaakte een lange kreet terwijl hij Anne’s bekken strak tegen zich aantrok en haar met zijn zaad vulde. Anne trok een kussen over haar mond en gilde gesmoord een lange genotskreet.
Op dat moment sloegen bij mij ook de stoppen door. Een gloeiende gloed trok door mijn onderlijf. Een warme stroom sperma was op weg om Sue voor de zoveelste maal te vullen. Ik stootte diep in haar terwijl ik haar billen stevig vastgreep. Ik wilde er zeker van zijn dat mijn lid diep in haar baarmoeder zijn lading zou afleveren. Ik gaf het haar: diep, veel en lang. Sue voelde mijn warme gloed in haar schieten en gleed direct van haar ene orgasme in het andere. Onze kreten en kreunen versmolten terwijl ik de laatste zaadcellen in haar schoot. Ik zakte op Sue, hijgend en met een kloppend hart. In de andere hut hoorden we Mike en Anne diep ademhalen.

Het was stil. Alleen het geluid van klotsend water tegen de boot klonk. Alle vier waren we doodop en twee aan twee lagen we na te genieten. We hadden elkaar gehoord en dat had ons opgewonden, maar we waren ook een beetje gegeneerd. Mike redde de situatie door met zijn vette Australische accent naar achteren te roepen of wij ook zo’n last hadden van die luiddruchtige Grieken aan de wal. We grinnikten wat en wensten elkaar zoete dromen.

© Vic

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie