The morning after

Onderweg ….

Ik heb de trein gekozen voor mijn reis naar Gelderland. De trein omdat ik dan lekker kan wegdromen en denken aan de ontmoeting die me te wachten staat. Een ontmoeting als vervolg op een intens en erotisch virtueel contact. Iedere keer dat we chatten sloegen de vonken er van af, en wisten we elkaar tot een zinderend hoogtepunt te brengen. En nu ben ik op weg naar haar. Een vrouw met een erotische geest die doordringt tot mijn diepste ziel, een vrouw waarvan ik nauwelijks weet hoe ze er uit ziet, maar die hoe dan ook mijn wildste en meest erotische gevoelens los zal maken.

Het ritmische gebonk van de wielen over de rails scandeert haar naam

Be..A………. Be..A…….. Be..A……. Be..A…….

Mijn gedachten dwalen af, en het ritmische gebonk van de wielen gaat in gedachten over in ritmische stoten van mijn heupen. In de mist van de fantasie zie ik haar knieën naast mijn dijen, haar onderlichaam gekromd in een ontvangende houding en ik hoor de dampende ademhaling van ons genot.

“Kaartjes alstublieft”

De realiteit van de conducteur onderbreekt mijn mijmeringen en gedachteloos steek ik de conducteur mijn kaartje toe.

Ik staar naar buiten. De laaghangende winterzon straalt rozig over het land. De weilanden, nog bedekt met ochtendrijp, glinsteren wittig in de koude lucht. God wat houd ik van dit weer. Knisperende kou die je wakker maakt en een blos op de wangen geeft. En dan lekker binnen bij de kachel.. heerlijk weer voor een romantische ontmoeting.

Ik zie mijn spiegelbeeld in de ruiten en bekijk mezelf. 37 jaar alweer. Maar hoewel de jaren te zien zijn vind ik dat het meevalt. “Time has been your friend” herinner ik me als regel uit een song, en het bevalt me wel. Ik hoop maar dat Bea er net zo over denkt. Zou ze op blond vallen? Vreemd eigenlijk dat we het daar nooit over gehad hebben. Ik fantaseer een advertentie:

“Man. Bl. grz.ogen, 1,88, 86 Kg, zkm vr. voor Ero ontm” .pffff nee, niet mijn stijl, zo'n krantenadvertentie. Zou er dan ook “fors. gesch” bij moeten? Alsof dat het belangrijkste is..

De trein nadert het station waar ik uit moet stappen. Mijn ogen zoeken naar een vrouw met een rode paraplu, gesloten over haar schouder, en een zwarte jas. Ik hoop maar dat het station niet vol staat met mensen met zoiets aan. De trein gaat nog te snel om goed te kunnen kijken, maar vertraagt al snel. Ik zie haar nog niet, en stap uit.

Dan zie ik haar staan. Het kan niet missen. Ik loop naar haar toe, en kijk haar aan. Ze vangt mijn blik en een glimlach breekt door op haar gezicht. “Etienne, lieverd.. Wat fijn dat je er bent”

Het voelt goed, het voelt onwaarschijnlijk goed! Zonder een moment van twijfel leg ik mijn handen op haar heupen. We kijken elkaar in de stralende ogen, en als vanzelf ontmoeten onze lippen elkaar voor een hartstochtelijke zoen.

Nog geen spijt?

Wat doe ik hier in hemelsnaam? Zaterdagochtend, vroeg, op een armoedig stationnetje, nog rillerig van de ochtendkilte, met een rode paraplu over mijn schouder. Dat bedenk je toch niet? Er is geen wolkje te zien. Gelukkig heb ik mijn halflange jas aan, zodat het meeste boven mijn laarsjes verborgen blijft, anders zou ik nog meer opvallen.

Ik wacht op Etienne, een chat vriendje, kort geleden toevallig ontmoet op internet. Chat vriendje, zei ik dat? Chat minnaar is beter, want we hebben elkaar in ons privé chat kamertje flink onderhanden genomen. Meestal vind ik het juist lekker om heel geleidelijk naar een hoogtepunt toe te groeien, maar achter ons keyboard zweepten we elkaar zo op dat er in no time geen houden meer aan was. Ik ben benieuwd waar het van hem allemaal terecht is gekomen. Zelf had ik na de eerste keer steeds een dikke handdoek op mijn stoel gelegd. Na weer zo'n hoogst bevredigende sessie, kwam als vanzelf het idee op om elkaar te ontmoeten. Mijn adres wilde ik hem niet direct geven, dus we spraken af om hem hier op te wachten en dan zouden we wel zien.

Toch vraag ik me af waar ik aan begonnen ben. Wil ik dit echt? Voor de zekerheid kijk ik wanneer de laatste trein vertrekt. Stel je voor dat het niks wordt, dan moet ik hem tijdig lozen. Rekening houdend met een half uurtje lopen, een kwartier met de bus, dat brengt het 'point of no return' op ongeveer half tien, voor die tijd moet ik toch wel weten wat voor vlees ik in de kuip heb ….

Daar komt een trein, tien minuten te laat maar, kan slechter. Ik stamp mijn voeten nog een keer. Die eerste nachtvorst voel je nog goed. Maar straks wordt het wel warmer, lekker om ook een poosje de natuur in te trekken.

Oh ….?, mmmMM ……., dat zal hem zijn. Blond, lekker lang, stevig, maar niets te veel zo te zien. Strakke jeans, links dragend zie ik in een flits. “Etienne, lieverd, wat fijn dat je er bent.” Het ontvalt me zo maar. Ik verwacht een bedeesd kusje. Ja, eerst wat aftasten toch? Nou, die zoen komt aan, pffff, even dimmen, anders staan we voor dat we het weten hier tegen een muurtje te steigeren. “Kom gauw, als je mijn huisje wilt zien moeten we nu hollen naar de bus.” Ik sleur hem mee aan mijn hand. Net op tijd. We ploffen neer, een beetje hijgend. Dan leg ik hem uit dat ik in een oud landarbeiders huisje woon, een eindje buiten het dorpje waar we nu naar toegaan. Daar kunnen we eerst wat te eten inslaan. “Jij mag kiezen wat je lekker vindt.”

In de bus is het warm, zal ook wel door zijn nabijheid komen. Onze heupen en dijen schokken tegen elkaar door het gebots van de bus op de oude weg over de dijk. Ik sta wat moeizaam op om mijn jas uit te doen. Bij de volgende bocht val ik bijna om maar zijn handen grijpen me stevig bij mijn heupen. Lekkere handen! Als ik weer zit, zie ik pas hoe kort dit rokje eigenlijk is. Wedden dat hij nieuwsgierig is naar wat er onder zit? Mijn ruimvallend wijnrode truitje laat hem ook nog even raden. Nee, groot zijn ze niet, dat is duidelijk, maar verder? Dat truitje doet het trouwens altijd goed bij mijn grijsgroene ogen en mijn donkere haar.

Ook hij doet nu zijn jack uit. Als hij staat, heb ik eersterangs zicht op zijn kruis. Dat ziet er goed uit, inmiddels half volwassen schat ik. Zal ik? Weer naast me zittend, leg ik achteloos mijn hand hoog op zijn dij. Een klein schokje begroet me. Ik leun iets steviger tegen hem aan, geef een likje tegen zijn oorlel en fluister: “En, Etienne, vertel eens, nog geen spijt van de reis?”

Boodschappen

Ik geniet van het busritje, met deze aantrekkelijke vrouw naast me. Ik kan mijn ogen eigenlijk niet van haar afhouden en steeds weer kijk ik naar haar donkere haar, grijsgroene glinsterende ogen en haar lichaam. Ik probeer te bedenken wat er onder dat mooie truitje zit en kan het niet laten om even weg te dwalen naar het gevoel van mijn lippen om haar tepeltjes. Ik voel mijn lid kloppen in mijn broek. Mijn blikken glijden over haar heupen en het korte rokje. Hoe zou ze zijn…. Hoe zou er uit zien… Hoe zou ze voelen…

Dan staat ze op en ineens kan ze haar evenwicht niet bewaren. Is het echt door de beweging van de bus of…? Maakt niet uit. Om haar op te vangen grijp ik haar bij haar heupen. Mmm die voelen stevig, en met haar mooie billen beweegt ze vlak voor mijn gezicht. De verleiding is groot……. Nadat ook ik mijn jack heb uitgetrokken en weer naast haar zit voel ik haar hand hoog op mijn dij. Ze likt even aan mijn oorlel en fluistert hitsig: “En Etienne, nog geen spijt”

Als antwoord draai ik half naar haar toe, leg mijn hand op haar heup en breng mijn mond naar de hare. Terwijl ik haar een zoen geef, glijdt mijn hand onder haar trui, naar boven, naar haar borst. Ik voel een kleine, maar verassend stevige borst, warm onder mijn hand. Jammer dat er nu nog een katoenen hemdje tussen zit.

Spijt?? Nee, ik heb geen spijt…..

Na een klein half uurtje zijn we aangekomen in het dorpje waar ze woont om boodschappen te doen. Samen lopen we door de plaatselijke supermarkt om avondeten in te slaan. Koken is een hobby van me, en ik heb zin om vanavond voor haar een lekkere, zinneprikkelende maaltijd te bereiden. Maar Bea heeft zelf ook een lekkere fantasie want als we bij de groenteafdeling staan pakt ze een komkommer en terwijl ze ontzettend geil kijkt schuift ze hem langzaam een stuk in haar mond. Als antwoord pak ik een abrikoos en lik met het puntje van mijn tong door het gleufje wat er overheen loopt. Zo lopen we verder terwijl we elkaar opgeilen met hete blikken en spelletjes. We verlaten de supermarkt gevuld met een tas met lekkers, voor de hele dag en avond. Het is nog een stukje lopen naar haar huisje, en naast elkaar lopend slaan we de lange dorpsstraat in. Ik leg mijn arm om Bea's heup, en trek haar zachtjes tegen me aan. Het voelt lekker om zo met haar te lopen.

Een stevige wandeling verder komen we aan bij haar huisje. We pakken de spullen uit in de keuken, en Bea gaat koffie zetten. Ze staat met haar rug naar me toe. Heerlijk uitdagend draait ze een beetje met haar billen. Deze uitnodiging sla ik niet af en ik ga achter haar staan. Ik sla mijn armen om haar heen, druk me tegen haar aan, en zoen haar teder in de nek. “Bea, Liefje, je bent onweerstaanbaar” fluister ik in haar oor. Weer verdwijnen mijn handen onder haar trui….

Kies maar

Die lieverd, hij gaat koken vanavond, als we daar tenminste tijd voor hebben! Die trui van mij, en dat hemdje ook wel, zit hem trouwens danig in de weg, eerst in de bus al en nu gelijk weer in de keuken. Zo kan ik ook niet echt genieten van zijn handen, terwijl hij zich juist zo lekker tegen me aandrukt, waardoor ik toch even met mijn kontje wiebel om te voelen hoe het gesteld is met zijn bijna permanente staat van opwinding. Oh …., opwindend voelt dat. Ik kan het niet laten mijn hand een paar keer over zijn groeiende erectie te wrijven.

“Etienne, moet je horen. Het is zulk mooi weer, ik weet een paar mooie plekjes, rustig, mooi uitzicht, daar moeten we van genieten, als we nou straks een poos naar buiten gaan? Als jij even op de koffie let, ga ik gauw wat anders aantrekken. Als het klaar is, schenk je maar vast in, ik pak er zo wel wat lekkers bij”.

In mijn slaapkamertje werk ik me uit mijn laarsjes, rol mijn kousen af, weg met dat jarretelgordeltje – wel leuk, maar nu even niet, opschieten – hemdje en truitje gooi ik op een stoel, bh'tje idem. Mijn zwarte slipje, net groot genoeg om mijn haartjes te bedekken en net dun genoeg om ze niet echt te verbergen, hou ik aan. Zo, nu nog dat witte T-shirt met die rode opdruk YES! Dan verzamel ik een wat ruimere spijkerbroek – vind ik handiger voor onderweg, meer bewegingsvrijheid – een dikke trui, sokjes en mijn Nikes. Alles op een stapel op mijn armen, en zo stap ik de kamer binnen, Etienne ietsje onderuitgezakt op een stoel, zijn hand schielijk wegtrekkend van zijn kruis. Zeker ongeduldig! De stapel kleren gooi ik op de grond en terwijl ik tegenover hem op de bank ga zitten, benen lekker opgetrokken, armen gespreid over de leuning zeg ik: “Denk je dat dit smaakt bij de koffie, of dacht je meer aan een warming up voor we naar buiten gaan?” ….

Ik moet hem toch wat te kiezen geven!

Warming up

Naar buiten? Het vriest verdorie. Hoewel…. de zon schijnt en het is windstil. Op een beschut plekje kan de gevoelstemperatuur dan behoorlijk oplopen. mmmmmm Een flinke plaid meenemen… Langzamerhand begint het idee me eigenlijk wel heel erg aan te staan. Mijn paal klopt in de strakke spijkerbroek en ik kan het niet laten om er eens over te wrijven.

Dan komt Bea binnen met een stapeltje kleren. Ik heb haar niet horen aankomen op haar blote voeten. Ze gooit de kleren op de grond. Blote voeten, blote benen een dun slipje en een t-shirt waar YES op staat. Ik zie haar tepeltjes aftekenen in de dunne stof. Ze gaat op de bank zitten met opgetrokken benen en haar armen wijd. In het dunnen zwarte slipje is onmiskenbaar een nat plekje te zien. Mijn paal barst nu echt bijna uit mijn broek van geilheid. Ik loop naar haar toe en ga naast haar op de bank zitten.

“Geef mij de warming up maar” beantwoord ik haar vraag. Want als ik nu eerst nog moet gaan wandelen, word ik gek.

Ik ga lekker dicht tegen de opwindende nimf aanzitten en sla mijn linkerarm om haar heen. Ik hoor haar ademen en zie de glans in haar ogen. Ik zoen haar hals en voor de derde keer die ochtend gaat mijn hand onder haar kleding. Eindelijk voel ik haar blote huid onder mijn hand. Bea trekt mijn gezicht naar het hare en begint me heftig te zoenen. “Etienne, lekkere vent” hijgt ze terwijl mijn hand haar stevige borstjes om beurten kneed. Heerlijk voelen ze onder mijn hand, haar harde tepeltjes drukken tegen mijn hand. Ze draait haar lichaam naar me toe en legt haar been over de mijne. Ik laat mijn hand naar haar rug glijden en snel naar beneden naar haar billen. Geil draaien we tegen elkaar op, en zoenen en likken we elkaars gezicht, hals en oren. Als Bea haar tong door mijn oor likt, en er geil in hijgt, weet ik even niet

meer hoe ik het heb van opwinding.. Dan voel ik Bea's hand bij mijn broek. Handig knoopt ze de broek los, en maakt de rits open. Ze gaat met haar hand in mijn slip, en ontmoet daar mijn kloppende harde pik, die ze met haar hand omvat. Ze gromt diep, als een beer “Grrrrrrrrrr, wat een lekkere paal”. Mijn hand is ondertussen in haar slip verdwenen en over haar billen via haar heupen bij haar venusheuvel aangeland. Daar woelen mijn vingers door haar haartjes en Bea opent haar dijen. Ik wrijf mijn middelvinger door haar spleet. Drijfnat is ze. Wanneer ik mijn vinger krom, glijdt deze als vanzelf in haar grot. Heet sluit haar kutje zich om mijn vinger. Bea kantelt haar

heupen en rijdt zachtjes tegen mijn hand op terwijl ze zachtjes aan mijn pik trekt. Ik duw haar zachtjes achterover en zonder elkaar los te laten liggen we op de bank. Met mijn vrije hand schuif ik haar t-shirt omhoog en ik krijg haar fraaie borsten te zien. Ik druk mijn lippen op haar linkertepel en zuig het stijve knopje tussen mijn lippen. Bea kreunt….

Wat goddelijk lekker, en wat verlang ik er naar om mijn mast in haar grot te laten verdwijnen.

Oh …., ja, dit is echt een warming-up! Ik ben er ook wel aan toe, bij het verkleden al werd ik ongeduldig, vooral mijn kutje, hij moet de natte plek in mijn slipje wel gezien hebben. Mijn borstjes worden ook lekker verwend, en, oooh, jemig …, wat glijdt zijn vinger lekker makkelijk naar binnen, ik kan me niet stil houden, ik moet wel op en neer rijden. Inmiddels heb ik zijn lul te pakken, flink stevig al, heet, en als ik een beetje knijp voel ik het kloppen. De eerste keer moesten we maar niet treuzelen, later kunnen we er meer tijd voor nemen.

Ik sta even op, hij verbouwereerd met een natte vinger in de lucht, ik trek zijn broek en slip een eindje naar beneden, kantel hem op zijn rug, schuif mijn slipje opzij en ga op hem zitten. Ik help zijn pik naar de juiste plek en dan zak in één keer over hem heen, gooi mijn T-shirtje uit, knijp een paar keer met mijn kutje en begin hem in stevig tempo te berijden. Even blijft hij stil liggen, maar dan strekt hij zijn armen uit naar mijn borstjes en begint ze lief te verwennen. Ik steun met mijn armen op zijn schouders, dan kan ik af en toe zijn haar lekker door elkaar kroelen. Ondertussen is het wel duidelijk dat zijn lul nog wat gegroeid is, zo diep voel ik hem af en toe en het voelt ook lekker strak, precies goed eigenlijk. Soms ga ik zover omhoog dat hij er nog net niet uitglipt, maak dan een paar heel kleine beweginkjes om zijn eikel wat extra genot te geven. Aan het knijpen in mijn borstjes merk ik dat hij dat ook lekker vindt. Dan zak ik weer tot ik helemaal gevuld ben, maak draaiende en voor- achterwaartse bewegingen met mijn heupen waardoor ik van binnen aan alle kanten wordt gemasseerd.

Zijn lichaam begint nu onrustiger te worden, zijn heupen draaien en wippen ook, alsof hij nog dieper wil. Met een hand rijk ik achter me en pak zijn ballen, heel voorzichtig een beetje knijpen, wat strelen, ook even richting anus wrijven. Oeps, een wilde stoot van zijn heupen is het gevolg. Ik kan me nu stilhouden, zijn lijf dicteert het tempo, ik til me nog wat meer op en zijn halen worden langer, nog wat hoger, nog langer. Voordat hij er uit dreigt te schieten, knijp ik even en dat is het sein voor de volgende stevige stoot. Zo drijf ik het tempo geleidelijk op, het voelt ook vreselijk lekker. Even beroer ik mijn klitje om er nog een schepje boven op te doen, aahhh, nog even, ooohhhh, nu hoeft er niet veel meer te gebeuren. Onbewust ga ik tegen zijn stoten in bewegen, eerst met korte rukjes, dan steeds heftiger tot we telkens hard tegen elkaar stoten. Ik buig iets meer voorover om mijn klitje mee te laten genieten en dan voel ik de storm aankomen. Ik kan nog net een keer k! nijpen voordat ik niets meer kan en het allemaal met me gebeurt. Een kreet ontsnapt me “Etienne, oohhh, ik laat me gaaaaan ….” Terwijl het orgasme door me heen giert, ik me voorover laat vallen om hem met mijn kussen te bedekken, stoot hij nog door totdat hij me grommend en kreunend vult met zijn sperma. Hij slaat zijn armen om me heen en drukt me heerlijk stevig tegen zich aan.

Als we eindelijk uitgesidderd zijn zeg ik “Etienne, dit was een zalig begin, wat zou je zeggen van een hete douche en dan een koude wandeling?”

Op het moment dat Bea ineens haar t-shirt uittrekt en zich kreunend over mijn forse mast laat zakken, weet ik even niet meer hoe ik het heb. Ze draait en knijpt met haar kutje, varieert snel en diep met langzaam, plaagt me door ver terug te gaan en door ongelofelijke beheersing het contact niet te verliezen om dan weer helemaal over me heen te zakken. Ik voel een waanzinnige geilheid in mijn lichaam. Ik neuk niet….. ik word geneukt, en op een onbeschrijfelijk lekkere manier. Wat een VROUW! Ik kan ondertussen mijn handen niet van haar borstjes afhouden, ik kneed ze, rol ze onder mijn handen en duw ze omhoog zodat haar tepeltjes opgestuwd worden. Zachtjes knabbel ik op de heerlijke knopjes. Wie heeft er ooit bedacht dat borsten groot moeten zijn??????

Bea laat haar handen naar onze onderlichamen gaan, daar voeren ze een waanzinnig spel uit, kriebelen mijn ballen, mijn anus, haar klitje en drijft ons met haar verrukkelijk spel naar de top. Steeds heftiger beweegt ze, als een sambadanseres draait en stampt ze haar heupen ik zie haar ogen wegdraaien en ze kreunt “Etienne, oohhh, ik laat me gaaaaan ….” als reactie voel ik mijn lul en ballen ook nog meer spannen, kreunend valt bea tegen me aan en ik voel haar grot de sappen pompen. Ik pak haar billen vast en stoot een paar keer hard en diep in haar en dan druk ik haar vast tegen me aan en gutst het zaad bij haar naar binnen. Nasidderend van dit genot trek ik Bea tegen me aan….

“Etienne, dit was een zalig begin, wat zou je zeggen van een hete douche en dan een koude wandeling?” zegt Bea. “Heerlijk lieverd” antwoord ik.

Ze gaat voor me uit naar de douche, en ik bewonder haar rechte rug en schouders en haar mooie ronde billen. Tevreden neurie ik een onherkenbaar deuntje. Op de trap leg ik mijn handen op haar heupen, kus haar hals en zeg “Bea, wat ben je mooi” Ze zet de douche aan, en samen stappen we onder de verkwikkende warme stralen. Bea slaat haar armen om mijn middel en zegt “mmm even lekker knuffelen” Haar hoofd rust tegen mijn borst, en zo staan we even heerlijk te genieten van elkaars warmte en die van de douche. Dan reik ik naar de fles sjampoo doe er wat van op mijn handen, en woel door haar haren. Ik masseer haar hoofdhuid, haar hals en haar schouders. Bea verlegd af en toe haar hoofd tegen mijn borst om me overal bij te laten. Haar handen spelen over mijn rug. “Oh Etienne, wat doe je dat heerlijk”. Ik zie dat ze scrubzout in haar douche heeft. Eerst spoel ik haar haren af en dan draai ik de douchekop weg, en ga iets van haar af staan. “Wat ga je doen?” vraagt ze een beetje teleur! gesteld. Dan pak ik het zout, en begin haar schouders in te wrijven. Ze sluit haar ogen, en ik zie haar genieten van de behandeling. Ik laat haar steeds omdraaien zodat ik rondom haar hele lichaam inwrijf met het geurige zout. Als ik bij haar borstjes ben, zie ik dat haar tepeltjes al weer gespannen staan. Zachtjes scrub ik ook deze knopjes. Iets langer dan nodig natuurlijk en Bea zucht “lekkkerrrrrrr”. Steeds verder zak ik scrubbend af. Ik geniet van haar buik, haar rug, haar billen. Tenslotte wrijf ik elk been apart van boven tot onder met twee handen tegelijk in.

Ik pak de douchekop en spoel haar lichaam van bovenaf weer schoon. Haar huid gloeit er van waardoor ze roze als een pasgeboren biggetje voor me staat. “Ohhhhmmmm, ik zou goed kunnen slapen Etienne..” zegt ze. “Maar nu gaan we wandelen schat”. We stappen uit de douche, en drogen elkaar af. Tijdens het afdrogen pakt ze met de handoek mijn halfstijve paal stevig vast. Deze groeit natuurlijk onmiddelijk. Uitdagend kijkt ze me aan: “Lekker ding…mmmmm… maar eerst gaan we wandelen”.

Eenmaal aangekleed pakt ze een grote tas en gooit daar broodjes, boter, allerlei beleg, en drinken in. Snel zet ze nog een pot thee, en die gaat mee in de thermosfles. Als laatste stopt ze een grote dikke wollen deken in de tas.

“Kom, weg gaan” Zegt Bea. “Wandelen, picknicken en ……” Ze knipoogt. Buiten slaan we onze armen om elkaars middel en knus lopen we het pad af richting het bos.

De hut

Dit bevalt me prima, nagloeiend nog van binnen, gloeiend van buiten en zo de frisse buitenlucht in. Stevig doorlopen nu om vooral toch maar warm te blijven. Al gauw zijn we het bos weer uit en lopen langs weilanden. Wat is het hier toch mooi en vredig.

“Kijk Etienne, hier onderaan de dijk, bij het water, een klein strandje, in de zon en uit de wind, wat wil je nog meer?” Snel leggen we de deken neer en even later zitten we knus tegen elkaar aan de broodjes te verorberen. De stemming blijft er goed in, ook al doordat we prikkelende herinneringen ophalen over onze chat-sessies. Als we ook de thee ophebben, trekt hij me tegen zich aan en geeft me een heftige tongzoen waar geen eind aan komt. Dan glijdt zijn hand over mijn dij, zonder aarzeling naar mijn kruis. Mijn lipjes die toch al tot leven gekomen zijn door die zoen fleuren nog meer op. Het is even moeilijk hem niet met gelijke munt terug te betalen, maar ik heb een ander plannetje. “Nee Etienne, niet hier, ik weet iets veel beters, kom maar mee, nog heel even geduld”. Met iets van teleurstelling op zijn gezicht stappen we op en zetten er weer de pas in. Aan de rand van het bos gekomen, vraag ik “Zie je al wat ik bedoel?” Hij kijkt zoekend rond, maar wordt nog niet enthou! siast, al wat hij ziet zijn bomen, takken, boomstronken, niet wat je noemt een geschikte ligplaats. “Een beetje hoger”, zeg ik, en dan breekt de glimlach bij hem door. Verscholen tussen de takken ziet hij de jagershut. Een krakkemikkig laddertje steekt net achter de boom uit en hij rent er op af, voelt even of de ladder het houdt en klimt omhoog. Als ik achter hem aankom, wordt ik het laatste stukje de hut ingetrokken. De deken heeft hij al uitgespreid, hij neemt me in zijn armen en de tongzoen gaat verder alsof er geen wandeling geweest is. Onze handen zijn overal, strelen, wrijven, en pakken. Het sluimerende vuur laait op en wie er begint merk ik niet eens, maar voordat ik het weet hebben we elkaar uitgekleed.

Nu ik hem helemaal naakt voor me zie staan, zijn pik met kleine schokjes verder zie groeien, moet ik wel. Ik zak op mijn knieën en neem hem in mijn mond en laat mijn tong spelen met zijn eikel, mijn handen met zijn billen en ballen. Zonder dat ik zelf beweeg, neukt hij mijn mond, mijn speeksel druipend langs zijn paal. Als ik voel dat langer doorgaan voor hem teveel wordt, strek ik me uit op mijn rug, hef mijn armen uitnodigend op, spreid mijn benen en ja, hij stort zich zo ongeveer op me. Zijn ballen masseren mijn kut, mijn kut en mijn dijen masseren zijn ballen, zijn pik zit heerlijk geborgen tussen onze lichamen, mijn tepeltjes zwellen nog verder door de aanraking van zijn borst, mijn lichaam is klaar, heel erg klaar. Onwillekeurig maak ik kleine neukbeweginkjes zodat mijn klitje steeds een extra duwtje krijgt en mijn drift nog verder wordt aangewakkerd. Ik wil hem, nu, ik wil neuken, ik moet genomen worden, ik wil schreeuwend klaargeneukt worden.

Snel glijdt mijn hand tussen ons in en ik pak zijn lul, trek me iets op en duw hem langs mijn klitje en mijn glibberige lipjes tot ik zijn eikel voor mijn hunkerende opening voel. Eén heupbeweging en hij glijdt binnen. Mijn handen sla ik om zijn billen, mijn benen om die van hem en met alle kracht trek ik hem naar me toe, hem helemaal in me opnemend.

Nu komt het er op aan, kiezen tussen een snelle hevige explosie, waar mijn lichaam inmiddels om schreeuwt, of nog intenser willen genieten van de weg daar naar toe. Het lukt me nog net om voor het laatste te kiezen. Stevig houd ik hem vast, als we nu bewegen slaan alle remmen bij mij los. Ja, lekker, persen mag wel, zalig. Ik voel zijn billen spannen, telkens als hij zoveel mogelijk bloed naar zijn lul pompt. Als ik me zelf ook span, voel ik hem kloppen. Zo liggen we een poos, vrijwel stil, en langzaam wennen we aan dit niveau van genot, zodat we nu wel een stapje verder kunnen.

Voorzichtig maak ik kantelende en draaiende bewegingen met mijn heupen, om alle kanten van mijn kut zo veel mogelijk van hem te laten voelen. Hij beweegt nu ook, kleine stootjes, als het ware zoekend naar de beste plekjes binnen in mij, plekjes die ik verraad door mijn reacties. Heerlijk, steeds voel ik hem zo zalig diep penetreren, langzaam met soms korte op en neer gaande beweginkjes halverwege, terwijl ik mijn spieren span om hem nog intenser te voelen.

Oh ooohhhwww…., het lukt me niet, ik hou het niet meer, ik voel dat mijn lichaam zich overgeeft, een deel van me verstart en in een reflex zwiep ik mijn heupen omhoog en als ik hem nog steviger tegen me aan pers, word ik verzengd door de schokken, krampen en rillingen van mijn orgasme. Ik grijp zijn hoofd en begin hem wild te kussen, zijn tong opzuigend terwijl de laatste schokken door me heen sidderen. De laatste? Oh, nee, dit was nog maar een voorbode. Door dit orgasme voel ik zijn keiharde lul nog beter, diep in me, kloppend van de ingehouden spanning, klaar om me mee te nemen, klaar om te geven. Etienne, de lieverd, voelt wat er in me omgaat en begint weer beweginkjes te maken, onze monden nog steeds verstrengeld. Zijn bewegingen worden groter, langzaam op en neer, soms met zijn eikel tot aan mijn lipjes waar hij even draalt om dan weer tot in het diepste van mijn schacht door te dringen. Oh, zaligheid, ga door zo, stevig, diep, langzaam, ja iets sneller nu. Voel je me! knijpen, mezelf zo strak mogelijk om je heen spannen? Voel je je eigen kloppingen? Je zegt niets, volledig opgaand in ons genieten, alles van je zelf overbrengend op de pompende beweging van je lul, steeds het tempo iets opvoerend, met lange halen en diepe stoten, jouw verlangen binnenbrengend bij mij, mijn verlangen voelend aan alles, mijn kut die je omklemt, mijn handen die je billen strelen en knijpen, mijn tong die je mond neukt, die jouw tong omhelst en daarmee vraagt om meer.

Elke stoot wordt nu een kreun, van jou, van mij, van ons. Soms blijven we even aaneengeklonken stil liggen om een heel klein stapje terug te doen, om de verzenging die we voelen vast te houden, om ons nog net niet te verliezen in de climax. Dan, als op een onzichtbaar teken, gaan we gelijktijdig weer verder, met elke stoot ontvang ik je krachtiger, voel ik je heviger, steeds hoger klimmend, me afvragend hoe hoog we durven. Ik voel je hart als een razende te keer gaan. Of is het mijn hart? Ik klem je tegen me aan, even stil liggen, even knijpen alleen, even genieten van nu.

Geleidelijk ontsnapt ons de rust, onze tongen gaan nog vuriger te keer, onze heupen volgen vanzelf, ons hele lichaam doet mee aan de dans die volgt. Onze lichamen gaan nu hun eigen weg, steeds heftiger, maar zo subliem op elkaar afgestemd in iedere beweging, het is één lichaam dat opgedreven wordt door een niet meer te stuiten lustgevoel, door een oerdrang naar nog meer lust, door een gevoel van extase dat bijna ondragelijk wordt, maar dat toch opzweept naar meer, naar nog intenser, naar ….. Soms, tijdens die onherroepelijke fase, kan je niet zeggen waar en wanneer het orgasme begint. Is het het strekken van je tenen, het dichtslaan van je keel, die kramp in je buik, het optrekken van je benen, het bijten op zijn lippen, het samentrekken van je kut, of is het die schreeuw, ineens, van hem, van mij, van ons beide? Onze lichamen verkrampen, een hele serie sidderingen giert door me heen, een golf van ontlading overspoelt me, sleept me mee, verheft me tot een onuitspreke! lijk gevoel van verdoving. Hij verstart, niet door mijn schokken, niet door mijn extase, maar door de eindeloos opgebouwde spanning, en dan, met een paar uiterste stoten, komt ook hij tot ontlading, pulserend en spuitend in mijn samentrekkende kut.

Lang nadat ik zijn laatste druppel heb ontvangen, sidderen we nog na. We blijven aaneengeklonken liggen, kussend, strelend, na genietend van deze ervaring, verdoofd haast van het overweldigende. Als ik eindelijk weer kan praten zeg ik: “Etienne, dank je, meer kan ik niet zeggen, ik kan niet meer. Neem je me mee naar mijn huisje, maak je wat eten, breng je me naar bed, houd je me daar in je armen, wil je proberen me dit nog eens te geven?”

Een toetje

Dan is er ineens de ontlading. Het contrast tussen het hete kronkelende lichaam van Bea onder me en de koele lucht in de jagershut maakt mijn klaarkomen intenser dan ik ooit beleefd hebt. Golven van spanning en ontspanning jagen door mijn lichaam beginnend bij de spanning in mijn billen die zich voortzet in mijn ballen, ik voel mijn pik groeien en spannen tot de eikel gloeiend aanvoelt. Dan ontlaadt de spanning met een schot van mijn witte sap. In korte tijd herhaalt zich dit 7, 8 keer.

Wanneer we allebei zijn bekomen van de intense belevenis. Wandelen we terug naar het huisje van Bea. We hebben onze armen om elkaars middel gelegd voelen de warmte van onze lichamen. Eenmaal in het huisje, ploft Bea vermoeid op de bank. “Ik heb HONGER” kreunt ze. Zoals ik beloofd had ga ik aan de gang om te koken. Na een tijdje liggen de aardappels te poffen in de oven, is de griekse salade gemaakt, en liggen de varkenshaasjes zachtjes spetteren in de boter. Ik heb even tijd, en draai me om. Geleund tegen het aanrecht kijk ik Bea's huiskamer in. Ze ligt op de bank en kijkt me aan. Haar ogen sluit ze half, en traag brengt ze haar vinger naar haar mond. Zonder een woord te zeggen likt ze met het puntje van haar tong over haar eigen vingertopje, en zuigt dan haar vinger met gesloten ogen naar binnen. Ze windt me zo waanzinnig op en ik voel mijn mast al weer groeien. Ik kijk haar aan en maak de knoop van mijn broek los, doe mijn rits naar beneden en vouw mijn broek open. Ik hoo! r haar zacht grommen als ze zicht krijgt op de dikke bobbel in mijn onderbroek. Ik draai me weer om, en ga door met koken. Natuurlijk zakt mijn broek af… ik hijs hem traag weer op, en dit gebeurt een paar keer.

Na de tafel gedekt te hebben, schuiven we aan, tegenover elkaar en smakelijk dineren we bij kaarslicht en met wijn. Bea heeft zich omgekleed in een rokje en een strak truitje. De opwindende vorm van haar borstjes is duidelijk zichtbaar in het katoen, en ik zie de priemende puntjes van haar tepeltjes. “oeps” zegt Bea. “Ik laat mijn vork vallen” raap je hem even op? Doordat ze me heel ondeugend aankijkt, weet ik dat ik het maar beter kan doen. Ik kruip onder de tafel. Wat ik daar zie is heerlijk. Bea heeft haar rokje opgeschort en haar benen een beetje geopend. Ze heeft geen slip aan en daardoor kijk ik recht tegen haar glinsterende kutje aan. Ik kruip naar voren, pak haar heupen en lik met een lange haal door haar vochtige gleuf. “mmmmm” kreunen we tegelijk. Dan ga ik weer op m'n stoel zitten. “Is toch veel lekkerder zo?” zegt Bea. Ik antwoordt beamend, en tegelijkertijd maak ik mijn broek los. Dan zakt Bea onder de tafel en ik voel haar behendige handen mijn mast bevrijden g! evolgd door het goddelijke gevoel van haar warme mond die over mijn eikel zakt. Na even van dit heerlijke gevoel genoten te mogen hebben, gaat Bea weer op haar stoel zitten. En halfnaakt en bloedgeil zetten we onze maaltijd voort. Hete blikken schieten heen en weer. Geregeld rekt Bea zich uit, waardoor haar borstjes en tepeltjes zich nog duidelijker aftekenen. Als reactie daarop heb ik al alle knoopjes van mijn bloes geopend en met onze blikken eten we elkaar geil op.

“Kom mee naar de bank” fluistert Bea. Op de bank aangekomen omarmen we elkaar voor een heftige tongzoen. Geil door het uitstel schuif ik haar truitje omhoog tot boven haar borstjes. Ik lik Beas oor terwijl mijn handen haar lekkere borstjes kneden. Kussend zak ik af naar haar hals en haar borstjes. Een voor een zuig ik de tepeltjes naar binnen. Maar ik heb honger. Zo'n ontzettende honger ik ga tussen Bea's benen zitten en kus haar tussen haar dijen. De heerlijke geur en smaak van haar grot maken me gek van genot en ik begin diep in haar te likken en te zuigen op haar klitje. Ik draai mijn tong kringelend om het knopje heen en zuig het regelmatig hard naar binnen. “hhnnnggg” kreunt Bea. “Oohh Etienne wat doe je dat lekker” en ze pakt mijn hoofd om het harder tegen haar grot te duwen. Dan steek ik mijn vinger bij haar naar binnen en ritmisch pomp ik in en uit haar grotje. Al snel steek ik er een tweede vinger bij, en sneller en harder stoot in haar. Bea zakt onderuit en trekt h! aar benen op. Ik haal mijn vingers uit haar kutje en lik van boven naar beneden door haar spleet. Mijn tong speelt verder en raakt speels het sterretje van Bea. “ohhhhhhh” kreunt ze. terwijl ik haar klit weer tussen mijn lippen zuig, leg ik mijn wijsvinger tegen haar kringspier. “Etienneee, wat doe je met me? oohhh geillll” ze zucht wanneer ik mijn vinger langzaam in haar kontje druk. dan zuig ik hard haar klit naar binnen, en kringel er met mijn tong overheen terwijl mijn vinger langzaam in en uit haar anus beweegt. Bea schokt en steunt. Ik zuig harder en sneller en Bea reageert heftig. Ze siddert en kronkelt. sneller en sneler bewegen mijn lippen en mijn vingers en ze spant haar lichaam “oh Etienne…” dan lijkt haar lichaam tot in elke vezel gespannen te zijn, ik voel haar kut en kont knijpen. en dan…. met een langerekte kreet komt Bea schokkend en sidderend klaar. Haar sappen vloeien rijkelijk uit haar en likkend en zuigend geniet ik er van.

Voldaan zakt ze onderuit. “Oh Etienne, dat was heerlijk” Ik ga naast haar op de bank zitten. Mijn paal strak omhoog en bijna pijnlijk van geilheid. Bea ziet het en begint me te verwennen. Haar heerlijke hand sluit om warm om mijn paal en ze sabbelt mijn tepel naar binnen. Ik voel haar tandjes knabbelen op mijn tepeltje en dit jaagt genot door mijn lijf. Mijn pik schokt er van. Bea trekt ritmisch aan mijn mast en het voorvocht wat er uitkomt smeert ze uit over mijn eikel. Dan gaat ze met haar mond naar mijn mast. Het puntje van haar tong kriebelt plagerig in het gaatje. Het liefst zou ik haar bij haar hoofd pakken en over mijn paal duwen, “oh Bea, zuigen!” denk ik bij mezelf. Maar voel ik hoe de warmte van haar mond over mijn mast zakt. Haar hand speelt met mijn ballen en terwijl ze zuigt beweegt ze haar hoofd op en neer. De warmte en de zachtheid. Ik ben geil van verlangen en beweeg mijn heupen. Sneller beweegt haar hoofd en doordat ik zo opgegeild ben is er niet veel nodig! . Alleen al het zien van deze prachtige geile vrouw met mijn lid in haar mond is bijna genoeg.

Al snel houdt ik het niet meer uit en kreun “oh Bea, ik kom”. Ik voel de spanning en hitte in mijn lichaam opbouwen. Bea zuigt en pompt als een bezetene en dat is genoeg. De storm raast weer door mijn lichaam en als een explosie schiet mijn zaad in haar mond. Bea ontvangt het warme zaad met genot.

Zeker een uur hangen we loom tegen elkaar op de bank bij te komen.

The morning after

Pffff, dat was even slikken. Vreemde eetgewoontes, die Etienne. Maar wel een bijzonder toetje.

Ik word wakker met een gevoel van complete verzadiging, volmaakte tevredenheid. Wanneer en hoe we in mijn bed terecht gekomen zijn kan ik me niet meer herinneren. Zouden we het nog een keer, of misschien wel vaker, gedaan hebben? We moeten wel in slaap gevallen zijn, hoe kan het ook anders na zo'n dag. Ik lig op mijn linker zij, mijn arm om hem heen geslagen, hij slaapt nog, zo rustig ademend, eveneens uitgeput ongetwijfeld.

Het is bijna ochtend, denk ik, want door de gordijnen zie ik de eerste schemering. Ik ben nog erg soezerig, half wakend, half slapend, telkens dommel ik even weg, dromend van een zachte hand die mijn dij streelt. Dromend? Die hand, die zachte warme hand, dat gevoel, het is me zo bekend. Dan schiet ik stilletjes in de lach, terwijl ik me voorzichtig omdraai. Zo zie ik dat bekende gezicht, glimlachend ook met toch iets van triestheid er doorheen. Een warm gevoel stroomt door me heen. Ik streel haar wang, speel even met haar haren, met het grappige staartje. Even staar ik naar de mooie welving van haar borst. Dan kus ik haar zachtjes en trek haar tegen me aan, borst tegen borst, heup tegen heup. Daarvoor is zij gekomen, mijn buurvouw, op zoek naar warmte. Zij kijkt nu blijer. Even lijken haar lippen “dank je” te mompelen. Dan vallen haar ogen dicht en even later merk ik aan haar ademhaling dat ze slaapt.

Ook ik moet weer weggedoezeld zijn. Ik word wakker van iets warms tussen mijn dijen. Het zal de ochtend erectie van Etienne zijn, zoekend naar een plekje om bevredigd te worden. Dit wordt even moeilijk. Hij heeft kennelijk nog niet ontdekt dat de plannen veranderd zijn. Dat het nu gaat om haar. En zeker geen triootje.

“Sorry Etienne, mijn buurvrouw, snap je. Ze voelde zich eenzaam, daarom kwam ze naar me toe, daarom wilde ze naast me liggen, om me vast te kunnen houden wanneer ze dat wilde, om mijn warmte te kunnen voelen. Dat hebben we indertijd afgesproken. Nooit toegeven aan eenzaamheid, maar elkaar opzoeken als één van ons daar behoefte aan heeft, geeft niet wanneer, altijd”.

“Je bent heel lief geweest, Etienne, je hebt me kunnen laten genieten op een manier die me lang opwindende en dierbare herinneringen zal geven. Maar begrijp je, nu wil ik graag samen zijn met haar, wat praten, wat doezelen, maar vooral haar in mijn armen nemen. Denk je dat je dat je zelf de bus kunt vinden? Zoek je me nog eens op in de chat room?”

Dan nestel ik me weer tegen haar aan. Perfect gelukkig.

© Bea en Etienne

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie