Tessa

“Nee maar, wie we daar hebben!”
Mia draaide zich om, maar ze had de stem al herkend voordat ze zijn grijnzende smoel zag. Als ze hem had zien aankomen, zou ze hem zeker hebben ontlopen, maar gevangen in de mêlee van mensen die probeerden aan de bar een drankje te bemachtigen, of daarin al waren geslaagd maar nu vrolijk lachend en pratend de doorgang voor anderen versperden, was daar geen denken aan. Ze knikte kortaf en zocht met haar ogen over zijn schouder alvast een uitweg.

“Gefeliciteerd”, zei hij. “Dat was toch je dochter die apart in het zonnetje werd gezet omdat ze summa cum laude is afgestudeerd?”

Een koude hand wurmde zich door haar ingewanden. “Dank je, ja…”. Ze vroeg zich af wat hij te zoeken had op een feestelijke diploma-uitreiking in de aula van het gymnasium, maar wachtte zich wel om ernaar te informeren.

“Toen ik haar zag, begreep ik dat jij hier ook moest zijn.” Het was dus geen toeval, hij was bewust naar haar op zoek gegaan. Haar knieën werden slap.

“Sorry, maar….”
Zijn vingers grepen haar pols. “Hoe heet ze ook weer?”
“Tessa…, maar nu moet ik…”
Hij verstrakte zijn greep. “Natuurlijk, Tessa… De naam completeert het plaatje. Ik zie het weer voor me.”

Het bloed schoot naar haar gezicht bij de herinnering aan het meest vernederende dat ze ooit had meegemaakt. En dat allemaal omdat ze twee jaar geleden in haar ranzige geilheid zo stom was geweest een student mee naar huis te nemen, in plaats van zich in de auto door hem te laten neuken. Dat zich thuis ook nog een tienerdochter bevond, was een futiliteit waaraan ze in de waan van het moment even niet had gedacht. Het was een vergissing geweest om hem meteen mee naar boven te sleuren, maar dat had ze pas beseft toen ze met haar hoofd ter hoogte van de overloop de openstaande deur van Tessa’s slaapkamer had ontwaard. In één oogopslag had zich een destructief panorama ontvouwd dat haar meteen had ontnuchterd: het volledig blote achterste van haar dochter, het dekbed weggetrapt leek het wel, in een kluwen ter hoogte van haar knieholten. Wég hier, had haar paniekerige brein gesommeerd: als de weerlicht naar beneden, de kamer in, en de deur op slot. Maar de terugweg werd versperd door de hitsige knul die al tegen haar aan het oprijden was en, nieuwsgierig geworden door haar plotselinge surplace, over haar heen was komen leunen, daarmee pijnlijk haar borsten tegen een traptrede plettend.

Een kennis liep voorbij en wenste haar vrolijk zwaaiend proficiat. Waarom verdomme niet even de moeite genomen om haar de hand te komen schudden, vroeg ze zich vertwijfeld af, zodat ze zich van deze opdringerige klootzak had kunnen bevrijden. Maar er was een afterparty in volle gang en niemand had oog voor twee mensen die stonden te babbelen en elkaar, getuige de manier waarop haar pols in zijn greep lag, intiem genoeg leken te kennen om ze met rust te laten.
“Ik moet echt weg, Bart”, zei ze zenuwachtig. Ze schrok er zelf van dat zijn naam ineens vlot van haar lippen vloeide, terwijl ze net nog haar hersens had gepijnigd om daar op te komen.
Maar hij legde onbekommerd zijn vrije hand om haar kont en trok haar dichter tegen zich aan.
“Het hoeft niet lang te duren”, zei hij opgewekt, zonder enige moeite te doen om zijn stem te dempen. “Maar je moet wel even met me mee, uit de drukte.”
“Toe Bart…”
Hij grijnsde. “Ik kan Tessa erbij halen als dat helpt…”

Dat was de genadeklap. Ze voelde weer hoe pijnlijk hij haar had neergedrukt op de bovenste traptreden, toen hij zijn hals had gerekt om ook over de rand van de overloop heen te kunnen kijken. Hoorde de begerige grom toen hij zag wat ze had willen camoufleren. Voelde zijn handen die onder haar rok gleden, haar broekje naar beneden trokken… Wat had ze ánders kunnen doen dan hem fluisterend smeken geen lawaai te maken? Een puberdochten confronteren met een verdorven moeder die er geen been in had gezien om een kerel van half haar leeftijd het huis in te lokken? Ze had niet naar haar dochter willen kijken toen hij van achteren in haar drong, maar ze had geen keus, wilde ze de situatie nog een beetje onder controle kunnen houden. Ze bad dat Tessa zich niet zou omdraaien, of wakker schrikken, terwijl hij haar hijgend begon te naaien. Met haar vingernagels wanhopig in de vloerbedekking gekerfd had ze geprobeerd de stoten met haar bekken zo goed mogelijk op te vangen door haar knieën tussen twee treden in schrap te zetten, om het klappen van vlees op vlees te verdoezelen. Van hem hoefde ze geen medewerking te verwachten. Met zijn mond tegen haar oor gedrukt klonk zijn gehijg oorverdovend en de schunnige taal die hij er tussendoor uitbraakte als mitrailleurvuur. Een moederkut en een dochterkut, hij pompte de ene en verlustigde zich in de andere. De eerste kreeg nu de volle laag, de tweede had pech en moest nog even rijpen. Maar natuurlijk behield hij zich het recht voor om ook die te zijner tijd ‘door te spoelen’, want ze kon hem niet zomaar vrijblijvend haar blote billen voorhouden; dat sprak vanzelf. Mia had het allemaal over zich heen laten komen, zich vastbijtend in maar één doel: kom in hemelsnaam klaar voordat de wereld vergaat! En dat deed hij ook prompt, waarschijnlijk opgenaaid door zijn eigen vuilbekkerij.

Laat mijn dochter er buiten, had ze hem snibbig toe willen voegen, maar precies op dat moment zag ze Tessa aan komen lopen, vrolijk in gesprek met een paar vriendinnen. Een golf van opluchting sloeg door haar heen. De redding was nabij.
“Laat me los”, siste ze, “daar komt ze aan!”
Zijn reactie boorde meteen haar hoop de grond in. “Mooi, dan kun je ons meteen aan elkaar voorstellen.” Haar pols liet hij los, maar de linkerhand op haar billen bleef.
“Mam, Martine en Els en ik gaan…”, ratelde Tessa al van een afstandje, tot ze dichterbij gekomen de jonge gast ontwaarde die glimlachend tegen haar moeder stond aangedrukt. “O…, oi”, zei ze verrast. “Ik ken jou niet, geloof ik?”
Hij kneep even in haar kont voordat hij zijn hand uitstak. “Bart”, lachte hij. “Bart Leferink, medisch student hier ter stede.”
“Medisch student?” Tessa’s wenkbrauwen gingen omhoog. “En wat moet een medisch student met mijn moe…..”
Mia’s hersenen begonnen al te kraken, maar hij nam het vlotjes van haar over: “We hebben elkaar een tijdje geleden ontmoet”, zei hij soepel. “Bij haar huisarts, waar ik stage liep.”
“O…? Waar moest je voor naar de dokter, mam?”
Mia’s lippen werden droog. “Niks bijzonders meiske, ik…”, stotterde ze.
“Inderdaad, geen reden tot zorg”, was Bart er weer als de kippen bij, “Maar heel verstandig van je moeder om zich even te laten onderzoeken, toch?”
De psychopaat wist het toch weer in het intieme te trekken. Ze voelde alsof ze moest overgeven.
“Tuurlijk”, knikte Tessa en voegde er, volledig blind voor het spanningsveld waarin ze zich bevond, grinnikend een kwinkslag aan toe: “En dan was ze bij jou vast in goede handen, hè mam, heel wat anders dan die ouwe brombeer van een Troelstra!” O my god, hoe kreeg ze het in godsnaam voor elkaar om hem precies in de kaart te spelen!
Mia hinnikte nerveus mee in het vrolijke gelach dat volgde, maar versteende toen hij midden in het gegiechel zijn hoofd af draaide en zacht in haar oor fluisterde: “Ik ga je neuken, denk erom!”
De rest ging in een mist langs haar heen: Tessa die vertelde dat ze met haar vriendinnen ging stappen en pas laat thuis zou zijn, niet erg hè mam?, Bart die met een handdruk afscheid van haar nam, Tessa die ondeugend opperde ‘hopelijk tot nog eens’ en Bart die zei dat hij niet kon wachten. Joehoe! En weg waren ze.
“Die Tessa toch”, zei hij waarderend, terwijl hij haar pols weer greep. “Je zou zeggen dat ze nat was, wat denk jij?”
“Schoft!”

Een paar mensen draaiden verwonderd hun hoofd om. Het liep uit de hand en hij maakte er handig gebruik van. “Kom schat”, zei hij. “Genoeg gedronken. Het wordt tijd.”
Hij duwde haar vastberaden voor zich uit in de richting van de uitgang, een arm bezitterig om haar middel geslagen. Ze liet zich verdoofd meevoeren, nauwelijks beseffend dat mensen zich voortdurend tegen haar aanstootten. Terwijl ze zich door de stroom naar buiten liet leiden, liet hij haar met zijn mond achter haar oor alvast weten hoe hij het ging doen: “Deze keer moet je blijven staan, vrees ik, maar dat zal toch wel lukken?”

Buiten nam hij haar bij de hand en trok haar via een deur een gang binnen, waar hij na een paar stappen een andere deur opende en haar een ruimte in duwde die als opslagplaats leek te dienen voor van alles en nog wat. Dozen, een bezem, een manke tafel, een whiteboard vol gekliederd met obscene teksten.

Hij pinde haar meteen tegen een muur, leunde voorover en kuste haar vol op de mond, met licht geopende lippen, langzaam, en liet weer los. Legde haar linkerbeen om zijn middel, trok haar jurk de hoogte in, volgde met zijn vingers even peinzend haar onderbroekje en trok het stuk zodat het rond een knie kwam te hangen.

Ze snakte naar adem toen zijn been zich tegen haar klit drukte. “Als je mijn dochter maar met rust laat”, hijgde ze.
“Alsof je nu nog in een onderhandelingspositie verkeert”, zei hij spottend. “Wat denk je zelf met zo’n natte kut?”
Hij stampte haar voeten uit elkaar en zijn vinger gleed naar binnen, maakte enkele snelle bewegingen, beet in haar lip en duwde zijn tong diep in haar mond. Onwillekeurig perste ze nu zelf haar kut tegen hem aan. Zijn handen groeven zich in haar billen en trokken haar heupen nog dichterbij. Haar schokdempers begaven het. “Goed, neuk me dan maar!,” siste ze.

Hij trok grijnzend zijn handen terug en ze kwam wankelend op haar benen terecht. Het nutteloze broekje gaf het op en fladderde naar de grond. Ze merkte het niet.
“Tieten”, gromde hij.

Er was inderdaad geen onderhandelingsruimte. Ze trok de schouderbandjes naar beneden en wurmde haar armen eruit. Zijn handen rukten de jurk verder naar beneden. De strapless beha had gemakkelijk dezelfde weg kunnen volgen, maar hij was in een destructieve bui en scheurde hem gewoon, krak!, doormidden.

“Ah!” Haar hoofd klapte naar achteren tegen de muur, maar het enige wat ze voelde was de siddering die over haar ruggengraat trok, via haar bilspleet tot in haar pulserende kut, waar het tot een uitbarsting kwam toen hij haar mooie, nieuwe, dure jurk met geweld over haar heupen naar beneden trok. Het vage besef dat dit niet zonder gevolgen kon blijven, werd weg gezwiept door de adrenalinestoot van het volledig naakt zijn en ze vertrapte zonder omhaal de jurk zelf verder onder haar hakken.
Hij gespte zijn riem open. Ze hoorde het leer kletsen en knopen openspringen en zette zich schrap. Zijn ogen werden wijder, zijn pupillen groot en donker. Hij tilde haar met gemak op en liet haar traag over zijn stijve heen zakken, in één keer naar binnen. Ze strengelde haar armen om zijn nek en één been om zijn middel. Hij stootte haar tegen de muur aan, neukte haar beheerst en kalm. Alles stond in brand – haar dijen, haar kut, haar buik. “Toe maar”, hunkerde ze, “toe maar!”

Hij schroefde het tempo iets op. Haar billen klapten tegen de hardcementen muur. Het geluid wond haar op. Ze beet in zijn oor. “Je hoeft je niet in te houden.”
In plaats daarvan hief hij haar op, zodat hij uit haar gleed en zette haar haar beide voeten op de grond. “Benen open, wijd!”

Ze verzette één been. Genoot zelf van de schaamlippen die zich openvouwden.
“Verder.”
Nog een stap. Hij was meester van de situatie en monsterde aandachtig haar kut. Liet even zijn eikel tegen haar klit aan rijden en draaide haar zonder enige waarschuwing ruw om, met haar gezicht naar de muur, zodat hij zijn hand door haar bilspleet kon laten glijden.
Ze voelde de schrammen op haar kont, maar die voelden bijna weldadig aan. Hij tastte er één af en schoof zijn lul toen achterlangs recht in haar kut. Ze voelde hoe haar spieren zich om de indringer spanden, terwijl hij in één keer door stootte tot tegen haar baarmoeder. Ze kreunde. Van pijn of genot, of beide. Daarna neukte hij haar diep, met lange stoten, helemaal in, helemaal uit, maakte haar breder en wijder met elke stoot. Natter ook.
Haar borsten klapten tegen de muur. Met zijn handen om haar heupen trok hij haar steeds sneller over zijn pik. Ze bood fanatiek weerwerk door in omgekeerde richting mee te stoten. Onder haar armen door zag ze haar tieten op en neer dansen. Geil.
Toen ze eenmaal de juiste cadans te pakken hadden, werkten ze als een goed geoliede machine samen, een zuiger in strak tempo stampend in een cilinder, in pure wellust op jacht naar de ontsteking. Die kwam toen hij zijn vinger in haar kont stak, vlak voor hij een hete stroom zaad bij haar naar binnen spoot.

Mia zakte verwezen op de grond tussen wat er over was van haar kleren. Bart knoopte zijn broek dicht en trok zijn riem aan. “Nooit meer zo eigenwijs zijn”, zei hij vlak. “Als ik je wil neuken, neuk ik je ook. Begrepen?”
Ze knikte verdoofd, terwijl ze met het restant van haar broekje zijn sperma van haar dijen veegde. “Luister eens, Bart…”, verzamelde ze alle moed. Ze was van plan het op een akkoordje te gooien, te zeggen dat hij haar altijd kon hebben als hij wilde, als hij Tessa maar uit zijn hoofd zette. Maar toen ze opkeek, sloeg de deur van het hok net dicht. Hij was al weg. Shit. Ze keek verslagen naar haar beha. Die kon ze afschrijven. Ze stond moeizaam op en staarde naar de verfomfaaide jurk. Het enige wat ze nog had om mee thuis te komen. Met bonzend hart raapte ze hem op. De rits op de rug had het begeven onder het geweld waarmee hij haar bloot had getrokken, de scheur bij de zoom had ze er vermoedelijk zelf in getrapt. De prijs van de geilheid, dacht ze bitter. Gelukkig hoefde ze niet meer door de feestzaal en stond haar autootje niet al te ver weg, maar toch. Ze bleef klappertandend zitten tot buiten de laatste flarden van geluid en gejoel waren verdampt en de ene na de andere auto was gestart en vertrokken. Pas toen het lang doodstil bleef, stond ze kreunend van ellende op.

Achteraf was het inzicht gekomen dat het bluf was geweest, pure bluf. Hij had zich haar kut in gebluft en voor bijna driehonderd euro schade aangericht, om over de mentale schade maar te zwijgen, en die was op z’n minst nogal duaal te noemen. Zelfs een ezel stoot zich in het gemeen… maar zij wel, en als ze heel eerlijk was, maar dat durfde ze alleen ’s nachts te zijn, als ze in bed de hitsige beelden voor haar geestesoog opriep, zou ze zelfs een derde keer niet durven uitsluiten. Inzicht zonder inkeer, het kon blijkbaar. In de weken die volgden was ze zelfs een keer op zoek gegaan in het telefoonboek, nu ze dankzij de interventie van haar dochter ook zijn achternaam te weten was gekomen. Maar ze zou natuurlijk nooit bellen, o nee, stel je voor! Maar hij kon op een dag ineens weer voor haar opduiken, dat had hij bewezen. En dan? Nou ja, dan zou ze naar bevind van zaken handelen.

Zo hadden haar gedachten vaak willoos in het rond gestuiterd en net toen ze na weken tobben eindelijk wat meer afstand leek te kunnen nemen, tekende zich een catastrofe af waarbij alles in het niet verzonk. Het had heel wat minder gekost dan haar jurk, minder zelfs dan het kleffe broekje dat ze op de parkeerplaats in een container had gegooid, maar de 3,99 bij het Kruidvat had wel waar voor z’n geld opgeleverd, zou je ironisch kunnen zeggen. Ze kon het na twee tests nog steeds niet geloven, maar de Sensibaby had drie tests bevat en ook daarvan lag de uitslag nu onverbiddelijk voor haar neus. Godallemachtig…. Ze staarde ernaar en wilde het wegdenken, maar daar was het in alle opzichten te laat voor.
Toen ze Tessa luidruchtig binnen hoorde komen, giechelend – die zou wel weer haar hartsvriendin te logeren hebben gevraagd –, kieperde ze alles razendsnel in haar handtas. Gewoon doen, gewoon doen, hield ze zichzelf voor, dit probleem zou ze later wel onder ogen zien.
“Hoi mam!” Haar altijd vrolijke en goedlachse dochter danste zowat de kamer in. “Kijk eens wie ik bij me heb!”
Mia’s hart gaf er definitief de brui aan toen ze de grijnzende kop van Bart achter Tessa zag opduiken. “We hebben expres een paar weken gewacht, om er zeker van te zijn”, legde dochterlief uit, “maar eigenlijk liepen we elkaar die zelfde avond alweer tegen het lijf, jouw medisch student

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  6 comments for “Tessa

 1. 12 november 2017 at 21:42

  Wel Lagavulin, wat een sterk debuut (op deze site?). De opbouw was geduldig, de beschrijvingen treffend. (‘Een koude hand wurmde zich door haar ingewanden…’!)
  De sfeer in het begin is zo beklijvend dat ik me afvroeg of ik wel verder wilde lezen. Het verhaal balanceerde op een dunne lijn, zeker in deze Weinstein-tijden, maar bleef smaakvol. De lust die overneemt bij de protagoniste is voor mij geloofwaardig genoeg om er in mee te gaan. Dat de dochter verder in het verhaal terug zou opduiken met Bart was voorspelbaar maar niet storend.
  En ja, ik vond het opwindend.
  Ik kijk uit naar meer verhalen!

 2. 13 november 2017 at 15:19

  Dank voor je positieve commentaar Hiperion.

  Voor je vraag of dit mijn debuut is, verwijs ik je graag naar de scherpzinnige reactie van Fanny op mijn eerder toegezonden verhaal ‘Dr. Agnes Rosenstein gynaecoloog’.

 3. 15 november 2017 at 19:59

  Miste ik in je vorige verhaal nog erotiek, dan maakt dit verhaal dat meer dan goed. Maar het is wel een overduidelijk geval van chantage c.q. psychische dwang.

  Ik heb er de voorwaarden even op nageslagen:
  Wij trachten de kwaliteit van onze website hoog te houden. In dit kader worden verhalen met onderstaande inhoud NIET gepubliceerd:
  […] – verhalen met lichamelijke en/of psychische dwang of geweld, alsmede chantage,

  Wie er ook achter de knoppen zit had dit verhaal moeten weigeren. Ofwel je past de toelatingseisen aan.

  • 16 november 2017 at 12:15

   De psychische dwang speelt hier een ondergeschikte rol, de lust en zin in seks is duidelijk aanwezig.

 4. 16 november 2017 at 12:12

  Mooi verhaal, goed opgebouwd en vooral erg goed geschreven. We kijken uit naar het volgende verhaal!

 5. 2 december 2017 at 10:50

  Ik vond het goed maar allesbehalve prettig.

Geef een reactie