Tante Myrna geeft les

Mijn man was zaterdag niet thuis en ik was zo geil als de pest. Wat te doen? Natuurlijk, masturberen, dat ligt voor de hand, maar als ik in zo’n bui ben helpt dat maar tijdelijk. Mijn lichaam eist meer, strelende vingers, een tong in mijn mond, een steigerende penis, kortom: een flinke neukpartij met alles erop en eraan. De drang ernaar werd zo hevig dat ik besloot erop uit te trekken, het avontuur te zoeken, op jacht te gaan. Ik trok mijn geilste lingeriesetje aan, een opengewerkt kanten behaatje en dito broekje, zo ijl en teer dat je het gevoel hebt helemaal niks aan te hebben, in de favoriete kleur van de meeste mannen, zwart dus, en trok er de bijpassende zijden kousen bij aan. Omdat ik me sletterig voelde, koos ik voor mijn hoerige zwartleren rokje, strak en kort, net reikend tot aan de bovenzoom van de kousen, maar met een ondeugend splitje aan de linkerkant dat tot aan de rits een centimetertje blote dij toestond. Een strak wit truitje waartegen mijn tepeltjes goed afstaken en kort genoeg om een reepje huid boven mijn rokje onbedekt te laten completeerde het geheel.

Aldus uitgedost schoof ik een halfuurtje later aan de bar van ons stamkroegje. Het was elf uur en hoewel zaterdagavond betrekkelijk rustig: een paar jongens aan het biljarten, een paar mannen aan het kaarten, een verdwaald echtpaar aan de andere kant van de bar. Het zag er niet veelbelovend uit, maar je kon nooit weten. Jos, de kastelein, dacht dat het door de voetbalwedstrijd kwam die live op t.v. werd uitgezonden. Over een uurtje zou het wel drukker worden. Ik nam een wijntje, stak een sigaret op en wachtte af.

De biljartende jongens hadden niet mijn speciale interesse, maar toen een van hen naar de bar kwam, twee pilsjes bestelde en naast me staande wachtte tot ze werden afgetapt voelde ik hoe zijn blik over me heen dwaalde. Niks bijzonders, maar de kleur die over zijn gezicht trok toen ik mijn hoofd naar hem toe draaide vond ik wel aandoenlijk. Hij voelde zich betrapt en om zich een houding te geven vroeg hij schuchter; ‘Wilt u soms ook iets drinken?’ Ik schonk hem een wazige glimlach en haalde mijn schouders op. ‘Ach ja, waarom niet?’ Ik schatte hem op een jaar of 18, ruim tien jaar jonger dan ik, vandaar waarschijnlijk dat hij me met ‘u’ aansprak. ‘Dank je’, zei ik toen het glas voor me werd neergezet en trok even vragend mijn wenkbrauwen op. ‘Bart’, zei hij haastig, ‘ik heet Bart.’ ‘Dank je Bart en ik heet Annie’, loog ik.

Het waren snelle drinkers die twee. Nog geen tien minuten later stond hij opnieuw naast me voor twee bier. ‘En jij ook nog een Annie?’ Welja. Ik begon ze nu wat beter te observeren die twee aan het biljart. Aardige, rustige jongens leken ze me, zij het een beetje jong. Ik merkte dat ze van tijd tot tijd ook stiekem naar mij keken en dat vond ik wel geinig. Ze konden vanuit hun positie een flinke portie dij zien en dat gunde ik ze wel.

Het biljartspel was kennelijk tot een einde gekomen, want nu kwamen ze allebei naar de bar. Bart wilde me weer iets aanbieden, maar nu was het mijn beurt. ‘Nemen jullie er maar een van mij’, zei ik. O, nou prima. Zijn vriend heette Karel. Hij gaf me nog formeel een hand ook. Ze gingen naast me zitten en we begonnen een praatje. De voetbalwedstrijd moest nu toch al lang afgelopen zijn, maar nog steeds kwamen geen nieuwe bezoekers het café binnen. Het ging ernaar uitzien dat het niets zou worden, of…..? Ze waren dan wel jong, maar de onverholen bewondering waarmee ze soms naar me keken deed me wel wat. Zou ik zo stout zijn?

‘Ik denk dat ik maar eens opstap’, kondigde ik aan. O? De teleurstelling was van hun gezicht af te lezen. ‘Toe, neem er nog een’, smeekte Bart bijna. Ik schudde mijn hoofd. ‘Te link, ik moet nog naar huis rijden. Het is wel niet ver, maar er wordt nogal gecontroleerd in de weekends. Ik neem er nog wel een paar als ik thuis ben…’ Tja, dat was verstandig, moesten ze toegeven, maar wel jammer, het was net zo gezellig… O Myrna, wat doe je nou!? Ik haalde mijn schouders op. ‘Je mag best even mee als je zin hebt….’ Mijn woorden hadden het gewenste effect. Ongelovig en verbluft keken ze me aan. ‘Meen je dat nou?’ Ja hoor, tante Myrna meende het.

En zo reed ik even later met de twee jongens die geen idee hadden van wat hen overkwam door de nacht naar mijn huis. Verbaasd en nieuwsgierig betraden ze in mijn kielzog de huiskamer, waar ik me een paar uur eerder nog op de leren bank had liggen vingeren. Terwijl ze belangstellend de stereo-apparatuur en de collectie c.d.’s bekeken, haalde ik bier en wijn uit de keuken. Bart stond een c.d. van The Moody Blues te bestuderen toen ik terugkwam, Karel keek over zijn schouder mee. ‘Zet maar op als je muziek wilt’, lachte ik. ‘Maar niet te hard.’ Hoe kregen ze het voor elkaar om juist die melodieuze muziek uit te zoeken. Toen ‘Ride my see saw’ door de kamer golfde, verdween mijn laatste reserve. Ik wachtte tot het tweede nummer voordat ik de aanval inzette. ‘Wil iemand met me dansen?’ Nou…., dat wilden ze best, alleen ze konden niet dansen! Ach, dat maakte niet uit, een beetje op de muziek deinen kan toch iedereen. Ik stond op en stak mijn hand uit naar Bart. Verlegen liet hij zich meevoeren naar de andere kant van de kamer.

Tante Myrna leert je wel even waar je je handen moet laten onhandige jongen. Hier. Ik legde ze op mijn heupen, strengelde zelf mijn armen om zijn nek en wiegde me zacht tegen hem aan. Zo ja, fluisterde ik in zijn oor toen hij de maat te pakken kreeg. De arme jongen wist niet wat hij met zijn handen moest doen, ze bleven als verkrampt op mijn heupen liggen. Ik duwde me wat steviger tegen hem aan en nu kwam er aarzelend enige beweging in zijn vingers. Goed zo jongen, voel die blote huid van mijn rug maar, tast maar voorzichtig af. Ik voel dat je opgewonden raakt, schuur maar met je buik over de mijne…

Toen zijn vingers onder mijn truitje omhoog gleden, liet ik mijn handen koesterend door zijn haar gaan. Het is goed, kom maar, gaf ik met een diepe zucht te kennen. Hoger gleden zijn handen, over het bandje van mijn behaatje heen, en ik voelde mijn truitje meegaan. Een rilling trok door me heen in de wetenschap dat achter me zijn maatje ongetwijfeld opgewonden de ontbloting van mijn rug volgde. Via mijn oksels voelde Bart even met zijn vingertoppen aan de rondingen van mijn tietjes. Toen ik voelde dat hij weer naar beneden wilde afglijden, stak ik mijn armen omhoog. Ik hoorde hem hikken van schrik. Wilde dat geile vrouwtje dat hij haar truitje uittrok? Ja, inderdaad, dat wilde ze. Precies op het moment waarop mijn truitje over mijn hoofd gleed kondigde een bekkenslag het einde van het nummer aan.

‘Zie je wel, dat ging heel goed’, keuvelde ik, terwijl ik aan zijn arm terugliep naar het gedeelte van de kamer waar Karel met open mond zat te staren. Hij stond bevend op toen ik mijn hand naar hem uitstrekte. ‘Je hebt gezien hoe het moet’, zei ik uitdagend, ‘het is helemaal niet zo moeilijk!’ Toen hij zijn handen onhandig op mijn blote rug legde, pakte ik ze zachtjes beet en verlegde ze naar mijn achterste. Nieuwe handen, nieuwe kansen! Ik voelde bij hem beter dan bij Bart de bobbel van opwinding in zijn broek en speelde daarop in door mijn schoot wellustig tegen hem aan te draaien. Zijn handen betastten begerig de rondingen van mijn billen en schoven al snel onder mijn rokje. ‘Je doet het heel goed’, lispelde ik in zijn oor. Zoals zijn vriend hem mijn rug mocht laten zien, zo mocht hij nu als wederdienst mijn slipje aan zijn makker tonen door mijn rokje omhoog te schuiven. Wat een heerlijk geil gevoel welde dat in me op en ik drukte me kreunend nog dichter tegen hem aan. ‘Lekker’, hijgde ik, ‘doe mijn rokje maar uit!’ Hij vloekte zacht toen hij de rits met zijn trillende vingers niet open kreeg en ik moest hem even helpen, maar toen zakte het rokje ook meteen naar mijn voeten.

‘Nu eerst maar even wat drinken, vind je niet?’ Ach ja, alles wat ik deed was goed. Ze waren helemaal in de ban van het gebeuren en konden hun ogen niet van me afhouden. Ik ging expres recht voor hen zitten, zodat ze alles goed konden zien. ‘Verdomme, wat ben jij mooi’, verzuchtte Bart. ‘En geil’, voegde ik er brutaal aan toe. Hij hapte bijna naar adem. ‘Het is toch zo?, zei ik onschuldig. ‘Zijn jullie niet geil dan?’ Karel was nog de dapperste: ‘Ikke wel in ieder geval!’ Dan zou ik met hem beginnen!

Ik stond op uit mijn stoel en zakte op mijn knieën voor hem neer. ‘Laat me dan maar eens even zien hoe geil je bent’, lispelde ik en legde mijn handen op zijn bovenbenen. ‘Jezus Annie!’, hijgde hij verschrikt. God ja, ik heette Annie; dat was ik al bijna weer vergeten! Hij deinsde achteruit tegen de bank toen ik de knoop van zijn broek vastberaden openmaakte. ‘Wees maar niet bang’, glimlachte ik en trok meteen de rits naar beneden. Met twee handen trok ik vervolgens zijn onderbroek omlaag en daar sprong de jonge hond tevoorschijn. Bart keek met grote ogen toe hoe ik de penis van zijn vriend begon te masseren. ‘Had je ook maar eerlijk moeten toegeven dat je geil was’, grinnikte ik een beetje kwaadaardig. En ik besloot nog verder te gaan. ‘Trek je broek eens verder naar beneden’, zei ik tegen Karel, die dat nu zonder tegenstribbelen deed. Ik boog me voorover en likte aan zijn eikel. Ik voelde hoe hij zich spande en opende mijn mond om hem naar binnen te laten glijden. Met mijn tong kriebelend langs zijn koker begon ik hem te zuigen, terwijl ik ondertussen zijn broek en onderbroek nog verder langs zijn benen omlaag trok.

Het werd Bart te machtig. Met een onderdrukte vloek begon hij nu ook zijn broek los te knopen. Om hem nog verder op te jutten liet ik Karels lul uit mijn mond schieten en likte uitdagend mijn lippen. Toen ik me opnieuw voorover wilde bukken, greep Bart mijn hoofd. ‘O, wil jij nou ook?’, treiterde ik. Zonder iets te zeggen schoof hij broek en onderbroek in een ruk omlaag. Ha! De zijne was zelfs nog iets groter en ik begon hem op dezelfde manier te bewerken. Ik vind pijpen vreselijk lekker. Ik weet dat er vrouwen zijn die er een hekel aan hebben, maar ik begrijp echt niet waarom. Het is zo heerlijk te voelen hoe zo’n lekkere stengel in je mond groeit en groeit en dat jij het bent die dat veroorzaakt. En het schuiven van die staaf tussen mijn lippen….. Hm, ik kom er zelf bijna klaar van! Ik nam die van Bart stevig onderhanden en ik merkte dat het hem moeite begon te kosten om zich in te houden en daarom stopte ik. Ik heb er geen bezwaar tegen dat iemand in mijn mond komt, maar er moest ook nog iets voor mijn kutje overblijven.

Ik richtte me op en keek tevreden naar de twee glanzende, deinende palen voor me. Het was toch niet verkeerd geweest om deze jongens mee te nemen! Ze zagen er veelbelovend uit voor een zalig neukfestijn. Ik stond op en haakte mijn behaatje los. Tot mijn genoegen zag ik beide staven stotteren bij het ontbloten van mijn tieten. ‘Kleden jullie eens helemaal netjes uit’, zei ik. ‘Neuken doen we alleen maar naakt!’ Neuken! Het uitspreken van het woord alleen al joeg de jongens nog verder de gordijnen in. ‘Gaan we neuken?’, hijgde Bart. ‘Ja, heb jij een beter idee!?’ ‘Maar hoe…’ Karel wachtte die discussie niet af en stond op om zijn shirt uit te trekken. ‘Zo ja’, knikte ik. Zelf wachtte ik expres met het uittrekken van mijn broekje totdat de heren zo ver waren.

‘Waar gaan we het doen?’, vroeg Bart hikkend van de zenuwen. ‘Boven op bed’, besloot ik. ‘Volg me maar.’ Ze waren nu allebei naakt en liepen achter me aan de trap op. ‘Hebben jullie dit wel eens eerder gedaan?’, informeerde ik terwijl ik de dekens van ons bed trok. ‘Met z’n drieën bedoel je? Nee…’, hakkelde Karel. ‘Om je de waarheid te zeggen heb ik het nog nooit gedaan…’, liet hij er zacht op volgen. Ik keek verrast op en zag dat ook Bart begon te kleuren. ‘Jij ook niet?’, vroeg ik. Hij schudde zijn hoofd. Asjemenou! Twee maagden in mijn kamer en meteen maar een triootje! Op een of andere manier werd ik er nog geiler van. ‘Maar jullie willen wel?’, vroeg ik voor alle zekerheid even door. Ja, daar waren ze het absoluut over eens! ‘Luister dan maar goed naar tante…. Annie’, zei ik nog net op tijd.

Het gaf me een kick om als regisseuse voor deze voorstelling op te treden. ‘Gaan jullie allebei op bed liggen, dan kom ik zo tussen jullie in.’ Ze keken ademloos toe hoe ik mijn broekje uittrok. ‘Godverju!’, stamelde Karel bij het aanschouwen van mijn getrimde poesje. Bart was helemaal sprakeloos. Ik kroop tussen hen in en ging op mijn rug liggen. ‘Voel maar even aan mijn kut’, zei ik uitnodigend. Aandoenlijk, met zijn tweeën tegelijk peurden ze mijn lipjes open en staken allebei een vinger naar binnen. ‘Ik ben nat genoeg’, hijgde ik. ‘Ik stel voor dat jullie om de beurt je lul erin steken om een paar slagen te oefenen. Rustig aan, dat je niet te snel komt!’ Bart was de eerste die hongerig tussen mijn benen kroop. Hij manoeuvreerde zijn eikel voor mijn spleetje en drukte hem voorzichtig naar binnen. ‘Goed zo, kom maar jongen, douw maar door!’ Zonder enige moeite gleed hij naar binnen. ‘Waauw man!’, zei hij opgetogen tegen zijn vriend, ‘dit is te gek!’ Ik lachte even en zei dat hij mocht gaan naaien. Rustig aan, helemaal in en uit, diep doordouwen en helemaal uittrekken. Concentreer je, zo ja, zo ja, goed, goed! Nu iets sneller als je kunt, ja, ja….., pomp maar even lekker à tempo, maar zonder te komen! Hij deed het geweldig en ik drukte dankbaar mijn hoofd achterover in het kussen. ‘Nu Karel’, steunde ik. ‘kom maar….’ De wisseling was perfect en hij zat er meteen tot zijn ballen in. ‘Als je een paar keer flink kunt stoten, kom ik’, kondigde ik aan. ‘Als je kunt mag je!’ Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Hij zette er meteen de sokken in. Ik greep hem om zijn billen en begon driftig mee te naaien. Ja, ja, jaaaaaaaaaaaaaaa! En ik pleurde kreunend van genot achterover.

Ze waren zo trots als een pauw dat ze dit hadden bewerkstelligd, en terecht. Voor nieuwelingen hadden ze het uitstekend gedaan. ‘Nu is dit lijf helemaal voor jullie’, hijgde ik nog na. ‘Je mag het gebruiken om zelf klaar te komen. Zeg maar hoe je het wilt.’ Ze overlegden even. Alle drie tegelijk was de unanieme mening. ‘Daarvoor zijn twee gaten beschikbaar’, knikte ik instemmend. ‘Mijn kut en mijn mond.’ Daarvoor was de hondjesstand het beste geschikt. En voor deze finale moesten ook mijn kousen nog uit. Bart had het in mijn mond zo goed naar zijn zin gehad dat hij mijn kut goedmoedig aan Karel afstond.

Ik kroop op handen en voeten naast het bed en de jongens posteerden zich voor en achter me. Ik werd volgeduwd en we gingen enthousiast van start. Het was geweldig. Kort maar hevig. Nu de jongens zich niet meer hoefden in te houden beukten ze als razenden op me in. Met de sensatie alsof ik in een achtbaan zat onderging ik de heftige naaipartij. Bart kwam als eerste. Hij trok mijn hoofd tegen zijn buik om te voorkomen dat de spuiter zou ontsnappen en omdat de pomper in mijn kut nog op volle toeren draaide moest ik alle zeilen bijzetten om de spermastralen gedoseerd in te slikken. Het lukte maar net. Precies op het moment waarop Barts lul eindelijk tussen mijn lippen uitfloepte ontving mijn kut de volle laag. Onder het geweld van het orgasme dat toen door me heen sloeg donderde ik zijdelings van mijn stutten.

Nog iets bijzonders gebeurd?, vroeg mijn man toen hij de andere dag ’s avonds laat thuis kwam. Nou, ik heb twee jongens ontmaagd, maar voor de rest was het een gewoon weekend, antwoordde ik naar waarheid. Jij altijd met je fantasieën, lachte hij goedmoedig en dook in de krant. Nou ja……

© Myrna

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie