Terrasje pakken

Het is al weer 4 jaar geleden. In een stoute bui had ik me – na een jaar afwezigheid – weer eens aangemeld op een datingsite. De aandacht, de spanning, het werkt verslavend. Ik had flink wat aandacht besteed aan mijn profiel: zelf kan ik ook niets met een profiel waar niets in staat. Een goed niveau is voor mij een vereiste: hoewel een SL zeker ook om seks draait en dus een fysieke component kent, gaat verleiding bij mij toch echt via de geest. Ogen, uitstraling … vandaar dat ik niet 1 type op heb waar ik op val. Blond, lang en slank: prachtig om naar te kijken, en ik weet dat dat type mijn aandacht trekt, maar er is zoveel meer leuks en lekkers!

Afijn… al op de eerste dag een paar reacties. Onder andere van 1 dame die zich eigenlijk het best laat omschrijven als “een tropische verrassing”. De foto’s die ze voor mij openzette waren ronduit wulps. Hoe verleidelijk ook, dat maakte wel dat ik me afvroeg of wij wel een match zouden zijn. Zij reageerde net zo op mijn foto’s: “je bent leuk…maar ik weet niet of je mijn type wel bent”. Toch bleven we aan de praat en besloten een paar berichtjes later om elkaar te zien. Plaats van handeling: een terrasje in een dorpje op de Veluwe, het eind van de middag.

Lichtelijk nerveus ging ik vroeg weg bij m’n werk: het was een half uurtje rijden. Ik zocht een mooi plekje uit op het terras: lekker in de schaduw en een beetje beschut ten opzichte van andere tafeltjes. Het was niet druk gelukkig, slechts aan 1 tafeltje, zo’n 5 meter verderop zat een inwoner van het dorp met zijn hondje, in gesprek met twee fietstoeristen. Ik zag haar aankomen: bmw cabrio, top open, flashy zonnebril. Toen ze uitstapte was ik al verkocht: een strak wit jurkje dat om haar weelderige lijf spande. Ik zwaaide ter herkenning, en ze liep heupwiegend mijn kant op. Ze schoof aan, met een vage glimlach om haar mond: “leuk dat je er bent…mooi plekje uitgezocht” zei ze, haar stoel dicht bij de mijne schuivend. Het was heel bijzonder: we hadden uitgesproken dat we wellicht elkaars type niet waren, maar vanaf de eerste seconde zinderde de atmosfeer van de spanning.

We bestelden wat te drinken. Ik kon het niet laten, en legde al snel mijn hand op haar dijbeen: haar jurkje kwam tot halverwege haar dijen. Ze glimlachte, en streelde mijn vingers, haar mond sensueel iets geopend. Ik leunde even naar haar toe, en we kusten kort. “Je verrast me” zei ze, “maar op een hele prettige manier”. Het zal geen verrassing zijn dat mijn opwinding inmiddels zichtbaar was. Mijn hand schoof, aangemoedigd door haar strelende vingers, al snel hoger langs de binnenkant van haar dij. De fietstoeristen stonden op, en gingen er vandoor, de man met het hondje bleef zitten. Ik zat met mijn rug naar hem toe, mijn lijf tussen hem en de bron van mijn lust.
Opnieuw streelde ze mijn hand, me aanmoedigend nog wat hoger te gaan. Al snel voelde ik haar slipje. Ze was duidelijk opgewonden: het slipje was flink vochtig. Hij zat wat strak tegen haar lijf, dus toen ik ‘m opzij wilde trekken, lukte dat niet goed. “Daar is wel wat aan te doen” sprak ze kordaat, en stond op.

Twee minuten later zat ze weer naast me. Haar handtasje stond iets open, en zag ik daar nou een slipje? Ik gleed meteen met mijn hand tussen haar dijen, en inderdaad… mijn vingers gleden zo door haar drijfnatte poes in. Wulps duwde ze haar bekken wat naar voren, en zakte iets onderuit. “Hij heeft door wat er gebeurt” knikte ze naar de man achter me. Het kon me niet schelen: het was veel te opwindend om haar op het terras te kunnen vingeren. Heet, vochtig, geil, dat was het, en dat waren wij. Het was duidelijk dat we allebei meer wilden, dus na een paar minuten stopte ik, likte m’n vingers af, en rekende af. “Even wandelen?” vroeg ik…gretig knikte ze ja.

We liepen van het terras af. Naast het cafe/restaurant was de ingang van een park, behorende bij een landhuis. Dat liepen we in, haar hand in mijn broekzak en mijn hand om haar middel. Ik weet alleen nog dat ik niet helder meer kon denken: de lust had ons beider verstand beneveld. We liepen een zijpad in, en vonden een boom die ons beviel. Ik duwde haar er tegenaan, en hartstochtelijk begonnen we te zoenen. Ik pakte 1 van haar gulle borsten vast, die bijna spontaan uit haar jurkje sprong. Terwijl mijn mond haar harde bruine tepel vond, sjorde zij aan mijn riem en broek. In no-time wees mijn jongeheer fier omhoog. Ze pakte ‘m vast, keek me geil aan, en zakte door haar knieeen. Hij verdween diep in haar gulzige mond terwijl ze m’n ballen kneedde en me de hele tijd geil en sletterig aan bleef kijken. De hele situatie was zo enorm geil: hier had ik alleen maar van kunnen dromen, en nu gebeurde het me!

Af en toe keek ik om de boom, maar er kwam gelukkig niemand aan… na een paar minuten stond ze op, en was het mijn beurt om tussen haar dijen te duiken. Haar flamoes was heerlijk: stevige lippen die nat en opgezwollen waren en prachtig lichtroze aan de binnenkant, wat mooi afstak bij haar bruine huid. Ze had een heerlijk grote clit die echt niet te missen was. Gretig nam ik ‘m in mijn mond, hield ‘m vast tussen mijn tanden en flitste er met m’n tong overheen. Ze gromde van genot en hield mijn hoofd stevig tegen haar wellustige kutje geduwd: alsof ik nog aanmoediging nodig had! Al snel kwam ze klaar… heerlijk om haar schokken te voelen tegen mijn mond en gezicht. Ik stond op, we zoenden. Niet nadekend over de situatie graaide ze naar m’n harde paal en duwde hem haar kutje in. 1 been had ze om mijn middel geslagen, en met harde, diepe stoten begon ik haar te neuken, staand tegen de boom.

Allebei hielden we dit niet lang vol…. na een paar minuten kwamen we tegelijk klaar, zuchtend en grommend, onze dijen nat van onze gemeenschappelijke sappen. Hijgend stonden we bij te komen… en toen hoorde ik iemand aankomen lopen. Met mijn pik nog in haar, en mijn broek op mijn enkels. Het was de man met het hondje, die “geheel toevallig?” ons achterna was gelopen. Een onschuldig wijsje fluitend liep hij ons voorbij, waarbij zowel hij als wij net deden alsof we elkaar niet zagen…..

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie