hot teens tube shemale jizzed by group.

Tante Anna in Bretagne

Ik voelde dat ik een erectie kreeg. “Nee, niet nu”, dacht ik. Ik voelde me heel ongemakkelijk. Maar het ging vanzelf. Hoe meer ik er aan dacht dat mijn lul niet stijf mocht worden, hoe stijver hij werd leek het wel. Daar stond ik dan, een 18-jarige jongen met een fiere erectie onder de douche. En tegenover mij mijn blote tante.

Ik was met mijn tante An samen naar het douchegebouw op de camping in Bretagne gelopen. We hadden de hele dag gesurfd met mijn ouders, mijn oom, tante en mijn nichtje. Als echte surfdude had ik lang haar en ik wilde het zout er uit wassen. Het was druk in het douchegebouw aan het einde van de middag. Tante Anna en ik stonden voor de douchehokjes te wachten. Het eerste hokje dat openging was de familiedouche. Daar mocht je alleen met twee of meer personen in.
“Zullen we dan maar samen?”, vroeg mijn tante.
Ik vond het best. In de familiedouche had je lekker de ruimte met twee douches en een wasbak. Ik had er ook al met mijn pa en een keer met mijn oom ingestaan. We waren allemaal surfers en met omkleden op het strand deden we nooit moeilijk over bloot. Zowel mijn moeder, tante als nichtje zag ik bijna dagelijks wel even bloot. Ze lagen na afloop van een dag surfen altijd topless bij te komen. Dus zonder aarzelen stapte ik de familiedouche in.

Banner_728_90_Eropodium_Shop_nu-min

Ik stond mijn haar af te spoelen en keek even richting mijn tante. Shampoo liep uit haar korte haar over haar gezicht waardoor ze haar ogen moest sluiten. De shampoo liep verder naar beneden over haar borsten. Met haar ogen dicht, waste ze haar borsten met twee handen. En toen gebeurde het, het wond me op. Ik wilde het niet. Dit was mijn tante. Zijn was 40 en ik 18. Ik had tante Anna al zo vaak bloot gezien, maar nog nooit had ik aan sex met haar gedacht. Maar die drie tellen dat ze aan haar borsten zat triggerden iets in mij. Tante Anna was een lekker wijf geworden…Gelukkig draaide ze zich om en spoelde de shampoo van haar gezicht.
Ik draaide snel mijn douche dicht en begon me af te drogen, zo nonchalant mogelijk, met mijn rug naar tante An toe. Misschien had ze niets gezien. Om mijn schone onderbroek van het haakje te pakken moest ik me wel weer omdraaien, mijn piemel was al weer wat slapper geworden, maar nog steeds was de opwinding er aan te zien. Ik greep mijn boxer en gelukkig was mijn tante te druk met haar eigen kleding om naar me te kijken. Pfff, daar kwam ik goed weg. Samen liepen we terug naar onze staanplaatsen. En met een “eet smakelijk” verdween tante An in hun camper en liep ik de tent van mijn ouders binnen.

Diezelfde avond ging ik met mijn nichtje naar de campingdisco. Ze zag er weer lekker uit. Zoals ze er altijd lekker uitzag. Over haar fantaseerde ik al mijn hele leven. We dansten samen, zoals we zo vaak deden. Ze was niet alleen mijn nicht, maar ook mijn beste vriendin. Als ze mijn nichtje niet was, zou ik het wel weten. Maar die avond dacht ik aan haar moeder. Mijn tante van 40. Ik kon het voorval onder de douche niet uit mijn hoofd zetten. Zou mijn tante wat gezien hebben? Na afloop van de disco rookte ik met mijn nichtje nog stiekem een jointje op het strand. Toen we terug liepen hoorde ik mijn tante lachen in het douchegebouw. Ik zag haar borsten weer voor me. Een tikkie stoned kroop ik om een uur of 12 mijn eigen tentje in.

Ik lag nog even na te denken over de gebeurtenis eerder die dag. Ik hoorde de rits van mijn tent opengaan. “Sssst, Chris, ik ben het”. Het was mijn tante. Ze kroop naar binnen, ritste de tent weer dicht en ging naast mijn matrasje liggen.
“Over vanmiddag, het geeft niet hoor”, fluisterde ze.
Ze kwam dichterbij met haar hoofd. Haar adem rook naar wijn.
“Aan mij kon je het niet zo goed zien, maar ik was al opgewonden voordat jij het was. Door jou. Ik moest gewoon even aan mijn borsten zitten. En toen kreeg jij een stijve”.
Haar mond was nu dicht bij mij oor. Haar stem was anders. Ze stak een hand onder mijn opengeritste slaapzak en streelde mijn been.
“Je bent een knappe jongen Chris, ik vind je zo lekker. Ik kan er niets aan doen.”
Ze kuste mijn wang. Haar hand bewoog richting mijn onderbroek. Ik voelde weer een erectie aankomen. “Alleen als jij het ook echt wil, maar ik zou wel even aan je willen zitten”.
Haar tong likte mijn oorlel, haar vingers streelde over de bobbel in mijn onderbroek. Tante Anna was zo geil als boter merkte ik.
“Het blijft ons geheim” fluisterde ze met geile stem.
Mijn opwinding won het van de twijfel. Meer aansporing had ik niet nodig.
“Het mag wel even”, antwoordde ik.
Ik trok mijn boxer naar beneden. Mijn tante betastte mijn stijve lul. Ze kroop dicht tegen me aan en begon me af te trekken. Ze zoende me in mijn hals en op mijn mond. Af en toe kreunde ze. Ze kon niet meer stil blijven liggen. Daar lag ik dan samen met tante Anna. Het liefst zou ik haar uitkleden en bespringen. Steeds sneller trok ze me af.
“Je bent zo lekker”, hijgde ze in mijn oor. “Oh, Chris, kom je zo lekker klaar?!”
Ze sloeg de slaapzak van mij af. Haar hand was ervaren. Ik was niet ver meer van een orgasme. Tante Anna zoende me nu vol op de mond. Haar tong duwde ze naar binnen. We zoenden elkaar wild. Ik kwam vrijwel meteen klaar. Tante Anna trok langzaam verder, haar hand onder mijn sperma. We waren allebei buiten adem. Ik kreeg nog een zoen op mijn mond.
“Ik moet naar mijn eigen tent, ik vond het heel fijn Chris. Dit blijft onder ons hoor!”
En weg was ze.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Tante Anna in Bretagne

  1. 16 juni 2018 at 18:40

    Incest? Is daar geen aparte rubriek voor?

  2. 17 juni 2018 at 16:26

    De persoon in het verhaal is 18, dat beschouwen we niet als incest.

  3. 31 augustus 2018 at 00:04

    Prettig. Beetj plots einde. Spanning en dubbelheid mocht nog wat hoger.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world